Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 Θεοδωράκεια - 2015
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 16

Elda
Elite Forum-Runner

Greece
1906 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/05/2014 :  09:50:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Trexalitsa78


Σε σχέση με την κλασσική, πόσο πάνω να υπολογίζω το pace μου, προκειμένου να μην πεθάνω; Κάτι που πρέπει να προσέξω παραπάνω;



Περισυ ετρεξα το Μεγαλεξανδρο στις 21/4 σε 4:12 (pace 6) και στις 19/5 τα Θεοδωρακεια (24χλμ σε 2:40) με pace 6:37 και πολυ περπατημα!!! Βεβαια ημουν και σε φαση πληρους χαλαρωσης μετα το μαραθωνιο, ηταν και η ζεστη παρα πολλη ηταν και οι ανηφορες τρελες οποτε εδεσε το γλυκο.

_________________________________________________
T' όνειρο ειναι τα φτερά μα αν θελεις να πετάξεις
πρέπει και την αλήθεια σου λίγο να την πειράξεις

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Trexalitsa78
Senior Forum-Runner

Greece


560 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/05/2014 :  10:21:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Elda

Απο την περσινη μου περιγραφη:

Δεν υπαρχει αυτος ο αγωνας, τελεια και παυλα. Και απο δυσκολια αλλα και απο ομορφια. Να ζοριζεσαι, να λιωνεις στις ανηφορες κατω απο την απολυτη λιακαδα και τους 30 βαθμους, να περπατας κατα τοπους κι απο την αλλη η ομορφια του τοπιου, τα πιτσιρικια εθελοντες στους σταθμους, η ανταλλαγη βογκητων με τους συντρεχτες να κανουν τα χλμ να φευγουν χωρις να το καταλαβαινεις! Ζορικος αγωνας αλλα αξιζε καθε μετρο!

Tip: Προσοχη στην αποτομη κατηφορα της αρχης, μη σας ξεγελασει και την πατε σφαιρα ωστε να κερδιετε μετα χορνο για τις ανηφορες, το αντιθετο θα συμβει, θ ανεβουν αποτομα οι παλμοι και μετα θα πεσει πολυ περπατημα. Καλα να περασετε οσοι πατε!!!

_________________________________________________
T' όνειρο ειναι τα φτερά μα αν θελεις να πετάξεις
πρέπει και την αλήθεια σου λίγο να την πειράξεις




Ευχαριστούμε!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sigi
Senior Forum-Runner



925 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/05/2014 :  10:40:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δύσκολος αγώνας αλλά πανέμορφη διαδρομή μέσα στην φύση που
σε αποζημιώνει!!
'Οπως τα λέει η elda το πρώτο κατηφορικό κομμάτι περίπου 2χλμ δε πρέπει να σε ξεγελάσει γιατί μετά αρχίζουν τα ζόρια
Και μην κάνετε χρήση αντιλιακού
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

paolomarco
Advanced Forum-Runner

Greece


315 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/05/2014 :  13:57:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αγαπητοί Φίλοι σας παραθέτουμε πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2014 που θα γίνει
την Κυριακή 11 Μαϊου.
Σας γνωρίζουμε ότι το Πούλμαν του ΣΔΥΑ 52 θέσεων που αναχωρεί από την πλατεία Καραϊσκάκη Μεταξουργείο έχει συμπληρωθεί.
Για κρατήσεις στο Πούλμαν του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ (περιορισμένες θέσεις)
θα απευθύνεστε στον κ. Γιώργο Διαμαντή τηλ. 6977360245.
στη διάθεσή σας για άλλες πληροφορίες


«ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία»
ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2014
Κυριακή 11 Μαϊου 2014
Εκ μέρους του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ) και του Δήμου Γορτυνίας, και σε συνέχεια της προκήρυξης που έχει ήδη κυκλοφορήσει προς ενημέρωσή σας, περιμένουμε όλους τους δρομείς και φίλους του τρεξίματος και φέτος στον λαϊκό αγώνα δρόμου (επί ασφάλτου 24.300μ) «Θεοδωράκεια 2014» Ζάτουνα – Βαλτεσινίκο - Αρκαδίας.
Τα χαρακτηριστικά του αγώνα: Ανώμαλος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου (επί ασφάλτου τύπου Μαραθωνίου,) με ελεύθερη συμμετοχή δρομέων και των δύο φύλων.
Μπορείτε να δείτε τον χάρτη της διαδρομής που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΣΔΥΑ info@sdiathens.gr και στην ιστοσελίδα www.anatrexo.gr.
1) Η διαδρομή του Αγώνα: Ζάτουνα – Βαλτεσινίκο
Περιγραφή Διαδρομής: Οι δρομείς διασχίζουν τη μαγευτική βόρεια πλευρά του όρους Μαίναλον, ξεκινώντας από το Δημοτικό διαμέρισμα της Ζάτουνας και ακολουθώντας την κεντρική οδική διαδρομή μέσα από Καρκαλού, Καμπέα και Σανατόριο Μάννας θα τερματίσουν στο Δημοτικό διαμέρισμα του Βαλτεσινίκου.
Σημείο εκκίνησης: Δημοτικό διαμέρισμα Ζάτουνας Δήμου Γορτυνίας (μπροστά από το Μουσείο «ΜίκηςΘεοδωράκης».
Σημείο τερματισμού: Δημοτικό διαμέρισμα Βαλτεσινίκου Δήμου Γορτυνίας (κεντρική πλατεία).
Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 11 Μαϊου 2014
Ώρα εκκίνησης: 10.30πμ..
Απόσταση: 24,3 χιλιόμετρα και υψομετρική διαφορά 450 μέτρα. Σημειώνουμε ότι η διαδρομή είναι μετρημένη, όπως επίσης σε όλο το μήκος της θα υπάρχουν σημεία ελέγχου με παρατηρητές.
Όριο τερματισμού : 3.1/2 ώρες
2) Μεταφορά Δρομέων: Οι διοργανωτές θα διαθέσουν ειδικά για τον αγώνα αυτό μεταφορικά μέσα σύμφωνα με τα παρακάτω:
Α) Πούλμαν 50 θέσεων το οποίο θα αναχωρήσει από Αθήνα την Κυριακή το πρωί ώρα 6:00 και συγκεκριμένα από την πλατεία Καραϊσκάκη, στάση Μετρό Μεταξουργείο, μπροστά στο ξενοδοχείο ΣΤΑΝΛΕY. Πληροφορίες και συνεννόηση στο τηλέφωνο 210 3625168 με κα Ελένη Μπερτσάτου.
Β) Πούλμαν 50 θέσεων το οποίο θα αναχωρήσει την Κυριακή το πρωί ώρα 6:00 από Αθήνα και συγκεκριμένα από την πλατεία Δαβάκη στο Αιγάλεω.
Πληροφορίες και συνεννόηση στο τηλέφωνο 6977360245 με κ. Γεώργιο Διαμαντή.
Συστήνεται η απαραίτητη αλλά και έγκαιρη συνεννόηση με τους παραπάνω για επιβεβαίωση και κράτηση θέσεως.
Γ) Για τους δρομείς οι οποίοι θα ταξιδέψουν με ίδια μέσα, θα υπάρχουν την Κυριακή το πρωί στο σημείο του τερματισμού στο Βαλτεσινίκο πούλμαν με ώρα αναχώρησης 08.10 το τελευταίο, τα οποία θα τους μεταφέρουν στο σημείο εκκίνησης στη Ζάτουνα. Όσοι εκ των δρομέων βρίσκονται στα γύρω χωριά και δεν έχουν εξασφαλίσει την μετακίνησή τους στο σημείο εκκίνησης καθώς και την επιστροφή τους στο τόπο διαμονής τους, να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές για την εξεύρεση μέσου για την μετακίνησή τους.
Για τα ΙΧ αυτοκίνητα των δρομέων θα υπάρξει ανακοίνωση και σήμανση για το που θα τα παρκάρουν στο Βαλτεσινίκο.
Δ) Για τους δρομείς που θα πάνε στο σημείο εκκίνησης με δικά τους μέσα μετά τον τερματισμό τους στο Βαλτεσινίκο θα υπάρχει λεωφορείο το οποίο θα τους μεταφέρει πάλι στη Ζάτουνα για να παραλάβουν.
3) Σταθμοί τροφοδοσίας: Θα υπάρχουν κατά μήκος της διαδρομής πέντε (5) σταθμοί τροφοδοσίας νερού και ισοτονικών ως εξής : στο 4χλμ (νερό) στο 8χλμ νερό και ισοτονικό, στο 12χλμ νερό στο 17χλμ νερό και ισοτονικό, στο 22.5χλμ νερό και τέλος στον τερματισμό νερό και ισοτονικό.
Νεαροί εθελοντές θα φροντίζουν για την εξυπηρέτησή σας.

4) Τερματισμός Βραβεύσεις/Έπαθλα: Θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι άνδρες και γυναίκες νικητές και νικήτριες με το ειδικό μετάλλιο του "ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία" (χρυσό, ασημένιο, χάλκινο), καθώς και μπρούτζινο αγαλματίδιο που φιλοτέχνησε και προσφέρει δωρεάν, ειδικά για τον αγώνα αυτό (όπως και τους προηγούμενους αγώνες), ο γνωστός γλύπτης Γιάννης Σουβαντζόγλου.
Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και το παραπάνω ειδικό μετάλλιο από μπρούντζο πολύ ωραία φιλοτεχνημένο.
Στον τερματισμό ο Δήμος Γορτυνίας θα προσφέρει ελαφρύ έδεσμα.
Ο Αγώνας θα γίνει με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.
5) Δηλώσεις και όροι συμμετοχής
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να γνωρίζουν πως η κατάσταση της υγείας τους το επιτρέπει (πρόσφατη ιατρική εξέταση).
Παράκληση προς τους ενδιαφερόμενους δρομείς, για λόγους προγραμματισμού και καλής προετοιμασίας της διοργάνωσης, να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους. Επιθυμητή τελευταία προθεσμία η Τρίτη 6 Μαϊου 2014.
Η δήλωση συμμετοχής στον αγώνα γίνεται ηλεκτρονικά στο: info@sdiathens.gr ή στο www.anatrexo.gr συμπληρώνοντας τα σχετικά πεδία. Η έντυπη δήλωση συμμετοχής μαζί με τη σχετική δήλωση καλής υγείας πρωτότυπα υπογεγραμμένες πρέπει οπωσδήποτε να παραδοθούν από τους ίδιους τους δρομείς στη γραμματεία κατά την εκκίνηση προκειμένου να γίνουν δεκτοί και να παραλάβουν τον αριθμό τους.
Τα σχετικά έντυπα δηλώσεων, μπορούν να κατεβάσουν (παραλάβουν) οι ενδιαφερόμενοι μέσα από το παραπάνω site: www.anatrexo.gr
Περιορισμένες εγγραφές θα γίνουν στο σημείο εκκίνησης στην Ζάτουνα την ημέρα του αγώνα από ώρα 08.00 έως 10:00 το πρωί της Κυριακής 11 Μαϊου 2014.
Οι αθλητές θα τρέξουν με αριθμό που θα αναγράφει και το όνομά τους η δε παραλαβή τους θα γίνει την Κυριακή το πρωί 11 Μαϊου στο σημείο εκκίνησης του αγώνα στη Ζάτουνα, μπροστά στο Μουσείο «Μίκης Θεοδωράκης» από τις 08:30 έως τις 10:00 το πρωϊ.
Όπως προείπαμε για την παραλαβή των αριθμών από τους δρομείς απαιτούνται συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα από τον ίδιο, η δήλωση συμμετοχής καθώς και η δήλωση καλής υγείας τα οποία συνοδεύουν την Προκήρυξη στο σχετικό site.
Όλοι οι δρομείς είναι απαραίτητο να ακολουθούν τις υποδείξεις της οργανωτικής Επιτροπής προκειμένου να έχουμε ένα καλό και ασφαλή αγώνα.
Τέλος το αγωνιστικό μέρος θα υποστηρίξουν προσφέροντας τις υπηρεσίες τους οι:
• ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
• ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ
• INTERAMERICAN ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
• ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ & ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ
• Ε.Ε.Σ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ
• ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ, ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ, ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟΥ, ΒΥΤΙΝΑΣ, ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.
• ΠΟΛΛΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ

6). Επικοινωνία:
Ελένη Μπερτσάτου 2103625168
Παύλος Διακουμάκος: κιν. 6977320891
Καλό αγώνα σε όλους !
Από την Οργανωτική Επιτροπή


http://sdiathens.gr/

ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία- "Μονοπάτι Αρκάδων Ποιμένων" αγώνας βουνού αφιερωμένος στην ΦΛΟΓΑ - "ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ" αγώνας ασφάλτου προς τιμή του Μίκη Θεοδωράκη
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

paolomarco
Advanced Forum-Runner

Greece


315 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/05/2014 :  10:49:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους

"Σας γνωρίζουμε ότι οι εγγραφές για τα Θεοδωράκεια 2014. έφτασαν τις 180 έχουν συμπληρωθεί τα 2 Πούλμαν με τους συμμετέχοντες δρομείς.
Σε περίπτωση που υπάρξουν συμμετοχές άνω των 15 η διοργάνωση θα ναυλώσει μικρό πούλμαν για την μεταφορά τους.
τηλ. επικοινωνίας 2103625168 ώρες γραφείου.

Η Οργανωτική επιτροπή


ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία- "Μονοπάτι Αρκάδων Ποιμένων" αγώνας βουνού αφιερωμένος στην ΦΛΟΓΑ - "ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ" αγώνας ασφάλτου προς τιμή του Μίκη Θεοδωράκη
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

paolomarco
Advanced Forum-Runner

Greece


315 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/05/2014 :  21:07:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΖΑΤΟΥΝΑ

Οκτώβριος του 1968 To γερμανικό κανάλι WDR κατάφερε να απαθανατίσει το «ντοκουμέντο» από την εξορία του Μίκη στο χωρίο Ζάτουνα της Αρκαδίας.
Είναι στο καφενείο του χωριού.
Η Ζάτουνα της ορεινής Αρκαδίας είναι ένα πανέμορφο χωριό περίπου 4χλμ δυτικά από τη Δημητσάνα. Είναι πατρίδα του ήρωα Στάικου Σταϊκόπουλου και γενέτειρα αλλά και τόπος καταγωγής πολλών αγωνιστών του '21 και μελών της Φιλικής Εταιρείας. Από τον Αύγουστο του 1968 μέχρι τον Οκτώβριο του 1969 η Ζάτουνα έμελλε να "φιλοξενήσει" το Μίκη Θεοδωράκη και την οικογένειά του στα δύσκολα χρόνια της εξορίας του, αφού θεωρούταν από την Χούντα των Συνταγματαρχών ως αντικαθεστωτικός. Να σημειώσουμε ότι το σπίτι που έμενε ο Θεοδωράκης στην Ζάτουνα σώζεται μέχρι και σήμερα.

https://www.youtube.com/watch?v=4BNO5NPKaHM

Στο ξεκίνημα του βίντεο 0.10"- 0.16" η πρώτη μεγάλη φουρκέτα που συναντάμε μετά την εκκίνηση στα 400μ αριστερά όπως αφήνουμε πίσω μας την Ζάτουνα για Δημητσάνα . Στο 3'10" το σημείο της εκκίνησης 10 μ. από το καφενείο .

ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία- "Μονοπάτι Αρκάδων Ποιμένων" αγώνας βουνού αφιερωμένος στην ΦΛΟΓΑ - "ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ" αγώνας ασφάλτου προς τιμή του Μίκη Θεοδωράκη

Edited by - paolomarco on 07/05/2014 21:09:03
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

paolomarco
Advanced Forum-Runner

Greece


315 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/05/2014 :  21:11:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους


ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία- "Μονοπάτι Αρκάδων Ποιμένων" αγώνας βουνού αφιερωμένος στην ΦΛΟΓΑ - "ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ" αγώνας ασφάλτου προς τιμή του Μίκη Θεοδωράκη
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

paolomarco
Advanced Forum-Runner

Greece


315 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/05/2014 :  21:12:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους


ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία- "Μονοπάτι Αρκάδων Ποιμένων" αγώνας βουνού αφιερωμένος στην ΦΛΟΓΑ - "ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ" αγώνας ασφάλτου προς τιμή του Μίκη Θεοδωράκη
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ANASTASIOS
Master Forum-Runner

Greece


6135 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/05/2014 :  22:19:57  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Παύλο,στα Θεοδωράκεια δέν θα έρθω αλλά θα συντρέξουμε και θα τα πούμε στην Ζήρεια....

Αν δεν έχεις ότι αγαπάς,αγάπα ότι έχεις.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

paolomarco
Advanced Forum-Runner

Greece


315 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/05/2014 :  22:30:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Θα τα πούμε στην Ζήρεια Τάσο , ανεβαίνοντας την Φαρμακίλα

ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία- "Μονοπάτι Αρκάδων Ποιμένων" αγώνας βουνού αφιερωμένος στην ΦΛΟΓΑ - "ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ" αγώνας ασφάλτου προς τιμή του Μίκη Θεοδωράκη
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

paolomarco
Advanced Forum-Runner

Greece


315 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/05/2014 :  19:11:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Φωτογραφίες από τα Θεοδωράκεια 2010, 2011, 2012, 2013 από όλες τις χρονιές δηλαδή θα τις βρείτε στην ομάδα https://www.facebook.com/groups/arcadiantrails/, στο facebook

ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία- "Μονοπάτι Αρκάδων Ποιμένων" αγώνας βουνού αφιερωμένος στην ΦΛΟΓΑ - "ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ" αγώνας ασφάλτου προς τιμή του Μίκη Θεοδωράκη
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasVer
Senior Forum-Runner

Greece


549 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/05/2014 :  21:40:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
O αγωνας κινειται σε ασφαλτο ή εχει και χωματοδρομους,μονοπατια;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sigi
Senior Forum-Runner



925 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/05/2014 :  23:37:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ο αγώνας κινείται σε άσφαλτο
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

paolomarco
Advanced Forum-Runner

Greece


315 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/05/2014 :  08:29:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους

Σας περιμένουμε για μια χρονιά ακόμη να ζήσουμε την εμπειρία μιας αξέχαστης διαδρομής .
ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2014




ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία- "Μονοπάτι Αρκάδων Ποιμένων" αγώνας βουνού αφιερωμένος στην ΦΛΟΓΑ - "ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ" αγώνας ασφάλτου προς τιμή του Μίκη Θεοδωράκη
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gtsig
Senior Forum-Runner



485 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/05/2014 :  11:34:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τελικά το πούλμαν από Αιγάλεω φεύγει στις 6 ή στις 6:30;;

Στο σάιτ του Απόλλωνα λέει 6:30
http://www.apollonrunnersclub.gr/excursions/1670--2014
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 16 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000