Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 9ος Διεθνής Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος"
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 62

thestria
Forum-Runner

Greece
174 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2014 :  11:10:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πρώτος μου μαραθώνιος. Υπολόγισα να τερματίσω σε 4:41, τερμάτισα 4:51! Ευχαριστημένος με την απόδοσή μου σε σχέση πάντα και με την προετοιμασία που έκανα.
Το ποιο ευχάριστο της ιστορίας είναι ότι τερμάτισα τον αγώνα με το χαμόγελο στα χείλη χωρίς ίχνος στεναχώριας και κούρασης, και με ένα δάκρυ στα μάτια...

Ναι, είμαι και εγώ πλέον ένα ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΣ!



Γηράσκω αεί διδασκόμενος
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

LEON T
Senior Forum-Runner

Greece


550 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2014 :  11:13:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημερα παιδια εγω ετρεξα το 10αρι με ατομικο ρεκορ 46:15....το μονο που δε μου αρεσε ηταν οτι σε αρκετα σημεια της διαδρομης δεν ειχε κοσμο και δεν ειχε και μουσικη μπαντες κλπ....κατα τ αλλα ηταν ολα μια χαρα οργανωση καιρος κλπ....συγχαρητηρια σε ολους!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Apneafrog
Advanced Forum-Runner

Greece
317 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2014 :  11:15:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
3:47 και απο μενα
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

LEON T
Senior Forum-Runner

Greece


550 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2014 :  11:16:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημερα παιδια εγω ετρεξα το 10αρι με ατομικο ρεκορ 46:15....το μονο που δε μου αρεσε ηταν οτι σε αρκετα σημεια της διαδρομης δεν ειχε κοσμο και δεν ειχε και μουσικη μπαντες κλπ....κατα τ αλλα ηταν ολα μια χαρα οργανωση καιρος κλπ....συγχαρητηρια σε ολους!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kalogeridis
Elite Forum-Runner

Greece


2099 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2014 :  11:25:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by GERMANOS

Lemonidas1=3.44!!! από 3.51 στην κλασσική

Συγχαρητήρια ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ!!!!!!!

και εις ΚΑΤΩΤΕΡΑ!!!

απο το πρωι ειχε εικονα δρομεα ετοιμο για ρεκορ... μπραβο!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

lemonidas1
Senior Forum-Runner

Greece


766 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2014 :  11:39:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπερα σε ολους σας!Να πω κι εγω τα δικα μου για τον αγωνα.Καταρχην,Θεσσαλονικη υπεροχη!ειδικα αυτο το Σαββοτοκυριακο του αγωνα γινεται χαμος!Ειδα πολυ κοσμο απο το φορουμ πριν,στην διαρκεια και μετα τον αγωνα,δε λεω ονοματα γιατι καποιους θα ξεχασω.Περιμενω και τις φωτο της SUZIPA απο το ραντεβου του ΣΑββατου!Στα του αγωνα τωρα,ο στοχος ηταν απο την αρχη το 3'45 που θα ηταν και pb αλλα στην διαρκεια του αγωνα και αφου ενιωθα πολυ καλα το αλλαξα λιγο προς τα κατω κυνηγωντας το 3'40 και εχοντας λαγο λιγο μπροστα μου(χωρις να το ξερει)τον ANASTASIO.Απο το 38χλμ ομως και ως το τερμα με πιασαν κραμπες στις γαμπες και ειδικα στην Λ.Νικης υπεφερα αρκετα και τερματισα σχεδον περπατωντας.Τελικος χρονος 3'44'50,ολα καλα,μεσα στον στοχο μου και pb!Συγχαρητηρια σε ολες και ολους που τρεξανε που τερματισανε και σε οσους δεν τα καταφερανε,να μην το βαλουνε κατω,δεν τρεχει τιποτε,(καταλαβαινω την πικρα τους,περσι εγκατελειψα στο 38!).Καλη ξεκουραση σε ολους και παμε για αλλα!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

NESTORAS1980
Advanced Forum-Runner

274 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2014 :  11:50:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πρώτος μαραθώνιος για μένα, έντονη εμπειρία, χωρίς να είμαι σίγουρος ότι ήταν και ευχάριστη. Τα λάθη πολλά, με αποτέλεσμα να χρεωθώ με huge positive split 12 λεπτών (1,30-1,42). τα λάθη μου: ταξίδεψα οδικώς στριμώγμενος σε πούλμαν, χάνοντας πολύτιμες ώρες ξεκούρασης και ύπνου και το Σάββατο και την Κυριακή, (εγερτήριο στις 5 και τις δύο ημέρες), υποτίμηση της διαδρομής σε σχεδόν φλατ, ενώ τελικά έχει αρκετές εναλλαγές, υποτίμηση του ανέμου. Το τελευταίο ήταν και το σηαντικότερο, ένιωθα τις ριπές να με ωθούν προς τα πίσω και αντί να κατεβάσω pace πίεζα κόντρα να κρατηθώ σε ταχύτητα. Χρειαζόμουν περισσότερους ηλεκτρολύτες, κάτι που ένιωσα με τραγικό τρόπο στο 32ο: κράμπες παντού, αναγκαστική στάση στο 35 και στο 37.5 για ψυκτικό και διατάσεις, κατάρρευση του ρυθμού σε τζόκιν, και κραυγές πόνου σε κάθε βήμα. Στο 37 πραγματικά το πήρα απόφαση να εγκαταλείψω, και πραγματικά θα το έκανα αν δε με έσπρωχναν οι παρακείμενοι δρομείς και η ανάγκη να τερματίσω σε έναν μαραθώνιο. 3,12΄ τελικός χρόνος, με το που πέρασα τη γραμμή σωριάστηκα και από χτες νιώθω ότι έχω φάει το ξύλο της αρκούδας. Συγχαρήτηρια σε όλους για τους μικρούς και μεγάλους στόχους που πέτυχαν, και στο Μανώλη για τον γρήγορο και minimal τερματισμό (ήμουν πεσμένος κάτω και είδα μέσα στη ζαλάδα να τερματίζει ένας ημίγυμνος σαναδαλοφορεμένος και αναρωτιόμουν αν βλέπω οράματα από την εξάντληση:) Και κάτι τελευταίο, μου έκανε εντύπωση πως ενώ έχω κατώφλι 158 και μέγιστο 180, είχα μέσους 165, δηλαδή έτρεχα αρκετά πάνω από το κατώφλι σε όλη τη διάρκεια (κάπου στο 88% της μέγιστης).
Άθλος αυτό που έκανε ο Χρήστος. Έτρεξα με φριχτούς πόνους από το 32, δε μπορώ να φαντάστω αυτό να συμβαίνει από το 5ο.

SWIM BIKE RUN

Edited by - NESTORAS1980 on 07/04/2014 11:54:56
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2014 :  12:01:31  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
3.12' με όλα αυτά που τράβηξες?
Δλδ για πόσο πήγαινες κανονικά, για 2.58'?

Πάντως μου ακούγεσαι απροετοίμαστος, τετοια κατάρρευση και σχετικά νωρίς... δεν είναι απλώς η διαφορά ενός positive split.
Είχες κάνει τις προηγούμενες 40 μέρες 2 30ριά 32ριά ας πούμε?
Όπως και να έχει ΠΟΛΥ καλό, άφησες ανοιχτούς λογαριασμούς για το μέλλον...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Peter L
Senior Forum-Runner

696 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2014 :  12:07:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα και συγχαρητήρια για την προσπάθεια όλων ,3ος μαραθώνιος για μένα και καλύτερος .Μετά το περσινό 3.43 ήρθε το 3.25 για να μείνω απόλυτα ικανοποιημένος.Με προετοιμασία με προπονητή και όχι λίγο απ όλα και ταβάνι σύμφωνα με το πρόγραμμα το 3.20 έκλεισε ένας δύσκολος χρόνος με προβλήματα που στην αρχή έβλεπα ότι δεν θα μπορούσα να τα νικήσω.Πολλά ευχαριστώ για τον άνθρωπο ,προπονητή ,ακτιβιστή ,σπαρταθλητή και παλιό συναθλήτη ΜΗΤΣΟ ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ για την μαεστρική καθοδήγηση και ενθάρρυνση παρα του ότι ζει μίλια μακριά.Χάρηκα που γνώρισα τους 'λύκους'από την Αλεξανδρούπολη ,όταν έφυγα από την πόλη ήταν μικροί και δεν έτρεχαν και τώρα δεν έχουν αφήσει βουνό απάτητο.Πολλά μπράβο στα παιδιά από το λεωφορείο του Απόλλωνα ,ιδιαίτερα τον Γιώργο gtsig για τον εκπληκτικό χρόνο του παρά το προβλημα που είχε την προηγούμενη μέρα,τον Αλέκο τον ατίθασο Δημήτρη και τους υπόλοιπους.Στον Γιάννη από τη Δράμα που κόντρα σε όλους έκανε παπάδες για πρώτο αγώνα.Για την διαδρομή αφού γλιτώσαμε την καταιγίδα όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες ,λίγο ο αέρας στο 10-15 ήταν αρκετά δυνατός αλλά μετά έκοψε,μου έκανε εντύπωση κάπου στο 25-35 ,που πήγαινα νε 4.45-450 για 2-3 χιλ ένοιωθα να με πιάνει ο ύπνος αι χωρίς να το αταλάβω έπεφτα στο 5/χιλ ,έπινα νερό με τζελ ή saltstickκαι ξυπνούσα.Ένα απίστευτο Σαββατοκύριακο με πολλές αναμνήσεις ,ραντεβού του χρόνου πρώτα ο θεός και καλή αποκατάσταση.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

echetlos
Master Forum-Runner



9191 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2014 :  12:10:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μπράβο Λεωνιδα, αν και σ' έχω για ακόμη πιο κάτω!
Νεστορα, σε είδα στο webtv που ξάπλωσες κάτω (χωρίς να ξέρω ποιος είσαι). Η κάμερα σου έκανε ζουμ!
Συγχαρητήρια και για την επίδοση και για την προσπάθεια, έτσι φτιάχνεις χαρακτήρα...

"My sport is your sport's punishment"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gourou
Forum-Runner



91 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2014 :  12:14:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τρεχοντας στο 10ρι θελω να τονισω ιδιαιτερα το αρνητικο γεγονος ο,τι δεν υπηρχε ταπητας στο 5 η καπου αλλου και πηδουσαν σα τα κατσικια απ τα παρτερια διαφοροι δρομεις να γλυτωσουν τι ;; Ενα δυο τρια! λεπτα ;;
Λαθος μεγαλο της διοργανωσης κατ'εμε και μαλιστα οταν σου ζηταν τετοιο αντιτιμο..... (!)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

anna_ves
Elite Forum-Runner

Greece


1101 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2014 :  12:18:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα κι από μένα! Δεν πήγα προετοιμασμένη αυτή τη φορά, αλλά μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα περισσότερο από πέρσι. Η εμπειρία ανεπανάληπτη κι η παρέα εκπληκτική, τόσο πριν και μετά όσο και κατά τη διάρκεια με λαγούς-συντρέχτες ΙΠΠΟΤΕΣ και με πολύ καλή διάθεση.

Γενικά είχα μερικές ατυχίες φέτος, που προφανώς δεν έχουν και πολύ ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα να μείνω 3 μήνες off μετά τον ΚΜΑ και να ξεκινήσω να τρέχω αρχές Φλεβάρη. Παρόλα αυτά ήταν ένα καλό τεστ για το μοτόρι, που μάλλον έχει κουρδιστεί καλά και αντέχει, οπότε κρατάω αυτό και πάμε παρακάτω.

Συγχαρητήρια σε όλους για τους χρόνους σας -δε θέλω να ξεχάσω κανέναν, γι' αυτό δεν αναφέρομαι ξεχωριστά... δε βρίσκομαι σπίτι, είμαι διερχόμενη και θα κάνω γκάφα - και πάνω απ' όλα για την υπέρβαση, ακόμα κι αν ο επιθυμητός χρόνος δε βγήκε. Stratus, όταν σε είδα στην άκρη στενοχωρήθηκα πολύ... Εύχομαι την επόμενη φορά να σε αφήσει να το ευχαριστηθείς.

Χάρηκα πολύ που τα είπαμε και που γνώρισα από κοντά κάποιους "παλιοσειρές" και τους νεοσύλλεκτους (kalogeridis, για σένα λέω ) και να είμαστε καλά και να τρέχουμε!

------------------------------------------------------------------------
"ΕΞΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΦΥΣΙΣ" - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Iraklis
Forum-Runner

Greece


155 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2014 :  12:27:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πολλά πολλά μπράβο σε όλους!!Κι εγώ το 10άρι έτρεξα μετά την ατυχία που είχα εν μέσω προετοιμασίας.Θα σχολιάσω κάτι άλλο όμως,ρε παλικάρια αυτό που στα τελευταία 50-60 μέτρα τρέχετε λες και σας έβαλαν νέφτι στον κ***,ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω!!Ένας μπούφος μάλιστα έπεσε πάνω στην κάμερα!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

NESTORAS1980
Advanced Forum-Runner

274 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2014 :  12:29:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
όντως ήμουν απροετοίμαστος, το κατάλαβα καλά μετά το 32. το μέγιστο που έχω τρέξει είναι 28 χμ. το Γενάρη, και από τότε έχω κάνει άλλα 3 πάνω από είκοσι.
quote:
Originally posted by Deorum

3.12' με όλα αυτά που τράβηξες?
Δλδ για πόσο πήγαινες κανονικά, για 2.58'?

Πάντως μου ακούγεσαι απροετοίμαστος, τετοια κατάρρευση και σχετικά νωρίς... δεν είναι απλώς η διαφορά ενός positive split.
Είχες κάνει τις προηγούμενες 40 μέρες 2 30ριά 32ριά ας πούμε?
Όπως και να έχει ΠΟΛΥ καλό, άφησες ανοιχτούς λογαριασμούς για το μέλλον...




SWIM BIKE RUN
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Pheidias
Forum-Runner

Greece


125 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2014 :  12:34:15  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Pheidias Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Γειά σας παιδιά, συγχαρητήρια σε όλους! Η Θεσσαλονίκη ωραία, για μένα τόσο πολύ που... εξάντλησα ένα τριήμερο σε τουριστικές και προσκυνηματικές δραστηριότητες (από την παραλία μέχρι τους μεγάλους βυζαντινούς ναούς!) και στον αγώνα δεν ήμουν στην κατάσταση που ήθελα. Βάλε και το ότι είχα τρέξει δυνατά ημι σε ΣΔΥΑ και Ναύπλιο, βάλε κι ότι ξεκίνησα δυνατά το πρώτο μισό (ελάχιστα κάτω από 1:30), βάλε και την ημέρα, του καιρού και την δική μου... γύρω στο 25 κατάλαβα ότι δεν μπορούσα να χτυπήσω ούτε 3ωρο ούτε ατομικό ρεκόρ, και το δεύτερο μισό τό έκανα εξαντλημένος και με μεγάλη μυϊκή καταπόνηση, 3:10 τελικό. (Κάτι σαν τον φίλο NESTORAS1980 πιο πάνω! Νομίζω βρεθήκαμε μαζί κάτω από μια γέφυρα προς το τέλος, αν υποθέτω σωστά από τις φωνές!) Αλλά καλά, δεν είναι κάθε μέρα για ρεκόρ, κι ο μαραθώνιος είναι μαραθώνιος είτε με 3 είτε με 5 ώρες. Πάνω απ' όλα αξίζει η στιγμή του τερματισμού, μετά από τόση καταπόνηση, με την αίσθηση ότι έκανες κάτι ωραίο, κάτι μεγάλο, μαζί με άλλους φίλους δρομείς και τον κόσμο που συμμετέχει, εθελοντές και θεατές. Πάμε γι' άλλα!

...Α ναι, ωραίο μετάλλιο, ωραίο μπλουζάκι, «Μέγας Αλέξανδρος» (και στα ελληνικά), όχι «authentic» και άρες-μάρες κουκουνάρες.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 62 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000