Συγγραφέας |
Θέμα  |
Manuell
Forum-Runner

Greece
73 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 17/07/2008 : 00:31:26
|
Μπραβο ρε παιδια. Αν καποιος δυσκολευεται (οπως ο υποφαινομενος εδω και εναν χρονο περιπου...), δεν χρειαζεται να το σταματησει και τελειως. 4-6 τσιγαρα ημερησιως, ε, δεν νομιζω πως ειναι και τοσο τραγικο. Υπαρχουν δρομεις αναμεσα μας, με αξιοσεβαστες επιδοσεις που αν και ελαχιστα, καπνιζουν. |
 |
|
Grafikos
Forum-Runner

Greece
130 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 17/07/2008 : 00:41:14
|
Egw prospathw edw kai 3 xronia na arxisw to kapnisma,alla den mporw me tipota..Mono mia fora to ksekinisa gia mia ebdomada,alla meta pali to ekopsa..Isws tha eprepe na episkeutw kapoion eidiko gia na me voithisei. |
 |
|
Monika
Forum-Runner

77 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 17/07/2008 : 08:23:14
|
quote: Originally posted by Grafikos
Egw prospathw edw kai 3 xronia na arxisw to kapnisma,alla den mporw me tipota..Mono mia fora to ksekinisa gia mia ebdomada,alla meta pali to ekopsa..Isws tha eprepe na episkeutw kapoion eidiko gia na me voithisei.

Carpe diem! Τρέξε! |
 |
|
dimmyc
Elite Forum-Runner

1146 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 17/07/2008 : 22:58:09
|
quote: Originally posted by Grafikos
Egw prospathw edw kai 3 xronia na arxisw to kapnisma,alla den mporw me tipota..Mono mia fora to ksekinisa gia mia ebdomada,alla meta pali to ekopsa..Isws tha eprepe na episkeutw kapoion eidiko gia na me voithisei.
Πρέπει να αρχίσεις θεραπεία, ο χρόνος περνάει και ίσως να είναι αργά αν δε το κάνεις σύντομα. Θα δεις μεγάλη διαφορά παντού, στα νύχια σου, στην αναπνοή σου, στις αντοχές σου
Γνώση που δεν μοιράζεται δεν έχει λόγο ύπαρξης |
 |
|
Lampros Runner
Senior Forum-Runner

Greece

846 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 08/08/2008 : 13:30:52
|
Φιλε Manuell δεν ειναι τα 2 και 3 τσιγαρα που θα κανεις (και εγω πρωην καπνιστης ημουν) απλως νιωθω οτι κανω ιεροσυλια! Γι'αυτο το εκοψα και ησυχασα... 
Anima Sana In Corpore Sano |
 |
|
giorgosdelta
Master Forum-Runner

Greece

4808 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 26/07/2011 : 11:54:21
|
Πρέπει να αναζητήσετε και να δείτε την εκπομπή που παίζει τώρα η ΝΕΤ "Υγεία στην Ευρώπη". |
 |
|
sugar
Elite Forum-Runner

Greece

2249 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 26/07/2011 : 13:05:10
|
...ρωτηστε και μενα που καπνιζα εως και ενα πακετο την ημερα..και εδω και πολλα χρονια που το εκοψα ..Σ Ω Θ Η Κ Α....
"SUGAR"..TO ΑΡΓΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΤΕ!!! |
 |
|
Costas1
Forum-Runner

Greece

118 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 26/07/2011 : 13:20:08
|
Έχω κόψει μαχαίρι το τσιγάρο εδώ και 5 χρόνια σχεδόν, από τον Σεπτέμβριο του 2006. Ούτε με nicotine patches, ούτε με υπνωτισμό που έχει ειπωθεί ουκ ολίγες φορές ως την πιο αποτελεσματική λύση. Περιττό να αναφέρω ότι έκτοτε αισθάνομαι σωματικά και ψυχολογικά άλλος άνθρωπος: με σαφώς μεγαλύτερες σωματικές αντοχές και λιγοστές εκλάμψεις κατάθλιψης. Η ειρωνία ήταν ότι δεν το άρχισα όταν ήμουν φαντάρος, αλλά βλακωδώς μετέπειτα όταν ήμουν φοιτητής. Ανέκαθεν φρόντιζα να αθλούμαι, και βλέποντας με να καπνίζω δεν με πίστευα. Ήταν ειρωνικό ότι μετά από 1 πακέτο τσιγάρα, είχα ακόμη αντοχές να πάω στο γυμναστήριο, να παίξω ένα παιχνίδι ping pong ή να πάω για ένα 5Χ5. Όταν μου έλεγαν φίλοι ότι το μόνο που χρειάζεται για να το κόψεις είναι ΘΕΛΗΣΗ και μόνο ΘΕΛΗΣΗ, την έβρισκα ως απάντηση πολύ τυπική και εύκολη. Και όμως, ερχόμενος μια φορά από το Άλσος όπου ακόμη και τώρα πηγαίνω για προπόνηση, λαχανιασμένος πιο πολύ από ποτέ - σημειωτέον δε ότι το είχα πάει στο 1μιση πακέτο, κατάλαβα ότι πρέπει να το κόψω μαχαίρι. Όπερ και εγένετο.
Το μόνο που έχω να πω στον φίλο (όχι ως συμβουλή, αλλά ως ενθάρρυνση) είναι να σκέφτεται τα αρνητικά του τσιγάρου κάθε φορά που είναι έτοιμος να το βάλει στο στόμα: την αποπνικτική μυρωδιά νικοτινής που αφήνει στα ρούχα του και ως συνέπεια στο όλο του το σώμα που εκκρίνει (μέσω των ιδρωτόποιων αδένων) την νικοτίνη, το άγχος και την αναμενόμενη στυτική δυσλειτουργία. Μόνο αν το απομυθοποιήσεις, μόνο αν το μισήσεις, και δεν το δείς ως αποκούμπι για τίς στενόχωρες ώρες, τότε μπορείς να το κόψεις. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις. Προσπάθησε να το αμοπυθοποιήσεις.
Φιλικά, Κώστας.
----------------------------------------------------------------------------------------- “Running is real and relatively simple – but it ain't easy.” |
 |
|
Savvas
Master Forum-Runner

Greece
4318 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 26/07/2011 : 13:21:07
|
Εγω 2-3 τα κανω παντως καθημερινα.
Ο Γκρινιαρης του Φορουμ |
 |
|
giorgosdelta
Master Forum-Runner

Greece

4808 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 26/07/2011 : 13:34:47
|
Το έχω ταμπού πια. Αν φουμάρεις δε σε κάνω παρέα. Κακή παρέα. Όμως πρέπει να δείτε την εκπομπή. |
 |
|
dpkouk
ellanodikis

Greece

11939 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 26/07/2011 : 13:35:51
|
πώς το συνδυαζετε βρε παιδια ποτε δεν το καταλαβα..εμενα με ενοχλει ο καπνος απο χλμ
http://marathon.yooblog.gr/
Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά... |
 |
|
Costas1
Forum-Runner

Greece

118 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 26/07/2011 : 14:00:00
|
quote: Originally posted by giorgosdelta
Το έχω ταμπού πια. Αν φουμάρεις δε σε κάνω παρέα. Κακή παρέα. Όμως πρέπει να δείτε την εκπομπή.
Στον ανοιχτό ελεύθερο χώρο αν θέλει κάποιος να καπνίσει, είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει. Δίπλα μου, όμως, πόσο μάλλον σε κλειστό χώρο, και εν ώρα φαγητού, γίνομαι τούρμπο. Έχει υπάρξει σκηνικό σε εστιατόριο (στην Πλάκα) όπου ενώ κανείς δεν κάπνιζε, έρχεται ένα ζευγάρι και κάθεται στο διπλανό τραπέζι μας: στην κοπέλα μου και σε μένα. H ειρωνία είναι ότι φάτσα κάρτα απέναντι υπήρχε το περίφημο "Please no smoking". Σηκωθήκαμε και ακυρώσαμε την παραγγελία αμέσως. Ούτε μα και μου. Αλλά....δεν τους νοιάζει, γιατί οι καπνιστές είναι πιο πολλοί από τους μη καπνιστές. Προσέχτε! Λέω ΜΗ ΚΑΝΠΙΣΤΕΣ, και όχι ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΕΣ. Αν θέλεις, κάπνισε στο δικό σου προσωπικό αεριζόμενο χώρο. Είναι, ούτως ή άλλως, αναφαίρετο συνταγματικό σου δικαίωμα.
Φίλε Γιώργο, το "Η Υγεία στην Ευρώπη" το έχω δει και αν μην τι άλλο είναι διαφωτιστικό. http://www.edutv.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1349&Itemid=188 |
 |
|
giorgosdelta
Master Forum-Runner

Greece

4808 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 26/07/2011 : 14:15:55
|
Μπράβο Κώστα, το βρήκες. |
 |
|
Ivorman
The Coach

Greece

1886 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 27/07/2011 : 11:21:07
|
quote: Originally posted by Savvas
Ο Γκρινιαρης του Φορουμ
Ακόμα βρε μπαγάσα? Και τώρα που θα αρχίσεις προετοιμασία για την κλασική?
IVORTEAM (www.ivorteam.com): 100 χρόνια δρομικής ιστορίας και επιτυχιών! |
 |
|
sugar
Elite Forum-Runner

Greece

2249 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 27/07/2011 : 11:27:56
|
quote: Originally posted by Ivorman
quote: Originally posted by Savvas
Ο Γκρινιαρης του Φορουμ
Ακόμα βρε μπαγάσα? Και τώρα που θα αρχίσεις προετοιμασία για την κλασική?
IVORTEAM (www.ivorteam.com): 100 χρόνια δρομικής ιστορίας και επιτυχιών!
..........καλημερα κοουτς...απο θεσσαλονικη...ποτε θα τρεξουμε μαζι???? (Γκριζομαλιδες-παπουδες...)
"SUGAR"..TO ΑΡΓΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΤΕ!!! |
 |
|
Θέμα  |
|