Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Έκλεισε η ΕΡΤ!!!
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 46

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/07/2013 :  17:35:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Η χασούρα του δημοσίου από ρήτρες κλπ της ΕΡΤ
πάλι ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ
να μην συζητηθεί!!

Θα... ξαναδώσω συγχαρητήρια!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

giorgosdelta
Master Forum-Runner

Greece


4808 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/07/2013 :  21:04:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by GERMANOS

Η χασούρα του δημοσίου από ρήτρες κλπ της ΕΡΤ
πάλι ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ
να μην συζητηθεί!!

Θα... ξαναδώσω συγχαρητήρια!



Το θέμα είναι να γίνει η σταύρωση και να εκτονωθεί ο όχλος. Να ξεσπάσει.
Ποιός ασχολείται μετά με στεφάνια;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/07/2013 :  23:30:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Στα Γεράνεια όρη τα ΜΑΤ με ιδιώτες τεχνικούς ρίχνουν κι άλλο ‘μαύρο’ στην ΕΡΤ. Με εντολή του υπουργείου Οικονομικών (του Στουρνάρα) τα ΜΑΤ με 2 μισθωμένους ιδιώτες τεχνικούς έσπασαν τις κλειδαριές του πομπού αναμετάδοσης της ΕΡΤ στην κορυφή των Γερανειών, κατέστρεψαν τις εγκαταστάσει κι ‘έριξαν’ το σήμα. (Ο πομπός έδινε σήμα στον Κορινθιακό κόλπο, Βορειοδυτική Πελοπόννησο, τη νοτιοανατολική Αττική και τον Σαρωνικό). Κι όλα αυτά όταν για 17η μέρα η κυβέρνηση παρανομεί και δεν εφαρμόζει τη ρητή διάταξη -προσωρινή διαταγή- του Συμβουλίου της Επικρατείας ότι πρέπει αμέσως να επανέλθει το σήμα και η λειτουργία της ΕΡΤ Α.Ε. Υπομονή μετά "το μαύρο" και το σκοτάδι έρχεται το Φως !
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

foris
Advanced Forum-Runner



220 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/07/2013 :  09:45:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Περί τα 120 εκατ. ευρώ προβλέπει το σχετικό σχέδιο νόμου για το κόστος της απόλυσης των 2.600 εργαζομένων της ΕΡΤ. Αν διαιρέσουμε το ποσό αυτό αναλογούν περίπου 45.000 ευρώ κατ’ άτομο...

Εάν συναρμολογήσουμε ολόκληρη την εικόνα όμως, το ποσό αυτό μοιάζει περισσότερο με bonus παρά με αποζημίωση, καθώς οι 2.000 από τους 2.600 απολυμένους προβλέπεται να επαναπροσληφθούν.

Την ίδια ώρα περίπου 1.000 Έλληνες καθημερινά χάνουν τη δουλειά τους στον ιδιωτικό τομέα και προστίθενται στη «χωματερή» του 1,5 εκατ. των ανέργων...

Καθώς οι περισσότεροι από αυτούς απολύονται από επιχειρήσεις που βάζουν λουκέτο, δεν λαμβάνουν καμιά αποζημίωση και φυσικά δεν υπάρχει πουθενά στον ορίζοντα η πιθανότητα της επαναπρόσληψης.

Αν πιστεύαμε στις θεωρίες συνωμοσίας, θα ήταν εύκολο να συνάγουμε το συμπέρασμα πως το «λουκέτο» στην ΕΡΤ το προκάλεσε το ίδιο το παρακράτος των συνδικαλιστών και πελατών των κομμάτων, για να εξασφαλίσει ένα ακόμη bonus στους χαλεπούς καιρούς της κρίσης και κυρίως ενόψει του κινδύνου του δημοσιονομικού εκτροχιασμού και μιας άτακτης κατάρρευσης της χώρας...

Η συγκεκριμένη οικονομική δοσοληψία όμως είναι ένας μηχανισμός μηδενικού αθροίσματος. Ήτοι, τα κέρδη του ενός είναι ζημιά κάποιου άλλου...

Στην προκειμένη περίπτωση είναι ζημιά του φορολογούμενου που θα πληρώσει το λογαριασμό. Μεταξύ των ανώνυμων φορολογουμένων, φυσικά συμπεριλαμβάνεται και το 1,5 εκατ. των ανέργων, των χιλιάδων Ελλήνων του ιδιωτικού τομέα που έχει μείνει χωρίς εισόδημα και ψάχνει στα σκουπίδια για υπολείμματα πρωτεϊνών...

Το πελατειακό πολιτικό σύστημα δεν ορρωδεί προς ουδεμιάς αναστολής ή εντροπής προκειμένου να εξασφαλίσει και μετά το θάνατο της οικονομίας και της χώρας τους πελάτες που αποτελούν τη βάση της πυραμίδας της πολιτικής εξουσίας και της κρατικοδίαιτης οικονομίας του.

Η αριστερά με δεκαετίες αγώνες υπέρ των πολιτικά και οικονομικά αδικημένων βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων των προνομιούχων και των διεφθαρμένων, καλύπτοντας την ένδεια του κοινού περί του δικαίου αισθήματος με οικονομίστικες αρλούμπες και θολές συνθηματολογίες περί αλληλεγγύης.

Όπως έχει διδάξει και ο Μαρξ όμως στην οικονομία τα πράγματα είναι απλά αρκεί να ακολουθήσει κάποιος τα ίχνη του χρήματος. Ήτοι εν προκειμένω, ποιος πληρώνει και ποιος εισπράττει.

Δεν είναι τυχαίο πως απειλούν κάθε φωνή που είναι διαφορετική και δεν υποστηρίζει τα κατεστημένα συμφέροντά τους. Οι ένοχοι απειλούν, οι δίκαιοι αγνοούν την ανυπόστατη κριτική.

Αν νομίζετε πως η ΕΡΤ είναι η μοναδική περίπτωση που το κομματικό κράτος αμείβει εκτάκτως τα δικά του παιδιά κάνετε λάθος.

Για να κλείσουν την Ολυμπιακή Αεροπορία που απομυζούσε για δεκαετίες τον ελληνικό λαό για να ψαρεύει η κομματική νομενκλατούρα «φρέσκο κρέας» αεροσυνοδών αποζημίωσαν τους απολυμένους της με 1,3 δισ. ευρώ περί τις 230.000 κατά κεφαλήν για να τους προσλάβουν στη συνέχεια μαζί με τους άλλους αργόμισθους στο δημόσιο.

Πληρώσαμε κάτι παραπάνω, αλλά από τον καιρό που ιδιωτικοποιήθηκε η Ολυμπιακή κάποιος μπορεί να προγραμματίσει τα ταξίδια και τις δουλειές του, αφού τα αεροπλάνα πλέον φτάνουν και φεύγουν στη ώρα τους...

Θέλετε να μιλήσουμε για τις περίφημες εθελούσιες του ΟΤΕ που έκαναν πλούσιους διάφορους προνομιούχους του συνδικαλιστικού παρακράτους που κυβερνά τον τόπο;

Είναι άπειρα τα παραδείγματα λεηλασίας του δημόσιου χρήματος από το κομματικό παρακράτος με διακομματική και υπερκομματική ανοχή και σφραγίδα.

Η κατάφορη αδικία που γίνεται σε βάρος της πλειοψηφίας των Ελλήνων αυξάνει την απονομιμοποίηση του πολιτικού συστήματος και οι ηλίθιοι που ανέχονται αυτή τη κατάσταση κάποια στιγμή θα τρίβουν τα μάτια τους, όταν ο ελληνικός λαός μη αφηνόντάς του καμιά διέξοδο θα επιλέξει πολιτικά να κάνει άλμα στο κενό…


Πηγή:www.capital.gr
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/07/2013 :  12:10:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ρε δείχτε την ομιλία του Τσίπρα και το συνέδριο live από την ΕΔΤ!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/07/2013 :  16:34:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους

Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ, ΑΛΛΑ Ο ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ
Του Κώστα Βαξεβάνη
Ο υφυπουργός ΠΕΚΑ κύριος Ασημάκης Παπαγεωργίου, έμελε μάλλον να γίνει γνωστός ως Ηρόστρατος. Έβαλε φωτιά στο ίδιο του το Υπουργείο και έγινε γνωστός. Όπως αποκαλύπτεται στο HOH DOC που κυκλοφορεί, προσέλαβε ως συνεργάτιδά του την κυρία Όλια Αποστολοπούλου. Όλια Αποστολοπούλου ονομάζεται και η σύζυγος του καλού φίλου του κ. Παπαγεωργίου και διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Γιώργου Μουρούτη.
Η πρόσληψη της κυρίας Μουρούτη στο υπουργικό γραφείο, δεν συνδέεται με καμιά δημοσιευμένη απόφαση σε ΦΕΚ ή με κάποια διαδικασία αξιολόγησης. Είναι δηλαδή σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις παράνομη.

Απευθυνθήκαμε επισήμως στο ΥΠΕΚΑ τις τελευταίες 5 μέρες, μέσω τηλεφωνημάτων αλλά και δύο αποστολές FAX, ζητώντας να μας ενημερώσουν όπως έχουν υποχρέωση αφού διαχειρίζονται Δημόσιο χρήμα και εξουσία, μέσω ποιάς διαδικασίας έγινε αυτή η πρόσληψη και από πού πληρώνεται η κυρία Αποστολοπούλου.


Ούτε το γραφείο του υφυπουργού κυρίου Παπαγεωργίου, ούτε το γραφείο Τύπου, ούτε ο ίδιος ο υφυπουργός (απευθυνθήκαμε σε όλους), έκαναν τον κόπο να απαντήσουν. Προφανώς θεωρώντας πως η σιωπή είναι και χρυσός. Είναι όμως και σκάνδαλο αν καλύπτει παρανομία.

Αν όπως όλα δείχνουν ο κ. Παπαγεωργίου έχει ως συνεργάτιδά του παρανόμως την κα Αποστολοπούλου, διαπράττει αδίκημα. Και ναι μεν ο νόμος περί Ευθύνης Υπουργών του Βενιζέλου μπορεί να καλύπτει ως σήμερα ικανοποιητικά την ατιμωρισία των υπουργών,όπως φαίνεται και από τις υποθέσεις Παπακωνσταντίνου και Τσοχατζόπουλου,κανένας σημερινός «χρήσιμος» δεν γνωρίζει πότε θα δοθεί για σφαγή ως αποδιοπομπαίος τράγος.

Είναι επίσης ανήθικο την ώρα που η πολιτική της κυβέρνησης ευθύνεται για τη δημιουργία εκατομμυρίων ανέργων (πολλοί απ αυτούς φαντάζομαι με πτυχία και ικανότητες μεγαλύτερες από της κυρίας Αποστολοπούλου και Νεοδημοκράτες επίσης) να δημιουργούνται «θέσεις» εργασίας που οδηγούν στην προσωπική εύνοια του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος.

Μια ακόμη πλευρά που είναι προκλητική, είναι πως την ώρα που η κυρία Όλια Αποστολοπούλου υποτίθεται πως συνεργάζεται με τον υπουργό για το καλό της Ελλάδας και όχι του κόμματος, η κυρία Όλια Αποστολοπούλου σύζυγος Μουρούτη, τις ώρες γραφείου, από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στο twitter και το facebook, κάνει αναρτήσεις κομματικές, υπέρ του συζύγου της, κατά πολιτικών αρχηγών και αναμεταδίδει υβριστικά σχόλια άλλων χρηστών.

Επίσης πρέπει να απαντήσει ο πρωθυπουργός,όχι απαραίτητα φωναχτά,αν έτσι εννοεί την Νέα Ελλάδα,την αξιοκρατία και την ελευθερία του Τύπου.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/07/2013 :  18:29:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αν και μη σχετικό με την ΕΡΤ, το βάζω εδώ για να μην ανοίγουμε νέα θέματα.

http://voliotaki.blogspot.gr/2013/07/blog-post_8837.html

Αυτός θα είναι ο μισθός του Χρήστου Παπουτσή στην Παγκόσμια Τράπεζα
Μόνο το άκουσμα του ποσού προκαλεί... ίλιγγο. Την ώρα που για άλλους κόβονται μισθοί και συντάξεις, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και νυν εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα, Χρήστος Παπουτσής, θα αμείβεται με 10.000 ευρώ το μήνα!

Η επιλογή του Χρήστου Παπουτσή για τη θέση του εκπροσώπου της χώρας μας στην Παγκόσμια Τράπεζα έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Γκρινιάζουν στο ΠΑΣΟΚ, γκρινιάζουν και στη ΝΔ για...
την επιλογή Παπουτσή στην Παγκόσμια Τράπεζα Όχι μόνο στα social media που έχουν από την Παρασκευή κατακλυστεί με σχόλια πως ένας πολιτικός τον οποίο οι πολίτες άφησαν εκτός Βουλής, επιλέχθηκε να είναι το πρόσωπο της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα ή πως ο επόμενος πολιτικός που θα επιλέξει ο Αντώνης Σαμαράς για παρόμοια θέση θα είναι ο... Γιώργος Παπανδρέου.

Αντιδράσεις έχουν προκληθεί και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Λέγεται πως η τοποθέτηση Παπουτσή στη συγκεκριμένη θέση έγινε με πρόταση του Ευάγγελου Βενιζέλου στον Αντώνη Σαμαρά και πως πρόθεση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ήταν να... κόψει το βήχα στην εσωκομματική αντιπολίτευση.

Πολλοί αιφνιδιάστηκαν και από τις παρασκηνιακές επαφές αλλά και από το γεγονός πως ο Χρήστος Παπουτσής, που μέχρι πριν από λίγο καιρό τουίταρε κατά της συμμετοχής πολιτικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση Σαμαρά, τώρα δέχεται να γίνει ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Φυσικά, γκρίνιες υπάρχουν και στο «γαλάζιο» στρατόπεδο, για ευνόητους λόγους.

Ο νέος εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα θα αναλάβει καθήκοντα στις 15 Σεπτεμβρίου.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/07/2013 :  22:03:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δε λέει τίποτα, τόσα παίρνουν αυτοί που εργάζονται στο εξωτερικό σε διεθνείς οργανισμούς. Εκτός και του τα δίνουμε εμείς (που δεν πιστεύω), οπότε αλλάζει το πράγμα. Τώρα γιατί να τα παίρνει ο Παπουτσής είναι μια καλή ερώτηση. Φαίνεται δεν του έφτανε η μπάζα ως επίτροπος...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/07/2013 :  22:25:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Η συνέλευση της 10 Ιουλίου, απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους εργαζόμενους της ερτ.

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Ζούμε σε φοβερές εποχές. Τα τελευταία χρόνια η Ελληνική κοινωνία έχει βιώσει πρωτοφανή και τρομαχτικά γεγονότα. Ακόμα είδαμε, πρώτη φορά σε ειρηνική περίοδο, κυβέρνηση ανεξάρτητου κράτους να αποφασίζει και να διατάζει το κλείσιμο στον αέρα της δημόσιας τηλεόρασης της χώρας.

Πρώτη φορά στα χρονικά, δημοσιογράφοι και τεχνικοί από παρουσιαστές της επικαιρότητας σπρώχτηκαν βίαια μέσα στο τηλεοπτικό πλάνο και μεταμορφώθηκαν οι ίδιοι σε πρώτο θέμα . Ο ρόλος που παίζατε σ΄ αυτή την τραγωδία, που άλλοι έγραψαν για τον Ελληνικό λαό, άλλαξε βίαια και η Ιστορία σας κάλεσε από διακινητές της είδησης και αγγελιοφόροι να γίνετε οι πρωταγωνιστές του δράματος.

Διαφορετικοί ρόλοι, όμως απαιτούν διαφορετικές δράσεις.

Όλοι γνωρίζουμε τις μεγάλες προσωπικές θυσίες που υποβάλλεστε καθημερινά όλοι για να κρατήσετε την ΕΡΤ ανοιχτή. Βλέπουμε ότι η πρόθεσή σας δεν είναι να διατηρήσετε κάποια υποτιθέμενα προνόμια όπως σας έχουν κατηγορήσει οι ίδιοι ψεύτες, που μοίραζαν τόσα χρόνια προνόμια στους δικούς τους. Αντίθετα, βλέπουμε τον αγώνα αυτό, σαν την εμπροσθοφυλακή του αγώνα της Ελληνικής κοινωνίας ενάντια στον ζόφο της ανεργίας ,της φτώχιας και του θανάτου που επιβάλλουν οι πολιτικές των μνημονίων και γι αυτό ακριβώς, ζητάμε τη συμπαράσταση όλης της Ελληνικής κοινωνίας.

Ξέρουμε επίσης καλά ότι αυτό το «αταίριαστο ζευγάρι» που μας κυβερνά, θεωρεί την ΕΡΤ σαν το ιερό δισκοπότηρο της Ιδεολογίας τους. Η καταρράκωση της δημόσιας τηλεόρασης γι αυτούς είναι το σύμβολο της πολιτικής που θέλουν και επιβάλλουν στη πατρίδα μας. Διότι δεν έχουν σαν τελικό στόχο ούτε καν την Ελλάδα του «λιγώτερου κράτους» όπως λέει το σύνθημα του σύγχρονου νέο-φιλελευθερισμού, αλλά ονειρεύονται μια Ελλάδα ακόμα χειρότερη. Μια Ελλάδα χωρίς καθόλου κράτος Πρόνοιας, χωρίς Κράτος Δικαίου. Χωρίς δημόσιο και χωρίς δημόσιους υπαλλήλους. Αλλά με πολύ κράτος Καταστολής, πολύ αστυνομία, δημόσια και ιδιωτική και μεγάλο ιδεολογικό έλεγχο πάνω στα μμε, δημόσια και ιδιωτικά.

Και γι αυτό δεν πιστεύουμε ούτε λέξη από όσα λέει ο θίασος των μοχθηρών παλιάτσων, που παριστάνουν την κυβέρνηση και ποζάρουν για πολιτικοί, ενώ στην πραγματικότητα είναι απλοί διεκπεραιωτές καταστροφικών σχεδίων κάποιων ανάλγητων γραφειοκρατών.

Πρόκειται για μια άθλια συμμαχία , που έχει στις τάξεις της μεγαλο-λαμόγια, επίορκους, μέχρι και γελοίους ακροδεξιούς, όπως ο νυν Υπουργός Υγείας, που έζησε πουλώντας βιβλία Ελλήνων ναζιστών.

Άραγε πιστεύει κανείς, ότι έχουν παραιτηθεί από το αρχικό τους σχέδιο για μια μίνι ψευτοΕΡΤ των 550 εργαζόμενων;

Ή μηπως δε φαίνεται ότι ο απώτερος στόχος τους είναι να την ξεπουλήσουν σα φτηνή πραμάτεια, σε συγκεκριμένα διαπλεκόμενα μεγαλολαμόγια;

Λοιπόν, που μπορούμε να ελπίζουμε;

Γνωρίζουμε βέβαια όλοι, τα λεπτά νομικά και διαδικαστικά προβλήματα, που καθιστούν τον αγώνα της ΕΡΤ, ιδιαιτέρως πολύπλοκο.

Ένα όμως είναι το σίγουρο. Ότι η πλειοψηφία των εργαζόμενων στην ΕΡΤ δεν θα έχει κανένα μέλλον στην κυβερνητική ψευτο-ερτ, όπως επίσης καμία θέση δεν θα έχουμε εκεί οι δημιουργοί καλλιτεχνικού και πολιτιστικού έργου.

Ο κύριος Καψής, της γνωστής δυναστείας, είπε προχτές ότι το μόνο που τον εμποδίζει στην πραγμάτωση των σχεδίων της κυβέρνησης είναι ακριβώς αυτή η ανοιχτή ΕΡΤ. Η μόνη, λοιπόν διέξοδος για όλους μας είναι η ΕΡΤ να παραμείνει ανοιχτή .

Όμως, κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μόνο μέσα από τη συμπαράσταση όλης της κοινωνίας , των κινημάτων, των πρωτοβουλιών, των σωματείων που ακόμα αντιστέκονται, των συλλογικοτήτων, των συνελεύσεων στις γειτονιές και των αντιναζιστικών και αντιμνημονιακών δυνάμεων, όλου του λαού, που τόσο έχει πληγεί τα τρία τελευταία χρόνια.

Ακριβώς για να υπάρξει αυτή η συμπαράσταση , καλούμε όλους του συνάδελφους να κάνουμε μαζί την ΕΡΤ εκφραστή όσων τμημάτων της Ελληνικής κοινωνίας αγωνίζονται αυτή τη στιγμή, για τη δουλειά ,για την ζωή, ακόμα και για τη βιολογική τους ύπαρξη.

Ο αγώνας είναι κοινός .Ελάτε να αγωνιστούμε μαζί:

Για μια ΕΡΤ δημόσια και ζωντανή

Για μια ΕΡΤ προπύργιο του αγώνα

Για μια ΕΡΤ ανοιχτή στην κοινωνία.



Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Η επόμενη Ανοιχτή συνέλευσή μας έχει οριστεί για την Τετάρτη 17 Ιουλίου, στις 7 το απόγευμα, στο κήπο του Ραδιομέγαρου.

Σας καλούμε όλους για να συντονίσουμε τον αγώνα μας


Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/07/2013 :  00:20:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πώς η ανάγκη γίνεται ιστορία...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

NIKOS T.
Master Forum-Runner

Greece


8812 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/07/2013 :  21:01:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Στην Ελλάδα οι μεν αριστερίζοντες κατηγορούν το (νεο)φιλελευθερισμό για τα σκατά που τρώμε ομαδικώς, οι δε δεύτεροι εξοργίζονται από τις κλισέ απόψεις τρέλας που κατά καιρούς ακούγονται από την "αριστερά". Οι πρώτοι παραμένουν πεισματικά, εξαιρετικά μισαλλόδοξοι απέναντι σε κάθε άλλη "μοντέρνα" άποψη και οι δεύτεροι κρύβουν τα πολλές φορές αυτονόητα κάτω από ένα πέπλο αμέτρου αλαζονείας και σαρκασμού. Στο τέλος, μπορεί ο Έλληνας να χει παιδεία που ξεπερνά ωκεανούς και εποχές, αλλά η καλλιέργειά του είναι ακόμα πενιχρή. Για την σε χιλιάδες έμφυτη βλακεία, τι να κάνουμε.

"Αν νομίζεις ότι τα έχεις όλα υπό έλεγχο, τότε δεν τρέχεις αρκετά γρήγορα"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/07/2013 :  22:48:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αυτό που αρνούμαστε να κατανοήσουμε είναι ότι η πολιτική είναι 1 προσοδοφόρο επάγγελμα χωρίς πατρίδες ή φραγμούς. Ουσιαστικά έχουμε χωριστεί και μαλώνουμε μεταξύ μας για τα λεφτά των άλλων.......
Ήδη η ψήφος έχει αποδειχτεί το μεγαλείο της βλακείας; της ανωριμότητας; της έλλειψης παιδείας; όπως θέλετε ονομάστε το, του εκλογικού σώματος.
Ένα δικαίωμα χωρίς αντίκρυσμα.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/08/2013 :  01:49:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Η μαφιοκρατία και τα παπαγαλάκια ξαναχτύπησαν. Αυτή τη φορά στήνοντας προπαγάνδα εναντίον των υπαλλήλων του ΕΟΤ.


Η απάντηση των υπαλλήλων του ΕΟΤ περί κοπανατζήδων

Ανακοίνωση για το πόρισμα ελέγχου που διενήργησε το Σώμα Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης τον Νοέμβριο του 2012 εξέδωσαν οι εργαζόμενοι του ΕΟΤ.

"Σχετικά με τα όσα δημοσιεύθηκαν χθες μετά από σχετικό δελτίο τύπου του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και αφορούν τον ΕΟΤ και την τήρηση του ωραρίου εργασίας των υπαλλήλων του κατά τον μήνα Νοέμβριο 2012, ο Σύλλογός μας επισημαίνει τα ακόλουθα:

Πληροφορηθήκαμε χθες από τους δημοσιογράφους που έκαναν ρεπορτάζ και από τα δελτία ειδήσεων για το αποτέλεσμα του ελέγχου που διενεργήθηκε στον ΕΟΤ από το Σώμα Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης και για το προαναφερόμενο δελτίο τύπου του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Δεν γνωρίζουμε σε ποια υπηρεσία του ΕΟΤ και πότε διενεργήθηκε ο συγκεκριμένος έλεγχος. Διευκρινίζουμε ότι ο ΕΟΤ έχει, εκτός της κεντρικής του υπηρεσίας, 14 περιφερειακές υπηρεσίες, 14 γραφεία υποστήριξης και 2 γραφεία πληροφοριών.

Ο ΕΟΤ έχει 560 υπαλλήλους, συνεπώς αν ο αριθμός 121 που δόθηκε στη δημοσιότητα είναι ακριβής δεν αποτελεί το 69,6% αλλά το 21,5% του συνόλου των υπαλλήλων του.

Καλούμε τη διοίκηση του ΕΟΤ η οποία διαθέτει όλα τα στοιχεία των ελέγχων που έχει διενεργήσει η ίδια και τα κλιμάκια του Σώματος Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης να ενημερώσει υπεύθυνα την κοινή γνώμη για να σταματήσει επιτέλους η πολύμηνη εκστρατεία δυσφήμισης του ΕΟΤ και τον υπαλλήλων του.

Η ηγεσία του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης αντί να εκδίδει δελτία τύπου με άχρηστες πληροφορίες που σκοπό έχουν να προετοιμάσουν την κοινή γνώμη να αποδεχθεί αδιαμαρτύρητα την επιχειρούμενη διάλυση του ΕΟΤ, η οποία μεθοδεύεται εδώ και πολύ καιρό με σειρά δυσφημιστικών, συκοφαντικών και ανυπόστατων δημοσιευμάτων, καλό θα ήταν να πληροφορηθεί τόσο για την ιστορική διαδρομή του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού όσο και για τον αποτελεσματικό τρόπο με τον οποίο ασκεί σήμερα την αποστολή του.

Η φετινή αλματώδης αύξηση της τουριστικής κίνησης (πάνω από 17.000.000 τουρίστες) οφείλεται αποκλειστικά στην καλοσχεδιασμένη και στην απόλυτα επιτυχημένη διεθνή προβολή του ελληνικού τουρισμού από τα στελέχη του ΕΟΤ.

Η προώθηση δεκάδων μεγάλων και εκατοντάδων μεσαίων και μικρών τουριστικών επενδύσεων που βρίσκονται σήμερα σε εξέλιξη είναι αποκλειστικό έργο των υπηρεσιών του ΕΟΤ και των έμπειρων και εξειδικευμένων υπαλλήλων του.

Η ποιότητα των παρεχόμενων τουριστικών υπηρεσιών διασφαλίζεται από τις παρεμβάσεις των πιστοποιημένων από το ΕΣΥΔ στελεχών του ΕΟΤ.

Η εκτέλεση δεκάδων τεχνικών έργων τουριστικής υποδομής από την πολύπειρη τεχνική υπηρεσία του ΕΟΤ σε όλη την Ελλάδα δεν αναβαθμίζει μόνο τις τουριστικές υποδομές σε περιφερειακό επίπεδο αλλά δεσμεύει και απορροφά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από τα ευρωπαϊκά ταμεία (ΕΣΠΑ).

Αν παρόλα αυτά το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης επιμένει να διαλύσει τον ΕΟΤ αδιαφορώντας για τη ζημιά που θα προκαλέσει στον ελληνικό τουρισμό και στην εθνική οικονομία, ας το κάνει χωρίς να αμαυρώνει την εικόνα του και να διαπομπεύει τα στελέχη του.

Ο τουριστικός κόσμος της χώρας (δεκάδες χιλιάδες επιχειρηματίες και εργαζόμενοι) δεν πρόκειται να παραπλανηθούν και να πειστούν για τη σκοπιμότητα της διάλυσης του ΕΟΤ από την κακοσχεδιασμένη και άστοχη επικοινωνιακή στρατηγική του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης", επισημαίνουν στην ανακοίνωσή τους.

Edited by - KostasPVol on 10/08/2013 01:50:43
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/11/2014 :  20:23:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ενας χρόνος πέρασε από την εισβολή των ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Στις 7/11/2013 στις 4:00 τα ξημερώματα τα ΜΑΤ της συν-κυβέρνησης της φτωχοποίησης του λαού και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας της χώρας, εισέβαλαν στο κτίριο και κλείδωσαν την πόρτα με τις χειροπέδες, μια εικόνα που έκανε το γύρο του κόσμου με τον συμβολισμό που εμπεριέχει, καθώς και το ηρωικό βραδυνό δελτίο ειδήσεων εξω απο την πόρτα της ΕΡΤ, με τους δημοσιογράφους κυριολεκτικά στο δρόμο με φόντο τα ΜΑΤ, δείχνοντας μέχρι που μπορεί να φτάσει η αναλγησία και η καταστολή, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα καναλαρχών και τραπεζιτών τοκογλύφων.
Αγώνας μέχρι το άνοιγμα της δημάσιας τηλεόρασης της ΕΡΤ!
Ενότητα κι΄αγώνας όλων όσων πλήττονται, αλλά και καταπατούνται τα δικαιώματα τους απο τις μνημονιακές πολιτικές της καταλήστευσης και της εξαθλίωσης!

Edited by - xipolitos on 07/11/2014 20:40:00
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/11/2014 :  19:03:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πρώτα απ΄όλα να γράφεις κόσμια είναι κανόνας του φόρουμ!
Τώρα όσον αφορά τα διορισμένα βύσματα (στην πλειοψηφία τους) όπως ισχυρίζεσαι.. θάπρεπε να γνωρίζεις ότι "εγκαταστάθηκαν" στο μόρφωμα που λεγόταν ΔΤ και τώρα ΝΕΡΙΤ.
Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι που δεν πουλήθηκαν στους διώκτες τους, στέκονται ένα χρόνο απλήρωτοι κρατώντας την αξιοπρέπεια τους ακέραιη και την ΕΡΤ open ζωντανή!
http://www.ertopen.com/
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 46 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000