Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 4ος Ανδάνειος Δρόμος 1/9/2012
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  

MANOLIS2004
Master Forum-Runner

Greece
6423 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 04/09/2012 :  16:58:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ενας απο τους καλύτερους αγώνες της χρονιάς, πέρασε στο "ντούκου" η "σχεδόν στο ντούκου" από το forum, οπότε αναλαμβάνω να του δώσω τα εύσημα που του αξίζουν: Αγώνας 17 χλμ σε μια περιοχή εξαιρετικής ομορφιάς 7 χλμ σε άσφαλτο και 10 χλμ σε πολύ βατό χωματόδρομο. Εκκίνηση απο αρχαιολογικό χώρο άγνωστο στους πολλούς, αλλά πολύ σημαντικό χώρο. Μαλιστα φέτος οι διοργανωτές μας ξενάγησαν στην Αρχαία Ιθώμη την αρχαία Μεσσήνη δηλαδή. Μια αρχαία πολή με το στάδιο της, το ωδείο της κλπ πολύ καλά διατηρημένη.
Μετά τον αγώνα επακολούθησε πλούσιο γεύμα προσφορά των διοργανωτών με γουρουνοπούλα και λοιπά εδέσματα καθώς και μπύρες και κρασί.
Ενω και η μετακίνηση απο την Αθήνα ήταν δωρεάν με 2 λεωφορεία προσφορά των διοργανωτών.
Ο κόσμος χειροκροτούσε θερμά τους δρομείς τόσο στο μοναδικό χωριό της διαδρομής όσο και στον τερματισμό. Οι εθελοντές ήταν 10άδες και εκτελούσαν με πολλή χαρά τα καθήκοντα τους.
Στην επιτυχημένη διοργάνωση του αγώνα συνέβαλαν ο ΣΔΥΜ, ο σύλλογος Ανδανειωτών Καλαμάτας και ο σύλλογος γυναικών Διαβολιτσίου και οι συνήθεις υποστηρκτές κάθε αγώνα οπως Τοπικός Δήμος και Αστυνομία.
Ενδεικτικό της "κουλτούρας" των κατοίκων για τον αθλητισμό, είναι και (σε καιρό κρίσης) 10άδες χορηγοί: Απο μικροεπιχειρήσεις της περιοχής μέχρι το Costa Navarino.
Οσοι συμμετείχατε,μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές εξαιρετικές φωτό στο sdym.gr.
Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τον υπέροχο αγώνα και την εξαιρετική φιλοξενία.

MANOLIS2004

SKOTEINOS
Σκοτεινές Δυνάμεις

Greece


11053 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/09/2012 :  18:23:56  Εμφάνιση Προφίλ  Visit SKOTEINOS Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Με πρόλαβες....
Μακράν η καλύτερη εκκίνηση αγώνα που έχω συμμετάσχει,λόγω των τειχών της Αρκαδικής Πύλης.
Ζόρικη και επίπονη η κατηφόρα.
Πολύς κόσμος,ειδικά στο Διαβολίτσι.
Πολλοί χορηγοί,μου θύμισε σε πολλά τα Βρεττάκεια,και λόγω χιλιομέτρων και λόγω ομοιότητας των δύο χωριών,και λόγω του πολιτιστικού υπόβαθρου των 2 αγώνων.

Προσωπικά ένας από τους χειρότερους μου αγώνες,ελέω κρεπάλης και καλοκαιριού.
Περίπου 1 ωρ.και 34'.

ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2013-ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ ΚΡΟΚΕΑΤΗ ΛΙΘΟΥ.ΚΡΟΚΕΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 3/8/2013
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dionzak
Advanced Forum-Runner

295 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/09/2012 :  19:19:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ /ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΡC/.ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ?ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΜΠΕΙΡΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ?ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΛΕΞΗ ΖΑΝΝΗ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ...ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΠΥΛΗ..ΤΙΜΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΕΙΠΝΟ Η ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ...ΗΤΑΝ Η ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΚΑΙ Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΛΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΑΝΔΑΝΕΙΟΣ..ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ- ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥΣ- ΤΟΥΣ ΝΟΣΟΚΟΜΟΥΣ -ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΝ ΑΕΙΘΑΛΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΖΑΝΝΗ../ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΝΟΜΑΤΑ/..ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ -ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΠΥΛΗ../ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑ/ΔΙΑΔΡΟΜΗ, ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΘΟΡΥΒΟΥΣ ΤΡΟΧΟΦΟΡΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ..ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣΔΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ.ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΕΣ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΣ ΝΕΡΟΥ..ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ..ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΒΟΛΙΤΣΙ ..ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ..ΚΑΙ Ο ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΝΑ ΚΡΑΔΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΑΝΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ..ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΜΑ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ..ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ..ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΑΡΙΣΤΑ /ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΟΙ...!/ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΑΦΙΞΗΣ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΜΑΤΩΝ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ- ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ... ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΝΔΑΝΙΑΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ../ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΕΦΥΓΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ/ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ...ΚΑΛΗΝ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΤΟ 2013.ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ......ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΣΤΡΑΣ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Vaterman
Senior Forum-Runner

Greece
1020 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/09/2012 :  21:05:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Είμαι μέλος του ΣΔΥΜ και σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια όλους... Ελπίζω να χαρήκατε πραγματικά τη διοργάνωση και να περάσατε τόσο όμορφα ώστε να μας ξανάρθετε την επόμενη χρονιά και να μας διαφημίσετε ώστε οι 200 περίπου συμμετοχές να αυξηθούν... Εγώ πάντως πρώτη φορά τον έτρεξα και τον ευχαριστήθηκα τρέχοντας τον σαν μία άνετη προπόνηση.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Vaterman
Senior Forum-Runner

Greece
1020 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/09/2012 :  19:21:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Φωτό από τον αγώνα μπορείτε να βρείτε στο site του ΣΔΥΜ

www.sdym.gr
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
  Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000