Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 9ος Διεθνής Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος"
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 62

trexantiris
Master Forum-Runner

Greece


5735 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2014 :  14:44:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Garmin: check
Εφεδρικό χρονόμετρο (στην περίπτωση που κολλήσει το Garmin): check
Τζελάκια/saltsticks στις τσέπες του σορτς: check
Σανδάλια: check

3-2-1-«Καλό αγώνα να έχετε» ακούγετε μια φωνή και…πάμε. Περνάμε τάπητα, πατάμε τα κουμπιά στα δύο ρολόγια και αρχίζει το κύριο μέρος της γιορτής!!!

Εξαιρετικά εγκρατής στην αρχή γιατί η μόνη προθέρμανση που έκανα (λόγω έντονης βροχής στην Πέλλα, πριν την εκκίνηση) ήταν καμιά 400αριά μέτρα (τα 200 με την Anna_Ves).

Κοίταζα γύρω-γύρω μπας και πετύχω το λαγό που θα είχα στον αγώνα (δεν κατάφερα να τον βρω από την αφετηρία κιόλας) και ένα άγχος με κατέβαλε. Ουσιαστικά με μια πολύ λειψή προετοιμασία (2 μήνες εκτός λόγω χοντροπάθειας επιγονατίδας, μόνο το Μάρτιο βγήκε σωστή δουλειά), βασιζόμουνα σε έναν εξαιρετικά πεπειραμένο, καλό και σταθερό δρομέα του γηπέδου μας για να βγει ο αγώνας! Βλέπω μια φιγούρα μπροστά που του έμοιαζε οπότε επιταχύνω για να τον πιάσω…αλλά μόλις πλησιάζω κατάλαβα ότι ήταν άλλος. Με περνάει άλλος δρομέας του γηπέδου μας και τον ρωτάω μήπως είχε δει τον Κώστα Γ. «λίγα μέτρα πίσω είναι» μου απαντάει και τότε κυριολεκτικά σταμάτησα στην άκρη του δρόμου και περίμενα μέχρι που εμφανίστηκε και…κόλλησα δίπλα του. Αναθάρρησα, ηρέμησα και με τη σιγουριά πλέον ότι θα είναι ένας καλός αγώνας αρχίζαμε και ρουφούσαμε τα χιλιόμετρα το ένα πίσω από το άλλο.

Ο αέρας σχετικά ελαφριάς/μέτριας έντασης να είναι συνεχώς Ν.Α. (!), κόντρα δηλαδή αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η υγρασία που κουβαλάει ένας τέτοιος αέρας. Νομίζεις ότι σε δροσίζει, ουσιαστικά όμως η υγρασία σε σκοτώνει μετά…με χειρουργική ακρίβεια! Τουλάχιστον δεν έβρεχε και είχε κατά μέσο όρο μια καλή συννεφιά. Στο 17ο όμως ο αέρας έγινε ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ! Έσκυβα μπροστά για να μπορώ να κρατήσω ρυθμό! Στο μεταξύ ο λαγός μου είχε μείνει ελάχιστα μέτρα πίσω ενώ εγώ είχα κολλήσει σε άλλους δύο που είχαν τον ίδιο ακριβώς ρυθμό. Εκείνη τη στιγμή μου ήρθε στο μυαλό μου μια τακτική που τόσο συχνά χρησιμοποιούσα όταν στα «νιάτα» μου έκανα ποδηλασία: το κολλητήρι. Κολλούσαμε λοιπόν ο ένας πίσω από τον άλλο, έτσι ώστε οι «πίσω» να μην τρώνε όλο τον κόντρα αέρα. Με πολύ συχνές αλλαγές ο κάθε ένας που έμπαινε μπροστά «τραβούσε» με μπρίο το γκρουπάκι και μετά από λίγο έβγαινε από μπροστάρης και «λούφαζε» στην ουρά του γκρουπ.

Ο δυνατός αέρας πέρασε αλλά εμείς συνεχίζαμε και εφαρμόζαμε την ίδια τακτική για όλο τον υπόλοιπο αγώνα, αποτελώντας μια λοκομοτίβα που πήγαινε καρφωτά στο 4:30! Πήγαινε να πέσει ο ρυθμός; Κάποιος έμπαινε μπροστά με πιο επιθετικές διαθέσεις για να ζωντανέψει το τέμπο. Πηγαίναμε πολύ γρήγορα; Μια παραίνεση και η αποκατάσταση ερχόταν άμεσα. Δουλεύαμε τόσο καλά και ομαδικά που πραγματικά ήταν τιμή μου (και μεγάλη τύχη) που για καμιά 25αριά χιλιόμετρα έτρεξα μαζί τους. Για την ιστορία ο ένας ήταν ο «coolsmf79» από το RN και ο άλλος ο Alexander από τη Γερμανία.

Καλό πέρασμα στο 32 και ο «εσωτερικός» έλεγχος των υποσυστημάτων έδειχνε ότι όλα έβαιναν καλώς! Στο 35 φτάνουμε στο απότομο γεφυράκι και με σύνεση πηγαίνουμε στο κατηφορικό του κομμάτι (μην πάθουμε καμιά ζημιά της τελευταίας στιγμής στους μυς). Ξεχυνόμαστε πλέον για τα τελευταία χιλιόμετρα. Το πέρασμα από το 36 ήταν για μένα σημαδιακό: στον πρώτο μου Μαραθώνιο (Θεσσαλονίκη 2012) σε αυτό το σημείο κτύπησα τοίχο που ήταν όλος δικός μου! Τώρα όμως περνούσα σβέλτα και ήμουν κύριος…γλυκιά εκδίκηση!

Στα τελευταία χιλιόμετρα πάντως η σπιρτάδα του ρυθμού είχε σβήσει κάπως και φαινόταν ότι «χάναμε έδαφος». Εκεί φάνηκε για μια ακόμα φορά το πόσο χρήσιμο είναι να υπάρχει λαγός, γκρουπ ή τέλος πάντως κάποιοι να σε «τραβάνε». Φωνάζαμε, «παίζαμε» με τον κόσμο για να τους ζωηρέψουμε, δίναμε κουράγιο ο ένας στον άλλο, διαβάζαμε φωναχτά τα υπολειπόμενα χιλιόμετρα, στα ελληνικά, στα αγγλικά (λόγω του Alex στο γκρουπ)… Αν είχε αποτέλεσμα; Θεϊκό! Η απροπονησιά μου στα τελευταία χιλιόμετρα είχε αρχίσει να δείχνει τα δόντια της και ενώ το καρδιοαναπνευστικό ήταν άνετο, οι γάμπες είχαν αρχίσει να καταρρέουν (και με τα σανδάλια τρέξιμο πτερνάτο δεν παίζει). Και τα παιχνίδια του μυαλού ήταν συνεχή…αλλά ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση να κάνω ούτε ένα μέτρο πίσω από αυτό το γκρουπ (εγωισμός, αγωνιστικό πνεύμα, ντροπή μην προδώσω τους συμμαχητές μου, πες το όπως θέλεις).

«Δύο χιλιόμετρα ακόμα» φωνάζω, «5 γύροι στο γήπεδο, δεν είναι τίποτα…ΠΑΑΑΑΑΑΜΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕ». Βγαίνουμε παραλία, ο Λευκός Πύργος στο βάθος, ο ρυθμός από 4’45’’ που είχε σκαλώσει την τελευταία ώρα να αρχίσει να κατεβαίνει στο 4’30’’ ξανά, ο Σάκης (coolsmf79) να λέει στους ενθουσιώδης θεατές «η επόμενη στάση είναι μπροστά μας, ο Λευκός ο Πύργος», ο Alex να κουνάει τα χέρια του σαν να χορεύει συρτάκι, σπάμε το τραίνο και τρέχουμε πλέον «μετωπικά», τα τύμπανα στην αψίδα της WIND να κτυπάνε λυσσαλέα, κοιτάζω το ρολόι… 4’15’’ ρυθμός, 4’08’’ μετά από λίγο, το μάτι γυαλίζει, η τρίχα κάγκελο και το τερματισμός λίγα μέτρα μακριά!

Και εκείνη τη στιγμή ο αρχικός λαγός του γηπέδου μας με ρυθμό sub-4 μας περνάει και μου φωνάζει «έλα ρε Μανώληηηηη, πάμε μαζί για τον τερματισμό!!!» (αργότερα διαπίστωσα ότι βρισκόταν μονίμως στα 10-15’’ συνέχεια πίσω από μας, ενώ στο γήπεδο «πέφτανε» στοιχήματα για το ποιος θα τερματίσει πρώτος…αααχαχαχαχαχα). Εκείνη τη στιγμή δεν είχα τον οποιοδήποτε δισταγμό: τέτοια ευκαιρία να τερματίσω «τριπλέτα» με άλλους δρομείς που είχαμε βγάλει μαζί σχεδόν τα 2/3 του αγώνα ίσως να μην υπάρξει ξανά, οπότε απλώνουμε τα χέρια μας και το αποτέλεσμα είναι το παρακάτω (είναι από τις πιο δυνατές εικόνες που μου έμειναν από τον αγώνα ολάκερο):


credits to Asgourak

Υ.Γ.1 Σε αυτό το σημείο δε θα μνημονεύσω κάποιον ξεχωριστά γιατί φοβάμαι ότι θα αδικήσω κάποιους που αυτή τη στιγμή μου διαφεύγουν! Εξαίρεση σε αυτό το υστερόγραφο αποτελεί ο Κώστας Γ. που αναφέρθηκε και από τον tazi, ο αρχικός μου λαγός του γηπέδου, που βρίσκεται σε ένα εξωτικό επίπεδο διατήρησης σταθερού ρυθμού (αυτό που λέω πάντα: «και οδοστρωτήρας να περάσει από πάνω του, θα τερματίσει στο χρόνο που έχει πει»)!
Υ.Γ.2 Με τον τερματισμό μου οι γάμπες ήταν σε φάση οξείας παράκρουσης και το να περπατήσω μέχρι την παραλαβή των πραγμάτων ήταν ένας Μαραθώνιος από μόνος του! Η αριστερή έπαθε κράμπα με το που προσπάθησα να ανέβω το πεζοδρόμιο και έμεινα…κόκαλλο.
Υ.Γ.3 Στα τελευταία λίγα χιλιόμετρα είχε αρχίσει να στεγνώνει το στόμα μου, αλλά το στομάχι ήταν τιγκαρισμένο στο νερό, οπότε παραπάνω να πιω δεν μπορούσα. Σημαίνει λοιπόν ότι έμπαινα σε ήπια φάση αφυδάτωσης. Λόγω όμως της – πραγματικά σωτήριας – μινιμαλιστικής εμφάνισης όπου βελτίωνε κατακόρυφα την ψύξη του σώματος, δεν έπαθα το χουνέρι της Κλασικής όπου λόγω έντονης αφυδάτωσης εκεί, τα είχα δει όλα κωλυόμενα!

Επίλογος: μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι μέχρι στιγμής ήταν ο πιο πειθαρχημένος, ελεγχόμενος και απολαυστικός Μαραθώνιός μου. Μπροστά στις εικόνες που μου χάρισε απλόχερα, χρόνοι, χρονόμετρα και GPS, μου φαίνονται τόσο λειψά!


Free your feet...free your senses!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

echetlos
Master Forum-Runner



9191 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2014 :  14:47:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Elda

Νικο, πες την αληθεια τωρα (μεταξυ μας ειμαστε), διαβαζεις το τοπικ, βλεπεις/θα δεις βιντεο και φωτο, περισυ ησουν εκει, σημερα... ουτε λιιιιγο, τοσο δα, δεν????

_________________________________________________
T' όνειρο ειναι τα φτερά μα αν θελεις να πετάξεις
πρέπει και την αλήθεια σου λίγο να την πειράξεις





Χαχαχαχα....
Κι όμως δεν... ντιπ για ντιπ! Εδώ δεν μπήκα στον πειρασμό στο Ναύπλιο που ήταν και live...
Απ' την άλλη, έπειδη το έχω ζήσει κι εγώ κι είμαι σε θέση να σας "νοιώσω", απολαμβάνω ακόμη περισσότερο τα κατορθώματα σας και χαίρομαι γι' αυτά!
Και παίρνω και την "τζούρα" μου, χωρίς όμως να ιδρώνω και να κοπιάζω...
Ίσως το ξανακάνω κάποια στιγμή, πιο πολύ όμως για την πρόκληση παρά γιατί μ' αρέσει.


"My sport is your sport's punishment"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gtsig
Senior Forum-Runner



485 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2014 :  15:11:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και ανταποδίδω τα συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του forum που έτρεξε εχθές!

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στο Μανώλη (treaxntiti) για τον απίστευτο χρόνο δεδομένου του γεγονότος ότι έβγαλε ολόκληρο μαραθώνιο με σανδάλια!!!!

Νίκο (tazi) δεν πειράζει, απλά να βρεθείς στη μέρα σου την επόμενη φορά και νομίζω το 3ωρο το έχεις σίγουρο!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Savvas
Master Forum-Runner

Greece
4318 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2014 :  15:16:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by gtsig

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και ανταποδίδω τα συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του forum που έτρεξε εχθές!

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στο Μανώλη (treaxntiti) για τον απίστευτο χρόνο δεδομένου του γεγονότος ότι έβγαλε ολόκληρο μαραθώνιο με σανδάλια!!!!

Νίκο (tazi) δεν πειράζει, απλά να βρεθείς στη μέρα σου την επόμενη φορά και νομίζω το 3ωρο το έχεις σίγουρο!




Γιωργο συγχαρητηρια, εισαι πλεον το ινδαλμα μου.

Ο Γκρινιαρης του Φορουμ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gtsig
Senior Forum-Runner



485 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2014 :  15:39:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Υπερβολές, με κάνεις και κοκκινίζω


quote:
Originally posted by Savvas

quote:
Originally posted by gtsig

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και ανταποδίδω τα συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του forum που έτρεξε εχθές!

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στο Μανώλη (treaxntiti) για τον απίστευτο χρόνο δεδομένου του γεγονότος ότι έβγαλε ολόκληρο μαραθώνιο με σανδάλια!!!!

Νίκο (tazi) δεν πειράζει, απλά να βρεθείς στη μέρα σου την επόμενη φορά και νομίζω το 3ωρο το έχεις σίγουρο!




Γιωργο συγχαρητηρια, εισαι πλεον το ινδαλμα μου.

Ο Γκρινιαρης του Φορουμ

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Hermes
Elite Forum-Runner

Greece


2398 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2014 :  15:45:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
έχω πλέον ιδιαίτερη συμπάθεια για τη Θεσσαλονικη & τη Μακεδονία, που μου εχουν 'φερθεί' τόσο καλά εδώ και δύο χρονιές!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

nimi
Advanced Forum-Runner

Greece
281 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2014 :  17:12:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Elda

quote:
Originally posted by Savvas

https://www.youtube.com/watch?v=dtbX3yrPpa0&feature=youtube_gdata_player

Ο Γκρινιαρης του Φορουμ



χαχαχαχαχα!!!! Στο 2:22:20 τερματιζουμε με τη Νικη (nimi) κι εγω περπατωντας σαν την παπια την κυνηγαω να την αγκαλιασω κι αυτη εχει παρει φορα και δε σταματαει πουθενα (ηθελες κι αλλο ν ατρεξεις παιδακι μου????)

_________________________________________________
T' όνειρο ειναι τα φτερά μα αν θελεις να πετάξεις
πρέπει και την αλήθεια σου λίγο να την πειράξεις





Χαχαχαχα! Περίμενα ότι θα ήταν χειρότερο το θέαμα αλλά τελικά πολύ νορμάλ είμαστε! Ξέρεις η αίσθηση ότι φαίνεσαι μια χαρά αλλά στη πραγματικότητα περπατάς σαν χ&σμένος...ε εντάξει δεν είμαι τελείως χ&σμένη απλά είναι σα να ψάχνω τουαλέτα
Μόλις γύρισα θα επανέλθω με τις εντυπώσεις
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

stratus
Elite Forum-Runner

Greece
2382 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2014 :  17:13:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by anna_ves

Καλημέρα κι από μένα! Δεν πήγα προετοιμασμένη αυτή τη φορά, αλλά μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα περισσότερο από πέρσι. Η εμπειρία ανεπανάληπτη κι η παρέα εκπληκτική, τόσο πριν και μετά όσο και κατά τη διάρκεια με λαγούς-συντρέχτες ΙΠΠΟΤΕΣ και με πολύ καλή διάθεση.

Γενικά είχα μερικές ατυχίες φέτος, που προφανώς δεν έχουν και πολύ ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα να μείνω 3 μήνες off μετά τον ΚΜΑ και να ξεκινήσω να τρέχω αρχές Φλεβάρη. Παρόλα αυτά ήταν ένα καλό τεστ για το μοτόρι, που μάλλον έχει κουρδιστεί καλά και αντέχει, οπότε κρατάω αυτό και πάμε παρακάτω.

Συγχαρητήρια σε όλους για τους χρόνους σας -δε θέλω να ξεχάσω κανέναν, γι' αυτό δεν αναφέρομαι ξεχωριστά... δε βρίσκομαι σπίτι, είμαι διερχόμενη και θα κάνω γκάφα - και πάνω απ' όλα για την υπέρβαση, ακόμα κι αν ο επιθυμητός χρόνος δε βγήκε. Stratus, όταν σε είδα στην άκρη στενοχωρήθηκα πολύ... Εύχομαι την επόμενη φορά να σε αφήσει να το ευχαριστηθείς.

Χάρηκα πολύ που τα είπαμε και που γνώρισα από κοντά κάποιους "παλιοσειρές" και τους νεοσύλλεκτους (kalogeridis, για σένα λέω ) και να είμαστε καλά και να τρέχουμε!

------------------------------------------------------------------------
"ΕΞΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΦΥΣΙΣ" - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ


Ευχαριστω Αννα.
Να σου πω και ενα ωραιο που σε αφορα.Η συζυγος μου ειναι γλυκατζου και της ειχα δωσει τη συνταγη για το μπανοφι που ειχες ανεβασει.Στο ΣΔΥΑ οτι μιλησαμε ειπα στη συζυγο μου αυτη ειναι η κοπελα που εδωσε τη συνταγη.Ταυτοχρονως ακουγε και η κορη μου,αλλα δεν ειχε συγκρατησει το ονομα σου.
Χθες λοιπον βλεποντας η κορη μου οτι τερματιζεις,γυρναει και λεει στη συζυγο μου "μαμα τερματισε η μπανοφι "


---------------------------
XΡΗΣΤΟΣ
'Η κάνεις κάτι ή δεν το κάνεις.Η προσπάθεια αρκεί είναι για τους αποτυχημένους.


Edited by - stratus on 07/04/2014 17:31:54
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

franklin
Forum-Runner



69 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2014 :  17:14:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα και συγχαρητήρια σε όλες και όλους για τις επιδόσεις τους στον χθεσινό μαραθώνιο.

Η περιγραφή του Μανώλη πιο πάνω ήταν συγκλονιστική. Και μια και είμαι ο «λαγός» στον οποίο αναφέρεται, θα ήθελα να τον ευχαριστήσω και «δημόσια» για τα πολύ καλά του λόγια.

Δυστυχώς από το 20 και μετά δίστασα να ακολουθήσω τον ρυθμό του. Και έμεινα αρκετά πίσω, όχι μόνο 15-20’’. Κατάλαβα ότι τον πλησίαζα στην αρχή του παραλιακού κοματιού, όταν άκουσα κάποιον θεατή να λέει: «Ένας εκεί μπροστά τρέχει με σανδάλια!» Τότε σηκώνω το κεφάλι και συνηδειτοποιώ ότι ήταν ο Μανώλης. Πολύ θα ήθελα να τερματίσουμε μαζί, μετά από τόσες προπονήσεις και συζητήσεις στο γήπεδο του Χαλανδρίου και στον Υμηττό, αλλά βλέποντας τη φωτογραφία στο post καταλαβαίνω απολύτως τα συναισθήματά του. Μπράβο Μανώλη!

Μπράβο και στον tazi για το νέο ρεκόρ του, παρά τη δυσκολία στο τέλος. Κάναμε καταπληκτική παρέα στο ταξίδι προς και από τη Θεσσαλονίκη και περάσαμε πολύ καλά.

ΥΓ. Ευχαριστώ και τον admin του forum που έχει αφήσει ενεργό το nickname μετά από τόσα χρόνια απουσίας. Πραγματικά ζηλεύω την παρέα σας, αλλά δυστυχώς ο διαθέσιμος χρόνος για συμμετοχή στο forum ειναι ουσιαστικά ανύπαρκτος.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Elda
Elite Forum-Runner

Greece
1906 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2014 :  17:19:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by echetlos

quote:
Originally posted by Elda

Νικο, πες την αληθεια τωρα (μεταξυ μας ειμαστε), διαβαζεις το τοπικ, βλεπεις/θα δεις βιντεο και φωτο, περισυ ησουν εκει, σημερα... ουτε λιιιιγο, τοσο δα, δεν????

_________________________________________________
T' όνειρο ειναι τα φτερά μα αν θελεις να πετάξεις
πρέπει και την αλήθεια σου λίγο να την πειράξεις





Χαχαχαχα....
Κι όμως δεν... ντιπ για ντιπ! Εδώ δεν μπήκα στον πειρασμό στο Ναύπλιο που ήταν και live...
Απ' την άλλη, έπειδη το έχω ζήσει κι εγώ κι είμαι σε θέση να σας "νοιώσω", απολαμβάνω ακόμη περισσότερο τα κατορθώματα σας και χαίρομαι γι' αυτά!
Και παίρνω και την "τζούρα" μου, χωρίς όμως να ιδρώνω και να κοπιάζω...
Ίσως το ξανακάνω κάποια στιγμή, πιο πολύ όμως για την πρόκληση παρά γιατί μ' αρέσει.


"My sport is your sport's punishment"



Συμφωνω μαζι σου σ αυτο. Πιστευω πω ολοι μας το ιδιο παθαινουμε, μπαινοντας στο χορο των μικροτερων αγωνων και διαβαζοντας περιγραφες των αλλων για μαραθωνιους που ετρεξαν, παρασυρομαστε ευκολα να θελησουμε κι εμεις να βιωσουμε κατι αναλογο χωρις να σκεφτουμε αν τελικα οντως μας αρεσει ή μας ταιριαζει κατι τετοιο. Θα μου πεις πώς να το ξερεις απο πριν αν δεν το ζησεις. Εσενα σου πηρε 3 μαραθωνιους για να καταλαβεις οτι δε σου ταιριαζει (πλακα κανω, το ξερω οτι το ελεγες απο την αρχη).

Το θεμα στο τρεξιμο ειναι να επιλεγουμε τις αποστασεις που πραγματικα μας ταιριαζουν. Εμενα ο μαραθωνιος μου ταιριαζει γαντι γιατι γουσταρω τις πολυωρες προπονησεις και τα πολλα χλμ. συν τη μυικη καταπονηση (σημερα ουτε το πεζοδρομιο δεν μπορουσα να κατεβω κανονικα!) καθως και την τρομερη εναλλαγη συναισθηματων συναισθηματα που μονο αποστασεις απο μαραθωνιο και πανω μπορουν να σου προσφερουν, οποτε κραταω αυτη την αποσταση και αφηνω σε σενα τις ταχυτητες, την κομμενη ανασα και τα αγγελακια που πετανε πανω απο το κεφαλι σου! (μακρια απο το δικο μου για παντα!)

_________________________________________________
T' όνειρο ειναι τα φτερά μα αν θελεις να πετάξεις
πρέπει και την αλήθεια σου λίγο να την πειράξεις

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kostao
Advanced Forum-Runner

Greece
410 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2014 :  17:23:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Συγχαρητήρια σε όλους όσους έτρεξαν από την Πέλλα με περίεργες καιρικές συνθήκες, πραγματικά έχω ενθουσιαστεί με τους χρόνους που διαβάζω εδώ πέρα, πραγματικά είστε δρομείς επιπέδου. Και εννοείται οι αφηγήσεις σας. Ειδικά σε αυτούς που ήταν τραυματίες και τα κατάφεραν (ήμουν σε παρόμοια κατάσταση τις τελευταίες μέρες με ισχιαλγία).
Εγώ ξανά στο 10ρι που πίστευα ότι θα γίνει η απόσταση που μου ταιριάζει, είχα βάλει στόχο εννοείται το PB αλλά κρυφό στόχο τα <40 λεπτά. Και την πάτησα σαν πρωτάρης(όχι ότι είμαι και κανένας παλιός) θεώρησα ότι πρέπει από την αρχή να περάσω κόσμο και να ενσωματωθώ κάπου στην πρώτη 20άδα, όπου πίστεψα ότι ανήκω, κατά λάθος σταμάτησα και το χρονόμετρό μου στο κινητό και όταν το κατάλαβα ήταν αργά, ρώτησα άλλους δρομείς για το χρόνο και με έμαθα ότι πήγα πολύ γρήγορα σε σχέση με το στόχο. Ήξερα ακριβώς τι θα συμβεί μετά, δεν άντεξα σε τέτοιο ρυθμό και τελικά έμαθα ότι τερμάτισα σε 40:18 PB βέβαια αλλά φαίνεται να μπορούσα καλύτερα. Εννοείται από αύριο θα πάω να αγοράσω 2-3 ρολόγια.
ΥΓ Και το απίστευτο: όχι μόνο δεν με ενόχλησε το ισχίο που το είχα σίγουρο, αλλά σαν να θεραπεύτηκε από χθες!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

costastsico
Forum-Runner

Greece
193 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2014 :  17:51:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα κι απο μένα . Συγχαρητήρια σε όλους έναν έναν ξεχωριστά αρχικά για τον τερματισμό σας και δεύτερον για τους εκπληκτικούς χρόνους που βλέπω .
Έπαθα κι γω ενα μικρό φιάσκο σαν τον Νεστωρα με το δεύτερο μισό να βγαίνει 9' πιο αργά . Ξεκίνησα νιώθοντας πολυ άνετα και πήγαινα σταθερά στο 5' όπως ειχα σχεδιάσει για να πιάσω στόχο suzipa . Μετά το 16-17 χιλιόμετρο ο αέρας ήταν αρκετά έντονος και εκανα προσπάθεια να κρατήσω τον ρυθμό μου . Αυτό το γεγονός σε συνάρτηση κάποιες πονηρές ανηφόρες που εχει σε εκείνα τα χιλιόμετρα μέχρι το 22-23 νομίζω με αδειάσαν , με αποτέλεσμα να σφίξουν τα πόδια μου και να μου υπενθυμίσει η ταινία μου οτι ειναι τραυματισμένη ! Μετά το 26-27 αρχίσει γολγοθας ...ο ρυθμός άρχισε να πέφτει απο χιλιόμετρο σε χιλιόμετρο και γω να μην μπορώ να αντίδρασω . Απο καρδιοναναπνευστικο ένιωθα οκ αλλα δεν άκουγαν τα πόδια . Σκέφτηκα πολλές φορές να τα παρατήσω κάπου εκεί μέχρι το 35 αλλα αφού ξέχασα το στόχο μου , πείσμωσα και με σχεδόν ρυθμό ερπειν έφτασα ως το λευκό Πύργο οπου λίγο πριν το τερματισμό με περίμενε η γυναίκα μου με τη κορακλα μου . Πήρα αγκαλιά το μωρό και τερματισαμε αγκαλιά ... Τέτοιο χειροκρότημα δεν έχω πάρει ούτε στο παγκόσμιο της κωπηλασίας ... Τελικός χρόνος 3:39
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

nimi
Advanced Forum-Runner

Greece
281 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2014 :  18:19:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Λοιπόν ξεκινώ σεντόνι...

Ξεκίνησα να τρέχω καλοκαίρι του 2011. Έκανα διάφορες βλακείες προπόνησης όπως όλοι οι πρωτάρηδες και το αποτέλεσμα ήταν 6μήνες μετά να πάθω μια ζημιά στον αστράγαλο που με πήγε 6μήνες off.
Μετά ξαναξεκίνησα πολύ συντηρητικά και στην ουσία ξεκίνησα πιο συνειδητοποιημένα από τέλη του 2012.
Με φόβο ψυχής το ανέβασμα των χιλιομέτρων, μεγάλη προσοχή σε υπερπροστατευτικά παπούτσια κλπ.
Αρχές του 2013 το παίρνω πιο ζεστά και αποφασίζω να αρχίσω να παίρνω μέρος και σε μερικούς αγώνες. Στον κλασικό του 2013 έτρεξα το 10άρι και τότε μου μπήκε για τα καλά η ιδέα ενός μαραθωνίου σε πιο προσιτό κατόρθωμα. Δεν είναι ότι το φοβόμουν όσο ότι το σεβόμουν και ήθελα όταν το κάνω να το κάνω όσο πιο οργανωμένα γινόταν από άποψη κατάστασης και προπόνησης.
Οφείλω να ομολογήσω ότι στάθηκα ιδιαίτερα τυχερή από άποψη μη τραυματισμών τον τελευταίο 11/2 χρόνο και ότι έκανα έβγαινε καλά.
Το Δεκέμβριο λοιπόν αποφασίζω και ξεκινώ προπόνηση μαραθωνίου με στόχο τον Μ.Α. (σαν πρωτάρα ήθελα κάτι πιο βατό από τη κλασική). Με 5 και ενίοτε 6 προπονήσεις/εβδομάδα και 65-90χιλ/εβδομάδα.
Βγήκαν περίπου 1.150χιλ. προετοιμασίας. Τρία μεγάλα 30-32χιλ. και 8-9 20-25.
Το πρόγραμμα μου έβγαζε δυνατότητα για τερματισμό σε 3:49 αλλά εγώ δεν ήμουν τόσο αισιόδοξη για κάτω από 4 και έλεγα αν όλα πάνε καλά θα τερματίσω μεταξύ 4:05-4:15.
Τις τελευταίες εβδομάδες πήγε να μου βγει μια ενόχληση στο γόνατο αλλά δεν εξελίχθηκε περαιτέρω.
και φτάνω παραμονές του αγώνα...
ανεβαίνω μόνη μου Θεσ/νίκη Παρασκευή βράδυ με σκοπό να τακτοποιήσω κάτι εκκρεμότητες ενός σπιτιού εκεί το Σάββατο, και να φορτώσω και να κουβαλήσω κάποια υπολειπόμενα πράγματα. Ο σύζυγος με συμβουλεύει να μην κουβαλήσω παραμονή μη πάθω καμιά ζημιά με καμιά μέση αλλά δε μπορώ να με φανταστώ μετά τον αγώνα πώς θα τα κουβαλούσα και τον παρακούω.
Έφαγα σχεδόν όλη την παραμονή ξεκαθαρίζοντας βιβλία και έγγραφα και γεμίζοντας 8 κούτες. 8 κούτες βιβλία όμως που είναι πολύ βαριές. Με φόβο και με πολλή προσοχή και σκέψη στις κινήσεις μου προσέχω πώς θα τις κουβαλήσω για να μη πάθω λουμπάγκο και τα καταφέρνω. Ήσυχη λοιπόν από αυτό νιώθω μεν ξαλαφρωμένη αλλά πολλή κουρασμένη και αρχίζω να αγχώνομαι. Σκέφτομαι ότι έτσι κουρασμένη που νιώθω πώς θα βγάλω τον αγώνα. Το βράδυ καταλήγω να πώ "ε εντάξει βρε αδερφέ κι αν τα δω σκούρα τουλάχιστον θα τερματίσω περπατώντας" μη τολμώντας καν να σκεφτώ το ενδεχόμενο τραυματισμού και απόσυρσης.
Περιέργως το πρωί του αγώνα ξυπνώ στις 4 και νιώθω φρεσκαδούρα.
Στις 5:20 έρχεται το ταξί που είχα κλείσει να με πάει στο Λευκό Πύργο. Φτάνω εκεί 5:30 6παρά. Πιάνω τη κουβέντα με 2 κοπέλες που ήταν έκπληκτες από το πόσες λίγες γυναίκες υπάρχουν.
Φτάνουμε στην αφετηρία και μέσα στο κακό χαμό της βροχής λέω "πού πάμε οι τρελοί? αλλά ευτυχώς σταμάτησε λίγο πριν την εκκίνηση.
Η Μαρία μου λέει ότι δε πάει πολύ παρακάτω από το 4ωρο και της λέω τότε θα είσαι ο λαγός μου
Ξεκινάμε και την ακολουθώ κατά πόδας. Η ατυχία είναι ότι ξεκίνησε με βήχα και έχω την εντύπωση ότι όλο το μαραθώνιο τον έβγαλε με βήχα Μου λέει λοιπόν φύγε γιατί θα κόψω να κατεβάσω παλμούς. Φεύγω αν και είμαι σίγουρη ότι πολύ σύντομα θα επανέλθει και θα τη χάσω. Μετά το 10οχιλ. άρχισα ν'ανησυχώ που δεν την έβλεπα. Μετά το 20 η ανησυχία έγινε μεγαλύτερη μήπως της συνέβη κάτι. Στο 30 βλέπω τον άντρα της και τον ρωτάω αν πέρασε (στη περίπτωση που δεν την είχα πάρει χαμπάρι) μου λέει όχι και τότε πραγματικά ανησυχήσα πολύ γιατί σκέφτηκα ότι κατι κακό συμβαίνει. Μέχρι το 30 ευτυχώς η τροφοδοσία πάει καλά αν σκεφτεί κανείς ότι έχω μεγάλο θέμα με το στομάχι μου (μέχρι εκεί είχα σκοπό ούτως ή άλλως). Μετά βέβαια ήταν πλυντήριο ούτε το νερό δεν κατέβαινε. Φτάνω στο 32 και είμαι σε πολύ καλή κατάσταση σε σχέση με τα long run που έκανα που τα έφτυνα και σκέφτομαι πόσο πολύτιμη είναι η ξεκούραση των 3ημερών συνεχόμενα και η διατροφή των τελευταίων ημερών. Έχω την εντύπωση ότι με πρόλαβε τελικά στο 36 όπου πλέον η κούραση είχε γίνει έντονη αλλά η χαρά μου είναι πολλή μεγάλη που τελικά δεν έπαθε τίποτα και με τραβάει να τερματίσουμε μαζί.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζω στο 38-39 είναι ότι μ'έχουν πεθάνει οι τετρακέφαλοι. Σκέφτομαι ότι οκ τώρα και να περπατήσω θα είμαι εντός στόχου κάτω από 4:15. Από την άλλη όμως σκέφτομαι ότι αν περπατήσω δε πρόκειται να βρω κουράγιο να ξανατρέξω μέχρι το τέλος. Εκεί κάπου μου λέει η Μαρία "έλα 3 για το 3". Αγκομαχώντας λοιπόν φτάσαμε στον τερματισμό όπου τα συναισθήματα με αποζημίωσαν! Ένιωσα επιτέλους "μαραθωνοδρόμος" τίτλο που αντιμετώπιζα με δέος και κρυφή ελπίδα μέχρι χθες. Χρόνος 3:57 που ξεπερνά κάθε προσδοκία που είχα για πρώτο μαραθώνιο!
Η διαδρομή μου άρεσε παρόλο που είναι μοναχική για το μεγαλύτερο μέρος της αλλά εκτίμησα πολύ το boost των θεατών στα τελευταία χιλιόμετρα. Όντως φοβερή η αντίδρασή τους βλέποντάς μας στα ροζ και δικαιολογημένη αν σκεφτείς το ποσοστό των γυναικών στη συνολική συμμετοχή.

Χάρηκα που γνώρισα επιτέλους από κοντά τον Μανώλη που τον συζητάμε καιρό τώρα με τους γηραιότερους στο πάρκο που τρέχω. Την Αννα την είδα από μακριά και τον ξυπολιτάκο μου τον έδειξε η Μαρία γιατί αλλιώς δεν θα τον αναγνώριζα.
Στο μετά πέρα από ένα έντονο πιάσιμο στους τετρακέφαλους, όλα τα υπόλοιπα τα αισθάνομαι οκ. Αρθρώσεις και γάμπες καμία ενόχληση, μόνο οι τετρακέφαλοι και ειδικά ο δεξιός. Έχει πλάκα το κατέβασμα που πιάνομαι από κουπαστές κλπ. και ο τρόπος που πήγαινα να κάτσω σε καναπέ χθες. Πλακώθηκα στις ψυκτικές από χθες. Σήμερα γύρισα οδηγώντας και όταν σταμάτησα στο δρόμο είχα πιαστεί από τη θέση οδήγησης, αλλά γενικά σήμερα είμαι ήδη πολύ καλύτερα. Περίμενα ότι θα είμαι πολύ χειρότερα μετά το μαραθώνιο και αυτή είναι άλλη μια ευχάριστη έκπληξη.

Για τις κακές συνήθειες έχει δίκιο η Μαρία, αλλά όταν ξεκίνησα είπα από το τίποτα ας είναι κι έτσι μιας και βελτιώθηκα και ως προς αυτό. "προς το παρόν λοιπόν δε βλέπω τον εαυτό μου αθλήτρια που καπνίζει, όσο καπνίστρια που αθλείται"
Μαρία πραγματικά σ'ευχαριστώ για όλα γιατί για μένα ήσουν πηγή έμπνευσης από τον πρώτο μαραθώνιό σου και η βοήθειά σου στον πρώτο μου ήταν από τις πιο σημαντικές παραμέτρους για το αποτέλεσμα. Να ευχαριστήσεις ξανά τον άντρα σου, μου έδωσε πολύ κουράγιο στο 30!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

stratos_al
Elite Forum-Runner

Greece


1776 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2014 :  18:26:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ξεκινάω και εγώ το σεντόνι μου ... έτσι για να έχω να θυμάμαι αλλά να αφήσω κι εγώ το ίχνος μου από αυτή την μοναδική εμπειρία.

Όπως προείπα δεν είχα σωστή προετοιμασία αλλά τα 2 long run 30 και 32χλμ που είχα κάνει αλλά και ο Ημί στο Αίγιο μου έδωσαν φτερά να ελπίζω στο sub4.

Δεν μετανοιώνω για όσα συνέβησαν στον αγώνα αλλά αντίθετα χαίρομαι που τα έζησα και που με έκαναν σοφότερο.

Το ξύπνημα προβλεπόμενο, πρωινό και κάθοδος στον Λευκό Πύργο για πούλμαν. Πολλοί γνωστοί εκεί και μάλιστα "αντίπαλοι" από τη SUZIPA που μάλιστα μπήκαμε και στο ίδιο πούλμαν. Η δυνατή βροχή κατά τη διάρκεια της διαδρομής δεν μας πτόησε, ειδικά η χαλαρότητα του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ που καθόταν δίπλα μου μου μεταδόθηκε και ηρέμησα κι εγώ.

Στην Πέλλα μεγάλο αντάμωμα με πολλά παιδιά από το φόρουμ.

Ο αγώνας ξεκινάει και ξέροντας τα υψομετρικά της διαδρομής μπαίνω σχεδόν αμέσως σε έναν ρυθμό (5.35 - 5.40) που με ευχαριστεί στις προπονήσεις και τον έχω για 26άρια. Καρφώνομαι σε αυτό τον ρυθμό και νοιώθω ευχάριστα. Το σώμα μου νοιώθει όμορφα, το αναπνευστικό μου περίφημα, παλμοί χαμηλοί (σε αντίθεση με την ΚΜΑ που χτύπαγα κόκκινα πριν την Ν. Μάκρη κι έκοψα). Κάπου στο 7 χλμ ήρθαμε κοντά με την Ελντα και της έκανα με το χέρι το 4 και της είπα ότι το ξενοδοχείο μέχρι τις 13.00 μου αφήνει το δωμάτιο κι έτσι οφείλω να είμαι λίγο πριν τις 12 στον Πύργο. Με πέρασε λίγο με τη φίλη της και κόλλησα από πίσω τους στα 10 μέτρα. Σε λίγο με χαιρέτησε κι ο rowergr και όταν του είπα ότι πάμε με ρυθμό για sub4 με χαιρέτησε και μου είπε ότι κόβει.

Τα χιλιόμετρα έφευγαν ευχάριστα. Από τροφοδοσία σούπερ, τα τζελάκια μου τα saltsticks, νερό όλα εντάξει. Πέρασμα στον Ημί 1.55 με τρελό κέφι και δυνάμεις. Ο καιρός ιδανικός. Στο 24 πότισμα των χωραφιών και συνέχιση να ξαναπρολάβω την Έλντα. Την πλησίασα και κράτησα απόσταση ώστε να μειώσω το ρυθμό και να επιστρέψω στο αρχικό πλάνο δηλαδή για sub4 και όχι τίποτα περισσότερο...

Αλλά....
Στο 27 άρχισαν τα πόδια να "διαμαρτύρονται". Παρότι δεν έβρεχε τα παπούτσια πήραν νερό από τα λιμνάζοντα στον δρόμο και οι κάλτσες πλέον ήταν μούσκεμα. Ένοιωθα την υγρασία και το πλάτσα πλούτσα να μου πρήζουν τα πέλματα ενώ ένοιωθα και τα πόδια μου κρύα. Έκοψα λίγο ρυθμό μιας και με 1.55 ημί και σχετικά άνετα και διασκεδαστικά είχα το περιθώριο έστω και με positive split να είμαι στο sub4. Δεν ξέρω αν φταίνε τα βρεγμένα παπούτσια ή η ελλειπής προετοιμασία αλλά στο 34 οι γάμπες ήταν πλέον όχι απλά κούτσουρα αλλά τσιμέντα. Οι πρώτες κράμπες άρχισαν να με κάνουν να υποφέρω... ξανά μείωση ρυθμού και άρχισα να συνειδητοποιώ ότι δεν άξιζε να "σκοτωθώ" για το sub4. Συνέχισα αργά και ξαφνικά κάρφωσα εντελώς. Συναντήθηκα με τον geor κάπου εκεί και αρχίσαμε να τρέχουμε μαζί και να κάνουμε και οι 2 μας στάσεις εναλλάξ. Πάνω στον πόνο μας γνωριστήκαμε και χωρίς να το βάζουμε κάτω και οι δύο μας πήγαμε "τράβα με να σε τραβώ) μέχρι το 39χλμ. Σε εκείνο το σημείο μίλησα με τη γυναίκα μου στο τηλέφωνο και την ενημέρωσα ότι πλησιάζω στη Λ. Νίκης. ΕΚΕΙ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ...... ούτε πόδια πόναγαν ούτε τίποτα.... το μόνο που έβγαλα εντελώς τις κάλτσες και τις πέταξα γιατί ένοιωθα ότι θα μου φύγουν όλα τα νύχια. Μπήκα στη Νίκης "πετώντας" ... την συνάντησα λίγο πριν την Αριστοτέλους και ΤΡΕΞΑΜΕ ΜΑΖΙ μέχρι τον τερματισμό. Ένας φίλος μας ακολούθησε και τράβηξε και βίντεο και έζησα μοναδικές στιγμές.

Δεν μετάνοιωσα που μπήκα επιθετικά στον αγώνα. Μετανοιώνω που δεν ήμουν πειθαρχημένος στην προετοιμασία. Αν είχα την προετοιμασία της ΚΜΑ 2013 θέλω να πιστεύω ότι θα ήμουν sub4 χωρίς όμως να στεναχωριέμαι κιόλας. Μπήκα στο χώρο του τρεξίματος για να αθλούμαι (περισσότερο μιας και η κωπηλασία σιγά σιγά μας αφήνει λόγω ηλικίας) και να εκτονώνομαι. Δεν κυνηγάω να κάνω πρωταθλητισμό, χάρηκα στον χώρο μου και στο σπορ μου αυτές τις εμπειρίες...

Οι στιγμές που ΕΜΕΝΑ με συγκλονίζουν είναι το πόσο σεβασμό έχουμε από ένα κοινό που ούτε μας ξέρει αλλά ούτε και τους ξέρουμε και μας χειροκροτούν και μας ενθαρρύνουν και μας θαυμάζουν. Επειδή χθες έτρεχα και με μπλούζα με το όνομά μου μπροστά ... ήταν απίθανο που όλη η Λ. Νίκης μου φώναζε "ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΡΑΤΟ... ΠΑΜΕ ΣΤΡΑΤΟ .... ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΡΑΤΟ.... "

Ο δεύτερος μου μαραθώνιος μου άφησε γλυκιά γεύση γιατί όχι μόνο έριξα το χρόνο μου 21 λεπτά από την ΚΜΑ 2013 αλλά γιατί με "θωράκισε" ακόμα περισσότερο και με δίδαξε κι αλλα περισσότερα.

4.17.39 έγραψε το κινητό μου αλλά η Διοργάνωση δεν με έχει πουθενά... κάποιο μπέρδεμα έχει γίνει γιατί υπάρχει ένα κενό στις κατατάξεις από 4.17 εώς 4.28. Δεν έχει κανέναν τερματισμό. Στο βίντεο πάντως είμαι στο 2.41.00 που τερματίζω πανηγυρίζοντας....

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τους τερματισμούς τους και τους χρόνους τους. Ορισμένοι πράγματι έχετε ξεφύγει από κάθε επίπεδο. Είστε όλοι αξιοζήλευτοι...

Έλντα άλλη φορά να με ακούς....

Αναστάσιε σε ευχαριστώ για την πραότητά σου στο πούλμαν. Μου εξαφάνισες τον πανικό της μπόρας που έπεφτε....

Ζορό είσαι απίθανος.

Καλογερίδη δεν παίζεσαι αγόρι μου.

gtsig είσαι απίστευτος.... άνεμος πραγματικά...

Anna Ves με προετοιμασία δηλαδή μέχρι που θα πας?????

Τρεχαντήρη χάρηκα που τα ξαναείπαμε... αλλά με ξάφνιασε το πέδιλο... δεν το είχα καταλάβει τόσο καιρό...

stratus χάρηκα που τα ξαναείπαμε...

rowergr γνωριστήκαμε σε μαραθώνιο και όχι σε λεμβοδρομίες... δεν πειράζει όμως... ο αθλητισμός ενώνει ούτως ή άλλως.

geor χάρηκα που ήσουν το στήριγμά μου στα τελευταία δύσκολα χιλιόμετρα, ελπίζω να έκανα κι εγώ το ίδιο σε σένα...




Κωπηλασία...μπες στον ρυθμό.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dpkouk
ellanodikis

Greece


11938 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2014 :  18:44:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ρε παιδες ειστε απολαυση και ντοπαρισμα μαζι...ευγε κ παλι σε ολους

http://www.ultrarunning.gr/

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 62 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000