Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Σκουριές
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 47

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/03/2013 :  21:36:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
@πατρικ... εγώ πάντως δεν βρήκα το δίκιο μου. Απλά "τιμώρησα" όσο μπορούσα αυτόν που είχε το προφανές άδικο... Και μόνο σε τραβηγμένες περιπτωσεις.... Κανένα δίκιο όμως δεν βρήκα. Στη πραγματικότητα μάλλον τιμώρησα ΚΑΙ τον εαυτό μου αλλά προτίμησα να το κάνω ως ύστατη δυνατότητα αντίδρασης... Πιο πολύ χαζομάρα μου τώρα που το βλεπω ότι και να λεει ο ρίγκο..

@γιώργο... Δεν ξέρω εάν θεωρείς ότι προσωπικά εγώ είμαι a priori υπερ όλων των αντιδράσεων και κάθε ακτιβιστικής ενέργειας... Εάν ναι κάνεις μεγάλο λάθος. Αξιολογώ συγκεκριμένες καταστάσεις και δεδομένα και προσπαθώ να εκφερω γνώμη ΜΟΝΟ για αυτά που καταφέρνω να γνωρίσω λίγο καλύτερα...Αυτό με ενοχλεί μάλιστα περισσότερο. Το να είσαι απλά ένας ημιμαθής (γενικά μιλάω και όχι για σένα) στα περισσότερα θέματα και παρόλα αυτά να έχεις σε ολα ΘΕΣΗ (αρνήτική ή θετική ...δεν έχει σημασία) μόνο και μόνο ορμούμενος απο το ιδεολογικά σου υπόβαθρο. Οταν λοιπόν παίρνω θέση, πίσεψε με το χω μελετήσει αρκετα πριν... Εχω δική μου αντίληψη για το ποιος είναι ο Μπόμπολας ...Υποψιάζομαι ότι οι περισσότεροι που υποστηρίζουν τις επενδύσεις του δεν εχουν καμία όπως και για πολλά άλλα θέματα όπου συνέχεια διαβάζω μεγάλες ανακρίβειες

Να μπεις σε τεχνικές λεπτομέρειες λοιπόν (αλλά να τις μελετήσεις και εσύ και όχι απλά να λες εμπιστεύομαι την επίσημη θεση της πολιτείας) και μετά να με ρωτήσεις για οτιδήποτε και οποιονδήποτε....

Edited by - sam on 05/03/2013 21:47:52
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/03/2013 :  21:43:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Rigelian
.... Ακόμα και σε αυτήν την θέση "Τελικά είναι αντικαπιταλιστική υστερία αυτό που μας έχει κυριεύσει και "καταγγέλουμε" τον Μπόμπολα...ή είμαστε απλά πιο συναισθηματικοί και δεν τα βλέπουμε με τη "ψυχρή λογική"?" πάλι είσαι μεταξύ δύο άκρων!



Μια διευκρίνιση γιατί μάλλον δεν το κατάλαβες... Αυτές δεν είναι δύο δικές μου θέσεις ...Είναι οι θέσεις του Γιώργου με τον οποίο συμφωνείς. Στο facebook έγραψε ότι όλα αυτά είναι απλά μια αντικαπιταλιστική υστερία και εδώ ότι είμαστε απλά πιο συναισθηματικοί και τον ρώτησα τι απο τα 2 ισχύει (μου απάντηστε το πρώτο). Εάν έχεις να κατηγορήσεις κάποιον λοιπόν για το ότι υπάρχουν και ενδιάμεσα κατηγόρα αυτόν... (να σας βάλω να μαλώνετε μεταξύ σας και τί άλλο!)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/03/2013 :  21:51:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
(ε, βάλε μας, δεν έχω και νόβα να δω τη μπάλα!)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/03/2013 :  21:53:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Για να διαβάζουμε και τις δυο απόψεις:
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_2_05/03/2013_513234
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/03/2013 :  22:35:56  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
http://news247.gr/eidiseis/politiki/tzhmeros_o_epomenos_isoviths_prepei_na_legetai_paylopoylos.2154650.html

Αυτό εδώ για μένα είναι το ΝΟ1 πρόβλημα της Ελλάδας. Όχι του ...Πάκη προφανώς, γιατί υπάρχουν και άλλοι τέτοιοι, αλλά της γενικότερης λογικής.
Επειδή λοιπον ο καθένας εστιάζει σε κάτι, άλλος στις τράπεζες, άλλος στους εργολάβους έργων, άλλους στις μίζες, κλτ, κτλ, εγώ εστιάζω εδώ. Θεωρώ μακράν την μεγαλύτερη πληγή για όλο το ελληνικό κράτος, και το μακράν βασικότερο λόγο του Ελλείματος/Χρέους και σημερινής κατάστασης.

quote:
Η κομπίνα είναι γνωστή. Για να παρακάμψουν το ΑΣΕΠ, οι κομματικοί μηχανισμοί είχαν εφεύρει τη μέθοδο των συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου. Πήγαινε ο «πελάτης» στο γραφείο του βουλευτή, του δημάρχου, του υπουργού κ.λπ. και αυτός τον έστελνε σε ένα από τα δεκάδες χιλιάδες νομικά πρόσωπα που «εποπτεύει» το Δημόσιο. Συνήθως του έδινε κι ένα σημείωμα: «με σύσταση της κας Τάδε» – όπου κα Τάδε ήταν η ιδιαιτέρα του κομματάρχη. Άλλες φορές το φρόντιζε περισσότερο το παιδί, όπως αποκαλύπτουν τα σημειώματα που βρήκε ο επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λεάνδρος Ρακιντζής στις αθρόες παράνομες προσλήψεις του ΜΕΤΡΟ: «Υπεύθυνη Σταθμού, τη φοβίζει δεν είναι σίγουρη», «Την αγχώνει η δουλειά του εκδότη», «Επιθυμεί θέση ελεγκτή εισιτηρίων», «Δεν δέχτηκε να γράψει το test». Υπήρχαν και φορές που το σημείωμα το έστελνε κατευθείαν ο ένας «νονός» στον άλλον: «Δεν κάνει για τίποτε. Βολέψτε τον κάπου». Όλοι αυτοί υπέγραφαν συνήθως συμβάσεις ορισμένου χρόνου ή έργου. Στριμωχνόντουσαν σε ένα γραφείο, τους έδιναν σφραγίδα, γραφική ύλη, τους έβαζαν κι έναν υπολογιστή για να παίζουν πασιέντζες κι έπεφτε το παραδάκι. Κι επειδή οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου κάποτε λήγουν, το κόμμα-πατερούλης τις ανανέωνε και τις ανανέωνε και τις ανανέωνε...
Όμως, η αβεβαιότητα είναι κακό πράγμα. Κι όταν κάποια την αγχώνει η δουλειά του εκδότη (εισιτηρίων, όχι λογοτεχνικών έργων, να μην μπερδευόμαστε...), φαντάσου πόσο την αγχώνει η σκέψη ότι σε 8 μήνες θα πρέπει να ανανεώσει τη σύμβαση της αργομισθίας της! Πίεζαν, λοιπόν, οι συμβασιούχοι: «Μονιμοποιήστε μας, γιατί δεν θα σας ξαναψηφίσουμε». Πόσοι ήταν αυτοί; Κανένας δεν ξέρει, ούτε καν κατά προσέγγιση. Το κράτος αποφεύγει να μετράει. Υπολογίζονται, πάντως, σε τουλάχιστον 200.000!
Ήταν άχρηστοι όλοι; Φυσικά και όχι! Κάποιοι μπορεί να ήταν και ιδιαίτερα ικανοί ως άτομα. Αλλά, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, προσλήφθηκαν ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ούτε οργανική θέση ούτε ανάγκη. Και όλοι, μα όλοι, παρέκαμψαν το ΑΣΕΠ. Όλοι, μα όλοι, ακόμα και σε περιπτώσεις που υπήρχε πραγματική ανάγκη εργασίας, προσπέρασαν αντικανονικά έναν άλλον υποψήφιο που δεν παρακάλεσε τον «κομματικό ΟΑΕΔ».

Edited by - Deorum on 05/03/2013 22:38:48
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/03/2013 :  23:06:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Rigelian

(ε, βάλε μας, δεν έχω και νόβα να δω τη μπάλα!)



Ματσάρα στο δεύτερο!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/03/2013 :  00:37:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Gypaetos

Για να διαβάζουμε και τις δυο απόψεις:
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_2_05/03/2013_513234


http://forum.runningnews.gr/topic.asp?TOPIC_ID=8481&whichpage=22

ποστ 03/03/2013 : 02:11:07
και 04/03/2013 : 14:41:57

(το θέμα είχε μπει και στις προηγούμενες της 22ης σελίδες, αλλά παρότι το συζητούσαμε, το ξέχασες)

Edited by - KostasPVol on 06/03/2013 00:41:00
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/03/2013 :  00:46:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Rigelian

2. Δεν δέχομαι κουβέντα (γενικά) από κακοποιούς, ούτε ηρωοποίησή τους, ούτε να τους κάνουμε κριτές. Μην φέρεις ειδικό παράδειγμα, μιλάμε για τον κανόνα και όχι για τις εξαιρέσεις!

Όχι απλά δέχεσαι κουβέντα, αλλά κατανοείς και αποδέχεσαι κυβέρνηση και τρόικα, που έχουν διαφόρων ειδών κακοποιούς μέσα. Τους δέχεσαι και ως κριτές. Εκτός κι αν θεωρείς εξαίρεση το να αποδέχεσαι αυτούς......
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/03/2013 :  01:32:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Gypaetos

quote:
Originally posted by sam

Τα χουμε πει όλα και επαναλαμβανόμαστε...

Γυπαετέ, εκτός και εάν είσαι νομικός ο ίδιος επέτρεψε μονο να θεωρώ ότι εχω μια πιο άμεση σχέση με τα νομικά εγώ γιατί μεγάλωσα και εξακολουθώ να είμαι σε σπίτι νομικών... και επίσης γνωρίζω πολύ καλά τι λέω και όχι τι λέτε εσείς ότι λέω... Μη φοβάστε λοιπόν δεν θα έρθουν τα τανκς απο μένα... Απο κάποιους άλλους με τις απόψεις των οποίων συμφωνείτε να τα περιμένετε

Για την ιστορία πάντως καλό είναι να γνωρίζεις ότι ο νόμος αποδέχεται και δικαιολογεί ακόμα και "παράνομες" ενέργειες... Τα πάντα κρίνονται είπαμε και ο κριτής όσο και να το διεκδικείτε αποκλειστικά δεν είστε εσείς.

...και μια απάντηση απο αλλού. Ναι -δυστυχώς- η δικαιοσύνη ΔΕΝ είναι κράτος γιατί το κράτος δυστυχώς δεν είναι κράτος... Οταν γίνει να το δούμε.



Ναι είμαι δικηγόρος, το έχω ξαναγράψει άλλωστε. Όντως τα έχουμε και ήδη ολα. Μη μπερδεύεις τον Χιτλερ και τη Γερμανια του μεσοπολέμου με την σημερινή Ελλάδα και τον Σαμαρά (;), όπως επίσης τον βιαστη με τα μεταλλεία, μόνο αυτό έχω να προσθέσω, είναι ανόμοιες καταστάσεις... Ούτε φυσικά επειδη εκλέχτηκε ο Χίτλερ θα αμφισβητούνται όλες οι εκλογικές αναμετρήσεις εφεξής ή η ίδια η αρχή της πλειοψηφίας-δημοκρατίας.


http://www.youtube.com/watch?v=1dyns367ExE 1936 Berlin Nazi Olympics Opening Ceremonies Original Music Hitler

Το 1936 στη τελετή έναρξης της Ολυμπιάδας του Βερολίνου, οι αθλητές των περισσότερων χωρών εισήλθαν χαιρετώντας ναζιστικά τον Χίτλερ. Ανάμεσά τους και η Ελλάδα, με τον Σπύρο Λούη να "εναγκαλίζεται θερμώς τον Αδόλφο Χίτλερ και όλο το Στάδιο κραυγάζει "Heil Louis", δείτε τι έγραφαν οι εφημερίδες: http://istoria.forumotion.com/t3379-topic

Δεν το λέω για να κάνω συγκρίσεις ότι η κατάσταση μοιάζει με τη τωρινή, το λέω για τον εξής λόγο:

Το 1936 ο Χίτλερ ήταν απλά πρωθυπουργός της Γερμανίας, και δεν ήταν γνωστό τι θα έκανε σε λίγα χρόνια. Ήταν όμως γνωστό το ποιόν του, η ιδεολογία του, τα εγκλήματα που έκανε ως τότε για να αναρριχηθεί στην εξουσία. Πάραυτα ήταν σεβαστός σε όλο τον 'πολιτισμένο' κόσμο, όπως πχ είναι τώρα ο Μπους παρά τα εγκλήματα που έχει κάνει.
Όποιος λοιπόν χαιρετούσε το 1936 τον Χίτλερ, δεν διέπρατε κάποια άσχημη πράξη, ακολουθούσε τη πεπατημένη, όπως και τώρα που όσοι θέλουν να "έχουν το κεφάλι τους ήσυχο", συμμαχούν με τον ισχυρό.
Αν κάποιοι διαφωνούντες με το γλύψιμο του Χίτλερ ξεσηκώνονταν, και λέγανε ή γράφανε λόγια εναντίον "του νόμου και της τάξης", θα σηκωνόταν η τρίχα των 'δημοκρατών', επειδή αμφισβητείται το νόμιμο και ηθικό, ο δημοκρατικά εκλεγμένος.

Και το 74 στο Πολυτεχνείο σηκώθηκε η τρίχα των δημοκρατών, για τους "αναρχοκομμουνισταί" που κατέλαβαν το Πολυτεχνείο. Μάλιστα την επόμενη μέρα, με δεκάδες νεκρούς, όλοι πήγαν στις δουλειές τους ήσυχοι, δεν είχαν τύψεις, ούτε ενοχές που ανέχθηκαν το έγκλημα. Είχαν ήσυχη τη συνείδησή τους, λέγοντας πως όποιος δεν ενοχλεί την εξουσία, δεν τον ενοχλεί και αυτή.

Μετά το Β'Παγκόσμιο, και μετά τη πτώση της χούντας αντίστοιχα, τότε όλοι όσοι κοιμούνταν τον ύπνο του δικαίου ως τότε ή ήταν υπέρ τους, ξύπνησαν, έγιναν εκ του ασφαλούς επαναστάτες και έβριζαν τον Χίτλερ και τον Παπαδόπουλο που ως τότε ανέχονταν ή προσκυνούσαν.

Αν οι ανωτέρω δεν είχαν ηττηθεί, θα ήταν ακόμη 'ήρωες', και όσοι καταφέρονται εναντίον τους, 'τους αρέσουν τα καλάσνικοφ'. Όσοι τους πολέμησαν, μέχρι να κερδίσουν ήταν κατάπτυστοι.

Αν το τωρινό καθεστώς κάποτε πέσει, τότε θα γραφτούν εγκυκλοπαίδιες για όσα έκανε στη μεταπολίτευση, και όλοι θα θυμηθούν να το κατηγορούν ετεροχρονισμένα. Τώρα όμως δεν πρέπει να μιλάμε, μόνο αν πέσει.

Θα μου πεις, είναι δημοκρατικά εκλεγμένο, μη το συγκρίνουμε με τα ανωτέρω παραδείγματα. Ναι, διαφορετική περίπτωση, αλλά αντίστοιχα χρήζει αντίστασης. Δημοκρατία και αυτοκτονίες, δημοκρατία και χαράτσια, δημοκρατία και κατασχέσεις, δημοκρατία και εκχωρήσεις, δημοκρατία και δντ και μνημόνια, είναι έννοιες ασύμβατες.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/03/2013 :  06:31:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by KostasPVol

quote:
Originally posted by Rigelian

2. Δεν δέχομαι κουβέντα (γενικά) από κακοποιούς, ούτε ηρωοποίησή τους, ούτε να τους κάνουμε κριτές. Μην φέρεις ειδικό παράδειγμα, μιλάμε για τον κανόνα και όχι για τις εξαιρέσεις!

Όχι απλά δέχεσαι κουβέντα, αλλά κατανοείς και αποδέχεσαι κυβέρνηση και τρόικα, που έχουν διαφόρων ειδών κακοποιούς μέσα. Τους δέχεσαι και ως κριτές. Εκτός κι αν θεωρείς εξαίρεση το να αποδέχεσαι αυτούς......



Για πες για πες! Για τους κακοποιούς εννοώ...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/03/2013 :  06:46:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by KostasPVol

quote:
Originally posted by Gypaetos

Για να διαβάζουμε και τις δυο απόψεις:
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_2_05/03/2013_513234


http://forum.runningnews.gr/topic.asp?TOPIC_ID=8481&whichpage=22

ποστ 03/03/2013 : 02:11:07
και 04/03/2013 : 14:41:57

(το θέμα είχε μπει και στις προηγούμενες της 22ης σελίδες, αλλά παρότι το συζητούσαμε, το ξέχασες)


Πλάκα μου κανείς; Δεν εξηγείται αλλιώς! Βάζω ενα λινκ από την Καθημερινή για το θέμα των μεταλλείων, στο οποίο αφορά και όλο το θρεντ υποτίθεται, και μου λες ότι ξέχασα πως το συζητούσαμε!!!! Προφανώς και ξέρω για τι συζητάμε, γι'αυτο και έβαλα λινκ που αναφέρει και την άλλη άποψη, πχ έχει και δηλώσεις συνδικαλιστη των εργαζομένων στο μεταλλειο. Εάν επιτρέπεται να μπαίνουν λινκ που προβάλλουν μονο τη μια πλευρά όντως κακώς το έβαλα, εγω όμως έγραψα ότι το ανεβαζω ακριβώς για να δούμε και τη άλλη πλευρά. Εκτός και θεωρείς ότι τα δικα σου λινκ τα ειπαν τόσο καλα που δεν χωρεί αντίλογος...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/03/2013 :  09:23:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by KostasPVol

quote:
Originally posted by Rigelian

2. Δεν δέχομαι κουβέντα (γενικά) από κακοποιούς, ούτε ηρωοποίησή τους, ούτε να τους κάνουμε κριτές. Μην φέρεις ειδικό παράδειγμα, μιλάμε για τον κανόνα και όχι για τις εξαιρέσεις!

Όχι απλά δέχεσαι κουβέντα, αλλά κατανοείς και αποδέχεσαι κυβέρνηση και τρόικα, που έχουν διαφόρων ειδών κακοποιούς μέσα. Τους δέχεσαι και ως κριτές. Εκτός κι αν θεωρείς εξαίρεση το να αποδέχεσαι αυτούς......



Η εκλεγμένη σε πρόσφατες εκλογές από τον λαό κυβέρνηση και η τρόικα δεν είναι κακοποιοί. Αυτή είναι η γνώμη μου.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/03/2013 :  10:47:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Diamantis

quote:
Originally posted by Rigelian

...Διαμαντή, και Αθλίους και Αντιγόνη. Αν αυτά τα θέματα ήταν λυμένα, δεν θα τα συζητούσαμε τώρα!


Αυτά λοιπόν συζητάμε.
Μόνο που κάποιοι ενοχοποιούν τον Αγιάννη
και κάποιοι - οι Ερινύες ίσως; -
τον Ιαβέρη.



Μια προσπάθεια απάντησης, φυσικά υποκειμενική:
Βασική παραδοχή: Αν αποδεχόμαστε την ιδιοκτησία, αποδεχόμαστε ως αδίκημα την κλοπή.
Ηθικά υπάρχει μια μεγάλη, τεράστια, σαφέστατη κόκκινη γραμμή: Αν κλέψεις, είσαι κλέφτης, είτε έκλεψες ψωμί είτε δις ευρά.

Προσοχή! Αυτή η κουβέντα τελειώνει εδώ και αρχίζει άλλη κουβέντα, αυτή της τιμωρίας σε μια κοινωνία, όπου λαμβάνονται υπ' όψιν πολλοί άλλοι παράγοντες.

Θεωρώ ότι ο Αγιάννης έπρεπε να συλληφθεί και να αθωωθεί.

Ιαβέρης: Ο απόλυτα σωστός κρατικός υπάλληλος, έπραξε αυτό που έπρεπε. (τον βάζω στο ατομικό μου πάνθεον απόλυτων χαρακτήρων μαζί με τον Υπέρτατο Δον Κιχώτη και τον Μεγαλειώδη Λέοντα Μίσκιν)

(Σταμάτη, αν και εδώ λαϊκίσεις και κάνεις τη λογική λάστιχο με άκυρες αναλογίες, δεν θα απαντήσω!)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/03/2013 :  15:41:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Θεώρησα ότι ξαναέβαλες θέμα που μπήκε πριν λίγες μέρες. Λάθος μου, λύθηκε η παρεξήγηση.

Για τους κακοποιούς, λέω για τα κακουργήματά τους που συζητάμε.


-Κώστα το ότι δεν είναι όλοι κακοποιοί, αλλά το ότι κυβέρνηση και τρόικα έχουν μέσα τους μερικούς έστω κακοποιούς, πως το σχολιάζεις, και πως το ανέχεσαι?

Edited by - KostasPVol on 06/03/2013 15:42:31
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/03/2013 :  15:48:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Κάνω μια παραδοχή: Το ποιος είναι κακοποιός και ποιος όχι το αποφασίζει η Δικαιοσύνη. Όχι εγώ ή κάποιος άλλος σε μια κουβέντα. Αν, λοιπόν, υπάρχουν άνθρωποι στην κυβέρνηση ή/και στην τρόικα που εκτίουν ποινή, κακώς υπάρχουν.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 47 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000