Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 4ος Ημιμαραθωνιος Τυρναβου - Λαρισας
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 3

Stefanos
Forum-Runner

Greece


136 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/12/2006 :  21:33:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΑΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΓΥΡΙΣΑΤΕ; ΜΑΛΛΟΝ ΒΑΡΙΕΣΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.
Ο ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΝΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ. ΕΚΑΝΑ 1.30:58 ΠΟΥ ΑΝΑ ΧΛΜ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΚΑΙ 10 ΧΛΜ ΤΟΥ ΣΔΥΑ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΚΟΣΜΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ.
ΕΛΕΙΠΕ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, Ή ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ. ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΜΩΣ ΑΡΙΣΤΑ. ΚΑΘ΄ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΥΝΟΔΟΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ.
ΤΑ ΛΕΜΕ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

TRYPOKARYDOS
Elite Forum-Runner



1213 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/12/2006 :  21:51:02  Εμφάνιση Προφίλ  Visit TRYPOKARYDOS Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Ωραια περασαμε και σημερα. Ο καιρος μας ευνοησε σε σχεση με την προηγουμενη χρονια που εκανε φοβερο κρυο και ψιλοεβρεχε. Αν παντως σημερα η διαδρομη ειχε αποκλιση , τοτε ειχε και τις προηγουμενες χρονιες , αφου ακολουθηθηκε ακριβως η ιδια με τις προηγουμενες διοργανωσεις. Το καλυτερο κομματι της διαδρομης , αυτο μεσα στο παρκο της Λαρισας.
Olympie χαρηκα για την γνωριμια.


Ο Έρωτας ειν' ο ύστατος παράνομος.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

olympios
Forum-Runner

Greece
169 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/12/2006 :  10:51:00  Εμφάνιση Προφίλ  Visit olympios Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Κι εγώ χάρηκα trypokaryde για την γνωριμία. Όντως οι συνθήκες ήταν τέλειες για τον αγώνα. Και ειδικά για μένα που είχα 2,5 χρόνια να πάρω μέρος σε αγώνα όλα μου φάνηκαν άψογα!!!
Η διαδρομή ήταν όντως μικρότερη. 20.400 μέτρα μετρημένη με GPS και στο Google earth και με το αυτοκίνητο το κομμάτι του δρόμου. Αναλυτικά Τύρναβος-Αλκαζάρ (πριν βγούμε από τον δρόμο) 17.300μ. και 3.100 το κομμάτι από το άλσος ως τον τερματισμό. Θα μπορούσε με μια μικρή παραλλαγή οι διοργανωτές να το φέρουν του χρόνου στα 21.100μ. ώστε να μην έχει κανένας πρόβλημα.
Πρόβλημα υπήρχε και με τις χιλιομετρικές ενδείξεις γιατί έδειχναν ένα χιλιόμετρο παραπάνω. Πάντως η πλειοψηφία των αθλητών το κατάλαβε και μετρούσαμε τα ενδιάμεσα περάσματα εκτός από τα τελευταία χλμ. στην Γιάννουλη όπου δεν ήταν τοποθετημένα. Το τελευταίο στο Αλκαζάρ έλεγε 19χλμ. ενώ στη πραγματικότητα ήταν 17.300μ.
Συγχαρητήρια σε όλους όσους τερμάτισαν και ειδικά στον NBLAKCS που τερμάτισε 1ος στην κατηγορία 35-39.

Ο αθλητισμός δεν δίνει μόνο χρόνια στην ζωή, αλλά και ζωή στα χρόνια!

Edited by - olympios on 04/12/2006 10:56:27
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

NBLACKS
Advanced Forum-Runner

Greece


211 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/12/2006 :  15:04:48  Εμφάνιση Προφίλ  Visit NBLACKS Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Μη τα παραλές Olympie!
Ξέρεις τι προπόνηση κάνω και που βρίσκομαι αγωνιστικά οπότε δεν μου αξίζουν συγχαρητήρια...
Σχετικά με τις χιλιομετρικές αποστάσεις πρέπει να διορθωθεί παντού αυτό το πρόβλημα και όχι μόνο για το συγκεκριμένο αγώνα. Πρέπει να υπάρχει ορθή και όχι παραπλανητική ενημέρωση από τους διοργανωτές για την ακριβή απόσταση και τα ενδιάμεσα κομμάτια.
Δε νομίζω όμως ότι αξίζει για 3η φορά σε 5 διοργανώσεις (για του χρόνου) να αλλάξει η διαδρομή για 21.100μ. και το ρεκόρ αγώνα.
Όλοι πια ξέρουμε αυτή τη διαδρομή και οτιδήποτε διαφορετικό θα μας κακοφαινόταν. Όσες φορές συνέβει αυτό ο αγώνας έχασε την αίγλη του. Δείτε τον Άκτιο Δρόμο, το Μαραθώνιο Δράμας και το Δρόμο Ελευθερίας στο Γοργοπόταμο σαν παράδειγμα. Άστε τους διοργανωτές να βελτιώσουν αλλού την πραγματικά πολύ μεγάλη προσπάθεια που έχουν καταβάλλει. Άλλωστε αγώνες όχι επακριβώς 20άρια ή ημιμαραθώνιοι υπάρχουν παντού στον κόσμο.
Επισημαίνω σαν πιο σοβαρά προβλήματα την απουσία αποδυτηρίων και τουαλετών στην εκκίνηση και στον τερματισμό και τη μη έγκαιρη ενημέρωση των αποτελεσμάτων.
Θάταν φρόνιμο να τοποθετούνταν ένας υπάλληλος του Δήμου ακόμη για την καταχώρηση και ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
Αξιοσημείωτες οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των περιπτέρων: 1) του HIGH5 (εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής που μας δρόσισε με ισοτονικά) και 2) των WOOLF shoes (αθλητικών παπουτσιών) που έδωσαν άλλη νότα στον χαρούμενο μετά μουσικής τερματισμό μας στη Λαρισα!
"Και του χρόνου!!"


Οι δοκιμασίες μπορεί να είναι πιο σκληρές απ΄ όσο φανταζόμαστε. Αλλά είναι απαραίτητες για να μάθουμε. Και κάθε δοκιμασία μας φέρνει πιο κοντά στην πραγματοποίηση των ονείρων μας.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Canellis Yannis
Forum-Runner

Greece
59 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/12/2006 :  15:29:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Η κούρσα στη Λάρισα
λοιπόν, 11 η ώρα το πρωί η θερμοκρασία ήταν 10 βαθμοί κρρρρύο.
στην εκκίνηση στον Τύρναβο συναντούσες κάθε καρυδιάς καρύδι ότι μπορεί να φανταστείς από ΣΕΒΑΣ μέχρι μαραθώνομάχους του 2,45.
φυσικά επειδήο καιρός ήταν πολύ καλός, όλοι ξεκίνησαν πύραυλοι και συνέχισαν πύραυλοι μέχρι της πτώσεως έβλεπες άνθρωπους να ξεκινάμε μέ 3,40 και μετά να πηγαίνουν με 4.50.
το αρνητικό. Ήταν ότι οι δείκτες των χιλιομέτρων ήταν λανθασμένοι, δηλαδή μεταξύ πέμπτου 5 και 8ο χιλιομέτρου ήταν μικρότερα τα χιλιόμετρα, και έβγαζε το χρονόμετρο κάτι τρέλα δηλαδή 3.38 και 4.01ρεε λες ναταν μικρότερη η διαδρομή, λες νάταν μικρότερη, έχει γούστο?????
τα νερά αναψυκτήρια και η περιφρούρηση ήταν όλα άψογα έχουν αποκτήσει τεράστια εμπειρία διοργανωτές μαζί με τους εθελοντές και τους μοτοσικλετιστές club vespa και Moto εθελοντές ο Αθλ Οργαν Λαρ..
καλή κούρσα δεν είχε πολλά τρωτά, και τσάντες δώσανε στο τερματισμό oi άνθρωποικαι μέσα δώρα και είχε h τσάντα και σάντουιτς και σοκολάτα και δωρεάν αναψυκτικά red bull, μπλουζάκι δίπλωμα μετάλλιο και τσάντα κρεμάστή.
τα αθηναϊκά πούλμαν ήταν δύο το ένα ήταν του Απόλλωνα του οποίου οι επιβαίνοντες δεν πλήρωσαν μισή, εμείς στο πούλμαν του ΣΔΥΑ ρίξαμε από ευγένεια ένα 10-ρικο ευρώ έκαστος,nevermind.
το μόνο ποιοτικό κομμάτι του αγώνα ήταν 20 πρώτοι που πήγαιναν με ρυθμός κάτω από τέσσερα λεπτά 3,25/ 3.15.
καλύτερες συνθήκες για αγώνα δεν θα ξαναβρεθούν, flat και ηλιοφάνεια χωρίς αέρα ας ελπίσουμε ότι θα είναι έτσι ο καιρός και στους εαρινούς μαραθώνιους.
βέβαια κατά τη διάρκεια της διαδρομής έγιναν Οι ανομολόγητες κόντρες μεταξύ των φίλων εχθρών και υπήρχε και το σχετικό θέαμα.
Είχε ένα περίπτερο με παπούτσια στον τερματισμό φοβερό
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

olympios
Forum-Runner

Greece
169 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/12/2006 :  19:56:46  Εμφάνιση Προφίλ  Visit olympios Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Με μια ποιό προσεχτική και αναλυτική μέτρηση στο Google earth στο τμήμα της διαδρομής που έχει καλή ανάλυση το πρώτο τμήμα της είναι 17.400μ. περίπου και όχι 17.300 που έγραψα σε προηγούμενο μήνυμα. Άρα σύνολο 20.500μ. με απόκλιση 30-40μέτρα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

stamatis
Senior Forum-Runner

Greece


546 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/12/2006 :  23:08:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Με συγχωρείτε βρε παιδιά, αλλά διαβάζω για αυτό το περιστατικό για το ποιός βγήκε τρίτος στον αγώνα και μου έχει σηκωθεί η τρίχα. Αν δεν πρόκειται περί λάθους (που το ακούω δύσκολο), είναι τουλάχιστον ανήθικο. Αυτός είναι όντως λόγος να μην ξαναπατήσει κανένας στον αγώνα ποτέ. Δεν ξέρω αν κάνω λάθος. Ξέρει κάποιος πιο πολλά απ' όσα γράφτηκαν κάτω από το θέμα στις ειδήσεις στην αρχική σελίδα;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

NBLACKS
Advanced Forum-Runner

Greece


211 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/12/2006 :  01:22:54  Εμφάνιση Προφίλ  Visit NBLACKS Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Θα πρότεινα να μη συνεχίσουμε άλλο το θέμα.
Προς τιμή του ίδιου του αγωνίσματος ας μη βγάζουμε συμπεράσματα και κάνουμε το παιχνίδι των MME.
Είναι ένα από τα λίγα γεγονότα σίγουρα που μας θλίβουν όταν συμβαίνουν και δεν είναι και το μόνο που θα μπορούσαμε να σταθούμε και να αναλύσουμε.
Ότι έγινε έγινε.
Ας κοιτάξουμε μπροστά. Ας βαδίσουμε και ας τρέξουμε από αυτό το Σαββατοκύριακο ελεύθεροι και χωρίς άγχος για το τι θα βρούμε την επόμενη μέρα. Ας μην επιτρέψουμε τέτοιες ατυχείς στιγμές να αμαυρώσουν αυτό που αγαπάμε και αγωνιζόμαστε να κάνουμε τρόπο ζωής!

Οι δοκιμασίες μπορεί να είναι πιο σκληρές απ΄ όσο φανταζόμαστε. Αλλά είναι απαραίτητες για να μάθουμε. Και κάθε δοκιμασία μας φέρνει πιο κοντά στην πραγματοποίηση των ονείρων μας.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Evita
Elite Forum-Runner

Botswana


1076 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/12/2006 :  12:09:20  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Evita Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
θα συμφωνησω απολυτα με τον Σταματη,
Ειναι η αποκορυφηση της ανηθικοτητας αυτο που εκαναν οι διοργανωτες (θυμιζει την περιπτωση της Φιονα Μεϊ), λογω εντοπιοτητας να βγαλουν τριτο τον αθλητη που τερματισε (συμφωνα με ολα τα στοιχεια) τεταρτος.

Αμα ειναι ετσι στους αγωνες του ΣΔΥΑ να εχουν προτεραιοτητα οι Αθηναιοι στους ΣΔΥΠ οι Πειραιωτες και στα "χναρια του παυσαυνια" οι αθλητες του Απολλωνα αντιστοιχα .

Γιατι να συζηταμε βρε NBLACKS για τα νερακια και την αποσταση οταν οι διοργανωτες δεν σεβονται τον ιδρωτα των αθλητων και καταστρατηγουν καθε εννοια του "ΕΥ ΑΓΩΝΙΔΕΣΘΕ" οταν εσκεμενα αλλαζουν τη σειρα τερματισμου των αθλητων.
Αμα ειναι ετσι να μας το πουν να μην κουραζομασθαι, ας βγαζουν πρωτους αυτους που θελουν (τους ημετερους) και μετα ολους εμας τους υπολοιπους.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

RunningNews.gr
The Forum



521 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/12/2006 :  16:04:20  Εμφάνιση Προφίλ  Visit RunningNews.gr Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Ανακοινωθηκαν αναλυτικα αποτελεσματα (ανα κατηογορίες):

http://www.runningnews.gr/show_apotelesma.asp?id=127&parent=home&type=apotelesma

και επισης μερικες φωτογραφίες:

http://www.runningnews.gr/show_gallery.asp?id=66&parent=home
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sotiris
Senior Forum-Runner

Greece


822 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/12/2006 :  19:32:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Α/Α ΑΘΛΗΤΗΣ ΕΤΟΣ ΓΕΝ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ Νο ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΣΗ ΚΑΤ. ΓΕΝΙΚΗ
1 ΣΚΟΥΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1971 Σ.Δ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ 335 1 10΄23΄΄ 1 3ος
1 ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1972 ΣΔΥ ΠΕΙΡΑΙΑ 247 1 13΄23΄΄ 1 4ος

Στα αποτελεσματα βλεπω οτι ειχαν 3 ολοκληρα λεπτα διαφορα ο 3ος με τον 4ο
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

TRYPOKARYDOS
Elite Forum-Runner



1213 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/12/2006 :  20:03:37  Εμφάνιση Προφίλ  Visit TRYPOKARYDOS Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Λετε να φταει το τσιπουρο Τυρναβου για ολα αυτα;

Ο Έρωτας ειν' ο ύστατος παράνομος.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

stamatis
Senior Forum-Runner

Greece


546 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/12/2006 :  20:11:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Το πρόσεξα κι εγώ Σωτήρη πριν από λίγο. Απ' ό,τι ακούω, το ότι τερμάτισαν χέρι-χέρι οι δύο είναι αναμφισβήτητο. Η διαφορά χρόνου που εμφανίζεται είναι άλλο ένα λάθος (;;) ή έτσι σιγά-σιγά θα μείνει γραμμένο στην ιστορία το αποτέλεσμα της διαφοράς των 3 λεπτών και μετά θα λένε κάποιοι "ποιά αμφισβήτηση βρε παιδιά; 3 λεπτά διαφορά είχαν οι άνθρωποι".
Εγώ επιμένω, δεν ήμουν εκεί, αλλά από την πολύ λίγη μου εμπειρία σε αγώνες λαϊκούς ερασιτεχνικούς εξελίσσεται στην πιο καραμπινάτη χοντράδα και ανηθικότητα.
Ελπίζω να κάνουμε όλοι λάθος και να υπάρχουν ήδη συγγνώμες και λήξεις παρεξήγησης που εμείς απλά δεν ξέρουμε. Αλλιώς επιμένω. Ο αγώνας είναι για φούντο οριστικό στη δικιά μου συνείδηση (κρίμα και δεν πρόλαβα να τον τρέξω ούτε μία φορά, κι έχασα και τα τσίπουρα στον Τύρναβο).
Συγγνώμη που γκρινιάζω τόσο για κάτι που φαινομενικά δε με αφορά, αλλά αν είναι τα πράγματα όπως τα έχω καταλάβει νομίζω το οφείλουμε όλοι οι δρομείς στον Παναγιώτη Μελαχρινό και στον όποιον μπορεί να βρεθεί στο μέλλον στη θέση του. Δεν είναι ατομικό το πρόβλημά του, εγώ που σε αυτούς τους αγώνες τερματίζω 80ός - 100ός πάλι δε θα ήθελα να μου συμβεί, και αυτοί οι αγώνες μου φαίνονται συλλογικό ζήτημα όλων μας. Αν οι διοργανωτές δε μπορούν να προστατέψουν τον αγώνα, να προστατέψουμε εμείς τους δρομείς.

Edited by - stamatis on 09/12/2006 20:18:29
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

olympios
Forum-Runner

Greece
169 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/12/2006 :  16:47:29  Εμφάνιση Προφίλ  Visit olympios Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Έχω την εντύπωση ότι δόθηκαν όλοι οι χρόνοι συν μια θέση. Εγώ για παράδειγμα ενώ έχω κατάταξη στην γενική 90 μου δόθηκε ο χρόνος του 89ου αθλητή ενώ ο δικός μου δόθηκε στον 91ο. Αν έχει παρατηρήσει κι άλλος το ίδιο καλό είναι να το αναφέρει.

Ο αθλητισμός δεν δίνει μόνο χρόνια στην ζωή, αλλά και ζωή στα χρόνια!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Speedy
Road Runner

Greece


2750 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/12/2006 :  18:10:36  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Speedy Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Εγώ παλι τωρα το παρατηρησα που το σημείωσε ο Σωτηρης. Ο χρόνος σιγουρα ειναι λαθος. Και οι δυο έκαναν 1 13΄23΄΄.
Τώρα γιατι καταγραφηκε στα επισημα αυτος ο χρονος ειναι απορια, όμως ο ανταποκριτης μας φροντισε να φωτογραφησει το επισημο πινακιο των αποτελεσματων (σε grayscale):

http://www.runningnews.gr/files/Varius_Hosted_Files/pinakio-larisa.jpg

Πώς ειπατε, δεν βγαζετε άκρη, αν αυτο ειναι 0 ή 3?
Νομίζω πλέον πρεπει να μας απασχολει εαν αυτο το μαγειρεμα έγινε πριν ή μετα τη "φασαρια" με την καταταξη...

Για τους υπολοιπους μκαι εαν εχει γινει ολισθηση όλων των χρονων κατα μία θεση, πραγματικα δεν ξερω.

- - - - -
Οτι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό>>>Speedy
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 3 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000