Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Καταλάβατε ή ακόμα θέλετε ευρώ;
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 29

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/06/2013 :  00:09:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μόνο που αντί να κατηγορήσεις αυτούς που πιστεύεις ως δήθεν, κατηγόρησες και ειρωνεύτηκες εξ ολοκλήρου την ίδια την απεργία πείνας...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/06/2013 :  14:15:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Όχι βέβαια! Αν έτσι έγινε αντιληπτό, διορθώνω!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/06/2013 :  19:38:54  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
εγώ κατάλαβα. Θέλω ευρώ.
αχαχαχαχα
:P
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/06/2013 :  19:58:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Rigelian

Όχι βέβαια! Αν έτσι έγινε αντιληπτό, διορθώνω!


Εγώ πάντως μια χαρά κατάλαβα το πνεύμα σου, δεν χρειάζεται να διορθώσεις τίποτα!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/06/2013 :  10:19:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Gypaetos

quote:
Originally posted by Rigelian

Όχι βέβαια! Αν έτσι έγινε αντιληπτό, διορθώνω!


Εγώ πάντως μια χαρά κατάλαβα το πνεύμα σου, δεν χρειάζεται να διορθώσεις τίποτα!



Καλημέρα!
(και είχα αρχίσει να σκέφτομαι πόσο πιο πολύ πενηνταράκια να το κάνω και με τι disclaimers πρέπει να συνοδεύω τα κείμενά μου...)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

MANOLIS2004
Master Forum-Runner

Greece
6423 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/06/2013 :  10:28:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Και εγώ μια χαρά το κατάλαβα..

Trollidas Trollygouring Team
Garmin Νo, Mavrin Yes!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/06/2013 :  16:48:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τέλος πάντων, όπως το βλέπει κανείς, αλλά απορώ πως το "Ποιους απεργούς πείνας; Κάτι βλαμμένα κοριτσάκια στη Ρωσία που έχασαν τα κιλά που ήθελαν τη σταμάτησαν; Πού;" είναι πενηνταράκια, και πως δυο φίλοι κατάλαβαν τι εννοούσε...

--------------

Γ. Δελαστίκ: ΔΝΤ - Για το Έκγλημα κατά της Ελλάδας φταίει μόνο η ΕΕ

Ωραία μας τα λέει το ΔΝΤ στις απόρρητες και δημοσιοποιούμενες εκθέσεις του που αφορούν τη μνημονιακή πολιτική που επέβαλε στην Ελλάδα από κοινού με την ΕΕ και η οποία ρήμαξε κυριολεκτικά τη χώρα μας και τον λαό μας.

Από τη μια, μας λέει ότι ακολουθήθηκε σαφώς εσφαλμένη συνταγή και αποποιείται κάθε ευθύνης για τη συνταγή αυτή, ρίχνοντας όλα τα βάρη στην ΕΕ....


Από την άλλη, όμως, όχι μόνο απαιτεί να... συνεχιστεί απαρέγκλιτα να εφαρμόζεται η ίδια συνταγή, αλλά και προτείνει μέτρα απίστευτης κοινωνικής αγριότητας και βαρβαρότητας, όπως για παράδειγμα μέχρι τον Αύγουστο να αλλάξει η νομοθεσία για να αρχίσουν οι κατασχέσεις πρώτης κατοικίας των Ελλήνων!

Επί έναν ολόκληρο αιώνα, η αντικομμουνιστική προπαγάνδα ούρλιαζε ότι αν ποτέ έρχονταν στην εξουσία οι «ερυθροί» θα έπαιρναν τα σπίτια του κοσμάκη. Οι ψηφοφόροι της ΝΔ σήμερα ζουν τον απόλυτο εφιάλτη, να κινδυνεύουν να πάρουν τα σπίτια πολλών δεκάδων χιλιάδων από αυτούς η... Δεξιά του Σαμαρά και το υπό αμερικανικό έλεγχο ΔΝΤ! Τα ύστερα του κόσμου!

Το ΔΝΤ απαιτεί επίσης να καταργηθούν όλες ανεξαιρέτως οι φοροαπαλλαγές που υπάρχουν στην Ελλάδα για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Από την έκθεση του ΔΝΤ μάθαμε ότι δεν πρόκειται πια να ξαναζεσταθούμε κανένα χειμώνα, αφού απαγόρευσε τη μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα!

Θα πληρώνουμε επίσης εσαεί την πρόσθετη φορολογία που μας κρατούν πλέον απευθείας από τους μισθούς και τις συντάξεις και την οποία ψευδεπίγραφα αποκαλούν «εισφορά αλληλεγγύης», μας είπε το ΔΝΤ, το οποίο επίσης αποφάσισε και μας ανακοίνωσε στην έκθεσή του ότι δεν πρόκειται να φτηνύνουν τα φαγητά στις ταβέρνες γιατί απαγόρευσε να μειωθεί ο ΦΠΑ στην εστίαση.

Ο υπάλληλος της τρόικας Πολ Τόμσεν μάς ανακοίνωσε μάλιστα επί της ουσίας να μην πιστεύουμε τα φληναφήματα του Ελληνα πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ότι δήθεν δεν θα παρθούν άλλα μέτρα εναντίον του ελληνικού λαού. Ο Τόμσεν μάς είπε, λοιπόν, ότι λέει ψέματα η κυβέρνηση ΝΔ και λοιπών μνημονιακών δυνάμεων όταν ισχυρίζεται πως τη διετία 2015-2016 θα λείψουν 4,2 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ο Δανός υπάλληλος του ΔΝΤ αποκάλυψε ότι το ποσό που θα λείψει και το οποίο η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να καλύψει με νέα μέτρα είναι... υπερδιπλάσιο - 8,6 δισ. ευρώ συγκεκριμένα! «Ποιος θα θυμάται το 2016 τι λέγαμε το 2013» σκέπτεται προφανώς η κυβέρνηση σήμερα. Ποιος ζει και ποιος πεθαίνει έως το 2016...

Στην έκθεση αξιολόγησης των αποτελεσμάτων του Μνημονίου, το ΔΝΤ κονιορτοποιεί τους ισχυρισμούς και τα μισόλογα της συγκυβέρνησης Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Το τραπεζικό σύστημα έχασε το 30% των καταθέσεών του. Η οικονομία αντιμετώπισε πολύ μεγαλύτερη ύφεση από όση αναμενόταν, με εξαιρετικά υψηλή ανεργία.

Το δημόσιο χρέος παρέμεινε πολύ υψηλό... Η αύξηση της παραγωγικότητας αποδείχθηκε ανέφικτη». Στη βάση αυτών και άλλων στοιχείων καταλήγει σε ένα κατεδαφιστικό συμπέρασμα, το οποίο και διατυπώνει απερίφραστα: «Μακροοικονομικά τα αποτελέσματα ήταν πολύ κάτω από τη βάση»!

Πραγματική μαχαιριά στο στήθος του Σαμαρά από πολιτική σκοπιά, γελοιοποιεί τους ισχυρισμούς περί δήθεν επερχόμενης ανάπτυξης: «Πολύ κάτω από τη βάση!». Το ΔΝΤ όμως αυτογελοιοποιείται και το ίδιο. Μετά όλα αυτά, στην παράγραφο 67 της αξιολόγησης υπογραμμίζει ότι... «η έκθεση αυτή δεν θέτει υπό αμφισβήτηση τη γενική κατεύθυνση της πολιτικής του ΔΝΤ που εγκρίθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος»!

Τι άλλο πρέπει να συμβεί δηλαδή για να θέσει υπό αμφισβήτηση την... «ορθότητα» της κατεύθυνσης του ΔΝΤ;

Το σοβαρότερο από όλα όμως ενδεχομένως είναι ότι το έγγραφο του ΔΝΤ ομολογεί αφενός πως το Μνημόνιο προφύλαξε πρωτίστως τα υπόλοιπα κράτη της Ευρωζώνης και όχι την Ελλάδα και αφετέρου ότι δεν έγινε «κούρεμα» του ελληνικού δημόσιου χρέους από το 2010, επειδή πολλές ευρωπαϊκές τράπεζες είχαν ελληνικά ομόλογα στην κατοχή τους και η ΕΕ ήθελε να τις προφυλάξει για να μην υποστούν αυτές τις ζημιές, τις οποίες στη συνέχεια τις φόρτωσαν σχεδόν αποκλειστικά στον ελληνικό πληθυσμό. Υπέροχη η «σωτηρία» μας από την Ευρωζώνη και την ΕΕ!

Το Μνημόνιο επέφερε ανείπωτα δεινά στους Ελληνες, αλλά για το ΔΝΤ σημασία έχει ότι «έδωσε στην Ευρωζώνη χρόνο να χτίσει ένα τείχος προστασίας που θα προστάτευε τα υπόλοιπα ευάλωτα κράτη-μέλη της». Ιφιγένεια, λοιπόν, η Ελλάδα - τώρα και με τη βούλα του ΔΝΤ!

*Δημοσιεύθηκε στο "ΕΘΝΟΣ" την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/06/2013 :  17:11:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εντάξει, αν αρθούν οι περιορισμοί στις κατασχέσεις, αγοράστε γάλα, όσπρια, μακαρόνια και ό,τι άλλο κρίνει ο καθένας απαραίτητο, σηκώστε και τις αποταμιεύσεις και ανοίξτε την τηλεόραση να δείτε τη βουλή να καίγεται. Δε θα μείνει τίποτα όρθιο. Για να πω την αλήθεια δεν το πολυπιστεύω ότι όντως πιέζει η τρόικα για αυτό το θέμα. Πιο πολύ θεωρώ ότι πιέζουν (αν το κάνουν) για να υποχωρήσουν μετά και να πετύχουν κάτι άλλο.
Και για την απεργία πείνας: εγώ κατάλαβα ότι ο Rigelian εννοούσε πως δεν υπάρχουν πραγματικοί απεργοί πείνας πλέον, όπως αυτοί του ΙΡΑ. Και κάτι ακόμα, ο Μπάμπης είναι ένας, μην τον πιάνετε επί ματαίω στο στόμα σας και μην προβαίνετε σε ανίερες συγκρίσεις!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/06/2013 :  22:20:28  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ε, προφανώς! Δεν φαίνεται πουθενά απαξίωση της απεργίας πείνας ως μέσο αγώνα!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/06/2013 :  15:25:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μετά το χάος με ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ επιτέλους νέες στάσεις στον έρωτα.....................

The more you hurry to succeed, the longer it will take to succeed.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/06/2013 :  15:52:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μια ΔΕΠΑ δεν θέλουν να αγοράσουν οι Ρώσοι και κάποια καμένα μυαλά έλεγαν ότι θα αγοράσουν το χρέος μας. Όπως και στην Κύπρο, θα τους έσωζαν και εκεί...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/06/2013 :  09:30:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Η συνέχεια της υγειούς ανάπτυξης:

Μετά την αδιέξοδη προσπάθεια για ανασυγκρότηση o όμιλος της Nutriart (γνωστή ως Κατσέλης) βρίσκεται πλέον ένα βήμα πριν από το λουκέτο. Την περασμένη Πέμπτη η διοίκηση της εταιρείας προχώρησε στην κατάθεση αίτησης πτώχευσης στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών δηλώνοντας πλέον και επίσημα ότι η εταιρεία δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.
Τα τελευταία χρόνια, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες της διοίκησης, δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί τρόπος ώστε η εταιρεία να καταφέρει να βρει τον δρόμο της. Οπως ανακοίνωσε η διοίκηση της εταιρείας χθες Παρασκευή με επιστολή της προς το Χρηματιστήριο Αθηνών, «αν και το τελευταίο διάστημα κατέβαλε σημαντικές προσπάθειες για την αναδιάρθρωσή της, η επιδείνωση της οικονομικής κρίσης, ταυτόχρονα με τις μεγάλες καθυστερήσεις που υπήρξαν στην οριστικοποίηση, στη σύναψη και στην υλοποίηση των συμφωνιών χρηματοοικονομικής αναδιάρθρωσης με τις τράπεζες, επιβάρυνε σε μεγάλο βαθμό την οικονομική της κατάσταση, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα η εταιρεία να μην είναι σε θέση πλέον να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις της».
Σύμφωνα με πληροφορίες, μόνο την τελευταία διετία οι σημαντικές καθυστερήσεις στις συμφωνίες για αναδιάρθρωση από μέρους των τραπεζών ήταν καθοριστικές για την εξέλιξη που οδηγεί στο λουκέτο. Περίπου 11 μήνες κράτησε η διαπραγμάτευση για την πρώτη συμφωνία με τις τράπεζες το 2011 και εννέα μήνες το 2012, με αποτέλεσμα όταν εκταμιεύτηκαν τα αναγκαία κεφάλαια η κατάσταση για το μέλλον της Nutriart να είναι μη αναστρέψιμη.
Ενδεικτικό της άσχημης κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η εταιρεία είναι το γεγονός ότι πριν από την τελευταία ρύθμιση χρεών είχε βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις ύψους 110,1 εκατ. ευρώ, ενώ το σύνολο των υποχρεώσεών της στις 31 Δεκεμβρίου 2012 ανερχόταν σε 170,5 εκατ. ευρώ. Επίσης, οι πωλήσεις της ήταν 20,242 εκατ. ευρώ, σημαντικά μειωμένες, έναντι 38,3 εκατ. ευρώ το 2011. Μάλιστα, οι ζημιές της το 2012 διαμορφώθηκαν σε 36,8 εκατ. ευρώ.
Η εταιρεία Nutriart δημιουργήθηκε το 2008 από την ένωση των εταιρειών Υιοί Χ. Κατσέλη ΑΒΕΕ, Αλλατίνη ΑΒΕΕ και ΕΛΒΙΠΕΤ ΑΕ. Στον όμιλο απασχολούνται σήμερα 480 εργαζόμενοι, ενώ βασικός μέτοχος της εταιρείας είναι η Tinola Holding (συμφερόντων της οικογενείας Δαυίδ).
Στον αγώνα του για επιβίωση και αναδιάρθρωση ο όμιλος της Nutriart είχε απευθυνθεί τα τελευταία χρόνια σε funds στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αναζητώντας χρηματοδότη, χωρίς ωστόσο θετική κατάληξη. Μάλιστα, ακόμη και η τελευταία προσπάθεια για αγορά από την εταιρεία Μέλισσα - Κίκιζας των εγκαταστάσεων του αλευρόμυλου Αλλατίνη της Nutriart δεν είχε αίσιο τέλος.
Η αίτηση πτώχευσης αναμένεται να συζητηθεί ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών στις 18 Σεπτεμβρίου 2013.

http://www.tanea.gr/news/economy/article/5025214/aithsh-ptwxeyshs-apo-thn-katselhs/


Να δω αυτούς ποιός θα τους κλάψει....

The more you hurry to succeed, the longer it will take to succeed.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

georgios1990
Newbie Forum Runner

Greece


31 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/06/2013 :  14:15:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
κανενας μια απλη αναφορα θα κανουνε μπορει και καθολου...

Δεν είμαι Αθηναίος, ούτε Έλληνας πολίτης, αλλά πολίτης του κόσμου.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/12/2013 :  15:17:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Για να μην ξεχνιόμαστε
http://www.iefimerida.gr/news/132371/%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B7-e%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%BF-%CE%BE%CE%B5%CF%80%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%AE-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1#ixzz2lqdr9hPh

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

MasBass
Advanced Forum-Runner

Greece


389 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/12/2013 :  17:16:44  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Φυσιολογικότατο είναι να έχουμε τέτοια πτώση αφού μια φούσκα ήμασταν και ζούσαμε με δανεικά. Μόλις μας έκοψαν τα δανεικά πως θα χρηματοδοτούσαμε το βορειοευρωπαϊκό μας lifestyle; Δεν μας έφτασαν εκεί τα μνημόνια (των οποίων ελάχιστα εφαρμόστηκαν) αλλά εκεί ήμασταν τόσο καιρό και δανειζόμασταν αβέρτα για να το συντηρήσουμε. Τώρα ας κάνουμε επανάσταση να σώσουμε το νεόδμητο στο Χαλάνδρι που αγοράσαμε σε τιμή κέντρου Λονδίνου.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 29 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000