Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 Μαραθώνιος Κωνσταντινούπολης
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 4

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/12/2013 :  23:24:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Eάν ήσουνα άντρας θα σου έλεγα
ότι θα μπορούσες να ρίξεις
και την Κορίνα Τσοπέη
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

penelope
Newbie Forum Runner



21 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/12/2013 :  19:58:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αχαχαχαχαχα... ναι... :) Ακομη δε ξερω αν το ολο σκηνικο ηταν για γελια ή για κλαμματα. Τελος παντων, παει, περασε και αυτο. Και τωρα; Τζουμερκα;

"Today i will run what you will not so that tomorrow i will run what you cannot"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

VLASAKIS MICHALIS
Forum-Runner

Greece


87 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/06/2018 :  21:14:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Θα ήθελα να παρακαλέσω αν κάποιοι πάνε οργανωμένα στην Κωνσταντινούπολη για τον μαραθώνιο να μου απαντήσουν.Ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω.

ΒΛΑΣΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

vasilis dr
Senior Forum-Runner

Greece
1026 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/06/2018 :  00:01:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Η Τουρκία κρατά αιχμάλωτα εδώ και 3 μήνες 2 παλικάρια μας και εμείς θα πάμε οργανωμένα να στηρίξουμε τον Μαραθώνιο τους;;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

VLASAKIS MICHALIS
Forum-Runner

Greece


87 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/06/2018 :  15:49:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Νεαρέ Βασίλη από αμπελοφιλοσοφίες είμαστε χορτάτοι. Δεν ζεις μόνο εσύ στην Ελλάδα. Αυτό το site είναι δρομικό. Την πολιτική, πνευματική και εθνική σου οξυδέρκεια και ευαισθησία κράτα την για σένα. Χωρίς να παίρνω καθόλου το μέρος των Τούρκων, θα ήθελα οποιοσδήποτε πήγε στην Πόλη (που την αισθάνομαι και δική μου),και αντιμετώπισε πρόβλημα συμπεριφοράς από τους απλούς Τούρκους, να βγει εδώ να το πει για να απολογηθώ για όσα είπα. Κατά τα άλλα περιμένω συγκεκριμένη απάντηση. Τις γνώμες σου σε πολιτικά φόρουμ.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Agamemnon
Forum-Runner

Greece
52 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/06/2018 :  08:57:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν κατάλαβα Μιχάλη δεν μπορεί το παιδί να εκφράσει την άποψη του?
Ποιος είσαι εσύ που θα του την πεις?
Ασχολησου με τον εαυτό σου καλύτερα και σταματά να κάνεις υποδείξεις σε άλλους.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

VLASAKIS MICHALIS
Forum-Runner

Greece


87 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/06/2018 :  12:17:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Έχει καμιά σχέση η συγκεκριμένη απάντηση με την συγκεκριμένη ερώτηση? Με τον εαυτό σου να ασχοληθείς κι εσύ αφού δεν απαντάς σ'αυτό που ρώτησα. Δεν μ'ενδιαφέρει η πολιτική σ'αυτό το site. Τους πνευματισμούς κράτα τους για σένα. Και επιτέλους ρώτησα για άλλον μια και εγώ δεν ενδιαφέρομαι.

ΒΛΑΣΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

vasilis dr
Senior Forum-Runner

Greece
1026 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/06/2018 :  17:16:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
κ.Βλασάκη θα μπορούσα να σας απαντήσω με ύφος και τρόπο που εσείς χρησιμοποιήσατε προς εμένα αλλά επειδή δεν σας γνωρίζω προσωπικά δεν έχω το ανάλογο με εσάς θάρρος αλλά και θα αδικούσα τον εαυτό μου εάν έκανα κάτι τέτοιο...
κ.Βλασάκη το site αυτό επειδή είναι δρομικό δεν πάει να πει ότι είναι ξεκομμένο από την κοινωνία και τα προβλήματα που την απασχολούν είτε αυτά είναι κοινωνικά, πολιτικά, οικονομικά, είτε πολιτισμικά και αυτό γιατί μη ξεχνάμε ότι και εμείς οι δρομείς είμαστε κομμάτι αυτού του τόπου, μάλιστα αν μπείτε στο forum θα δείτε πλήθος τέτοιων συζητήσεων που δεν έχουν άμεση σχέση με το δρομικό κίνημα.
Εαν κ.Βλασάκη το θέμα των 2 Ελλήνων στρατιωτικών που εγώ έθιξα το νομίζετε ως πολιτικό και ως ''αμπελοφιλοσοφίες'' κάνετε μεγάλο λάθος, απασχολεί όλους οπότε απασχολεί και τους δρομείς......πρόσφατα μάλιστα πολλοί συνάδελφοι έτρεξαν στην Ορεστιάδα υπέρ της απελευθέρωσής τους ( http://www.runningnews.gr/item.php?id=36171 ).......για τον ίδιο σκοπό ο υπερμαραθωνιοδρόμος Ζαχαριάδης Γιώργος έτρεξε 500 χλμ. από Ορεστιάδα στην Θεσσαλονίκη ( http://www.runningnews.gr/item.php?id=36417 ).........για τον ίδιο σκοπό η Εθνική Ελλάδος στο ποδόσφαιρο πρόσφατα ακύρωσε το διεθνές φιλικό της με το Ιράν που θα γινόταν στην Κωνσταντινούπολη ( http://www.kontranews.gr/KOINONIA/333191-E-Ethnike-akyrose-philiko-me-to-Iran-logo-ton-Ellenon-stratiotikon-poy-kratoyntai)...καλή συνέχεια και καλά χιλιόμετρα!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

VLASAKIS MICHALIS
Forum-Runner

Greece


87 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/06/2018 :  18:06:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν διαφωνώ απολύτως σε τίποτε από αυτά που αναφέρεις. Η ερώτηση όμως ήταν διαφορετική κι αυτός που ρωτάει σίγουρα ξέρει αυτά που λες αλλά περιμένει συγκεκριμένη απάντηση χωρίς να τον ενδιαφέρουν επί του παρόντος τα ορθά που σκέφτεσαι. Από ότι φαίνεται όμως δε θα μάθει μια και το θέμα Μαραθώνιος Κωνσταντινούπολης δεν του απάντησε. Και κάτι άλλο. Είμαι το ίδιο Έλληνας όσο κι εσύ. Και μάλιστα "Βούλγαρος" όπως συνηθίζουν να μας αποκαλούν αρκετοί νοτιοελλαδίτες εμάς τους Μακεδόνες απόγονους του Μ. Αλέξανδρου. Σίγουρα δεν θα ανταπαντήσω ξανά μια και ο φίλος μου απ' ότι φαίνεται δεν θα μάθει... Ευχαριστώ και διαβεβαιώ πως το έσχατο που θέλω είναι να θίξω οποιονδήποτε.

ΒΛΑΣΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Pedro_G
Forum-Runner

Greece


71 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/11/2018 :  13:49:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πολύ καλός Αγώνας με Φανταστική Έκθεση (ΝΑΙ είναι η καλύτερη Έκθεση Μαραθωνίου από όσες έχω επισκεφτεί). Η διαδρομή πανέμορφη παραθαλάσσια και δίπλα σε Γειτονιές ή μνημεία του Βυζαντινού Ορθοδοξου Παρελθόντος. (Τείχη - Κερκόπορτα - Γέφυρα και Πύργος Γαλατά- YEDI-kule, Αγία Σοφία , Αρχοντικό Σπίτι της Λωξάντρας και παρα πολλά άλλα)

Καλύτερο Σημείο της Διαδρομής: η έλευση σε Υψος 65 μετρων πανω απο την θάλασσα από την Ασια στην Ευρώπη μεσω της 19ης μεγαλύτερης γέφυρας του Κόσμου και του μοναδικού Αγώνα στον κόσμου που διέρχεται 2 Ηπείρους. Μαζί με την είσοδο στο παλάτι - πάρκο του Sultan Ahmet δίπλα ακριβώς στην Αγια Σοφία.

Δυνατό Σημείο Οργάνωσης: Το μόλις 5 Ευρω Αντίτιμο εγγραφής στην διοργάνωση στην οποία ο αθλητής λαμβάνει τα ΠΑΝΤΑ στην τιμή αυτή (μπλουζάκι Adidas - τσάντα - Υποστήριξη ηλεκτρονική και υγειονομική - εξαιρετική Τροφοδοσία - Pasta Party κλπ κλπ) (10/10)

Αδυναμία της Διοργάνωσης : H ταυτοχρονη εναρξη με μικρη 15 λεπτη διαφορά ολων των δρομεων στην ιδια διαδρομή δημιουργεί πιθανόν συμφορηση στους αργούς αθλητες του Μαραθωνίου προς το τέλευταια χλμ των 10 ή 15 χλμ! Μετα το 15 χλμ.....υπάρχει μοναξιά μιας και οι αθλητες ειναι λιγοτεροι απο 3000!

Σε γενικές γραμμές αξιέπαινη προσπάθεια απο τους γειτονες με αθροα συμμετοχή απο πολλές Φυλές - εθνικότητες σε αυτό το τουριστικό μαραθώνιο. Λιγες Υψομετρικές ακριβως στο 3-5 χλμ μετά τη Γέφυρα του Βοσπορου (καπου 100μ.) και στο 41-42 στο τερματισμό ακριβως μεσα στο Παρκο του Σουλτάνου (αλλα τόσα) . (8/10)
Συμμετοχή Κόσμου : Θα μπορούσε να είναι και καλύτερη (6/10)

Συμμετοχή Εθελοντών : Ικανοποιητική (8/10)

συγχαρητήρια και στους 20 Ελληνικής καταγωγής Συντρέχτες που συμμετείχαν και στις 3 Διοργανωσεις των 42, των 15 και 10 χλμ!

Edited by - Pedro_G on 14/11/2018 13:51:12
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 4 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000