Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Έκλεισε η ΕΡΤ!!!
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 46

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/06/2013 :  22:11:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εξαιρετικότατος Στέφανος Μάνος:

Έπρεπε να κλείσει; Χωρίς επιφύλαξη λέω ναι. Είναι πρόκληση να πληρώνουν όλοι όσοι έχουν ρολόι της ΔΕΗ για μια υπηρεσία που δεν χρειάζονται. Είναι διπλή πρόκληση να πληρώνουν τα τριπλά από όσα θα πλήρωναν αν η ΕΡΤ διέθετε χρηστή και αυστηρή διοίκηση.

Μπορούσε να διορθωθεί σταδιακά με την ΕΡΤ σε λειτουργία; Δεν το πιστεύω. Όσοι το υποστηρίζουν ή δεν ξέρουν τι λένε ή απλώς (το πιθανότερο) μας κοροϊδεύουν. Δεν έχετε παρά να δείτε την αδυναμία του Δημοσίου να απολύσει τους κλέφτες και καταχραστές. Το νομοθετικό πλαίσιο, η βραδύτητα της διοίκησης και της δικαιοσύνης, η απόλυτος απουσία αξιολογικών στοιχείων, καθιστούν την φαινομενικά σωστή διαδικασία απόλυτα ατελέσφορη. Ποιος θα απολυθεί και ποιος θα μείνει; Πότε αξιολογήθηκαν για να καταστεί δυνατή μια τέτοια διαδικασία; Ποτέ διότι στο Δημόσιο κανείς δεν ήθελε και δεν θέλει την αξιολόγηση. Το συμπέρασμα είναι ότι ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος πραγματοποίησης βελτιωτικών τομών είναι η κατάργηση και στη συνέχεια (αν η υπηρεσία κρίνεται απαραίτητη) η επανασύσταση. Πριν από τη επανασύσταση όμως πρέπει να καθιερωθεί ένα αυστηρό σύστημα αξιολόγησης του προσωπικού και των παρεχόμενων υπηρεσιών ώστε να μην επαναληφθούν όσα οδήγησαν στο αδιέξοδο. Όσοι προσληφθούν θα πρέπει να συμφωνήσουν, προκειμένου να προσληφθούν, στο σύστημα αξιολόγησης και στις συνέπειες που το σύστημα αυτό προκαλεί. Για το λόγο αυτό είμαι αντίθετος με την βιαστική επανασύσταση που ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Πρώτα πρέπει να φτιαχτεί το σύστημα και μετά να γίνει η επανασύσταση. Το σχέδιο του καθηγητή κ. Αλιβιζάτου δεν περιλαμβάνει οτιδήποτε περί συστήματος αξιολόγησης.

Έπρεπε η εξουσιοδότηση για το κλείσιμο ΔΕΚΟ να γίνει με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου; Κατά τη γνώμη μου όχι. Έπρεπε να ζητηθεί η εξουσιοδότηση της Βουλής και να εξηγηθεί για ποιο λόγο πρέπει να κλείσουν ΔΕΚΟ και ενδεχομένως να ανασυσταθούν. Κατά τη γνώμη μου υπάρχει ολόκληρος κατάλογος τέτοιων ΔΕΚΟ. Π.χ. ο ΟΣΕ, οι ΗΣΑΠ, για να αναφέρω μερικές από τις μεγαλύτερες.

Υπάρχει ζήτημα με το ΕΣΡ; Νομίζω ότι δεν κάνει σωστά τη δουλειά του. Γι αυτό επικρατεί χάος στο χώρο των ιδιωτικών ραδιοτηλεοπτικών μέσων. Συνεπώς πρέπει να αντικατασταθούν τα μέλη του με ανθρώπους που μπορούν να αντέξουν στις πιέσεις των μέσων και των πολιτικών. Πάντως όσο έπρεπε να κλείσει η σημερινή ΕΡΤ, άλλο τόσο πρέπει να μπει απόλυτη τάξη στο χώρο των ιδιωτικών ραδιοτηλεοπτικών μέσων. Τώρα, παράλληλα με την ΕΡΤ.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/06/2013 :  22:24:58  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Είμαστε 1000 άνθρωποι και παίρνουν πχ 100€ τον μήνα
Είναι 10 άνθρωποι και παίρνουν 1000€ τον μήνα.

Το αστείο είναι πως αυτοί που παίρνουν τα 100€ τον μήνα, τσοντάρουν περίπου 1€ ο καθένας να ενισχυθεί ο μισθός των άλλων που παίρνουν τα 1000€. Με έναν νόμο.

Όταν αυτοί με τα 1000€, αυτή η ολιγαρχία, χάνουν τα εξτρά χρήματα που παίρνουν, οι άλλοι από κάτω έχουν την αίσθηση μιας ανακούφησης.

Και ακούνε... ότι είναι χαιρέκακοι! ή ότι θέλουν να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Αν θέλετε αλλάζουμε. Πως λέγαν οι αρχαίοι. Σε προκαλλώ σε ανταλλαγή περιουσίας αν λες ότι είμαι πιο πλούσιος ή πιο βολεμένος.

Εισφορές δεν χρειάζεται να είναι απευθείας στην ΔΕΗ. Και στο σουπερμάρκετ εχτές που δώσατε τα 25€, τα 5€ ήταν για παρόμοιους σκοπούς.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/06/2013 :  22:40:40  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dpkouk
ellanodikis

Greece


11938 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/06/2013 :  23:46:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
για οσους μιλανε για πιθανη εξυγιανση στην ερτ,σημερα που βγηκαν οι μεταθεσεις εκπαιδευτικων, ενω παντου εγιναν με το σταγονομετρο, στη μεσσηνια εφευρεθηκαν επιπλεον θεσεις ειδικοτητων για ημετερους ενω αρχικα η β/θμια μεσσηνιας εδινε πλεονασματα προσωπικου...ενα ακομα δειγμα πως παραμενουμε μπουρδελο

http://marathon.yooblog.gr/

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/06/2013 :  23:59:11  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Και μετά ήρθαν οι μέλισσες.

Τους πεθαμένους τους θρηνούμε γιατί δεν θα τους ξαναδούμε. Φυσιολογικό.
Αυτό που θρηνούμε κάτι το οποίο θα ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙ σε 3-4 μήνες με λιγότερο κόστος για τον πολίτη, και στη χειρότερη περίπτωση θα είναι ίδιο - αν όχι καλύτερο (χειρότερο πάντως δεν μπορεί να είναι), πρέπει να το κοιτάξουμε.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoro
Master Forum-Runner

Greece
3934 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2013 :  00:17:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πότε κάνανε επανάσταση οι φιλελεύθεροι;;;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2013 :  01:48:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΈΙ, ΨΙΤ, ΑΝΑΛΩΣΙΜΕ ΣΙΜΟ
Το ΧΩΝΙ κρατάει ο Μάνος Κακλαμάνος. Δεν αξίζουν το σεβασμό από κανένα. Άλλωστε, πόσο σεβασμό να δείξεις στα γατάκια της τρόικας; Αυτοί επέλεξαν αυτό το δρόμο. Δεν τους ενδιαφέρει ο λαός. Τους ενδιαφέρει μόνο να μην τους μαλώσει η Μέρκελ.

Και μπροστά σ' αυτό... μπορούν να κάνουν τα πάντα οι αδίστακτοι. Να επιβάλουν χούντα. Να κοροϊδέψουν για άλλη μια φορά το λαό με ψέματα και προπαγάνδα. Μόνο για να παρακαλέσουν τη Μέρκελ να τους κρατήσει στην εξουσία. Γιατί αυτή κυβερνά αυτό τον τόπο. Απλά έχουμε κάποιους Γερμανοτσολιάδες εδώ που εκτελούν τις εντολές της. Αξίζουν αυτοί οι πολιτικοί κανένα σεβασμό από τους πολίτες; Γατάκια της τρόικας είναι.


Ο Σίμος Κεδίκογλου χθες ανακοίνωσε το κλείσιμο της ΕΡΤ. Φυσικά και δεν ήταν δική του απόφαση. Το τραγικό είναι ότι δεν ήταν καν απόφαση του Σαμαρά. Εντολή της τρόικας είναι που τους ζήτησε «εδώ και τώρα ελληνικό αίμα» και Σαμαράς και Κεδίκογλου αποφάσισαν χωρίς ενδοιασμό να το δώσουν. Για την ακρίβεια, ο Σαμαράς έδωσε την εντολή. Ο Κεδίκογλου είναι απλά το «δεν ξέρω, δεν βλέπω, δεν ακούω» όργανο, που δεν σκέφτεται... απλά εκτελεί. Τι και αν έλεγε τα ακριβώς αντίθετα για μήνες; Ούτε που θα ψέλλισε την έντασή του μπροστά στην τροϊκανή εντολή. Το πλέον τραγικό της υπόθεσης είναι ότι αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πόσο μικροί είναι οι πολιτικοί που μας κυβερνούν και πόσο κοντόφθαλμοι...

Σίμο Κεδίκογλου, με τη χθεσινή σου ανακοίνωση κατάφερες να συνδέσεις το όνομά σου με τη χούντα. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Μα, αλήθεια, όταν σου είπαν να βγεις να ανακοινώσεις το κλείσιμο της ΕΡΤ, δεν πήγε το μυαλό σου ότι συνειδητά σε καταστρέφουν πολιτικά; Δεν αντιλήφθηκες ότι σ' έχουν για τον απολύτως αναλώσιμο υπουργό, που τον πετάνε μπροστά στη λαϊκή κατακραυγή για να τον «κάψουν»; Δεν μπορούσες να φανταστείς ότι θα κυκλοφορήσουν αμέσως στο διαδίκτυο όλες οι παλιές σου δηλώσεις που θα σε βγάζουν «ψεύτη» και «υποκριτή», γιατί έλεγες ακριβώς τα αντίθετα; Το ΧΩΝΙ έχει συγκεντρώσει αρκετές από αυτές. Και όντως αποδεικνύεσαι υπουργός για γέλια. Ούτε καν για κλάματα.

Μα, αλήθεια... δεν σκέφτηκες ότι σ' έχουν για τον αναλώσιμο που τον στέλνουν να καεί; Αν δεν το σκέφτηκες, είσαι ανεπαρκέστατος. Αν το σκέφτηκες και παρά ταύτα το έκανες, είσαι δωσίλογος της κακιάς ώρας και ψεύτης που κορόιδευε τον ελληνικό λαό με δημόσιες δηλώσεις μέχρι λίγες μέρες πριν. Διάλεξε και πάρε... αναλώσιμο γατάκι. Γιατί τώρα είναι πλέον αργά για να σώσεις την παρτίδα. Θα είσαι για πάντα... ο υπουργός που έκλεισε τη δημόσια Ραδιοτηλεόραση. Ένας κανονικός υπουργός της χούντας. Και ένα αναλώσιμο γατάκι, που θα έχει το πολιτικό τέλος που... ο ίδιος επέλεξες. Καλή τύχη Σίμο.

Λουκέτο στη χώρα

Όμως το θέμα σήμερα δεν είναι ο Σίμος. (Πάει, αυτός κάηκε). Το θέμα παραμένει η τρικομματική κυβέρνηση της χούντας, που κυβερνά τον τόπο με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, που συνεχίζει να κλείνει κάθε τι δημόσιο, χωρίς κανένα σχεδιασμό «εξορθολογισμού», όπως λένε. Απλά κλείνουν τη χώρα. Λουκέτο γενικό. Διαλύουν την Ελλάδα. Ο Σαμαράς διαλύει την Ελλάδα. Και όμως, οι ψηφοφόροι του (και ο Άδωνις) όλα αυτά τα λένε «ανάπτυξη». Και υπάρχουν πολίτες που τους ψηφίζουν ακόμη. Αυτό είναι το θέμα.

Επίσης, το θέμα δεν είναι μόνο οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ. Το θέμα είναι ότι έκλεισαν οι δημόσιες συχνότητες, επειδή το αποφάσισε ένας άνθρωπος. Αλλοδαπός μάλιστα, κάποιος της τρόικας. Αυτό λέγεται ΧΟΥΝΤΑ. Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε αυθόρμητα κατά χιλιάδες χθες το βράδυ στη Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ αλλά και σ΄όλη την Ελλάδα, δεν πήγαν εκεί για να φωνάξουν μόνο για τα δικαιώματα των εργαζομένων της ΕΡΤ. Πήγαν κυρίως για να υπερασπιστούν το δημόσιο αγαθό, που είναι η δημόσια ραδιοτηλεόραση, που δεν είναι τσιφλίκι κανενός Σαμαρά ή επικυρίαρχου τροϊκανού. Ανήκει στον ελληνικό λαό. Και όταν κάποιος αποφασίζει να κλείσει το πλέον σημαντικό δημόσιο αγαθό χωρίς να ρωτήσει καν τη Βουλή... τότε έχουμε χούντα. ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ. Οπότε, εσείς που στηρίζετε αυτή την προδοτική κυβέρνηση, μην διαμαρτύρεστε όταν θα σας αποκαλούν χουντικούς... Αλλά, εκτός από χουντικοί, είστε και κοντόφθαλμοι.

«Φασιστοειδή του κόσμου... ελάτε στην Ελλάδα»

Μέχρι χθες η δωσιλογική κυβέρνηση Σαμαρά μας έλεγε ότι το μεγάλο στοίχημα ήταν το φετινό καλοκαίρι που περίμεναν τα εκατομμύρια τουρίστες που θα έδιναν ανάσα στην αγορά. Με αυτή την κίνηση της κυβέρνησης λοιπόν στην αρχή του καλοκαιριού, να κλείσει τη δημόσια τηλεόραση, τι μήνυμα στέλνει στους τουρίστες ο Σαμαράς; Φασιστοειδή και χουντικοί του κόσμου ελάτε.... στη χουντική Ελλάδα που σας ετοίμασα; Τι μήνυμα στέλνει στους δημοκράτες πολίτες της Ευρώπης και όλου του κόσμου, που είχαν αποφασίσει να έρθουν στην Ελλάδα; Προφανώς και δεν είχε χρόνο να σκεφτεί κάτι τέτοιο ο Σαμαράς. Η τρόικα απαίτησε το κλείσιμο της ΕΡΤ και την απόλυση 2656 εργαζομένων και ο Σαμαράς είπε αμέσως ΝΑΙ. «Ας την κλείσω τώρα που μου δίνουν την εντολή και μετά θα σκεφτώ τις συνέπειες» σκέφτηκε...

Επίσης, απόδειξη της προχειρότητας και της άμεσης εντολής της τρόικας, που εκτέλεσε ο Σαμαράς, που θέλει να τον αποκαλούν και «Έλληνα Πρωθυπουργό» είναι αυτό που συνέβη με τις πανελλήνιες εξετάσεις. Αυτό που ίσως δεν άκουσε ο πολύς κόσμος είναι ότι το σήμα για τις πανελλήνιες εξετάσεις το στέλνει η ΕΡΤ. Η δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης χθες το βράδυ αποκάλυψε στο έκτακτο απεργιακό πρόγραμμα του καναλιού ότι στο υπουργείο Παιδείας... δεν είχαν ιδέα για το τι επρόκειτο να γίνει.

Το αντιλαμβάνεστε; Διέταξαν επιστράτευση των καθηγητών ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ, για να μην διαταραχθεί η ηρεμία των μαθητών στις πανελλήνιες εξετάσεις. Και μετά ανακοινώνουν το κλείσιμο της ΕΡΤ, χωρίς να τους νοιάζει (ούτε καν το σκέφτηκαν) τι θα γίνει με τις πανελλήνιες. Γραμμένους έχουν τους μαθητές. Γραμμένες είχαν και τις πανελλήνιες.

Επίδειξη δύναμης έκαναν τότε με τους καθηγητές. Επίδειξη χούντας κάνουν και σήμερα με την ΕΡΤ. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Όποιος δεν το καταλαβαίνει, είναι απλά ψηφοφόρος τους. Αλλιώς δεν εξηγείται.

ΥΓ. Μπορώ να καταλάβω όλους όσους για χρόνια υποστήριζαν ότι η ΕΡΤ είναι μπάχαλο και θα πρέπει κάποτε να εξορθολογιστεί το σύστημα. Όμως δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική τους, όταν σήμερα είναι οι ίδιοι που στηρίζουν την τρικομματική χουντική κυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που είναι οι απόλυτα υπεύθυνοι για το μπάχαλο που οι ίδιοι καταγγέλλουν. Βγαίνουν διάφοροι συμπολίτες μας και δίνουν συγχαρητήρια στον Κεδίκογλου και γράφουν μηνύματα συμπαράστασης στην κυβέρνηση. Αξιοθρήνητη εικόνα. Δεν θα τους απαντήσω με όρους "εθνικής υποτέλειας", γιατί για αυτούς δεν έχουν σημασία αυτοί οι όροι.

Θα τους πω κάτι πολύ πιο απλό. Πέρασαν 40 χρόνια ακούγοντας τα ίδια ψέματα (ακριβώς τα ίδια). Και είναι αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι που θέλουν να ακούν για άλλα 40 χρόνια τα ίδια ψέματα και την ίδια κοροϊδία. Και δεν καταλαβαίνουν ότι πρόκειται απλά για τα ίδια ψέματα και την ίδια κοροϊδία. Και δεν βλέπουν την οφθαλμοφανέστατη κυβερνητική αηδιαστική πρακτική, που προκαλεί κάθε φορά τη στοχοποίηση μιας μερίδας εργαζομένων. Κάθε φορά, προκειμένου να εκτελέσει με επιτυχία την εντολή των δανειστών μας, η ελληνική -λέμε τώρα- κυβέρνηση «θυσιάζει» στο βωμό της λαϊκής κατακραυγής μια μερίδα εργαζομένων. Και οι ψηφοφόροι τους απλά τους στηρίζουν σ΄ αυτή την κοροϊδία. Και μαζί τους έχουν φυσικά τα κατοχικά μίντια που διαμορφώνουν κάθε φορά το κλίμα.

Καλά, για αυτούς τους σιχαμερούς δημοσιογράφους, ένα μόνο έχω να πω... αν αυτοί επιμένουν να αυτοαποκαλούνται «δημοσιογράφοι» τότε εγώ δεν είμαι σίγουρα...

Μακριά σιχαμεροί παπαγάλοι, που στο θέμα της Κύπρου μετεξελιχθήκατε σε σκουλήκια και τώρα στην περίπτωση της ΕΡΤ γίνατε κατοχικά και χουντικά τανκς.

Μόνο για ένα λόγο ο Σαμαράς δεν έχει βγάλει ακόμη τα τανκς. Γιατί έχει καταφέρει να ελέγξει εσάς. Ουστ....

Μάνος Κακλαμάνος

http://www.toxwni.gr/xoni-apopsi/manos-kaklamanos/item/2718-ei-psit-analosime-simo#sthash.Z25cVenM.dpuf
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2013 :  01:49:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ: ΑΝΑΤΙΝΑΞΤΕ ΤΗΝ ΕΡΤ, ΚΥΡΙΕ. Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ...
«Κλείστε την ΕΡΤ, αλλά μην χρησιμοποιήσετε ποτέ ξανά λόγια του Ελύτη». «Κλείστε την ΕΡΤ, αλλά να αποποιηθείτε της πνευματικής κληρονομιάς της Πηνελόπης Δέλτα». «Κλείστε την ΕΡΤ, να έχετε το προνόμιο ότι είστε ο Ελλην πρωθυπουργός που έκοψε τη μνήμη των Ελλήνων». Η επιστολή του Αντώνη Ανδρικάκη, πρώην γενικού διευθυντή της ΕΡΑ, προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, βρίθει συναισθημάτων, πικρίας και μομφών από την αρχή μέχρι το τέλος.

«Όσους διορισμούς και να κάνετε εσείς και οι συνεταίροι σας, η ΕΡΤ ανήκει στον ελληνικό λαό. Είναι περιουσία του. Και την λεηλατείτε. Ο ίσκιος όλων σας είναι πολύ μικρότερος από το έγκλημα που κάνετε. Ακρωτηριάζετε την Ελλάδα», καταλήγει η επιστολή.


Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή:

«Υπέρ της ΕΡΤ
Ανοιχτή Επιστολή στον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κύριο Αντώνη Σαμαρά.

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Να κλείσετε την ΕΡΤ.
Να παραδώσετε 2900 εργαζόμενους στην κρεματόρια της Τρόικας.
Να κόψετε το δικαίωμα των Ελλήνων στην έγκυρη ενημέρωση, την ποιοτική ψυχαγωγία και την επιμόρφωση. Να κόψετε το νήμα που συνδέει τους Έλληνες με το παρελθόν τους και τις τάσεις της εποχής τους. Να παραδώσετε τους ακροατές και τους τηλεθεατές στην τουρκική γλώσσα και προπαγάνδα, στα πρωινάδικα, μεσημεριανάδικα, σκυλάδικα και κάθε μορφής –άδικα. Να τους κόψετε το ψωμί, την ιστορία και το όνειρο, το λόγο, το έργο και το νόημα.

Να κλείσετε την ΕΡΤ.
Αφού την απαξίωσαν όλοι οι πολύχρωμοι παπαγάλοι του συστήματος.
Αφού την παρέδωσαν βορρά στα μικροπολιτικά παιχνίδια των κομμάτων.
Αφού την συκοφάντησαν οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι της εξουσίας.

Κύριε Πρωθυπουργέ, να κλείσετε την ΕΡΤ.
Και να πάρετε την ευθύνη. Γιατί εσείς έχετε την ευθύνη.
Ούτε ο καημένος ο Βενιζέλος που κατοικεί στο χρόνο που του παραχωρεί το MegaChannel και νομίζει ότι έχει κόμμα και ελπίζει. Ούτε ο καημένος ο Κουβέλης που προσπαθεί να πάρει ό,τι μπορεί από τη συμμετοχή του στην εξουσία. Ο ταλαίπωρος ο Κουβέλης που έχει για αρχάγγελο τη Ρεπούση που μας βλέπει σαν μπαμπουίνους και παρακολουθεί τη συμπεριφορά μας, χωρίς να γνωρίζει η δυστυχισμένη ότι εμείς παρακολουθούμε τη συμπεριφορά της και λέμε στα παιδιά μας τι να αποφύγουν.
Δεν έχουν αυτοί την ευθύνη κύριε.
Την έχετε εσείς.

Κλείστε την ΕΡΤ.
Σας βλέπουν ο Σπυρομήλιος, ο Μυριβήλης, ο Χατζιδάκις, ο Χορν. Όλοι εκείνοι οι λαμπεροί Έλληνες που προφανώς εσείς ξέρετε καλύτερα από μένα τον ελάχιστο.

Κλείστε την ΕΡΤ.
Αλλά ποτέ μην ξαναχρησιμοποιήσετε στις δημόσιες εμφανίσεις σας τα λόγια του Οδυσσέα Ελύτη – πρώην Γενικού Διευθυντή της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Μολονότι επικαλείστε τη γνωριμία σας μαζί του και βάζετε σε περίοπτη θέση τη φωτογραφία σας μαζί του, δεν τον γνωρίζατε.

Να κλείσετε την ΕΡΤ.
Και να αποποιηθείτε της πνευματικής κληρονομιάς μιας μεγάλης και λαμπερής γυναίκας που με μεγάλωσε, της Πηνελόπης Δέλτα.

Να κλείσετε την ΕΡΤ, κύριε.
Να έχετε το προνόμιο ότι είστε ο Έλλην Πρωθυπουργός που έκοψε τη μνήμη των Ελλήνων και την προοπτική τους στο μέλλον. Να έχετε την τιμή ότι παραδώσατε τους θεατές και τους ακροατές στη λήθη και στις επιλογές των εμπόρων.

Να ανατινάξετε την ΕΡΤ, κύριε.
Ό,τι δεν κατάφεραν οι Γερμανοί με τον πρώτο πομπό της Ραδιοφωνίας στα Λιόσια να το κάνετε εσείς.

Να κλείσετε την ΕΡΤ.
Σας θυμάμαι που τοποθετούσατε ένα μαρμάρινο κεφάλι στο Μουσείο της Ακροπόλεως κατά τη διάρκεια των εγκαινίων. Και σας απαθανάτιζαν οι κάμερες. Την ώρα που θα κόβετε το κεφάλι της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης να φωνάξετε και πάλι τις κάμερες. Να μείνει στην ιστορία ο αποκεφαλισμός της πρόσφατης ιστορίας του τόπου και της μόνης πηγής πολιτισμού στα ΜΜΕ.

Να κλείσετε την ΕΡΤ, κύριε.
Γιατί δεν υπάρχει κανείς να σας φέρει αντίρρηση. Σήμερα έπρεπε όλοι οι λογοτέχνες, οι συνθέτες, οι ζωγράφοι, οι μουσικοί, όλοι οι καλλιτέχνες, να είναι στην ΕΡΤ. Και να φωνάζουν. Να κλειστούν μέσα και να την κάνουν «Κούγκι». Για να αντισταθούν και να πάει η ζωή μπροστά.

Κλείστε την, κύριε. Κανείς δεν θα αντιδράσει. Θα διοχετεύσετε και την είδηση ότι ο καταναλωτής γλιτώνει 50 ευρώ το χρόνο και όλοι θα είναι ευτυχισμένοι. Την καταστροφή κανείς δεν θα την ιστορήσει.

Κύριε, Η ΕΡΤ δεν σας ανήκει. Όσους διορισμούς και να κάνετε εσείς και οι συνεταίροι σας. Ανήκει στον ελληνικό λαό. Είναι περιουσία του. Και την λεηλατείτε. Ο ίσκιος όλων σας είναι πολύ μικρότερος από το έγκλημα που κάνετε. Ακρωτηριάζετε την Ελλάδα.

Αντώνης Ανδρικάκης- πρώην Γενικός Διευθυντής Ελληνικής Ραδιοφωνίας (Ε.Ρ.Α)»

http://www.iefimerida.gr/node/110217#ixzz2W0vTCY6j
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2013 :  01:50:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
H τυραννία αυτή ζητεί το όνομά της

Kανένας δεν θα έπρεπε να καταδεχτεί από σήμερα να κάνει οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με κόστη της ΕΡΤ, υπεράριθμους υπαλλήλους, ρουσφέτια και πάει λέγοντας, πόσο μάλλον συζήτηση για το τι σκοπεύει να κάνει η κυβέρνηση από δω και πέρα. Kαμία συζήτηση δεν μπορεί να γίνει όταν μια κυβέρνηση ρίχνει το σήμα της δημόσιας τηλεόρασης...

Του Αυγουστίνου Ζενάκου

Η κυβέρνηση έριξε το σήμα της δημόσιας τηλεόρασης.

Να το ξαναπώ, μπας και το χωρέσει ο νους μου: Η κυβέρνηση έριξε τη δημόσια τηλεόραση. Το αποφάσισε μόνη της, δίχως κοινοβούλιο, δίχως ανεξάρτητες αρχές, δίχως κοινωνική ζύμωση, στα κυβερνητικά ενδότερα, έτσι θέλησε, έτσι έκανε, κατέβασε τον διακόπτη. Μια εκτελεστική εξουσία κατήργησε μέχρι νεοτέρας, δίχως να ρωτήσει κανέναν, τη δημόσια ενημέρωση – δικαίωμα και περιουσία της κοινωνίας.

Μια κυβέρνηση που το κάνει αυτό δεν είναι δημοκρατική. Κι ας είναι εκλεγμένη, δεν είναι η πρώτη φορά που τα δύο αυτά δεν ταυτίζονται. Τη δημόσια τηλεόραση δεν την κλείνεις. Εκπονείς μελέτες, δημοσιοποιείς συγκεκριμένες προτάσεις, διαβουλεύεσαι, φέρνεις νομοσχέδια προς ψήφιση στο κοινοβούλιο. Δεν την κλείνεις.

Και κανένας –τουλάχιστον που δεν αυτοπροσδιορίζεται ως φανατικός οπαδός αυτής της κυβέρνησης– δεν θα έπρεπε να καταδεχτεί από σήμερα να κάνει οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με υπεράριθμους υπαλλήλους, κόστη της ΕΡΤ, ρουσφέτια και πάει λέγοντας, πόσο μάλλον συζήτηση για το τι σκοπεύει να κάνει η κυβέρνηση μετά. Αντιθέτως, κάθε δημοκράτης –κατηγορία από την οποία προδήλως πλέον εξαιρούνται οι φανατικοί οπαδοί αυτής της κυβέρνησης– οφείλει να συνταχθεί με το δημοκρατικά αυτονόητο: καμία συζήτηση δεν μπορεί να γίνει όταν μια κυβέρνηση ρίχνει το σήμα της δημόσιας τηλεόρασης. Με μια κυβέρνηση που δεν είναι δημοκρατική, δεν συζητάμε ποτέ αν τα θύματά της είχαν έστω κατά κάποια έννοια άδικο.

Διότι πρώτο και μεγαλύτερο θύμα μιας τέτοιας κυβέρνησης είναι η δημοκρατία. Και δημοκρατία δεν σημαίνει μόνο το αντικείμενο των πολιτικών αλλά τη διαδικασία συγκρότησής τους, δημοκρατία δεν σημαίνει μόνο τι θα κάνουμε αλλά πώς θα το κάνουμε. Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό, δεν έχει καταλάβει τίποτε. Η δημοκρατία, πριν και πάνω από όλα, είναι τρόπος.

Εντάξει, ας μην την πούμε χούντα. Και όχι μόνο επειδή ο όρος ενοχλεί τις ευαισθησίες των κομψευόμενων θιασωτών του φαντασιακού κέντρου. Πράγματι, εγώ μπορώ και τα γράφω τώρα εδώ αυτά και υποθέτω ότι δεν θα σπάσει την πόρτα η αστυνομία. Αλλά ούτε δημοκρατία μπορούμε να την πούμε. Δεν έχω βρει τη λέξη αλλά η εισήγησή της επείγει, η τυραννία αυτή ζητεί το όνομά της.

http://unfollow.com.gr/blog/item/257-tyrannia.html
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2013 :  01:51:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Gypaetos

Για τον Κεδίκογλου και τις κωλοτούμπες του ό,τι και να πούμε θα είναι λίγο. Επί της αρχής εγώ προσωπικά θέλω να υπάρχει κρατικό κανάλι, όπως υπάρχει παντού απ'όσο ξέρω. Αν ανοίξουν σύντομα κάτι πιο συμμαζεμένο και εξίσου ποιοτικό, όλα καλά. Για την ανεργία των υπαλλήλων της ΕΡΤ δε νομίζω κανείς να χαίρεται, αλλά ισχύει ότι και αυτοί εργαζόμενοι ήταν όπως και οι διάφοροι απολυμένοι του ιδιωτικού τομέα. Πάντως το πράγμα με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου έχει παραγίνει. Όπως έχω ξαναγράψει η κυβέρνηση έχει δημοκρατική νομιμοποίηση και τα περί φασισμού τα ακούω βερεσέ, αλλά δε μπορεί κάθε τρεις και λίγο να περνάει κι από μια τέτοια πράξη. Αν κατάλαβα καλά πλέον κάθε υπουργός θα κλείνει με απόφασή του όποιον οργανισμό θεωρήσει η κυβέρνηση προβληματικό. Πρόμπλεμ!

Ολίγον έγκυος δεν υπάρχει. Αν θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτά που γίνονται επί μνημονίου, όπως το θέμα ΕΡΤ ότι είναι δημοκρατικά νομιμοποιημένα, τότε να σκύψουμε όλοι μαζί για να απολαύσουμε καλύτερα τον βιασμό.


Αρκετοί φίλοι απ'ότι διαπιστώνω, έγραψαν μισή σειρά ότι δεν εγκρίνουν τον τρόπο που έκλεισαν την ΕΡΤ, και μετά έγραψαν τόνους σελίδες επί σελίδων, με "ναι αλλά". Χαίρω πολύ, πολλά από αυτά τα ναι αλλά ισχύουν. Κι από πότε βρε παιδιά για χάρη αυτού του "αλλά", για τις λαμογιές που γίνονται στη κάθε ΕΡΤ, νομιμοποιείτε το κλείσιμο της ΕΡΤ μέσα σε 6 ώρες? Τόσο ραγιάδες είμαστε, που αύριο θα βγάλουν τα τανκς στους δρόμους, μεθαύριο θα σκοτώσουν και μερικούς "κακούς", κι εμείς θα μείνουμε με το ναι αλλά. Ναι κακώς έκλεισαν έτσι την ΕΡΤ, κακώς έβγαλαν φύλλα επίταξης στη τάδε κοινωνική ομάδα, κακώς έβγαλαν τα τανκς, αλλά, αλλά, αλλά, αλλά, αλλά, αλλά, αλλά, αλλά, αλλά, αλλά. Αν υπήρχε το 67 ίντερνετ, πόσα ναι αλλά θα διάβαζε τότε ο κόσμος...

Δεν καταλαβαίνετε ότι όταν καταλύεται η Δημοκρατία, το ναι αλλά δεν υπάρχει? Κι εσείς μένετε στο ναι αλλά, περιμένοντας να δώσουν τη λύση οι κρετίνοι που λυμαίνονται την Ελλάδα και δημιουργούν το κάθε πρόβλημα. Αν ο τάδε εργαζόμενος έπαιρνε 100.000 το χρόνο, ποιος του τα έδινε? Ο κάθε Κεδίκογλου υπέγραφε "τα όργια που ανακάλυψε ότι γίνονται στην ΕΡΤ". Κι αντί ο Κεδίκογλου κι οι υπόλοιποι όμοιοι του να κόψουν από ένα μηδενικό στους Λιάτσους που διόρισαν δόλια, κλείνουν το δημόσιο αγαθό μας, το τόσο πολύτιμο ιδίως στις ακριτικές περιοχές και στους ομογενείς, και σε ΟΛΟΥΣ μας.

Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτό το πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΤ μέσα σε 6 ώρες, είναι ένα μήνυμα σε όλους μας και σε όλους σας, για το τι μας περιμένει. Πλέον κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για το τι του ξημερώνει ή τι μπορεί να του συμβεί το βράδυ. Αφού δεν δίστασαν να κάνουν αυτά που έκαναν στην ΕΡΤ, πήρε το μήνυμα το κάθε ανθρωπάκι ότι σε 3 ώρες μπορεί να του πάρουν το σπίτι, να τον βάλουν να δουλέψει καταναγκαστικά οικιοθελώς σε εταιρία για το καλό της Ελλάδας, να, να, να.

Ναι, αλλά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Diamantis
Lost Poet of Forum

Greece


1847 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2013 :  08:05:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
http://www.youtube.com/watch?v=-paubURtOfM
My name is Spyros
and I am an Idiot (Ιδιώτης)...

(... γιατί όλοι έχουν "ίσα δικαιώματα στην ανεργία και στην εκμετάλλευση"...)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2013 :  09:17:06  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2013 :  09:34:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Έχουν λαλήσει οι δημοσιογράφοι και (πα)παραλογίζονται σφόδρα, μεταξύ άλλων με συγκρίσεις ανίερες, υβριστικές για τουε πραγματικούς έλληνες αγωνιστές και αγρίως λαϊκίστικες. Συναίσθημαστο φουλ και πομφόλυγες. Αλήθεια, όσοι τους αποκαλούσαν ΑΡΔ πριν 3 μέρες, τώρα τους συμπαραστέκονται;

Καμία δημοκρατία δεν καταλύεται, το κλείσιμο της ΕΡΤ και άλλων οργανισμών έχει ψηφιστεί από την Βουλή, περιλαμβάνεται σε Μνημόνιο, επίσης ψηφισμένο από την Βουλή και έπρεπε να γίνει πριν μήνες.

Προφανώς κανείς δεν χαίρεται όταν αυξάνεται η ανεργία, μακάρι ακόμα και ανάξιοι άνθρωποι να έχουν λεφτά, θα τα ξοδεύουν και θα κερδίζει η οικονομία ή θα τα βάζουν στην άκρη και θα κερδίζουν οι τράπεζες. Από την άλλη, όταν για να επιβιώνουν κάποιοι οργανισμοί στραγγαλίζονται οι υπόλοιποι από τους φόρους, η οικονομία πάσχει, όλοι χάνουμε.

Κανένα πραξικόπημα, καμία χούντα, έλεος πια με τις πομπώδεις εκφράσεις και τη δημιουργία εντυπώσεων.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

MANOLIS2004
Master Forum-Runner

Greece
6423 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2013 :  09:35:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by KostasPVol

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ: ΑΝΑΤΙΝΑΞΤΕ ΤΗΝ ΕΡΤ, ΚΥΡΙΕ. Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ...
«Κλείστε την ΕΡΤ, αλλά μην χρησιμοποιήσετε ποτέ ξανά λόγια του Ελύτη». «Κλείστε την ΕΡΤ, αλλά να αποποιηθείτε της πνευματικής κληρονομιάς της Πηνελόπης Δέλτα». «Κλείστε την ΕΡΤ, να έχετε το προνόμιο ότι είστε ο Ελλην πρωθυπουργός που έκοψε τη μνήμη των Ελλήνων». Η επιστολή του Αντώνη Ανδρικάκη, πρώην γενικού διευθυντή της ΕΡΑ, προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, βρίθει συναισθημάτων, πικρίας και μομφών από την αρχή μέχρι το τέλος.

«Όσους διορισμούς και να κάνετε εσείς και οι συνεταίροι σας, η ΕΡΤ ανήκει στον ελληνικό λαό. Είναι περιουσία του. Και την λεηλατείτε. Ο ίσκιος όλων σας είναι πολύ μικρότερος από το έγκλημα που κάνετε. Ακρωτηριάζετε την Ελλάδα», καταλήγει η επιστολή.


Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή:

«Υπέρ της ΕΡΤ
Ανοιχτή Επιστολή στον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κύριο Αντώνη Σαμαρά.

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Να κλείσετε την ΕΡΤ.
Να παραδώσετε 2900 εργαζόμενους στην κρεματόρια της Τρόικας.
Να κόψετε το δικαίωμα των Ελλήνων στην έγκυρη ενημέρωση, την ποιοτική ψυχαγωγία και την επιμόρφωση. Να κόψετε το νήμα που συνδέει τους Έλληνες με το παρελθόν τους και τις τάσεις της εποχής τους. Να παραδώσετε τους ακροατές και τους τηλεθεατές στην τουρκική γλώσσα και προπαγάνδα, στα πρωινάδικα, μεσημεριανάδικα, σκυλάδικα και κάθε μορφής –άδικα. Να τους κόψετε το ψωμί, την ιστορία και το όνειρο, το λόγο, το έργο και το νόημα.

Να κλείσετε την ΕΡΤ.
Αφού την απαξίωσαν όλοι οι πολύχρωμοι παπαγάλοι του συστήματος.
Αφού την παρέδωσαν βορρά στα μικροπολιτικά παιχνίδια των κομμάτων.
Αφού την συκοφάντησαν οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι της εξουσίας.

Κύριε Πρωθυπουργέ, να κλείσετε την ΕΡΤ.
Και να πάρετε την ευθύνη. Γιατί εσείς έχετε την ευθύνη.
Ούτε ο καημένος ο Βενιζέλος που κατοικεί στο χρόνο που του παραχωρεί το MegaChannel και νομίζει ότι έχει κόμμα και ελπίζει. Ούτε ο καημένος ο Κουβέλης που προσπαθεί να πάρει ό,τι μπορεί από τη συμμετοχή του στην εξουσία. Ο ταλαίπωρος ο Κουβέλης που έχει για αρχάγγελο τη Ρεπούση που μας βλέπει σαν μπαμπουίνους και παρακολουθεί τη συμπεριφορά μας, χωρίς να γνωρίζει η δυστυχισμένη ότι εμείς παρακολουθούμε τη συμπεριφορά της και λέμε στα παιδιά μας τι να αποφύγουν.
Δεν έχουν αυτοί την ευθύνη κύριε.
Την έχετε εσείς.

Κλείστε την ΕΡΤ.
Σας βλέπουν ο Σπυρομήλιος, ο Μυριβήλης, ο Χατζιδάκις, ο Χορν. Όλοι εκείνοι οι λαμπεροί Έλληνες που προφανώς εσείς ξέρετε καλύτερα από μένα τον ελάχιστο.

Κλείστε την ΕΡΤ.
Αλλά ποτέ μην ξαναχρησιμοποιήσετε στις δημόσιες εμφανίσεις σας τα λόγια του Οδυσσέα Ελύτη – πρώην Γενικού Διευθυντή της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Μολονότι επικαλείστε τη γνωριμία σας μαζί του και βάζετε σε περίοπτη θέση τη φωτογραφία σας μαζί του, δεν τον γνωρίζατε.

Να κλείσετε την ΕΡΤ.
Και να αποποιηθείτε της πνευματικής κληρονομιάς μιας μεγάλης και λαμπερής γυναίκας που με μεγάλωσε, της Πηνελόπης Δέλτα.

Να κλείσετε την ΕΡΤ, κύριε.
Να έχετε το προνόμιο ότι είστε ο Έλλην Πρωθυπουργός που έκοψε τη μνήμη των Ελλήνων και την προοπτική τους στο μέλλον. Να έχετε την τιμή ότι παραδώσατε τους θεατές και τους ακροατές στη λήθη και στις επιλογές των εμπόρων.

Να ανατινάξετε την ΕΡΤ, κύριε.
Ό,τι δεν κατάφεραν οι Γερμανοί με τον πρώτο πομπό της Ραδιοφωνίας στα Λιόσια να το κάνετε εσείς.

Να κλείσετε την ΕΡΤ.
Σας θυμάμαι που τοποθετούσατε ένα μαρμάρινο κεφάλι στο Μουσείο της Ακροπόλεως κατά τη διάρκεια των εγκαινίων. Και σας απαθανάτιζαν οι κάμερες. Την ώρα που θα κόβετε το κεφάλι της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης να φωνάξετε και πάλι τις κάμερες. Να μείνει στην ιστορία ο αποκεφαλισμός της πρόσφατης ιστορίας του τόπου και της μόνης πηγής πολιτισμού στα ΜΜΕ.

Να κλείσετε την ΕΡΤ, κύριε.
Γιατί δεν υπάρχει κανείς να σας φέρει αντίρρηση. Σήμερα έπρεπε όλοι οι λογοτέχνες, οι συνθέτες, οι ζωγράφοι, οι μουσικοί, όλοι οι καλλιτέχνες, να είναι στην ΕΡΤ. Και να φωνάζουν. Να κλειστούν μέσα και να την κάνουν «Κούγκι». Για να αντισταθούν και να πάει η ζωή μπροστά.

Κλείστε την, κύριε. Κανείς δεν θα αντιδράσει. Θα διοχετεύσετε και την είδηση ότι ο καταναλωτής γλιτώνει 50 ευρώ το χρόνο και όλοι θα είναι ευτυχισμένοι. Την καταστροφή κανείς δεν θα την ιστορήσει.

Κύριε, Η ΕΡΤ δεν σας ανήκει. Όσους διορισμούς και να κάνετε εσείς και οι συνεταίροι σας. Ανήκει στον ελληνικό λαό. Είναι περιουσία του. Και την λεηλατείτε. Ο ίσκιος όλων σας είναι πολύ μικρότερος από το έγκλημα που κάνετε. Ακρωτηριάζετε την Ελλάδα.

Αντώνης Ανδρικάκης- πρώην Γενικός Διευθυντής Ελληνικής Ραδιοφωνίας (Ε.Ρ.Α)»

http://www.iefimerida.gr/node/110217#ixzz2W0vTCY6j



Τώρα εξηγείται γιατί η ακροματικότητα τους ήταν 0,0000000001%..


Trollidas Trollygouring Team
Garmin Νo, Mavrin Yes!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2013 :  09:36:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
"Επίδειξη δύναμης έκαναν τότε με τους καθηγητές. Επίδειξη χούντας κάνουν και σήμερα με την ΕΡΤ. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Όποιος δεν το καταλαβαίνει, είναι απλά ψηφοφόρος τους. Αλλιώς δεν εξηγείται."

Ωραίος σεβασμός σε διαφορετική άποψη, τσουβάλιασμα, φασισμός, αντίληψη για τη δημοκρατία, μπράβο!

"Αυτή είναι η μόνη αλήθεια", εύγε!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 46 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000