Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 αρρυθμία - ηλεκτροφυσιολογική μελέτη - ablation
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 142

wpw
Newbie Forum Runner

10 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/07/2019 :  22:56:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γεια σας παιδιά! Μόλις έκανα την επέμβαση και πήγαν όλα καλά! Είμαι τρισευτυχισμένος! Θα επιστρέψω σύντομα, με όλες τις λεπτομέρειες! Υγεία σε όλους!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

wpw
Newbie Forum Runner

10 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/07/2019 :  15:19:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γειά σε όλους!

Είμαι ο τρισευτυχισμένος άνθρωπος που μόλις έκανε ablation με τον Μ. Εφραιμίδη στον Ευαγγελισμό.

Αρχικά, θα πρότεινα να κλείσετε ένα απογευματικό ραντεβού μόνο με τον ίδιο (κόστος 60€), όπου έχει όλη την καλή διάθεση να ακούσει το πρόβλημά σου. Είναι απόλυτα ήρεμος και σοβαρός επιστήμονας, καθόλου κουκουρούκου. Τα πρωινά ραντεβού είναι μεν τσάμπα, αλλά ο άνθρωπος δουλεύει ταυτόχρονα και υπάρχουν πολλές καθυστερήσεις.

Σαν περίληψη, μπορώ άνετα να πω, πως η επόμενη πιο όμορφη ανακοίνωση της ζωή μου μετά τις γέννες των παιδιών μου, ήταν η στιγμή που μου λέει ο γιατρός... "Το κάψαμε, τελειώσαμε!" Λοιπόν, θέλω να κάνω μια περιγραφή, γι αυτούς που φοβούνται όπως φοβόμουν κι εγώ. Παιδιά, είναι αστείο να το συζητάμε. Δεν ήταν τίποτα! Εγώ, όπως έγραψα και σε προηγούμενο μήνυμα, λιποθυμώ και μόνο στη θέα μιας σύριγγας. Σίγουρα όλες οι περιπτώσεις δεν είναι βέβαια το ίδιο. Ήμουν μάλλον από τους τυχερούς που με ένα απλό καρδιογράφημα, ήξεραν τι έχω. Το σύνδρομο Wolff Parkinson white, τύπου β'. Αυτό που έκανα, περιγράφεται στο χαρτί που μου έδωσαν, ως ηλεκτροφυσιολογική μελέτη και κατάλυση με υψίσυχνο ρεύμα.

Η διαδικασία είναι η εξής: Την προηγούμενη ημέρα μπαίνεις για προεγχρειριτικό έλεγχο, πράγμα που σημαίνει μια απλή εξέταση αίματος. Την επόμενη, χωρίς να φας τίποτα φυσικά, μπαίνει πρωί πρωί στο λουξ δωμάτιο για να σε ξυρίσουν στο στήθος και στη δεξιά μηριαία αρτηρία, στο ύψος της λεκάνης. Αν μπορείς να το κάνεις μόνος σου, κάντο! Μπήκα στο χειρουργείο μέσα στο επόμενο 2λεπτο, ξάπλωσα στο κρεβάτι και είχα γύρω μου 4-5 άτομα, η μία μου έβαλε μπεταντίν, η άλλη αυτό το όμορφο πράμα για εισαγωγή φαρμάκων στο αριστερό χέρι, ο άλλος μου έκανε χιούμορ και ένας που έβγαζε και έβγαζε υλικά για την επέμβαση. Ήταν πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Όλοι είχαν απίστευτη διάθεση και φυσικά κι εγώ ο ίδιος. Μου έκαναν τοπική αναισθησία στο σημείο της εισόδου των καθετήρων στο πόδι, αηδιαστικό θα έλεγα από άποψη ενόχλησης, αλλά εύκολο και γρήγορο. Μετά προσπάθησαν να μου βάλουν τους καθετήρες κι εγώ γελούσα, οπότε μου έκαναν μια δόση μέθης... Καλό, δεν μπορώ να πω, βοήθησε. Δεν φοβήθηκα καθόλου. Όλοι ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν. Αφού λοιπόν έβαλε τους καθετήρες ο ειδικευόμενος γιατρός (εξαιρετικός), ήρθε ο Μ. Εφραιμίδης για να ψάξει το σημείο και να το καυτηριάσει. Εκεί ήταν, σε όλη την διαδικασία, στο διπλανό χώρο του χειρουργείου (ενώνεται με τζαμαρία), παρακολουθούσε από τα μόνιτορ και επικοινωνούσε με τον ειδικευόμενο. Ήρθε λοιπόν ο γιατρός, έψαξε λίγο, προκάλεσε καμιά 10αριά ταχυκαρδίες, ούτε που κατάλαβα πως, αλλά αστείες σε σχέση με αυτές που με έπιαναν, μου είπε τώρα θα νιώσεις ένα κάψιμο στο στήθος, το οποίο δεν το ένιωσα ακριβώς σαν κάψιμο, αλλά σαν μερικών δευτερολέπτων ενόχληση από το στήθος ως τις αμυδγαλές μου. Μετά από λίγο με ρωτάει πόσα κιλά είσαι, του λέω ξέρω, θέλω δίαιτα... και με βάση τα κιλά μου έδωσε μία καλή, αλλά καλή όμως δόση αδενοσίνης. Αν η δόση αυτή για ελέφαντες δεν προκαλέσει ταχυκαρδία, σημαίνει πως η επέμβαση πέτυχε. Νομίζω πως ήταν η πιο άσχημη φάση της επέμβασης γιατι νιώθεις πραγματικά χάλια. Το ξέρουν όμως όσοι την έχουν κάνει για να αναταχθούν. Βέβαια αυτή η δόση ήταν πολύ μεγαλύτερη! Σε μισό λεπτάκι έχει περάσει όλη η ζωή από μπροστά σου, αλλά επανέρχεσαι για να ακούσεις τα μαγικά του λόγια... Το κάψαμε, τελειώσαμε!

Η όλη διαδικασία διήρκεσε 1 ώρα περίπου. Ξαναλέω πως δεν είναι όλα τα περιστατικά το ίδιο. Αμέσως είδα τους δικούς μου, σε ελάχιστο χρόνο μου έβγαλαν τους καθετήρες και μου έβαλαν ένα τσιρότο γίγας γύρω γύρω σχεδόν από όλη την δεξιά περιοχή του ποδιού, το οποίο με πίεζε απίστευτα, αλλά έτσι πρέπει. Έμεινα ένα 4ωρο ακίνητος και μετά σηκώθηκα να περπατήσω! Κουτσαίνοντας στην αρχή, αλλά γρήγορα έστρωσα. Μέχρι το βράδυ περπατούσα σχεδόν κανονικά. Πέρασαν 3-4 φορές οι γιατροί για να με δουν, όλοι τους εξαιρετικοί. Μία ακόμα εξέταση αίματος και ένα καρδιογράφημα την επόμενη ημέρα για να τσεκάρουν πως δεν φαίνεται το σύνδρομο. Κατά τις 12 έφυγα για το σπίτι, έχοντας ένα χαρτί που λέει... Επιτυχής κατάλυση με εξαφάνιση της προδιέγερσης! Θα το καδράρω σίγουρα!

Με λίγα λόγια: Νιώθω ήδη 20 χρόνια νεότερος! Αξίζει! Να το κάνετε!

g. Milo
Newbie Forum Runner

21 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/07/2019 :  20:43:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Φίλε μου συγχαρητήρια τέλεια τα νέα σου και επιτέλους να απόλαυσης χωρίς αυτή την... Παλιά πλέον κατάσταση τη ζωή σου.... Χαίρομαι. Πραγματικά πάρα πολύ ήσουν από τους τυχερούς... Εύγε... Είσαι κ εσύ ένας ακόμα που καλή ώρα σε μένα Που είμαι σε αναμονή κ για ηλεκτ. μελέτη μου δίνεις θάρρος.μπορεί να ακούγεται αστείο αλλά μέσα από εσάς παίρνουμε θάρρος όλοι μας... Ο φόβος παραμένει αλλά μια λάμψη αισιοδοψιας και θάρρους αναβλύζει στο τούνελ. Να είσαι καλά από δω κ πέρα και να ζήσεις υπεροχα❤️

wpw
Newbie Forum Runner

10 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/07/2019 :  19:31:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σ' ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια! Να μη φοβασαι τιποτα. Ουτε εσυ, ουτε κανεις αλλος. Καλυτερα να αντιμετωπιζεις αυτο που εχεις στην ωρα του. Ειλικρινα, κανε υπομονη μια δυο μερες και πηγαινε... Επανερχεσαι τοσο γρηγορα που μετα απο λιγες μερες δεν θυμασαι καν την επεμβαση!

g. Milo
Newbie Forum Runner

21 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/08/2019 :  14:28:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα στην ομοδα
Επικοινώνησα με ευαγγελισμό και μου είπε ο γιατρός κος Λετσας ότι Οκτώβριο θα προβούμε στην εξέταση.. Κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα προφανώς... Απτή μια ανυπομονώ να γίνει να δούμε αν υπάρχει επιτέλους κάποιο φως στο τούνελ και. Με το δικό μου θέμα... Κ απτην άλλη όλο σκέφτομαι τη διαδικασία που την έχω κάνει στο κεφάλι μου σαν κάτι τρομακτικό (είμαι και άρρωστοφοβικη έχω κ αγχωδη διαταραχή... Ποιος τη χάρη μου) εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην υπάρξουν επιπλοκες και πρώτα ο Θεός να σας πω κ γω τη δική μου εμπειρία πάνω σε αυτή τη διαδικασία

Zeppelin
Newbie Forum Runner

Greece

6 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/08/2019 :  17:25:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα g.Milo , κουράγιο και ο καιρός περνά γρήγορα!!! Εύχομαι σύντομα να βρεις λύση και να βρουν το σημείο σου και να το κάψουν μια και καλή!!!
Εν τω μεταξυ, έχεις δοκιμάσει να παρεις μαγνήσιο;;; Μερικές φορές κάνει θαύματα για τις έκτακτες μας !!! Μπορώ να σου προτείνω κάποιο! ;)

To be a Rock and not to Roll...

g. Milo
Newbie Forum Runner

21 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/08/2019 :  23:19:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα φίλε ζεπελιν... Μου τα πρτινε ο γιατρός πριν αρχίσω το kerlone πήρα ένα κουτάκι αλλά δεν είδα κάτι κ δε ξαναπήρα παίρνω ήδη βιταμίνες οπως ω3 κόκκινο ρύζι για χολιστερινη....εχω κληρονομική η τυχερή χωρίς να έχω παραπανίσια κιλά.. Παίρνω πλέον κ lopresor αντί του. Kerlone εδώ κ 2 βδομ μου είπε να δοκιμάσουμε κ αυτό ο. Γιατρός αλλά τπτ μια βδομάδα ήμουν περσική σήμερα τσουπ να τεεεες οι γλυκούλες....
Όπως είπα κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα... Ανυπομονώ να πάω.... Απτή μια μπας και γίνει το καλό αλλά απτην άλλη.... Τρέμω κ καρδιοχτυπω...

g. Milo
Newbie Forum Runner

21 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/08/2019 :  23:22:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Το mail μου είναι paradisio.gm@gmail.com
Αν έχεις κάτι να μου προτείνεις ☺️

Panos80s
Newbie Forum Runner

29 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/09/2019 :  09:19:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπερα σας,

Ειχα ανοιξει θεμα και παλιοτερα σχετικα με καποιες φοβιες που ειχα αλλα τα πραγματα τους τελευταιους 2 μηνες πηραν τραγικη τροπη.

Ολα ξεκινησαν στο εξοχικο μου πριν 1μιση μηνα συγκεκριμενα 15αυγουστο. Ξυπνησα κατα τις 4 το πρωι και ειχα 120 σφυξεις, οι οποιες ανεβηκαν αιφνιδια οταν σηκωθηκα στις 200. Δεν μπορουσα να ανασανω καν και αναγκαστικα να παρω tenormin 25mg για να πεσουν λιγο στις 100 ..Αυτο ηταν. Απο τοτε ξεκινησε το μαρτυριο μου. Εγιναν εμμονη οι σφυγμοι μου τους οποιους τους μετραω καθημερινα.
Στις 26/8 ξεκινησα ξανα μετα απο αδεια την πρωϊνη μου δουλεια (γραμματεας) μεσα στο αγχος παντα και τσεκαροντας συνεχεια το σφυγμο μου.
Στις 2/9 και ενω ηταν να σχολασω λιγο πριν ενιωθα περιεργα. Ενα τρεμουλο, κρυα ακρα και σιγα σιγα να ανεβαινουν οι σφυξεις μου, και μια αδυναμια γενικοτερα σε ολο μου το σωμα. Οταν σηκωθηκα να φυγω ανεβασα παλι 200 και με το ζορι περπατουσα. Δυσπνοια, απιστευτη ταχυκαρδια (την μετρηαα πηγα 200-210) και αναγκαστικα να παρω tenormin. Μ ε το ζορι περπατουσα και καταφερα να παω στον ευαγγελισμο που δυστυχως δεν εφημερευε εκειενη την ωρα.Παρ'ολαυτα μου εκαναν καρδιογραφημα αν και μεχρι να μου το κανουν ειχαν ηδη πεσει οι σφυγμοι μου στους 120 και ετσι δεν βγηκε συμπερασμα (μου ειπαν δεν ειναι εμφραγμα αν και επειδη ειχα παρει τενορμιν ισως να επηρεασε την διαγνωση).

Προχθες ξεκινησα και την απογευματινη μου δουλεια σε φροντιστηριο (εργαζομαι εκει ως εκπαιδευτης πληροφορικης) και παλι επαθα επεισοδιο εκει λιγο πριν σχολασω. Εκει που ημουν 70 σφυξεις 10-15 λεπτα πριν φυγω αρχισα παλι να εχω κρυα χερια, τρεμουλο αδυναμια ζαλη και με το πυο φευγω ανεβαζω 150 σφυγμους σταδιακα και δεν μπορουσα παλι να παρω ανασα βαρυ κεφαλι δυσπνοια..Ολο αυτο κρατησε 15 λεπτα.

Ειχα κανει τριπλεξ καρδιας καρδιογραφημα και αιματολογικες εξετασεις πριν 15 μερες αλλα δεν εδειξαν κατι...

Ο καρδιολογος μου ειπε να παιρνω τενορμιν 25mg καθε πρωι και βραδυ το οποιο και παιρνω αλλα μονο πρωι. Μαζι με lexotanin μισο του 3mg το οποιο το παιρνω 2 φορες τη μερα. Παρολαυτα παλι χθες ανεβασα ταχυκαρδια

ΜΟυ εχει καταστρεψει την ζωη αυτο παιδια. Ολη την ημερα το σκεφτομαι, δεν βρισκω καμια ωρα να ηρεμησω ουτε τα βραδια που παλια τουλαχιστον τα βραδια ηρεμουσα και λιγο..Πλεον και το βραδυ ειναι ενα μαρτυριο για μενα, Δεν μπορω να ζησω , εχω αϋπνιες, σκεφτομαι συνεχεια οτι θα παθαινω επεισοδια ταχυκαρδιας οπου και να βρισκομαι. Με εχει πιασει εμμονη καταθλιψη...Σκεφτομαι πλεον να δωσω τερμα στη ζωη μου σοβαρα, νιωθω οτι τρελαινομαι. Ειμαι πεποισμενος οτι εχω προβλημα καρδιας και δεν μπορουν να το βρουν. Τι να κανω..? Νιωθω απογνωση απελιπισια και καθε μερα που ξυπναω βαζω τα κλαμματα....Φυσικα επηρεαζεται και η γυναικα μου που δεν φταιει σε τιποτα . Νιωθω απεγνωσμενος οτι τρελαινομαικαι οτι δεν θα γινω ποτε μα ποτε καλα πλεον....

Giovanni
Forum-Runner

Greece
51 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/09/2019 :  17:10:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Panos80s μην κάνεις τέτοιες αρνητικές σκέψεις, έτσι καταφέρνεις μόνο να επιδεινώσεις της κατάστασή σου. Ξέχνα την αυτοκτονία ή όποιο άλλο παρόμοιο ενδεχόμενο. Ο πανικός ισούται με παραίτηση, η απόγωνση και τα κλάματα, παρότι απολύτως δικαιολογημένα, σε οδηγούν στη μονιμοποίηση αυτής της κατάστασης. Έχεις όμως γυναίκα να υποστηρίξεις, δουλειές να διατηρήσεις, μια ζωή να υπερασπιστείς.
Συγκέντρωσε λοιπόν τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου, παραμέρισε τους φόβους που σε κυριεύουν, και πάρε την κατάσταση στα χέρια σου. Επισκέψου κι άλλους γιατρούς, επιδίωξε εσύ την επικοινωνία με τους γιατρούς σήμερα κιόλας, συγκέντρωσε απόψεις, ζήτα να σου γράψουν κι άλλες εξετάσεις, δοκίμασε ένα holter ρυθμού 24 ή ακόμη και 48 ωρών... Ίσως θελήσουν να σε παραπέμψουν και σε γιατρό άλλης ειδικότητας. Δεν έδειξαν κάτι οι πρώτες εξετάσεις, θα δείξουν οι επόμενες. Είναι απίθανο τέτοια συμπτώματα να μην καταγραφούν κάποια στιγμή και να μην εκτιμηθούν επαρκώς από έναν ειδικό. Αξιολόγησε την κατάστασή σου όσο πιο σφαιρικά μπορείς. Και πρόσεξε όσο μπορείς τον τρόπο ζωής σου αυτό το διάστημα, δώσε βάση στην ξεκούρασή σου και άνοιξε την καρδιά σου στους ανθρώπους σου.
Λίγο πολύ έχουμε όλοι εδώ μέσα νιώσει ανάλογα και βιώσει παρόμοια φαινόμενα, ακόμη και μεγαλύτερης έντασης και συχνότητας. Όμως καθένας βρίσκει τον δρόμο του, άλλοι απαλλάσσονται από τα συμπτώματά τους, άλλων η κατάσταση βελτιώνεται με φαρμακευτική αγωγή ή ablation και μαθαίνουμε να ζούμε με όποια συμπτώματα τείνουν να επιμένουν.
Θέλησα να σου γράψω γιατί έχω βιώσει ο ίδιος όσα περιγράφεις, σε καθημερινή βάση, επί μακρόν. Κατανοώ απόλυτα την ψυχολογική σου κάτασταση. Ένα χάπι, ίσως και η συγκυρία, ήταν αρκετό για να μπορώ εγώ σήμερα να στέκομαι στα πόδια μου με αισιοδοξία, σε εμφανώς καλύτερη κατάσταση. Προτού αφεθείς στο έλεος της κατάστασης αυτής, οφείλεις να εξεταστείς, να αναζητήσεις απαντήσεις και να ενημερωθείς καταλλήλως. Στο επόμενο μηνυμά σου λοιπόν, ας υπάρχει κάποιο στοιχείο διάγνωσης, ό,τι κι αν είναι αυτό.
G.

Free
Newbie Forum Runner

4 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/09/2019 :  16:05:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Panos80s το πιό σημαντικό βήμα είναι να μάθεις ακριβώς τι έχεις.
Συμβουλέψου έναν καρδιολόγο που εμπιστεύεσαι για το τι ακριβώς πρέπει να κάνεις από πλευράς εξετάσεων ή ενεργειών όταν παθαίνεις υποτροπή. Αν μάθεις με τη βοήθεια του γιατρού σου τι ακριβώς είναι αυτό που σε ταλαιπωρεί τότε θα μάθεις και τι πρέπει να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις.

Panos80s
Newbie Forum Runner

29 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/09/2019 :  19:32:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δυστυχως παραμενω ακομα χωρις διαγνωση.
Ο καρδιολογος επιμενει στο tenormin 25mg πρωι - βραδυ, εγω βεβαια το παιρνω μονο το πρωι μονο και μονο για να την παλεψω στην δουλεια.
Τα απογευματα δεν το παιρνω και εχω παλι αυξημενες σφυξεις μετα τις 4 το απογευμα κυριως (απο 80 ως 120).
Μου φερνει λιγο εξαντληση αυτο το φαρμακο ειδικα αν ανεβαινω ανηφορες εκει που παλια τις ανεβαινα για πλακα τωρα δεν μπορω καλα καλα.
Καμια εξεταση δεν εχει δειξει ακομα τι ειναι, κομα και το χολντερ εδειξε φλεβοκομβικες ταχυκαρδιες.
Ειπα στον γιατρο για εξηζητημενες εξετασεις αλλα ηταν αρνητικος και αρχισε να το αποδιδει στο αυξημενο στρες. (Η αληθια ειναι οτι τσεκαρω συνεχεια ολη μερα το σφυγμο μου)

Moglis
Newbie Forum Runner

Greece

1 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/10/2019 :  17:02:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα και απο εμένα.
Με την σειρά μου θα ήθελα να σας πω και εγω την εμπειρία μου.
Είμαι 34 ετών, πριν αρκετά χρόνια, περίπου στα 17 έπαθα την πρώτη κολπική μαρμαρυγή μετά από κατανάλωση αρκετής ποσότητας αλκοόλ.
Το επεισοδιακό κράτησε αρκετές ώρες αλλά επειδή δεν γνώριζα τι ακριβώς ήταν αυτό που ένιωθα και δεν είχα και υψηλούς παλμούς δεν έδωσα βάση
και ανατάχθηκε μόνο του.
Κατά διαστήματα είχα κάποιες έκτακτες που δεν έδινα βάση, το 2015 την ώρα που οδηγούσα με έπιασε το τότε γνώριμο συναίσθημα στο στήθος άλλα υπέθεσα πως είναι από άγχος, μέχρι που μέσα σε λεπτά έφτασα τους 240 σφυγμούς, η καρδία μου κλώτσαγε ολόκληρη στο στέρνο και δεν με άφηνε να αναπνεύσω. Με τα χίλια ζόρια οδήγησα μέχρι το νοσοκομείο οπού επί 11 ώρες προσπαθούσαν να με ανατάξουν. Έκαναν το λάθος να μην μου κάνουν εξέταση θυρεοειδή και μετά έκανα επί μήνες μια σειρά συμπτωμάτων που δεν μπορούσαν να καταλάβουν.... Διογκώθηκαν όλοι οι αδένες στο λαιμό μου, είχα μόνιμα δέκατα, πονούσα παντού και το καλύτερο έγινα αλλεργικός στο ψύχος, δεν γνώριζα οτι υπάρχει τέτοια κνίδωση ώσπου έπαθα 2 αλλεργικά σοκ με οίδημα σταφυλής απανωτά.
Άκρη έβγαλα στο Αττικό οπου τελικά είχα πάθει θυρεοτοξίκωση την ημέρα της κολπικής και κανέναν δεν το κατάλαβε.
Υπήρχε υπόνοια για χασιμότο αλλά έπρεπέ να παρακολουθούμε τα αντισώματα για να επιβεβαιωθεί όπως και έγινε.
Κάπου έκει μπούχτισα με τους γιατρούς και όλες αυτές τις μαλ@$@#@$ιες που μου έκαναν πειραματικά, μου γύρισε το μάτι σταμάτησα τα χάπια για την καρδία (Φλεκαρυθμ και λομπιβον) και συνέχισα να ζω χωρίς να το έχω στο κεφάλι μου.
Πριν ένα μήνα πετάχτηκα στον ύπνο μου ξανά με κολπική μαρμαρυγή, παλμούς στον θεό και ενα αίσθημα πως κάτι με πιέζει σε όλο τον θώρακα, το αστείο δε είναι πως μια εβδομάδα πριν είχα κάνει όλο τον καρδιολογικό έλεγχο επειδή είχα ξεκινήσει εντατικά γυμναστήριο και ήμουν άψογος. Η ανατάξη και πάλι μας πήρε περίπου στις 10 ώρες και με παλμούς 220 230. Τώρα μου έχουν δώσει φλεκαρύθμ των 100 2 φορές την ημέρα, γιατί το ρυθμονόρμ εμένα με πείραξε και το concor κάθε πρωί.
Η καρδιολόγος μου πλέον μου είπε πως λόγο ηλικίας δεν θέλει να παίρνω αυτά τα φάρμακα για μεγάλο χρονικό διάστημα και πως πρέπει να περάσουμε σε καυτηριασμό ablation. Δεν μπορώ να πω πως το έχω πάρει και πάρα πολύ καλά. Μίλησα με τον μοναδικό αρρυθμιολόγο στην Πάτρα που κάνει ablation και μου έδωσε να πιω για πέντε ημέρες το PRADAXA 150MG μεσημέρι βράδυ μετά το φαγητό μαζί με τα χάπια τα υπόλοιπα και την Δευτέρα θα κοιτάξει που μπορεί να με βάλει άμεσα.

Έχει κανείς εμπειρία από Πάτρα? Λίγο μου έχει βγει έντονα άρνηση και να σταματήσω τα πάντα αλλά από την άλλη δεν έχω διάθεση ούτε χάπια να πίνω που με κάνουν σμπαράλια ούτε να τρέχω κάθε λίγο σε γιατρούς. Όλοι μου λένε τα καλύτερα για τον συγκεκριμένο γιατρό κ. Λ. αλλά σκέφτομαι μήπως κάνω βλακεία και είναι καλύτερα να ανέβω Αθήνα.

Edited by - Moglis on 02/10/2019 17:22:00

g. Milo
Newbie Forum Runner

21 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/10/2019 :  19:42:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπερα στην ομαδα ❤️ μετα απο προσπάθειες δεχτηκε ξανα το φορουμ τον κωδικό μου να καταγραψω κ γω την εμπειρια μου τελικά οσον αφορά την ηλεκτροφυσιολογική μελέτη που εκανα τελικα χωρις να προχωρησουμε σε ablation
Κατεθηκα απο θεσσαλονικη ευαγγελισμό ειχα μιλησει με τον κ. ΛΕΤΣΑ που αππτι βλεπω ειναι γνωστός σε αρκετούς απο εμας κ πως να μην ειναι εφοσον ειναι πλεον κ εγω το πιστοποιω κορυφαίος στο είδος του..
Μπηκα λοιπον το πρωι στις 10 κατά τρομαγμένη κατα αγχομενη για τη διαδικασία δικασια.. Με ξεντυσανε μου περάσανε τους αναλογους όρους και μπηκαμε στο αιμοδυναμικο εργαστηριο.... Ενιωσα ενα τσιμπημα ανεκτό στο σημείο εισοδου των καθετηρων αλλα η εισαγωγη ειναι οντως ανωδυνη μεχρι ώσπου φτασαν στη καρδια που εκει ενιωσα μια δυσφορία οτι κατι τρεχει εκει ενα σαν βαρος μια ενόχληση ενα κατι ο καθενας το βιωνει κ νιώθει διαφορετικα. Για ενα 2ωρο σκαλιζαμε την καρδια προκαλώντας αρρυθμιες έκτακτες τακτικες ταχυκαρδίες κλπ κλπ εγω προσωπικά ενιωθα καθε χτυπο περίεργο που μου προκαλούσαν.. Ειμαι ιδιαίτερα φοβιτσιατα κ αγχώδης και ο γιατρός οντως παραξενευτικε που ενιωθα τα παντα ολα που μου κανανε στη καρδια. Χωρις πονο απλα με μια ασχημη για μενα αισθηση αλλα μηδεν πονος μου βαλανε καποιο ηρεμιστικό πριν δς ξερω αν ηταν μεθυ πραγμα ππυ με κανε να μαι σχετικα ηρεμη με κλειστά ματια αλλα με πληρη συνείδηση και αισθηση στο τι γινεται ξανα λεω καθενας το ζει διαφορερικα.. Ειμαι σχετικά περιγραφική γιατι εγω ειχα ολες αυτεςβτις απορίες κ φοβιες πριν μπω να το κανω οποτε ισως και γω να βαζω ενα λιθαράκι σε καποιον ανθρωπο εδω μεσα σε μελλοντικη του εμπειρία. Για καλη αλλα κ κακη μου τυχη δεν προκληθηκε κοιλιακη ταχχυαρυθμια στη μελέτη που αυτην ψαχνουμε τοσο καιρο να δουμε απο που κ γιατι εχω... Τα επεισόδια μου ειναι πολυ μικρα και δεν χαρτογραφουνται... Παρολαυτα ειναι φουλ τρομακτικά και επικίνδυνα ασχετα αν ειναι μικρής διαρκειας ποτε δε ξες ποσο θα διαρκεσει... Επισης οι έκτακτες που κανω και αυτες δεν εμφανιστηκαν στη μελετη παρα μονο αυτες που μου προκαλουσανε οι ίδιοι οποτε δεν προβηκαμε σε καταλυση ο γιατρος πολυ σωστα δεν καίει μια καρδια στα τυφλα αυτο κρατησε 2 ωρες.. Κ απο εδω θελω να εκφρασω τα 1000αδες ευχαριστώ μου στο κ Λετσα κ σε όλη την ομαδα που με φροντισανε στον ευαγγελισμό αψογοι μηδενός εξαιρουμένων. Δε τελειωσα ομως ακομα ο γιαυρος τελειωνοντας μου πρότεινε αφου δεν βρήκαμε το προβλημα μου το οποιο ομως υπάρχει κ έχει καταγραφει σε καρδιογραφημα αλλα με πολυ μικρη χρονικη διαρκεια, να βαλουμε χολντερ το οποιο ειναι εμφυτευσιμο και καταφραφει ολη μερα καθε μερα τουςβρυθμους για ως και 3 χρονια διάρκεια. Δε το σκεφτηκα στιγμη ειπα γιατρε οτι πεις. Μπηκα λοιπον σε αλλη αιθουσα χειρουργική μου κανανε μι Μικρη τομη στο στήθος και βαλανε το χολντερ που ειναι σε μεγεθος πιο μικρο απο στικακι... Ετσι ο γιατρός την επόμενη η φορα που εχω αρρυθμιες θα μπορει αμεσα να δει τους χτυπους μου απτο να φοραω καθεν3 και Λιγο χολντερ εξωτερικα που οπως καλα ξερετε κ. Εσεις μπορει να μη πιάσει αρρυθμια αφου οι καταραμένες ερχονται και φευγουν οποτεβθελουν... Εμεινα λοιπον εμα βραδυ στο νοσοκομειο κ την Επομενη γύρισα σπίτι μου.. Το ποδι μου ειναι πολυ καλα η ακινησια ηταν για ενα 4ωρο 5ωρο που κουτσαινα λογο της γαζας που πιεζε... Κατι που εμενα δε με ενόχλησε ιδιαιτερα αυτο, εζουν περασει 5 μερες ειναι σχεδον τελειως καλα αλλα προσεχω εχω ενα μικρο πονο κ ενοζληση αλλα ως εκει.. Στο στηθος εχω 2 ραμματα ππυ θα τα βγαλω συντομα.. Ενα μικρο πονο κ εκει λόγω ξενου σωματος... Και προσαθω να ειμαι αυτη τη βδομαδα προσεκτική να μη τρεχω μη κουραζομαι μη γυμναστώ...
Αυτα φιλοι μου σορρυ αν κούρασα αλλα καποιοι ισως εχουν την ιδια αγωνια και φοβο με μενα πριν κανουν την διαδικασια αυτή...
Τα φιλια μου κ υγεια σε ολους

statusquo
Advanced Forum-Runner

280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/10/2019 :  15:41:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα,

Ωραίο να ακούς και να διαβάζεις επιτυχημένες περιπτώσεις αντιμετώπισης Κ.Μ. απο τους new entry εδώ μέσα.
Εγώ παλι, έναν χρόνο μετά το 2ο ablation στο Ιατρικό Αθηνών, φαίνεται πως μπορεί να έχει εξελιχθεί καλά, δεδομένου ότι εκτός από κάποιες ριπές και κάποιες έκτακτες, δεν έχω κανένα επεισόδιο ΚΜ.
Giovanni, φίλε ελπίζω νάσαι καλά.
Page: of 142 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000