Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Προπόνηση & Απόδοση
 Όγκος χιλιομέτρων
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 13

Koukouvagia
Elite Forum-Runner

1662 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/12/2013 :  12:57:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τίμο, ίσως θεωρητικά ναι... Όμως δεν έχω προς το παρόν τον χρόνο να αφιερώσω για την προπόνηση μαραθωνίου που χρειάζεται μια τέτοια επίδοση, ώστε για να αξιοποιήσω αυτήν την ενδεχόμενη δυνατότητα... Γιατί κακά τα ψέματα, άλλο το 10άρι, άλλο ο μαραθώνιος...
Ας σπάσω την επόμενη το 4ωρο και ευελπιστώ ότι υπάρχει καιρός και για άλλα στο μέλλον, να 'μαστε καλά! Θέλω να ελπίζω ότι το τρέξιμο θα μείνει στην ζωή μου για πολλά χρόνια ακόμα!

________________________

Το δε θες και γίνεται, θέλε το σα γίνεται...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/12/2013 :  13:05:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Koukouvagia

quote:
Originally posted by Apneafrog

quote:
Originally posted by giorgosdelta

..........Να ακούτε πάντα τους άλλους και να κάνετε ότι σας ταιριάζει και σας αρέσει, αυτό είναι το μυστικό.



+1000



Και 'μένα μου άρεσε αυτό!

________________________

Το δε θες και γίνεται, θέλε το σα γίνεται...



Nαι, όλον τον κόσμο άκουγε, του κεφαλιού σου κάνε!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

oldspikes
Advanced Forum-Runner



245 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/12/2013 :  13:30:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by trexantiris

Ελπίζω λοιπόν τον "oldspikes" να τον δούμε σύντομα στο χώρο των αποστάσεων! Θα απαρνηθεί άραγε τις ταχύτητες;...για να δούμε!

Free your feet...free your senses!




quote:
Originally posted by GERMANOS

Να δούμε πόσο θα κρατήσει
η... ''απομόνωση''!!!!!!!




Βρε σεις !! Αντί να σας σαγηνεύσω εγώ να ασχοληθείτε με ταχύτητες θέλετε να συμβεί το αντίστροφο ?

Είμαι ειδική περίπτωση στριμωγμένος από χίλιες μπάντες ρε παιδιά και προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ ..
Επειδή μ'αρέσει η ειλικρίνεια δυστυχώς πρέπει να αποκαλύψω ότι "έσπασα" εν μέρει και εδώ και 1,5 βδομάδα το γύρισα βασικά σε απόσταση αλλά όχι με χαρά παρόλο που είναι αγαπησιάρικες οι αποστάσεις.. αλλά λόγω ανάγκης ..
Κατ'αρχάς κόπηκαν μαχαίρι οι 3 έως 4 δυνατές διαλλειματικές προπονήσεις την εβδομάδα που έκανα τόσους μήνες .. Αυτό με ρήμαξε. Διότι από εκεί ανέβαινα συνέχεια και στα sprint. Όμως είναι αδύνατον να τρέχεις διαλλειματικές 5 χιλιομέτρων με σπριντ των 100 μ. μέσα σε ένα τούνελ με γκρουπ παιδάκια ανά 150 μέτρα ... Δεν γίνεται ρε γμτ ..
Μόνο τα κοντά αποκλειστικά σπριντ και με προϋποθέσεις τα οποία όμως είναι βάσει θεωρίας maximum 2 φορές την εβδομάδα - και οι υπόλοιπες ? .... Ούτε και έξω όμως πλέον μπορώ διότι τα intervals παράγουν ακραίο ιδρώτα και δεν θέλω να κρυώσω. Γενικά ήταν η πιο απαιτητική μου άσκηση και παραιτηθηκα προς το παρόν. Έπρεπε να βρω ένα υποκατάστατο όγκου/έντασης.
Επίσης πλέον κάνω δυο προπονήσεις ...
Επειδή η προπόνηση του γιου μου γενικώς με αποσυντονίζει αλλά το χειρότερο είναι ότι με κρατά σε χαμηλές εντάσεις και μικρούς όγκους για τα δικά μου δεδομένα (εκνευρίζεται να με περιμένει να κάνω ολοκληρωμένο πρόγραμμα) ήδη χθες βράδυ ήταν πέμπτη φορά που έκανα διπλή προπόνηση. Ανέβηκα στάδιο έτρεξα πανικόβλητος 7 χιλιόμετρα με απαράδεκτο σκεπτικό δηλαδή να τρέξω γρήγορα σε ένταση και όγκο πριν χτυπήσει το τηλέφωνο για να ξαναπάω πίσω να πάρω τον γιο μου (μην τυχόν και του φύγει η διάθεση για την προπόνησή του) αλλά και να προλάβω να αλλάξω διότι είμαι λειώμα στον ιδρώτα (περίπου ρυθμός που έβγαλα το προχθεσινό 10χίλιαρο). Η δεύτερη προπόνηση του λέω είσαι αφεντικό ότι κάνεις κάνω. Κάνουμε μερικά χιλιόμετρα αλλά στο τέλος με πιάνουν τα διαόλια μου και ρίχνω ένα σπριντ το οποίο νομίζω πως είναι ο εκνευρισμός μου από όλη αυτή τη κατάσταση (να μην παίρνει και θάρρος και εφησυχασθεί στις χαμηλές του βελτιώσεις ).
Μόνον η Άνοιξη παιδιά θα με σώσει εμένα. Κάνω ότι μπορώ όπως να'ναι ίσως και άτσαλα αλλά να βγω αλώβητος κυρίως καρδιοαναπνευστικά από τον χειμώνα.
Κάθε εμπόδιο όμως σε καλό έλεγε η γιαγιά μου ..
Ίσως αυτή η "υποχρεωτική" μου στέρηση σε ταχύτητες να με βγάλει οργισμένο να πάω να πιάσω τα 12" πριν τελειώσει το καλοκαίρι..
Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου ...



ΥΓ : για το θέμα του όγκου χιλιομέτρων στις αποστάσεις θα ήθελα να μεταφέρω τη δική μου αίσθηση ότι πράγματι μπορώ να κάνω καλύτερα και περισσότερα χιλιόμετρα "ξαφνικά" μετά από καιρό ενώ εργάζομαι συστηματικά σε μικρότερες αποστάσεις - ίσως λοιπόν να μην είναι τόσο κρίσιμος ο όγκος αλλά από την άλλη, εντελώς θεωρητικά, θα με προβλημάτιζε το εξής : αν για έναν φιλόδοξο 100άρη το να τρέχει τακτικά 200άρια είναι σημαντικό τότε γιατί για έναν Μαραθωνοδρόμο να μην είναι καλό να τρέχει μερικές φορές το χρόνο μονοκοπανιά 50 ή και 60 χιλόμετρα δηλαδή παραπάνω από τον στόχο ? ... Απλή αναρώτηση ...


__________________________________________________
"Αυτό που περιφρονείτε, αυτό με κάνει να ελπίζω" Νίτσε
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/12/2013 :  13:48:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Οι ελίτ φαντάζομαι θα κάνουν πολλές φορές τα 42χλμ
αλλά για το επίπεδό τους
Πάρα Πολύ Αργά

Εάν πόσταρε τώρα ο Dejan(πού τον θυμήθηκα!)
θα μας έλυνε την απορία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitakos
Master Forum-Runner

Greece


3754 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/12/2013 :  14:34:55  Εμφάνιση Προφίλ  Visit xipolitakos Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Για ένα καλύτερο χρόνο στο Μαραθώνιο όλα χρειάζονται. Και οι ποιοτικές προπονήσεις και τα χιλιόμετρα. Τι να το κάνω αν έχω 10άρι κάτω από 43 λεπτά και ο χρόνος στο μαραθώνιο είναι ίδιος με κάποιον ο οποίος έχει 10άρι 45 και βάλε;
Πως θα μπορέσω να διατηρήσω μια επιθυμητή καλύτερη ταχύτητα για τόσα χιλιόμετρα στον αγώνα, με μόνο 1-2 LRs (της τάξης των 30-32 χιλιομέτρων) και καθόλου mediumLRs (της τάξης των 20 -26 χιλιομέτρων) τα οποία θα συμπεριλαμβάνουν και MP;
Πως θα μάθει το σώμα μου να διαχειρίζεται τις δυνάμεις του μετά το 30;

Θεωρώ σαν χρυσή τομή, την αναλογία του όγκου και της ταχύτητας που στον καθένα μας θα δώσει την βέλτιστη ταχύτητα στην αντοχή. Κατακτώ πρώτα το μέγιστο των χιλιομέτρων που θα δώσει την αντοχή στην ταχύτητα χωρίς να με κουράσει ή τραυματίσει και ύστερα την ίδια την ταχύτητα.


___________________
Run Natural... run Bare

Edited by - xipolitakos on 24/12/2013 20:59:53
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoro
Master Forum-Runner

Greece
3934 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/12/2013 :  14:55:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Άλλο οι υπεραποστάσεις, άλλο ο καλός χρόνος για μαραθώνιο ΚΑΙ ΑΛΛΟ...ΦΡΟΥΤΟ ο απλός τερματισμός ΣΤΟΝ μαραθώνιο. Για τον απλό τερματισμό νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουμε ότι μετά απο ενασχόληση με το τρέξιμο 1-2 χρόνια και με 45-50 την βδομάδα μιά χαρά τερματίζεις, ΕΙΔΙΚΑ δρομείς που δεν σταματάνε σχεδόν καθόλου όλο τον χρόνο. Για υπολογίστε απο τις 52 βδομάδε τις 44×45 ποιοτικά χιλιόμετρα. Έ, δεν είναι και λίγα....
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitakos
Master Forum-Runner

Greece


3754 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/12/2013 :  15:16:46  Εμφάνιση Προφίλ  Visit xipolitakos Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Με όσα είπαν οι Γιώργηδες (Γιώργος Δέλτα και Ζορό) συμφωνώ απόλυτα


___________________
Run Natural... run Bare

Edited by - xipolitakos on 24/12/2013 15:19:00
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

trexantiris
Master Forum-Runner

Greece


5735 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/12/2013 :  16:50:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by giorgosdelta

Λοιπόν, υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις κι είναι καλό να συζητούνται εδώ μέσα.
Ηλία (ilias81) πολύ χάρηκα που σε είδα νικητή στο Σπάρταθλον, κι εσένα και τα άλλα παιδιά. Ο Μανώλης (trexantiris) έχει 3 χρόνια περίπου δρομική εμπειρία - το έχει γράψει ξανά και ξανά αλλά είσαι λίγο αδιάβαστος στα κοινά του φόρουμ. Έχει δηλαδή μικρή δρομική εμπερία, αλλά έχει πολύ μεγάλο δάσκαλο.
Ένας άλλος Σπαρταθλητής, ο κ. Κουτσιούκος Γιώργος συγκεκριμμένα, είχε πει πως το κλειδί στις υπεραποστάσεις είναι οι διαλειμματικές. Ένα άλλο κλειδί στις υπεραποστάσεις είναι το μυαλό. Υπομονή, ατελείωτη υπομονή που έχεις συγκεντρώσει στα πολυήμερα που έχεις συμμετάσχει.
Να ακούτε πάντα τους άλλους και να κάνετε ότι σας ταιριάζει και σας αρέσει, αυτό είναι το μυστικό.



Ακριβώς αυτό!...
…η πολύ μικρή μου δρομική εμπειρία, μου υπαγορεύει να συνεχίσω την αύξηση στην «αντοχή» της απόστασης (endurance) αλλά και στη βελτίωση της αεροβικής χωρητικότητας. Και τα δύο χρειάζονται συγκεκριμένο όγκο χιλιομέτρων, και μάλιστα «ποιοτικό». Δηλαδή, έχω πάψει εδώ και κάποιο καιρό να τρέχω σε πολύ αργούς ρυθμούς (για τα δικά μου πάντα δεδομένα), πολλά χιλιόμετρα, αλλά αντί αυτού προσθέτω έναν καλό όγκο σε «σβέλτο» ρυθμό. Και βέβαια κάθε αγώνας που ολοκληρώνεται «κατοχυρώνεται» στα ποδάρια μας! Τρέχουμε Μαραθώνιο; Αυτά τα 42Κ του αγώνα, μας περνάνε στο επόμενο στάδιο που μπορούμε μετά να τρέξουμε ακόμα περισσότερα μέσα σε ένα λογικό διάστημα.

Προσωπικό παράδειγμα: μετά τον ΚΜΑ 2013 έσπασα το μικρό δάκτυλο στο δεξί πέλμα, οπότε για 19 μέρες έμεινα τελείως εκτός από προπονήσεις. Μετά από 4 βδομάδες του ΚΜΑ, τρέχω το Σαρωνικό (61Κ με πιο δύσκολο υψομετρικό προφίλ από αυτό της Κλασικής), έχοντας στα ποδάρια μου μόνο 2 προπονήσεις (σύνολο 20Κ), όπου μάλιστα η δεύτερη προπόνηση με κούρασε και από πάνω επειδή πήγα γρήγορα. Παρόλο αυτά ο αγώνας καλά πήγε… Τι σημαίνει αυτό; Ότι κάποιος που σηκώθηκε για πρώτη φορά από τον καναπέ, με 20 χιλιόμετρα σε 4 βδομάδες (δηλαδή με 5Κ εβδομαδιαίο όγκο) κατεβαίνει στο Σαρωνικό, κάνει 5:52 και βγαίνει 24ος; Αρλούμπες! Η προπόνηση του ΚΜΑ και Ο ΙΔΙΟΣ ο αγώνας του ΚΜΑ με «πήγαν» στο Σαρωνικό. Τα 42Κ του Μαραθωνίου «αποθηκεύτηκαν» στα ποδάρια και αποθηκεύτηκαν ως ένα εξαιρετικό LR του οποίου η απόδοση φάνηκε στο Σαρωνικό!

Και επειδή οφείλω μια απάντηση στον ilias81:
- Θα ξεκινήσω δίνοντας τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για τον τερματισμό σου στο Σπάρταθλο. Είναι μεγάλο πράγμα!
- Αναφέρθηκες στον μικρό χιλιομετρικό όγκο (=80Κ) που ακολούθησες στην προετοιμασία σου για αυτόν τον τόσο απαιτητικό αγώνα. Αυτό στο οποίο ΔΕΝ αναφέρθηκες όμως (και έτσι δημιουργούνται εντυπώσεις) είναι η πολύ μεγάλη εμπειρία που ΗΔΗ έχεις στο θέμα των υπεραποστάσεων! Δεν έπεσες αλεξιπτωτιστής στο Σπάρταθλο!
- Έχεις τρέξεις πολύωρους μαραθώνιους βουνού (που για μένα είναι βασικά υπεραποστάσεις με ΟΛΗ τη σημασία της λέξης). Λίγο πριν το ΣΠ απέκτησες εμπειρία από υπερ-μαραθώνιο βουνού με τρομακτικό (για εμάς τους κοινούς θνητούς) υψομετρικό προφίλ!
- Έχεις στις πλάτες σου (και στα ποδάρια σου βεβαίως-βεβαίως) αγώνες υπεραποστάσεων όπως τα 50Κ της Ψάθας (για ψωμοτύρι αυτό), Ευχίδα (107Κ!), 12ωρο (!), 24ωρο(!!), 2ήμερο (!!!) αλλά και 3ήμερο (!!!!), και μάλιστα πολύ στοχευμένα και όμορφα τοποθετημένα πριν το ΣΠ.
- Πιστεύω ότι δεν αγνοείς το γεγονός ότι κάθε αγώνας υπεραπόστασης που κάνεις σε θωρακίζει/προετοιμάζει/προπονεί για το επόμενο μεγάλο σου βήμα, και μάλιστα αυτές οι προσαρμογές διαρκούν για πολύ!

Άρα λοιπόν – και συγνώμη που θα το πω πολύ ωμά Ηλία – ΔΕΝ έφτασες στο Σπάρταθλο με 80Κ προπόνηση την εβδομάδα… Έφτασες μέσα από ΣΚΛΗΡΗ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ, ΕΞΥΠΝΗ και ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ προσπάθεια…και πολλά ΜΠΡΑΒΟ σου για αυτό.

Καλό θα ήταν όμως να παραθέτουμε όλα τα δεδομένα προς τους συμφορουμίτες, έτσι ώστε να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις…

Τα συγχαρητήριά μου και πάλι!

Free your feet...free your senses!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ilias81
Forum-Runner

Greece


165 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/12/2013 :  22:41:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σε ευχαριστώ πολύ για τα πολύ καλά σου λόγια, δεν έχεις άδικο σε αυτά που γράφεις, όντως και εγώ είμαι της άποψης πως όσα χλμ γράφουν τα πόδια σου, αποθηκεύονται για "μελλοντική χρήση" . Αλλά επιμένω στην άποψη ότι δεν είναι τόσο σημαντικός ο μεγάλος όγκος χλμ στην προπόνηση, με λίγα εβδομαδιαία και ποιοτικά χλμ και φυσικά συστηματικά μπορείς να καταφέρει κανείς τα πάντα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

costa
Advanced Forum-Runner

Greece
235 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/01/2014 :  16:17:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Διάβασα με αρκετό ενδιαφέρον τις δημοσιέυσεις σε αυτό το νήμα..
Και έρχομαι να ρωτήσω, τελικά ποια είναι τα ποιότικα km; Πως το ορίζει ο καθένας; Γιατί γίνεται πολύ αναφορά ίδιως από τους φίλους που τρέχουν ultra ότι όλα γίνονται αρκεί να κάνεις 'ποιοτικά' km και δεν έχει τόσο σημασία ο όγκος.

Στα δικά μου τώρα ο Δεκέμβριος κύλησε χαλαρά με 170km.

Rogue Runner
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoro
Master Forum-Runner

Greece
3934 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/01/2014 :  17:28:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τέμπο, διαλλειματικές, ανηφόρες για μένα χωρίς να είμαι...ultra τρομάρα μου!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

giorgosdelta
Master Forum-Runner

Greece


4808 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/01/2014 :  18:07:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by costa

τελικά ποια είναι τα ποιότικα km;



Δεν υπάρχουν μή ποιοτικά χιλιόμετρα. Υπάρχουν δρομείς που βγαίνουν για μή ποιοτικές προπονήσεις; Για μή ποιοτικά χιλιόμετρα;
Αν ναι; γιατί τα τρέχουν αφού είναι μή ποιοτικά χλμ;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

saridis
Senior Forum-Runner

Greece
606 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/01/2014 :  19:14:36  Εμφάνιση Προφίλ  Visit saridis Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Οκτωβριος: 525km
Νοεμβριος: 490km
Δεκεμβριος: 545km

ελαχιστος ρυθμος το 4.30min/km (εκτος απο ελαχιστες φορες που κατι μου συμβαινει)
το προγραμμα ειναι προσανατολισμενο για 10αρι, οχι μαραθωνιο.

===============

η διαδρομη ηταν μαλλον η πιο ομορφη που εχω τρεξει ποτε , η ομορφια του καμπου δεν υπαρχει απλα...(απο οτι μου ειπαν μετα τον αγωνα οσοι πραγματικα προσεχαν τη διαδρομη..... )

===============
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

anna_ves
Elite Forum-Runner

Greece


1101 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/01/2014 :  19:36:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Α! Ο Σαρίδης! Καλή χρονιά Παύλο, με υγεία!

------------------------------------------------------------------------
"ΕΞΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΦΥΣΙΣ" - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

huskarl
Senior Forum-Runner



855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/01/2014 :  20:43:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by giorgosdelta

quote:
Originally posted by costa

τελικά ποια είναι τα ποιότικα km;



Δεν υπάρχουν μή ποιοτικά χιλιόμετρα. Υπάρχουν δρομείς που βγαίνουν για μή ποιοτικές προπονήσεις; Για μή ποιοτικά χιλιόμετρα;
Αν ναι; γιατί τα τρέχουν αφού είναι μή ποιοτικά χλμ;



Να το πάμε από την ανάποδη για να γίνει πιο κατανοητό.
Μη "ποιοτικές" είναι οι προπονήσεις που δεν βελτιώνουν την απόδοση ή τα ωφέλη τους σε σχέση με τον κόπο είναι πολύ μικρά.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα πολλά, αργά 10άρια...

Ποιοτικές θα έλεγα ότι είναι οι προπονήσεις που στοχεύουν στην λιπόλυση (λονγκ ραν), αύξηση του γαλακτικού κατωφλίου (τέμπο στο γαλακτικό), αύξηση VO2max (διαλειμματικές ~1000μ). Αυτές δηλαδή που σου δίνουν άμεσα (σχεδόν) αποτελέσματα.

Σίγουρα θα μπορούσα να χαρακτηρίσω και άλλες ποιοτικές, πχ για μυική ενδυνάμωση, μικρές διαλειμματικές για καλύτερη δρομική οικονομία κτλ, αλλά θα τις έλεγα 'δευτερεύουσες'.

Το σίγουρο είναι ότι όταν στηρίζεσαι μόνο στον όγκο χωρίς να βάζεις γρήγορες-ποιοτικές το αποτέλεσμα είναι πολύ μικρό σε σχέση με τον κόπο και χρόνο που διαθέτεις.

Φυσικά αν δεν σε ενδιαφέρει η απόδοση μπορείς να κάνεις ότι σε ευχαριστεί!



Edited by - huskarl on 06/01/2014 20:46:58
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 13 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000