Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 αρρυθμία - ηλεκτροφυσιολογική μελέτη - ablation
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας  Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 142

g. Milo
Newbie Forum Runner

21 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/03/2020 :  22:26:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ωραιιιιος ο γιατρος Ελενα.. Αυτος που σου το ειπε ειναι αυτος που θα στο κανει κιολας? Κ σου είπε αυτο? Προφανώς κ σε οτι επέμβαση κ αν κανεις υπαρχει περίπτωση επιπλοκων αλλα δεν τρομοκρατεις καταχτη γνωμη μ τον ασθενη ετσι... Γνωμη μου να πας σεναν φιατρο που θα εμπιστευτεις να μπει στη καρδια σου καιβθαχστα εξηγησει ολα τα βηματα.. Καλη επιτυχια κ σε σενα ❤️
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ELENA4
Newbie Forum Runner

Greece


7 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/03/2020 :  11:50:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ g.Milo!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΗΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΑΠΟΤΟΜΟΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΑ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ABLATION ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ,ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΗΡΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΑ...

ME
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kaktos7
Newbie Forum Runner

18 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/03/2020 :  09:51:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Θα πάω και εγώ τέλος του μήνα να το κάνω στον κ.Εφραιμίδη όπως είχα αναφέρει πιο πάνω. Έχουμε το ίδιο ακριβώς. Πήγα σε 3-4 καρδιολόγους, μη επεμβατικούς. Όλοι έδιναν φάρμακα για να περιορίσουν τις κρίσεις και όλοι είπαν πως κάποια στιγμή θα αναγκαστώ να την κάνω. Στην ερώτηση μου γιατί τότε να μην εκμεταλλευτώ όλα αυτά τα χρόνια και να έχω ποιότητα ζωής κάνοντας την επέμβαση τώρα, απάντησαν ότι όταν θα είμαι μεγαλύτερος θα το πάρω καλύτερα και πιο εύκολα απόφαση να προχωρήσω στην επέμβαση από ότι τώρα. Στην πραγματικότητα, αυτό που έψαχνα ήταν να μάθω αν με το ablation θα έχω ένα καλύτερο αποτέλεσμα σε σύγκριση με το τώρα ή μήπως έρθουν και τα χειρότερα. Την απόφαση την πήρα, με τον τελευταίο καρδιολόγο που πήγα, που μου ανέφερε, πως οι περιπτώσεις υπερκοιλιακών ταχυκαρδιών είναι ρουτίνα για τους ηλεκτροφυσιολόγους και μάλιστα μου είπε ότι πριν 35 χρόνια, το 1ο ablation που έγινε ποτέ αφορούσε υπερκοιλιακή ταχυκαρδία, ενώ σήμερα κάνουν για πιο σύνθετες περιπτώσεις, ώστε να μου τονίσει την ευκολία της επέμβασης.

Έλενα, αυτά που σου είπε ο γιατρός στην καλύτερη είναι σαχλαμάρες. Να πας να πάρεις και μια δεύτερη άποψη αν μπορείς. Δεν ξέρω αν είσαι σε θέση να έρθεις στην Αθήνα, αλλά υπάρχουν 4-5 ονόματα που θεωρούνται κορυφή στην Ελλάδα και είναι δυστυχώς στην Αθήνα. Χωρίς να θέλω να κρίνω το έργο του γιατρού, δεν θα έπρεπε να σου πει αυτά που σου είπε 1ον για να μην σε αγχώσει περισσότερο και 2ον και βασικό ότι αν πριν την επέμβαση σε δουν με άγχος κλπ θα σου κάνουν σίγουρα μέθη, άρα πρακτικά αυτό που σου ανέφερε είναι ανέφικτο. Άλλωστε αν ήταν μια επέμβαση τόσο δύσκολη θα έκαναν κανονική νάρκωση. Ο λόγος που επιλέγεται να είσαι ξύπνια είναι επειδή πρέπει να συμμετέχεις ενεργητικά και εσύ με τις αναπνοές σου κλπ όποτε αυτό είναι αναγκαίο.

Εύχομαι ο,τι καλύτερο και σε εσένα! Εγώ το έψαξα τόσο που στο τέλος κουράστηκα, πλέον θα προχωρήσω και ελπίζω για το καλύτερο.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ELENA4
Newbie Forum Runner

Greece


7 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/03/2020 :  16:55:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Kaktos7 ΓΕΙΑ!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!Ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΩ (ΙΔΙΩΤΗΣ)ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ)ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΛ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ..ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΣΥΧΝΑ ΚΡΙΣΕΙΣ? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΤΑΞΗ...

ME
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kaktos7
Newbie Forum Runner

18 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/03/2020 :  21:20:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα και πάλι!

Έχω μια κρίση κάθε 2-3 μήνες, μέσα σε ένα έτος μπορεί να με πιάσει 7-8 φορές. Αλλά δεν είναι σταθερό, πχ μπορεί να έχω και 15-20 μέσα σε ένα έτος αλλά να είναι πιο μικρές χρονικά. Συνήθως κρατάνε έως μισή ώρα, αλλά τώρα τελευταία έχει τύχει να κρατάνε περισσότερο και να έχω και αρρυθμία, που μάλλον, πιστεύω με βάσει τα όσα έχω διαβάσει ότι είναι κολπική μαρμαρυγή. Ανατασσομαι μόνος και δεν έχω πάρει ποτέ φάρμακα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ELENA4
Newbie Forum Runner

Greece


7 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/03/2020 :  11:06:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΑΒLATION THN EΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ! ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑΤΥΧΑΚΡΔΙΑ ΗΔΗ!ΦΟΒΑΜΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩ...ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΑΝ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!

ME

Edited by - ELENA4 on 06/03/2020 12:37:27
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kaktos7
Newbie Forum Runner

18 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/03/2020 :  12:24:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα!

Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι! Όλα θα πάνε καλά! Περιμένουμε νέα σου το συντομότερο δυνατό! Εύχομαι ο,τι καλύτερο!! Καλή επιτυχία! :) :)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kaktos7
Newbie Forum Runner

18 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/03/2020 :  11:20:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Το ραντεβού μου ακυρώθηκε ύστερα από την αναβολή όλων των επεμβάσεων λόγω κορονοϊού και θα πάει για Μάϊο τελικά...Στεναχωρήθηκα η αλήθεια είναι γιατί είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά και ήθελα να τελειώνω και τώρα είμαι πάλι στο μηδέν...

ELENA4 όλα οκ τελικά με την επέμβαση;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Zeppelin
Newbie Forum Runner

Greece


6 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/03/2020 :  09:56:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημερα στην παρεα , προλαβα τελικα και εκανα την επεμβαση του ablation στο παραπεντε, λογω της καταστασης που επικρατει !!
Κριμα που ακυρωνονται ολα τα προγραμματισμενα χειρουργεια, αλλα τι να κανουμε , οι καταστασεις ειναι περιεργες.
Εγω τελικα πηγα την Παρασκευη στο Ωνασειο , πρωτο περιστατικο, εκανα εισαγωγη , με ελεγχο στην εισοδο σε ολους μας μην τυχον εχουμε πυρετο!!! Η μερα μου ηταν απο τις ασχημες μου ευτυχως, φροντισα κι εγω γι' αυτο , κοιμηθηκα λιγο το προηγουμενο βραδυ, και ετσι ειχα πολλες εκτακτες, οποτε μολις μπηκαμε στο χειρουργειο και αρχισαν να με καλωδιωνουν , αυτες βαρουσαν συνεχεια, και ετσι βρηκαν πολυ γρηγορα την εστια. Μπηκαν σε ενα τεταρτο με τα ηλεκτροδια, και αρχισαν να κανουν την 3d χαρτογραφηση της καρδιας, και βρηκαν την εστια πανω απ την μιτροειδη βαλβιδα μου, και αρχισαν να καινε!!!
Σε ολη την διαδικασια ημουν ξυπνιος, χωρις μεθη ή τιποτα. Ο πονος ηταν λιγος , το καψιμο διαρκουσε παντα μεχρι 3 λεπτα.Η εστια τελικα ηταν σε αλλο σημειο απο αυτο που μου βρηκαν το καλοκαιρι σε προηγουμενη μελετη, και ευτυχως, γιατι ηταν ευκολα προσβασιμο. Σε 2 ωριτσες ειχαν ολα τελειωσει και εφευγα για το δωματιο μου, και το επομενο πρωι εξιτηριο.
Ολα πηγαν καλα, και τωρα αναρρωνω , με τεραστια διαφορα απο πριν , με πολυ σπανιες εκτακτες (σε σχεση με τις χιλιαδες που ειχα πριν ).. και ελπιζω να φυγουν μια για παντα!!!
Ευχομαι σε ολους μας να βρουμε τη λυση , και να μας καψουν τις παλιοεστιες των προβληματων μας!

To be a Rock and not to Roll...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

galgio
Newbie Forum Runner

Greece
4 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/03/2020 :  23:50:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα και από εμένα. Πριν από 3 χρόνια έγινε ηλεκτρική ανάταξη σε εμμένουσα κολπική μαρμαρυγή που είχα. Από τότε ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή χωρίς το holter 24ωρου να έχει δείξει κάτι. Εχω δυο ερωτήσεις εάν γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει. Ποιες είναι οι παρενέργειες από την μακροχρόνια χρήση φαρμάκων (φλεκαρυθμ κονκορν), ο γιατρός λέει ότι δεν υπάρχουν αλλά είμαι δύσπιστος και λόγο των ημερών εάν προσβληθούμε από τον κορονοϊό κινδυνεύουμε περισσότερο από τους υπόλοιπους συνανθρώπους μας.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kaktos7
Newbie Forum Runner

18 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/03/2020 :  19:37:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Zeppelin εύχομαι ότι καλύτερο από εδώ και πέρα φίλε μου!! Αναμένω και εγώ να περάσει αυτή η κρίση να καταφέρω να την κάνω!

galgio δεν ξέρω να σου απαντήσω για το πρώτο σκέλος της ερώτησης σου, αλλά ως προς το δεύτερο, τώρα με την κατάσταση που επικρατεί ακόμα και αν δημιουργούσαν πρόβλημα τα φάρμακα τι θα μπορούσες να κάνεις; Ούτε επεμβάσεις γίνονται, αλλά και να γινόντουσαν μάλλον για να μην έχεις κάνει τόσα χρόνια έχεις καλή εξέλιξη. Παρόλα αυτά δεν νομίζω και εγώ να υπάρχουν ιδιαίτερες παρενέργειες μακροχρόνια. Τώρα απλώς χρειάζεται προσοχή από όλους μας για να περάσει αυτή η περίοδος...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ELENA4
Newbie Forum Runner

Greece


7 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/03/2020 :  23:02:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ Μ'ΑΥΤΑ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑ ΕΝΤΕΛΩΣ...ΕΚΑΝΑ Κ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ. ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΜΑΤΙΟ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΡΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΛΙΓΑΚΙΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ABLATION. KΡΑΤΗΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΩΡΕΣ. ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ... ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΚΕΙ Κ ΥΣΤΕΡΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΠΡΙΝ...ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΧΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ(ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΕΛΙΚΑ) ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΤΣΙΤΑ ΛΟΓΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ Κ ΑΥΤΟ??

ME
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ELENA4
Newbie Forum Runner

Greece


7 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/03/2020 :  23:11:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
galgio ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ ΕΜΚΟΝΚΟΡΝ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ) ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ.Κ ΕΜΕΝΑ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ...ΤΩΡΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

ME

Edited by - ELENA4 on 30/03/2020 23:12:26
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

galgio
Newbie Forum Runner

Greece
4 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/03/2020 :  23:26:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ELENA4 το emconcor μου είχε δώσει παλια και αν θυμάμαι καλά ήταν 2,5 mg. Μου είπε ότι είναι το ίδιο αλλά τελικά επέστρεψα στο concor των 5mg λόγω δοσολογίας,μισό το πρωί και μισό το βράδυ. Το ίδιο και με το flecaryth 100mg.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ELENA4
Newbie Forum Runner

Greece


7 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/03/2020 :  20:16:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
galgio ναι δικιο εχεις!τι να πω ο Θεος να μας βοηθησει ολους και ενα παραπανω με τις καταστασεις που ζουμε!!

ME
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 142  Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000