Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 Μαραθώνιος Κωνσταντινούπολης
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 4

SIM
Advanced Forum-Runner

421 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/11/2013 :  08:12:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Με βαθμό δυσκολίας το 10 στην κλασσική της Αθήνας, τι βαθμό δυσκολίας θα δίνατε στον Μαραθώνιο της Πόλης?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

POLOMAN
Newbie Forum Runner

Greece
2 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/11/2013 :  14:28:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μάλλον ένα 7 ταιριάζει στο μαραθώνιο της Πόλης.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gar881
Forum-Runner

Greece


53 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/11/2013 :  13:23:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by POLOMAN

Γεια σας. Έτρεξα στο μαραθώνιο της Πόλης και ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία. Όλη η διαδρομή έγινε μέσα σε κατοικημένη περιοχή και ήταν μια καλή ευκαιρία να δεις την Πόλη τρέχοντας. Παρ' όλα αυτά δεν υπήρχαν πολλοί θεατές αν σκεφτούμε ότι τρέχαμε σε μια πόλη που κοντεύει τα 20 εκατομμύρια. Στα αρνητικά της διοργάνωσης μπορώ να πω ότι ήταν η ταυτόχρονη εκκίνηση με τους δρομείς των 15 χιλιομέτρων. Γενικά υπήρχαν μερικές ατέλειες, αλλά ήταν λεπτομέρειες μπροστά στο μεγαλείο του αγώνα μέσα στην Κωνσταντινούπολή. Πάντως σε σχέση με τις νάυλον σακούλες που δίνουν στους δικούς μας αγώνες, η τσάντα που συνόδευε το υλικό ήταν κλάσης ανώτερη. Και μάλιστα με συμμετοχή μόλις 22€(τσιπ μιας χρήσης, τεχνικό μπλουζάκι κ.λ.π.). Τέλος θα πρότεινα σε όλους να τρέξουν κάποια στιγμή στο μέλλον στο συγκεκριμένο αγώνα.




Ο σάκος της διοργάνωσης είναι κόκκινος? Αν ναι, δεν έχει μεγάλη διάρκεια ζωής!!! Σε κανένα δίμηνο θα αρχίσει να ξεφτίζει και τα ξεφτισμένα κομμάτια θα κάνουν χάλια τα ρούχα που θα αποθηκεύεις μέσα!!!
Μην τον μακαρίζεις. Θα σου φανεί παράξενο αλλά ο πλαστικός της Αθήνας είναι πολύ ανώτερος και κρατάει περισσότερο.
Είχα γραφτεί πέρυσι στον συγκεκριμένο αγώνα αλλά δεν ταξίδεψα στην Τουρκία για να συμμετάσχω (αντίθετα πήγα στην Λευκωσία). Τα πράγματα μου τα έφεραν κάποιοι φίλοι που συμμετείχαν.
Πάντως δεν μου είπαν και τα καλύτερα για την διοργάνωση.


Run on and on
The loneliness of the long distance runner
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

thalassa
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/11/2013 :  14:49:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΣΥΜΦΩΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ daf, ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΦΩΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ poloman (σαν να μην ηταν εκει!!!!), ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ : ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ".
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Ξανθό Άλογο
Advanced Forum-Runner

Greece
250 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/11/2013 :  15:18:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Διαβαζεις τον daf και μετα τον poloman και νομιζεις οτι προκειται για δυο εντελως διαφορετικες διοργανωσεις!!!!αν υπαρχουν και αλλοι που να ετρεξαν ας κανουν τον κοπο να μας πουν εντυπωσεις!!ειναι ενας κοντινος μαραθωνιος και ειναι κριμα να παμε και να φαμε τετοιο ξενερωμα...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kostao
Advanced Forum-Runner

Greece
410 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/11/2013 :  15:49:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Όπως τα λες μάλλον θα ήταν απογοήτευση αν έτρεχα, αυτό το ότι ο κόσμος έκοβε βόλτες μέσα στη διαδρομή το είδα και εγώ με τα μάτια μου.. και αυτά για μένα παίζουν ρόλο, και το πως συμπεριφέρεται ο κόσμος αλλά και πως μπορείς να παρεμποδιστείς και να χάσεις το ρυθμό σου από άλλους αθλητές. Άρα να εκτιμήσουμε τα δικά μας...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

thalassa
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/11/2013 :  15:30:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αν μπορειτε να διανοηθειτε, αφου εχω προσπερασει πανω απο 10000 (ισως και διπλασιους) δρομεις, και ενω στα 10 περιπου κλμ να διαχωριζεται η διαδρομη στους μαραθωνοδρομους και σε ολους τους υπολοιπους, εμεις οι μραθωνοδρομοι να κανομε μετα απο 3 κλμ αναστροφη, και να συναντιομαστε ΞΑΝΑ (ΝΑΙ ΝΑΙ ΞΑΝΑ!!!!), στο ιδιο ρευμα με ολους αυτους που ειχαμε προσπερασει με ΚΟΠΟ, τα τρια πρωτα κλμ, και να πρεπει να τους ξεπερασομε ΞΑΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτος ο αγωνας ειναι ΝΤΡΟΠΗ. Δεν ειναι αγωνας.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

daf
Newbie Forum Runner

Greece
18 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/11/2013 :  18:58:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Άποψή μου είναι ότι για τον μαραθώνιο της Τουρκίας αν κάποιος σκοπεύει να πάει για να κάνει καλό χρόνο δλδ κάπου 3μιση ώρες και κάτω(ή και 4 ώρες) να μην το δοκιμάσει, αν τώρα θέλει να πάει πιο χαλαρά και να διασκεδάσει την διαδρομή που όντως είναι όμορφη τότε ίσως αξίζει, αν πάλι όμως σκοπεύει να κάνει κοντά στο 6ωρο τότε μπορεί να μην βρει και κανέναν στον τερματισμό..!!
Αντίστοιχα το ίδιο ισχύει και για τα 15χλμ. και για τα 10χλμ. αν και δεν πιστεύω ότι θα ξανακάνουν οι Τούρκοι την ίδια γκάφα με τα 10χλμ. και να βάλουν την εκκίνηση πίσω από τους μαραθωνοδρόμους και τους 15αρηδες. (πρώτη φορά έγινε φέτος ο αγώνας των 10χλμ.)
Την γνώμη μου για τον μαραθώνιο την στηρίζω σε αυτά που είδα φέτος και στο γεγονός πως ήταν ο 35ος τους αγώνας(πιο παλιός και από τον κλασικό μαραθώνιο της Αθήνας!) οπότε αν δεν έχει αλλάξει κάτι τόσο χρόνια δεν πρόκειται να αλλάξει σύντομα. Επίσης αν παρατηρήσετε κάνεις πραγματικός elite αθλητής δεν τον τρέχει.
Όσο για τον POLOMAN δεν γράφουμε και τόσο διαφορετικά πράγματα απλά διαφέρουν οι απαιτήσεις που έχει ο καθένας μας από έναν αγώνα.Όσο για την τσάντα εμένα δεν μου άρεσε αλλά γούστα είναι αυτά.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Etien
Master Forum-Runner



5171 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/11/2013 :  19:43:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους

Θελω να συγχαρω και απο εδω τον φιλο Γιαννη (thalassa) για την 2η θεση ως Ελληνας που κατεκτησε στην Πολη, με χρονο 3 , 15 !! Μπραβο Γιαννη !!!

Παναγιωτης .
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

thalassa
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/11/2013 :  23:38:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Etien (Παναγιωτη), και παλι να σε ευχαριστησω , ομως και παλι σου λεω οτι το 3,15 δεν αποτελει (ιδιαιτερο) λογο για να ειμαι χαρουμενος. Εκεινη την ημερα, μολις ειχα περασει την γεφυρα ειπα "στην Αθηνα δεν ηταν η μερα μου, σημερα ομως στην Κωνσταντινουπολη, ειναι!!". Οταν ομως μετα απο τοσους χιλιαδες ανθρωπους που ειχα με κοπο (στην καρδια και στα ποδια) προσπερασει, στην αναστροφη που καναμε, τους ξανασυναντησα για να τους ξαναπροσπερασω (για δευτερη φορα), η ελπιδα εσβησε. Ας ειναι! Η επομενη προσπαθεια θα γινει σε (")πολιτισμενο(") κρατος. Και που ξερεις, ισως η μοιρα μου, να μην με αφηνει να παω σε αλλο τοπο, για να κανω το αδυνατο, δυνατον, παρα μονο στην μια και μοναδικη αυθεντικη διαδρομη. Θα εχω και αλλο χρονο να προπονηθω περισσοτερο!! Και να ξεκουραστω ρε γαμωτο μου!! Και μεγαλυτερη εμπειρια απο τα λαθη. Μα το σπουδαιοτερο απο ολα, θα εχω τους ιδιους (και ισως περισσοτερους) ανθρωπους, που αληθινα με αγαπανε και με βοηθανε. Και ψαχνω να βρω το καταλληλο δωρο, την καταλληλη μερα, για να τους δειξω ποσο πολυ τους ευχαριστω.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

penelope
Newbie Forum Runner



21 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/12/2013 :  08:36:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Eχοντας τρεξει τα 10χλμ (του ΚΜΑ) στην Αθηνα μολις μια εβδομαδα νωριτερα, εκανα τα 15χλμ στην Πολη με τις μνημες ακομη νωπες... Ομορφη εμπειρια, καλος ο καιρος, υπεροχα τοπια αλλα μεχρι εκει. Ο ιδιος ο αγωνας ηταν μαλλον μια ταλαιπωρια. Αθλητες ολων των αποστασεων να μπερδευονται, παγκοι με κουλουρια και τσαι οπου να'ναι, ο κακος χαμος στους σταθμους (οι εθελοντες δε μαζευαν τιποτα, ηταν δουλεια για "αλλους") και οικογενειες ολοκληρες να περπατουν πανω στη γεφυρα με αντιθετη φορά (οι του fun run υποτειθεται, η μοναδικη ευκαιρια για τους κατοικους της Πολης να περασουν τη γεφυρα πεζοι), ολα αυτα δημιουργησαν μια τρομερη αναστατωση και μου εκοψαν την ορεξη για οποιαδηποτε προσπαθεια. Να μη μιλησω για τους ποσους "τρακαρα". Αφου στον Κερατιο, με τα γυφτακια να ξαναγεμιζουν τα μπουκαλια με το δικο τους "νερο", βοθρος σκετος, εβαλα τη μουσικη (Bergersen, δε παιζεται!) μηπως και με επιταχυνει λιγο...

Ενας μαραθωνιος ειναι στο προγραμμα μου για αργοτερα αλλα οχι, δε θα συστηνα αυτον της Πολης. Σκετη κουραση και ενα sensory overload χωρις νοημα. Η Πολη ειναι για πολιτιστικο τουρισμο, οχι για τρεξιμο.

"Today i will run what you will not so that tomorrow i will run what you cannot"

Edited by - penelope on 14/12/2013 23:01:41
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoro
Master Forum-Runner

Greece
3934 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/12/2013 :  15:19:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
....το 15άρι περνάει πάνω απο την γέφυρα του Βοσπόρου;;;
Η Πόλη και γώ νομίζω ότι αξίζει να γυρνάς στα σοκάκια της πεζός, να το ρίξεις στο φαγητό, να γαζεύεις στον Βόσπορο και να πάς έστω μία φορά στην ζωή σου Μάϊο!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/12/2013 :  15:36:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ............1995

Τους τρούλους της Αγιά-Σοφιάς, ποτέ δεν θα τους δω
και δεν προβλέπεται να μπω στην...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/12/2013 :  15:40:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
............................................
............................................

Βλέψεις και όνειρα γλυκά
θα πει κανείς ευθύς
δεν δικαιούσαι να ποθείς
Εσύ δεν πέρασες ποτέ
τα σύνορα...............
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

penelope
Newbie Forum Runner



21 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/12/2013 :  22:55:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Oλοι οι αγωνες περνανε (ειτε ισια ειτε αναποδα) πανω απο τη γεφυρα του Βοσπορου. Και με το "αναποδο" ειναι που ειχα θεμα. Κοντεψα να ριξω κατω μια ολοκληρη οικογενεια, οπως τις κορινες του bowling. Φανταζεστε το σκηνικο;

"Today i will run what you will not so that tomorrow i will run what you cannot"

Edited by - penelope on 14/12/2013 22:58:38
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 4 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000