Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 Σχετικά με το πρόγραμμα των αγώνων
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  

RunningNews.gr
The Forum



521 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 11/11/2005 :  09:11:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επίσκεψη της σελίδας του RunningNews.gr.
Για να καταστρώσουμε το αναλυτικό πρόγραμμα αγώνων δρόμου χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων σας για την ολοκληρωμένη ενημέρωση του αθλητικού κοινού και κυρίως των ίδιων των διοργανωτών αγώνων δρόμου. Βέβαια κάθε φίλος που έχει πρόσβαση σε ενημέρωση σχετικά με την διοργάνωση αγώνων μπορεί να βοηθήσει.

Η προσθήκη ενός προγραμματισμένου αγώνα όσο το δυνατόν συντομότερα στην σελίδα με το πρόγραμμα των αγώνων εξυπηρετεί τόσο τους ενδιαφερόμενους αθλητές όσο και τους διοργανωτές που με την ενημέρωση αυτή έχουν την ευκαιρία να προσελκύσουν πολύ περισσότερους αθλητές στους αγώνες τους.

Έτσι παρακαλούμε τους διοργανωτές των αγώνων να μας ενημερώσουν για τον χρόνο τέλεσης των αγώνων τους όποτε οριστικοποιήσουν τις ημερομηνίες τους. Αντίστοιχα θα περιμένουμε και τις πλήρεις προκηρύξεις των αγώνων δρόμου, όποτε εκδοθούν για να τις δημοσιεύσουμε στην ιστοσελίδας μας. Το www.runningnews.gr μπορεί να αναλάβει το ρόλο χορηγού επικοινωνίας δημοσιεύοντας οποιοδήποτε δελτίο τύπου σχετικά με κάθε αγώνα, την προκήρυξη, τα αποτελέσματα ακόμα και φωτογραφίες με μόνη παράκληση να αναφέρεται στην προκήρυξη του αγώνα ή σε οποιοδήποτε άλλο ενημερωτικό έντυπο που εκδίδει ο διοργανωτής. Μπορείτε να επικοινώνησε μαζί μας είτε με email στο info@runningnews.gr . Στα email σας παρακαλούμε να γράφετε και κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας για επαλήθευση και πληροφορίες σε σχέση με τον αγώνα αν χρειαστεί.

Αντίστοιχα όποιος φίλος έχει πληροφορίες για κάποιον αγώνα μπορεί να μας ενημερώνει σχετικά με email στο info@runningnews.gr . Στα email σας παρακαλούμε να γράφετε αν είναι δυνατόν και κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας με τους διοργανωτές για επαλήθευση και πληροφορίες σε σχέση με τον αγώνα αν χρειαστεί.

Ευχαριστούμε
  Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000