Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Επικαιρότητα
 Βλακείες του ΣΕΓΑΣ!!!!!!
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 2

mikroulis
Newbie Forum Runner

Greece
11 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 21/05/2013 :  16:51:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δέν πιστεύετε ότι ο ΣΕΓΑΣ έκανε μεγάλο λάθος που δυσκόλεψε το όριο για το ευρωπαικό πρωτάθλημα εφήβων στα 10.000μ.? Ο Γκουρλιάς προκρινόταν με το όριο της Ευρωπαικής ομοσπονδίας που ήτανε στο 31:30 αλλά κάνανε μεγάλη βλακεία στον ΣΕΓΑΣ που το κάνανε 31:15. Τελικά έχουνε δίκιο όσοι λένε ότι η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της.

NIKOS RAMANTANIS
Forum-Runner

Greece
55 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/05/2013 :  18:10:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Το 2011 στο προηγούμενο Πανευρωπαικό Εφήβων στο Ταλίν, ο 2ος τερμάτισε σε 31.35, και ο 3ος σε 31.50. Η πλήρης αδιαφορία του ΣΕΓΑΣ για τις αποστάσεις και η ενεγνωσμένη διαχρονικά ανικανότητα των ίδιων και των ίδιων ανθρώπων, οδηγεί ακόμα και στην πιθανή απώλεια μεταλλείων. Ας ελπίσουμε ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα επικρατήσει η λογική και στείλουνε τον Γκούρλια. Να υπενθυμίσω ότι οποιοσδήποτε αθλητής θέλει να κάνει κάποια επίδοση στα 10.000μ. έχει αποκλειστικά και μόνο 1 ευκαιρία. Το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Νίκος Ραμαντάνης
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Aytoxeiras
Elite Forum-Runner

1247 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/05/2013 :  18:47:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
αν ειναι ετσι που τα λετε, προκειται για ΖΩΑ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Dejan
Master Forum-Runner

Greece


3884 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/05/2013 :  20:42:19  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Dejan Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Έτσι είναι. Πάντα ο ΣΕΓΑΣ θεσπίζει δυσκολότερα όρια από την ΙΑΑF και ευρωπαική επιτροπή... λες και είμαστε η Κένυα ή η Αιθιοπία... Αν δεν στείλουν το Γκούρλια θα είναι από τις μεγαλύτερες χαζομάρες που θα έχουν κάνει. Το παιδί έδειξε και στο πανευρωπαικό ανωμάλου ότι έχει κότσια, ψυχή και ταλέντο. Από εκεί και μετά.... δεν έχω προσδοκίες από άτομα που δεν ξέρουν κάτι άλλο από βατήρα και βαλβίδα....

______________________
“Ethiopians and Kenyans are running 160 miles a week, more than you will ever run, because it’s their only way out, and those who survive that are going to be really hard to beat unless you do everything perfectly,” Salazar told Ritzenhein. “If they have better biomechanics, too, you are in trouble.”
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/05/2013 :  21:47:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν!
Και το έχουν ξανακάνει!
Το έχουν κάνει στο μαραθώνιο
γιατί όχι και εδώ

Φαίνεται δεν είναι στους ημετέρους!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/05/2013 :  01:45:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πραγματικά εξωφρενικό, να δυσκολεύει ο ΣΕΓΑΣ τα όρια της IAAF!!!!!!!!! Με την ευκαιρία βάζω εδώ και ένα άλλο κατόρθωμα του ΣΕΓΑΣ, που αλίευσα χθες στο facebook. Χωρίς να είμαι ειδικός γνώστης του θέματος, είναι πιθανότατα αδικαιολόγητα τα τερτίπια του ΣΕΓΑΣ, εκτός πια κι αν υπάρχει τόσο σοβαρή αιτιολογία για αυτό που έκανε:


Το «ΣΑΜΠΟΤΑΖ» (!) του ΣΕΓΑΣ της Αθήνας στους 4ους Αγώνες ΣΤΙΒΟΥ «Νίκος ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ» της 2ας Ιουνίου 2013 στο «Καυτανζόγλειο» στάδιο !
Τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ :
1. Εδώ και μήνες ο «Ηρακλής» Θεσσαλονίκης προετοιμάζει (για 4η συνεχή χρονιά) την τέλεση των συγκεκριμένων Αγώνων, ΧΩΡΙΣ να επιβαρύνει ούτε με 1 ευρώ τον ΣΕΓΑΣ !
2. Η Αθλητική μας Ομοσπονδία (εδρεύει στη λεωφόρο Συγγρού της Αθήνας) έχει πλήρη ενημέρωση για το «Θέμα» μέσω των «Στελεχών» της, που δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη !
3. Παρόλα αυτά, την προηγούμενη εβδομάδα το Δ.Σ. του «κεντρικού» ΣΕΓΑΣ ανακοινώνει «εκείνους» τους Αγώνες Στίβου, στους οποίους «ΟΦΕΙΛΟΥΝ» οι Ελληνες αθλητές & αθλήτριες να επιτύχουν τα «επιδοσιακά ΟΡΙΑ», που θα τους επιτρέψουν να συμμετάσχουν στους επερχόμενους εφετεινούς Διεθνείς Αγώνες Στίβου (Παγκόσμιοι στη Μόσχα, Ευρωπαϊκοί Εθνών -super League- στη Βρετανία, Μεσογειακοί, κ.λπ.), «ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΝΤΑΣ» όμως τα «Ζαχαριάδεια» από την ανακοινωθείσα «Λίστα» Αγώνων -οι οποίοι λαμβάνονται υπόψη γιά την επίτευξη των «Ορίων» !
Δηλ. ουσιαστικά … «ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ» τους «επίλεκτους» -να ΜΗΝ αγωνιστούν στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- αφού όποια επίδοση κι αν επιτύχουν, αυτή θα «αγνοηθεί» από τον ΣΕΓΑΣ !
4. Αμεσα, «αναρτώ» έντονη διαμαρτυρία μου για την επιχειρούμενη «υποβάθμιση» των «Ζαχαριάδειων» από τον ΣΕΓΑΣ -ως απλός Φίλαθλος του Στίβου- (δεν έχω κάποια «θεσμική» αθλητική Ιδιότητα) !
5. Την επόμενη ημέρα, ο «κεντρικός» ΣΕΓΑΣ εκδίδει «διορθωτική» του ανακοίνωση (… «ισπανική υποχώρηση»), περιλαμβάνοντας ΚΑΙ τους Αγώνες Στίβου της Θεσσαλονίκης «Νίκος Ζαχαριάδης» στη «Λίστα» εκείνων, όπου θα «μετρήσουν» οι επιτευχθησόμενες επιδόσεις ως «όρια» συμμετοχής στις επερχόμενες Διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις,, ΜΟΝΟΝ όμως εάν γίνουν από Αθλητές & Αθλήτριες ΗΛΙΚΙΑΣ μικρότερης των 20 χρ. ! (δηλ. από Εφηβους & Νεάνιδες) !
Οποία ΠΟΝΗΡΙΑ !
Ενώ γνωρίζει, ότι στο «Πρόγραμμα» των Αγώνων «Ζαχαριάδη» τα περισσότερα περιλαμβανόμενα αγωνίσματα είναι γιά Ανδρες & για Γυναίκες & όχι γιά Εφηβους & για Νεάνιδες !
Επομένως, ποιό «κίνητρο» θα έχει π.χ. ο Περικλής Ιακωβάκης (που εκδήλωσε πρόθεση να αγωνιστεί την 2-6-2013 στο «Καυτανζόγλειο») όπως και άλλοι «Επίλεκτοι» αθλητές και αθλήτριές μας (μεγαλύτεροι των 19 χρ.), να συμμετάσχουν στα «4α Ζαχαριάδεια» ?
Δηλ. ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ τους πάντες !
Τους Ελληνες Φιλάθλους του Στίβου !
Αλλά και το Ελληνικό Δημόσιο που επιχορηγεί οικονομικά -μάλιστα «σε χαλεπούς καιρούς»- την Αθλητική μας Ομοσπονδία !
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ :
Κορυφαίος του «κεντρικού» ΣΕΓΑΣ δικαιολογώντας την αρχική «ολική παράλειψη» των Αγώνων Θεσσαλονίκης της 2-6-2013 από την «Λίστα Αγώνων για την επίτευξη Ορίων», δήλωσε «άγνοια γιά την τέλεσή τους» !
Παρακαλώ όχι διαψεύσεις, γιατί θα αναγκαστώ σε «δημοσιοποίηση ονομάτων» προσώπων, τα οποία εκτιμώ για την «Αγάπη» τους στο Στίβο !
«ΗΘΙΚΟ» ΕΠΙΜΕΤΡΟ : Να περιληφθούν από τον ΣΕΓΑΣ τα «4α Ζαχαριάδεια» Θεσσαλονίκης στη «Λίστα Αγώνων για την επίτευξη Ορίων» -συμπεριλαμβάνοντας ΚΑΙ τους Αθλητές & Αθλήτριες Στίβου που είναι μεγαλύτεροι από 19 χρ. !
Νίκος Μουρατίδης, Θεσσαλονίκη, 20-5-2012.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Dejan
Master Forum-Runner

Greece


3884 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/05/2013 :  10:42:31  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Dejan Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Το έχει ξανακάνει με τη Φέρρα ο ΣΕΓΑΣ. Η κοπέλα έψαχνε αγώνα 200μ για να πιάσει το όριο και δεν έβρισκε. Βρίσκει αγώνα στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας, κλείνει εισιτήρια, ξενοδοχεία κτλ και φορμαρίζεται για εκείνο τον αγώνα. Βγαίνει ο ΣΕΓΑΣ και κανονίζει αγώνα πολύ αργότερα από όταν έχει κλείσει τα εισιτήρια η Φερρα και οργανώνει αγώνα στη Καστοριά την ίδια μέρα που θα είχε και 200μ. Τρέχει η Φέρρα στη Ρουμανία και πιάνει το όριο και φυσικά δεν γινόταν να τρέξει ταυτόχρονα και στη Καστοριά. Γυρνώντας της ανακοινώνει ο Σπανίδης ότι δεν θα τη πάρει μαζί στο Παγκόσμιο στη Βαρκελώνη διότι δεν πήγε στον Αγώνα του στη Καστοριά.... Τη τιμώρησε κιόλας από επάνω ένα κοριτσάκι τότε 20 χρονών.... Αυτός είναι ο ΣΕΓΑΣ.... Πραγματικά μόνο το γραφείο μαραθωνίου τον σώζει και οι επιτυχίες του Κεφαλόπουλου. Όλος ο υπόλοιπος.... απλά... ΣΕΓΑΣ-Tours....

______________________
“Ethiopians and Kenyans are running 160 miles a week, more than you will ever run, because it’s their only way out, and those who survive that are going to be really hard to beat unless you do everything perfectly,” Salazar told Ritzenhein. “If they have better biomechanics, too, you are in trouble.”
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

giorgosdelta
Master Forum-Runner

Greece


4808 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/05/2013 :  11:16:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σας.
Μιλάτε για βλακεία κι ασχετοσύνη.
Αυτό που συμβαίνει είναι ότι τα προσωπικά συμφέροντα των εκάστοτε υπευθύνων παραγόντων, υποσκελίζουν τις επιδόσεις και τις αξίες των αθλητών.
Μέσον, κλίκα, βρωμιά κι αδικία!
Όσον αφορά το γραφείο του Μαραθωνίου αλλά τα εύσημα πρέπει να πάνε στους δρομείς.
Οι παράγοντες μπορούν είτε να κάνουν τη δουλειά τους είτε όχι! Οι δρομείς, οι προπονητές κι οι αθλητές φέρνουν τις επιτυχίες.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/05/2013 :  12:26:56  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
To γραφείο του Μαραθωνίου εύσημα?

Ρε παιδιά καταλάβετε κάτι.

Η εκτίναξη του λαικού δρομικού κινήματος (παγκοσμίως) είναι κάτι σαν το χρηματιστήριο που ανέβαινε σαν τρελό, και παρέσερνε στο διάβα του, ακόμα και τα ψιλικατζίδικα που είχαν μπεί τότε στο χρηματιστήριο.

Είναι μια τρομερή άνθιση, που απλά ήταν η ώρα της να γίνει. Απλά κάποιοι βρέθηκαν στην σωστή στιγμή, δεν φταίει το γραφείο του Μαραθωνίου για την άνθιση. Όλοι οι μαραθώνιοι του κόσμου, έχουν γνωρίσει την ίδια τρομερή άνθιση τα τελευταία χρόνια.

Γνώμη μου?
Επειδή είμαστε ο ΚΜΑ και όχι η Πράγα, θα μπορούσαμε και ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλύτερα.
Οπότε δεν θα έδινα και τόσα εύσημα. Μάλλον το αντίθετο.

Την άνοδο δεν την κρίνεις σαν άνοδο. Αλλά και σαν χαμένη ίσως ευκαιρία.

Edited by - Deorum on 22/05/2013 13:02:48
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

laou laou
Forum-Runner

Greece
63 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/05/2013 :  13:22:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Υπάρχει και ακόμα ένας λόγος για τα υψηλά όρια επιδόσεων,δεν επιθυμούν να δώσουν χρήματα για αποστολές στο εξωτερικό.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

TSOUKIOTIS
Newbie Forum Runner

37 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/05/2013 :  13:39:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
γιατι ο σεγας θα αποτελουσε εξαιρεση απο το δημοσιο μπαχαλο που επικρατει παντου στη χωρα μας!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Dejan
Master Forum-Runner

Greece


3884 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/05/2013 :  18:14:50  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Dejan Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Deorum

To γραφείο του Μαραθωνίου εύσημα?

Ρε παιδιά καταλάβετε κάτι.

Η εκτίναξη του λαικού δρομικού κινήματος (παγκοσμίως) είναι κάτι σαν το χρηματιστήριο που ανέβαινε σαν τρελό, και παρέσερνε στο διάβα του, ακόμα και τα ψιλικατζίδικα που είχαν μπεί τότε στο χρηματιστήριο.

Είναι μια τρομερή άνθιση, που απλά ήταν η ώρα της να γίνει. Απλά κάποιοι βρέθηκαν στην σωστή στιγμή, δεν φταίει το γραφείο του Μαραθωνίου για την άνθιση. Όλοι οι μαραθώνιοι του κόσμου, έχουν γνωρίσει την ίδια τρομερή άνθιση τα τελευταία χρόνια.

Γνώμη μου?
Επειδή είμαστε ο ΚΜΑ και όχι η Πράγα, θα μπορούσαμε και ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλύτερα.
Οπότε δεν θα έδινα και τόσα εύσημα. Μάλλον το αντίθετο.

Την άνοδο δεν την κρίνεις σαν άνοδο. Αλλά και σαν χαμένη ίσως ευκαιρία.


Εδώ ή έχεις βγει εκτός θέματος ή κάνεις λάθος και αυτό πάνω κάτω είναι λογικό καθώς δεν γνωρίζεις το πριν. Η πλειονότητα εδώ μέσα γνώρισε τον ΚΜΑ μετά το 2006-2007 όπου και ανέλαβε το τωρινό γραφείο μαραθωνίου. Όταν λέμε εύσημα ή ότι πάει καλά δεν σημαίνει ούτε ότι πάει άριστα ούτε ότι δεν μπορεί να πάει καλύτερα.

Επίσης δεν μιλάμε για την έκρηξη του δρομικού κινήματος αυτό είναι αναμενόμενο. Μιλάμε για την έκρηξη ποιότητας του μαραθωνίου προς τους δρομείς. Να σου εξηγήσω τι εννοώ:

Πριν μερικά χρόνια...
1) Τα ισοτονικά ήταν πολυτέλεια. Φυσικά δεν είχε κάθε 5χλμ που έχει τώρα από το 10ο και μετά. Είχε ελάχιστους σταθμούς ενυδάτωσης και αυτοί είχαν κατά κύριο λόγο νερό. Κάποιες φορές είχαν κάποια isoton αλλά το ξαναλέω πολυτέλεια. Νερό φυσικά κάθε 2.5χλμ μετά το 5ο ούτε για αστείο. Αν ήσουν τυχερός και γρήγορος ίσως προλάβαινες ισοτονικό στο 20 και κάποιο ποτό στο 30. Αν ήσουν πάνω από τις 3.00-3.30 οι πιθανότητες μειωνόντουσαν εκθετικά. Ακόμη και τα νερά μετά το 30 μπορούσαν να είχαν τελειώσει.
2) Για αποτελέσματα περιμέναμε μήνες. Όχι την ίδια ημέρα όπως τώρα. Ναι είναι λόγω της ηλεκτρονικής χρονομέτρησης που έβαλαν με τη διαφορά ότι ηλεκτρονική χρονομέτρηση γενικότερα υπήρχε πριν το 2000 και το συγκεκριμένο γραφείο είναι που τη καθιέρωσε.
3) Τουαλέτες. Σε αυτό απλά τους βγάζω το καπέλο. Πουθενά στο εξωτερικό δεν έχω συναντήσει κάτι ανάλογο. ΠΟΥΘΕΝΑ.
4) Εθελοντισμός. Εδώ απλά είμαστε πολύ μπροστά και οφείλεται περισσότερο στο κόσμο παρά στο ΣΕΓΑΣ με τη διαφορά ότι ο ΣΕΓΑΣ έβαλε το χεράκι του για να διαφημιστεί και να γίνει γνωστό πλέον παντού.
5) Παροχές πάνω στον αγώνα όπως ασθενοφόρα, νοσοκόμοι κτλ που επιβλέπουν τη διαδρομή, ίσως ακουστώ υπερβολικός αλλά... ούτε στο Λονδίνο στους Ολυμπιακούς που είχαν αν προσέχουν 200-300 αθλητές μεταξύ του 2.05 και του 2.35.... όχι 10.000 από 2.10 έως 6.00+ ώρες.

Όλα τα παραπάνω και αν κάτσω λίγο να σκεφτώ θα βρω ακόμη περισσότερα δεν έγιναν επειδή άνθισε το δρομικό κίνημα. Δεν μιλάμε γιατί έγιναν οι 4.000 δρομείς περίπου 10.000 με τρελή διαφήμιση (και αυτό μπορούμε να το πούμε στα υπέρ τους) και μετά έπεσε πάλι κοντά στις 6,500.

Έγιναν επειδή κάποια άτομα στρώθηκαν, εγκυροποίησαν τη διαδρομή, ασχολήθηκαν, έκαναν τις ανάλογες δημόσιες σχέσεις, βρήκαν χορηγούς και εν πάση περιπτώσει ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑΝ τον αγώνα και αυτό μπορεί να το κρίνει μόνο κάποιος ο οποίος έχει δει το πριν και το μετά...

______________________
“Ethiopians and Kenyans are running 160 miles a week, more than you will ever run, because it’s their only way out, and those who survive that are going to be really hard to beat unless you do everything perfectly,” Salazar told Ritzenhein. “If they have better biomechanics, too, you are in trouble.”
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/05/2013 :  18:33:43  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
dejan το ίδιο λέμε.

Το ένα φέρνει το άλλο. Λογικό δεν είναι?

Μα φυσικά επειδή ήρθε η έκρηξη του δρομικού κινήματος, ήρθε και η έκρηξη ποιότητας του μαραθωνίου.

Και ξαναρωτάω. Γιατί η Πράγα να έχει πιο πολύ (πολύ όμως) κόσμο?
Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε τον περισσότερο κόσμο, στην πραγματική ιστορική διαδρομή?

Σε όλον τον κόσμο αυτά τα έτη, οι δρομείς σχεδόν διπλασιάστηκαν.
Θα μου πείς, ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΞΥΠΝΑ - ΑΛΛΟ ΛΕΜΕ. Και θα σου ξανα-απαντήσω.

Όταν έχεις 2πλάσιους ΠΕΛΑΤΕΣ (οι δρομείς πελάτες είμαστε), 2πλάσιους χορηγούς, 2πλάσιο κόστος ανά πελάτη... λογικό δεν είναι και το άλλο η καλύτερη ποιότητα?

Οι επιτροπές το έκαναν καλύτερο ή απλά η εκρηκτική άνοδος του τζίρου (που οφείλεται σε εξωγενή αίτια κατά την γνώμη μου. Σε ποσοστό 80% ++ )

Σάμπως πχ οι παροχές στον ΣΔΥΑ δεν έγιναν πολλαπλώς καλύτερες?
Οι οι παροχές σε όλους τους αγώνες της Ελλάδος?

Μα φυσικά. Αφού κάποτε τρέχαν 150άνθρωποι και δίναν από 0€-5€ ενώ τώρα τρέχουν 800άτομα και δίνουν από 5€ ως 15€. Κάποτε με 500€ στηνόταν αγώνας και τώρα στήνεται με 6000€ ο ίδιος αγώνας.
Το ίδιο και με τον Μαραθώνιο.


ΥΓ. Δεν το θεωρώ κακό έτσι? Μην παρεξηγηθώ. Καλό το θεωρώ. Έτσι πάμε μπροστά. Αλλά μην αρχίσουμε πολιτικο-οικονομικές κουβέντες.

Edited by - Deorum on 22/05/2013 18:35:34
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GLOU GLOU
Master Forum-Runner

France


2585 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/05/2013 :  21:25:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
έχω πάει μόνο 3 φορές στο εξωτερικό για μαραθώνιο, μπορώ να πω ότι ο ΚΜΑ είναι, από το 2003 βεβαία, πολύ καλός και προσφέρει περισσότερα στους δρομείς από τους άλλους. Αλλά είναι ακριβό για τον ξένο 80 ε για όλο το πακέτο είναι πολλά
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/05/2013 :  21:30:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
To θέμα είναι οι διάφοροι αποκλεισμοί

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/05/2013 :  21:36:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Οι τόσοι εθελοντές
και γενικά τον όλον κλίμα
που μας προσφέρεται
είναι μεγαλύτερο από την απλή συμμετοχή μας
και... τους ευχαριστούμε!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 2 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000