Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Έκλεισε η ΕΡΤ!!!
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 46

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2013 :  22:09:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Βασίλη, ιδού δείγμα της νοοτροπίας, από τον Αλκη Γαλδαδα στο protagon:

Η κλάψα για την ΕΡΤ

Είχα γνωρίσει έναν συμπαθητικό άνθρωπο που ήταν μέλος χορευτικού ομίλου και έτρεχε παντού όπου νόμιζε ότι η παρουσία του θα βοηθούσε σε αυτό το θολό κατασκεύασμα που λέγεται ακόμη «ελληνική παράδοση κατά τη σύγχρονη εποχή». Έπαιρνε άδεια από τη δουλειά του, έχανε μεροκάματα, κουβαλούσε στολές, λαϊκά όργανα, χόρευε και αισθανόταν πως εκπληρώνει ένα εθνικό καθήκον. Μου γνωστοποίησε λοιπόν την εμπειρία του μια φορά που φορτώθηκαν σε αυτοκίνητα και μικρά λεωφορεία για να κάνουν ένα εξωτερικό τηλεοπτικό γύρισμα, όπου θα χόρευαν χορούς του τόπου τους. Αυτό θα γινόταν για λογαριασμό της Ε.Ρ.Τ. και τη λήψη θα την πραγματοποιούσαν σκηνοθέτες, οι βοηθοί τους, τεχνικοί, φροντιστές του κρατικού τηλεοπτικού σταθμού. Μόλις λοιπόν έφθασαν σε ένα μέρος κοντά στο Σούνιο, σε ένα ξέφωτο όπου θα γινόταν το γύρισμα οι άνθρωποι της Ε.Ρ.Τ. τους είπαν (μας διέταξαν μου είπε εκείνος, επί λέξει), να κατεβούμε και να περιμένουμε. Εκείνοι εξαφανίστηκαν, τους κατάπιε η γη, κυριολεκτικά. Μετά από δυο-τριών τουλάχιστον ωρών αναμονή εμφανίστηκαν πάλι. Δεν ήταν μόνον το ότι είχαν πάει σε κάποια ταβέρνα και καλόφαγαν αφήνοντας τους άλλους ντυμένους με τις παραδοσιακές στολές, να περιφέρονται κάτω από τον ήλιο (σκεφθείτε τη σκηνή), αλλά όπως κατάλαβαν η όλη αυτή συμπεριφορά είχε και μια ακόμη πιο απεχθή ουρά. Διότι οι μάγκες(;) κατά πάγια τακτική το έκαναν αυτό για να αργοπορεί αρκετά το γύρισμα και να γράφουν μέσα στην ημέρα αδρά αμειβόμενες υπερωρίες.

Άντεξα για μερικές ώρες μετά την ανακοίνωση Κεδίκογλου να βλέπω την εκπομπή από την Ε.Ρ.Τ., τι να έκανα άλλωστε; Η Ε.Σ.Η.Ε.Α. αυτό το σωματείο που με τις ενέργειές της έχει καταφέρει να φέρει σε ακόμη πιο δεινή θέση τον Τύπο, γραπτό, τηλεοπτικό, ραδιοφωνικό, ιντερνετικό, επέβαλε σε όλα τα άλλα ηλεκτρονικά Μέσα επτάωρη σιγή (αδιαφορώντας αν κάποιοι είχαν ξενυχτήσει για να ετοιμάσουν εκπομπές, συνεντεύξεις, αν είχαν παραγγελθεί διαφημίσεις που παίχθηκαν στο βρόντο). Μόνον η Ε.Ρ.Τ. είχε εικόνα σχετική με τα όσα συνέβαιναν στην Αγία Παρασκευή. Τζάμπα πανελλήνια δημοσιότητα και όπως καταλαβαίνει ο αναγνώστης σαν τις μύγες μαζεύτηκαν μόλις το πήραν είδηση, σχετικοί και άσχετοι και όλοι έλεγαν από μια σαχλαμάρα, συμπαράστασης βέβαια, αφού ήταν τζάμπα και καλοδεχούμενη. Στο προαύλιο της Ε.Ρ.Τ. ήλθαν από διάφορους «συνδικάλες» που έκαναν ανέξοδη και ανώδυνη περαντζάδα μέχρι και κάτι τύποι από το Ελληνικό Πατριωτικό Μέτωπο με τις σημαίες τους καθώς και από άλλα κόμματα. Ναι, μέχρι και από το Κ.Κ.Ε. εκπρόσωπος. Και βγήκε και ο κυρ-Κουτσούμπας να πει ότι δεν είναι σωστό να κλείσουν το σταθμό. Μίλησε δηλαδή το κόμμα που με τον πιο στυγνό τρόπο πριν λίγο μόλις είχε κάνει ακριβώς το ίδιο συν τις εκκαθαρίσεις στο Ριζοσπάστη. Ακούσαμε από πολλούς ότι κινδυνεύει η Δημοκρατία.

Ακούσαμε ότι ανησυχεί το BBC και κάποιος Αντώνης Τάδε προφανώς εξέχων συντάκτης, (δεν τους ξέρω κιόλας καλά γιατί δεν διανοήθηκα εδώ και χρόνια να βλέπω ειδήσεις σερβιρισμένες από την Ε.Ρ.Τ.), είχε πιάσει στασίδι και μας βομβάρδιζε με εξυπνάδες βάζοντας ιδέες και στους δύσπιστους για το ορθόν του όλου εγχειρήματος. Βέβαια αυτό που πάνε να κάνουν Σαμαράς-Κεδίκογλου δεν πείθει και πολύ. Ακόμη περισσότερο όταν αυτό γίνεται μόλις ένα 24ωρο μετά το μεγαλοπρεπές γκολ που ο κυρ-Αντωνάκης έφαγε στον αγώνα για το ξεπούλημα της Δ.Ε.Π.Α. και πιο πολύ φέρει τα χαρακτηριστικά του αντιπερισπασμού. Τη μάνικα όμως για το καθάρισμα της βρωμιάς που έχει μαζευτεί σε κάθε τι σχετικό με την Ε.Ρ.Τ. έπρεπε να την κρατούν άλλα χέρια. Δικαστές ίσως, που θα ερευνούσαν και τις καταγγελίες του αφεντικού έως τώρα, Κεδίκογλου, για το δικό του μαγαζί(!), λες και αυτός ήταν σε διακοπές.

Δυστυχώς για όσους εργάζονται στην Ε.Ρ.Τ. φιλότιμους και μη, πρόκειται για πολύ αμαρτωλό και βρώμικο μαγαζί και δύσκολα θα βρουν από τον πολύ και ανένταχτο κόσμο συμπαράσταση. Ο καθένας σχεδόν έχει και από μιαν απορία στο μυαλό του:

Για ποια Δημοκρατία που κινδυνεύει κάνουν λόγο οι διάφοροι προστρέξαντες; Το Δελτίο Ειδήσεων της Ε.Ρ.Τ. δεν ήταν το κουρελόπανο που σφούγγιζε τον κάθε Υπουργό και Πρωθυπουργό; Πότε η Ε.Ρ.Τ. έκανε κάτι ανεξάρτητο από την Κυβέρνηση; Δεν έχουμε τίποτα να θυμόμαστε και τίποτα να χάσουμε από το δελτίο τους.
Στην Ε.Ρ.Τ. δεν βρήκαν στέγη κατά καιρούς όλα τα λαμπερά αστέρια της ελληνικής Δημοσιογραφίας; Πόσο πίσω να πάω; Στην εποχή του Σπύρου Χατζάρα; Να θυμηθώ ότι η κα Παναγιωταρέα, από απλή γραμματεύς της Ε.Ρ.Τ., έγινε τελικά δημοσιογράφος (έφθασε να γίνει και καθηγήτρια σε έδρα που βγάζει νέους δημοσιογράφους); Να μνημονεύσω την πάντα καλά πληροφορημένη στα καλλιτεχνικά Μπίλιω Τσουκαλά, την αδάμαστη Έλλη Στάη με τις τρομακτικές συνεντεύξεις (τον Ευάγγελο Βενιζέλο πριν λίγο καιρό τον απέσπασαν καθημαγμένο από τα νύχια της και τις αιχμηρές ερωτήσεις της και τον έτρεχαν στα νοσοκομεία), τον Κώστα Αρβανίτη που υπέστη δεινή ήττα κάποτε από τον κύριο Νίκο Αλέφαντο, και τον σκληρό σαν να βγήκε χθες από τα Ο.Υ.Κ. Αιμίλιο Λιάτσο; Και όλους αυτούς τους πληρώσαμε, μην το ξεχνάμε, με το λουρί στο σβέρκο.
Ακούστηκε χθες κάτι και για τα αρχεία της Ε.Ρ.Τ. που υπεξαιρέθηκαν και κατέληξαν σε ιδιωτικά κανάλια. Όποιος το λέει αυτό μπορεί να μου δώσει μια πειστική εξήγηση για το πώς μπορεί να συνέβη κάτι τέτοιο χωρίς τη συνέργια κάποιων μέσα από την Ε.Ρ.Τ.; Ήταν αυτοί και χθες εκεί στην αυλή του Ραδιομεγάρου;
Όταν είχαμε όλον αυτό τον οργασμό για να μάθουν στην κα Ανθή Σαλαγκούδη ανάγνωση (ειδήσεων) πού ήταν οι εργαζόμενοι στην Ε.Ρ.Τ. και η Ε.Σ.Η.Ε.Α.;
Στην Ε.Ρ.Τ. είδαμε υπέροχες ταινίες και κάποιες εκπομπές όπως το Παρασκήνιο. Μέχρις εκεί όμως.
Τα Αθλητικά είναι άλλη μια τιμημένη ιστορία που έχει γραφτεί στην Ε.Ρ.Τ. Άθλια παρουσίαση, μηδαμινές έως και θλιβερές γνώσεις, κτηνώδης αυτοπεποίθηση, ιδιαίτερα στα γύρω από το ποδόσφαιρο. Και ασύστολη οικονομική αιμορραγία. Πριν λίγο καιρό μας έδειχναν αγώνες κολύμβησης σε πισίνα 25 μέτρων, στο εξωτερικό, όπου δεν συμμετείχε έστω ένας Έλληνας αθλητής. Πόσο να μας κόστισε αυτό το τίποτα;
Επίσης ήθελα να ρωτήσω όλους αυτούς τους «αυθόρμητους» συμπαραστάτες και τους δημοσιογράφους της Ε.Ρ.Τ. όταν έκλεισαν το Indy Media πόσοι ένιωσαν την ανάγκη να συμπαρασταθούν; Αυτοί που εργαζόταν στην Ε.Ρ.Τ. ένιωσαν ότι τους αφορούσε αυτή η ενέργεια; Δεν νομίζω, μάλλον το κορόιδο έκαναν, γιατί εκεί τα νέα που διακινούνται είναι επικίνδυνα. Πότε ανήγγειλαν κάποια εκδήλωση που ερχόταν από χώρο της πιο σκληρής πλευράς της Αριστεράς; Για να μην πω και για τον αντιεξουσιαστικό χώρο; Πότε έψαξαν ένα θέμα βρώμικο; Για μετανάστες που τους έφαγε το σκοτάδι; Για τα όργια που γινόταν στην Μανωλάδα εδώ και χρόνια, όχι μόνον το 2013.

Ο Αλέξης Τσίπρας λέει θα πάει στον Παπούλια. Σωθήκαμε δηλαδή και από τους δυο. Αντί να επιδιώξουν όλοι αυτοί οι ανέξοδα συμπαραστάτες, η Ε.Ρ.Τ. να αποκτήσει καθεστώς Ανεξάρτητης Αρχής, να μπαίνουν εκεί με διαγωνισμό όπου η αυστηρότητα και το αδιάβλητο να είναι στο ίδιο επίπεδο με τις Πανελλήνιες Εξετάσεις, τα βιογραφικά του καθενός υποψηφίου να υπάρχουν στο Διαδίκτυο, να υπάρχει στο τέλος της χρονιάς αξιολόγηση (βολικό είναι να κάνετε ρεπορτάζ για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών αλλά όχι για τους εαυτούς σας), κλαψουρίζουν για τη Δημοκρατία που κινδυνεύει χωρίς τις ειδήσεις της Ε.Ρ.Τ. και το έριξαν στις καταγγελίες, δηλαδή στα λόγια. Είπαμε, ακατάλληλοι άνθρωποι αποφάσισαν για δικούς τους λόγους αυτή την κίνηση, αλλά και όσοι είναι μέσα στην αυλή της Αγίας Παρασκευής, από τον καιρό των γυρισμάτων με τις ανεξέλεγκτες υπερωρίες μέχρι σήμερα, δεν κάνουν έναν περισσότερο αξιόπιστο αγώνα. (Διαβάστε και το άρθρο του Ν. Καρελιά στο protagon, πριν λίγες εβδομάδες για το πώς έμπαινες στην Ε.Ρ.Τ.).
*Λίγο πριν τα μεσάνυχτα τραγουδούσαν λέει το «Πότε θα κάνει ξαστεριά». Άσχετο; Τι να πω; Αν σκεφθείς ότι αυτό το τραγούδι έχει να κάνει με τη ζωοκλοπή και αυτός που τραγουδάει υποτίθεται θα κατέβει να καθαρίσει όποιους του έκλεψαν τα ζώα!

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.ellada&id=25161
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Amilkas
Newbie Forum Runner



46 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2013 :  22:23:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αυτή η διαμάχη ιδιωτικού και δημόσιου οργανισμού, όπως εμφανίζεται στη συζήτηση παραβλέπει τουλάχιστον ένα θεμελιώδες στοιχείο.
Σκοπός του δημόσιου οργανισμού δεν είναι η δημιουργία κέρδους.
Σκοπός του είναι η παροχή της υπηρεσίας. Μιας υπηρεσίας τόσο αναγκαίας η οποία πρέπει να παραχωρείται σε όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως οικονομικής δυνατότητας.
Επειδή λοιπόν το σύγχρονο κράτος θεωρεί κάποιες υπηρεσίες αναφαίρετα δικαιώματα, γι' αυτό μας φορολογεί, ώστε να τις χρηματοδοτεί.
Τούτου δοθέντος, όλοι μας θα πρέπει να κρίνουμε, έαν είναι αναγκαίο να υπάρχει δωρεάν δημόσια ενημέρωση και πολιτιστική εκπαίδευση. Εάν απαντήσουμε καταφατικά τότε θα πρέπει να δεχτούμε ότι πρέπει να υπάρχει δημόσια τηλεόραση.
Από εκεί και πέρα φυσικά θα πρέπει να κριθεί, εάν η λειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης εξυπηρέτησε το σκοπό για τον οποίο συνεστήθη. Εάν απαντήσουμε αρνητικά, τότε θα πρέπει να απευθυνθούμε στην διοίκηση του οργανισμού.
Εάν ο απλός υπάλληλος δεν ήταν ικανός για την δουλειά του ή πληρωνόταν υπερβολικά ή ή ή, είναι ζητήματα ευθύνης του προϊσταμένου του, της διοικήσεως και του υπουργείου κατά της αρχές της διοικητικής ιεραρχίας.
Στην γραμμή της ιεραρχίας δεν έχουμε όλοι τους ίδιους μισθούς ή τα ίδια καθήκοντα και φυσικά δεν έχουμε τις ίδιες ευθύνες.
Εάν ο Ελληνικός λαός φέρει το ίδιο μερίδιο ευθύνης με τις κυβερνήσεις που οδήγησαν τη χώρα σε αυτή την κατάντια (ή ενδεχομένως και μεγαλύτερο), τότε δικαιωματικά απολύθηκαν όλοι οι υπάλληλοι της ΕΡΤ, αλλά παρέμειναν στις θέσεις τους χωρίς απόδοση ευθύνης όλοι όσοι είχαν διευθυντικά πόστα τα προηγούμενα χρόνια, καθώς και οι πολιτικές ηγεσίες που ήταν υπεύθυνες για τις επιλογές.
Εάν όμως πιστεύουμε ότι η ευθύνη μας ως πολιτών είναι συγκριτικά μικρότερη ή ανύπαρκτη σε σχέση με τις πολιτικές ηγεσίες, τότε δεν μπορούμε παρά να συμπαρασταθούμε στους απολυμένους απλούς υπαλλήλους.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2013 :  22:36:55  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Συγγνώμη, αλλά οταν κάποιος από την αμυγδαλέζα βγάζει λόγο με τόσο χειροκρότημα από κάτω, κάτι με πιάνει.

Ραδιομέγαρο: Παρέμβαση λαθρομετανάστη στην κατάληψη της ΕΡΤ

http://www.youtube.com/watch?v=zop7k8wO570&feature=player_embedded

Σχεδόν ανατριχιαστικό και "ξεκαρφωματικό" θα έλεγα.
Για να μην νομίζουμε δλδ ότι όλη η κοινωνία είναι στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΡΤ, αλλά συγκεκριμένων μερίδων κρατιστών.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2013 :  22:40:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αγαπητέ Κώστα
οι θέσεις μου για τον Λεωνίδα
δεν αλλάζουν

Οι θέσεις όμως που υποννοείς ότι έχω ''γενικά''
σε πληροφορώ ότι
εδώ και κάποια χρονάκια
έχουν αλλάξει ριζικά
......................
Μουσικώς έχω κυριολεκτικά μεγαλώσει με την Ελληνική Ραδιοφωνία
και την εμπιστεύομαι ακόμα σαν τον Νο1 ραδιόφωνο(ΕΡΑ 2)
Έχει αξιόλογους ανθρώπους σε πάρα πολλές εκπομπές
και ακούγοντάς τους και μόνο
ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΧΕΙΣ

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

CaballoBlanco
Advanced Forum-Runner

Greece
378 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2013 :  22:42:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Η ΕΡΤ βλέπεται και ακούγεται πια παντού!! Αναμεταδίδεται από όλους, αυτή είναι η ήττα του συμασπισμού Νεοφιλελευθέρων και Φασιστών!!

Αυτή τη στιγμή γίνεται συναυλία με την αφρόκρεμα της ελληνικής συμφωνικής σκηνής στο ραδιομέγαρο (Καμεράτα, ΚΟΑ, Λυρική Σκηνή, Σύνολα ΕΡΤ).

Θαυμάστε success story των Σαμαροστουρναριών και Χρυσαυγιτών - Καρατζαφυρεραίων:

http://www.guardian.co.uk/media/2013/jun/13/ert-shutdown-bbc-government-reopen

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

CaballoBlanco
Advanced Forum-Runner

Greece
378 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2013 :  22:47:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Έτσι μπράβο... Σιγά - σιγά να αποκαλυπτόμαστε...

quote:
Originally posted by Deorum

Συγγνώμη, αλλά οταν κάποιος από την αμυγδαλέζα βγάζει λόγο με τόσο χειροκρότημα από κάτω, κάτι με πιάνει.

Ραδιομέγαρο: Παρέμβαση λαθρομετανάστη στην κατάληψη της ΕΡΤ

http://www.youtube.com/watch?v=zop7k8wO570&feature=player_embedded

Σχεδόν ανατριχιαστικό και "ξεκαρφωματικό" θα έλεγα.
Για να μην νομίζουμε δλδ ότι όλη η κοινωνία είναι στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΡΤ, αλλά συγκεκριμένων μερίδων κρατιστών.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GLOU GLOU
Master Forum-Runner

France


2585 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2013 :  22:49:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πάντως, εγώ που βλέπω 1 ώρα την ήμερα και αν, και 2/3 ώρες το ΣΚ τηλεόραση έκτος από TV5monde έβλεπα και κάποιες εκπομπές της ΕΡΤ. Τα άλλα κανάλια είναι...Τα «οικιακά» έπρεπε να γίνουν πιο ομαλά, αλλά με τους συνδικαλιστές...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Panos_1979
Forum-Runner



132 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2013 :  22:50:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τι κάνει ρε ο λαθρομετανάστης εκεί? Δεν φταίει αυτός. Το κράτος φταίει που αντί να τον διώξει τον έχει στην Αμυγδαλέζα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2013 :  22:59:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
103.7 στα FM για την Αττική
προς το παρόν ΗΣΥΧΙΑ..............................
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2013 :  23:09:37  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by CaballoBlanco

Έτσι μπράβο... Σιγά - σιγά να αποκαλυπτόμαστε...

quote:
Originally posted by Deorum

Συγγνώμη, αλλά οταν κάποιος από την αμυγδαλέζα βγάζει λόγο με τόσο χειροκρότημα από κάτω, κάτι με πιάνει.

Ραδιομέγαρο: Παρέμβαση λαθρομετανάστη στην κατάληψη της ΕΡΤ

http://www.youtube.com/watch?v=zop7k8wO570&feature=player_embedded

Σχεδόν ανατριχιαστικό και "ξεκαρφωματικό" θα έλεγα.
Για να μην νομίζουμε δλδ ότι όλη η κοινωνία είναι στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΡΤ, αλλά συγκεκριμένων μερίδων κρατιστών.





Ααχαχαχαχαχα,

Α ρε Caballo, δλδ αν βλέπεις έναν από την αμυγδαλέζα λαθρομετανάστη να φωνάζει σαν υστερικός κ να τον χειροκράτανε απο κάτω και δεν σου φαίνεται σωστό είσαι σίγουρα Χ.Α.

Αν δεν είσαι ΑΝΤΑΡΣΥΑ/ΣΥΡΙΖΑ/ΠΑΜΕ είσαι σίγουρα Χ.Α.

Νομίζω το υπόλοιπο 75% των ανθρώπων που δεν είναι στα βαθιά αριστερά, δεν θέλουν λαθρομετανάστες και δεν είναι Χ.Α. ούτε εγώ φυσικά, αλλά μάλλον δεν θα μπορέσω να σε πείσω.
Βλέπετε παντού φασίστες, τι πράγμα είναι αυτό. Νόμος = φασισμός. Άλλη άποψη = φασισμός. Έχουμε γεμίσει από αντι-φασίστες που έιναι τελικά μεγαλύτεροι φασίστες.
Το έχω ξαναπεί. Εγώ λοιπόν φίλε "αντι-φα", έχω κοπέλα μη-ελληνίδα. Όχι σουηδέζα ή αυστραλέζα.

Αν και να σου πω με αυτά που ακούνε πολλοί από εμάς, όταν πχ με 300 λαθρομετανάστες να έχουν μπουκάρει στην νομική, κάποιοι φώναζαν "Αλληλεγγύη", ή όταν καμιά φορά συζητάμε τα αυτονόητα, όπως πχ αν πρέπει η ΑΣΣΟΕΕ να έχει χώρους με "κουζινικά αντικείμενα καθημερινής χρήσης" δλδ αντισφυξιογόνες μάσκες, 100 άδεια μπουκάλια, στυλιάρια κτλ, και λέμε ΦΑΣΙΣΜΟΣ που μπήκε η αστυνομία να τα καθαρίσει...
δεν θέλει πολύ αρκετοί να αντιδράσουν οργισμένα και να φτάσουν στην Χ.Α. Όπως και το αντίθετο γίνεται πχ με τους αναρχικούς που απλά κουράζονται και από κάποιος σημείο κ μετά θέλουν απλά να τα σπάσουν. Ε το ίδιο και οι άλλοι.

Πάντως δεν είμαι εγώ αυτός. Trust me.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2013 :  23:48:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by MANOLIS2004

giati einai montaz? pisteveis oti den einai toso koproskyla?

Το θέμα για τη Στάη και τον τίτλο για το πέος ήταν ένα αστειάκι που έκανε το 2011 κάποιο μπλογκ και αναπαρήγαγαν άλλα σάιτ και μπλογκ ως αστείο περισσότερο, παρά ως είδηση. Πασίγνωστα αυτά. Η ΕΡΤ μάλιστα είχε κάνει αγωγή κατά αυτών των σάιτ, κάτι που και εγώ είχα σχολιάσει αρνητικά ως υπερβολική αντίδραση των χαρτογιακάδων του προεδρείου της ΕΡΤ. Η είδηση βρίσκεται εδώ: http://www.inews.gr/165/agogi-tis-ert-gia-topeos.htm

Συνεπώς Μανώλη πρέπει να ζητήσεις συγνώμη για τους χαρακτηρισμούς που ανέφερες, αυτοί μάλλον θα πρέπει να επιστρέφονται σε αυτούς που εκφράζονται έτσι μεταφέροντας ανεξέλεγκτα ψευδείς ειδήσεις, συνοδευόμενες μάλιστα με τέτοιες εκφράσεις.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/06/2013 :  00:51:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εν αρχή μας φόρεσαν τα μνημόνια, ξεπουλάνε τον δημόσιο πλούτο, εξαθλιωσαν τον λαό μας, τώρα έρχονται με τον πλέον επαίσχυντο και αντισυνταγματικό τρόπο (λες και το σύνταγμα το καταπατούν για πρώτη φορά..!) να κλείσουν (έτσι νομίζουν..)την EPT. Η ολίσθηση δεν έχει τέλος..! Φτάνει πια..! Δεν θα τους αφήσουμε να μας ρίξουν στα σκοτάδια!

Edited by - xipolitos on 14/06/2013 01:43:02
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/06/2013 :  01:23:25  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Έχουμε το ίντερνετ για να μην βυθιστούμε στο σκοτάδι. Κατάκτηση ξέρετε ποιου, του ακατανόμαστoυ φιλελελελελελε. :P

Σας βρήκα την λύση.
Γιατί αν δουλεύει θα λέτε δεν είναι αντικειμενικό, ή έχει βύσματα κτλ ή κάνει προπαγάνδα...

Να έχει κάθε κόμμα το δικό του κανάλι, να δείχνει ότι εκείνο θέλει.
Απλό τίμιο και ξεκάθαρο. Και μη-υποκριτικό.
Ούτε τσακωμοί για ρουσφέτια, ή χούντα ή επιλεκτικές ειδήσεις. Ούτε μεταξύ τους μαχαιρώματα ποιος θα δείξει ποιον, και διαπλοκές.
Βλέπεις το κανάλι του ΣΥΡΙΖΑ. Θες να δείς και την άλλη άποψη? Γυρνάς λίγο στο κανάλι της ΝΔ. Αν δεν θες, δεν πειράζει. Το ξέρεις όμως, έχεις γνώση.

Και τώρα το ίδιο γίνεται, ο καθένας το κανάλι του βλέπει, απλά έχει την ψευδαίσθηση ότι είναι αντικειμενικός.
Και τελειώνουν οι ιστορίες. Ο καθένας το κανάλι του, και το ανοίγει το κλείνει το κάνει ότι θέλει, χωρίς φωνές.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/06/2013 :  09:19:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μάνος Χατζιδάκις:

Κι αυτό θα το εισηγούμην, αλλά ο κόσμος δεν μπορεί να ζήσει πια, χωρίς την Ε.Ρ.Τ. Θα πεθάνουν αν δεν τους δώσεις εκείνο, για το οποίο θα μπορούν να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται. Η Ε.Ρ.Τ. είναι πολύτιμη, διότι δίδει στον Ελληνικό λαό, την ευκαιρία να διαμαρτύρεται και να λέει «τι αίσχος που είναι η Ε.Ρ.Τ.» Η αντιπολίτευση διαμαρτύρεται, γιατί δεν της δίνουν περισσότερο χρόνο, οι άλλοι διαμαρτύρονται γιατί δεν τους δίνουν περισσότερη «Δυναστεία», οι άλλοι διαμαρτύρονται γιατί υπάρχει η «Δυναστεία» και όλοι είναι ευχαριστημένοι... Η Ε.Ρ.Τ. είναι ένα απαραίτητο φάρμακο, για να ζούμε με την ψευδαίσθηση της ελευθερίας...

1984
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Koukouvagia
Elite Forum-Runner

1662 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/06/2013 :  10:10:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Deorum

Έχουμε το ίντερνετ για να μην βυθιστούμε στο σκοτάδι. Κατάκτηση ξέρετε ποιου, του ακατανόμαστoυ φιλελελελελελε. :P

Σας βρήκα την λύση.
Γιατί αν δουλεύει θα λέτε δεν είναι αντικειμενικό, ή έχει βύσματα κτλ ή κάνει προπαγάνδα...

Να έχει κάθε κόμμα το δικό του κανάλι, να δείχνει ότι εκείνο θέλει.
Απλό τίμιο και ξεκάθαρο. Και μη-υποκριτικό.
Ούτε τσακωμοί για ρουσφέτια, ή χούντα ή επιλεκτικές ειδήσεις. Ούτε μεταξύ τους μαχαιρώματα ποιος θα δείξει ποιον, και διαπλοκές.
Βλέπεις το κανάλι του ΣΥΡΙΖΑ. Θες να δείς και την άλλη άποψη? Γυρνάς λίγο στο κανάλι της ΝΔ. Αν δεν θες, δεν πειράζει. Το ξέρεις όμως, έχεις γνώση.

Και τώρα το ίδιο γίνεται, ο καθένας το κανάλι του βλέπει, απλά έχει την ψευδαίσθηση ότι είναι αντικειμενικός.
Και τελειώνουν οι ιστορίες. Ο καθένας το κανάλι του, και το ανοίγει το κλείνει το κάνει ότι θέλει, χωρίς φωνές.



Κάτι σαν τις αθλητικές εφημερίδες, ένα πράγμα!

________________________

Aν δεν σου δώσει η μάνα σου το πιό καλό χωράφι, χρόνια πολλά θα σε θωρεί να κάθεσαι στο ράφι!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 46 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000