Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Καταλάβατε ή ακόμα θέλετε ευρώ;
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 29

Hermes
Elite Forum-Runner

Greece


2398 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/08/2014 :  15:15:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Όλοι μας συμφωνούμε ότι χρειαζόμαστε ένα σωστό & αδιάφθορο ηγέτη με μια δυνατή ομάδα, απλά κάποιοι διαπιστώνουμε ότι οι τωρινοί κυβερνόντες, οι οποίοι πριν εκλεγούν μας έλεγαν για ζάππεια κλπ και μετά την εκλογή τους κάνουν άλλα από εκείνα που μας έλεγαν, έχουν επιβαρύνει το σύνολο της κοινωνίας με δυσανάλογα μεγάλα βάρη, τα οποία είναι και δυσβάσταχτα ενώ από την άλλη υπάρχει η αίσθηση της ατιμωρισίας κάποιων ατόμων / μερων κλπ τα οποία είχαν σαφέστερο, ενεργητικό και απτό 'φταίξιμο' - να το πω 'light'.

Φοβάμαι ότι ο αδιάφθορος ηγέτης με το τημάκι του θα έρθουν μαζί με τον Άγιο Βασίλη...

Το πρόβλημα μας είναι αμοιγώς πρόβλημα κοινωνικής παθογένειας ή μηπως αναμόχλευσης των εγγενών αδυναμιών μας;

Όλες οι χώρες της υφηλίου χρέος έχουν άλλωστε... η κάνω λάθος;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dimitrissss
Elite Forum-Runner



1524 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/08/2014 :  16:18:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σημασία δεν έχει μόνο πόσα χρωστάς αλλά και που. Η Ιαπωνία έχει το μεγαλύτερο χρέος στον κόσμο σε ποσοστό επί του ΑΕΠ αλλά το χρωστάει σε ιαπωνικές τράπεζες, είναι εσωτερικό. Άλλες χώρες που έχουν χρέος έχουν μια παραγωγική βάση για να το εξυπηρετούν ή να το αναχρηματοδοτούν. Π.χ. η Ιταλία έχει υψηλό χρέος και πολλές παθογένειες που θυμίζουν Ελλάδα, αλλά έχει και βιομηχανία που παράγει και εξάγει σε όλο τον κόσμο. Και όχι μόνο τα προφανή αυτοκίνητα. Σχεδόν όλος ο ηλεκτρομηχανολόγικός εξοπλισμός σε ένα ελληνικό σπίτι είναι ιταλικής κατασκευής. Η Ελλάδα δυστυχώς έχει μόνο χρέος, έχει αποβιομηχανοποιηθεί τις προηγούμενες δεκαετίες και εισάγει από ντομάτες και αλεύρι για ψωμί μέχρι σκόρδα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Hermes
Elite Forum-Runner

Greece


2398 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/08/2014 :  16:23:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
την Ιταλία δε φαντάζομαι ότι τη σώζουν τα βερσάτσε και τα ντηζαϊνάτα κομοδίνα...
Σημασία φίλε μου έχει να αντιληφθούμε ποιοι δημιουργούν το χρέος και ποιοι το πληρώνουν!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/08/2014 :  02:52:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εφοριακοί καταγγέλλουν: Ο ΕΝΦΙΑ ήρθε γραμμένος στα αγγλικά


"Το μόνο που γίνεται εδώ είναι μια απλή μετάφραση", υποστηρίζει ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εφοριακών Υπαλλήλων


“Είναι γνωστό στους κύκλους του υπουργείου πως τα κείμενα όχι μόνο του ΕΝΦΙΑ αλλά και πολλών άλλων φορολογικών νομοσχεδίων έρχονται έτοιμα - και μάλιστα στην αγγλική γλώσσα.

Το μόνο που γίνεται εδώ είναι μια απλή μετάφραση, ενώ τέτοια είναι η βιασύνη να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις της τρόικας, ώστε δε γίνονται καν προσομοιώσεις των φόρων στην ελληνική πραγματικότητα”.


Αυτό υποστηρίζει, μιλώντας στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εφοριακών Υπαλλήλων, Τρύφωνας Αλεξιάδης, ενώ πηγές της εφημερίδας αναφέρουν ότι ως προς τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων δεν έχει υπάρξει η αναγκαία εισήγηση που οι διαδικασίες του υπουργείου προβλέπουν από τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, και για το λόγο αυτό υπάρχει μία σειρά πολύ σοβαρών παραλείψεων.


Όπως τονίζουν στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι πουθενά δεν υπήρξε εξειδίκευση των περιπτώσεων εξαιρέσεων από το νόμο, δεν τέθηκαν προδιαγραφές ως είθισται να γίνεται για αναξιοπαθούντες, έχοντες προβλήματα υγείας ή χαμηλά εισοδήματα, ενώ υπήρξε και το επίσης τραγικό να μην εξαιρούνται του νόμου ή να τυγχάνουν εκπτώσεων άνθρωποι ευρισκόμενοι σε αδυναμία εξόφλησης ληξιπρόθεσμων οφειλών.


“Αποκλείεται υπηρεσιακοί παράγοντες με γνώση της ελληνικής πραγματικότητας να προσέθεσαν την τελευταία παράγραφο στο νόμο, η οποία ξεκαθάριζε ότι για να υπάρξει απαλλαγή και έκπτωση από τον ΕΝΦΙΑ ο φορολογούμενος, η σύζυγος και τα τέκνα του θα πρέπει να μην έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές σε Εφορία και ασφαλιστικά ταμεία”, επισημαίνει ο κ. Αλεξιάδης.


Μάλιστα, εδώ και αρκετό καιρό υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου διαμαρτύρονται, καθώς τους έρχονται κείμενα και προτάσεις νόμων είτε στα αγγλικά, είτε σε πολύ κακής ποιότητας μεταφράσεις. Νόμοι όμως που δε δείχνουν γνώση των αντικειμένων, με αποτέλεσμα οι γκάφες να είναι διαρκείς, ενώ το ανάθεμα κατόπιν λόγω πολιτικού αδιεξόδου πέφτει σε αυτούς.

πηγή: news.gr

http://www.mycitynet.gr/web/article.php?id=29976&cat=2000&subcat=2001&subsubcat=
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dimitrissss
Elite Forum-Runner



1524 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/08/2014 :  14:21:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σύνηθες φαινόμενο. Πολλοί νόμοι είναι απλή μετάφραση ευρωπαϊκών κανονισμών και προτύπων συχνά με τραγελαφικά αποτελέσματα λόγω κακής μετάφρασης ή και καμιάς σχέσης με την ελληνική πραγματικότητα. Ο ωχαδερφισμός σε όλο του το μεγαλείο.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/08/2014 :  00:45:28  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Για αυτό φταίει το μνημόνιο και οι ψηφίσαντες τον ΕΝΦΙΑ, ή είναι όπως με το μαγκάλι που δεν έφταιγε κανένας?


Αυτοκτονία – σοκ στον Πανιώνιο

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/423685-Aytoktonia-sok-ston-Panionio


Απέραντη θλίψη και σοκ έχει προκαλέσει στον Πανιώνιο η είδηση του θανάτου του Άγγελου Φιλίππου.

Ο εκλιπών υπήρξε μια από τις τελευταίες εν ζωή ιστορικές μορφές στο γήπεδο της ομάδας της Νέας Σμύρνης.


Έβαλε τέλος στη ζωή του την Πέμπτη (21/8), πέφτοντας στο κενό από τη θύρα 10 του γηπέδου προσθέτοντας το όνομά του στη μακρά λίστα των συμπατριωτών μας που η βαθιά οικονομική και ανθρωπιστική κρίση των τελευταίων χρόνων οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα.

Τις προηγούμενες ημέρες, μάλιστα, είχε εκμυστηρευτεί σε ανθρώπους που τον ζούσαν καθημερινά στο γήπεδο, την αδυναμία του να ανταποκριθεί με την πενιχρή του σύνταξη στο νέο φόρο για τα ακίνητα που έπρεπε να πληρώσει.

Ο Άγγελος Φιλίπου ήταν ο άνθρωπος που κάθε Κυριακή εδώ και πολλά χρόνια βοηθούσε ως επί το πλείστον εθελοντικά τους εκπροσώπους του Τύπου να κάνουν όσο γινόταν καλύτερα τη δουλειά τους στις όχι και τόσο ιδανικές συνθήκες που επικρατούν στα δημοσιογραφικά θεωρεία του γηπέδου.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/09/2014 :  15:53:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
(το έβαλα πριν σε λάθος θέμα, από όπου το έσβησα)

Δεν ισχύει ο Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ και το Δίκαιο της ΕΕ στην Ελλάδα και τις χώρες του Μνημονίου

http://www.alterthess.gr/content/den-ishyei-o-hartis-ton-themeliodon-dikaiomaton-tis-ee-kai-dikaio-tis-ee-stin-ellada-kai-tis

Απίστευτη ήταν η ομολογία της Κομισιόν, ότι στην Ελλάδα και στις χώρες του Μνημονίου δεν ισχύει ο Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ και το Δίκαιο της ΕΕ, σύμφωνα με απάντηση που έδωσε ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της ΕΕ, Γ. Κατάϊνεν, σε σχετική ερώτηση των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα των Γ. Κατρούγκαλου, Δ. Παπαδημούλη, Κ. Κούνεβα, Μ. Γλέζου, Κ. Χρυσόγονου και της Σ. Σακοράφα.

Οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην ερώτησή τους, αφού μνημόνευαν έκθεση του ειδικού εισηγητή του ΟΗΕ, Cephas Lumina, αναφορικά με τα “μέτρα λιτότητας που λαμβάνει η ελληνική κυβέρνηση στο πλαίσιο του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής, που υποβαθμίζουν την προστασία θεμελιωδών δικαιωμάτων που προστατεύονται από Διεθνείς Συμβάσεις των ΗΕ, αλλά και από τον Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ”, ζητούσαν από την Κομισιόν τη θέση της, καθώς επίσης, συγκεκριμένα μέτρα για την παύση της “παραβίασης των δικαιωμάτων στην Ελλάδα, στο πλαίσιο των υποχρεώσεών της από τον Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων”.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, στην απάντησή του ο αρμόδιος Επίτροπος, Γ. Κατάϊνεν, καθιστά απόλυτα σαφές ότι στην Ελλάδα και στις χώρες του Μνημονίου, δεν χωρούν κοινωνικά και δημοκρατικά δικαιώματα, τονίζοντας ότι “Όσον αφορά…τα προγραμματικά έγγραφα (σ.σ. τα Μνημόνια), δεν πρόκειται για ενωσιακό δίκαιο, αλλά για μέσα που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ της Ελλάδας και των δανειστών της”, για να ρίξει στη συνέχεια το “μπαλάκι των ευθυνών” στην ελληνική κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι “στην Ελλάδα εναπόκειται να εξασφαλίσει την τήρηση των υποχρεώσεών της όσον αφορά τα θεμελιώδη δικαιώματα”.

Καταλήγοντας στην απάντησή του ο ευρωπαίος Επίτροπος, όπως προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, αντί να κάνει αυτοκριτική για τα αποτελέσματα που έχουν οι πολιτικές λιτότητας που εφαρμόζονται στην Ελλάδα στους εργαζόμενους και την κοινωνία, δικαιολογεί τα μέτρα των Μνημονίων, λέγοντας ότι “κατά τον σχεδιασμό του προγράμματος λήφθηκε εναργώς υπόψη η ανάγκη να διασφαλιστεί ο δίκαιος χαρακτήρας της διαδικασίας προσαρμογής, μέσω της προστασίας των ομάδων χαμηλών εισοδημάτων”.

Ακολουθούν η πλήρης ερώτηση και απάντηση:

Ερώτηση προς την Επιτροπή

Georgios Katrougalos (GUE/NGL), Dimitrios Papadimoulis (GUE/NGL), Kostadinka Kuneva (GUE/NGL), Emmanouil Glezos (GUE/NGL), Kostas Chrysogonos (GUE/NGL) και Sofia Sakorafa (GUE/NGL).

Θέμα:Έκθεση εμπειρογνώμονα των ΗΕ για την προσβολή ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα ως απόρροια της εφαρμογής μέτρων λιτότητας.

Πρόσφατη έκθεση του ειδικού εισηγητή των ΗΕ Cephas Lumina (Report on the effects of foreign debt and other related international financial obligations of States on the full enjoyment of all human rights, particularly economic, social and cultural rights, Addendum, Mission to Greece, UN A/HRC/25/50/Add.1) διαπιστώνει ότι τα μέτρα λιτότητας που λαμβάνει η ελληνική κυβέρνηση στο πλαίσιο του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής υποβαθμίζουν την προστασία θεμελιωδών δικαιωμάτων που προστατεύονται από Διεθνείς Συμβάσεις των ΗΕ, αλλά και από τον Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ.
Η Έκθεση συστήνει στους δανειστές (άρα και την ΕΕ), μεταξύ άλλων: α) να μην παρέχουν βοήθεια υπό όρους άσκησης παρεμβατικών και ταπεινωτικών πολιτικών που υπονομεύουν την ανάπτυξη και τα ανθρώπινα δικαιώματα· β) να συμπεριλάβουν τη μείωση της ανεργίας και της φτώχειας ως μετρήσιμους στόχους στο πρόγραμμα προσαρμογής· γ) να διασφαλίσουν τη διαφάνεια στις διαπραγματεύσεις.
Με αυτά τα δεδομένα, ερωτάται η Επιτροπή:
1. Πώς σχολιάζει τις θέσεις της Έκθεσης ως προς την παραβίαση δικαιωμάτων και από όργανα της ΕΕ και τις ανωτέρω συστάσεις που απευθύνονται και σε αυτήν;
2. Τι προτίθεται να πράξει για να παύσει η παραβίαση των δικαιωμάτων στην Ελλάδα, στο πλαίσιο των υποχρεώσεών της από τον Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων;

Απάντηση του κ. Katainen εξ ονόματος της Επιτροπής
(17.9.2014)

Η Επιτροπή έχει δεσμευθεί να εξασφαλίσει ότι, κατά την εφαρμογή του δικαίου της ΕΕ, θα γίνονται σεβαστά τα δικαιώματα που κατοχυρώνει ο Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ. Όσον αφορά, ωστόσο, τα προγραμματικά έγγραφα, δεν πρόκειται για ενωσιακό δίκαιο, αλλά για μέσα που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ της Ελλάδας και των δανειστών της: υπό την έννοια αυτή δεν μπορεί να γίνει επίκληση του Χάρτη, ενώ στην Ελλάδα εναπόκειται να εξασφαλίσει την τήρηση των υποχρεώσεών της όσον αφορά τα θεμελιώδη δικαιώματα. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου έχει αποφανθεί ότι τα μέτρα που ελήφθησαν από τις ελληνικές αρχές, δεν παραβιάζουν τη Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Η Επιτροπή έχει πλήρη επίγνωση της δύσκολης κοινωνικής κατάστασης στην Ελλάδα και το πρόγραμμα των μεταρρυθμίσεων δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην απασχόληση και τις κοινωνικές πολιτικές για την αντιμετώπιση του προβλήματος . Κατά τον σχεδιασμό του προγράμματος λήφθηκε εναργώς υπόψη η ανάγκη να διασφαλιστεί ο δίκαιος χαρακτήρας της διαδικασίας προσαρμογής, μέσω της προστασίας των ομάδων χαμηλών εισοδημάτων. Το πρόγραμμα αποδίδει ιδιαίτερη έμφαση στις μεταρρυθμίσεις για τη δημιουργία βιώσιμης ανάπτυξης και απασχόλησης, ενώ περιλαμβάνει πολιτικές που αποσκοπούν στην αύξηση της αποτελεσματικότητας των δικτύων κοινωνικής ασφάλειας, τη διεύρυνση του πεδίου εφαρμογής των παροχών ανεργίας για τους μακροχρόνια άνεργους, καθώς και την πρόσβαση των ανασφάλιστων στις υπηρεσίες υγείας. Επιπλέον, δρομολογείται πρόγραμμα ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, σε πιλοτική βάση. Το εν λόγω πρόγραμμα θα αρχίσει το 2015 και θα επεκταθεί σταδιακά σε ολόκληρη τη χώρα. Όσον αφορά την ανεργία, έχουν ήδη θεσπιστεί προγράμματα που χρηματοδοτούνται από τα διαρθρωτικά ταμεία της ΕΕ για την πρόσληψη νέων και μακροχρόνια άνεργων.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/09/2014 :  15:58:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εξαιρετική η απάντηση απέναντι σε μια παραπλανητική και λαϊκίστικη ερώτηση των τσιριζέων.

Δεν αποδίδει ο τίτλος την πραγματικότητα, όπως περιγράφεται από το κείμενο. Είναι παραπλανητικός.

Η Επιτροπή έχει δεσμευθεί να εξασφαλίσει ότι, κατά την εφαρμογή του δικαίου της ΕΕ, θα γίνονται σεβαστά τα δικαιώματα που κατοχυρώνει ο Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ. Όσον αφορά, ωστόσο, τα προγραμματικά έγγραφα, δεν πρόκειται για ενωσιακό δίκαιο, αλλά για μέσα που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ της Ελλάδας και των δανειστών της: υπό την έννοια αυτή δεν μπορεί να γίνει επίκληση του Χάρτη, Είναι τυπικό αυτό.

ενώ στην Ελλάδα εναπόκειται να εξασφαλίσει την τήρηση των υποχρεώσεών της όσον αφορά τα θεμελιώδη δικαιώματα. Προφανές και απόλυτα λογικό.

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου έχει αποφανθεί ότι τα μέτρα που ελήφθησαν από τις ελληνικές αρχές, δεν παραβιάζουν τη Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Μήπως δεν αναγνωρίζουμε ούτε αυτό το δικαστήριο επειδή δεν μας αρέσουν οι αποφάσεις του;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/09/2014 :  16:16:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μπα. Ιδέα σου.

Ό,τι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό.

Εδώ έχουν δικαιωθεί Νεντανιάχου και Μπους, σε αυτά θα κολλήσουν?

Κάθε του πόρισμα είναι ανώτερο και από Θεϊκό.


Δεν συνεχίζω άλλο τη συζήτηση Κώστα, και γενικά θα αποφεύγω τις συζητήσεις μαζί σου λόγω των αφοριστικών-ειρωνικών εκφράσεών σου, συχνά και άνευ επιχειρημάτων, όπως και της επιμονής δικαιολόγησης hoax χωρίς την αναφορά των αποδείξεων που επικαλείσαι.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/09/2014 :  16:20:28  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Νά'το πάλι το δήθεν hoax σε κάθε συζήτηση!

Δηλαδή όταν εσύ χρησιμοποιείς εκφράσεις όπως προδότες και πουλημένοι για μεγάλο μέρος των εκλεγμένων από τον λαό βουλευτών, είναι καλά;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/09/2014 :  16:52:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Είναι hoax οι εκφράσεις αυτές? Είναι εκτίμηση (δεδομένα είναι, αλλά οκ, για τη συζήτηση πάρτο μόνο ως εκτίμηση-γνώμη).

Εκφράσεις με παρατσούκλια που χρησιμοποιείς για όποιους δεν σου αρέσουν, δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω. Είναι αφορισμοί, και υποβιβάζουν τη συζήτηση και τις θέσεις σου.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/09/2014 :  16:54:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Οι δικές σου εκφράσεις είναι εκτίμηση-γνώμη και το δέχομαι. Οι δικές μου επίσης.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/09/2014 :  20:24:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ρε Κώστα, συγνώμη δηλαδή, αλλά για το αποδεδειγμένο hoax με τα πλαστικά υδροδοχεία που είχε από κάτω και τις παραπομπές ότι είναι hoax (!!!) γιατί δεν ενοχλήθηκες; Όταν μάλιστα ο αναρτήσας το ποστ σφυρίζει αδιάφορα;
Δεν ξέρω αν είναι η Δούρου στη φωτογραφία, έχω κι εγώ ακούσει από πολλούς ότι ήταν συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου, δεν παίρνω θέση αλλά το άλλο με τα πλαστικά φωνάζει από μακριά. Πώς και δεν τοποθετείσαι αφού έχεις τόσες ευαισθησίες με τα hoax και αφού κι ο ίδιος ο xipolitos επιμένει να μην το παραδέχεται; Μια ερώτηση απλά κάνω...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/09/2014 :  23:11:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ας παίξουμε λίγο τη κολοκυθιά. Και εσύ που τοποθετήθηκες σε εκείνο, γιατί δεν τοποθετήθηκες στου Κώστα? Επειδή γενικά συμφωνείτε, μη ψυχρανθείτε??? (αστειεύομαι)

Μια και με ρωτάς για το άλλο πιθανό hoax.
Δεν το μελέτησα ιδιαίτερα, είχα σχηματίσει άποψη που δεν τη κατέθεσα επειδή δεν γνώριζα πολύ καλά το θέμα.
Θα τη καταθέσω στο αντίστοιχο θέμα, διευκρινίζοντας ότι δεν το μελέτησα ιδιαίτερα. Σε μερικές ώρες, μια και τώρα αναχωρώ από το σπίτι.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/09/2014 :  23:52:53  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Κύριε κύριε κατάλαβα.
Θέλω ακόμα ευρώ!
:)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 29 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000