Όλο το παραλιακό μέτωπο βγαζει εύκολα μια διαδρομή 10 χιλιομέτρων . Δηλαδή απο λιμάνι ως το Μέγαρο ( κάνοντας μια στροφή γύρω απ το Μέγαρο μουσικής ) και πίσω λιμάνι . Αν δεν θελεις να κανεις δυο φορές την ίδια διαδρομή για να συμπληρώσεις χιλιόμετρα , μπορείς να να συνεχίσεις μετά το Μέγαρο παραλιακά προς καλαμαρια ( καραμπουρνακι- Αρετσού ) . Αν φτάσεις μέχρι το νοσοκομείο Παναγία , η απόσταση που θα εχεις διανύσει απ το λιμάνι ειναι 10 χιλιόμετρα . Ελπίζω να βοήθησα . Καλή προπονηση . Αν χρειαστείς περαιτέρω βοήθεια εδώ ειμαστε
Άρα costastsico αν ξεκινήσω απο Μακεδονία Παλλάς προς λιμάνι και επιστροφή Νοσοκ.Παναγία και γυρίσω πάλι στο ξενοδοχείο έχω κάνει 10 χμ. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Άν σταθώ τυχερή μπορεί να βρώ και παρέα.
Άρα costastsico αν ξεκινήσω απο Μακεδονία Παλλάς προς λιμάνι και επιστροφή Νοσοκ.Παναγία και γυρίσω πάλι στο ξενοδοχείο έχω κάνει 10 χμ. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Άν σταθώ τυχερή μπορεί να βρώ και παρέα.
Ωραία πράγματα. Οποτε ανεβαίνω πάνω,κάνω περίπου αυτή την διαδρομή.
Οι δυσκολίες της ζωής αντιμετωπίζονται συνήθως με τρείς τρόπους:την ελπίδα,το όνειρο και το χιούμορ.
Τελικά σήμερα μου δώθηκε (ποιό νωρίς) η ευκαιρία να κάνω αυτή την διαδρομή την οποια θα επαναλαβω την Κυριακή. Ξεκίνησα απο 40εκκλησιές κατέβηκα παραλία στον λευκό πύργο μετά πήγα δεξιά προς λιμάνι, στροφή 360* και επιστροφή προς Καλαμαριά πέρασα το μέγαρο και έφτασα σε ένα σημείο που ήταν αγκυροβολιμένες βαρκούλες και είχε και ένα εκκλησάκι και επιστροφή, μου πήρε 1ώρα και 45΄. ΠΕΡΑΣΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!!