Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Έκλεισε η ΕΡΤ!!!
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 46

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/06/2013 :  01:08:28  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αν καταφέρουμε και ρίξουμε τη χούντα.. υπόσχομαι ότι θα τρέξω υπερμαραθώνιο..!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/06/2013 :  01:14:28  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Τους λόγους που οδήγησαν τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στην απόφαση να κλείσει άμεσα την ΕΡΤ εξηγεί η κυβέρνηση μέσω non paper που κυκλοφόρησε. Αναλυτικά το περιεχόμενο του non paper:

Για τους εργαζομένους

Θα απολυθούν όλοι και θα αποζημιωθούν κανονικά.

Για τις συμβάσεις και τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η ΕΡΤ

Όλες οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα της ΕΡΤ μεταβιβάζονται στο ΥπΟικ. Που νομικώς και για όσο διάστημα χρειαστεί θα είναι η διάδοχη κατάσταση. Για το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τη λειτουργία της Νέας Δημόσιας Τηλεόρασης, αγώνες ή μεγάλα γεγονότα που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης η ΕΡΤ, θα εκχωρούνται με διαφανή τρόπο, και με τίμημα υπέρ του δημοσίου, σε ιδιωτικούς σταθμούς.

Για την κάλυψη των δραστηριοτήτων των κομμάτων

Το κόστος κάλυψης αναλαμβάνει το Υπ.Οικονομικών όπου θα παρέχει στα κόμματα τη δυνατότητα επιλογής ιδιωτικού συνεργείου. Η προώθηση της δραστηριότητας θα γίνεται προσωρινά μέσω της Γεν. Γραμματείας Τύπου που διαθέτει αυτόνομη οπτική ίνα ή με όποιον άλλον τρόπο επιλέξουν τα κόμματα.

Για το πότε θα ξανανοίξει η νέα δημόσια Τηλεόραση

Το συντομότερο δυνατό. Η νέα τηλεόραση θα είναι απολύτως έτοιμη για τις υποχρεώσεις της ενόψει της ελληνικής Προεδρίας. Η ΕΡΤ δεν κλείνει υπό καμία πίεση για απολύσεις Όχι! Η απόφαση έχει ληφθεί εδώ και καιρό. Είναι απόφαση υψηλού συμβολισμού, και εκσυγχρονισμού του δημοσίου. Όμως, περιμέναμε να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της ΕΡΤ ως προς την μετάδοση των θεμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων, για να μην διακινδυνευτεί η ομαλή διεξαγωγή τους. Οι πολιτικοί αρχηγοί είναι ενήμεροι, για την απόφαση της κυβέρνησης.

Γιατί ο εκσυγχρονισμός και οι απολύσεις δεν έγιναν εν λειτουργία

Όσες φορές και αν επιχειρήθηκε οποιαδήποτε παρέμβαση ή εκσυγχρονισμός, η συνδικαλιστική αντίσταση των εργαζομένων δεν επέτρεψε οποιαδήποτε αλλαγή. Επίσης, οι συνδικαλιστές, ποτέ δεν επέτρεψαν οποιαδήποτε απόλυση, έστω και υπεράριθμων εργαζομένων, ή εκσυγχρονισμό των λειτουργιών. Κανείς Έλληνας σήμερα δεν γνωρίζει ότι η ΕΡΤ διαθέτει 3 μουσικά σύνολα που εργάζονται ως δημόσιοι υπάλληλοι, που όμως δίνουν 2-3 συναυλίες ετησίως. Ούτε γνωρίζει ότι διαθέτει 19 περιφερειακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, που όμως εκπέμπουν το ίδιο πρόγραμμα τις 20 από τις 24 ώρες της ημέρας. Ούτε γνωρίζει ότι συνεχίζει να εκδίδει περιοδικό χωρίς αναγνώστες! Ούτε γνωρίζει ότι επί της ουσίας δεν διαθέτει εμπορικό τμήμα, με αποτέλεσμα να μην αντλεί διαφήμιση από την Αγορά, ακόμα και σε μεγάλα γεγονότα που συγκεντρώνουν υψηλότατη τηλεθέαση. Παραδείγματα: Εδώ και μήνες, οι δημοσιογράφοι απεργούν, ζητώντας την πρόσληψη και άλλων 150 συμβασιούχων δημοσιογράφων, ενώ ήδη στην ΕΡΤ εργάζονταν περί τους 700 δημοσιογράφους! Ποτέ οι συνδικαλιστές δεν δέχονταν να χάσουν τα προνόμιά τους. Για παράδειγμα, ποτέ δεν δέχτηκαν: Να υλοποιηθούν σχέδια εκσυγχρονισμού, που προέβλεπαν π.χ. τη λειτουργία ενός λογιστηρίου αντί για 6!!! Να αρνούνται εδώ και 8 χρόνια την καταγραφή των παγίων (της περιουσίας) δηλαδή της εταιρίας και κανείς να μην γνωρίζει τι πραγματικά ανήκει στον ελληνικό λαό, και τι έχει ήδη, λεηλατηθεί... Να μειωθεί για παράδειγμα το κόστος των ταξιδιών, που χωρίς έλεγχο και προγραμματισμό υπερβαίνει τα 2.500.000 εκατ. ετησίως. Να ελεγχθούν οι αδιανόητες σπατάλες και τα προνόμια εργαζομένων. Για παράδειγμα, το κόστος για κινητά τηλέφωνα μόνον στην ΕΡΤ3, υπερβαίνει τις 330.000 Ε ετησίως, όταν 422 εργαζόμενοι χρησιμοποιούν 490 συνδέσεις!Να αλλάξει τίποτα στη δομή και την διάρθρωση. Για παράδειγμα λειτουργούν 19 περιφερειακοί ραδιοφωνικοί σταθμοί, με διαφορετικό προσωπικό (συνολικά 310 εργαζόμενοι), ενώ οι περισσότεροι εκπέμπουν 20 ώρες το 24ωρο, το ίδιο κοινό πρόγραμμαΝα λειτουργεί, όπως σε κάθε εταιρία, τμήμα συμβάσεων, με αποτέλεσμα να μην διατηρούνται καν οι συμβάσεις της εταιρίας.Να καταγράφεται η παρουσία των εργαζομένων με ηλεκτρονικό τρόπο. Αποτέλεσμα να υπάρχουν άφαντοι δημοσιογράφοι που πληρώνονται (λαμβάνοντας και υπερωρίες) χωρίς να έχουν εμφανιστεί τα τελευταία 10 χρόνια. Όλοι δε, οι δημοσιογράφοι (και οι 700) ακόμα και οι ανταποκριτές του εξωτερικού, έχουν μετατραπεί σε «εσωτερικούς συντάκτες», 6ωρης απασχόλησης, αυξάνοντας όμως υπερβολικά το κόστος των υπερωριών.

Γιατί κλείνει η ΕΡΤ και όχι κάποιος άλλος άχρηστος Οργανισμός

Αυτή η απόφαση που λαμβάνεται σήμερα έχει μεγάλο ουσιαστικό αλλά και συμβολικό χαρακτήρα. Ό,τι ξεπερασμένο, φθαρμένο και αναχρονιστικό, παραμερίζεται.Στη θέση του θα μπει το σύγχρονο, το λειτουργικό, το ανταγωνιστικό.Ό,τι είχε ταυτιστεί στη συνείδηση του Ελληνικού λαού με κομματικά φέουδα και αγκυλώσεις δεκαετιών, ανήκει πια στο παρελθόν.Στη θέση του θα μπει ό,τι εξυπηρετεί τη διαφάνεια της Δημοκρατίας, την αισθητική της Ελλάδας, το δημόσιο συμφέρον. Ένα ακόμα «ταμπού» σπάει.Δεν μπορούμε, την ώρα που οι Έλληνες κάνουν τέτοιες θυσίες, να διατηρούνται γύρω τους άθικτα, σύμβολα της ασύδοτης σπατάλης, της σκανδαλώδους αδιαφάνειας, του αναχρονιστικού κομματισμού. Στην ΕΡΤ απασχολούνται 3000 εργαζόμενοι, την ώρα που απαιτούνται λιγότεροι από το 1/3.Στην ΕΡΤ, ούτε ένας από τους εργαζόμενους δεν έχει προσληφθεί με αξιοκρατικά κριτήρια, αλλά με επιλογές της εκάστοτε διοίκησης, που επιλέγετο από την εκάστοτε κυβέρνηση.Οι καταγγελίες για κακοδιαχείριση όλα αυτά τα χρόνια στην ΕΡΤ είναι πολλές. Ήδη βρίσκονται στη Δικαιοσύνη, και ζητήθηκε διαχειριστικός έλεγχος από το 2000 μέχρι σήμερα. Το κόστος λειτουργίας της ανέρχεται σε 230 εκ. με μέσο όρο τηλεθέασης 4%, ενώ αντίστοιχα το κόστος άλλων ιδιωτικών καναλιών με 10% τηλεθέαση δεν ξεπερνά τα 30 εκατ. ευρώΣτην ΕΡΤ εργάζονται περίπου 700 δημοσιογράφοι, και ενώ θα περίμενε κανείς το δελτίο ειδήσεών της να είναι το κορυφαίο, έχει λιγότερο από 4% τηλεθέαση. Αντίστοιχα, οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί, απασχολούν (για παράδειγμα 150 δημοσιογράφους) απολαμβάνοντας 10πλάσια τηλεθέαση.

Για τη διαφορά της καινούργιας δημόσιας τηλεόρασης σε σχέση με την ΕΡΤ που κλείνει:

Θα απασχολείται όσο προσωπικό χρειάζεται και πάντως πολύ λιγότερο από το σημερινό, όπου θα αξιολογείται διαρκώς για την αποδοτικότητά του. Το πλαίσιο λειτουργίας του νέου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού θα καθιστά αδύνατη οποιαδήποτε κυβερνητική ή κομματική παρέμβαση στη στελέχωση και στη λειτουργία του.Ο νέος οργανισμός που θα δημιουργηθεί δεν θα λογοδοτεί στα κόμματα, αλλά σε ανεξάρτητη υπερκομματική αρχή καταξιωμένων ανθρώπων με μεγάλη εμπειρία σε Μέσα Ενημέρωσης. Πρότυπο του νέου οργανισμού θα είναι το μοντέλο μεγάλων ξένων δικτύων, όπως του βρετανικού BBC, της Ιταλικής RAI και της Γερμανικής ΖDF. Όλα αυτά διασφαλίζονται με την κατάθεση στη Βουλή Σχεδίου Νόμου για την ίδρυση και λειτουργία του νέου σύγχρονου Οργανισμού που θα γίνει άμεσα. Για όσους απολυθούν και δεν επιλεγούν για τη νέα δημόσια τηλεόραση

Για τις θέσεις των σημερινών υπεραρίθμων,

θα προκηρυχθεί άμεσα διαγωνισμός μέσω ΑΣΕΠ, για προσλήψεις απαραίτητου προσωπικού σε εντατικές, νοσοκομεία, εφορίες, ΚΕΠ και όπου αλλού το δημόσιο έχει πραγματικές ανάγκες. Το «χαράτσι» μέσω της ΔΕΗ που πληρώνουν για την ΕΡΤ οι Έλληνες δεν θα συνεχίσει να υφίσταται όσο αυτή είναι κλειστή Όχι! Είναι προφανές ότι από αύριο οι Έλληνες σταματούν να πληρώνουν το τέλος με το οποίο επιβαρύνονταν επί δεκαετίες. Και μετά τη δημιουργία του νέου Οργανισμού θα επιβαρύνονται με πολύ μικρότερο τέλος. Σε κάθε περίπτωση το ετήσιο όφελος για τον Έλληνα πολίτη, μετά τη λειτουργία του νέας σύγχρονης δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, θα είναι 100 εκατομμύρια.

Θεία Λειτουργία

Υπάρχει μέριμνα για τους χιλιάδες ανήμπορους και ηλικιωμένους και όσους πιστούς θέλουν, να παρακολουθούν τη Θεία Λειτουργία από το κανάλι της Βουλής το οποίο εκπέμπει πανελλαδικά. Πηγή: www.lifo.gr
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sisi
Senior Forum-Runner

Greece


563 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/06/2013 :  01:18:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Thanasis

Τα ΜΑΤ !!!! κατεβάζουν τους διακόπτες και πέφτει το σήμα της ΕΡΤ σιγά-σιγά σε όλη την Ελλάδα.
Ηρθε η ώρα η Δυτ.Μακεδονία να βλέπει μόνο Σκόπια και τα νησιά του Αιγαίου Τουρκία.

www.gaiorama.net


Ἐμεῖς μέ τό Διαδίκτυο καί τά μεγάλα καί μικρά καναλάκια σέ ἐμβέλεια γιά πληροφόρηση (ἤ παραπληροφόρηση) δέν μποροῦμε νά καταλάβουμε τό καταθλιπτικό ἕως ἀπελπιστικό τῆς ὑπόθεσης γιά κάποιους συνανθρώπους μας...

Ὅταν ἔχεις, μπορεῖς νά ἐπιλέξεις...
Ἄν ὅμως δέν ἔχεις...τί κάνεις;


Σίση
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

MANOLIS2004
Master Forum-Runner

Greece
6423 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/06/2013 :  01:18:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by xipolitos

Αν καταφέρουμε και ρίξουμε τη χούντα.. υπόσχομαι ότι θα τρέξω υπερμαραθώνιο..!


μην ξεκινήσεις προπονήσεις....δεν θα χρειαστεί..

Trollidas Trollygouring Team
Garmin Νo, Mavrin Yes!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

georgios1990
Newbie Forum Runner

Greece


31 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/06/2013 :  01:22:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΔΥΣΤΥΧΩΣ μπλεκουμε σε περιπετειες...εκλογες

Δεν είμαι Αθηναίος, ούτε Έλληνας πολίτης, αλλά πολίτης του κόσμου.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

CaballoBlanco
Advanced Forum-Runner

Greece
378 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/06/2013 :  01:33:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πληρώνεις τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια από τις τράπεζες της διαπλοκής ανακεφαλαιοποιώντας τες, πληρώνεις τις πανάκριβες διαφημιστικές καμπάνιες για να βουλώνουν τα στόματα και οι κονδυλοφόροι και άλλα πολλά. Και το κυριότερο: τα πληρώνεις όλα αυτά και τρως για ανταπόδωση κουτόχορτο...

Φίλε μου δε μπορείς να μεταδίδεις μάυρο σε όλα τα σπίτια της χώρας σε κάθε περίπτωση. Δεν κλείνεις τους διακόπτες... Και μάλιστα όταν δεν υπάρχει καν πλειοψηφία και συμφωνία με τους εταίρους στην κυβέρνηση. Είναι σαφέστατα εκτροπή και ως τέτοια θα αντιμετωπιστεί από όλο το δημοκρατικό λαό. Το μάυρο βέβαια ταιριάζει με τα φιλαράκια της χρυσής αυγής που έσπευσαν σε συμπαράσταση.


quote:
Originally posted by Deorum

Δεν ξέρω ρε παιδιά, τι πληρώνουμε για τα ιδιωτικά κανάλια, το ακούω αλλά δεν το καταλαβαίνω.

Ας μου εξηγήσει κάποιος. Για τον ΑΝΤ1 πχ. Τι πληρώνω?

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoro
Master Forum-Runner

Greece
3934 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/06/2013 :  01:52:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ο...χοντρός (βενιζέλος) κάνει κάθε μισή ώρα απο μία κωλοτούμπα. Θα έχει πλάκα να δούμε τι θα μας πεί αύριο. Πάντως με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου δεν μπορείς να κυβερνήσεις για πολύ μια χώρα, είτε συμφωνείς, είτε διαφωνείς!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

alx255
Advanced Forum-Runner

Greece


398 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/06/2013 :  02:09:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σωστα τα γραφεις αλλα μηπως κυβερναει αυτος????για τον Σαμαρα λεω, οι Γερμανοι μας κυβερνανε....... εκει μας εφτασαν ελεος.

Edited by - alx255 on 12/06/2013 02:09:54
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/06/2013 :  02:24:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σωθήκαμε!!! Καταργείται από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ η χρέωση για την ΕΡΤ.
Άντε να μας πάρουν και τα σπίτια να μην πληρώνουμε χαράτσι.

(σχόλιο χρήστη στο ίντερνετ)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

LizaS
Newbie Forum Runner

Greece


19 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/06/2013 :  02:28:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ξαφνικά μιλάμε όλοι για δημοκρατία,για χούντα,ξαφνικά έκλεισε η ΕΡΤ και φαντάζει σα να ξυπνήσαμε από ένα όνειρο αλήθεια που είμαστε όλοι εμείς που εδώ και 3 χρόνια βλέπουμε να καταρρίπτονται τα πάντα στη χώρα μας που βλέπουμε να αφανίζεται και να ξεπουλίετε η Ελλάδα. Όλοι μέσα από εδώ και εννοώ το internet σε οποιοδήποτε forum ή σελίδα ξέρουμε να το παίζουμε μάγκες και να έχουμε άποψη αλλά ο πραγματικός αγώνας είναι στο δρόμο όπως και η πραγματική ευχαρίστηση ενός δρομέα σε έναν αγώνα!!Ας αφήσουμε τα δραματικά ας κινηθούμε δυναμικά όλοι όπως αρμόζει στον Έλληνα με την ιστορία που έχει ας αφήσουμε τα κομματικά πια και να καταλάβουμε ότι είμαστε ένα έθνος που τόσα χρόνια προσπαθούν να μας αφανίσουν να γίνουμε γροθιά και να πολεμήσουμε ενάντια στον κοινό εχθρό!!!Και ναι χθες ήταν οι υπάλληλοι του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα σήμερα η ΕΡΤ αύριο τα νοσοκομεία και ποιος ξέρει τι άλλο. Σκεφτείτε πόσο απέχει από την πραγματικότητα δεν κινδυνολογεί κάποιος λέγοντας το απλά ζει το σήμερα που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει και που δεν νιώθεις ασφάλεια καμία γιατί και σε οποιαδήποτε από εμάς να έλεγαν πριν τρία χρόνια ότι θα βλέπαμε μαύρο στην ΕΡΤ δεν θα το πιστεύαμε.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/06/2013 :  02:36:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τα ανδρίκελα έκοψαν τόσο οργανωμένα κάθε σήμα, ψηφιακό και αναλογικό κάθε καναλιού της ΕΡΤ, όπως έριξαν και το σάιτ της. Τρέμουν που για πρώτη φορά προβάλεται σε οποιοδήποτε κανάλι το αληθινό πρόσωπο της "δημοκρατίας" και τι μπορεί να συμβεί αν ξυπνήσουν οι ραγιάδες.

Ωστόσο βρέθηκε διαδικτυακά η μετάδοση της ΕΡΤ.

http://www.zougla.gr/Controls/livecamera2/article/flash-camera-4


Και εδώ. https://www.facebook.com/ERTSocial Το σάιτ της ΕΡΤ στο facebook.

Edited by - KostasPVol on 12/06/2013 02:39:25
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

jpsih
Senior Forum-Runner

Greece


519 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/06/2013 :  02:48:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
τροφη για σκεψη (μη σταθειτε στα προσωπα αλλα στα γεγονοτα):

στο κλεισιμο του τελευταιου δελτιου αποψε η παρουσιαστρια ελλη σταη αποχωρουσε δακρυσμενη..

μερικες ωρες αργοτερα ο βαρουφακης ζωντανα στο στουντιο της ερτ ειπε: «Εδω και δυο χρονια ειχα αποκλειστει απο την ερτ γιατι τοτε σε εκπομπη της σταη μου ειχε πει η ιδια εκτος αερα: αν πεις τιποτα για κουρεμα του χρεους δε θα ξαναεμφανιστεις στην ερτ»

_______________________________________________
To hear nothing but breath. To feel nothing but heartbeat.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

georgebak
Forum-Runner

Greece


181 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/06/2013 :  03:13:57  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αυττο το ντοκιμαντερ https://www.youtube.com/watch?v=xtw7g96ImlU
Προβληθηκε απο την ΕΡΤ...
ΟΧΙ απο την ανατροπη (βρηκα ευκαιρια να βγαλω και το μενος μου για τον πρετεντερη.)

Τρέχοντας γίνομαι καλύτερος άνθρωπος! Και μέλος της Newfish Running Team!!
http://www.facebook.com/pages/Newfish-runners-club/400630823330559
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/06/2013 :  03:30:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πρωτοφανής πρωτιά στα χρονικά της Ελληνικής ιστορίας με το κλείσιμο της EPT, μόνο οι ναζιστές του Χίτλερ έκλεισαν τους σταθμούς στην Ελλάδα στις 27 Απρίλη του 1941

Edited by - xipolitos on 12/06/2013 03:50:56
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/06/2013 :  06:51:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Βλεπωντας μια λιστα για τους μισθους των υπαλληλων , δεν ξέρω αν έίναι πραγματική, χαιρομαι αφάνταστα που θα κλείσει. Αν και ήταν το μόνο που θα παρακολουθούσα για κάποιες ποιοτικές εκπομπες, δεν έχει όμως σημασία γιατί είχε καταντήσει και αυτό άλλο ένα μαγαζάκι προωθησης των πελατειακών σχέσεων των ελληνων. Ενας κομμάτι δηλαδη και αυτο της διαφθοράς που διέπει το ελληνικό δημόσιο, ενας απο τους βασικότερους παράγοντες, η διαφθορά, της καταστροφής της οικονομίας μας και της ίδιας μας της κοινωνίας.


Με νοιάζει για τους απωλημένους τι θα απογίνουν , όπως με ένοιαζε και ο εαυτός μου που ζω σαν μπαλακι τους τέννις την ανεργία τους μισους μήνες του έτους, την αβεβαιότητα. Δεν πειράζει κατι ελπιζουμε να βγει καλύτερο από αυτην την ιστορία. Οχι όμως τουλάχιστον να συντηρούμε πρακτικές στο δημοσιο που επιβαρύνουν τελικά οχι τους 1500 απωλημένους, αλλά το υπολοιπο συνολο που απαριθμεί 5 εκατ. κόσμο.


People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Edited by - Fidelio on 12/06/2013 06:54:22
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 46 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000