εγω θα σου πω να πας στο 110.. το 210 εχει επιπλεον δυνατοτητα προγραμματισμου διαλλειματικων και ενδειξης του instant pace (πρακτικα αχρηστη). οποτε αν (θα) κανεις διαλλειματικες πηγαινε για το 210.
πολυ καλο και το 610 αλλα ανεβαινεις εκει αισθητα απο πλευρας τιμης.
για κολυμπι μονο 310 και 910. τα υπολοιπα ναι μεν "αδιαβροχα" αλλα.....
_______________________________________________ To hear nothing but breath. To feel nothing but heartbeat.
suunto ambit2s HR απο 425 στα 339 τιμή μετρητοίς στο e-galaxy το κοιτάω και εγώ, απο σχόλια που διάβασα το ρολόι τα σπάει πολλές λειτουργίες και ωραία εμφάνιση.
Καλησπέρα! Ψάχνω ένα swimming ρολόι/χρονόμετρο! Η χρονομέτρηση και η καλή αδιαβροχοποίηση είναι τα μόνα που με ενδιαφέρουν...Φαντάζομαι ότι υπάρχουν πολλά ρολόγια με τα ίδια χαρακτηριστικά απλά θα ήθελα ένα ρολόι που να το έχετε δοκιμάσει κι εσείς! Μέχρι 50 ευρώ δίνω...και πολλά είναι δλδ
Καλησπέρα! Ψάχνω ένα swimming ρολόι/χρονόμετρο! Η χρονομέτρηση και η καλή αδιαβροχοποίηση είναι τα μόνα που με ενδιαφέρουν...Φαντάζομαι ότι υπάρχουν πολλά ρολόγια με τα ίδια χαρακτηριστικά απλά θα ήθελα ένα ρολόι που να το έχετε δοκιμάσει κι εσείς! Μέχρι 50 ευρώ δίνω...και πολλά είναι δλδ
ΘέσηΑντίθεσηΣύνθεση Πάνος
Θα σου πρότεινα αυτό φίλε. Πιστεύω ότι με λίγα παζάρια μπορείς εύκολα να πέσεις κάτω από τα 50 ευρώ.
Θέλω να ρωτήσω, πόσες μέρες έκανε να σας έρθει? Περιμένω ακόμα mail για το estimated delivery time και εκτός αυτού δεν μου ήρθε ποτέ επιβεβαίωση χρέωσης της πιστωτικής μου.
Θέλω να ρωτήσω, πόσες μέρες έκανε να σας έρθει? Περιμένω ακόμα mail για το estimated delivery time και εκτός αυτού δεν μου ήρθε ποτέ επιβεβαίωση χρέωσης της πιστωτικής μου.
Είχε τύχει μήπως κάτι αντίστοιχο και σε σας?
Πριν απο 2 εβδομάδες το ρολίο ήταν εξαντλημένο. Τώρα μάλλον βρήκαν προμηθευτή αλλά λέει οτι η αποστολή γίνεται σε 2 με 4 μήνες. Καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις με την amazon για να έχεις πιο σαφή εικόνα για το πότε θα στο στείλουν.
Είχε τύχει μήπως κάτι αντίστοιχο και σε σας?
Εμένα εκανε 4 μερες εργασιμες αλλα το ειχα πάρει πριν απο 13 μήνες
Γνωρίζει κανείς εάν στο suunto ambit 2 υπάρχει δυνατότητα επιλογής για προγραμματισμό διαλληματικών ασκήσεων;
Στο ambit 1 πρέπει πρώτα στο movescount -> Gear -> Suunto Ambit -> Customization -> Running -> Edit -> Show advanced Settings εκεί που λέει interval timer να ρυθμίσεις τις αποστάσεις και τους χρόνους των intervals. Κατά την διάρκεια της άσκησης και ενώ έχεις επιλέξει την άσκηση που θες να κάνεις running πχ και αφού βρήκε δορυφόρους ζώνες κλπ κρατάς πατημένο το next για περίπου 2 δευτερόλεπτα και μπαίνεις σε ένα menu με options εκεί έχει επιλογή για interval training. Φαντάζομαι ότι το ίδιο ισχύει και για το ambit 2.
Πριν απο 2 εβδομάδες το ρολίο ήταν εξαντλημένο. Τώρα μάλλον βρήκαν προμηθευτή αλλά λέει οτι η αποστολή γίνεται σε 2 με 4 μήνες. Καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις με την amazon για να έχεις πιο σαφή εικόνα για το πότε θα στο στείλουν.
Run for you!
Το ψιλιάστικα... Είναι για δώρο στο κορίτσι, αλλά μάλλον θα το ακυρώσω αν κάνει τόσο πολύ να έρθει. Back to Garmin...
Run for you!
Το ψιλιάστικα... Είναι για δώρο στο κορίτσι, αλλά μάλλον θα το ακυρώσω αν κάνει τόσο πολύ να έρθει. Back to Garmin...
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Μα δεν σου έχει ημερομηνία παραλαβης το amazon ή τωρα θες να το αγοράσεις? Αν θες τωρα τοτε ξεχασε το... κατα καιρους μενει απο αποθεμα και οντως θέλει 2-4 μηνες... αλλα υπο κανονικες συνθήκες θελει 4 μερες
Γνωρίζει κανείς εάν στο suunto ambit 2 υπάρχει δυνατότητα επιλογής για προγραμματισμό διαλληματικών ασκήσεων;
Στο ambit 1 πρέπει πρώτα στο movescount -> Gear -> Suunto Ambit -> Customization -> Running -> Edit -> Show advanced Settings εκεί που λέει interval timer να ρυθμίσεις τις αποστάσεις και τους χρόνους των intervals. Κατά την διάρκεια της άσκησης και ενώ έχεις επιλέξει την άσκηση που θες να κάνεις running πχ και αφού βρήκε δορυφόρους ζώνες κλπ κρατάς πατημένο το next για περίπου 2 δευτερόλεπτα και μπαίνεις σε ένα menu με options εκεί έχει επιλογή για interval training. Φαντάζομαι ότι το ίδιο ισχύει και για το ambit 2.
αναζητώντας ρολόι, διάβασα όσα αναφέρατε και τελικά παράγγειλα και εγώ το Navrum 500. Το πήρα από amazon σε καλή τιμή, ήρθε μέσα σε 2 μέρες (!) και όλα είναι όπως τα αναφέρατε, εύκολο, πολυ καλό GPS κλπ αλλά έχω πρόβλημα με τον παλμογράφο. Πιο συγκεκριμένα κατάφερα και το σύνδεσα για ελάχιστη απόσταση (max 200m) μετά έχασε τη σύνδεση με το ρολόι. έκτοτε όσες φορές προσπαθώ να κάνω synch με το ρολόι βγάζει ένδειξη fail. Σας έχει συμβεί? ευχαριστώ