Συγγραφέας |
Θέμα  |
Polyxeni
Forum-Runner

Greece

64 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 30/04/2011 : 20:36:11
|
11 αδενοσίνες πως τις άντεξες..;;; Απαίσιο αίσθημα...Ναι είναι διαφορετική η περιπτωση μου... Μακάρι να μην ξαναχρειαστεί να το κάνεις και να είσαι σιδερένιος και όλο αυτό να είναι μια ανάμνηση... Μπράβο λοιπόν για ακόμα μια φόρα στον γιατρό αυτό και σε όλη την όμαδα του..Είναι όλοι καταπληκτίκοι...Από τη νοσηλευτρία μέχρι τον κ.Λέτσα,Μέχρι τον κ.Εφραιμίδη... Η φλέβα σε πονάει καθόλου(περπατάς άνετα;) |
 |
|
ollandos
Newbie Forum Runner
Greece
21 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 30/04/2011 : 21:08:11
|
μου είπε ότι είναι δόση για ελάφαντα χαχα (λόγω σωματοδομής μου χρειάστηκαν 11). Δεν έχω ξανανιώσει έτσι ήταν σαν να είχα καταπιει ατομική βόμβα και ανατιναζόμουν (εχω πονοκέφαλο ακόμη και τώρα). Ελπίζω να μην ξαναρχειαστεί αλλά και να χρειαστεί δεύτερο θα το κάνω χωρίς να το σκεφτώ (λόγω Κου Ευφραιμίδη φυσικα). Με το πόδι όλα καλά. Εσύ? |
 |
|
Polyxeni
Forum-Runner

Greece

64 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 30/04/2011 : 21:35:29
|
Χα χα η περιγραφή με την αδενοσίνη έχει πολύ πλάκα...Εμένα ήταν το χειροτερό μου όταν ήταν να μου κάνουν αδενοσίνη.Στο ablation φτηνά τη γλύτωσα..Μόνο ατροπίνη και ανδρεναλίνη μου έκαναν Και εγω εαν χρειαζόταν δευτερη θα το έκανα πολύ άνετα!! Εμένα το πόδι με πονάει ακόμαι και σημερα...Και κουτσαίνω ακόμα λίγο..Και έκανα το ablation στισ 19 του μήνα!!! Αλλά αυτό πραγματικά είναι το λιγότερο... |
 |
|
ollandos
Newbie Forum Runner
Greece
21 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 30/04/2011 : 22:38:18
|
σου εύχομαι να περάσει γρήγορα το πόδι και μένα το κεφάλι. Μακάρι να βοηθηθούν και άλλα παιδία από τις εμπειρίες μας και να ξεμπερδέψουν από αυτό.... Τελικά ... ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ! |
 |
|
Polyxeni
Forum-Runner

Greece

64 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 01/05/2011 : 12:37:33
|
Να πάρουν παράδειγμα και να μην φοβούνται να το κάνουν... Συν ότι μετά υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες ίασης και η ζώη σου αλλάζει..
|
 |
|
mcdemis
Forum-Runner

Greece

92 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 01/05/2011 : 14:17:55
|
Polyxeni και Οlande σας εύχομαι ταχεία ανάρρωση και αυτή να ήταν η τελευταία εμπειρία σας με το ablation. Διάβασα καθυστερημένα για την εμπειρια σας γιατί είχα τις ετοιμασίες της βαφτίσης του γιου μου (29/4). Είναι όντως μια πολύ έντονη εμπειρία το ablation αλλα στα χέρια ενός έμπειρου ιατρού δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα.Παιδιά σας εύχομαι κ παλι όλα να ήταν ένα κακό όνειρο και να πανε όλα καλά......
ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ, ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΛΕΣ..... |
 |
|
billz
Newbie Forum Runner
Greece
20 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 02/05/2011 : 00:28:24
|
ολα καλα..μπραβο.. |
 |
|
ollandos
Newbie Forum Runner
Greece
21 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 02/05/2011 : 16:33:38
|
macdemis σου να χαίρεσαι το γιο σου και σου εύχομαι να τον δεις οπως επιθυμείς. Εύχομαι να ξεπεράσεις οριστικά το πρόβλημα με την κολπική μαρμαρυγή γιατί πραγματικά έχεις μεγάλη ψυχική δύναμη έχοντας κάνει δύο ablation, - όταν μάλιστα δεν είχες την δυνατότητα να μάθεις από άλλους την εμπειρία τους πάνω σε αυτό όπως είχαμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι (εγώ η Πολυξένη κ.α). Δεν σου κρύβω ότι σε παρακολουθούσα τι έγραφες και εσύ με έβαλες στο τριπάκι αυτό (της επέμβασης). Δεν ξέρω αν θα χρειαστώ και δεύτερο ablation (εύχομαι όχι)......... |
 |
|
Polyxeni
Forum-Runner

Greece

64 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 03/05/2011 : 22:28:01
|
Macdemis τις καλύτερες ευχές και από εμένα για τον γιο σου...Να σας ζήσει...Με τη σειρά μου σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και μέσα από αυτό το forum μεγάλη ψυχική δύναμη όταν αποφάσισα να κάνω το abation..Και διαπίστωσα ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που με καταλαβαίνουν απόλυτα σε αύτο ... |
 |
|
Polyxeni
Forum-Runner

Greece

64 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 03/05/2011 : 22:48:20
|
Και μία απορία...Μέτα το ablation πόσο καιρό σας πόναγε η φλέβα;;Διότι εγω μέτα απο δύο εβδομαδες ακόμα με πονάει στο περπάτημα,άμα το ακουμπήσω εκείνο το σήμείο έστω και απαλά υποφέρω( και επείδη δουλεύω με παιδιά κάθε μέρα πέφτουν πάνω μου για αγκαλιές και πετυχαίνουν ακριβώς το σήμειο) και σημέρα το ψηλάφησα και νιώθω ένα γρομπαλάκι εκεί... |
 |
|
mcdemis
Forum-Runner

Greece

92 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 04/05/2011 : 00:03:53
|
Polyxeni εμένα και τις δύο φορές ήταν θέμα μίας εβδομάδας ώστε να μην με ενοχλεί σχεδόν καθόλου, στο περπάτημα μετά την τέταρτη-πέμπτη μέρα δεν αισθανόμουν τίποτα.Θεωρώ πως δεν είναι όμως κάτι ανησυχητικό αλλά καλό θα είναι να επισκεφτείς τον γιατρό αφού σε ενοχλεί.quote: Originally posted by Polyxeni
Και μία απορία...Μέτα το ablation πόσο καιρό σας πόναγε η φλέβα;;Διότι εγω μέτα απο δύο εβδομαδες ακόμα με πονάει στο περπάτημα,άμα το ακουμπήσω εκείνο το σήμείο έστω και απαλά υποφέρω( και επείδη δουλεύω με παιδιά κάθε μέρα πέφτουν πάνω μου για αγκαλιές και πετυχαίνουν ακριβώς το σήμειο) και σημέρα το ψηλάφησα και νιώθω ένα γρομπαλάκι εκεί...
 |
|
ollandos
Newbie Forum Runner
Greece
21 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 04/05/2011 : 20:08:11
|
και εμένα Πολυξένη σχεδόν μου έχει περάσει. Περπατάω καλά και μόνο όταν το ζορίζω με <τσιμπάει> λίγο.... |
 |
|
Polyxeni
Forum-Runner

Greece

64 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 04/05/2011 : 20:34:03
|
Σας ευχαρίστω πόλυ,,,Μίλησα και με τον γιατρο και μου είπε ότι έχω μια υπερευσθησία στο σημείο έκεινο και να περιμένω ακόμα 15 μέρες και εαν δεν υποχωρήσει θα πάω να μου κάνουν Triplex στη συγκεκριμένη φλέβα......
|
 |
|
ribo
Newbie Forum Runner
Greece
5 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 06/05/2011 : 00:15:20
|
MCDEMIS ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΡΗ. |
 |
|
mcdemis
Forum-Runner

Greece

92 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 07/05/2011 : 19:52:46
|
Ευχαριστώ Ribo εύχομαι κ σε εσένα ότι καλυτερο!!!!quote: Originally posted by ribo
MCDEMIS ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΡΗ.
 |
|
Θέμα  |
|