Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Πολιτισμός
 Θεσσαλονίκη. Παλιά παραλία ο ιδανικός πεζόδρομος.
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 3

mbair
Elite Forum-Runner

1233 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/11/2013 :  23:35:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αθλια και αποκρουστικα ειναι αυτα που γραφεις για την πόλη μας... ..

Σε παραπέμπω στους Ιθάκες του Καβαφη,δεν θα αναφερθω δε στους "καθαγιασμένους" βορειο-ευρωπαίους..... Το καθε ροτερνταμ δεν θα το τραγουδησει ποτε Τσιτσάνης, ουτε θα γραψει για αυτό Καββαδίας.. Μας αδικεις πολύ.

Οσο για τον σπυρακο, που απο πλειμπου το γυρισε σε συγκοινωνιολογο πάλι, ως συνηθως αιθεροβατει με ανεφαρμοστα πράγματα που αποτελούν προιοντα πνευματικου αυνανισμου με ολιγη απο κορακοκολακεια και αρκετή αυταρέσκεια...
Τα αυτοκίνητα δεν γίνονται κρις κραφτ ουτε υπάρχουν χώροι ή εναλλακτικοί ,μη κορεσμένοι ,οδικοι άξονες για να εξυπηρετηθούν εκτός κέντρου.
Το τολμάω ειναι πολύ δυνατό ρήμα για να χρησιμοποιείται αψήφιστα....

http://www.youtube.com/watch?v=2eJB0BiHShE


http://www.youtube.com/watch?v=xdhLtEDz9XI

quote:
Originally posted by Bloom

Κι εγώ νόμιζα κάποτε πως η ωωω-ωωω-όμορφη Θεσσαλονίκη είναι μια ωραία πόλη με πολλές προοπτικές, μέχρι που πήγα και είδα μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη συγκρίσιμου μεγέθους: το Ρόττερνταμ.

Όλοι οι Έλληνες πρέπει να πάνε μια φορά στη ζωή τους στη βόρεια Ευρώπη, θα ήταν πολύ διδακτική εμπειρία. Πρέπει να επιβληθεί ως υποχρεωτική εκδρομή με το σχολείο. Μεταξύ πολλών άλλων φαντασιώσεων που θα αποβάλλαμε, μαζί με πλήθος απομυθοποιήσεις για το τι μπορούμε "εμείς οι Έλληνες" (τον κακό μας τον καιρό μπορούμε), θα καταλαβαίναμε και πόσο ΑΘΛΙΑ, ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ και ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ είναι η ωωω-ωωω-όμορφη Θεσσαλονίκη. Σε κάποιες περιοχές είναι τόσο χάλια που οι κάτοικοί τους έπρεπε να παίρνουν μόνιμη μηνιαία αποζημίωση. Οι πεζόδρομοι δεν μπορούν να διασώσουν το ελεϊνό χάλι αυτής της χαβούζας. Η μόνη αποτελεσματική πολεοδομική δράση είναι το συστηματικό γκρέμισμα, με πυρηνικό όπλο αν γίνεται, για να τελειώνουμε μια και καλή.


Edited by - mbair on 14/11/2013 02:31:13
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/11/2013 :  10:00:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by bkafkas

quote:
Originally posted by Rigelian

quote:
Originally posted by bkafkas

quote:
Originally posted by Rigelian

Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω με τις πεζοδρομήσεις αν δεν υπάρξει εναλλακτική για τα αυτοκίνητα. Πχ υπόγειες αρτηρίες κτλ.
Το πρόβλημα είναι το μποτιλιάρισμα. Αν το εντείνεις έχεις περισσότερη ρύπανση, μεγαλύτερη κατανάλωση, χαμένες εργατοώρες, εκνευρισμός κτλ.

Ας ξεφύγουμε λίγο (ειδικά αρκετοί συγκοινωνιολόγοι) από την μανία ενάντια στην αυτοκίνηση...

Το θέμα είναι να υπάρχουν κίνητρα για να χρησιμοποιούμε τα ΜΜΜ, όχι αντικίνητρα για να μην χρησιμοποιούμε τα αυτοκίνητα.




Αγαπητε Rigellian στη λύση που αναφερει ο Dr Βουγιας δεν αναφερεται πουθενα σε λύση κατα της μετακινησης με αυτοκινητο. Ισα-ισα προτεινει το συμμαζεμα της Τσιμισκη με την κοντρα λεωφορειολωριδα ωστε να αποσυμφοριστει η Μητροπολεως και να διοχετευτει η κινηση από λιμάνι προς κεντρο ορθοτερα. Λυσεις σου στυλ υποθαλλασιας αρτηριας δεν νομιζω οτι παιζουν αυτη τη στιγμη με περιοριμενα μπατζετ. Οσο αφορα τη λύση της κοντρα κυκλοφορίας αν εισαι λιγο παλιοτερος θυμαμσαι που για να αποσυμφοριστει η Ολγας το πρωι δινανε 1 λωριδα κοντρα κινηση στην παραλία, ποοσο αποσυμφοριζοταν η Ολγας? Το μεγαλο θεμα της Θεσ/νικης παραμενει το παρκαρισμα στο κεντρο...



Διευκρίνιση: Δεν είμαι Σαλονικιός! Αλλά ανέβαινα σχεδόν μια φορά τον μήνα για κάποιες μέρες από 2003 έως σχεδόν το 2011.

Μιλώ λίγο πιο γενικά, εστιάζω στην "πεταλούδα" που γράφτηκε πιο πάνω.
Η λύση στα κυκλοφοριακά είναι απλή όταν υπάρχουν χρήματα: Υπόγει ή υπέργεια μέσα σταθερής τροχιάς, μα όχι τραμ. Συγκοινωνία, δηλαδή, η οποία δεν κάνει interact με δρόμους.
Σήμερα, πρόβλημα.

Η στάθμευση είναι πάντα πρόβλημα αλλά εδώ η λύση είναι κάπως απλούστερη, κατά τη γνώμη μου: Πρέπει είτε να επιτρέπεται είτε να απαγορεύεται. Ελεγχόμενες / για κατοίκους / μέγιστες διάρκειες ποτέ δεν έχουν αποτελέσματα και πολυπλοκοποιούν χωρίς λόγο ένα πρόβλημα.

Φυσικά, όλα τα της συγκοινωνίας/κυκλοφορίας χρειάζονται κεντρικό μητροπολιτικό σχεδιασμό, όχι να βγαίνει ο κάθε κομπλεξικός δημαρχίσκος να μονοδρομεί κατά το δοκούν και να κάνει μπάχαλο (να μην πω μπ....) την κυκλοφορία γύρω γύρω.



1) Ο Δρ. Βουγιας ειναι πολιτικος μηχανικος με ειδικοτητα συγκοινωνιολογου. (οχι τοπογραφος)
2) ΔΕν μιλησε ΠΟΥΘΕΝΑ στο αρθρο για λυση τραμ. Απλα μιλησε για διευθετηση ενος βασικου κεντρικου αξονα της θεσ/νικης. Συγκεκριμενα προτεινε το ΣΚ η αριστερη λωριδα να αδειασει από τα παρανομα παρκαρισμενα και να γινει "λεωφοροδιαδρομος ΑΝΤΙΘΕΤΗΣ στην υπαρχουσα κινηση κυκλοφοριας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΜΜ", κατι σαν την Πανεπιστημιού(?) αν την λενε ετσι στην Αθηνα (συγχωρεστε με και εγω απο Θεσ/νικη ειμαι). Κοστος=0€ (μπας και ξαναπιασουν δουλεια τα τζινια της δημοτικης)
3) Οι λυσεις υπεργειαςς, υπογειας και τραμ εχουν γραφτει απειρες διπλωματικες μελετες αλλα χωρις €€€€ ειναι ασκησεις επι χαρτου
4) Αντιστοιχως υπαρχουν λυσεις για την ελεγχομενη σταυθμευση (εξυπνες καρτες με χρεωση, ειδοποιηση στο κινητο κτλ), που τα μελετουσαμε στο εργαστηριο και σε καποια εταιρια συγκοινωνιακων μελετων και εφαρμογων αργοτερα αλλα δυστυχως ποτε δεν εφαρμοστηκαν




Καλημέρα!
Δεν είπα εγώ ότι είναι τοπογράφος ο Βούγιας. Επίσης μιλώ γενικά.
Το 1991 είχα κάνει την διπλωματική μου στο ντήζελ κίνησης (τότε στην Ελλάδα διαχωρίστηκε από το ντήζελ θέρμανσης), Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ.
Είχα δει αρκετά πράγματα σχετικά με την κυκλοφορία αυτοκινήτων, ΜΜΜ, αστικός ιστός και το έψαξα λίγο περισσότερο μετά, πάντα επηρεασμένος από τους ...4Τ!

2. Γενικά μίλησα για το τραμ! Οι λεωφορειόδρομοι αντίθετης ροής είναι το ιδανικό. Σωστά, στην Πανεπιστημίου υπάρχει και λειτουργεί άψογα.

4. Η διαφωνία μου εκεί είναι θεωρητική και επί της αρχής: Η στάθμευση πρέπει είτε να επιτρέπεται είτε όχι. Χωρίς πληρωμή, όπου επιτρέπεται, με απόλυτη και συνεχή αστυνόμευση, πρόστιμα και απομάκρυνση οχήματος όπου απαγορεύεται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/11/2013 :  12:15:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μα ο σκοπος δεν είναι τα αυτοκινητα να οδηγηθούν ΟΛΑ αλλού , αλλά οι δημοτες να χρησιμοποιησουν περισσότερο τα ΜΜΜ. Ενώ μπορούν να αποροφηθούν αυτά που πρέπει από τους παράλληλους άξονες. Ακόμα και σήμερα χωρίς καμιά αλλαγη στους κεντρικούς άξονες είναι κάτι που πρέπει να περάσει στις συνειδήσεις σε κάθε πόλη. Μέσα μεταφοράς , πεζος ή με ποδήλατο μπορείς να πας στην δουλειά σου. Οπως επίσης για τον καφέ σου, την ταβέρνα σου, το σινεμα σου.
Για δυό χρόνια έμενα στο Ν. Ρυσιο, ήρθα φέτος θεσσαλονικη και απο τότε που εγκαταστάθηκα μια δυό φορές την εβδομάδα βάζω εμπρός το αυτοκινητο να φορτίσω την μπαταρία...
Χρησιμοποιώ λεωφορείο ή ποδήλατο σε συνδιασμό με τα πόδια μου.

Λίγα λόγια για την βόρεια Ευρώπη. Δεν υπάρχει περίπτωση να τους φτάσουμε άμεσα, αυτός δεν είναι ο σκοπός εξάλλου. Διαβασα πρόσφατα οτι στην φιλανδία έκλεισαν φυλακές , τέσσερεις παρακαλώ , καθώς και ένα κέντρο κράτησης γιατί μειώθηκαν οι πελάτες τους.. Αυτό φυσικά γιατί εκτός απο παιδεία έχουν και αποτελεσματικό πρόγραμμα επανένταξης. (!!)

Επίσης δεν μπορούμε να φτάσουμε σίγουρα στο παρακάτω επιπεδo. Ποδηλατικός δακτύλιος στην Ολλανδία:



Επαναλαμβάνω όμως, αυτός δεν είναι ο σκοπος να ανταγωνιστούμε την βόρεια ευρώπη αλλά να δουμε πως το αστικό τους όραμα έγινε ρεαλισμός γιατί το θέλησε πρώτα από όλα ο κοσμος. Για αυτό στις πιλοτικές παρεμβάσεις η συμμετοχή έχει μεγάλη σημασία!!!

Ο Σ.Βουγιας το περιγράφει χαρακτηριστικά στο παραπάνω κείμενο. Οτανχρειάστηκε να κλίσει η Νικης για δύο ολοκληρους μήνες ολοι προσορμοστηκαν...

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Edited by - Fidelio on 14/11/2013 12:25:15
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Bloom
Senior Forum-Runner

Greece
659 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/11/2013 :  14:27:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Συγνώμη, ο Βούγιας που λέτε πως θα σώσει τη Θεσσαλονίκη είναι εκείνος που είχε κάνει παράνομη μεταγραφή την κόρη του και είπε πως επρόκειτο για "εθιμικό δίκαιο"; Για αυτόν τον απατεώνα μιλάμε, ή είναι συνωνυμία;

Και σιγά την πρωτοποριακή ιδέα, να πεζοδρομήσει ένα δρόμο. Πάω στοίχημα έχει δικά του ακίνητα ή ποσοστό σε επιχειρήσεις πάνω στη Νίκης. Γιατί αν το σκεφτείτε, αν κάνουν τη Νίκης πεζόδρομο πού θα πάνε τα αυτοκίνητα; Είναι που είναι ανυπόφορη η πόλη, θα γίνει και αβίωτη.

Είμαστε στο 2013, πάμε για 2014. Πλέον δεν πρέπει οι πολίτες να τσιμπάνε στο κάθε όμορφα γραμμένο κείμενο που ουσιαστικά δε λέει τίποτα απολύτως. Θέλω να πω, οι πολίτες οφείλουν μετά από όσα έχουμε τραβήξει να βλέπουμε ξεκάθαρα την ουσία σε τέτοιες "πρωτοβουλίες": ένας πολιτικά καμένος φίλος του ΓΑΠ προσπαθεί να βρει τρόπο να επιστρέψει στην πολιτική. Το αν θα γίνει ποτέ ο πεζόδρομος δεν έχει σημασία - εκτός από το ότι είναι γελοία ιδέα, αν δεν υλοποιηθεί, ο πολιτικά στιγματισμένος κειμενογράφος μπορεί να ισχυρίζεται πως οι στρεβλώσεις δεκαετιών και τα διαπλεκόμενα συμφέροντα (που ποτέ δε θα κατονομάσει βέβαια) εμπόδισαν το "όραμά" του, θα το παίζει και πολέμιος "του συστήματος". Βλέπετε, ο Μπουτάρης γερνάει και κάποιος πρέπει κάποια στιγμή να τον διαδεχθεί. Πέρασαν τρία χρόνια από το καταστρεπτικό για τους πασοκτζίδες πολιτικούς 2010, σου λέει τα κορόιδα (εμείς οι πολίτες είμαστε τα κορόιδα) αρχίζουν και ξεχνούν, θα το κάνω το καμ μπακ, πού θα πάει, θα ξανατρουπώσω (όπως έλεγε και ο Βουτσάς)... Αρκεί λοιπόν εμείς οι πολίτες να γίνουμε υπεύθυνοι απέναντι στον εαυτό μας πρώτα απ' όλα και απλά να μην ξεχνάμε, να θυμόμαστε. Αλλιώς, σε λίγο καιρό θα βλέπουμε κανένα ΓΑΠ να έχει επανέλθει και θα τρίβουμε τα μάτια μας (και μετά θα ξαναχτυπάμε το κεφάλι μας).

Υ.Γ.: όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν αν ο αυτός ο Βούγιας είναι απλή συνωνυμία με τον άλλο, τον πολιτικό αλήτη και υφυπουργό του ΓΑΠ.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/11/2013 :  14:38:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μα για να κάνεις πολιτική του 1980 πρέπει να στηριχθείς στον ήδη υπάρχοντα παλμό, που φυσικά δεν είναι τίποτα άλλα παρα μια γκρίνια και μια μαζοχιστική στασιμότητα. Αν θα έπρεπε ένα λαμόγιο να κερδίσει τον πολίτη μάλλον θα ήταν κατά της πεζοδρόμησης..

Επίσης κάτι άλλο. Πως γίνεται να καταρρίπτεται μια επιχειρηματολογία βάση μιας συνωνιμίας ή όχι; Εγώ σαν αθώος αναγνώστης του portal (της πηγής απο την οποία προέρχεται το άρθρο http://www.parallaximag.gr/parallax-view/palia-paralia-o-idanikos-pezodromos), δεν εξέτασα ποιος ακριβώς είναι ο Σ.Βουγιας . Μπηκα στο τρυπ μετά απο υπονούμενα που καταχωρήθηκαν απο τους προλαλήσαντες. Σε κάθε περίπτωση λαμόγιο ή όχι, η προταση του στηρίζεται σε μια λογική με παράδειγμα.

Πάντως η πάγιδα στην οποία έχουμε περιέλθει ομαδικως εδώ στην ελλάδα είναι βαθιά σαν ένα καταμαυρο πηγάδι. Τίποτα δεν φαινέται να είναι εύκολο γιατί δεν υπάρχει πλέον εμπιστοσύνη σε κανέναν. Δυστυχώς το νιώθω αυτό καθημερινά και το βιώνω σαν ένα βίαιο συναισθηματικό δίπολο. Ποιον να ακουσεις και ποιον να εμπιστευτείς;

Μέχρι επιτέλους να αποφασίσουμε όλα θα μείνουν στάσιμα και ίδια.

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Edited by - Fidelio on 14/11/2013 14:45:56
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Bloom
Senior Forum-Runner

Greece
659 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/11/2013 :  15:35:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν υπάρχει λογική στο να πεζοδρομηθεί η Νίκης. Θα προκληθεί κυκλοφοριακή ασφυξία, γιατί η Θεσσαλονίκη δεν έχει καθόλου δρόμους. Θα μείνει μόνο η ήδη φορτωμένη Εγνατίας για να κατευθυνθεί κανείς ανατολικά. Εγώ το ξαναλέω, όποιος θέλει να δει πώς είναι η σωστή πολεοδομία και πώς είναι οι αληθινές πόλεις, να πάει στο Ρόττερνταμ (έχει και μαραθώνιο στις 13 Απριλίου). Σε σύγκριση με την χαβούζα που όλοι ξέρουμε (Αθήνα), ναι η Θεσσαλονίκη είναι καλύτερη, ειδικά στα μάτια του αταξίδευτου Έλληνα που καμαρώνει ανίδεος πως ζει "στην ωραιότερη χώρα του κόσμου". Αντικειμενικά όμως, είναι μια πολύ χάλια πόλη και τα προβλήματά της είναι αμέτρητα. Στην Ολλανδία είδα ιδέες, που εδώ δεν περνάνε από το μυαλό κανενός δικού μας τάχα προοδευτικό φωστήρα, στην πράξη όμως απλά επιβήτορα της εξουσίας. Για να αδειάσει η πόλη από αυτοκίνητα χρειάζεται οι πολίτες να έχουν αξιόλογη εναλλακτική λύση. Να λίγες σκόρπιες ιδέες:

- Το μετρό έπρεπε να υπάρχει εδώ και δεκαετίες. Και όχι σαν το λάθος της Αθήνας με τους πολύ αραιούς σταθμούς και λίγες γραμμές.
- Να χρησιμοποιηθεί το τρένο. Η πόλη ουσιαστικά είναι πεδινή. Τρένο προς όλα τα δυτικά προάστια με περισσότερες γραμμές, με τη δυνατότητα να πάρεις μαζί το ποδήλατό σου, με εισητήριο 3 ευρώ (και πολλά λέω) και δρομολόγια κάθε 5 λεπτά. Κανείς δε θα ξαναπάρει αυτοκίνητο για να πάει στη δουλειά του. Το τρένο έπρεπε να φτάνει και στην άλλη μεριά, μέχρι το αεροδρόμιο - είναι σημαντική πύλη της πόλης.
- Τώρα που λέμε αεροδρόμιο, γυρνώντας από Λονδίνο στις 11:00 ώρα Ελλάδος, φτάσαμε μαζί δύο πτήσεις και 300 άτομα περιμέναμε το λεωφορείο. Έκανε 45 λεπτά να έρθει, ήταν μόνο μία φυσαρμόνικα και δε βαριέσαι, ας στριμωχτούν οι μ@$@κες. Και φυσικά, για να φτάσει στο κέντρο ο κόσμος υπέφερε για πάνω από μία ώρα. Αυτή η τριτοκοσμική καφρίλα είναι η πρώτη εικόνα της Ελλάδας στα μάτια του ξένου που μας επισκέπτεται. Σε όλες τις χώρες που έχω πάει υπάρχουν συχνά και πυκνά δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο, μόνο στη χαβούζα του Θερμαϊκού συνάντησα τέτοιο χάλι. Ένα σωστό δίκτυο προς το αεροδρόμιο θα έπρεπε να είναι πρώτη και άμεση προτεραιότητα.

Δεν περιμένω να καταλάβει τη σημασία τέτοιων ιδεών κανένας που δεν έχει ζήσει λίγες μέρες σε βόρεια ευρωπαϊκή πόλη. Είναι εντελώς πέρα από τη φαντασία του. Εμείς εδώ στην Ελλάδα ακόμα νομίζουμε πως αν φτιάξουμε ένα τσιμεντοπεζόδρομο για τις βόλτες μας και τους φραπέδες μας, γουάου, σε λέω είναι ωράια. Και να φανταστείς, το Ρόττερνταμ, εκτός από ποδηλατόδρομους σε όλη την πόλη, καθαριότητα που σε σκανδαλίζει, συγκοινωνίες που λειτουργούν καλύτερα και από ελβετικό ρολόι, αρχιτεκτονική σα να παίζεις σε μελλοντολογική ταινία, λίμνες με κύκνους, κανάλια και δάση μέσα στην πόλη, έχει και πεζοδρόμηση στο κέντρο. Σε αυτό η ωωω-ωωω-όμορφη Θεσσαλονίκη έχει να αντιπαραβάλλει τα χαλασμένα σκουπιδιάρικα, τις σάπιες πια πολυκατοικίες και το καμένο Σέιχ Σου.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2013 :  11:59:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Η παραλιακή θα ανοιξει για τους πεζους 1η Δεκεμβρίου.

http://www.parallaximag.gr/photoblog/ligo-prin-tin-premiera-tis-1is-dekemvri






Για να δούμε και απο κοντά. Δυό χρόνια περιμένουμε , πηξαμε στην αναμονή..

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Edited by - Fidelio on 20/11/2013 12:00:18
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2013 :  12:15:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Διέκρινα δύο γήπεδα τέννις

Άρα εγκρίνεται 100%
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2013 :  12:35:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ελπίζω να διατηρηθηκε το πάρκο των σκύλων !

Ηρθε νωρίτερα από οτι πιστευα. Ελεγαν για μέσα στο '14. Κι όμως με ιδιαίτερη χαρά διαβάζω σήμερα οτι θα παραδοθεί την 1η του μηνός. Κατεύθυνση στο κέντρο λοιπον απο την παραλία !!!

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2013 :  12:36:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αυτός ο ποδηλατόδρομος στην Ολλανδία

καλό είναι να ''καταχωρείται''
στα ωραία της μνήμης μας
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2013 :  12:39:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
...να μην λυσμονήσουμε δε τα παραλιακά-αστικά Long Runs. 100 μέτρα και είμαι στην παραλιακή πλαστήρα, μετά βουρ για λευκο πυργο και λιμάνι... Επιτέλους !!

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

skiritis
Advanced Forum-Runner

401 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2013 :  15:06:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Fidelio

...να μην λυσμονήσουμε δε τα παραλιακά-αστικά Long Runs. 100 μέτρα και είμαι στην παραλιακή πλαστήρα, μετά βουρ για λευκο πυργο και λιμάνι... Επιτέλους !!

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff



Πατριώτη, εγώ κατεβαίνω τη Μαρτίου και αρχίζω από το Μέγαρο.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

stypag
Forum-Runner

89 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2013 :  15:25:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
στα γρασιδια ολοι οι κοπροι, τι φταινε οι καημενοι με τ αγεντικα που μπλεξανε!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

skiritis
Advanced Forum-Runner

401 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2013 :  15:31:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αυτός είναι ο κύριος Βούγιας; http://www.spyrosvougias.gr/whois
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2013 :  20:18:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:

Πατριώτη, εγώ κατεβαίνω τη Μαρτίου και αρχίζω από το Μέγαρο.



Ναι αυτός είναι.

Ψάχνω το μαιλ σου αλλα δεν το βρίσκω.
Στείλε μου εδώ, μπορεί και να γνωριζόμαστε

xristos.mat@gmail.com

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Edited by - Fidelio on 20/11/2013 20:21:36
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 3 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000