Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Έκλεισε η ΕΡΤ!!!
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 46

Laga
Elite Forum-Runner



1698 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2013 :  17:37:19  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Laga Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Ωχ ωχ ωχ!!! Βλέπω να ψάχνει για νέα κομματική στέγη ο Μπίστης (αν είναι αυτός που ξέρω). Δεν τα λέει και άσχημα πάντως
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

CaballoBlanco
Advanced Forum-Runner

Greece
378 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2013 :  18:04:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Φίλε μου καταρρέουν παριστάνοντας τους πανίσχυρους ηγεμόνες, σε λάθος τόπο και χρόνο όμως. Έχουν βάλει απέναντί τους, όλη τη διανόηση, ακόμη και τη Δεξιά, το κόσμο της κουλτούρας και του πολιτισμού, διεθνείς φορείς και οργανισμούς, πολιτικούς παράγοντες κύρους (ΥΠΕΞ Γαλλίας, πρόεδρος Ευρωπαικού κοινοβουλίου, επικεφαλής Ευρωσοσιαλιστών - Δημοκρατών). Και μέσα σ' αυτό το κλίμα, βγάινει αυτό το γελοίο τυπάκι που παριστάνει τον Υπουργό Οικονομικών και απειλεί όσους αναματαδίδουν το σήμα της ΕΡΤ, το οπόιο μεταδίδουν οι πάντες πια, αυτή είναι η μεγάλη τους ήττα. Τους φτύνουν και δεν το καταλαβαίνουν...

Καλά του τα λέει:

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=215227&catid=9

Η νέα Μεταπολίτευση είναι μπροστά μας!!

Υ.Γ. Μόλις άκουσα ένα ωράιο: Το Νερίτ είναι όνομα Τουρκάλας πορνοστάρ... Γελοίοι, φύγετε... Ουστ...

quote:
Originally posted by KostasPVol

nerit.gr. Γελάει ο κόσμος. Τα εξυπνοπούλια της κυβέρνησης δεν κατοχύρωσαν το domain ενώ αποκάλυψαν το νέο όνομα της ΕΡΤ, και αυτό το έκανε κάποιος ιδιώτης που θα το μοσχοπουλήσει όταν έρθει η ώρα. Τα κορόιδα θα πληρώσουν πάλι.

Το νέο σάιτ αυτή τη στιγμή τους δουλεύει, και παίζει τη "παράνομη" εκπομπή της ΕΡΤ, με τον ανάλογο σχολιασμό βεβαίως.



Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

CaballoBlanco
Advanced Forum-Runner

Greece
378 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2013 :  18:11:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ιδιαίτερη προσοχή στην τελευταία παράγραφο:

Γράφει ο Στέλιος Κούλογλου στην TVXS:

Από την προδοσία της Κύπρου μέχρι τη διεθνή απομόνωση της χώρας για το μακεδονικό, οι δήθεν πατριώτες, της ακροδεξιάς ομάδας Σαμαρά αυτή τη φορά, τα κατάφεραν και πάλι, με το κλείσιμο της ΕΡΤ: δυσφήμισαν τη χώρα στο εξωτερικό, προκαλώντας σοβαρότατη βλάβη στα εθνικά συμφέροντα. Εκεί που η Ελλάδα πήγαινε να φύγει από τα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου, να πάψει να αποτελεί την χλεύη της κάθε Bild και τον αποδιοπομπαίο τράγο της κάθε Μέρκελ, νάτη ξανά στο επίκεντρο της διεθνούς ειδησεογραφίας, με τα μελανότερα χρώματα.

Ευτυχώς που υπάρχει η αντίδραση και οι συναυλίες που οργανώνουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή και οι οποίες αναμεταδίδονται από όλα τα διεθνή δίκτυα, γιατί οι υπόλοιπες διεθνείς ειδήσεις αναρωτιόνται ξανά πως είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στην Ελλάδα. Αρκεί να μια ματιά στο μαύρο σημερινό πρωτοσέλιδο της Liberation, για να καταλάβει κανείς την διεθνή απομόνωση της χώρας και της κυβέρνησης, με αποκορύφωμα την επίσης σημερινή τοποθέτηση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου: «Ακατανόητο μία δημοκρατική χώρα να κλείνει το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα και από πάνω να κατηγορεί την Ευρωπαϊκή Ένωση για αυτό».

Αν η κυβέρνηση μιας χώρας με τόσα ανοιχτά μέτωπα όπως η Ελλάδα αποδοκιμαζόταν τόσο ανοιχτά, λίγο φιλότιμο να είχε θα έπρεπε να αλλάξει πολιτική ή να παραιτηθεί. Αλλά η ακροδεξιά του Μαξίμου δεν είναι μια συνηθισμένη ομάδα εξουσίας, από αυτές που λογαριάζουν το Σύνταγμα ή την διεθνή εικόνα της χώρας. Η χθεσινή ομιλία Σαμαρά έδειξε τον εκδικητικό χαρακτήρα του ίδιου και της ομάδας του, αφού, όπως εμμέσως πλην σαφώς εξήγησε, η ΕΡΤ επιλέχθηκε από όλες τις δημόσιες επιχειρήσεις να κλείσει και 2500 άτομα να πεταχτούν στο δρόμο, γιατί απεργούσαν όταν ο ίδιος συναντιόταν με ξένους ηγέτες!

Αυτοί που έσπρωξαν τον Μπους να ξεκινήσει τον πόλεμο στο Ιράκ το 2003, ήταν μια ομάδα συμβούλων -γερακιών που ακόμη και οι αναλυτές της CIA χρησιμοποιούσαν μια κωδική ονομασία για να τους χαρακτηρίσουν: «the crazies». Τους ενδιέφερε μόνο αν, με την κατάλληλη προπαγάνδα, μπορούσε να γίνει αποδεκτός από την κοινή γνώμη ο πόλεμος και αν από αυτόν θα κέρδιζαν χρήματα και τις εκλογές του 2004. Μια τυχοδιωκτική ομάδα με παρόμοια μυαλά και προπαγανδιστικό μηχανισμό κατευθύνει τον πρωθυπουργό, αδιαφορώντας παγερά για την παραβίαση του Συντάγματος και των δημοκρατικών κανόνων ή την διεθνή εικόνα της χώρας. Όπως ακριβώς ο Σαμαράς απομόνωσε την χώρα από το 1992 και μέχρι σήμερα ακόμη για το μακεδονικό, αδιαφορώντας για την διεθνή κατακραυγή και τις απανωτές διπλωματικές ήττες, προκειμένου να φτιάξει την Πολιτική Άνοιξη, το κόμμα που κατέρρευσε ακριβώς επειδή στηριζόταν στον ίδιο μικροκομματικό τυχοδιωκτισμό που διαπνέει σήμερα το Μέγαρο Μαξίμου.

Αυτό που επιδιώκουν με τα σκοτσέζικα ντους πλήρους απαξίωσης τη μια στιγμή και προθέσεων διαλόγου την άλλη, είναι να εξευτελίσουν πλήρως τους δύο κυβερνητικούς τους συμμάχους(!) και να εξωθήσουν τα πράγματα σε καταστροφικές για την χώρα εκλογές, ακραίας πόλωσης και διχασμού. Επειδή πιστεύουν ότι τώρα μπορεί να φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα, και όχι το φθινόπωρο όταν το δίλημμα των εκλογών θα ήταν το νέο επαχθές πακέτο λιτότητας που αναπόφευκτα φέρνουν η ύφεση και η οικονομική πολιτική που ακολουθούν. Όπως ακριβώς και οι τρελοί του Μπους, είναι παντελώς ανίκανοι να διαχειριστούν την χώρα και η πολιτεία τους ένα χρόνο και στην ΕΡΤ, όπου αποθεώθηκε το ρουσφέτι και η ξανθή χαζογκόμενα, το αποδεικνύουν: μόνο προκαλώντας πόλεμο για την ΕΡΤ μπορεί να κερδίσουν πολιτικά!

Όμως η χθεσινή ομιλία Σαμαρά αποκάλυψε και κάτι ακόμη: ότι η μάχη γύρω από την ΕΡΤ έχει πάρει πολύ μεγαλύτερες, συμβολικές διαστάσεις. Αν το κλείσιμο της περάσει, το μοντέλο του αιφνίδιου θανάτου θα εφαρμοστεί, από την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ μέχρι τα νοσοκομεία, σε όλες τις δημόσιες επιχειρήσεις που η ομάδα θα μπορεί να δυσφημίσει και η τρόικα θα απαιτήσει να κλείσουν.

Ακόμη πιο ανησυχητικό είναι ότι το ίδιο μοντέλο της καταπάτησης του Συντάγματος και των κανόνων της δημοκρατίας, όπου ένα κόμμα του 29% αποφασίζει και διατάζει την στιγμή που δεν διαθέτει την πλειοψηφία στην Βουλή και οι κυβερνητικοί σύμμαχοι διαφωνούν, πρόκειται να εφαρμοστεί στην πολιτική ζωή της χώρας. Αυτές οι γραμμές γράφονται σε μια καντίνα στο στρατόπεδο του Νταχάου, όπου έχω βρεθεί γυρνώντας ένα ντοκιμαντέρ για την Δημοκρατία της Βαϊμάρης, ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της ήταν οι παραβιάσεις των δημοκρατικών κανόνων με τις συνεχείς πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, μέχρι ο μειοψηφικός Χίτλερ να καταλάβει την εξουσία.

Η ακροδεξιά ομάδα Σαμαρά δεν τρέφει αυταπάτες ότι από τις εκλογές που προκαλεί, αν δώσει το πράσινο φως η Μέρκελ, θα κερδίσει την απόλυτη πλειοψηφία. Υπολογίζει όμως να συμμαχήσει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αν όχι κατ' ευθείαν με την Χρυσή Αυγή λόγω των διεθνών αντιδράσεων, αλλά με κομμάτια που θα αποσπάσει από αυτήν. Η σιωπηλή προσέγγιση έχει ξεκινήσει μήνες, από το όχι του γενικού γραμματέα της ΝΔ στην άρση της ασυλίας Κασιδιάρη μέχρι την συμπαράταξη ΝΔ-Νεοναζί σε ψηφοφορίες στην Βουλή για διάφορα νομοσχέδια. Ο συνήθως λαλίστατος Μιχαλολιάκος πήρε το μήνυμα, επικροτώντας ουσιαστικά το ολοκαύτωμα της ΕΡΤ και των ανθρώπων της.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για την μυστική συνάντηση των 3 αρχηγών την Κυριακή, στην οποία αποκαλύπτεται επισήμως ότι η απόλυση των χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων «είναι όρος για την καταβολή της επόμενης δόσης του δανείου» και η αντισυνταγματική νομοθετική πράξη για την ΕΡΤ που ακολούθησε, αποδεικνύει αυτό που έχει τονιστεί από καιρό: όπως έγινε και σε άλλες χώρες-θύματα, το ακραίο νεοφιλελεύθερο πείραμα που εφαρμόζεται στην Ελλάδα μπορεί να υλοποιηθεί μόνο αν καταπατηθεί βάναυσα και η δημοκρατία.

Τα κόμματα αλλά και οι βουλευτές της ΝΔ που πιστεύουν στην δημοκρατία πρέπει να αντιδράσουν και είναι η κατάλληλη στιγμή για τον ΣΥΡΙΖΑ, αξιοποιώντας την αρνητική πείρα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, να προτείνει μια στρατηγική δημοκρατικής εξόδου από τα μνημόνια κάνοντας τα κατάλληλα πολιτικά ανοίγματα και χτίζοντας συμμαχίες. Διαφορετικά, αν το μείγμα τυχοδιωκτισμού και εκδικητικότητας της ακροδεξιάς ομάδας Σαμαρά δώσουν ραντεβού με την Χρυσή Αυγή, το δικό μας επόμενο ραντεβού θα είναι στη Μακρόνησο.


Πηγή: Στέλιος Κούλογλου: Το δικό μας επόμενο ραντεβού θα είναι στη Μακρόνησο | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/110419#ixzz2W6q95MBk
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

NIKOS T.
Master Forum-Runner

Greece


8812 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2013 :  18:26:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Όταν αύριο κλείνουν κρατικοδίαιτες τράπεζες, λιμένες, οδικοί άξονες, αεροδρόμια, θα περιμένω εξίσου εμπεριστατωμένη ανάλυση. Αν θέλατε να σώσετε την ΕΡΤ και κάθε ΕΡΤ, σκεφτείτε πριν ψηφίσετε την άλλη φορά. Και ναι, με 2 σειρές, η ΕΡΤ που ξέραμε έπρεπε να αλλάξει, αλλά το κλείσιμό της είναι σφάλμα.

"Αν νομίζεις ότι τα έχεις όλα υπό έλεγχο, τότε δεν τρέχεις αρκετά γρήγορα"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Panos_1979
Forum-Runner



132 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2013 :  18:36:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Όποιος μου πει: ''Εδώ ο κόσμος καίγεται...'' θα έχει δίκιο αλλά θέλω να πω κάτι. Ν.Ε.Ρ.Ι.Τ??? Δεν υπάρχει ελληνική λέξη για το internet? 'Η επειδή ξεκινάει από σύμφωνο δεν φτιάχνει ωραίο αρκτικόλεξο? Και αυτός ο οργανισμός θα προασπίζει και θα προβάλει τον Ελληνικό πολιτισμό? Κακή αρχή...

Edited by - Panos_1979 on 13/06/2013 18:42:47
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dpkouk
ellanodikis

Greece


11938 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2013 :  18:41:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
παντως πορνοσταρ δεν ειναι...

http://marathon.yooblog.gr/

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2013 :  20:23:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Amilkas

Πολύ ενδιαφέρον το θέμα που αναπτυχθηκε και νομίζω ότι κοντεύει να εξαντληθεί.
Όπως προέκυψε πάντος η ΕΡΤ δεν έκλεισε γιατί ήταν ελλειματική. Άλλωστε σε 18 σελίδες θέμα, δεν είπε κανένας τίποτε τέτοιο, ούτε ξέρουμε το ποσό του ελλείματος.
Η ΕΡΤ έκλεισε γιατί πριν από 3 χρόνια ο Λυριτζής και ο Οικονόμου έπερναν ένα σκασμό λεφτά.
Η ΕΡΤ έκλεισε γιατί είναι καλύτερα να πληρώνω αποζημίωση σε απολυμένους και 3 μήνες μετά να τους ξαναπροσλαμβάνω, από το να τους κάνω μείωση ή να μην τους προσλαμβάνω με κομματικά κριτήρια.
Επίσης κατάλαβα ότι όλοι στην ΕΡΤ μπήκαν με βύσμα εκτός από αυτούς που γραφουν στο forum. Αυτοί μπήκαν αξιοκρατικά.
Τέλος κατάλαβα ότι εάν έχεις απολυθεί μία φορά στη ζωή σου (πόσο μάλλον 7) καλό είναι να απολυθούν και όλοι οι υπόλοιποι.
Εάν ποστάρει και ο SAM για να μας πει τί λένε οι νομικοί της οικογένειάς του, καλό θα είναι ο ADMIN να το κλείσει το θέμα γιατί θα έχει εξαντληθεί.



Να κλειδώσει; Ε, όχι, αυτή είναι η άποψη δημοκρατίας;

Η ΕΡΤ ήταν ελλειματική, ξεκάθαρα. Την επιδοτούσαμε όλοι μας. Από μόνη της δεν έβγαζε σχεδόν τίποτα. Τώρα αν εννοείς μετά τις επιδοτήσεις και τα χαράτσια δεν ήταν ελλειματική, ε, δεν είναι σοβαρός τρόπος σκέψης. Αυτοδύναμη οικονομικά δεν ήταν πάντως. Το αν θέλουμε ή όχι να είναι, αυτό είναι άλλο θέμα.

Εκλεισε η ΕΡΤ και έκλεισε μια ιερή αγελάδα. Έκλεισαν 800.000 επιχειρήσεις και δεν άνοιξε ρουθούνι. Διάβάστε την Ρέα Βιτάλη, "Άκλαυτος πήγες ιδιώτη" http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.society&id=25207

Στον ιδιωτικό τομέα, στην κάπως ελεύθερη αγορά, δεν μπορείς να απαιτήσεις από τους καταναλωτές να αγοράζουν, με έναν νόμο, από το Χ ρουχάδικο, για να το στηρίξουν. Δεν έχεις αντικείμενο να απαιτήσεις. Τι να πείς. Κλείνω τους δρόμους για να αγοράζετε ρούχα από το ρουχάδικο τάδε μην κλείσει. Δεν μπορείς στο φροντιστήριο αγγλικών πριν κλείσει, να κάνεις πορεία, να ζητήσεις τι από ποιον. Φέρτε τα παιδιά σας αγγλικά; Αν είναι κάνεις πχ μια διαφημιστική καμπάνια και αν πιάσει έπιασε. Αλλιώς κλείνεις.

Ενώ στα δημόσια, εεεεε, σε παίρνει. Κερδίζεις δεν κερδίζεις δεν έχει σημασία. Κλείνεις, και απαιτείς, από κάτι "απρόσωπο" τους όποιος άλλους, με έναν νόμο, να υπάρχει. Όχι από τους δυνητικούς πελάτες σου που πρέπει να κερδίσεις, αγωνιζόμενος, δουλεύοντας και παλεύοντας συνέχεια. Αλλά από τον προστάτη σου. Να τα πάρει από τους άλλους να στα δώσει.

ΥΓ: Ο Sam θα έχει πάρει ποπκόρν!

Edited by - Rigelian on 13/06/2013 20:24:17
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2013 :  20:34:02  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Και σκεφτείτε ότι άκουγα ΕΡΑ 3, γιατί μου άρεσε ιδιαίτερα καμιά φορά να ακούω άγνωστη κλασσική μουσική, ειδικά τις πολύ λίγες φορές που οδηγάω νύχτα. Ήταν σαν τελετουργικό για εμένα. Θα μου λείψει.
Και κάτι ακόμα ίσως πιο αστείο. Το κανάλι της βουλής, έπαιζε ωραία κλασσική μουσική. Το βράδυ, όταν έδειχνε το πρόγραμμα για την επόμενη μέρα. Όταν ήμουν σε μέρη χωρίς υπολογιστή κτλ. Το άφηνα κ αυτό να παίζει...

Τελοσπάντων.
Το παραπάνω κείμενο του Rigo, είναι κάπως συνεργατικό, είναι πράγματα που του λέγαμε σε μεταξύ μας διάλογο στο φατσοβιβλίο.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Veteran84
Senior Forum-Runner

Greece


426 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2013 :  20:42:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Κώστας Μουρσελάς: Κύριε Σαμαρά, προς Θεού μην πειράξετε τα λαμόγια σας…

"Εκείνο που δεν καταλαβαίνω και που λίγο με τρομάζει, και που κάπως απορώ, είναι καταρχήν η τόλμη του κυρίου Σαμαρά. Για τόσο τολμηρό δεν τον είχα. Ή μήπως την τόλμη του κάπου την πάει; Πρώτον, απορρίπτει χωρίς συζήτηση το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο των συνεταίρων του και προτείνει μάλιστα ένα δικό του – ο Θεός να το κάνει αντιρατσιστικό- .

Ύστερα δολοφονεί την ΕΡΤ και πάλι χωρίς συζήτηση, αδιαφορώντας για τη δυσαρέσκεια που θα προκαλέσει στους συνεταίρους και σε σύμπαν το εκλογικό του σώμα, διότι νομίζω ότι αποκλείεται να αντέξει επί τρίμηνο χωρίς τα κανάλια της κρατικής. Ούτε και εγώ δεν θα το άντεχα.

Και το χειρότερο, η εξήγηση του υπουργού του, ότι έκλεισε την ΕΡΤ για το καλό μας, διότι λέει όταν την ξανανοίξει θα έχει καταφέρει να απολύσει όλα τα λαμόγια, όλους τους άχρηστους, και όλες τις παχιές αγελάδες, και ότι θα μας την προσφέρει τελείως ανανεωμένη.

Στο τελευταία συμφωνώ. Σωστά το σκέφτηκε, αλλά αναρωτιέμαι, πρώτον ποιός θα μπορέσει να ξεχωρίσει την ήρα από το στάρι; Δεύτερον, δεν θα μπορούσε να κάνει το ίδιο χωρίς να την κλείσει; Εντάξει, αυτά τα δυσάρεστα τα ξέραμε και μεις εδώ και πολλά χρόνια...

Εκεί βόσκουν όντως και παχιές αγελάδες και λαμόγια και κοπανατζήδες, αλλά τρεις μήνες κλειστά τα κανάλια της δεν παραπάει;

Άλλωστε, πολλά λαμόγια είχε και έχει και η βουλή, και αυτό το ξέραμε όλοι και σεις και μεις. Μήπως έχετε σκοπό να απολύσετε και εκεί τουλάχιστον τους 100 και να μας μείνουν οι διακόσιοι; Αυτό θα ήταν πράγματι, μια καλή πράξη.-" (2013-06-12 12:04)

Aρκεί ένα λεπτό για να ερωτευθείς, μια ώρα για να συμπαθήσεις και μια μέρα για ν΄αγαπήσεις. Όμως μια ολόκληρη ζωή δεν αρκεί για να ξεχάσεις.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Veteran84
Senior Forum-Runner

Greece


426 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2013 :  20:44:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αρλέτα: Βρισκόμαστε σε περίοδο λαιμητόμου! Και πολλοί δεν το έχουν καταλάβει

Δεν είμαι υπέρ αυτού που συνέβη. Όχι. Καθόλου. Δεν ήμουν ποτε υπέρ της λύσης, πονάει κεφάλι - κόβει κεφάλι. Αυτό δεν είναι λύση, είναι δολοφονία. Το ότι χρειαζόταν η ΕΡΤ εξυγίανση, είναι παραπάνω από σίγουρο. Αλλά αυτό δεν λέγεται εξυγίανση. Αυτό είναι σαν να πάω στο νοσοκομείο για να μου κόψουν τον κάλο, και να μου κόψουν το πόδι!

Αλλά σήμερα βρισκόμαστε σε περίοδο λαιμητόμου! Και πολλοί δεν το έχουν καταλάβει. Το καταλαβαίνουν αυτοί, που πέφτει η λαιμητόμος στο κεφάλι τους. Μόνο αυτοί. Και Δυόμιση χιλιάδες άνθρωποι ξαφνικά βρίσκονται στο δρόμο. Αυτό είναι το χειρότερο.

Με στεναχωρεί πάρα πολύ αυτό. Τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ -εκτός των άλλων- ήταν τα μόνα που έπαιζαν τραγούδια από όλη την γκάμα του ελληνικού τραγουδιού. Οι περισσότεροι παραγωγοί σήμερα στους ιδιωτικούς σταθμούς, αν τους ρωτήσεις, αγνοούν για παράδειγμα, ποιά είναι η Βέμπο!

Επίσης, τί θα γίνει αυτή η κολοσιαία περιουσία της ΕΡΤ, που είναι πληρωμένη από τους Έλληνες πολίτες, μέχρι τελευταίας δεκάρας. Ένα χρόνο να μείνει κλειστή η ΕΡΤ, θα καταστραφεί. Θα κλαπούν πράγματα, αυτό είναι απόλυτα σίγουρο. Ποιός θα τα φυλάει όλα αυτά; Και μετά για να τα αντικαταστήσουν θα πληρώσουμε ποιός ξέρει πόσα... τα οποία θα είναι περισσότερα από εκείνα που υποτίθεται ότι θα γλύτωναν με όλες αυτές τις απολύσεις.

Και όταν όλο αυτό αφορά έναν κρατικό οργανισμό, ο οποίος έχει πληρωθεί καθ' ολοκληρία από τους Έλληνες, με υποχρεωτικές εισφορές, δεν μπορεί εν μία νυκτί να κάνεις τέτοιου είδους καρατόμηση! Γιατί πρόκειται για δολοφονία, της όποιας δημοκρατίας υποτίθεται ότι έχουμε...

Αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για δημοκρατία σε μία χώρα που ποτέ δεν είχε δημοκρατία, εκτός από την αρχαιότητα. Δημοκρατία σημαίνει ο λόγος όλων αυτών που είναι πολίτες μιας χώρας.

Και κανένας δεν σκέφτεται λύσεις. Όλοι σκέφτονται καρατομήσεις. Διότι, κανένας δεν προτείνει λύσεις, όταν πρέπει να προτείνει λύσεις.-

Aρκεί ένα λεπτό για να ερωτευθείς, μια ώρα για να συμπαθήσεις και μια μέρα για ν΄αγαπήσεις. Όμως μια ολόκληρη ζωή δεν αρκεί για να ξεχάσεις.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

MANOLIS2004
Master Forum-Runner

Greece
6423 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2013 :  20:53:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
thimaste tin photo me tin Stai kai to peos? mpeite sto profil moy sto fatsovivlio kai thav,aste...kante kai kana like!!!

Trollidas Trollygouring Team
Garmin Νo, Mavrin Yes!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2013 :  20:58:26  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Ποιοί διαμαρτύρονται σήμερα έξω από την ΕΡΤ; α) Αναρχικοί για το κλείσιμο ενός κρατικού οργανισμού(!!) β) ΚΚΕ-ΠΑΜΕ για τις απολύσεις εργαζομένων στα ΜΜΕ, απορώ γιατί δεν αγκάλιασαν αγωνιστικά και τους απολυμένους του 902 και του Ριζοσπάστη γ) Συριζαίοι, που λίγες μέρες πριν το κλείσιμο της ΕΡΤ ο αρχηγός τους έλεγε ότι ο Σαμαράς την έχει μετατρέψει σε ΥΕΝΕΔ, και μόλις έκλεισε τα γύρισε και μας λέει ότι έκλεισαν την ΕΡΤ γιατί ήταν αντικειμενική και δεν υπηρετούσε το Σαμαρά δ) Οι "Δεν πληρώνω'', η μόνη φορά που χαίρομαι που τους βλέπω να διαμαρτύρονται αλλά για άλλους λόγους από τους δικούς τους ε) Συνδικαλιστές σε ΔΕΚΟ και ΑΔΕΔΥ.

(απο κάπου το πήρα, δεν είναι δικό μου)


ΥΓ. Αυτό με το @ΕΟΣ είναι 99.99% μοντάζ.

Edited by - Deorum on 13/06/2013 20:59:22
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2013 :  21:01:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μα οι δεν πληρώνω;;;;;;;;;;;;;;;;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

MANOLIS2004
Master Forum-Runner

Greece
6423 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2013 :  21:09:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
giati einai montaz? pisteveis oti den einai toso koproskyla?

Trollidas Trollygouring Team
Garmin Νo, Mavrin Yes!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2013 :  21:50:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους

Να κλειδώσει; Ε, όχι, αυτή είναι η άποψη δημοκρατίας;

Η ΕΡΤ ήταν ελλειματική, ξεκάθαρα. Την επιδοτούσαμε όλοι μας. Από μόνη της δεν έβγαζε σχεδόν τίποτα. Τώρα αν εννοείς μετά τις επιδοτήσεις και τα χαράτσια δεν ήταν ελλειματική, ε, δεν είναι σοβαρός τρόπος σκέψης. Αυτοδύναμη οικονομικά δεν ήταν πάντως. Το αν θέλουμε ή όχι να είναι, αυτό είναι άλλο θέμα.

Εκλεισε η ΕΡΤ και έκλεισε μια ιερή αγελάδα. Έκλεισαν 800.000 επιχειρήσεις και δεν άνοιξε ρουθούνι. Διάβάστε την Ρέα Βιτάλη, "Άκλαυτος πήγες ιδιώτη" http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.society&id=25207

Στον ιδιωτικό τομέα, στην κάπως ελεύθερη αγορά, δεν μπορείς να απαιτήσεις από τους καταναλωτές να αγοράζουν, με έναν νόμο, από το Χ ρουχάδικο, για να το στηρίξουν. Δεν έχεις αντικείμενο να απαιτήσεις. Τι να πείς. Κλείνω τους δρόμους για να αγοράζετε ρούχα από το ρουχάδικο τάδε μην κλείσει. Δεν μπορείς στο φροντιστήριο αγγλικών πριν κλείσει, να κάνεις πορεία, να ζητήσεις τι από ποιον. Φέρτε τα παιδιά σας αγγλικά; Αν είναι κάνεις πχ μια διαφημιστική καμπάνια και αν πιάσει έπιασε. Αλλιώς κλείνεις.

Ενώ στα δημόσια, εεεεε, σε παίρνει. Κερδίζεις δεν κερδίζεις δεν έχει σημασία. Κλείνεις, και απαιτείς, από κάτι "απρόσωπο" τους όποιος άλλους, με έναν νόμο, να υπάρχει. Όχι από τους δυνητικούς πελάτες σου που πρέπει να κερδίσεις, αγωνιζόμενος, δουλεύοντας και παλεύοντας συνέχεια. Αλλά από τον προστάτη σου. Να τα πάρει από τους άλλους να στα δώσει.

ΥΓ: Ο Sam θα έχει πάρει ποπκόρν!
[/quote]


Ρίγκο
συμφωνώ, όμως σε αυτή τη χώρα το πρόβλημα δεν είναι ο δημόσιος ή ο ιδιωτικός τομέας αλλά η άθλια νοοτροπία που κουβαλάμε.

The more you hurry to succeed, the longer it will take to succeed.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 46 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000