Συγγραφέας |
Θέμα  |
smoked
Newbie Forum Runner
Greece
36 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 14/11/2014 : 16:50:04
|
Για όσους προσπαθούν να το σταματήσουν, μια πολύ καλή περίπτωση είναι να ζητήσουν βοήθεια απο κέντρα της πνευμονολογικής που λειτουργούν σε πολλά νοσοκομεία (πχ. Ευαγγελισμός). Πέρα από την ψυχολογική υποστήριξη, χορηγούν και κάποια αγωγή για τα συμπτώματα εξάρτησης (και όχι υποκατάστατα νικοτίνης). Η επίσκεψη είναι δωρεάν, τα χάπια έχουν ένα κόστος 50ε, 2 φορές το μήνα. Αλλα, έχω ακούσει ότι πραγματικά λειτουργουν, καμμία σχέση με nicorette (για όσους ξέρουν και έχουν δοκιμάσει να το κόψουν με υποκατάστατα). Μάλλον αξίζει την δοκιμή |
 |
|
echetlos
Master Forum-Runner

9191 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 14/11/2014 : 17:06:08
|
Προφανώς εννοείς το Champix. Όντως κάνει δουλειά (στους άλλους...)!
"My sport is your sport's punishment" |
 |
|
smoked
Newbie Forum Runner
Greece
36 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 14/11/2014 : 17:14:16
|
ωχ..γιατί στους άλλους? το δοκίμασες? δεν ξέρω πως λέγεται, δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά θα το κάνω γιατί πρόσφατα άκουσα ότι έχει αποτελέσματα. Εντυπώσεις? |
 |
|
alexios33
Forum-Runner

Greece
120 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 14/11/2014 : 17:49:40
|
Αυτά τα 5 ημερησια τσιγαρα,αχ
Όλα τα κομματια ενωμενα κατω από τα φωτα των ουρανων |
 |
|
nimi
Advanced Forum-Runner

Greece
281 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 14/11/2014 : 18:19:55
|
το κακό με τα χάπια είναι ότι το μαξ που μπορείς να τα πάρεις είναι για 3μήνες όπου ναι μεν δουλεύουν γιατί και να θες δεν καπνίζεις, αλλά όταν τα κόψεις έρχεσαι πάλι στο ίδιο σημείο που πρέπει να αντιμετωπίσεις το μυαλό σου. |
 |
|
kalogeridis
Elite Forum-Runner

Greece

2099 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 14/11/2014 : 18:39:19
|
τοτε ειναι καλη ευκαιρια για καποιον να το ξεκινησει 3 μηνες πριν την εναρξη προετοιμασιας μαραθωνιου... ωστε η ληξη της αγωγης να συμπεσει με την εναρξη της προετοιμασιας. φανταζομαι η ενεργεια που θα εχει ο αθλητης απο το κοψιμο σε συνδιασμο με τη νεα αρχη (και πιθανοτατα τις ανεβασμενες επιδοσεις με 3 μηνες ακαπνος) θα το κοψει μια και καλη... αυτα πιθανοτατα να ισχυουν για ολους εκτος απο εμενα και τον Νικο! |
 |
|
stratos_al
Elite Forum-Runner

Greece

1776 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 14/11/2014 : 18:41:05
|
quote: Originally posted by kalogeridis
τοτε ειναι καλη ευκαιρια για καποιον να το ξεκινησει 3 μηνες πριν την εναρξη προετοιμασιας μαραθωνιου... ωστε η ληξη της αγωγης να συμπεσει με την εναρξη της προετοιμασιας. φανταζομαι η ενεργεια που θα εχει ο αθλητης απο το κοψιμο σε συνδιασμο με τη νεα αρχη (και πιθανοτατα τις ανεβασμενες επιδοσεις με 3 μηνες ακαπνος) θα το κοψει μια και καλη... αυτα πιθανοτατα να ισχυουν για ολους εκτος απο εμενα και τον Νικο!
Μπα...... μην παίρνεις κι όρκο....

Κωπηλασία...μπες στον ρυθμό. |
 |
|
kalogeridis
Elite Forum-Runner

Greece

2099 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 14/11/2014 : 18:45:53
|
για τον Νικο σιγουρα δε παιρνω αφου δεν τον ξερω προσωπικα τον ανθρωπο... απο τα λεγομενα του ομως τον φανταζομαι να κανει παλαμακια στο 40οχλμ με το τσιγαρο στο στομα, 3 εκατοστα σταχτη πανω στο τσιγαρο και το ματι μισοκλειστο απο τον καπνο που πηγαινει μεσα!!! Νικο σχωρα με αν σε προσβαλω αλλα νομιζω οτι εχεις υψηλο δεικτη χιουμορ!!! |
 |
|
stratos_al
Elite Forum-Runner

Greece

1776 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 14/11/2014 : 18:51:32
|
Στον Μαραθώνα φέτος ...
άτομο έσβησε το τσιγάρο και μπήκε στο μπλοκ μαζί μου την ώρα που έμπαινα....

Μιλάμε χαρμάνιασα από τη μυρωδιά....

Κωπηλασία...μπες στον ρυθμό. |
 |
|
echetlos
Master Forum-Runner

9191 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 14/11/2014 : 20:33:01
|
quote: Originally posted by kalogeridis
για τον Νικο σιγουρα δε παιρνω αφου δεν τον ξερω προσωπικα τον ανθρωπο... απο τα λεγομενα του ομως τον φανταζομαι να κανει παλαμακια στο 40οχλμ με το τσιγαρο στο στομα, 3 εκατοστα σταχτη πανω στο τσιγαρο και το ματι μισοκλειστο απο τον καπνο που πηγαινει μεσα!!! Νικο σχωρα με αν σε προσβαλω αλλα νομιζω οτι εχεις υψηλο δεικτη χιουμορ!!!
Χαχαχα... Όχι ρε Παναγιώτη, τι να με προσβάλλεις...
"My sport is your sport's punishment" |
 |
|
Aroulio
Elite Forum-Runner

1580 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 14/11/2014 : 22:14:10
|
quote: Originally posted by nimi
το κακό με τα χάπια είναι ότι το μαξ που μπορείς να τα πάρεις είναι για 3μήνες όπου ναι μεν δουλεύουν γιατί και να θες δεν καπνίζεις, αλλά όταν τα κόψεις έρχεσαι πάλι στο ίδιο σημείο που πρέπει να αντιμετωπίσεις το μυαλό σου.
"Εμείς" πάντως, οι μαραθωνοδρόμοι ξέρουμε και ίσως καλύτερα από πολλούς άλλους πως είναι να αντιμετωπίζεις το μυαλό σου! |
 |
|
Aroulio
Elite Forum-Runner

1580 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 14/11/2014 : 22:17:23
|
Λίγο πριν την εκκίνηση στο Μαραθώνα την Κυριακή, φεύγοντας από τα wc του γηπέδου για να πάω στα block (πέρι τις 8:45-8:50) και ανεβαίνοντας μια σιδερένια σκάλα, κάποιος το είχε "σκάσει" το ντουμάνι του. Μάλλον ήθελε να ξεκινήσει το μαραθώνιος λίγο πιο χαλαρός... |
 |
|
A1200
Advanced Forum-Runner

258 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 15/11/2014 : 11:37:18
|
Εγώ είδα δίπλα από τα αποδυτήρια στο μαραθώνιο έναν Κινέζο να καπνίζει κανονικά 😳 |
 |
|
georgebak
Forum-Runner

Greece

181 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 15/11/2014 : 13:33:14
|
Nα πω μια ιδεα που εφάρμοσα εδω και ένα 3μηνο... Εχω σταματήσει να καπνίζω οταν δεν το θέλω πολυ.. Αποτέλεσμα: απο κανένα μέχρι 2-3 τσιγάρα τη μέρα...Μεγαλη διαφορα απο τα 15 που κάπνιζα και χωρις να πιεστώ και να στερηθω καθόλου...Μακάρι να το κρατησω..
Τρέχοντας γίνομαι καλύτερος άνθρωπος! Και μέλος της Newfish Running Team!! http://www.facebook.com/pages/Newfish-runners-club/400630823330559 |
 |
|
andrem
Senior Forum-Runner

483 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 15/11/2014 : 18:29:55
|
Εγω καπνιζα απο τα 17 μεχρι τα 36, περιπου 20 με 25 τσιγαρα την ημερα, εαν εβγαινα σε μπαρ συν 1 πακετο τουλαχιστον σε συνδυασμο με αρκετο αλκοολ και οταν εβγαινα ημουν σχεδον παντα στο 'βαθρο' δηλαδη στους 3 τελευταιους πελατες τα ξημερωματα. Εδω και 5 χρονια καπνιζω μονο οταν βγαινω (σπανια) απο 3 εως 10 τσιγαρα το πολυ, περιπου 1 πακετο το μηνα.Ο Λογος που αρχισα το τρεξιμο ηταν για να κοψω το τσιγαρο, δεν το καταφερα τελειως αλλα ειμαι οκ ετσι.Τρεχω 40 με 50 χιλ. τη βδομαδα 4-5 φορες,το δεκαρι το κανω σε 45' και τρεχω μεχρι ημι. Γνωριζει κανεις εαν με το τρεξιμο καθαριζουν ποιο γρηγορα τα πνευμονια? |
 |
|
Θέμα  |
|