Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 αρρυθμία - ηλεκτροφυσιολογική μελέτη - ablation
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 142

johnc
Newbie Forum Runner

Greece

36 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/06/2015 :  21:26:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by joanita

Kαλησπερα !Ειμαι νεο μελος κ θελω την βοηθεια σας ! Απ τα δεκαεξι δωδεκα χρονια τωρα εχω τις λατρεμενες ταχυπαλμιες αλλα εχω κ διαφορετικα πορισματα γιατρων.Ας πουμε τοτε παλια μου βρηκαν Κ.Μ τα τελευταια χρονια ξερω πως εχω υπερκοιλιακη ταχυκαρδια.Οσο μπορω να το ξερω ....χαχα απλα πειστηκα λιγο με τα συμπτωματα μου που μοιαζουν με αυτων που εχουν υπερ.ταχ.κ κατεληξα σε αυτη τη διαγνωση.Διαβασα λοιπον κ κατεληξα σε Εφραιμιδη κ Ιωαννιδη .Θα ηθελα καποιος α απο εσας να μου δωσει καποια τηλεφωνα να βρω αμεσα τον κ.Εφραιμιδη στο εμαιλ μου jo.me87@hotmail.com γτ δεν παει αλλο .Δεν μιλαμε για χαμηλη ποιοτητα ζωης αλλα για ανυπαρκτη .Ευχαριστω εκ των προτερων !

IWANNA

Καλησπέρα.Και η Κ.Μ στις υπερκοιλιακές ταχυκαρδίες ανήκει.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

joanita
Newbie Forum Runner

Greece

10 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/06/2015 :  16:25:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ο συγκεκριμενος γιατρος που διαγιγνωσκει υπερ.ταχ. ειπε πως δεν εχω κ.μ. τι να πω....

IWANNA

atrotos
Newbie Forum Runner

Greece

15 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/06/2015 :  21:07:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
έκανα τεστ κοπώσεως και έβγαλα το 90%. μόλις άρχισα να κουράζομε έκανα έκτακτες ήταν ίδιες με την αρρυθμία π δεν έχω καταγράψει, αλλά σε μονές. μ είπανε πως είναι έκτακτες κοιλιακές
συστολές φυσιολογικές . έβαλα και holter θα πάω αύριο να το δούμε.

savv
Newbie Forum Runner

Greece

5 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/06/2015 :  01:58:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τα σέβη μου στην ομάδα.
Το έχω περάσει, κράτησε περίπου 2 χρόνια και ήταν σε βαριά μορφή. Τώρα συνειδητοποιώ ότι σε ελαφριά μορφή το έχω από την παιδικά μου ηλικία.
Θέλω να σας μεταφέρω τον τρόπο που ελέγχω το πρόβλημα.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Έκτακτες συστολές, αρρυθμίες, συχνές κολπικές μαρμαρυγές, σε συνδυασμό με στομαχικά προβλήματα. Συνήθως αμέσως έως γύρω στις 6 ώρες μετά το φαγητό.
Οι εξετάσεις δείχνουν μία υγιή καρδιά, οι αιματολογικές και ορμονικές εξετάσεις είναι καλές και η γαστροσκόπηση δείχνει μια ελαφριά γαστρίτιδα άσχετη με τις αντιδράσεις της καρδιάς.
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΜΑΧΙΟΥ (http://www.esophagus.gr/φυσιολογία-στομάχου ): Το στομάχι δέχεται τη μασημένη τροφή μέσω της οισοφαγικής βαλβίδας, εκκρίνει γαστρικά υγρά που είναι κυρίως ισχυρό υδροχλωρικό οξύ, ζυμώνει και αποβάλει το μείγμα με μυϊκές συσπάσεις μέσω της συνεργαζόμενης πυλωρικής βαλβίδας προς το έντερο (δωδεκαδάκτυλο) που εκεί εκκρίνεται η χολή (ισχυρή βάση) η οποία εξουδετερώνει τα οξέα που έχουν μείνει στο μείγμα της τροφής.
ΜΙΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ: Εάν η πυλωρική βαλβίδα, παραμείνει κλειστή λόγω:

μυϊκού στρες,
ψυχολογικών αιτίων,
γαστρίτιδας
καφεΐνης,
αλκοολούχων ποτών,
και κυρίως ΚΡΥΩΝ υγρών σε ποσότητα τέτοια που να επηρεάσει τον πυλωρό.

τότε το γαστρικό μείγμα παραμένει στο στομάχι για περισσότερο από 6 ώρες. Οι συσπάσεις των μυών του στομαχιού αυξάνουν την πίεση στο εσωτερικό του στομαχιού, και μέσω της γαστρίτιδας, περνάνε τα όξινα υγρά στο αίμα (Μεταβολική οξέωση)( http://www.iatronet.gr/iatriko-lexiko/metavoliki-oxewsi.html)
Η αλλαγή του PH στο αίμα προκαλεί τις γνωστές μας αντιδράσεις της καρδιάς. Ο πανικός μετά τις πρώτες έκτακτες συστολές, επιδεινώνει το σφίξιμο στο στομάχι και τελικά τις αρρυθμίες.
Επίσης στις έντονες συσπάσεις, το γαστρικό μείγμα, αφού δεν μπορεί να φύγει μέσω του πυλωρού, πιέζει και παραβιάζει την οισοφαγική βαλβίδα, πάει στον οισοφάγο (παλινδρόμηση), που λόγω της οξύτητας τον διαβρώνει. (γιαυτό πρέπει να τρώμε μικρά γεύματα ώστε οι συσπάσεις του στομάχου με κλειστό πυλωρό να μη δημιουργούν υπερχείλιση)

ΠΩΣ ΕΛΕΓΧΩ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ:
Έχω στο σπίτι πάντα (αχρείαστα να είναι) zantac αναβράζοντα και ρυθμονόρμ.
Έχω κόψει τα αλκοολούχα και τα αναψυκτικά επειδή συνειδητοποίησα ότι τα έπινα από συνήθεια. Στην πραγματικότητα δεν μου αρέσουν ενώ δημιουργούν αυξημένη οξύτητα στο στομάχι έτοιμη να δημιουργήσει Μεταβολική Οξέωση. Από καφέδες, 1 ελληνικό ντεκαφ και πολύ ελαφρύ φραπέ επίσης ντεκαφ.
Όχι κρύα φαγητά και νερά στο στομάχι.
Τα φάρμακα που θα πάρω για μεγάλα διαστήματα (πχ για τον θυρεοειδή) πριν το φαγητό, όταν δεν είναι πικρά, τα διαλύω σε χλιαρό νερό. Επίσης τα φάρμακα που λαμβάνονται σε μεγάλες ποσότητες (όπως πχ το καθαρτικό της κολποσκόπησης) πρέπει να πίνονται ζεστά προς χλιαρά.
Όμως το δυνατό μου όπλο είναι το εξής:
Έμαθα να χαλαρώνω τους μυς του στομαχιού μου και κυρίως τον πυλωρική βαλβίδα. Η εξάσκηση στην χαλάρωση δεν είναι εύκολη υπόθεση. Εφόσον όμως το ψυχολογικό στρες μπορεί να μας μπλοκάρει το στομάχι έτσι και η ψυχοσωματική χαλάρωση μπορεί να το ανακουφίσει.
Πάντως απόδειξη του ότι έχουμε πετύχει την χαλάρωση της πυλωρικής βαλβίδας είναι μετά από ένα λεπτό το ελαφρύ γουργούρισμα των εντέρων που σημαίνει ότι έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία του συστήματος.
Ώσπου να το πετύχετε όμως μπορείτε να χρησιμοποιούμε ένα zantac που κάνει την ίδια δουλειά. Επίσης το χρησιμοποιούμε προληπτικά πριν τον ύπνο αν βρεθούμε με παλιοπαρέες και φάμε και πιούμε κάτι παραπάνω.
Κάποιες ασκήσεις που τείνουν να μου δημιουργήσουν το πρόβλημα (πχ περπάτημα στον διάδρομο, βαράκια, κοιλιακούς) τις ξεκινάω με χαλάρωση του στομαχιού και του πυλωρού. Το σφίξιμο των μυών πρέπει να το αποσυνδέσουμε από το σφίξιμο του στομαχιού.
Μετά που έμαθα να χαλαρώνω το στομάχι και τον πυλωρό δεν μου έχει συμβεί κολπική μαρμαρυγή. Πριν, όταν συνέβαινε, έπαιρνα 1 zantac και 2 ρυθμονόρμ πριν πάω στο κέντρο υγείας. Σε 1 με 2 ώρες γύριζα σπίτι.

ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ
ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ.

Edited by - savv on 14/06/2015 02:20:18

NikosS
Forum-Runner

93 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/06/2015 :  10:04:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Χαιρετω τους καλοκαρδους με τις ευαισθησιες τους.
Φιλε savv, αψογη και ψαγμενη προσεγγιση. Αντεδρασα στο παρελθον σε αλμπανηδες και απόλυτους, σε σενα όμως βγαζω το καπελο. Σε παρακαλώ να δεχτεις τα συγχαρητηρια και τον σεβασμό μου. Επίσης, σου ζητώ να κάνεις ενα σεμιναριο για τον τρόπο που χαλαρώνεις στομάχι και πυλωρό. Είμαι ο πρώτος που δηλώνω συμμετοχή. Αν μένεις Αθήνα, ορισε τόπο - χρόνο και νομίζω ότι πολλοί θα ανταποκριθούν.
Αγάντα......

statusquo
Advanced Forum-Runner

280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/06/2015 :  13:58:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Συνυπογράφω τα λεχθέντα από τον NikoS.

johnc
Newbie Forum Runner

Greece

36 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/06/2015 :  14:55:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by savv

Τα σέβη μου στην ομάδα.
Το έχω περάσει, κράτησε περίπου 2 χρόνια και ήταν σε βαριά μορφή. Τώρα συνειδητοποιώ ότι σε ελαφριά μορφή το έχω από την παιδικά μου ηλικία.
Θέλω να σας μεταφέρω τον τρόπο που ελέγχω το πρόβλημα.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Έκτακτες συστολές, αρρυθμίες, συχνές κολπικές μαρμαρυγές, σε συνδυασμό με στομαχικά προβλήματα. Συνήθως αμέσως έως γύρω στις 6 ώρες μετά το φαγητό.
Οι εξετάσεις δείχνουν μία υγιή καρδιά, οι αιματολογικές και ορμονικές εξετάσεις είναι καλές και η γαστροσκόπηση δείχνει μια ελαφριά γαστρίτιδα άσχετη με τις αντιδράσεις της καρδιάς.
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΜΑΧΙΟΥ (http://www.esophagus.gr/φυσιολογία-στομάχου ): Το στομάχι δέχεται τη μασημένη τροφή μέσω της οισοφαγικής βαλβίδας, εκκρίνει γαστρικά υγρά που είναι κυρίως ισχυρό υδροχλωρικό οξύ, ζυμώνει και αποβάλει το μείγμα με μυϊκές συσπάσεις μέσω της συνεργαζόμενης πυλωρικής βαλβίδας προς το έντερο (δωδεκαδάκτυλο) που εκεί εκκρίνεται η χολή (ισχυρή βάση) η οποία εξουδετερώνει τα οξέα που έχουν μείνει στο μείγμα της τροφής.
ΜΙΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ: Εάν η πυλωρική βαλβίδα, παραμείνει κλειστή λόγω:

μυϊκού στρες,
ψυχολογικών αιτίων,
γαστρίτιδας
καφεΐνης,
αλκοολούχων ποτών,
και κυρίως ΚΡΥΩΝ υγρών σε ποσότητα τέτοια που να επηρεάσει τον πυλωρό.

τότε το γαστρικό μείγμα παραμένει στο στομάχι για περισσότερο από 6 ώρες. Οι συσπάσεις των μυών του στομαχιού αυξάνουν την πίεση στο εσωτερικό του στομαχιού, και μέσω της γαστρίτιδας, περνάνε τα όξινα υγρά στο αίμα (Μεταβολική οξέωση)( http://www.iatronet.gr/iatriko-lexiko/metavoliki-oxewsi.html)
Η αλλαγή του PH στο αίμα προκαλεί τις γνωστές μας αντιδράσεις της καρδιάς. Ο πανικός μετά τις πρώτες έκτακτες συστολές, επιδεινώνει το σφίξιμο στο στομάχι και τελικά τις αρρυθμίες.
Επίσης στις έντονες συσπάσεις, το γαστρικό μείγμα, αφού δεν μπορεί να φύγει μέσω του πυλωρού, πιέζει και παραβιάζει την οισοφαγική βαλβίδα, πάει στον οισοφάγο (παλινδρόμηση), που λόγω της οξύτητας τον διαβρώνει. (γιαυτό πρέπει να τρώμε μικρά γεύματα ώστε οι συσπάσεις του στομάχου με κλειστό πυλωρό να μη δημιουργούν υπερχείλιση)

ΠΩΣ ΕΛΕΓΧΩ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ:
Έχω στο σπίτι πάντα (αχρείαστα να είναι) zantac αναβράζοντα και ρυθμονόρμ.
Έχω κόψει τα αλκοολούχα και τα αναψυκτικά επειδή συνειδητοποίησα ότι τα έπινα από συνήθεια. Στην πραγματικότητα δεν μου αρέσουν ενώ δημιουργούν αυξημένη οξύτητα στο στομάχι έτοιμη να δημιουργήσει Μεταβολική Οξέωση. Από καφέδες, 1 ελληνικό ντεκαφ και πολύ ελαφρύ φραπέ επίσης ντεκαφ.
Όχι κρύα φαγητά και νερά στο στομάχι.
Τα φάρμακα που θα πάρω για μεγάλα διαστήματα (πχ για τον θυρεοειδή) πριν το φαγητό, όταν δεν είναι πικρά, τα διαλύω σε χλιαρό νερό. Επίσης τα φάρμακα που λαμβάνονται σε μεγάλες ποσότητες (όπως πχ το καθαρτικό της κολποσκόπησης) πρέπει να πίνονται ζεστά προς χλιαρά.
Όμως το δυνατό μου όπλο είναι το εξής:
Έμαθα να χαλαρώνω τους μυς του στομαχιού μου και κυρίως τον πυλωρική βαλβίδα. Η εξάσκηση στην χαλάρωση δεν είναι εύκολη υπόθεση. Εφόσον όμως το ψυχολογικό στρες μπορεί να μας μπλοκάρει το στομάχι έτσι και η ψυχοσωματική χαλάρωση μπορεί να το ανακουφίσει.
Πάντως απόδειξη του ότι έχουμε πετύχει την χαλάρωση της πυλωρικής βαλβίδας είναι μετά από ένα λεπτό το ελαφρύ γουργούρισμα των εντέρων που σημαίνει ότι έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία του συστήματος.
Ώσπου να το πετύχετε όμως μπορείτε να χρησιμοποιούμε ένα zantac που κάνει την ίδια δουλειά. Επίσης το χρησιμοποιούμε προληπτικά πριν τον ύπνο αν βρεθούμε με παλιοπαρέες και φάμε και πιούμε κάτι παραπάνω.
Κάποιες ασκήσεις που τείνουν να μου δημιουργήσουν το πρόβλημα (πχ περπάτημα στον διάδρομο, βαράκια, κοιλιακούς) τις ξεκινάω με χαλάρωση του στομαχιού και του πυλωρού. Το σφίξιμο των μυών πρέπει να το αποσυνδέσουμε από το σφίξιμο του στομαχιού.
Μετά που έμαθα να χαλαρώνω το στομάχι και τον πυλωρό δεν μου έχει συμβεί κολπική μαρμαρυγή. Πριν, όταν συνέβαινε, έπαιρνα 1 zantac και 2 ρυθμονόρμ πριν πάω στο κέντρο υγείας. Σε 1 με 2 ώρες γύριζα σπίτι.

ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ
ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ.

Πολύ ενδιαφέρον αυτό που λές.Μήπως μπορείς να μα μάθεις την τεχνική;

johnc
Newbie Forum Runner

Greece

36 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/06/2015 :  23:32:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα.Εδώ και κάποια χρόνια η καρδιά μου παρουσιάζει μία αρρυθμία που δεν έχουμε καταγράψει ακόμη ούτε σε απλό καρδιογράφημα ούτε σε χόλτερ.Ξεκινάει εντελώς απότομα.Κάποιες φορές όταν ξαπλώνω χαλαρά αλλά τις περισσότερες φορές ξεκινάει όταν κάνω κάποια απότομη κίνηση.Η καρδιά μου αμέσως ανεβάζει παλμούς αλλα όχι πάρα πολλούς.Γύρω στους 120-150 και χτυπάει εκτός ρυθμού δηλαδή μία γρήγορα μία αργά,κάνει παύσεις και νιώθω σαν να με πιέζει κάποιος με το χέρι την καρδιά.Νιώθω σαν να έχω μία σακούλα με ψάρια μέσα στο στήθος που κολυμπάνε και χοροπηδάνε.Δεν μπορώ να δώσω κάποια καλύτερη περιγραφή.Επίσης την ώρα της αρρυθμίας η καρδιά κάνει και πολλές έκτακτες συστολές.Αυτό όλο κρατάει απο 10-20 δευτερόλεπτα μέχρι 10-15 λεπτά και μετά σταματάει απο μόνη της.Την τελευταία φορά που το έπαθα(2 μήνες πριν)εκεί που είχα αυτή την αρρυθμία ξαφνικά ένιωσα κάτι παράξενο.Η καρδιά μου δεν είχε αυτό το μπούκωμα και τις παύσεις αλλα χτυπούσε ρυθμικά με υπερβολικά πολλούς παλμούς.Δεν είχα ξανα ανεβάσει τόσους ποτέ μου.Ενιωθα την καρδιά μου να χτυπάει έξω απο το στήθος.Τρόμαξα και πήγα στα επείγοντα.Διάγνωση υπερκοιλιακή ταχυκαρδία επανεισόδου(207 παλμούς).Ανατάξη έγινε με ενδοφλέβια χορήγηση αδενοσίνης.Επίσης έχω έκτακτες κοιλιακές και κολπικές συστολές.Εαν κάποιος έχει νιώσει την αρρυθμία που προανέφερα παρακαλώ ας απαντήσει.Τί αρρυθμία μπορεί να είναι που αποδιοργάνωσε τόσο πολύ την καρδιά μου ωστε να κάνει υπερκοιλιακή ταχυκαρδία επανεισόδου;Απο όσα έχω διαβάσει η αρρυθμία που μιάζει περισσότερο είναι η κολπική μαρμαρυγή.
Ευχαριστώ για τον χρόνο.

mastoros1973
Newbie Forum Runner

Greece
1 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/06/2015 :  23:01:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
μπενω για πρωτη φορα εδω καλησπερα σε ολουσ και ολεσ θα ηθελα να ρωτισω κατι αυριο θα παω για ηλεκτροφισιολογικη μελετη τι να κανω φοβαμε πολυ ασ μου περιγραψη καπιοσ εδω που το εχει κανη γενικα τι να περιμενω τι θα νιωθω μετα ολα οσα πρεπει να ξεω ευχαριστω πολυ σταματης

Annoula
Newbie Forum Runner

47 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/06/2015 :  00:30:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γεια σας και παλι παιδια!

Λυπαμαι πολυ μεγαλωνει η συγκεκριμενη παρεα..

Εχουν περασει 8 με 9 μηνες απο τοτε που μου παν οτι πρεπει να κανω ηλεκτροφυσιολογικη μελετη.
Ακομη δε νιωθω ετοιμη και εξακολουθω να μην ξερω σε ποιον θα παω.
Απο προτασεις εδω μεσα εχω δει οτι παιζει πολυ ο Ευφραιμιδης και καμποσο Ντυναν (Ανδρικοπουλο)

Ειχα επισκεφτει και τους 2 οπως ειχα ξαναγραψει.
Εχω ψαξει κι αλλο απο τοτε σε αγγλικα φορουμ.. καθως κι εχω παρακολουθησει βιντεο εμ παιδια που μιλουν για την συγκεκριμενη εμπειρια.
Οι περισσοτεροι κανουν μεθη οπως και ο Ευφραιμιδης.. Ο Ανδρικοπουλος μου πε χωρις μεθη..
Απ οσο εχω ψαξει χωρις μεθη ειναι πολυ καλυτερα απο πρακτικη αποψη ενω με μεθη ειναι καλυτερα απο ψυχολογικη αποψη.. Θελω να παω στον Ανδρικοπουλο για να κανω χωρις μεθη ετσι ωστε να μην "κοιμαται" ο οργανισμος μου καλου κακου.

Οι περισσοτεροι κανουν με μεθη.. Υπαρχει κανεις που χει κανει χωρις μεθη να μου πει την εμπειρια του παρακαλω?
Θελω επισης να μαθω αν τοποθετειται ουροκαθετηρας.. (το διαβασα μεσα σ ολα τ αλλα κι αυτο)

Annoula
Newbie Forum Runner

47 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/06/2015 :  00:52:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
mastoros1973

Δεν εχω προσωπικη εμπειρια, Ομως εχω ψαξει παρα πολυ στο ιντερνετ για τις εμπειριες αλλον..
Ευτυχως υπαρχουν πολλα ατομα που εχουν την καλοσυνη να δημοσιευουν την εμπειρια τους για να βοηθησουν κι αλλους που βρισκονται στην θεση που βρισκονταν εκεινοι..

Δεν ετυχε να διαβασω απο κανεναν οτι μετανιωσε που το κανε..
Ισα ισα πολλοι απαλλαχτηκαν τελειως απο το προβλημα.. Βασικα αυο επαιζε περισσοτερο..
Στην χειροτερη περιπτωση να μην μπορουν να σου κανουν τπτ αν το προβλημα βρισκεται σε επικονδυμο σημειο ή να μην βρουν απο που προερχεται το προβλημα σου.. Τι ειχαμε τι χασαμε..

Αν κανεις μεθη το πιθανοτερο ειναι να μην καταλαβεις τιποτα.
Αν δν κανεις μεθη δεν θα πονεσεις απλα οσως ενοχληθεις απο την αισθηση εισαγωγης καλωδιων..

Λιγους διαβασ που χαν κανει χωρις μεθη.. κανεις δν ειπε οτι πονεσε απλως καποια ενοχληση ενιωσαν..

Εχω διαβασει πανω απο 500 αν οχι 1000 σζετικες εμπειριες ατομων.. κανεις δεν μετανιωσε που το εκανε και ολοι συμφωνουσαν πως τααμπα αγχωνοντουσαν αφου η εμπειρια ηταν ανωδυνη.

Μετα την ολη διαδικασια θα νοσηλευτεις για ενα 24ωρο στο νοσοκομειο.. ισως χρειαστει να μεινεις καποιες ωρες ξαπλωμενος - ακινητος.. Οσως πονεσουν ή σ ενοχλησουν ελαχιστα οι μοιροι στα σημεια που μπηκαν τα καλωδια για την επομενη βδομαδα το πολυ..
Για μια βδομαδα δν πρεπει να σηκωνεις βαρη.
Οι περισσοτεροι προτεινουν για κανα μηνα να το πας χαλαρ μεχρι να προσαρμοστει η καρδια.. κι επισης μεχρι κε να 6μηνο ισως εχεις καποιες εκτακτες ή φτερουγισματα που οσο περναει ο καιρος θα μειωνονται ολο και περισσοτερο μεχρξ που θα εξαφανιστουν αν ειναι πετυχημενο το ablation.

Επισης το γεγονος οτι οσοι χρειαζονται και 2ρο ablation πανε σε φαση χαλαρα πλεον.. δειχνει οτι οντως η πρωτη τους φορα δν ηταν τοσο τραγικη οσο την κανουμε ολοι στο μυαλο μας.

Να υπενθυμησω οτι δεν εχω εμπειρια.
Απλα εχω ψαξει και διαβασει πολυ ετσι ωστε να ξερω κι εγω το θα συμβει..

Αυτα ειναι οσα διαβασα..

Σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα και να εχεις ενα επιτυχημενο ablation και να βγεις αλλος ανθρωπος

Μην ξεχασεις σε παρακαλω να μας περιγραψεις κι εσυ την εμπειρια σου! Καθως και να αναφερεις σε ποιον καρδιολογο πηγες και ποιο ειναι το προβλημα σου

Ευχομαι να πανε ολα καλα :)

johnc
Newbie Forum Runner

Greece

36 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/06/2015 :  00:54:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Annoula

Γεια σας και παλι παιδια!

Λυπαμαι πολυ μεγαλωνει η συγκεκριμενη παρεα..

Εχουν περασει 8 με 9 μηνες απο τοτε που μου παν οτι πρεπει να κανω ηλεκτροφυσιολογικη μελετη.
Ακομη δε νιωθω ετοιμη και εξακολουθω να μην ξερω σε ποιον θα παω.
Απο προτασεις εδω μεσα εχω δει οτι παιζει πολυ ο Ευφραιμιδης και καμποσο Ντυναν (Ανδρικοπουλο)

Ειχα επισκεφτει και τους 2 οπως ειχα ξαναγραψει.
Εχω ψαξει κι αλλο απο τοτε σε αγγλικα φορουμ.. καθως κι εχω παρακολουθησει βιντεο εμ παιδια που μιλουν για την συγκεκριμενη εμπειρια.
Οι περισσοτεροι κανουν μεθη οπως και ο Ευφραιμιδης.. Ο Ανδρικοπουλος μου πε χωρις μεθη..
Απ οσο εχω ψαξει χωρις μεθη ειναι πολυ καλυτερα απο πρακτικη αποψη ενω με μεθη ειναι καλυτερα απο ψυχολογικη αποψη.. Θελω να παω στον Ανδρικοπουλο για να κανω χωρις μεθη ετσι ωστε να μην "κοιμαται" ο οργανισμος μου καλου κακου.

Οι περισσοτεροι κανουν με μεθη.. Υπαρχει κανεις που χει κανει χωρις μεθη να μου πει την εμπειρια του παρακαλω?
Θελω επισης να μαθω αν τοποθετειται ουροκαθετηρας.. (το διαβασα μεσα σ ολα τ αλλα κι αυτο)

Χωρίς να έχω κάνει ξέρω πως χωρίς μέθη σου κάνουν ηρεμιστική και είσαι πολύ χαλαρός εκείνη την ώρα.Με μέθη νομίζω είναι πιο δύσκολο να προκαλέσουν την αρρυθμία.

Annoula
Newbie Forum Runner

47 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/06/2015 :  09:31:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
john c

Ακριβως ετσι.. Μου εκανε εντυπωση που ο Ανδρικοπουλος ηταν κατηγορηματικος.. οχι στο πως το ειπε για το οτι δεν κανει μεθη αλλα στον τομο της φωνης του.. Ειχα εκπλαγει γιατι το χα σιγουρο για την μεθη.. δεν μου περναγε απο το μυαλο και δεν ειχα διαβασει κι ολας οτι αυτην την διαδικασια την κανουν χωρις μεθη.. Μου φινεται ολιγον τρομακτικο. Αλλα καταλαβαινω αυτο που λες εσυ.. οτι με μεθη ο οργανισμος μπορει να "κοιμηθει" και μαζι και το σημεια ή σημεια που προκαλουν τις αρρυθμιες/ταχυκαρδιες..

johnc
Newbie Forum Runner

Greece

36 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/06/2015 :  12:08:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Annoula

john c

Ακριβως ετσι.. Μου εκανε εντυπωση που ο Ανδρικοπουλος ηταν κατηγορηματικος.. οχι στο πως το ειπε για το οτι δεν κανει μεθη αλλα στον τομο της φωνης του.. Ειχα εκπλαγει γιατι το χα σιγουρο για την μεθη.. δεν μου περναγε απο το μυαλο και δεν ειχα διαβασει κι ολας οτι αυτην την διαδικασια την κανουν χωρις μεθη.. Μου φινεται ολιγον τρομακτικο. Αλλα καταλαβαινω αυτο που λες εσυ.. οτι με μεθη ο οργανισμος μπορει να "κοιμηθει" και μαζι και το σημεια ή σημεια που προκαλουν τις αρρυθμιες/ταχυκαρδιες..

Ακριβώς !

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/06/2015 :  13:12:01  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
annoula εγω εκανα με τον θεοδωρακη στο ωνασειο το 2013 χωρις μεθη.για υπερκοιλιακη επανεισοδου.δεν καταλαβα τπτ την ωρα του καυτηριασμου το μονο που ενοχλησε ηταν οταν μου προκαλουσαν την ταχυκαρδια αλλα οκ ετσι κι αλλιως παντα με ενοχλουσε αυτο τουλαχιστον εκεινη την προκαλεσαν αυτοι και αυτοι την σταματησαν.τπτ αλλο δεν εχω να σου πω.α!θυμαμαι ειχα τεραστιο ανγχος πριν το κανω τουλαχιστον τωρα το εκανα ξερω πως ειναι και αν χρειαστει που να μην χρειαστει και για κανεναν θα πηγενα πιστευω ποιο χαλαρη να το εκανα.
Page: of 142 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000