Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 7ος Αγώνας Δρόμου Δολοπών 30/6/12
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 3

aggeliki76
Forum-Runner

160 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/07/2012 :  08:09:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
καλημερα και συγχαρητηρια σε οσους τρεξαν στον αγωνα,απο τις πιο ωραιες διαδρομες που εχω τρεξει μεχρι τωρα και ευτυχως χωρις ηλιο (πολυ καλη ωρα το 19:00) δυσκολη βεβαια διαδρομη,τα 12χλμ ανηφορα απο τα 13... :P
το μπανιο στα λουτρα σμοκοβου μετα τον αγωνα,τελειο,η απολυτη χαλαρωση μου περασεκαι ο πονος στο γονατο αμεσως.
και του χρονου περισσοτεροι!
αν καταφερω θα ανεβασω μερικες φωτο απο την διαδρομη
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

aggeliki76
Forum-Runner

160 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/07/2012 :  08:44:44  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
εδω μερικες φωτο και αποτελεσματα,τις δικες μου δεν μπορω να τις ανεβασω...
http://smokovites.blogspot.gr/
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

aristotelisA
Forum-Runner

208 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/07/2012 :  10:08:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
13 χλμ μόνο ανηφόρα! Νομίζω για αγώνα δρόμου, κάτι το μοναδικό! Πολύ ωραία διαδρομή, μέσα στη φύση, απόλυτη ησυχία, να ακούγεται μόνο το ποτάμι και τα πουλιά, άντε και τα κουδούνια από τα πρόβατα και τις αγελάδες που έβοσκαν παραπλεύρως! Πολύ καλό κλίμα μεταξύ δρομέων, οργανωτών, κοινού. Και η ώρα σε συνδυασμό με το αεράκι και το υψόμετρο όσο ανεβαίναμε ιδανικά για την εποχή. Πολύ καλή οργάνωση και αστυνόμευση, όλα τα αυτοκίνητα περνούσαν μόνο με αστυνομική συνοδεία. Μπράβο και στην αστυνομία! Άφθονα νερά και ισοτονικά – κρουασάν στον τερματισμό. Λεωφορείο επιστροφής βγαλμένο από ελληνικές ταινίες του ’50! Σούπερ! Μπράβο και του χρόνου με το καλό! Μόνο, έτσι για αλλαγή, ας το κάνουν και μία φορά προς την αντίθετη κατεύθυνση ρε παιδί μου, ως κατάβαση :-)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

echetlos
Master Forum-Runner



9191 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/07/2012 :  10:22:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by aristotelisA

...Μόνο, έτσι για αλλαγή, ας το κάνουν και μία φορά προς την αντίθετη κατεύθυνση ρε παιδί μου, ως κατάβαση :-)





"My sport is your sport's punishment"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

vasilis dr
Senior Forum-Runner

Greece
1026 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/07/2012 :  11:23:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Θα συμφωνήσω με τα σχόλια των παραπάνω φίλων, όντως όμορφος αγώνας αλλα και αρκετά δύσκολος αφού υπάρχει συνεχόμενη ανηφόρα με ορισμένα flat σημεία, αλλα και το ότι ξεκινάμε με 30 βαθμούς θερμοκρασία δεν είναι και ότι το καλύτερο. Στα συν τα υπέροχα λουτρά και ντούζ που μας περιμένανε στο τέλος!!!
Συγχαριτήρια στους διοργανωτές, φυσικά σε όλους τους αθλητές, Σ Υ Γ Χ Α Ρ Ι Τ Η Ρ Ι Α όμως και στην δική μας KARLA του εδώ forum, που συμμετείχε για 2η συνεχόμενη φορά, η οποία με εντυπωσίασε για την γρηγοράδα της(αν και δεν την έχουν στα αποτελέσματα-έτρεχε με το Νο369-έκανε πολύ καλύτερο χρόνο απο πέρσι) αλλα και την άνεσή της μέσα στον αγώνα, όπου με πειράγματα και φωνές έδινε κουράγιο στους γνωστούς της να συνεχίσουν, και πάλι μπράβο της, για μένα ήταν η ευχάριστη έκπληξη του αγώνα.
Υπάρχουν και δύο αρνητικά που θα τα αναφέρω,και ας σχολιαστούν, εντάξει, εμείς που τρέξαμε τον αγώνα πληρώσαμε 5 Ευρώ συμμετοχή, αλλα το να παίρνεις και 5 Ευρώ απο τους Περιπατητές νομίζω οτι δεν είναι σωστό, και δεν θυμάμαι πότε περιπατητής σε αγώνα τα τελευταία χρόνια να έχει πληρώσει..... και δεύτερη παρατήρηση αφορά το φαγητό, το οποίο κόστιζε 8 Ευρώ για τους συμμετέχοντες, αλλα το παίρναμε self service σε 2 πακέτα αλουμινίου(φαγητό-σαλάτα)με πλαστικά πηρούνια-μαχαίρια, λες και είμασταν σε Μνημόσυνο, χάθηκε το παραδοσιακό πιάτο-πηρούνι-μαχαίρι, μπορείς με πλαστικό μαχαίρι να κόψεις μπριζόλα;
Οι διοργανωτές ας τα δούν, εγω μια φορά του χρόνου να είμαι γερός πάλι θα είμαι εκεί!

Edited by - vasilis dr on 02/07/2012 11:29:02
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Laga
Elite Forum-Runner



1698 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/07/2012 :  14:37:24  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Laga Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Οπως τα περιέγραψαν οι φίλοι πιο πάνω. Πολύ ωραίος αγώνας, πανέμορφη η διαδρομή αν και δύσκολη λόγω της συνεχόμενης ανηφόρας. Η ατμόσφαιρα πολύ φιλική και το μέρος ότι πρέπει για να περάσεις ένα χαλαρό Σ/Κ. Και τα λουτρά επίσης εξαιρετική εμπειρία. Στον τερματισμό πολύς κόσμος, πάρα πολύς για τα δεδομένα του τόπου. Θα συμφωνήσω για την αστυνόμευση και τους εθελοντές που έγραψε ο aristotelisΑ παραπάνω. Ειδικά αυτό με τα αυτοκίνητα που κινούνταν μόνο με αστυνομική συνοδεία(!!!) με εντυπωσίασε. Επίσης να πω πως νομίζω ότι ο Βασίλης έχει δίκιο στο θέμα του φαγητού (δεν το θεωρώ σημαντικό απλά είναι ένα θεματάκι που ίσως σηκώνει βελτίωση). Τα 8 ευρώ που κόστιζε το κουπόνι για το φαγητό δεν ήταν λίγα χρήματα, ούτε καμιά τρελή προσφορά ώστε να σερβιριστούμε σε αλουμινένια πακέτα και να τρώμε τη μπριζόλα με πλαστικά μαχαιροπίρουνα. Αναλογικά στο ίδιο μαγαζί (χωρίς κουπόνι ή κάποια προσφορά) φάγαμε το μεσημέρι με την οικογένεια μου 3 πιάτα (πολύ καλό) μοσχάρι, 1 λαδερό, 1 χωριάτικη και 2 μπίρες και πληρώσαμε 40 ευρώ. Άργησα να καταλάβω πως θα μπορούσαμε να παραγγείλουμε εκτός προσφοράς/κουπονιού και να φάμε ότι θέλουμε. Και έτσι όμως μια χαρά ήταν.
Ενα άλλο θεματάκι (που όμως δεν έχει λύση και σίγουρα δεν έχει να κάνει με τη διοργάνωση) είναι και το βραδινό γλέντι καθώς όσο είσαι στην πλατεία περνάς μια χαρά, αλλά όταν αποφασίσεις πως χόρτασες χορό και τραγούδι και θες να πας να κοιμηθείς πρέπει να περιμένεις άλλες 1, 2, 3 ώρες μέχρι να σταματήσει η μουσική. Ο λόγος είναι ότι καθώς το μέρος είναι πολύ μικρό και όλα τα ξενοδοχεία πολύ κοντά στην πλατεία η μουσική ακούγεται λες και τα ηχεία είναι μέσα στο δωμάτιο. Επίσης πρέπει να περιμένεις να ησυχάσουν και οι ελληνάρες που επιστρέφουν τελευταίοι και κάποιοι έχουν το συνήθειο να γράφουν τους υπόλοιπους στα παλιά τους τα παπούτσια και να ουρλιάζουν (εμαναλαμβάνω... να ουρλιάζουν) για να δείξουν πόσο καλά περνάνε. Αυτό όμως δεν έχει να κάνει ούτε με τον αγώνα ούτε με τη διοργάνωση, έχει να κάνει με το πόσο γαϊδούρι έχει μάθει να είναι ο καθένας από το σπίτι του. Πάντως και εγώ θα καταλήξω όπως και ο Βασίλης από πάνω: πέρασα τόσο καλά που και του χρόνου, καλά να είμαστε, με τα χίλια πάλι θα είμαι στο Σμόκοβο. Το θέμα του φαγητού που έγραψα πραγματικά δεν με επηρέασε καθόλου αρνητικά, όσο για τους μαλάκες ήμουν σίγουρος πως θα συμβεί και ήμουν προετοιμασμένος γιατί έχω μάθει πια πως κάποιοι μένουν για πάντα στην ηλικία που ήταν όταν πήγαιναν 5ήμερη.

--------------------------------------------------------
When you cross that finish line -no matter how slow, no matter how fast- it will change your life forever



Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

trexantiris
Master Forum-Runner

Greece


5735 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/07/2012 :  18:32:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ωραίος αγώνας! Ωραία φύση! Ωραία ατμόσφαιρα!

Η ζωντανή παρουσία της KARLA έκανε αισθητή την παρουσία της (ομολογώ ότι δεν περίμενα να την δω σε αυτόν τον αγώνα), ενώ είδα και άλλο γνωστό κόσμο όπως Ivorman + Ivorwoman + Leonardo + Laga και βέβαια ιδιαίτερη μνεία στον αδελφό μου που έτρεξε και αυτός τον αγώνα.

Ξεκίνημα με Λάμπρο, σταθερή ταχύτητα και αρκετά σύντομα η απροπονησία μου (ειδικά στις ταχύτητες) άρχισε να ανεβάζει τις αναπνοές στα κόκκινα. Ο Λάμπρος με ρυθμό "υπερταχείας" με τράβηξε για τα πρώτα 10Κ. Και ΕΥΤΥΧΩΣ που δε φορούσα καρδιοσυχνόμετρα γιατί αν κοιτούσα τους παλμούς μου θα είχα...λιγοψυχήσει! Παρόλο που τον τελευταίο καιρό έχω κάνει καλά LRs και αρκετή ενδυνάμωση στα πόδια (οπότε στον αγώνα/τερματισμό/την επόμενη μέρα τα πόδια ήταν πραγματικά φρεσκότατα), η έλλειψη διαλειμματικών/tempo προπονήσεων με έκανε να αγκομαχάω σαν ατμοκίνητο τραίνο.

Και δώστου ο Laga να κρατάει ρυθμό στο 5'/km ακόμα και στις πιο δύσκολες ανηφοριές, και δώστου στις κατηφοριές να μπαίνει η μετάκαυση...μου έβγαλε την πίστη! Οπότε λίγο πριν το 10ο κατέβηκα από το βαγόνι του και μείωσα κάπως ρυθμό. Στα τελευταία 2 "θανατηφόρα" χιλιόμετρα μου ερχόταν στο μυαλό σκηνές από τη "εξομολόγηση ενός δρομέα":

http://www.youtube.com/watch?v=CBvgdasNnIU

...και γελούσα από μέσα μου. Μπορεί μεν τα 250μέτρα θετική υψομετρική διαφορά - στα 13Κ - να μην ακούγεται κάτι το τραγικό, αλλά επειδή σε κάποια κομμάτια η διαδρομή είναι φλατ...ακόμα και κατηφορική, οι ανηφόρες συνολικά είναι πιο "σκληρές" από όσο δείχνει το υψομετρικό της διαδρομής, και ειδικά στο τελευταίο χιλιόμετρo βλέπεις τον "Χ" φαντάρο!

Το τοπίο, το όλο σκηνικό και το γλέντι μετά σε αποζημιώνουν και με το παραπάνω. Και του χρόνου λοιπόν με υγεία να βρεθούμε εκεί!

Υ.Γ.1 Μετά τον αγώνα και αφού πήρα μια ανάσα και απόλαυσα τον ανεφοδιασμό του τερματισμού, κατηφόρισα για να συναντήσω τη γυναίκα μου που διέσχισε την απόσταση πεζοπορία. Κατεβαίνοντας λοιπόν αυτήν τη φορά το τελευταίο χιλιόμετρο της διαδρομή, άκουγα κάμποσους δρομείς να βρίζουν (φωναχτά) την ανηφόρα που τους έλαχε...ίσως και μένα να μου "ξέφυγε" τίποτα αλλά τότε δεν το πήρα χαμπάρι!

Υ.Γ.2 Συγχαρητήρια και στη Σάντρα (Ivorwoman) για τη θέση στο βάθρο!

Free your feet...free your senses!

Edited by - trexantiris on 02/07/2012 18:34:07
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

NIKOS T.
Master Forum-Runner

Greece


8812 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/07/2012 :  22:48:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους


"Αν νομίζεις ότι τα έχεις όλα υπό έλεγχο, τότε δεν τρέχεις αρκετά γρήγορα"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

igi
Senior Forum-Runner

589 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/07/2012 :  23:10:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μανώλη!!! Τι ήταν αυτό που είδαν τα ματάκια μου στις φωτο;Που πήγε το ένδοξο και πολυδιαφημιζόμενο ανυπόδητο τρέξιμο;Έχει γεμίσει ο τόπος σανδάλια και ξυπόλυτους και συ το γύρισες;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitakos
Master Forum-Runner

Greece


3754 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/07/2012 :  23:33:32  Εμφάνιση Προφίλ  Visit xipolitakos Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Οφθαλμαπάτη λόγω ζέστης!

___________________
Run Natural... run Bare
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

NIKOS T.
Master Forum-Runner

Greece


8812 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/07/2012 :  09:30:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Θα ήταν κανένας που του έμοιαζε προφανώς.
Ο Μανώλης μας με παπουτσάκια??

"Αν νομίζεις ότι τα έχεις όλα υπό έλεγχο, τότε δεν τρέχεις αρκετά γρήγορα"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KARLA
Advanced Forum-Runner

Greece


350 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/07/2012 :  14:19:26  Εμφάνιση Προφίλ  Visit KARLA Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Ειμαι ευτυχής που κατάφερα να πάω και φέτος στο ΣΜΟΚΟΒΟ!
Ειναι πλέον συνδυασμός αγώνα -γιορτής-εκδρομης-ανάτασης ψυχής στη
φύση-εκδρομής και spa.Τώρα πλέον και μέρος συνάντησης να ξαναδω και να γνωρίσω φίλους.
Βασίλη ελπίζω να βγήκαν καλές οι φωτογραφίες που έβγαλα στη διάρκεια
του αγώνα δεν το χω ξανακάνει...(σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια)
Μανώλη χάρηκα πολύ που σε είδα και γνώρισα και τη γεωργία...και κοντά σε σένα και τον ΜΟΝΙΜΑ ΓΕΛΑΣΤΟ ivorman με τη σάντρα.
Σαν διοργάνωση όλα καλά όπως και πέρυσι μιας και είμαι απο Σοφαδες
αν πείς κακο για το σπίτι σου θα πεσει να σε πλάκώσει που λένε..όμως
συνχωριανοί κανονίστε να με βάλετε στα αποτελέσματα ..κρίμα ρε σεις
είπαμε είμαι κοντή αλλά όχι και άφαντη χαχαχα!!


aristotelis a....συμφωνώ με την κατάβαση ..μαζί σου και εγώ!!

...να ευχηθώ και του χρόνου να βρεθούμε και πάλι εκεί!!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

igi
Senior Forum-Runner

589 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/07/2012 :  14:22:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μανώλη πού κρύβεσαι;Είμαι σίγουρη οτι ήσουν εσύ...Τόσα χλμ κάναμε μαζί!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

trexantiris
Master Forum-Runner

Greece


5735 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/07/2012 :  14:36:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by igi

Μανώλη!!! Τι ήταν αυτό που είδαν τα ματάκια μου στις φωτο;Που πήγε το ένδοξο και πολυδιαφημιζόμενο ανυπόδητο τρέξιμο;Έχει γεμίσει ο τόπος σανδάλια και ξυπόλυτους και συ το γύρισες;


...#1 Τόπο στη νέα (δυναμική) γενιά!!!

...ωχ! Μας πιάσανε στα πράσα! Εεεεεεεε (ψάχνω για δικαιολογία τώρα):
- Σε άγνωστη διαδρομή (με άγνωστη ποιότητα ασφάλτου), προτίμησα να τρέξω εκ του ασφαλούς ("κάηκα" στα Γιάννενα, οπότε τώρα φυσάω και το γιαούρτι). Τελικά όμως όπως αποδείχτηκε η άσφαλτος ήταν καλή, οπότε του χρόνου θα τρέξουμε πιο ελεύθερα!
- Και το αποδεικτικό στο οποίο αναφέρεται η Ειρήνη (και δεν είναι οφθαλμαπάτη):


Το χαμόγελό μου είναι "σικέ"...μάζεψα πολλές δυνάμεις για να καταφέρω να το βγάλω!

Free your feet...free your senses!

Edited by - trexantiris on 03/07/2012 14:37:53
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Laga
Elite Forum-Runner



1698 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/07/2012 :  14:44:08  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Laga Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Αν δεν απαντούσες στην igi ετοιμαζόμουν να σε δώσω...

--------------------------------------------------------
When you cross that finish line -no matter how slow, no matter how fast- it will change your life forever



Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 3 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000