Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Επικαιρότητα
 Κλασικός Μαραθώνιος - Αποκλεισμός ΑΜΕΑ
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 5

costa
Advanced Forum-Runner

Greece
235 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 09/11/2013 :  16:32:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
http://www.andro.gr/zoi/dikaiwma-ston-agwna/

Δε ξέρω πόσοι το είδατα αυτό αλλά είμαι πραγματικά εξοργισμένος.
Άθλια συμπεριφορά από τους υπεύθυνους και υπεροψία σε πραγματικούς αθλητές της ζωής.
ΑΙΣΧΟΣ.

Rogue Runner

Edited by - costa on 19/11/2014 23:46:41

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/11/2013 :  17:23:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Όπου μαζεύονται πολλοί γίνεται μακακία, δεν το ξέρεις; Γι΄ αυτό και σε λίγο οι αγώνες από μόνοι τους θα είναι μακακία!!!!!!!

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Kasajohn
Advanced Forum-Runner

Greece


237 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/11/2013 :  18:33:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
πιστεύω ότι έγινε για θέματα ασφαλείας τόσο των ιδίων όσο και των δρομέων πέραν της επιπλέων οργάνωσης που χρειάζεται και μετά είναι και το άλλο... γιατί να τρέξουν μόνο αυτά τα παιδιά;

Thou Shalt Not Spilleth Thy Beer... SDMF
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/11/2013 :  19:12:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Με καλύπτει πλήρως η θέση των υπευθύνων του μαραθωνίου
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Speedy
Road Runner

Greece


2750 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/11/2013 :  20:19:15  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Speedy Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Είχα συζήτηση για το θέμα με τον αρχισυντάκτη του andro.gr. Σας αντιγράφω αποσπάσματα των απόψεων μου:
---

Το θεμα ενδιαφερει απο διαφορες αποψεις. Η δικιά μου άποψη είναι πως ήταν πολυ σωστη η αποφαση να μην τους επιτρέψουν τη συμμετοχη στον Κλασικο Μαραθώνιο (και αυτο το λεω χωρις να εχω μιλησει με κανεναν, απλα γιατι το εχω σκεφτει πολλες φορες στο παρελθον)

Δυστυχως, οι συμμετεχονες με αμαξιδια θα ειναι παρα πολυ επικινδυνοι για τους υπολοιπους δρομεις. Στις κατηφορες του αγώνα θα μπορουν να παινουν ταχυτητες ακομα 60-70χλμ/ωρα, χωρις υπερβολη και εκει δεν υπαρχει καποιος τροπος να διασφαλισεις της ασφαλεια ουτε των αθλητων με αμαξιδιο, αλλα και ουτε των υπολοιπων ανυποψιαστων του οποιους ενδεχομένως να προσπερνούν.

Σε μια διαδρομή χωρις ανηφοροκατηφορες, αυτο θα ηταν πιο ελεγχομενο (οπως πχ στη Θεσσαλονικη, οπου τα ειδα τα παιδια (χωρις ωστοσο να ειμαι σιγουρος οτι κινουνταν και με απολυτη ασφαλεια αναμεσα στους υπολοιπους, χαρακτηριστικα θα πω οτι καταλαμβαναν ολο το οδοστρωμα και εμεις τους πιασαμε πανω σε μια στροφη, οπου και ουσιαστικα μας εκλεισαν)

Να διευκρινήσω οτι τα χειρηλατα ποδηλατα ειναι ουσιαστικα αγωνας ποδηλασιας μεσα σε αγωνα δρομου και εχει ιδιαιτερες τεχνικες απαιτησεις. Αυτο πρεπει να το αντιλαμβάνονται ολοι και να μην σπευδουμε σε δημοσιευσεις διαμαρτυριας μονο για λογους εντυπωσιασμου. Και τονιζω παλι οτι η Κλασικη διαδρομή ειναι πολυ ιδιαιτερη και επικίνδυνη για τις συμμετοχες αυτες

Αν μπορουσαν τα παιδια να κανουν τον αγωνα κατω απο 2 ωρες (κάτι εφικτο για elite αθλητές αμαξιδίων) ίσως να μην υπήρχε κανένα πρόβλημα. Ομως κοιτατε τι θα γινει.... ακομα κι αν μπορουσαν στην αρχη να φυγουν γρηγορα ... στις ανηφορες θα εμεναν πισω και θα τους περνουσαν ... μετα στις κατηφορες θα πηγαιναν μαλιοκουβαρα και... απο εκει και περα δεν ελεγχεται το θεμα.

Φυσικά, το καλυτερο θα ήταν να βρεθει λυση που να τους διασφαλιζει ολους κι εγω υπερ ειμαι σε αυτο. Μια λυση που σκεφτηκα γρηγορα γρηγορα ... να μπουν τα παιδια με αμαξιδιο στον αγωνα, οχι για να αγωνιστουν, αλλα σαν συνοδοι/λαγοι της διοργάνωσης για 3 ή 4 ωρες πχ με υποχρεωση ομως να πηγαινουν φρεναριστα στις κατηφορες. Ακομα και στις τροφοδοσιες των elite θα μπορουσαν να βοηθησουν, όπως πχ θα εκαναν οι ποδηλατες τις διοργανωσης ... αλλα ξαναλεω, παντα με ξεκαθαρη υποχρεωση να μην "γκαζωνουν".

Το θέμα άργησε πολύ να βγει στην επιφάνεια και δεν θα μπρορουσε να δοθει λυση τεχνικα σε τοσο συντομο χρονικό διάστημα. Παντως καλο ειναι να επανελθει συντομα μετα τον αγωνα και να βρεθει λυση για το μελλον

- - - - -
Οτι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό>>>Speedy
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

echetlos
Master Forum-Runner



9191 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/11/2013 :  20:37:44  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
+1 στον Γρηγόρη.

"My sport is your sport's punishment"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/11/2013 :  21:30:43  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Όταν κάτι , τόσο που θέλει ειδική διοργανωτική μέριμνα ζητείται τελευταία στιγμή, (εκπρόθεσμα όπως όλοι παραδέχονται) μετά οι υπόλοιπες κουβέντες είναι περιττές.

Στον μαραθώνιο, τα ξέρετε, αλλά συμμετέχουν 30.000 δρομείς, υπάρχουν περίπου 40-50χιλιάδες επισκέπτες, και κινοτοποιούνται 10δες υπηρεσίες που πρέπει να δουλέψουν σαν σωστό ελβετικό ρολόι. Από την καθαριότητα ως την πυροσβεστική και τα νοσοκομεία ως τους δήμους.
Δεν μπορεί τίποτα να πάει στραβά, καμία επιπλοκή δεν συγχωρείται, γιατί αν το ποτάμι ξεκινήσει μετά δεν σταματάει.
Μπορεί να λέει κάποιος, ε και τι έγινε 2 καροτσάκια είναι, και αν είναι 1002 που το ξέρεις?
Πρέπει αυτοί οι 30 χιλιάδες άνθρωποι να περάσουν από το στάδιο, να εξυπηρετηθούν και να οδηγηθούν προς τα έξω. Αν για Χ-Ψ λόγο υπάρξει κάπου συμφόρηση, δεν καταστράφηκαν απλά 2 λεπτά του χρόνου, αλλά ίσως εκτεθεί και η χώρα γενικότερα.
Και στο κάτω κάτω κάποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη.

Όλα είναι σεβαστά, αλλά κατόπιν μελέτης και σωστής προετοιμασίας. Όχι άντε έτσι τελευταία στιγμή, πάμε.

ΥΓ. Υπάρχει νυχτερινός Μαραθώνιος στην Θεσσαλονίκη...? Ή νυχτερινός Ημίμαραθώνιος? Γιατί συγγνώμη για κάποιον στοιχειωδώς δρομέα, αυτό βγάζει μάτι και δεν μπορείς να πεις να πείς καν ότι ήταν εκ παραδρομής. Εκ παραδρομής δεν μπερδεύεις τον ημί με τον μαραθώνιο. Φτύνεις αίμα για αυτό, δεν μπερδεύεται. Μόνο από αυτό βλέπω μια μικρή ελαφρότητα στο όλο ζήτημα. Του χρόνου καλά να είναι όλοι τους να το δουν σωστότερα.
ΥΓ2. Επίσης αυτό το τσαμπουκιστικό, το εμείς θα κατέβουμε έτσι και αλλιώς μας επιτρέψουν δεν μας επιτρέψουν, το αφήνω ασχολίαστο.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

costa
Advanced Forum-Runner

Greece
235 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/11/2013 :  21:33:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Να κάνω μια ερώτηση, όταν εσυ παίρνεις μέρος σε έναν αγώνα, συνήθως υπογράφεις ότι με ευθύνη σου συμμετέχεις κλπ, τα παιδιά αυτά την ίδια δήλωση με σένα υπογράφουν, άρα που το κόλημα ότι θα πιάσουν ταχύτητες 60-70km/h.. Αν τις πιάσουν με ευθύνη τους θα τις πιάσουν και στο κάτω κάτω αθλητές είναι και ξέρουν τι κάνουν. ΣΩΣΤΑ; Έστω όμως ότι έχεις ένα δίκιο και ότι υπάρχει θέμα ασφαλείας και δημιουργούνται προβλήματα από την συμμετοχή τους, είναι απάντηση αυτή υπεύθυνου διοργάνωσης/τεχνικού συμβούλου που προάγει τον 'μαζικό αθλητισμό' όπως θέλουν να λένε(;) ”Επειδή σας άφησαν να συμμετάσχετε σε κανά δυο πανηγυράκια, δεν σημαίνει ότι θα σας αφήσουμε και εδώ”.
ΕΛΕΟΣ. ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.
Και θα ρωτήσω μετά, αυτό δεν είναι διαχωρισμός και ρατσισμός όταν αφήνουν άλλο αθλητή να τρέξει σπρωχνοντας ένα παιδί με καροτσάκι;
http://www.runningnews.gr/item.php?id=15884
Ο ένας αθλητής ο Αλέξανδρος από όσο θυμάμαι πέρισυ το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα το έτρεξε βοηθούμενος από τον φυσιοθεραπευτή του και έναν πολύ καλό φίλο μου. Φέτος δηλαδή δεν γινόταν το ίδιο;
Και στην τελική όσα αναφέρεις για τους elite αθλητές και λοιπά τα παιδιά αυτά συνήθως ξεκινάνε αρκετά πιο νωρίς από τον κανονικό αγώνα και φυσικά τερματίζουν πιο νωρίς. Αλλά τι να πεις. Στην Ελλάδα που ζούμε να είσαι άτομο με κινητικά προβλήματα είναι γολγοθάς. Το θέμα πάντως σηκώνει αρκετή συζήτηση.
Κουράγιο σε αυτά τα παιδιά που δε το βάζουν κάτω και δίνουν το παράδειγμα στους συνανθρώπους τους να μη το βάζουν κάτω..

Rogue Runner
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/11/2013 :  21:39:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Το μόνο που θα μπορούσε να γίνει θα ήταν να ξεκινήσουν μετά τους δρομείς με συνοδεία ποδηλατολαγού. Έτσι θα λυνόταν το πρόβλημα της ταχύτητας.
Αν θυμάμαι καλά το αντίθετο ρεύμα επίσης είναι κλειστό στην κυκλοφορία και θα μπορούσαν να κινηθούν εκεί πέρα οπωσδήποτε όμως με συνοδεία.
Το ότι ήταν εκπρόθεσμοι ούτε καν το συζητάω αλλά για την συμμετοχή υπό όρους νομίζω ότι η διοργάνωση κάπου θα μπορούσε να τους χώσει έτσι για το γαμώτο αλλά και γιατί δεν είναι απλά 2 τυχαίοι αθλητές.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoro
Master Forum-Runner

Greece
3934 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/11/2013 :  21:46:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Το 60 χλμ/ώρα είναι επικύνδινο, ειδικά εαν πέσεις σε κάποιον πάνω! Το πιο πιθανό του χρόνου αυτός ο κάποιος να τρέχει με...αμαξίδιο. Τελευταία στιγμή είναι δύσκολο να γίνει. Στο εξωτερικό ξεκινάνε νωρίτερα και είναι σε φλάτ διαδρομές.Ο μικρός αύριο με τον συνοδό είναι άλλη περίπτωση, πάνε αργά.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/11/2013 :  17:35:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τα 60 χιλιομετρα είναι μεγάλη ταχύτητα. Φανταστείτε οτι τα crash-test γίνονται με ταχύτητες γύρω στα 40χλμ...60 χλμ δεν πιάνουν ουτε οι ποδηλάτες του γύρου της Γαλλίας !

Βλέπω σε πολλά portals πολύ έντονες κραυγές για το συμβάν αλλά μάλλον δεν είναι απο ενδιαφέρον για τον θεσμό ή τους δρομείς πάσης φύσεως. Πέραν του οτι είναι πολύ εξοφθλαμο για διοργανωτές να πουν ρατσιστικά ένα όχι , θα πρέπει να σκεφτούμε και την πιθανότητα οτι μπορεί να υπάρχει πραγματικός λόγος , όπως απο τους παραπάνω που καταχωρήθηκαν, που δεν μπορούν προς το παρον να επιτρέψουν την συμμετοχή τους.



People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/11/2013 :  18:24:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Mε περισσότερη σκέψη και προγραμματισμό
ίσως αγωνιστούνε του χρόνου
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

SKOTEINOS
Σκοτεινές Δυνάμεις

Greece


11053 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/11/2013 :  20:07:43  Εμφάνιση Προφίλ  Visit SKOTEINOS Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Εγώ πάντως είδα 2 ανθρώπους με αναπηρικά αμαξίδια που ΄΄έτρεχαν΄΄ πάνω στην Κλασσική,και δεν δημιουργησαν ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Τουναντίον,έδιναν κουράγιο στους υπόλοιπους δρομείς μέσα από το μεγαλείο της ψυχής τους.Επιτέλους σε κάποια πράγματα ας σταματήσουμε να είμαστε by the book.Υπάρχει και η λέξη ανθρωπιά.

ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2014-ΕΛΑΙΩΝ ΓΗ.ΚΡΟΚΕΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 2/8/2014
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/11/2013 :  00:32:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by costa

Να κάνω μια ερώτηση, όταν εσυ παίρνεις μέρος σε έναν αγώνα, συνήθως υπογράφεις ότι με ευθύνη σου συμμετέχεις κλπ, τα παιδιά αυτά την ίδια δήλωση με σένα υπογράφουν, άρα που το κόλημα ότι θα πιάσουν ταχύτητες 60-70km/h.. Αν τις πιάσουν με ευθύνη τους θα τις πιάσουν και στο κάτω κάτω αθλητές είναι και ξέρουν τι κάνουν. ΣΩΣΤΑ;

Η υπογραφή είναι ότι μετέχεις με ευθύνη σου, για τη δική σου σωματική ακεραιότητα (και ότι δεν θα ζητάς τα ρέστα πχ αν εξαιτίας του αγώνα υποστείς μυικό τραυματισμό), όχι των άλλων. Για τους άλλους, είναι αυτονόητο ότι σαν δρομέας, οφείλεις να προσέχεις ώστε να μη τους θέσεις κατά οποιονδήποτε τρόπο σε κίνδυνο.

quote:
Originally posted by costa


Και θα ρωτήσω μετά, αυτό δεν είναι διαχωρισμός και ρατσισμός όταν αφήνουν άλλο αθλητή να τρέξει σπρωχνοντας ένα παιδί με καροτσάκι;
http://www.runningnews.gr/item.php?id=15884

Καμμία σχέση. Το καροτσάκι της φωτογραφίας είναι καροτσάκι μετακίνησης (χώρια που κινείται-ελέγχεται-συγκρατείται από δρομέα), ενώ το καροτσάκι που θα μετείχαν οι δυο αθλητές, είναι αγωνιστικό: http://www.andro.gr/wp-content/uploads/Image-e1383910719969.jpg και ήδη έχει βγάλει μαραθώνιο (Μ.Αλέξανδρος) σε μιάμισυ ώρα. Το να τερματίσει αθλητής τον μαραθώνιο σε μιάμισυ ώρα αντί του αναμενόμενου 2.10, πετάει κάθε προγραμματισμό της διοργάνωσης έξω, πχ για τους κλειστούς δρόμους, χώρια των κινδύνων που προαναφέρθηκαν.

quote:
Originally posted by gargadua


Αν θυμάμαι καλά το αντίθετο ρεύμα επίσης είναι κλειστό στην κυκλοφορία

Το αντίθετο ρεύμα είναι ανοιχτό στα αυτοκίνητα της διοργάνωσης, τη τροχαία, ασθενοφόρα, συνοδούς ελίτ αθλητών, στα ποδήλατα με διαπίστευση κλπ.

quote:
Originally posted by gargadua

Το μόνο που θα μπορούσε να γίνει θα ήταν να ξεκινήσουν μετά τους δρομείς με συνοδεία ποδηλατολαγού.

Νομίζω το ακριβώς αντίθετο. Αν επιτρέπόταν να ξεκινήσουν, θα πρέπει να έφευγαν πρώτοι. Αν έφευγαν τελευταίοι και τερμάτιζαν σε μιάμισυ ώρα, θα περνούσαν και τους 10.000 δρομείς, αν βέβαια ξεπερνούσαν το εμπόδιο ότι στα πρώτα τουλάχιστον χιλιόμετρα οι προσπεράσεις τεράστιων γκρουπ αθλητών, θα ήταν αδύνατες.


Αλλαγές σε μια διοργάνωση επιπέδου IAAF προγραμματίζονται μήνες πριν, κι αφού λαμβάνονται υπόψη όλες οι παράμετροι. Ο αγώνας με αμαξίδια (όχι με καροτσάκια), είναι έξτρα παράλληλος αγώνας, ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρώτο σχόλιο στο άρθρο http://www.andro.gr/zoi/dikaiwma-ston-agwna/

Πάντως πιστεύω, ίσως στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα μπορούσε να βρεθεί μια λύση της στιγμής, να επιτρεπόταν να μετέχουν οι αθλητές αυτοί με απλά καροτσάκια και με συνοδό, αν αυτό προβλέπεται από τους κανονισμούς της IAAF (αν και δεν είμαι σίγουρος ότι προβλέπεται, οπότε δεν το λέω απόλυτα).
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

filipp
Forum-Runner



80 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/11/2013 :  07:37:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Να σχολιάσω εδώ το τι εξόργισε και εμένα στον Μαραθώνιο..τρέχοντας παρέα με τον φίλο μου στο 10ο χιλιόμετρο δεν μπόρεσε να συνεχίσει , τον άφησα με τα παιδιά της Διασωστικής ομάδας και συνέχισα στον Τερματισμό αφού ντ'υθηκα τον περίμενα στο σημείο με τις σακκούλες μας..πέρασε μια 'ωρα και δεν εμφανίστηκε ..ψάχνω κάποιον ΥΠΕΥΘΥΝΟ να ρωτήσω αν έχουμε ονόματα εγκαταλείψεων ..απάντηση πως δεν έχουμε και τους μαζεύει η σκούπα και θα έρθουν όλοι μαζί στο τέλος..περνά ακόμα μια ώρα και ακόμα δεν είχα νέα ..κάπου εκεί χτυπά το τηλέφωνο είναι απο το Σισμανόγλειο και αναφέρουν ότι ο φίλος μου είναι εκεί...βρίσκω τον ΙΔΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ και του το λέω ..ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ λεει θα το γνώριζα μιας και ΕΓΩ είμαι υπεύθυνος...δεν μπορώ να περιμένω άλλο μιας και περιμένει το λεοφωρείο για Καβάλα και πάω να πάρω τα ρούχα του..τα παιδιά εκεί δεν με τ έδιναν και καλά έκαναν ..ξανά πίσω στον ίδιο ΥΠΕΥΘΥΝΟ..απάντηση με εσένα θα ασχολούμαι συνέχεια????? υπάρχει αγώνας εδώ....να του κολλούσα μια μπουνιά εκείνη την ώρα???? Τελικά τα παιδιά μου έδωσαν τα ρούχα και φεύγω για Σισμανόγλειο ..με το που μπαίνω 4 αθλητές με βρεγμένα ρούχα και χωρίς να έχουν την δινατότητα να ενημερώσουν τους δικούς τους ...περιφερόταν με ορούς ..ένα παλικάρι απο Αγρίνιο κάνει τηλέφωνο να βρεί την γυναίκα του που τον περίμενε στον Τερματισμό ενα παλικάρι από Αθήνα σε μια καρέκλα περίμενε τους δικούς του...ένας ξένος αθλητής έξω από Εξωτερικά ..ρωτάω αν υπάρχει κάποιος από την οργανωτική να μεριμνήσει για όλα αυτά..απάντηση ..από το πρωί κανένας δεν ενδιαφέρθηκε αν και τους έχουμε ενημερώσει...ώρα 18΄00!!!! Τα σχόλια δικά σας και ελπίζω να τα διαβάσει κάποιος από την οργανωτική .....Τα άλλα των φορτηγών και των απαράδεκτων αποδυτηρίων δεν με ενδιαφέρουν τόσο αλλά περίμενα οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ να γνώριζαν....
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

theodl93
Newbie Forum Runner

14 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/11/2013 :  08:20:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Fidelio

Τα 60 χιλιομετρα είναι μεγάλη ταχύτητα. Φανταστείτε οτι τα crash-test γίνονται με ταχύτητες γύρω στα 40χλμ...60 χλμ δεν πιάνουν ουτε οι ποδηλάτες του γύρου της Γαλλίας !

Βλέπω σε πολλά portals πολύ έντονες κραυγές για το συμβάν αλλά μάλλον δεν είναι απο ενδιαφέρον για τον θεσμό ή τους δρομείς πάσης φύσεως. Πέραν του οτι είναι πολύ εξοφθλαμο για διοργανωτές να πουν ρατσιστικά ένα όχι , θα πρέπει να σκεφτούμε και την πιθανότητα οτι μπορεί να υπάρχει πραγματικός λόγος , όπως απο τους παραπάνω που καταχωρήθηκαν, που δεν μπορούν προς το παρον να επιτρέψουν την συμμετοχή τους.

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff


Απλα για την ιστορία, στον γύρο Γαλλίας η μέση ταχύτητα ενός ΕΤΑΠ (140 -200 ΚΜ ) είναι στα 45 με 50 χιλιόμετρα. Στα τελευταία χιλιόμετρα οι ταχύτητες ανέρχονται, στις ευθείες στα 60 με 75 χιλ). Πάντως συμφωνώ ότι οι διοργανωτές δεν είπαν αλαφρά την καρδία το όχι, ούτε από ρατσισμό (έλεος!).
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 5 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000