Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Έκλεισε η ΕΡΤ!!!
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 46

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/06/2013 :  00:29:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by GLOU GLOU

βλέπω ότι είστε αρκετοί υπέρ την σπατάλη και τον «φιλαράκο» τον βάζω μέσα για λόγους δημοκρατίας ή κάνω λάθος. Από αλλαγές στην ΕΡΤ γιοκ, δηλαδή, τι εννοείς ΚΠΒολ όλα καλά και να συνεχίζουμε? Λοιπόν, μικρή υπόθεση, είσαι πρωθυπουργός τι θα έκανες? Να δω πόσες απεργίες θα έφαγες

Πότε είπα 'όλα καλά, συνεχίζουμε'? Όχι ότι διαφωνώ σε αυτό, αλλά πότε το είπα?

Για τη σπατάλη, νομίζω κανένας δεν είναι υπέρ. Η "δική μου" πλευρά θεωρεί απαράδεκτο το πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι, αμφιβάλει για τις προθέσεις του κλεισίματος, θέλει να καταλογιστούν ευθύνες σ'αυτούς που επιτρέπουν και ενθαρύνουν την ασυδοσία υπογράφοντας προσλήψεις και υπέρογκους μισθούς, θέλει η λύση να είναι μειώσεις στο ελάχιστο τους μισθούς αυτούς και ακυρώσεις προσλήψεων τύπου Λιάτσου, και τιμωρία αυτών που τις έκαναν. Ούτε η "άλλη πλευρά" θέλει σπατάλη, απλά δικαιολογεί ή αποδέχεται τα μέτρα που πάρθηκαν.

Για την ΕΡΤ είπα τι θα έκανα στην 27η σελίδα 14/06/2013 : 23:02:07. Και όχι μόνο στην ΕΡΤ, αλλά και σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες. Απλά, εντελώς απλούστατα πράγματα, δικαιότατα, αλλά εντελώς αδύνατα να τα κάνει μια κυβέρνηση όταν είναι διεφθαρμένη και οι αλλαγές εμπλέκουν την ίδια.

Edited by - KostasPVol on 16/06/2013 00:32:26
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/06/2013 :  00:55:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Deorum

Νkouk, προσπάθησε να μην παρεξηγείς τον Μανώλη, είναι λίγο ιδιαίτερος χαρακτήρας ώρες ώρες. Συμφωνώ μαζί του, αλλά όχι στον τρόπο που μιλάει αρκετές φορές.


Πρόσκληση-πρόκληση. Βρες στο παρόν θέμα (και όχι μόνο) μερικά ποστ του, έστω με τρόπο έκφρασης που διαφωνείς, που να έχει επιχειρήματα δικά του, χωρίς εκφράσεις που πυροδοτούν τη κατάσταση. Η ίδια πρόσκληση ισχύει και για τον Κώστα (Rigelian) που επιμένει ότι τον καλύπτει στην ουσία αλλά όχι στον τρόπο έκφρασης. Ποια είναι η ουσία αυτή? Βρείτε μου ποστ που να επιχειρηματολογεί, κατά το δυνατό ήρεμα. Ή θα αντιγράφει άρθρα (αυτό δεν είναι αρνητικό), ή θα βρίζει, ή θα ειρωνεύεται. Ποια ουσία?

Χθες στο fb η επιχειρηματολογία του έφτασε στο να γράψει για κάποιο σάιτ ότι έφαγε π@@@τσα επειδή το ρίξανε χάκερς ή το κλείσανε (έγραψε και ολόκληρη τη λέξη). Κατόπιν αναφοράς μου (για πρώτη φορά έφτασα στο σημείο να κάνω αναφορά στο fb) το ποστ διαγράφηκε σύντομα. Το ίδιο δυστυχώς σιγά σιγά θα πρέπει να αρχίσει να γίνεται κι εδώ, γιατί κάποιοι μπερδεύουν την ελευθερία με την ασυδοσία. Ποστ όπως "Αλλη φορά θα σου ζητάμε την άδεια για το ποια θέματα μπορούμε να μαμήσουμε", πρέπει να είναι η τελευταία φορά που παραμένουν.

Και όλοι οι υπόλοιποι, οι περισσότεροι τουλάχιστον, μερικές φορές ξεφεύγουμε, αλλά αυτό γίνεται κάτω από τη παρόρμηση των επιχειρημάτων που γράφουμε, κατ'εξαίρεση, και όχι σε μόνιμη βάση.

Κατά τα άλλα, όπως είπε κι ο Πάτρικ πριν το γράψω, όλα καλά, δεν χρειάζονται περαιτέρω καυγάδες, διαφωνούμε για το θέμα, δεν χρειάζεται να διαφωνούμε και με κόντρες μεταξύ μας. Απόψεις σχολιάζουμε, ας αποφεύγουμε εκφράσεις που άλλωστε δεν πρόκειται να μας δώσουν περισσότερο δίκιο.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/06/2013 :  00:58:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
8 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ: «ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΤ; Ε ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ»;
* Κλείνουν την ΕΡΤ ρε ! Ε και τι με νοιάζει εμένα. Εκεί έτρωγαν με χρυσά κουτάλια.

-Όχι ηλίθιε. Δεν έτρωγαν με χρυσά κουτάλια. Η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων έπαιρνε μισθούς όπως εσύ και γω. Επίσης ο μισθός των 1000 ευρώ δεν είναι μεγάλος. Όσοι δουλεύουμε με 400 ευρώ μισθό και σκύβουμε και το κεφάλι δεν είμαστε ήρωες, που οι άλλοι πρέπει να μιμηθούν. Είμαστε μαλάκες.

* Ναι αλλά έκαναν ρουσφέτια στην ΕΡΤ, βάζαν τους δικούς τους....

-Οι εργαζόμενοι; Ή μήπως αυτοί που ψηφίζαμε; Η λογική πονάει κεφάλι κόβω κεφάλι είναι η λογική του φαύλου και του βλάκα. Μόνο αυτοί οι δύο δεν συνειδητοποιούν πως όταν κάτι δεν λειτουργεί σωστά ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΜΕ δεν το φιμώνουμε. Απλώς, μάλλον, μας πέφτει κάπως βαρύ να σηκωθούμε απ' το καναπέ και να διεκδικήσουμε ποιότητα και πολυφωνία.

* Δεν θα πληρώνω πια τη συνεισφορά στην ΕΡΤ.

-Εννοείς τα 4 ευρώ το μήνα ε; Το χαράτσι, το ΦΠΑ, τη Τράπεζα και όλους τους άλλους έμμεσους και άμεσους φορους, όμως, μια χαρά θα τους πληρώνεις. Έτσι δικαιωμένε; Άσχετο αν δεν φρόντισες ποτέ να μάθεις ότι σχεδόν το 50% της εισφοράς αυτής την τσεπώνει το κράτος.

* Είναι πολλοί στη ΕΡΤ. 2700 άτομα περίπου. Τί κάνουν ; Ξύνονται.

- Η ΕΡΤ συντηρεί τρία μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια. Ούτε ξέρω πόσους ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλο το ΚΟΣΜΟ, πόσα κανάλια αναμτετάδοσης. Όλα αυτά απαιτούν ηχολήπτες, εικονολήπτες, δημοσιογράφους, φύλακες, εξειδικευμένους τεχνικούς, σκηνοθέτες, κάμεραμεν κ.λπ Η ΕΡΤ διαθέτει ορχήστρα, εξαιρετικής ποιότητας, με μουσικούς, μαέστρους κ.λπ. Η ΕΡΤ διαθέτει ένα ΑΡΧΕΙΟ κληρονομιά όλων μας, που για να διασωθεί , φυλαχτεί και ψηφιοποιηθεί ο καθένας καταλαβαίνει πόσες εργατοώρες χρειάζεται. Η ΕΡΤ είναι πρωτοπόρος στις νέες τεχνολογίες αφού είχε ψηφιακό σήμα πρώτη απ' όλους και ήδη έχει HD εικόνα την οποία της απαγορεύουν να χρησιμοποιήσει , γιατί οι ανταγωνιστές της δεν έχουν! (ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ/ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ/ΒΑΡΔΥΝΟΓΙΑΝΝΗΣ/ΚΥΡΙΑΚΟΥ κλπ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ). Όχι 2700 δεν είναι πολλά. Αν αναλογιστείς μάλιστα ότι άλλα δίκτυα δημόσια (BBC, ABC...) χρηματοδοτούνται απ' ευθείας από το προϋπολογισμό και έχουν και πιο πολλούς εργαζόμενους.

* Κοστίζει πολλά. Μας βάζει μέσα.

- Όχι. Η ΕΡΤ είναι κερδοφόρα. Μήπως όμως αυτό τους εμπόδισε στον ΟΠΑΠ, που δόθηκε σε υπόδικο μεγαλοεπιχειρηματία;

* Εγώ δεν έβλεπα. Άρα δε με νοιάζει.

-Η ΕΡΤ παρουσίαζε μοναδίκης ποιότητας εκπομπές και ντοκυμνατέρ αλλά και μουσικές στα ραδιοφωνικά προγράμματα. Ναι, η ενημέρωση δεν ήταν στα στάνταρ που θα θέλαμε. Αλλά αυτό απέχει παρασάγγας από το να την κλείσουμε. Αν εσένα δεν σε ενδιαφέρουν αυτές οι εκπομπές και η μουσική, ενδιαφέρουν άλλους, Έλληνες- και μη – ανά τον κόσμο. Όλη την ομογένεια , αλλά και ανθρώπους εδώ, που δεν ακούν μόνο Παντελίδη και Νότη και δεν θέλουν το κεφάλι τους να γίνει χυλός από το ΣΤΑΡ.

* Η ενημέρωση ήταν τα ίδια σκατά με τα άλλα κανάλια. Παπαγαλάκια ήταν κι αυτοί.

-Κάποιοι απ' αυτούς ναι. Αλλά η ΕΡΤ ήταν και πάλι η μόνη που έπαιξε πρώτη θέματα που οι άλλοι έθαψαν: Χαλυβουργία, Σκουριές, Ιδιωτικοποίηση νερού. Πράγμα που δείχνει, ότι οι βάσεις για μια σωστή πολυφωνία υπήρχαν. Η λύση δεν ήταν να κλείσει.

*Και γιατί μπήκες στο κόπο να τα γράψεις όλα αυτά;

-Γιατί το θέμα με την ΕΡΤ δεν είναι μόνο οι απολύσεις. Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι, όπως θέλουν να λένε, γιατί οι χιλιάδες κόσμου στο Σύνταγμα διαδήλωναν κατά μέτρων που αφορούσαν τον ιδιωτικό τομέα. Το θέμα με την ΕΡΤ είναι ότι με μια ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΉ πράξη νομοθετικού περιεχομένου η κυβέρνηση με το έτσι θέλω καταργεί έναν κλάδο. Ξεκίνησε από την ΕΡΤ γιατί εκεί πίστευαν ότι θα πέρναγε πιο εύκολα, αφού οι υπόλοιποι θα λέγαμε "δεν γαμιέται κι ΕΡΤ" Όταν θα έρθουν όμως για 'μας -αν δεν έχουν έρθει ήδη- θα μας πουν ότι υπάρχει δεδικασμένο...

Ας τελειώνουμε με το Διαίρει και Βασίλευε.

Τέλος, είναι σημαντικό σε τόσο δύσκολες εποχές να υπάρχει μη ιδιωτική ενημέρωση διαθέσιμη. Στο χέρι μας είναι να την κάνουμε και καλύτερη. Όχι όμως να την εξαφανίσουμε. Σε καμία χώρα στην Ευρώπη δεν έχει καταργηθεί η δημόσια τηλεόραση. Είναι κρατικοδίαιτοι οι Γερμανοί και οι Βρετανοί; Ο λαός χρειάζεται ένα μέσο που δεν θα ελέγχεται από τους διαπλεκόμενους μεγαλοεπιχειρηματίες και εφοπλιστές. Τώρα να το πάρουμε πίσω αυτό μέσο και να το χτίσουμε σωστότερα.

Πηγή: http://panospirin.wordpress.com/
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

mbair
Elite Forum-Runner

1233 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/06/2013 :  01:04:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους

Και η απάντηση στον αλεξη, φρεσκια φρεσκια....





Το μιντιακό σύστημα, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η πλειοψηφία των μεγάλων ιδιωτικών τηλεοπτικών καναλιών εθνικής εμβέλειας και πλέον η απαξιωμένη και χειραγωγημένη ΕΡΤ, που κεντρικός στόχος της κυβέρνησης είναι να μετατραπεί σε μια σύγχρονη ΥΕΝΕΔ.

πηγή. ΤΑ ΝΕΑ.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/06/2013 :  03:46:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Προσοχή! Όσες εφημερίδες κυκλοφορούν αυτό το Σαββατοκύριακο είναι απεργοσπαστικές και κυκλοφορούν με απόφαση των εκδοτών τους μάλιστα με "προστασια" των ΜΑΤ και με προφανείς στόχους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Καθημερινή που φιλοξενεί μάλιστα και δημοσκόπηση της... περασμένης εβδομάδας. Δεν έμαθε, δεν άκουσε, δεν είδε ότι υπάρχουν δύο χθεσινές δημοσκοπήσεις-κατραπακιές...
Η μόνη μη-απεργοσπαστική εφημερίδα, που θα κυκλοφορήσει το Σαββατοκύριακο, είναι η “Αδέσμευτη Γνώμη”, που κυκλοφορεί από τα Σωματεία Τύπου (ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ), με κείμενα και άρθρα των απεργών δημοσιογράφων.
Στόχος είναι η ενημέρωση για την πραξικοπηματική παρέμβαση στην ΕΡΤ αλλά και για τον στραγγαλισμό της ενημέρωσης που επιδιώκει η κυβέρνηση κατεβάζοντας τους πομπούς.

Edited by - xipolitos on 16/06/2013 05:39:36
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/06/2013 :  03:51:01  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Με λίγα λόγια έχουν απαγορεύσει σε οποιονδήποτε να ΜΙΛΑΕΙ (είναι κάτι παραπάνω από απλή εργασία εδώ), πανελλαδικά σε όλα τα ΜΜΕ, και μιλάει μόνο η μία φωνή.

Αυτό είναι δημοκρατία?
Ελευθερία έκφρασης?
Δικαιοσύνη?
Άσε το δικαίωμα στην εργασία, αυτό το φάγαμε προ πολλού.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/06/2013 :  04:10:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν πρόκειται περί απαγόρευσης η οποία ανάγεται στην επιχείρηση του κλεισίματος και φίμωσης της ΕΡΤ .. είναι απεργοσπαστικές!

Edited by - xipolitos on 16/06/2013 04:12:25
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/06/2013 :  04:35:43  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Να μην κυκλοφορουσαν τοτε δικο τους φυλλο.
Μιλαμε για τρομερα πραγματα.
Απεργια δεν ειναι να επιτρεπεις μονο σε εναν να ακουγεται. Ειναι φασισμος.
Η δικη τους ειναι υπερανω της απεργιας;

Τι σοι απεργια ειναι αυτη, καντε απεργια εσεις κ εμεις θα βγαλουμε φυλλο;
Αυτο δεν ειναι απεργια.δλδ δεν εργαζεται κανεις.

Ειναι προσπαθεια απολυτου ελεγχου της ενημερωσης, χωρις να ακουγονται αλλες φωνες. Αλλιως ας μην βγαζαν τιποτα.

Γιαυτο σιχαθηκαμε ορισμενοι οτι συνδικαλιστικο. Νομιζετε οτι δεν θελουμε προνοια, φροντιδα για τους αδυνατους κτλ. Οτι ειναι ενα τερας, οποιος μπορει μπορει οι αλλοι ας πεθανουν.

Ε οχι.

Γιαυτο σιχαθηκαμε την αριστεροσυνδικαλιστικη φασιζουσα νοοτροπια. Τους ταριφες, τους φωτοπουλους, τις εσηεες.

Μια χαρα θα θελαμε δημοσια προνια για πολλα αγαθα. Αλλα με αυτον τον καρκινο μεσα που ξεκιναει ελιτσα κ γινενται ογκος με μετασταση ποτε μην σωσουμε.
Φωναζεις στο τελος αι σιχτηρ να ειναι ιδιωτικα να τελειωνουμε. Γιατι οσους τους ταιζεις δεν χορταινουν. Γινονται χειροτεροι
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/06/2013 :  05:11:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
"Στόχος είναι η ενημέρωση για την πραξικοπηματική παρέμβαση στην ΕΡΤ αλλά και για τον στραγγαλισμό της ενημέρωσης που επιδιώκει η κυβέρνηση κατεβάζοντας τους πομπούς." Εκδίδεται με συλλογική διαδικασία και με απόφαση της γενικής συνέλευσης!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Elias_Run
Advanced Forum-Runner

Greece
355 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/06/2013 :  14:22:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους

Ούτε μια Γ@#$ΕΡΤ δεν μπορούν να κλείσουν...!!!

http://www.youtube.com/watch?v=qHnHj4WPEV4

Ηλίας Α.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

MANOLIS2004
Master Forum-Runner

Greece
6423 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/06/2013 :  16:18:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by KostasPVol

quote:
Originally posted by Deorum

Νkouk, προσπάθησε να μην παρεξηγείς τον Μανώλη, είναι λίγο ιδιαίτερος χαρακτήρας ώρες ώρες. Συμφωνώ μαζί του, αλλά όχι στον τρόπο που μιλάει αρκετές φορές.


Πρόσκληση-πρόκληση. Βρες στο παρόν θέμα (και όχι μόνο) μερικά ποστ του, έστω με τρόπο έκφρασης που διαφωνείς, που να έχει επιχειρήματα δικά του, χωρίς εκφράσεις που πυροδοτούν τη κατάσταση. Η ίδια πρόσκληση ισχύει και για τον Κώστα (Rigelian) που επιμένει ότι τον καλύπτει στην ουσία αλλά όχι στον τρόπο έκφρασης. Ποια είναι η ουσία αυτή? Βρείτε μου ποστ που να επιχειρηματολογεί, κατά το δυνατό ήρεμα. Ή θα αντιγράφει άρθρα (αυτό δεν είναι αρνητικό), ή θα βρίζει, ή θα ειρωνεύεται. Ποια ουσία?

Χθες στο fb η επιχειρηματολογία του έφτασε στο να γράψει για κάποιο σάιτ ότι έφαγε π@@@τσα επειδή το ρίξανε χάκερς ή το κλείσανε (έγραψε και ολόκληρη τη λέξη). Κατόπιν αναφοράς μου (για πρώτη φορά έφτασα στο σημείο να κάνω αναφορά στο fb) το ποστ διαγράφηκε σύντομα. Το ίδιο δυστυχώς σιγά σιγά θα πρέπει να αρχίσει να γίνεται κι εδώ, γιατί κάποιοι μπερδεύουν την ελευθερία με την ασυδοσία. Ποστ όπως "Αλλη φορά θα σου ζητάμε την άδεια για το ποια θέματα μπορούμε να μαμήσουμε", πρέπει να είναι η τελευταία φορά που παραμένουν.

Και όλοι οι υπόλοιποι, οι περισσότεροι τουλάχιστον, μερικές φορές ξεφεύγουμε, αλλά αυτό γίνεται κάτω από τη παρόρμηση των επιχειρημάτων που γράφουμε, κατ'εξαίρεση, και όχι σε μόνιμη βάση.

Κατά τα άλλα, όπως είπε κι ο Πάτρικ πριν το γράψω, όλα καλά, δεν χρειάζονται περαιτέρω καυγάδες, διαφωνούμε για το θέμα, δεν χρειάζεται να διαφωνούμε και με κόντρες μεταξύ μας. Απόψεις σχολιάζουμε, ας αποφεύγουμε εκφράσεις που άλλωστε δεν πρόκειται να μας δώσουν περισσότερο δίκιο.


1. Κώστα σε ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σου και εγώ σε αγαπάω το ίδιο.
2. Το συγκεκριμένο του εκανα εγώ απόκρυψη από τον τοίχο μου και μόνο, και όχι από την πρωτογενή πηγή. Αν νομίζεις ότι ασχολήθηκε το facebook με την καταγελία σου, λυπάμαι αλλά σε απογοητεύω. Εδώ την άλλη φορά είχε μπει στην σελίδα της ΝΙΚΕ ο άλλος με την φωτό του παπαδόπουλου και μας έβριζε χυδαία και δεν ιδρωσανε καθόλου.


4. Εν αντιθέσει με σένα που πιστεύεις ότι η χώρα μας είναι γεμάτη ευρώδενδρα και η κακιά Μέρκελ μαζί με τους δανειστές (τα ασφαλιστικά ταμεία δηλαδή και οι μικροεπενδυτές) δεν μας αφήνουν να τα τρυγήσουμε, εγώ καταλογίζω ευθύνες σε αυτούς που μας έφεραν σε αυτό το χάλι και σε όσους θέλουν να μας πάνε σε χειρότερα και μιλάω ανάλογα...πάντως αφου σε πειράζει σταμάτησα και ζήτησα και συγνώμη..


Trollidas Trollygouring Team
Garmin Νo, Mavrin Yes!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Running
Global Moderator

243 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/06/2013 :  16:50:45  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Running Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Παρακαλούμε περισσότερη ηρεμία. Προσβλητικά ποστ που υποβιβάζουν το διάλογο, από σήμερα δίνεται έμφαση να διαγράφονται (σε όλα τα θέματα).

Ισχύει για ΟΛΟΥΣ, ιδιαίτερη προσοχή σε όσους γράφουν αλλεπάλληλα και το κάνουν κατ'εξακολούθηση.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

MANOLIS2004
Master Forum-Runner

Greece
6423 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/06/2013 :  16:56:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
http://the-zed-blog.blogspot.gr/2013/06/h-e-300.html

Trollidas Trollygouring Team
Garmin Νo, Mavrin Yes!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/06/2013 :  18:49:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Για κοινωνικό, συναισθηματικό και ψυχολογικό σοκ μίλησε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, αναφερόμενος στο κλείσιμο της ΕΡΤ στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Στάση Media» και τον Νίκο Μαυρομμάτη.
«Η δημόσια ραδιοτηλεόραση έχει σταθεί δίπλα στο ΣΕΓΑΣ και στέκονται με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια. Είναι το παράθυρο μας στον κόσμο. Δεν μπορώ να διανοηθώ ούτε μια μέρα χωρίς δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα. Είναι τεράστιο πλήγμα και πρόβλημα για την κοινωνία, είναι καταστροφή για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός για να επιβιώσει, χρειάζεται επαφή με την κοινωνία. Αυτή την επαφή την διασφαλίζει η δημόσια ραδιοτηλεόραση και το έχει κάνει με επιτυχία πολλές φορές στο παρελθόν, είτε για μικρά, είτε για μεγάλα γεγονότα.» Ελπίζω ότι αυτή η συζήτηση θα είναι η πρώτη και η τελευταία με την ΕΡΤ κλειστή» κατέληξε. (Σημ: απόσπασμα από την συνέντευξη)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

jkassot
Advanced Forum-Runner

Greece


226 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/06/2013 :  19:00:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μάλλον η οικονομική κατάσταση δεν είναι τόσο άσχημη όσο νομίζαμε...

Εάν υπάρχουν τόσο πολλοί Έλληνες που κόπτονται για το αν θα λειτουργούν ή όχι άλλα 2-3 κανάλια στο χαζοκούτι σημαίνει ότι έχουν λύσει τα βασικά προβλήματα επιβίωσης και ασχολούνται με τις πολυτέλειες της ζωής τους. Εκτός αν πιστεύουν βέβαια ότι η κρατική τηλεόραση αποτελεί κοινωνικό αγαθό όπως η Παιδεία και η Υγεία...αν και σπάνια ή ποτέ δεν την παρακολουθούσαν.

Προσωπικά, αν και δεν είμαι άνεργος αλλά δοκιμαζόμενος από την κρίση όπως οι περισσότεροι Έλληνες, δεν θα με πείραζε και τόσο αν σταματούσαν να εκπέμπουν όλα τα κανάλια της TV.
Ίσως να με πείραζε πριν λίγα χρόνια, αλλά πλέον η εξέλιξη της τεχνολογία με τις ευρυζωνικές συνδέσεις έχει απλά καταστήσει την TV ξεπερασμένο μέσο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας...

Όσον αφορά τους εργαζόμενους της ΕΡΤ που χάνουν την δουλειά τους είναι όντως κρίμα, αλλά δεν διαφέρουν ουσιαστικά σε τίποτα από τους χιλιάδες άλλους που χάνουν κάθε μέρα την δουλειά τους από το κλείσιμο των ιδιωτικών εταιριών ή μήπως αυτοί θα πρέπει να έχουν ιδιαίτερη μεταχείρηση για κάποιο λόγο?

Edited by - jkassot on 16/06/2013 19:04:18
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 46 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000