Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Έκλεισε η ΕΡΤ!!!
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 46

dpkouk
ellanodikis

Greece


11938 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/06/2013 :  17:44:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
τιμο παντα φιλικα, οχι εδω...

http://marathon.yooblog.gr/

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/06/2013 :  17:53:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by echetlos

Ρε xipolitos, προσέβαλες μία φορά, προσέβαλες δεύτερη, πήρες θάρρος που παρ' όλα αυτά σου απαντούν ευγενικά και συνεχίζεις να προσβάλεις σε κάθε επόμενο ποστ σου όλο και περισσότερο!!!
Κάνε μας τη χάρη, κομπλεξικέ τύπε....

"My sport is your sport's punishment"

Δεν προσβαλα κανέναν και ιδιαίτερα σε προσωπικό επίπεδο! Εσύ με προσβάλεις και δεν στο επιτρέπω!

Edited by - xipolitos on 14/06/2013 17:54:46
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

echetlos
Master Forum-Runner



9191 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/06/2013 :  18:01:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Συν τοις άλλοις, μας λες και χαζούς...

"My sport is your sport's punishment"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dpkouk
ellanodikis

Greece


11938 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/06/2013 :  18:05:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ειρηνη ημιν παιδες...αυτο το θρεντ ως τωρα εχει εξελιχτει πολυ ωραια και με καταθεση διαφορετικων θεσεων, που ολες ειναι σεβαστες..ας μην γινεται επι προσωπικου, ας μην το χαλασουμε..προσωπικα μεσα σαυτες τις σελιδες διαβασα πολλα που ειτε διαφωνω ειτε συμφωνω μου φωτισαν πολλες πλευρες..ας συνεχιστει ετσι

http://marathon.yooblog.gr/

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

akira
Advanced Forum-Runner

Greece


285 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/06/2013 :  18:05:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63843473

Spiegel: Πιο σπάταλη από την ΕΡΤ η γερμανική ραδιοτηλεόραση

Ως λιγότερο δαπανηρή από την γερμανική ραδιοφωνία και τηλεόραση αλλά με πολύ χαμηλότερη τηλεθέαση και ακροαματικότητα από αυτές, περιγράφει το γερμανικό περιοδικό Spiegel την ΕΡΤ, επιχειρώντας μία σύγκριση του ελληνικού οργανισμού με ανάλογους γερμανικούς.
«Η ελληνική κυβέρνηση διέκοψε τη λειτουργία της κρατικής ραδιοφωνίας, με την πρόθεση να ανοίξει ένας νέος φορέας που υποτίθεται θα έχει δώσει τέλος στη δήθεν σπατάλη. Θα μπορούσε να αποτελέσει πρότυπο το γερμανικό σύστημα. Δεν είναι ομως μία καλή ιδέα», αναφέρει στην εισαγωγή του άρθρο του Spiegel.

«Η κίνηση αυτή ήταν τόσο δραστική, όσο και περίεργη: Εχοντας προηγηθεί λίγες μόνο ώρες συνεννόησης των τριών αρχηγών, η ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε την Tρίτη ότι κλείνει την κρατική ραδιοτηλεόραση. Τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη τα τρία τηλεοπτικά κανάλια και περισσότεροι από 20 ραδιοφωνικοί σταθμοί έπαυσαν να λειτουργούν. Περισσότεροι από 2.600 εργαζόμενοι απολύθηκαν από τη μία μέρα στην άλλη», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ο αρθρογράφος παραθέτει το σχέδιο της κυβέρνησης για τη νέα ΕΡΤ με 1.200 άτομα προσωπικό και μειωμένο τον προϋπολογισμό σχεδόν στο ένα τρίτο.

«Ως πρότυπο για τη νέα αυτή ραδιοφωνία η ελληνική κυβέρνηση επέλεξε τα σύγχρονα συστήματα δημόσιας ραδιοφωνίας της Γερμανίας. Δεδομένης λοιπόν της σύγκρισης αυτής: πόσο ακριβά κοστίζει η δημόσια ραδιοτηλεόραση στην Ελλάδα και τη Γερμανία και τί προσφέρουν στους πολίτες;», διερωτάται ο αρθρογράφος και προχωρά στη σύγκριση των δύο δημοσίων φορέων.

«Συγκρίνοντας σε μία πρώτη φάση το συνολικό κόστος των δύο φορέων, το αποτέλεσμα για τη Γερμανία δεν είναι και πολύ κολακευτικό: ο προϋπολογισμός για τα τηλεοπτικά δίκτυα ARD και ZDF, καθώς και το δημόσιο ραδιοφωνικό σταθμό για φέτος θα ανέλθει στα 8,7 δισ. ευρώ, που σημαίνει 109 ευρώ ανά πολίτη. Στην Ελλάδα αντιστοίχως η κατά κεφαλήν επιβάρυνση από την ΕΡΤ ανέρχεται μόλις στα 26 ευρώ.Επίσης, αν κανείς υπολογίσει και το μέσο εισόδημα στην Ελλάδα είναι το μισό σε σχέση με τη Γερμανία, τα γερμανικά δημόσια μέσα ενημέρωσης κοστίζουν το διπλάσιο αναλογικά με τα ελληνικά», σημειώνει ο Ντίκμαν.

Στη συνέχεια, ο αρθρογράφος, κάνει σύγκριση με τη ραδιοφωνία της Βαυαρίας, η οποία όπως επισημαίνει περιλαμβάνει 12,4 εκατ. κατοίκους, ενώ η Ελλάδα έχει 11,4 εκατομμύρια. Ωστόσο, φέτος θα κοστίσει 1.045.000 ευρώ.

Επίσης, το προσωπικό της ΕΡΤ φαίνεται πολύ λιγότερο: στη βαυαρική Ραδιοφωνία απασχολούνται 3.350 μόνιμοι υπάλληλοι και γύρω στους 1.500 συνεργάτες, δηλαδή ένα σύνολο περίπου 5.000 εργαζομένων έναντι 2.600 της ελληνικής ραδιοτηλεόρασης, συνεχίζει το άρθρο.

«Ακόμη πιο συντριπτικά είναι τα στοιχεία σύγκρισης της ΕΡΤ με τις μικρότερες περιφερειακές μονάδες του ARD. Η ραδιοφωνία του Ζάαρ (Saarländische Rundfunk) παράγει πρόγραμμα για ένα εκατομμύριο ανθρώπους, πολύ λιγότερους από το 10% των 11,3 εκατομμυρίων Ελλήνων στους οποίους απευθύνεται η ΕΡΤ. Ο προϋπολογισμός του ανέρχεται στα 111,3 ευρώ και αναλογεί σχεδόν στο 40% του προϋπολογισμού της ελληνικής δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Απασχολεί δε περίπου 559 υπαλλήλους και περίπου 150 εξωτερικούς συνεργάτηες, δυόμισι δηλαδή φορές περισσότερους από την ΕΡΤ συγκριτικά με τους πληθυσμούς του Ζάαρλαντ και της Ελλάδας», επισημαίνει ο αρθρογράφος.

Παράλληλα, το ZDF -το οποίο είχε χρησιμοποιήσει ως πρότυπο ο Ελληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος- σε κόστος είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με την ΕΡΤ. Τα κατά κεφαλή κόστη ανέρχονται στα 26 ευρώ για την ΕΡΤ και στα 25 για το ZDF, το οποίο όμως απασχολεί περίπου 8.000 άτομα συνολικά και δεν διαθέτει ραδιοφωνία, παρά μόνον τηλεόραση.

Ωστόσο, παραδέχεται ότι από πλευράς τηλεθέασης η ΕΡΤ όντως βρίσκεται σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα από τα δύο γερμανικά, καθώς συγκεντρώνει ένα ποσοστό της τάξης του 6%. Και τα ιδιωτικά κυριαρχούν σαφώς στην ελληνική αγορά. Αντιθέτως, στη Γερμανία το ZDF και το ARD βρίσκονται στην πρώτη τριάδα καναλιών ως προς τον αριθμό των τηλεθεατών, ενώ και οι ραδιοφωνικοί τους σταθμοί περιλαμβάνονται στους υψηλής ακροαματικότητας.

Τα λεμε στο τερματισμο
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/06/2013 :  18:05:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by echetlos

Συν τοις άλλοις, μας λες και χαζούς...

"My sport is your sport's punishment"

Αυτά είναι δικά σου λόγια.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Laga
Elite Forum-Runner



1698 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/06/2013 :  18:12:34  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Laga Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by nkouk

φίλοι και απόμαχοι της ΔΑΠ μόνο ποστάρεται εδώ ή απλά το θέμα εξελίχθηκε ως η γωνιά του φιλελευθερισμού?

ερώτηση προς όλους τους άλλους μην απαντήσετε εσείς (ξέρετε ποιοι)

τελικά θέλετε δημόσιες υπηρεσίες ή όχι και αυτές να καταργηθούν εντελώς;




Εγώ θέλω δημόσιες υπηρεσίες. Αλλά αρνούμαι σαν πούστης να είναι ο χώρος που οι πολιτικοί ξεπληρώνουν τα χρωστούμενα. Θέλω δημόσιες υπηρεσίες που θα στελεχώνονται ΜΟΝΟ με διαφανείς διαδικασίες και με απόλυτη αξιοκρατία (φαντάζομαι θα γελάς με αυτά τα νεοφιλελεύθερα που γράφω).

ΟΛΑ ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ!

Για πες και εσύ τώρα, συμφωνείς ή διαφωνείς με αυτό που γράφω?

Edited by - Laga on 14/06/2013 18:13:23
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/06/2013 :  18:29:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλό είναι να αποφεύγονται οι στερεοτυπικοί χαρακτηρισμοί και διότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα!

Επίσης ας προσπαθήσουμε να διαβάζουμε όλοι τι γράφουμε όλοι, να μην λέμε τα ίδια δυο και τρεις φορές, όσο γίνεται.

quote
Ο πόλεμος της συντεχνίας απέναντι στην προσπάθεια της Ελλάδας

Τη Τρίτη τα μεσάνυχτα έπεσε το σήμα της ΕΡΤ με έναν ξαφνικό ομολογουμένως τρόπο. Είχαν προηγηθεί όμως τρεις περιπτώσεις που η συντεχνία που λυμαίνεται για δεκαετίες την δημόσια τηλεόραση, είχε δείξει πως δεν έχει καμία διάθεση να ενημερώσει τον ελληνικό λαό, στα μεγάλα γεγονότα, αλλά αντίθετα αντιλαμβάνεται την ενημέρωση κατά το δοκούν και αδιαφορώντας για τα σημαντικά, έπαιρνε αποφάσεις με πολύ "δημοκρατικό" τρόπο....

Την ίδια ώρα που ο Σαμαράς πάλευε να φτιάξει την εικόνα της χώρας και γίνονταν μεγάλες συναντήσεις, η ΕΡΤ ήταν επιδεικτικά απούσα.

Η Μέρκελ ήρθε στην Αθήνα και η ΕΡΤ κατέβασε τον διακόπτη. Λίγους μήνες μετά ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ έρχεται στην Ελλάδα και η ΕΡΤ κατεβάζει ξανά, όλως τυχαία τον διακόπτη. Ο Σαμαράς πάει στην Κίνα και η ΕΡΤ , πιστή στο ραντεβού της με την ...ενημέρωση, κατεβάζει ξανά τον διακόπτη. Και τις τρεις φορές με την δύναμη του ισχυρού, που κανείς δεν τόλμησε ποτέ να αμφισβητήσει. Με βάση το "αποφασίζομεν και διατάσσομεν" κατέβαζαν τον διακόπτη. Στα πιο σημαντικά και μεγάλα γεγονότα.

Την τέταρτη φορά κατέβηκε ξανά ο διακόπτης ,απλά αυτή την φορά από τον Σαμαρά...
unquote

Σαμαρικός και ίσως υπερβολικός ο γράφων εδώ http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/602898/Otan-i-ERT-katebaze-praxikomatika-ton-diakopti.aspx αλλά ας μην κολλήσουμε ούτε στην ανωνυμία και ας προσπαθήσουμε να δούμε την μεγάλη εικόνα:

Όλοι αυτοί που φωνάζουν για την υπεράσπιση της πληροφόρησης, όταν είχαν την δύναμη να κατεβάζουν διακόπτες, τους κατέβαζαν!

Δεν θυμάμαι ποιος το είχε πει:
Δικαιος δεν είναι αυτός που δεν αδικεί αλλά αυτός που ενώ έχει τη δύναμη να αδικήσει, δεν το κάνει.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

nkouk
Forum-Runner

61 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/06/2013 :  18:41:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Laga

quote:
Originally posted by nkouk

φίλοι και απόμαχοι της ΔΑΠ μόνο ποστάρεται εδώ ή απλά το θέμα εξελίχθηκε ως η γωνιά του φιλελευθερισμού?

ερώτηση προς όλους τους άλλους μην απαντήσετε εσείς (ξέρετε ποιοι)

τελικά θέλετε δημόσιες υπηρεσίες ή όχι και αυτές να καταργηθούν εντελώς;




Εγώ θέλω δημόσιες υπηρεσίες. Αλλά αρνούμαι σαν πούστης να είναι ο χώρος που οι πολιτικοί ξεπληρώνουν τα χρωστούμενα. Θέλω δημόσιες υπηρεσίες που θα στελεχώνονται ΜΟΝΟ με διαφανείς διαδικασίες και με απόλυτη αξιοκρατία (φαντάζομαι θα γελάς με αυτά τα νεοφιλελεύθερα που γράφω).

ΟΛΑ ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ!

Για πες και εσύ τώρα, συμφωνείς ή διαφωνείς με αυτό που γράφω?


φυσικά και συμφωνώ σε αυτό με τις δημόσιες υπηρεσίες

και βεβαίως τα βύσματα θα φύγουν μόνο αν φύγουν πρώτα οι πολιτικοί σαν αυτούς που είναι στην εξουσία που θέλουν να ξεσκίσουν τον δημόσιο τομέα της χώρας κάνοντας τον έτσι όπως έχει καταντήσει τώρα για να τον πουλήσουν στις ιδιωτικές εταιρείες που τόσο πολύ αγαπάτε οι νεοφιλελεύθεροι και το δηλώνετε άμεσα ή έμμεσα σε κάθε ευκαιρία στο παρόν θέμα
γι αυτό και το χαρακτήρισα ως γωνιά του φιλελευθερισμού παραπάνω

και ο πλέον αδαής έχει καταλάβει ότι σκοπός για το κλείσιμο και τη συρίκνωση της ΕΡΤ είναι όχι η καταπολέμηση στο φαγοπότι που έγινε αλλά για να πουληθούνε οι ψηφιακές συχνότητες στις αγαπημένες σας ιδιωτικές εταιρίες που εκπροσωπούν οι κυβερνητικοί, επομένως πανυγηρίστε ελεύθερα αφού γίνεται το χατήρι σας

εξάλλου μόνο τρελός ή χάπατο θα πίστευε ότι κάθαρση θα γίνει από αυτούς που έφτασαν την κατάσταση εδώ που είναι

μπορείτε να γράψετε άφοβα μιας και οι μάσκες έπεσαν
αν και δεν τους συμπαθείτε (αν και μάλλον τους συμπαθείτε) ότι η ξεπουλημμένη χουντική τρικοματική κυβέρνηση ιδιωτικών και ενίοτε πολυεθνικών εταιριών συμφερόντων οδηγεί τα πράγματα εκεί που τα θέλετε εσείς οι φιλελεύθεροι, δεν είναι ντροπή!



Edited by - nkouk on 14/06/2013 18:45:58
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/06/2013 :  18:50:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Rigelian

Όταν κάποιος ζητήσει άπειρο ποσό το μήνα και ο άλλος του το δωσει, ευθύνη έχουν και οι δύο.
Όταν κάποιος προσφέρει άπειρο ποσό το μήνα και ο άλλος το πάρει, ευθύνη έχουν και οι δύο.
(στο πλαίσιο που συζητάμε)
Φυσικά και ο νόμος περί ευθύνης υπουργών δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει στην εποχή μας όπως και η βουλευτική ασυλία.

Sorry, αλλά όπως θα έλεγε και ο Γιανναράς, "αυτά είναι ιδεολογήματα". Ουτοπικές προτάσεις έχω κι εγώ άπειρες, επί του πρακτέου τι κάνουμε.

Ε, κι εδώ διαφωνούμε. Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν βελούδινα πραξικοπήματα. Όσο για τις συνδιαλλαγές, είναι πολύ απλό, το είπα και παραπάνω: It takes tow to tango.

Οκ, δηλαδή αν μας αρέσει η απόφαση την δεχόμαστε αν όχι δεν τη δεχόμαστε; Δηλαδή κατηγορούμε την δικαιοσύνη ότι βγάζει αποφάσεις όπως βολεύει κάποιους άλλους αλλά την δεχόμαστε όταν βγάζει αποφάσεις που βολεύουν εμάς;


Για το τελευταίο, πότε είπα κάτι τέτοιο? Αποφάσεις που δεν με 'συμφέρουν', μπορεί να τις θεωρώ σωστές, και το αντίστροφο. Μη παρερμηνεύουμε αυτά που λέω. Η γενικότερη άποψή μου για μεγάλο μέρος των δικαστών δεν αλλάζει.

Για τα υπόλοιπα, τα ξαναείπα σήμερα στις 2-3 προηγούμενες σελίδες, δεν θα επαναληφθώ. Υποστηρίζεις "νομιμοποιημένες" εκτροπές, μακάρι κάποτε να το αντιληφθείς και να κάνεις την αυτοκριτική σου όπως αυτός: http://www.thousandnews.gr/index.php/component/content/article/48-pentastilo/52183-binteo-q-q.html
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/06/2013 :  19:03:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Laga

quote:
Originally posted by nkouk

φίλοι και απόμαχοι της ΔΑΠ μόνο ποστάρεται εδώ ή απλά το θέμα εξελίχθηκε ως η γωνιά του φιλελευθερισμού?

ερώτηση προς όλους τους άλλους μην απαντήσετε εσείς (ξέρετε ποιοι)

τελικά θέλετε δημόσιες υπηρεσίες ή όχι και αυτές να καταργηθούν εντελώς;




Εγώ θέλω δημόσιες υπηρεσίες. Αλλά αρνούμαι σαν πούστης να είναι ο χώρος που οι πολιτικοί ξεπληρώνουν τα χρωστούμενα. Θέλω δημόσιες υπηρεσίες που θα στελεχώνονται ΜΟΝΟ με διαφανείς διαδικασίες και με απόλυτη αξιοκρατία (φαντάζομαι θα γελάς με αυτά τα νεοφιλελεύθερα που γράφω).

ΟΛΑ ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ!

Για πες και εσύ τώρα, συμφωνείς ή διαφωνείς με αυτό που γράφω?

Κι εγώ το θέλω απόλυτα. Όποιος βλέπει τη παραμικρή αλλαγή, ότι αυτό θα γίνεται, είτε στη νέα ΕΡΤ, είτε οπουδήποτε αλλού, ας μας το πει. Οι ίδιοι, εντελώς οι ίδιοι θα είναι οι πολιτικοί προιστάμενοι κι αυτοί που θα βάζουν τους διευθυντές και πάει λέγοντας. Όπως λέει η παροιμία, άλλαξε ο Μανωλιός.

Απλά επίδειξη δύναμης κάνανε, ότι αυτά που κάνανε σε 6 ώρες στην ΕΡΤ, με τον ίδιο φασιστικό τρόπο θα τα κάνουν και σε οποιονδήποτε από εμάς, όταν είμαστε απέναντι στη κυβέρνηση, είτε ως κοινωνική ομάδα, είτε ως φορολογούμενοι, άνεργοι μάλιστα, που μη έχοντας να πληρώσουμε τα χαράτσια τους θα μας παίρνουν τα σπίτια, κλπ κλπ κλπ.

Edited by - KostasPVol on 14/06/2013 19:04:55
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/06/2013 :  19:16:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Deorum



Μπράβο σε όσους πήγαν να υποστηρίξουν. Αφού ήταν ο ανταρσύα, αυτόν πήρε η εικόνα. Που το περίεργο, που το αρνητικό? Ας πήγαινε η νδ, το πασόκ, η δημάρ, να δείχνανε κι αυτούς.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/06/2013 :  19:20:28  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Οι μέρες του "αποφασίζωμεν και διατάσσωμεν' έχουν περάσει προ πολλού! Αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά οι κύριοι yes man .

Edited by - xipolitos on 14/06/2013 19:24:19
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Laga
Elite Forum-Runner



1698 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/06/2013 :  19:38:17  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Laga Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Ωραία λογική ρε παιδιά. Αφού αυτοί που πάνε να κάνουν την «κάθαρση» δεν είναι ικανοί (ή δεν πιστεύουμε) πως θα την κάνουν, τότε ΟΚ ας μείνουν τα πράγματα όπως έχουν, αρκεί να μην πειράξουμε τις ιερές αγελάδες του δημοσίου. Δεν είναι εντυπωσιακό πως όλα τα κόμματα πάντα έκαναν ότι μπορούσαν για να μην απολυθεί κανένας από τους πελάτες τους. Δεν είναι εξοργιστικό που 3 χρόνια τώρα προσπαθούμε (!!!) να εξυγιάνουμε το δημόσιο, και δεν φεύγουν ούτε καν οι επίορκοι. Είναι τέτοια η αδικία που νιώθω με αυτή την κατάσταση που ναι, καταφέρνω να κάνω πως δεν βλέπω τη φασιστική συμπεριφορά της κυβέρνησης. Ας καθαρίσει πρώτα ο βόθρος με τα πελατάκια και θα με ξαναπιάσουν πάλι οι ευαισθησίες μου. Σε λίγο θα οφείλω να συμπαρασταθώ και στους υπαλλήλους της Βουλής αν τους «πειράξουν» με αντισυνταγματικό τρόπο...
----------------------------------
ΟΛΑ ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΤΩΡΑ!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/06/2013 :  19:38:49  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Κανένα πρόβλημα που ήταν ΑΝΑΡΣΥΑ.
Αφού πολεμάνε για αυτό που πιστεύουν, μπράβο τους.
Δεν τους ασπάζομαι, αλλά καλά κάνουν, δεν έχω κάτι προσωπικό.

Εγώ θα ήθελα να πάω με μερικούς φίλους να στηθώ απέναντι με ένα ΠΑΝΟ που θα έγραφε, "ΚΑΤΩ ΟΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΓΑΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ" Αλλά φοβάμαι δεν θα υπάρξει ιδιαίτερη δημοκρατική ανοχή από αυτούς που πριν φώναζαν ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ...

Η ένστασή μου είναι, πως δεν είναι "Ο ΚΟΣΜΟΣ" δλδ σαν να λέμε, η πλειοψηφία ή όλοι, αλλά συγκεκριμένες ιδεολογίες, με μικρά ποσοστά που πρωτοστατούν σε αυτό.
Όταν ο "χαζούλης" τηλεθεατής βλέπει τις ειδήσεις θα πεί.
-"Α κοίτα ΌΛΟΣ ο κόσμος ξεσηκώθηκε και συμπαραστέκεται!"
Ευλογάνε τα γένια τους και δημιουργούν την εντύπωση μιας δήθεν γενικευμένη αγανάκτηση, ενώ δεν είναι τόσο γενικευμένη όσο θέλουν να βαυκαλίζονται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 46 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000