Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 Αποτελέσματα Αγωνων: Κάποιος που είναι υπεύθυνος ?
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 6

new runner
Advanced Forum-Runner



232 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 18/11/2006 :  20:35:19  Εμφάνιση Προφίλ
Ποιός είναι υπεύθυνος για τα αποτελέσματα των αγώνων που ανακοινώνονται στο site?Ο Αριδαίος ημιμαραθώνιος έγινε στις 29-10,πριν 21 ημέρες, και ακόμη να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα!!!Γνωρίζει κανείς?

"Run Forest Run"!!!

Speedy
Road Runner

Greece


2750 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/11/2006 :  20:40:52  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Speedy Προσωπική Σελίδα
Πρώτα απ'ολα υπευθυνοι για τα αποτελεσματα των αγωνων που ανακοινωνονται στην ιστοσελιδα ειναι οι ίδιοι οι διοργανωτες που οφείλουν προς τους αθλητες να τα δημοσιευουν στα διάφορα σχετικά μεσα ενημερωσης. Με τους συγκεκριμενους διοργανωτες έχουμε επικοινωνησει και ακόμα περιμένουμε κι εμείς.

Απο εκει και πέρα δεν καταλαβαίνω γιατι επιμένεις τόσες μερες να κανεις φασαρια σχσετικα με τα αποτελεσματα του συγκεκριμενου αγωνα (και στο φορουμ και στα σχόλια)

Πάραυτα απο βδομάδα θα προσπαθησουμε να επικοινωνησουμε ξανα με τους διοργανωτες μηπως τελικά δεήσουν και μας τα στειλουν...

(Απ'οτι καταλαβες εγω ειμαι αυτος που θες να δειρεις επειδη ακομα δεν υπάρχουν τα αποτελεσματα που ψαχνεις)
- - - - -
Οτι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό>>>Speedy
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

new runner
Advanced Forum-Runner



232 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/11/2006 :  20:54:39  Εμφάνιση Προφίλ
θέμα 1
το οτι έχετε επικοινωνήσει με τους συγκεκριμένους διοργανωτές δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε όταν δεν έχετε ανακοινώσει κάτι!
θέμα 2
δεν θεωρώ ότι κάνω φασαρία με το να ρωτάω απλά για κατι που νομίζω έχω δικαίωμα
θέμα 3(και πιο σημαντικό για μένα)
αφού όπως λέτε έχετε διαπιστώσει να 'κάνω φασαρία' ρωτώντας για αυτά τα αποτελέσματα, τότε θα έπρεπε να απαντούσατε στην μια και μοναδική ερώτηση που έκανα στα σχόλια.
Δεν νομίζω να είμαι λάθος και στην τελική η ύπαρξη ενός forum έχει σκοπό να λύνει απορίες, να γίνονται συζητήσεις για ένα θέμα και να ενημερώνει τα άτομα που συμμετέχουν.

Συγνώμη για την ΦΑΣΑΡΙΑ που έκανα.

"Run Forest Run"!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

unknown
Advanced Forum-Runner

221 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/11/2006 :  22:31:57  Εμφάνιση Προφίλ
πω πω "πώς την έχουν δει κάποιοι" σαν απαιτητικοί πελάτες, με δικαιώματα και υποχρεώσεις, το κέφι μας κάνουμε όλοι εδώ μέσα ρε παιδιά, χαλαρώστε και τρέχτε κανα χιλιόμετρο παραπάνω, το τρέξιμο ξελαμπικάρει (όταν δεν παραγίνεται και θολώνει το μυαλό...), εντάξει όλα θα θα γίνουν, με το μαλακό, την επιθετικότητα είναι καλό να τη μαζεύεις στα τελευταία μέτρα της κούρσας, για άλλα πεδία μαχών δε λέει
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

new runner
Advanced Forum-Runner



232 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/11/2006 :  22:42:49  Εμφάνιση Προφίλ
προς unknown:
δεν νιώθω απαιτητικός πελάτης και ούτε 'την εχω δει' όπως λες.Δεν ήμουν επιθετικός απλά απάντησα καλοπροαίρετα στο ύφος της απάντησης!(στο ότι επιμένω να κάνω φασαρία επειδή έκανα το λάθος να ρωτήσω για δεύτερη φορά κάτι που στην πρώτη μου ερώτηση δεν απαντήθηκε!).
Όσον αφορά τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις, δεν ανάγκασα ούτε υποχρέωσα κανένα να κάνει κάτι.Απλά ρώτησα ποιος είναι υπεύθυνος για τα αποτελέσματα και τι συμβαίνει που καθυστερούν!Τώρα αν αυτό που έκανα ήταν δικαίωμα μου το αφήνω στην κρίση σου (unknown)!

"Run Forest Run"!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Speedy
Road Runner

Greece


2750 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/11/2006 :  10:26:32  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Speedy Προσωπική Σελίδα
χωρις καμια διάθεση για συνεχιση της οποιας αντιπαράθεσης διευκρινιζω:

θεμα 3:
Τα σχόλια και το φορουμ δεν είναι για να επικοινωνουν οι αναγνώστες με την ιστοσελιδα αλλα για να επικοινωνουν οι αναγνωστες μεταξυ τους. Για επικοινωνια με την ιστοσελιδα υπάρχει το email μας που ειναι παντα ανοιχτό σε επωνυμα άτομα και αιτηματα και απαντάμε πάντα. Αυτος ειναι ο ενδεδειγμενος και σιγουρος τροπος επικοινωνιας με την ιστοσελιδα. Δεν ειναι δυνατον να παρακολουθουμε καθε συζητηση στο Φορουμ για να ψάχνουμε ερωτηματα που απευθυνονται προς εμας και να τα απανταμε. Οσον αφορα τα σχολια ο ρολος τους δεν ειναι να κανουμε διαλογο εμεις με τους αναγνωστες.

θεμα 2:
Κανεις "φασαρια" απο τη στιγμη που καθε 3 μερες γραφεις σχετικο σχολιο (ασχετα αν δεν ενεργοποιηθηκαν ολα παρα μονο 1), ανοιγεις θεμα στο φορουμ ειδικα για αυτο με μεγαλα κοκκινα γραμματα και θυμωμενες φατσουλες (το συγκεριμενο σβηστηκε αφου ανοιξες και δευτερο παρομοιο) και αφου βλεπεις οτι δεν εχει αποκριση ανοιγεις νεο θεμα προκαλώντας πια ανοιχτα τους υπευθυνους να σου απαντησουν. Λες και εμεις ειμαστε υπευθυνοι που καθυστερουν τα αποτελεσματα ή το κανουμε επιτηδες. Οτι μπορουμε κανουμε και αν λειψουν και τα αποτελεσματα καποιου αγωνα τι να κανουμε, κανεις δεν ειναι τελειος.

θεμα 1:
Μα ειναι δυνατον να ανακοινωνουμε οτι επικοινωνησαμε με το ταδε και τον δεινα καθε φορα που ψαχνουμε κατι? Σιγά μην βάλουμε και progress bar για καθε διαδικασια ευρεσης αποτελεσματων,συγγραφης ειδησεων κτλ. Ελεος πια...

Δικαιωμα σου να ρωτας, δικαιωμα σου και να απαιτεις αποτελεσματα κτλ αλλά καλυτερα να προσεχες τον τροπο με τον οποιο το κανεις. Εμεις εδω ερασιτεχνικα κανουμε μεγάλη προσπαθεια με αυτη την ιστοσελιδα και είναι ετσι δικο μας δικαίωμα να επιλεγουμε εμεις τους τρόπους με τους οποιους θα λειτουργουμε.

- - - - -
Οτι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό>>>Speedy
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

prasinopodilato
Forum-Runner

USA


206 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/11/2006 :  13:28:10  Εμφάνιση Προφίλ
new
Τρια πουλακια καθονταν!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

nickp7
persona NON grata

Greece


2071 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/11/2006 :  13:41:27  Εμφάνιση Προφίλ
Συμφωνω απολυτα με το μελος new runner.

Θεμα 3:
Oταν τετοιοι σχετικοι διαλογοι γινονται στο φορουμ ενημερωνονται και τα υπολοιπα μελη σε ποια φαση βρισκεται ενα συγκεκριμενο θεμα (π.χ.αποτελεσματα) και αναλογα επιλεγουν αν θα περιμενουν ή αν πρεπει να κινηθουν διαφορετικα για κατι που χρειαζονται.
Εξ΄αλλου τα αποτελεσματα μπορει να τα ειχα εγω ή οποιδηποτε αλλο μελος, να μην τα ειχα στειλει στην ιστοσελιδα για οποιοδηποτε λογο (π.χ.αμελεια) και να τα εδινα τωρα με την ευκαιρια αυτη.
Δεν καταλαβαινω αυτη την επιμονη και εμμονη για επικοινωνια μεσω μειλ για θεματα ενημερωσης που αφορουν ολους μας(σε καμια περιπτωση νομιζω δε θιγεται καπου η ιστοσελιδα αν τετοιοι διαλογοι γινονται στο φορουμ).


Θεμα 2:
Δεν ειδα να κανει φασαρια ισα-ισα που ειναι πολυ ευπρεπης και ευγενικος.Αν ρωτησε αρκετες φορες προφανως και το εκανε γιατι δεν πηρε απαντηση.Δικαιωμα του εννοει φυσικα οτι ειναι να ρωτησει σχετικα με τα αποτελεσματα του αγωνα που τον ενδιαφερει.


Θεμα 1:
Eιναι νομιζω απλο και ευκολο να δινεται μια μικρη και συντομη απαντηση (αλλα κατατοπιστικη) σε ενα μελος του φορουμ που χρειαζεται και ψαχνει να βρει κατι σχετικο με το χωρο μας (π.χ.αποτελεσματα).


Χωρις καμια διαθεση αντιπαραθεσης.
Με διαθεση να συμπληρωνει και να βοηθαει ο ενας τον αλλο εδω μεσα.
Αυτη ειναι η αποψη μου επι του θεματος.


Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

new runner
Advanced Forum-Runner



232 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/11/2006 :  16:33:54  Εμφάνιση Προφίλ
Να σαι καλά nickp7!Μόλις ήρθα από αγώνα (10χλμ ανώμαλο Κοζάνη) και διαβάζοντας το τελευταίο σχόλιο του Speedy έιχα αρχίσει να αναρωτίεμαι :"Eίναι στραβός ο γιαλός η στραβά αρμενίζουμαι?"!
Το δίαβασα 2 φορές το σχόλιο του γιατί πίστευα πως λόγο της υπερπροσπάθειας του αγώνα (πέρασα τα 5χλμ στο 18΄30",προσοπικό ρεκόρ για πέρασμα σε 10αρι) δεν καταλαβενα τι μου γίνεται και ότι μάλλον είμαι υπερβόλικος στις απαιτήσεις μου.
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ!


"Run Forest Run"!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

new runner
Advanced Forum-Runner



232 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/11/2006 :  16:52:54  Εμφάνιση Προφίλ
διαβάζωντας τα διαδοχικά μηνύματα του speedy έχω μπερδευτεί!Τελικά είσαι ή όχι υπεύθυνος για το θέμα των αποτελεσμάτων?
Στο πρώτο μήνυμα λες 'υπευθυνοι για τα αποτελεσματα των αγωνων που ανακοινωνονται στην ιστοσελιδα ειναι οι ίδιοι οι διοργανωτες'.
Στο 2 μήνυμα λες" ανοιγεις θεμα στο φορουμ και αφου βλεπεις οτι δεν εχει αποκριση ανοιγεις νεο θεμα προκαλώντας πια ανοιχτα τους υπευθυνους να σου απαντησουν"
Ποιος είναι υπεύθυνος τελικά????????

"Run Forest Run"!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Speedy
Road Runner

Greece


2750 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/11/2006 :  17:03:42  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Speedy Προσωπική Σελίδα
Κοιτά να δεις new runner, μπας και καταλάβεις τι προσπαθώ να σου πω:

Δεν είσαι παράλογος στο να ζητάς τα αποτελέσματα κάποιου αγώνα. Είναι προτεραιότητα μας να έχουμε τα αποτελέσματα από όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες. Το θέμα είναι που τα ζητάς, από ποιον και με τι τρόπο. Σου εξήγησα προηγουμένως, δεν κάθομαι να τα ξαναλέω. Εάν είχες στείλει από την αρχή ένα ρημαδιασμενο email θα σου εξηγούσα και δεν θα καθόμαστε τώρα να τρωγόμαστε. Με το να «εξαπολύεις» ερωτήσεις σε κάθε φόρμα που βρίσκεις ή στο φόρουμ δε σημαίνει ότι θα πάρεις και απάντηση αφού δε είμαστε υποχρεωμένοι με αυτόν τον τρόπο.

Από εκεί και πέρα εάν δεν σου αρέσει ο (στραβός?) γιαλός του RunningNews.gr δεν σε υποχρεώνει κανένας ούτε να μας διαβάζεις ούτε και να συμμετέχεις στο φόρουμ. Εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο και για αυτό δουλεύουμε με συγκεκριμένο τρόπο και πολιτική τα οποία διατηρούμε το δικαίωμα να επιλέγουμε εμείς. Δυστυχώς δεν μπορούμε να ικανοποιούμε του πάντες.

- - - - -
Οτι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό>>>Speedy
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Speedy
Road Runner

Greece


2750 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/11/2006 :  17:06:21  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Speedy Προσωπική Σελίδα
quote:
Originally posted by new runner

διαβάζωντας τα διαδοχικά μηνύματα του speedy έχω μπερδευτεί!Τελικά είσαι ή όχι υπεύθυνος για το θέμα των αποτελεσμάτων?
Στο πρώτο μήνυμα λες 'υπευθυνοι για τα αποτελεσματα των αγωνων που ανακοινωνονται στην ιστοσελιδα ειναι οι ίδιοι οι διοργανωτες'.
Στο 2 μήνυμα λες" ανοιγεις θεμα στο φορουμ και αφου βλεπεις οτι δεν εχει αποκριση ανοιγεις νεο θεμα προκαλώντας πια ανοιχτα τους υπευθυνους να σου απαντησουν"
Ποιος είναι υπεύθυνος τελικά????????


Εγώ είμαι υπεύθυνος για την ιστοσελιδα και το υλικο της, οι διοργανωτες των αγώνων ειναι καταρχην υπευθυνοι για να στειλουν τα αποτελεσματα σε εμας. Δηλαδη είμαι υπευθυνος για τα αποτελεσματα απο τη στιγμη που θα τα εχω στα "χερια" μου.

Τοσο απλά.Δεν ειναι και τοσο δυσκολο να το καταλάβεις...


- - - - -
Οτι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό>>>Speedy
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

RouDi
Crazy Boy of Forum

Greece


1351 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/11/2006 :  17:14:06  Εμφάνιση Προφίλ
Speedy ηδη εχασες αρκετο απο το χρονο σου δε νομιζεις

____________________
If you want to run fast, you have to train fast
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

new runner
Advanced Forum-Runner



232 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/11/2006 :  17:18:30  Εμφάνιση Προφίλ
Δεν έχω καμια διάθεση να τρωγόμαστε!Kαι αν και νέος σχετικά στo forum είμαι fun του runningnews.gr εδω και καιρό!Εκτιμώ την προσπάθεια που γίνεται από όλους και άλλωστε για αυτό και συμμετέχω.Ένα τόσο απλό θέμα που μπορούσε να λυθεί με μια υπεύθυνη απάντηση και όχι με ειρωνείες του στυλ"ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ" έγινε μεσανατολικό!Το αν 'εξαπολύω' ερωτήσεις όπως λες στο τελευταίο μήνυμα, το κάνω γιατι δεν γνωρίζω ορισμένα πράγματα.Μέσω ερώτησης μαθαίνεις κάτι που δεν ξέρεις!Όσο για τον τρόπο,ήμουν καλοπροαίρετος χωρίς διάθεση προσβολής!Και στην τελική ο τρόπος του admin νομίζω πρέπει να αποτελεί παράδειγμα ειδικά για κάποιον new runner και new forumer!
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ !!

"Run Forest Run"!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Speedy
Road Runner

Greece


2750 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/11/2006 :  18:06:29  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Speedy Προσωπική Σελίδα
quote:
Originally posted by new runner

Ένα τόσο απλό θέμα που μπορούσε να λυθεί με μια υπεύθυνη απάντηση και όχι με ειρωνείες του στυλ"ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ" έγινε μεσανατολικό!


Αν για σενα ειρωνεια ήταν το "γιατι επιμένεις τόσες μερες να κανεις φασαρια σχετικα με τα αποτελεσματα του συγκεκριμενου αγωνα" τοτε σιγουρα κανεις λαθος. Καμια δοση ειρωνίας. Απλά τόνισα πως με ειχε κουρασει να βρισκω καθε λιγο και λιγακι ανωνυμα σχολια (χωρις στοιχεια επικοινωνιας για να σε ενημερωσω) με προστακτικο υφος, σημειωσεις του στυλ "περασαν 10 μερες" - "περασαν 2 βδομαδες"...(και παει λεγοντας) και με πολλα ερωτηματικα και θαυμαστικα. Οπως επίσης με ειχε προβληματισει και η προηγουμενη δημοσιευση σου με τα μεγάλα κοκκινα γραματα και τις θυμωμενες φατσουλες. Ολα αυτα δεν συνιστουν και πολυ ευγενικη συμπεριφορα μου φαινεται, παρά προστακτικες πελατειακες απαιτησεις. Αν ήθελες οπωσδηποτε μια απαντηση ας μας έστελνες ενα email και θα την ειχες.

quote:
Originally posted by new runner

Και στην τελική ο τρόπος του admin νομίζω πρέπει να αποτελεί παράδειγμα ειδικά για κάποιον new runner και new forumer!


Απο εκει και περα το ειπα μία με την καλη, το είπα και δευτερη, εχω και εγω όρια όταν αναγκάζομαι να γραφω τα ίδια και τα ιδια αν ο καθενας συνεχιζει να επιμενει στη δικη του λογικη και άποψη για το πως πρεπει να λειτουργει η ιστοσελιδα και το φορουμ. Ειδικά για τα νεα μελη (όπως τονιζεις) έχει σημασία και πως ξεκινουν στο φόρουμ. Η δικη σου εισοδος δεν ήταν και η πιο ομαλη, ξεκινωντας με παραπονα και απαιτησεις. Επισης τα νεα μελη ας διαβαζουν πρωτα και τις σχετικες οδηγιες και κανονισμους λειτουργιας πρωτου χρησιμοποιησουν τις συγκεκριμενες δυνατοτητες που δινουμε. Για τις δικες σου ειρωνειες (περι "στραβου γιαλου" , "εχω μπερδευτει μ'αυτα που γραφει ο -ακατανοητος?- Speedy") ουτε λογος βεβαια αλλα δεν πειράζει. Οπως λες ο admin πρεπει να ειναι παντα το παραδειγμα (φορτωνομαι λοιπον μονος μου και αυτη την ευθυνη), οχι ολοι οι υπολοιποι. Απο μεριάς μου ζητώ συγνώμη αλλά άνθρωπος ειμαι και εγω με αδυναμιες όπως όλοι.

quote:
Originally posted by RouDi

Speedy ηδη εχασες αρκετο απο το χρονο σου δε νομιζεις


Ελπίζω πως δεν "εχασα" το χρονο μου αλλά απλά αναγκάστηκα να διευκρινησω (ξανα) κάποια πραγματα σε κάποιο επιδοξο ενεργο μελος. Απο εδω και πέρα σιγουρα θα χάνω τον χρονο μου αν συνεχιστει αυτο...

Καλή Καρδιά λοιπον και ψυχραιμία...

(last edited 18:45 στην προσπαθεια να γινω οσο πιο σαφης μπορω)
- - - - -
Οτι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό>>>Speedy
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Elina
Senior Forum-Runner

Greece


468 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/11/2006 :  20:03:27  Εμφάνιση Προφίλ
Φίλοι δρομείς, με αφορμή τα παραπάνω σχόλια θα ήθελα να υπενθυμίσω ορισμένα πράγματα για το Runningnews.gr που αν και ευρύτερα γνωστά τείνουμε ενίοτε να παραβλέπουμε ή να ξεχνάμε. Το Runningnews γεννήθηκε από το μεράκι 2-3 ανθρώπων που χωρίς καμία επίσημη στήριξη συνδύασαν την αγάπη για το τρέξιμο με τις τεχνολογικές τους γνώσεις έτσι ώστε να δημιουργήσουν ένα "σπίτι" για τους έλληνες δρομείς μεγάλων αποστάσεων. Στον ενάμισυ περίπου χρόνο λειτουργίας του, η ιστοσελίδα κατάφερε όχι μόνο να συσπειρώσει τον κόσμο των δρομέων αλλά και να εδραιωθεί στις συνειδήσεις τους ως μια υψηλού επιπέδου υπηρεσία που παράχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση όπως επίσης και ένα βήμα για την έκφραση και ανταλλαγή απόψεων. Χάρη στο Runningnews αποκτήσαμε κι άλλους φίλους δρομείς, εκφράσαμε παράπονα που ακουστήκανε ακόμα και από υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΕΓΑΣ, ενημερωθήκαμε άμεσα για αγώνες, διαβάσαμε αποτελέσματα, είδαμε τις φωτογραφίες μας δημοσιευμένες... Κι όλα αυτά τα ωραία και θαυμαστά, που πριν δυο χρόνια ούτε στο όνειρο μας δε φανταζόμασταν, μας δόθηκαν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ χωρίς καμία δική μας επιβάρυνση. Μας δόθηκαν επειδή 2-3 ρομαντικοί δέσμευσαν και εξακολουθούν να δεσμέουν προσωπικό χρόνο, χρήματα και ενέργεια για να απολαμβάνουμε όλοι εμείς. Γι'αυτό φίλοι, ας είμαστε όλοι λίγο πιο συγκρατημένοι στα δικαιώματά μας, λίγο πιο ευγενικοί στο λόγο μας και λίγο πιο ανοιχτοί στη δική μας πιθανή προσφορά.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 6 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000