Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Σκουριές
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 47

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/03/2013 :  15:46:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Άλλοι παίρνουν διαφήμιση, και μετά γλύφουν τον διαφημιστή και εξυπηρετούν τα συμφέροντά του. This is διαπλοκή.
Άλλοι παίρνουν διαφήμιση, αλλά δεν το βλέπουν σαν δωροδοκία, και πάνε και κόντρα σ'αυτόν αν χρειαστεί στη πορεία. Βρες τις διαφορές, ποιος είναι ξεπουλημένος και ποιος δεν είναι.

Edited by - KostasPVol on 08/03/2013 15:47:06
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

MANOLIS2004
Master Forum-Runner

Greece
6423 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/03/2013 :  15:57:44  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μήπως όλη η ιστορία γίνεται για να πάρουμε καμμιά επιπλέον διαφήμιση? Και καμμιά δωρεά ίσως? Τώρα που ο αρχηγός μας ταξιδεύει πρώτη θέση για τις ΗΠΑ έχουμε πολλά έξοδα....

***************************
Ο άρχοντας των trolls!!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/03/2013 :  16:04:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Κι εσύ, μήπως τα γράφεις όλα αυτά μπας και πάρεις πόστο σε κόμμα? (αν είναι να περάσουμε σε τέτοιου είδους επιχειρήματα)

Κατά τα άλλα τι έγινε, τον ξέχασες τον Σόρος που έλεγες, ή δεν φτάνουν τα λεφτά του Σόρος? Ή λες ό,τι να'ναι, που είναι και το πιθανότερο?

Edited by - KostasPVol on 08/03/2013 16:06:44
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

MANOLIS2004
Master Forum-Runner

Greece
6423 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/03/2013 :  16:08:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ναι αλλά σε πιο κόμμα? αφού τους κράζω όλους...κάτι που δεν ισχύει για σένα βέβαια!!! όσο για τα λεφτά του Σόρος, καλά είναι, αλλά αν πάρουμε και από τους ντόπιους Σόρους θα είναι ακόμα καλύτερα!!!!

***************************
Ο άρχοντας των trolls!!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/03/2013 :  16:13:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Και το μέγκα τους κράζει όλους, αλλά άλλους τους κράζει πραγματικά, και άλλος τους κράζει για το θεαθήναι...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

MANOLIS2004
Master Forum-Runner

Greece
6423 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/03/2013 :  16:19:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εγώ δεν έχω δει να κράζει κανέναν....μόνο την Τρέμη να μαλώνει κάποιους όπως κάνουν οι δασκάλες στα 8χρονα...

***************************
Ο άρχοντας των trolls!!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

CaballoBlanco
Advanced Forum-Runner

Greece
378 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/03/2013 :  16:59:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Κάτω τα χέρια από τον άρχοντα - όχι μόνο των trolls - Μανώλη.
Φαίνεται να έχει μπέσα, αν και διαφωνούμε γενικά..

"Σκυλί που γαυγίζει δε δαγκώνει"..
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

MANOLIS2004
Master Forum-Runner

Greece
6423 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/03/2013 :  01:28:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
χαχαχαχαχαχα.....ευχαριστώ!!!!!!

***************************
Ο άρχοντας των trolls!!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/03/2013 :  13:38:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
http://www.dailymotion.com/video/xy1kmf_yyyyyyyy_news#.UTqAlzdNH4o
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/03/2013 :  02:26:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tbW7LRZi1K0
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/03/2013 :  20:05:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αυτά είναι προγράμματα!!!
http://www.mathiteia4u.gov.gr/

http://www.koolnews.gr/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7/programma-mathiteias-apo-to-ypourgeio-paideias-me-300-euro-to-mina-gia-tous-apofoitous/

Απόφοιτοι της δημόσιας τεχνικής εκπαίδευσης έχουν τη δυνατότητα να απασχολούνται πέντε μέρες την εβδομάδα για έξι ώρες και με 300 ευρώ το μήνα μέσω του προγράμματος μαθητείας που προωθεί το υπουργείο Παιδείας.
Το πρόγραμμα έχει στόχο την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας και υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ, με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και του Ελληνικού Δημοσίου.
Μέσω αυτού του προγράμματος το Υπουργείο προσπαθεί να υποστηρίξει και να ενισχύσει τους απόφοιτους της Δημόσιας Τεχνικής Εκπαίδευσης, ώστε να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία στον παραγωγικό τομέα και ειδικότερα σε Ιδιωτικές Επιχειρήσεις κλάδων σχετικές με τις σπουδές τους, ενισχύωντας τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους.
Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν οι νέοι απόφοιτοι της Δημόσιας Τεχνικής Εκπαίδευσης των τελευταίων 2 σχολικών ετών, δηλαδή 2010-2011 και 2011-2012, καθώς και οι μαθητές του σχολικού έτους 2009-2010, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου 2013, ημερομηνία δημοσίευσης της πρόσκλησης ενδιαφέροντος.
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα πρέπει να εγγραφούν μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης www.mathiteia4u.gov.gr μέχρι την Παρασκευή 8 Μαρτίου.
Η μαθητεία θα γίνεται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για έξι μήνες, και οι απόφοιτοι θα απασχολούνται πέντε μέρες την εβδομάδα για έξι ώρες. Επίσης οι μαθητευόμενοι θα λαμβάνουν το ποσό των 300 ευρώ μηνιαίως από το ίδιο το πρόγραμμα ενώ θα καλύπτεται και η ασφάλιση τους στο ΙΚΑ, για τον κίνδυνο ατυχήματος.
Το πρόγραμμα θα υλοποιείται περιοδικά σε κύκλους (περίπου ανά δίμηνο) με στόχο να χρηματοδοτηθούν έως 8.358 υποτροφίες αποφοίτων Τεχνικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Στον Α’ κύκλο του προγράμματος έχουν εγγραφεί 368 επιχειρήσεις προσφέροντας 531 θέσεις σε όλη την Ελλάδα και υπολογίζεται, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου, το πρόγραμμα της μαθητείας να ξεκινήσει μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Απριλίου.


Ετσι θα δίνεται η ευκαιρία στους καινούργιους σκλα....συγνώμην εργαζόμενους να δουν πως είναι με 300 Ε μηνιάτικο και πληρωμένο ΙΚΑ.

Ναι ξέρω, τα βλέπω αρνητικά και δεν είναι έτσι τα πράγματα.

The more you hurry to succeed, the longer it will take to succeed.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

MANOLIS2004
Master Forum-Runner

Greece
6423 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/03/2013 :  09:36:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ο 2003 η χώρα ζούσε το προολυμπιακό ντελίριο. Κανείς δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί με την παραγωγή, την βιομηχανία ή την οικονομία. Μόνον ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ έμοιαζε με τη φωνή της λογικής που μιλούσε για Κυβερνητικό σχέδιο αποβιομηχάνισης.

Με αφορμή επίσκεψη του τότε προέδρου κ. Κωνσταντόπουλου στις Σκουριές για συμπαράσταση στους μεταλλωρύχους-απεργούς πείνας το γραφείο του κόμματος εξέδωσε τότε μια σχετική ανακοίνωση που μιλούσε για εγκατάλειψη των μεταλλείων, κοινωνικές συνέπειες και δικαιώματα των εργαζομένων. Με άλλα λόγια καλούσε το κράτος να βρει μια λύση για να κρατήσει ανοιχτά τα μεταλλεία.

Τη σχετική ανακοίνωση ανάρτησε χθες βράδυ στο Twitter, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γ. Μουρούτης και αμέσως ξεκίνησε η γνωστή διαμάχη των social media σχετικά με το τι είναι πολιτικός διάλογος και τι ξεδιάντροπη προπαγάνδα.

Στην πραγματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα άλλο κόμμα. Υπ’ αυτή την έννοια μπορεί να υποστηρίζει οτιδήποτε ακόμη και αν είναι αντίθετο με τις παλαιότερες θέσεις του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ. Αποτελεί όμως φυσική συνέχειά του, ενώ το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας, ήταν παρόν και τότε στην επίσκεψη με την ίδια ιδιότητα.

Μπορεί φυσικά στα 11 χρόνια που μεσολάβησαν, τα στελέχη που τότε ζητούσαν ανοιχτά μεταλλεία να άλλαξαν αντιλήψεις. Αυτή άλλωστε είναι ειδοποιός διαφορά σε σχέση με το αρτιοσκληρωτικό ΚΚΕ. Έχουν ευρύτητα απόψεων και δικαίωμα να τις αναμορφώνουν. Οι τότε απόψεις τους άλλωστε είχαν απήχηση σε μικρά μονοψήφια νούμερα ενώ τώρα εκφράζουν σχεδόν έναν στους τέσσερις Έλληνες. Διόλου άσχημα.

Τώρα λοιπόν θέλουν κλειστά μεταλλεία και τα βασικά τους επιχειρήματα είναι τα γνωστά δύο. Το περιβάλλον και το ξεπούλημα. Οι –ίδιοι- εργαζόμενοι που τότε δεν έπρεπε να χάσουν «τίποτα από αυτά που έχουν δουλέψει, τίποτε από αυτά που δικαιούνται. Πρέπει το κράτος και η πολιτεία να τους συμπαρασταθεί, να τους στηρίξει, γιατί εδώ είναι μία από τις πρώτες περιπτώσεις που χρειάζεται η αλληλεγγύη και η κατοχύρωση της αξιοπρεπούς διαβίωσης», τώρα μπορούν επιτέλους να τα χάσουν.

Σε ό,τι αφορά το πρώτο θέμα, αυτό της οικολογίας, το έβαλε στη σωστή διάστασή του ο Άδωνις Γεωργιάδης που είπε τη θρυλική φράση «εμείς είμαστε πιο οικολόγοι από αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ». Ας δούμε λοιπόν πώς θα μετρήσουν οι δύο πλευρές ποιος είναι πιο οικολόγος για να τελειώνουμε με τους προστάτες της φύσης. Λες και όλοι οι άλλοι λατρεύουν το τσιμέντο και τα καμένα δάση. Οι μέθοδοι εξόρυξης προφανώς έχουν εκσυγχρονιστεί ενώ οι περιβαλλοντικές μελέτες τυπικά τουλάχιστον είναι πιο αυστηρές. Αν ωστόσο υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι οι αρμόδιοι δημόσιοι υπάλληλοι έκαναν απλώς τα στραβά μάτια στις παρανομίες των Καναδών, ας το πει ανοιχτά.
Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά οφέλη, τα επιχειρήματα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες.

Η πρώτη αφορά στο τίμημα που καταβλήθηκε από την European Goldfield για την εξαγορά των μεταλλείων. Στην πραγματικότητα δεν πληρώθηκε κάποιο τίμημα. Τα 11 εκατ. ευρώ δόθηκαν ουσιαστικά στην TVX που αποχωρούσε έντρομη μετά από εννέα χρόνια ουσιαστικής αδράνειας. Η Ελληνικός Χρυσός ουσιαστικά ανέλαβε να κάνει αυτό που δεν μπορούσε το κράτος. Να διαχειριστεί τα μεταλλεία και να κρατήσει τους εργαζόμενους στη θέση τους. Η TVX πάντως είχε καταβάλλει ένα σχετικά χαμηλό τίμημα της τάξης των 11 δισ. δραχμών ήτοι περίπου 40 εκατ. ευρώ.
Η δεύτερη αφορά στα οφέλη που θα έχει διαχρονικά το κράτος από την εξόρυξη. Σε όσα οφέλη υπήρχαν το 2003 (δηλαδή φόρους, θέσεις εργασίας, τροφοδοσία κ.α.) πρέπει κανείς να προσθέσεις τα μεταλλευτικά δικαιώματα που πλέον είναι υποχρεωμένη να καταβάλλει η Καναδική εταιρεία.

Είναι περισσότερο προφανές από τη γλώσσα της ανακοίνωσης, ότι τότε ο ΣΥΝ δεν προέτρεπε το κράτος προς μια λύση εκμετάλλευσης των μεταλλείων από ιδιώτες. Η κρατικοποίηση θα ήταν προφανώς η προτιμώμενη τακτική για να μην χαρίσουμε τίποτα στους διεθνείς χρυσοθήρες. Ασχέτως αν η λύση μιας κρατικής (και ενδεχομένως ελλειμματικής) επιχείρησης θα απαιτούσε τον οβολό όλων μας. Ωστόσο ζητούσε ανοιχτά μεταλλεία για να αποφευχθεί η αποβιομηχάνιση. Σήμερα που η ανάγκη για παραγωγή και θέσεις εργασίας είναι σαφώς πιο επιτακτική, ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι δεν πρόκειται ποτέ να ανοίξουν τα μεταλλεία…


Πηγή:www.capital.gr

***************************
Ο άρχοντας των trolls!!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/03/2013 :  08:12:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Απόρριψη της αίτησης οκτώ συλλόγων της Χαλκιδικής κατά των μεταλλείων:

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231240545
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/03/2013 :  01:28:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Το στε, το οποίο εγκρίνει ή ανέχεται, μνημόνια, διόδια, αυθαίρετα, νόμους περί ευθύνης υπουργών, εγκλήματα του υπουργείου προπο, και τόσα και τόσα άλλα.

-------------

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ: ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ

Τη διεξαγωγή έγκαιρης, αμερόληπτης και αποτελεσματικής έρευνας όσον αφορά τη συμπεριφορά της αστυνομίας απέναντι σε κατοίκους της Ιερισσού Χαλκιδικής που αντιτίθενται στις επενδύσεις εξόρυξης χρυσού, ζητεί από τις ελληνικές αρχές η Διεθνής Αμνηστία
Ειδικότερα, ζητεί να διερευνηθούν οι ισχυρισμοί για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά τις επιχειρήσεις που διεξήγαγε η αστυνομία μετά την εμπρηστική επίθεση στις εγκαταστάσεις της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές.


Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, υπάρχουν ισχυρισμοί ότι η αστυνομία χρησιμοποίησε χημικές ερεθιστικές ουσίες εναντίον διαδηλωτών στην Ιερισσό με δυσανάλογο μη αναγκαίο τρόπο και προκαλώντας έτσι τραυματισμούς, ότι συγκεντρώθηκαν δείγματα DNA από κατοίκους με ακατάλληλο τρόπο και ότι τα άτομα που ανακρίθηκαν από την αστυνομία, προφανώς ως ύποπτοι για πιθανή εμπλοκή στον εμπρησμό, στερήθηκαν πρόσβαση σε δικηγόρο πριν ή κατά τη διάρκεια της εξέτασης.

Σύμφωνα με τη Διεθνή Αμνηστία, τις εβδομάδες που ακολούθησαν τον εμπρησμό, η αστυνομία κάλεσε για εξέταση περισσότερους από 100 κατοίκους της Ιερισσού και του κοντινού χωριού Μεγάλη Παναγιά.

Οι ισχυρισμοί

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται αναλυτικά τα ακόλουθα:

Στις 20 Φεβρουαρίου 2013 δύο κάτοικοι μεταφέρθηκαν χωρίς της συγκατάθεσή τους στο αρχηγείο της αστυνομίας και κρατήθηκαν εκεί επί αρκετές ώρες χωρίς απαγγελία κατηγορίας, ενώ η αστυνομία, σύμφωνα με ισχυρισμούς, δήλωνε στους συγγενείς και τους δικηγόρους τους ότι δεν είχαν πληροφορίες σχετικά με το πού βρίσκονταν.

Σύμφωνα με αναφορές, δεν επιτράπηκε η παρουσία δικηγόρων κατά την εξέταση των κατοίκων, παρόλο που το είχαν ζητήσει και παρέμειναν στα αστυνομικά τμήματα επί αρκετές ώρες.

Επιπλέον, οι δικηγόροι ανέφεραν ότι πολλοί από αυτούς τρομοκρατήθηκαν προκειμένου να δώσουν δείγμα DNA, καθώς τους είπαν ότι σε διαφορετική περίπτωση θα βρίσκονταν αντιμέτωποι με κατηγορίες για ανυπακοή και θα τους κρατούσαν περισσότερο χρόνο.

Η Διεθνής Αμνηστία επικαλείται ακόμη αναφορές σύμφωνα με τις οποίες στους κατοίκους των οποίων το DNA αποκτήθηκε δόθηκε ένα χαρτί προς υπογραφή, βάσει του οποίου έδιναν τη συγκατάθεσή τους.

Δέκα κάτοικοι που αρχικά αρνήθηκαν να δώσουν DNA, σύμφωνα με ισχυρισμούς, εξαναγκάστηκαν να το κάνουν.

Κάποιοι από τους κατοίκους ισχυρίστηκαν επίσης ότι υπέστησαν κακομεταχείριση κατά τη διάρκεια της εξέτασής τους.

Επιπλέον, μεταξύ εκείνων που κλήθηκαν από την αστυνομία για εξέταση, ήταν δύο ανήλικες μαθήτριες, στις οποίες δεν επιτράπηκε η πρόσβαση σε δικηγόρο ή και η παρουσία των γονιών τους.

Στη σχετική ανακοίνωση γίνεται λόγος και για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στις 7 Μαρτίου, όταν αστυνομικοί των ΜΑΤ μαζί με εισαγγελείς προσπάθησαν να μπουν στην Ιερισσό προκειμένου να ψάξουν στα σπίτια των κατοίκων στο πλαίσιο της ποινικής έρευνας για την εμπρηστική επίθεση.

Γίνεται αναφορά στις καταγγελίες ότι η αστυνομία πέταξε χημικά και εντός αυλής γυμνασίου, όπου τραυματίστηκε ένας μαθητής στο κεφάλι από κομμάτι χειροβομβίδας κρότου λάμψης.

Στην απάντησή τηε, η αστυνομία ανέφερε ότι είχε κάνει μέτρια χρήση χημικών για να διαλύσει συγκέντρωση των κατοίκων ότι δεν πέταξε χημικά στο σχολείο και ότι δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν όταν τους πέταξαν πέτρες κάποιοι από τους κατοίκους.

Βαθιά ανησυχία

Μετά την απαρίθμηση των παραπάνω ισχυρισμών η Διεθνής Αμνηστία εκφράζει τις πιο βαθιές της ανησυχίες και ειδικά σε ό,τι αφορά τον τρόπο απόκτησης των δειγμάτων DNA.

Ανησυχεί επίσης για το γεγονός ότι «στους ανθρώπους αυτούς δεν επιτράπηκε πρόσβαση σε δικηγόρους, παρά το γεγονός ότι πράξεις όπως η συλλογή δειγμάτων DNA φέρεται να δηλώνουν ότι η μεταχείρισή τους είναι αντίστοιχη με τη μεταχείριση υπόπτων σε εν εξελίξει ποινική έρευνα».

Καλεί τέλος τις ελληνικές αρχές να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσουν ότι οι αστυνομικοί δεν χρησιμοποιούν μη αναγκαία και δυσανάλογη βία κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων ή άλλου είδους συναθροίσεων.

«Η αστυνόμευση και ο εξοπλισμός ασφαλείας -όπως οι λαστιχένιες σφαίρες, τα δακρυγόνα και οι χειροβομβίδες κρότοι λάμψης, που συχνά περιγράφονται ως λιγότερο "θανατηφόρα όπλα"- μπορεί να προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό, ακόμα και το θάνατο. Οι χημικές ερεθιστικές ουσίες, όπως το δακρυγόνο, δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται όταν οι άνθρωποι είναι περιορισμένοι σε έναν χώρο και όχι με τρόπο που μπορεί να προκαλέσει διαρκή βλάβη (όπως από πολύ κοντινή απόσταση ή άμεσα κατά πρόσωπο των ανθρώπων)», τονίζεται στην ανακοίνωση.


Πηγή: thepressproject
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/04/2013 :  12:47:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Κι αυτά φυσικά είναι ένα τίποτα μπροστά στο τι πρόκειται να ακολουθήσει αν δεν σταματήσει αυτή η "επένδυση".

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 47 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000