Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Σκουριές
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 47

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2013 :  15:14:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μανώλη ξέρεις πως γίνεται η εξόρυξη σημερα...? Εχεις ενημερωθεί εννοώ τι είναι να γίνει εκεί?

Δυστυχώς δεν είναι όπως παλιά που έμπαινε η μπουλντόζα και έσκαβε υπογείως και το πέρναγαν το χωματάκι απο το κοσκινάκι.... Απίστευτα χημικά θα πέσουν στην επιφάνεια του εδάφους και όπως διάβαζα σε μια επίσημη μελέτη για κάθε γραμμάριο χρυσού μιλάμε για απίστευτους τόνους εδάφους που θα πρέπει να αποψιλωθουν και να "επεξεργαστούν" όπως επίσης και για αμέτρητους τόνους νερο που θα απαιτηθεί και θα μολυνθεί....

Ενημερωθείτε εάν δεν τα γνωρίζετε και αποφασίστε μετά εάν όντως το θέλουμε να βγάλουμε αυτό το χρυσάφι... Και πολύ περισσότερο εάν θέλουμε να το βγάλουμε με αυτό το ανταποδοτικό κέρδος για εμάς....

Edited by - sam on 21/02/2013 15:16:30
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2013 :  15:28:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by MANOLIS2004
Και για το mall γκρινιάζουν αλλά δουλεύει 18000 κόσμος εκεί και μένα δεν μου χαλάει την αισθητική.


Μανώλη οι 18000 υπαλληλοι σου δεν έχουν καμία διαφορά απο τους δημόσιους αργόσχολους κηφηνες που κατηγορείς

ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΣ και ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ καθημερινά εως και τωρα με τη δημόσια περιουσία σου και τις φοροασυλείες των διαπλεκομένων που πλούτισαν απο το μαλλ και το κάθε μαλλ συνεισφέροντας ελάχιστα στα φορολογικά βάρη και είναι ο καθένας με δέκα οφσορ και άλλους εκατό λογαριασμούς στις ελβετίες και στις παραδείσιες νήσους ...και σήμερα χρεωκώπησαν το κράτος για να πρέπει ΕΣΥ και ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ να πληρώνεις εξτρα χαράτσια και να βλέπεις μειώσεις στους μισθούς σου...

Τα λεφτά που δινεις στο κράτος δεν είναι μόνο αυτά που αριθμητικά βλεπεις κάθε μήνα στο τεφτέρι σου, είναι και αυτά που σου κλέβουν απο σένα και τα παιδιά σου χωρίς να το καταλάβεις...

Edited by - sam on 21/02/2013 15:31:16
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

MANOLIS2004
Master Forum-Runner

Greece
6423 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2013 :  17:11:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
1.Εγώ έχω διαβάσει ότι η εξόρυξη γίνεται όπως και στον χαλκό, δηλαδή χωρίς όλα αυτά που λες.
2. Εγώ ξέρω ότι 18000 κόσμος δουλεύει αλλοιώς θα είχαν ΚΑΙ αυτοί πρόβλημα επιβίωσης και τότε θα τους πλήρωνα εγώ το επίδομα ανεργίας.
Αδυνατώ να καταλάβω την λογική σου ότι η κοπελίτσα που κόβει εισιτήρια στα village και παίρνει 585 μικτά είναι το ίδιο με τον Φωτόπουλο. Ειλικρινά αδυνατώ.
3. Αν τα μαγαζιά που είναι στο mall φοροδιαφεύγουν, έχουμε μηχανισμούς και κράτος να επιβάλλει κυρώσεις, Αν και εκεί δεν το κάνει κανένας.
4. Ανη σύμβαση ήταν χαριστική, να μαυρίσουμε την κυβέρνηση που την έκανε. Αλλά δεν είναι αιτιολογία να μην κάνουμε επενδύσεις γιατί μπορεί να μας ρίξουν.

MANOLIS2004
Μου γρατζούναγε την πόρτα ο αστυνόμος - ποντικός και τον καθάρισαν οι κανονικοί!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2013 :  17:32:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Για κάποιους άλλους έγραψα και όχι για τα μαγαζιά του mall και τον φωτόπουλο αλλά δεν πειράζει :)

Τώρα για το πως γίνεται η σύγχρονη εξόρυξη χρυσού ανοικτού τύπου, τι απόβλητα θα αφήνει και τις υπόλοιπες επιπτώσει στο περιβάλλον θα σου πρότεινα να το ψάξεις καλύτερα μόνος σου για να μη μου λες ότι σου κάνω προπαγάνδα...


Edited by - sam on 21/02/2013 17:33:24
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2013 :  18:10:53  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Όχι Σαμ δεν είναι έτσι.
Τους υπαλλήλους του ΜΑΛ αν κρίνω ότι αυτό που δίνουν είναι ακριβό ή δεν μου αρέσει, δεν τους πληρώνω, κάθομαι σπίτι μου ή ψωνίζω αλλού.

Τον κομματικό στρατό τύπου Φωτόπουλου, αναγκάζομαι να τον ψωνίσω και πληρώσω, βρέξει χιονίσει, χωρίς να μπορώ να το αρνηθώ. Αν δεν μείνω ικανοποιημένος δεν μπορώ να στραφώ αλλού.
Εσύ τις φωτογραφίες αν δεν σου αρέσουν, δεν τις αγοράζεις.

Θα μου πείς, αυτούς ψήφιζες αυτοί αποφάσισαν, φάτο τώρα.

Θα σου πώ έχεις δίκιο (αν και όχι εγώ δεν ψήφισα αυτά, αλλά δέχομαι τι ψήφισαν οι πολλοί οι οποίοι απέτυχα να επηρεάσω)
Όμως κάτι ακόμα. Ίσως τον Φωτόπουλο και τον Σταματόπουλο πως λέγεται, επειδή είναι οι κομματικοί στρατοί και στην ουσία βγάζαν αποτέλεσμα, ίσως λεω και να μην μπορούσα ποτέ να τους αποφύγω. Είναι ένας φαύλος κύκλος που δεν έσπαγε εύκολα. Σε βγάζω κυβέρνηση, μου διορίζεις το σόι μου.

Γιαυτό και είμαι της άποψης, λιγότερο κράτος, για να μην έχουμε πολλές πολλές παρεξηγήσεις. Αν δεν μου αρέσει κάτι να το αρνούμαι, όχι να το τρώω έτσι και αλλιώς.

Οπότε το πως μας έχει κάτσει στην καμπούρα ο κάθε αργόσχολος και ζημιογόνος δημόσιος τομέας, 30 χρόνια τώρα δεν συγκρίνεται ούτε στο 0.1% με το πόσο μας έχει κάτσει στο λαιμό οποιαδήποτε ιδιωτική επιχείρηση. Γιατί δεν είναι το τώρα, είναι 30 χρόνια ελλείματα.
Μην συγκρίνουμε την ζημιά στην οικονομία και στο κράτος ΚΑΙ στον περιβάλλον που έκανε η ΔΕΗ ή ο ΟΣΕ, με το MALL.

Επι της ουσίας δεν ξέρω τι γίνεται στην Χαλκιδική. Όχι δεν ξέρω, δεν έχω ΙΔΕΑ. Έχω σπουδάσει κάτι άλλο, και στην ζωή μου μου βγήκε να έχω ασχοληθεί πάλι με κάποια άλλα από αυτά που έχω σπουδάσει. Αλλά από γεωλογία και χημεία (αν και διαβάζω αρκετή φυσική) δεν ξέρω γρί.

Ξέρω όμως ότι μεταξύ των blog των ομάδων κατοίκων και των επίσημων πορισμάτων από όργανα της ΕΕ και του κράτους πάω με τα επίσημα όργανα.
Γίνονται λαμογιές? Μπορεί 5-10 υπεύθυνοι να λαθωθήκαν κάτω από το τραπέζι με 5εκατομύρια, και να υπογράψαν να τα ξεπουλήσουν όλα με ένα κομμάτι ψωμί.

Σαφώς και γίνονται. Το έχουμε δεί πολλές φορές.

Αλλά αν μπείς σε αυτήν την λογική (όπως και με τις διάφορες συνωμοσίες που παίζουν τριγύρω που ίσως πραγματικά 1 στις 20 είναι αληθινή), τότε πρέπει να αμφισβητείς ότι κινείται γύρω σου. Αν πιστεύεις ότι σε παρακολουθούν, και τίποτα να μην σε παρακολουθεί θα γίνεις σχιζοφρενής.

Δεν νομίζω ότι όμως στην ΕΕ δεν υπάρχει κάποιος νόμος που να απαγορεύει βάρβαρες μεθόδους εξόρυξης, όταν υπάρχουν σωστότερες και καθαρότερες, απλά και μόνο επειδή είναι λίγο πιο ακριβές.
Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τρώμε κάθε μέρα πρόστιμα για της χωματερές όπως ίσως διαβάσατε, δεν θα υπάρχει νόμος να μην βιάζεις το περιβάλλον?

Edited by - Deorum on 21/02/2013 18:13:57
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2013 :  18:45:03  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Έχετε δει να γίνονται φασαρίες στα εργοστάσια της ΔΕΗ Στην ΚΟΖΑΝΗ ή στην ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ?

Έχετε δει να υπάρχουν πανό απέξω για ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ κτλ κτλ?
Δεν θυμάμαι ποτέ τίποτα.
Με ίδια βαρύτητας γεγονότα, θα έπρεπε να έχει καεί το σύμπαν ΚΑΙ εκεί.

Γιατί ποτέ δεν μαζεύτηκαν ομάδες κατοίκων να τα κάψουν?
Άνθρωποι που ίσως χάσαν κάποιον δικό τους από καρκίνο?

Γιατί δεν είναι ιδιωτικά. Γιατί είναι κρατικά.
Γιατί πίσω από όλο αυτό δεν κρύβεται το περιβάλλον, κρύβεται η απέχθεια στο κεφάλαιο και η ροπή στον κρατισμό.
Γιατί αυτά, αυτοί που τα υποκινούν, δεν έχουν λόγο να τα υποκινήσουν...

Edited by - Deorum on 21/02/2013 18:46:37
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2013 :  18:51:35  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Αν το χρυσορυχείο ήταν κρατικό, ας ήταν 100φορές ΖΗΜΙΟΓΟΝΟ (όχι απλά λιγότερο κερδοφόρο για το ελληνικό κράτος, όπως 100δες άλλοι οργανισμοί), δεν θα έλεγε κανείς... μα χάνουμε λεφτά μα για ένα κομμάτι ψωμί.
Τώρα λέμε δεν συμφέρει η συμφωνία... χάνουμε χρήματα!!!
Υπάρχουν 100δες μαύρες τρύπες χρημάτων που όχι απλά ξεπουλιούνται για ένα κομμάτι ψωμί, αλλά μπαίνουν μέσα, δεν χύθηκε κανένα δάκρυ για το ότι το κράτος χάνει λεφτά.
Λες και ας πουμε με τον ΟΣΕ δεν χάνει λεφτά. Αλλά υπάρχει η ψευδαίσθηση ποια? Ότι γυρνάνε πάλι στην αγορά, επειδή πάνε σε εργαζόμενους?
Αν θέλετε το κουβεντιάζουμε και αυτό.

Αν τα έργα στην κερατέα τα έκανα κρατική εταιρία, δεν θα έλεγε κανείς τίποτα τέτοιο.
Εκτός αν οι τωρινές χωματερές είναι πιο υγιεινές...

Αυτό κρυβεται από πίσω,
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2013 :  19:55:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γιώργο απάντησες νομίζω με βάση την απάντηση του μανώλη σε εμένα που πιθανότατα δεν με κατάλαβε και αναφέρει διαφορετικά πράγματα, τις πωλήτριες του mall και τους φωτόπουλους ... και όχι βάση αυτού που είπα εγώ...

Εγώ γράφω:

Δεν έχουν διαφορά οι κηφήνες στο μετρό (κηφήνες και κρατικοδίαιτοι σύμφωνα με εσάς) και οι εργαζόμενοι της "ιδιωτικής" εταιρίας ελληνικός χρυσός (*) εάν το θέμα σας, είναι ποιος τους πληρώνει (εμείς δηλαδή), οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί το ένα είναι αργομισθίες και κρατικοδίαιτοι και το άλλο νέες θέσεις εργασίας και ανάπτυξη που πρέπει να το υποστηρίξουμε.

*(και κατ'επεκταση του κάθε "μαλλ" που κατασκευάστηκε με μίζες, σκάνδαλα, παραχώρηση περιουσίας του κράτους -δικής σου δηλαδή-, όργια υπερτιμολόγησης, ασυλία φορολόγισης με πλουτισμό πέντε οικογένειων κτλ)

ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕ ...ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ...εμείς οι απλοί πολίτες, το κράτος. Και είναι κατ' ουσίαν κρατικοδίαιτοι όλοι τους. ΔΕΝ θα έπρεπε να είναι αλλά δυστύχώς είναι και θα έπρεπε να το δείτε και απο αυτή τη σκοπια.

- Όταν το κράτος παραχωρεί με ένα αστείο ποσό τη περιουσία του (τη δική σου δηλαδή) ...ενώ θα μπορουσε με πιο διαφανές διαδικασίες εάν δεν ήταν διεφθαρμένοι αυτοί που κυβερνούν να κερδίσει πολύ παραπάνω -και μη μου πειτε δεν υπάρχουν επενδυτες... Ποιος σοβαρός επενδυτής θα έρθει όταν οι μπομπολαίοι είναι κράτος εν κρατει και αυτοί αποφασίζουν με το δικό τους συμφέρον και όχι το δικό σου και για αυτο το λόγο μάλιστα σε κατηγορούν οι ίδιοι οι έταιροι σου στην Ευρωπαϊκοί Ένωση)

- Όταν το "κράτος" ΕΠΙΔΟΤΕΙ (ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ!!!!!!!!!) τις θέσεις εργασίας στην "επένδυση" και ακόμα και τα λίγα λεφτά που πήρε τα δίνει πίσω για τα τρέχοντα έξοδα της εταιρίας (και μη μου πει κανείς είναι απο το ΕΣΠΑ...Ότι δίνεται άπο εκεί ...λείπει απο άλλους ανέργους. Στο ΕΣΠΑ μπορούν και υπάρχουν μάλιστα κανόνες για το ποιος μπορεί να πάρει επιδοτήσεις και απαγορεύονται π.χ. καζίνο κλπ. Δεν θα ήταν λογικό να μην σπαταλούν τα χρήματα του σε μια εταιρία που "υπόσχεται" θέσεις εργασίας???)

- Όταν το "κράτος" καταδικάζεται νομίζω απο την Ευρωπαική Ένωση ότι ενίσχυσε και επιπλέον την ιδιωτική εταιρία παρανόμως και τώρα προσπαθούν να τα γυρίσουν.

- Οταν το "κράτος" δίνει ασυλία στον μπόμπολα και στον κάθε μπόμπολα και ορίζει 10%!!!! φορολογία στα κέρδη του, ενώ απο εσένα και μένα θέλει 26%!

- Όταν το "κράτος" παίζει τις κουμπάρες με τις λίστες λαγκαρντ, τις οφσορ και τα τα υπερκέδη του μπόμπολα και του κάθε μπόμπολα και όλος ο Εθνικός πλούτος πάει στους παραδείσιους νήσους ενώ απο εσένα φυσικά απαιτεί όλο και περισσότερα χαράτσια για να μπει χρήμα στο ταμείο...

...όταν όλα αυτά και πόλλά άλλα, τότε είναι λίγο αφελές να υποστηρίζουμε (γνώμη μου πάντα) ότι τους εργαζόμενους στο μετρό τους πληρώνουμε εμείς και τους εργαζόμενους στον "Ελληνικό χρυσό" το πληρώνουν άλλοι.

Edited by - sam on 21/02/2013 20:04:38
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2013 :  20:03:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γιώργο εσύ είσαι που μου έλεγες τις προάλλες (και σωστα ..εγώ δεν διαφώνησα) πως πολιτική δεν κάνουν μόνο οι κυβερνωντες, κάνουν και πολύ άλλοι...

Κατ' αντιστοιχία ωστόσο να δεκτουμε τουλάχιστον ότι χρήματα τους κράτους που δαπανούνται δεν είναι μόνο αυτά που φαίνονται επίσημα στη μισθοδοσία, αλλά και αυτά που κλέβονται, αυτά που "χαρίζονται", η περιοσία του κράτους που παραχωρείται, η φορολογική ασυλία ορισμένων που μας επιβάλεται κλπ

Οπότε εμείς δίνουμε χρήματα ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...και βάλε μέσα και όσα χάνουμε απο αυτά που θα μπορούσαμε να έχουμε με μια μή διεφθαρμένη κυβέρνηση-συμορρία και τους ταίζουμε ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ με τα χαράτσια μας ....και όχι μόνο τους εργαζόμενους στο μετρό.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2013 :  20:07:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Στην Ελλάδα έχουμε τον απόλυτο κουμουνισμό. Όλα είναι κρατικά


...Μόνο που το κράτος δεν είμαστε εμείς. Είναι δέκα άνθρωποι
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Hermes
Elite Forum-Runner

Greece


2398 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2013 :  20:20:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
+1
quote:
Originally posted by sam

Στην Ελλάδα έχουμε τον απόλυτο κουμουνισμό. Όλα είναι κρατικά


...Μόνο που το κράτος δεν είμαστε εμείς. Είναι δέκα άνθρωποι

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2013 :  20:28:34  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
E συμφωνώ λίγο πολύ σε όλα που είπες.
Το θέμα είναι, Ευρωπαικά το έργο, που καταστρέφει το περιβάλλον έχει πάρει έγκριση, έχει γίνει κάποια προσφυγή, τι έχουν αποφανθεί?

Είναι και αυτοί στο κόλπο ή δεν ξέρουν?
ΠΧ στις χωματερές γιατί τρώμε ασταμάτητα καμπάνες?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2013 :  21:07:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Στα ευρωπαικά δικαστήρια δεν πας έτσι απλα εγώ και εσύ....Πρέπει να έχεις εξαντλήσει τα ένδικα μέσα στη χώρα σου και να συντρέχουν προϋποθέσεις.

Και κακώς υπάρχει η εντυπωση ότι τα ευρωπαϊκά δικαστήρια δίνουν λυσεις σε εσωτερικά θέματα και επιβάλουν αποφάσεις. Οταν και εάν και άμα...

αααα... και τα πρόστιμα δεν πολυνοιάζουν αυτούς για τους οποίους μιλάμε. ΕΣΥ που πήγες στο δικαστήριο θα το πληρώσεις τελικά όταν έρθει η ώρα...

Η ευρωπαική ένωση ήδη έχει αποφανθεί βέβαια ότι η μεταβίβαση των ορυχείων στον Μπόμπολα ήταν σκάνδαλο και πουλήθηκε για 11 εκατομμύρια ενώ η αξία του τότε ήταν 400...
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%BF_%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%89%CE%BD_%CE%9A%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%82_2003
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Diamantis
Lost Poet of Forum

Greece


1847 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2013 :  21:33:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
"Στο πάρκο ένας μπατίρης
μου ζάλιζε τ’ αυτιά
πως ήσουν τράπουλα σημαδεμένη
στους τέσσερις ανέμους
σκορπίσαν τα χαρτιά
πού να σε ψάξω χώρα μου χαμένη

Στον ώμο το δισάκι μου
σε σας ξαναγυρνώ
φωτιά νερό αέρα μου και χώμα
δε βγαίνουνε τα όνειρα
σε πλειστηριασμό
δεν παίχτηκε η παρτίδα μας ακόμα"

Άσχετο; Για σκεφτείτε λίγο...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2013 :  21:57:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Απ' ό,τι γνωρίζω
στην Ελλάς κυριαρχεί
ο Κρατικομονοπωλιακός Καπιταλισμός

Κι είναι κακό
σωστές αναλύσεις και καταμερισμοί
να ταμπελώνονται λάθος
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 47 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000