Συγγραφέας |
Θέμα  |
|
ALEXANDROSG
Senior Forum-Runner

Greece
641 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύτηκε - 01/09/2024 : 22:19:58
|
Μας άφησε αναπάντεχα κι ο Τρυποκάρυδος, από τις παλιές καραβάνες του Φόρουμ...
ΣΑΛΟΝΑΤΟΣ |
|
MARIOS2020
Advanced Forum-Runner

285 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 02/09/2024 : 01:17:30
|
Πολύ καλό παιδί, διαμάντι, τον είχα γνωρίσει πριν από 10 χρόνια περίπου. Ξέρουμε από τι πέθανε? |
 |
|
dpkouk
ellanodikis

Greece

11939 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 02/09/2024 : 06:45:21
|
καλο ταξιδι συντρεχταρε...
Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά... |
 |
|
Kostasxalarosxiastos
Elite Forum-Runner

Greece

1983 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 02/09/2024 : 12:38:21
|
Τρυποκάρυδε, έκανες ντεσκαλιφιέ παιχνίδι, ποτέ δεν φημιζόσουν για χτυπήματα κάτω απο τη μέση, ΦΊΛΕ ΧΤΎΠΗΜΑ ΚΆΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΈΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΓΑΛΕς νοκ αουτ! Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΦΟΝΤΥΛΙ!
AVE, SALVE,XAΙΡΕ, ΣΠΟΛΛΑΤΗ, ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ! |
 |
|
ANASTASIOS
Master Forum-Runner

Greece

6140 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 02/09/2024 : 15:06:39
|
Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Σαν ένα κακόγουστο αστείο μου φαίνεται.
Δεν έχει σημασία πόσο αργά πάς αρκεί να μην σταματάς. Ανθρωπος που γελά δεν είναι απαραίτητα ευτυχισμένος,δυνατός είναι. |
 |
|
dbos67
Newbie Forum Runner
Greece
6 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 02/09/2024 : 15:49:56
|
Καλησπέρα σε όλους !! Εδώ και αρκετά χρόνια, δεν είμαι ενεργός στο forum, ωστόσο ανήκω κι εγώ στις λεγόμενες "παλιές καραβάνες" του τρεξίματος αντοχής....
Με το δρομέα/Γιώργο, γνωριζόμασταν "εξ' όψεως" αρκετά χρόνια νωρίτερα, απ' όταν γνώρισα και τον Άνθρωπο/Γιώργο, στο Σπάρταθλον του 2017. Εκείνη τη χρονιά, τερματίσαμε σχεδόν μαζί,κοντά στο όριο των 36 ωρών, στην "ουρά" του αγώνα.
Παρά την προφανή σωματική εξάντληση, στο τελευταίο (και δυσκολότερο...) κομμάτι της διαδρομής, στη φάση που το μυαλό παίζει περίεργα παιχνίδια, τον θυμάμαι χαρακτηριστικά να μας εμψυχώνει, να μας δίνει εκείνη τη μικρή (αλλά τόσο σημαντική) ώθηση να κάνουμε το επόμενο βήμα, κι ύστερα ακόμα ένα...
Στον τερματισμό, στη Σπάρτη, τον θυμάμαι, σαν τώρα, να έχει μια ανοιχτή αγκαλιά για όλους μας κι έναν καλό λόγο στα χείλη!! Η χαρά του για τους συναθλητές που τερμάτιζαν τον αγώνα ήταν τόσο ειλικρινής, τόσο συγκινητική !!
Ο Γιώργος συνέχισε τους Άθλους, εγώ σταμάτησα. Κατά καιρούς, όταν συναντιόμασταν τυχαία σε "μικρότερους" αγώνες δρόμου αντοχής, πάντα κρατούσε (και) για μένα μια ειλικρινή αγκαλιά και έναν καλό λόγο.
Ο Γιώργος, έφυγε αναπάντεχα από κοντά μας!! Είναι, πιστεύω, περιττό να αναφέρω πως η "δρομική κοινότητα" έγινε σημαντικά φτωχότερη. Το Ήθος και η Ανθρωπιά, τα πρώτα στοιχεία που διαπίστωνες στο Γιώργο, δεν είναι σε περίσσεια, ειδικά σε αυτούς τους καιρούς!
Από τα βάθη της καρδιάς μου, τον ευχαριστώ για τα "μαθήματα" Ανθρωπιάς & Καλοσύνης και του εύχομαι "καλό ταξίδι". Όπου και αν πάει, πάλι Πρωταθλητής θα είναι... Στην οικογένειά του, εύχομαι να είναι καλά στην υγεία τους και να τον θυμούνται με Αγάπη !!
Τέλος, σε όλους εμάς, τους "ανώνυμους" δρομείς, εύχομαι να είμαστε ευγνώμονες που το Σύμπαν μας επιτρέπει ακόμα να τρέχουμε και να μη ξεχνάμε ότι η "διαδρομή" είναι πιο σημαντική από το τέρμα του δρόμου!
Ευχαριστώ !!
|
 |
|
Lazaros
Senior Forum-Runner

Greece

846 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 02/09/2024 : 16:38:52
|
RIP Τρυποκαρυδε. Αγωνιστής στη ζωή, στον αθλητισμο, παντού.
"Αυριο λες, και μεσα σε αυτη τη μικρη αναβολη κρυβεται ολοκληρο το πελωριο Ποτε" |
 |
|
Skyrunner
Elite Forum-Runner

Greece

1113 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 02/09/2024 : 18:25:54
|
Καλό ταξίδι Γιώργο ... Καλό παράδεισο να έχεις .... Καλή αντάμωση να έχουμε .... προσδοκώντας Ανάσταση νεκρών... Συλλυπητήρια στην οικογένεια σου ... Ένα μεγάλο κρίμα που έφυγες, ο κόσμος έγινε ποιο φτωχός, θα λείψει η όμορφη σου σκέψη και η σοφία που έδινες σε όλους μας Τρυποκάρυδε !!! :( |
 |
|
sega
Forum-Runner

179 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 03/09/2024 : 14:55:49
|
Τον γνώρισα μέσω μιας φίλης το 2014 στο Ελληνικό. Αγώνας 24 ωρών. Μου έκανε εντύπωση η σεμνή του παρουσία, το χαμόγελο, η ηρεμία του. Το 2015 βρεθήκαμε ξανά σε κοινή παρέα. Ευγενικός άνθρωπος, από εκείνα τα άτομα που σε ακούν όταν τους μιλάς. Ταπεινός, ήρεμη δύναμη. Δεν μιλούσε καθόλου για τα κατορθώματά του που μετά από καιρό κατάλαβα πως δεν ήταν και λίγα. Παρακολουθούσα κατά διαστήματα αναρτήσεις του στο fb. Στα περισσότερα συμφωνούσα. Σε μερικές διέκρινα πετυχημένο χιούμορ και γελούσα. Μαζί με τη γυναίκα και τις κόρες του φαίνονταν πολύ ενωμένοι, άλλο ένα όμορφο που εκτίμησα στο άτομο του. Από χθες που έγινε γνωστός ο θάνατός του έχουμε συγκλονιστεί. Θα ήταν από τους τελευταίους που θα περίμενα να πάθει κάτι σε τόσο μικρή ηλικία. Έδειχνε υγιής κι ισορροπημένος, ψυχικά και σωματικά. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του. Καλή δύναμη στη μητέρα του, στη γλυκιά γυναίκα του και στα κορίτσια του. |
Edited by - sega on 03/09/2024 14:58:53 |
 |
|
thrax
Master Forum-Runner

Greece

2503 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 05/09/2024 : 16:55:58
|
Γεια σας παιδιά. Μπήκα μετά από 10+ χρόνια στο forum μόλις έμαθα τα νέα για τον τρυποκάρυδο. Δεν έχω λόγια...
__________________________ Χλιμίτζουρες: γράφουν ιστορία
|
 |
|
huskarl
Senior Forum-Runner

856 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 07/09/2024 : 20:29:39
|
Από τους πιο έντιμους και ισορροπημένους δρομείς. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και όσους άφησε πίσω. |
 |
|
geopa
Elite Forum-Runner

Greece
2108 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 11/09/2024 : 09:29:34
|
R.I.P Γιώργο, απλά θλίψη και ένα μεγάλο γιατί ρε γαμώτο. Κουράγιο στους οικείους του. |
 |
|
Veteran84
Senior Forum-Runner

Greece

429 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 21/09/2024 : 15:42:28
|
Πολυ λυπηθηκα για τον αγαπητο μας φιλο-γνωριζομασταν καλα-Γιωργο...Τα ειλικρινη μου συλλυπητηρια στους οικειους του. |
 |
|
Elias_Run
Advanced Forum-Runner

Greece
356 Δημοσιεύσεις |
|
|
Θέμα  |
|