Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 αρρυθμία - ηλεκτροφυσιολογική μελέτη - ablation
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 142

Iwanna
Newbie Forum Runner

Greece

5 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/09/2012 :  13:01:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μam 2be καλημερα!!! Και οι 2 καρδιολογοι μου επισκεφθηκα μου προτεινουν την καταλυση σαν λυση!Ετσι κ αλλιως δεν ειναι μονο απλες ταχυκαρδιες και εκτακτες κανω και αρρυθμιες υπερκοιλιακης ταχυκαρδιας κανω που κρατουν 10 λεπτα οποτε κατι τρεχει με τον ηλεκτρισμο σιγουρα και το αγχος και η φορτιση πυροδοτουν το προβλημα! Και εγω μετα το φαγητο εχω γλεντι χαχα ξεσαλωνει η καρδια μου τελειως!!!Αν και ειναι φλεβοκομβικη η αιτια ειναι το προβλημα οπως μου ειπαν!! Θα επισκεφτω ηλεκτροφυσιολογο συντομα θα σας στειλω νεα μου! Ευχαριστω να στε καλα ολοι μεσα απ τη καρδια μου!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

melpo1
Newbie Forum Runner

46 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/09/2012 :  21:05:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Aν οι συγκυρίες μου το επιτρέψουν θα ήταν μεγάλη χαρά για μένα να συναντήσω τους φίλους του φόρουμ. Tα προτεινόμενα μέρη με βολεύουν ειδικά νότια προάστια.

NikosS
Forum-Runner

93 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/09/2012 :  08:00:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Το οστρια στο Καλαμάκι που προτείνει ο fullstop είναι κοντύτερα στην Αθήνα, και ίσως βολεύει καλύτερα. Αν όμως, υπάρχουν συνοδοιπόροι απο όλο το λεκανοπέδιο, ας δηλώσουν συμμετοχή μαζί με πρόταση για σημείο συνάντησης. Επίσης, πιθανόν η συνάντηση να μπορούσε να γίνει και καθημερινή άν κάποιοι φεύγουν απο την Αθήνα το Σ/Κ.

xristos 31
Forum-Runner

68 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/09/2012 :  23:23:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
καλησπερα παιδια ευχομαι να ειστε ολοι καλα!
Ειμαι μεσα με μεγαλη χαρα αν οργανωσετε μια συναντηση δεν με πειραζει το που απλα δουλευω και σαββατα μεχρι 5 με 6 το απογευμα αν ειναι ευκολο να γινει μετα απο αυτες τις ωρες αν γινετε φυσικα!
Ευχομαι να γινει πργματικοτητα αυτη η συναντηση θα μας βοηθησει ολους!
καλο βραδυ!

mam2be
Newbie Forum Runner

39 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/09/2012 :  11:29:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα,

Και γώ θέλω να βρεθούμε όλοι όπως έχω πει και πιο πάνω, αλλά επειδή λόγω του μωρού δε πήγαμε διακοπές θα πάμε από το Σάββατο αυτό μέχρι και τις 23/9. Μετά όποτε θέλετε είμαι μέσα. Επειδή είναι μεγάλο το διάστημα που θα λείπω αν κανονίσετε να βρεθείτε εσείς εν τω μεταξύ δε πειράζει, θα βρεθούμε κάποια άλλη φορά. Εγώ επειδή είμαι σε άδεια μητρότητας δεν έχω κώλυμα στις μέρες και τις ώρες όποτε το κανονίσετε είμαι οκ.

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/09/2012 :  19:49:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπερα .Προτεινω να γινει μετα την.επιστροφη της mam και να δωσουμε χρονο και για αλλες συμμετοχες που πιθανον δεν εχουν επισκευθει το φορουμ αυτο τον καιρο. Ελπιζω να ερθει και ο mcdemis ιδρυτης αυτου του ποστ .

καλο βραδυ

fullstop

melpo1
Newbie Forum Runner

46 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/09/2012 :  12:49:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Statusquo θέλω να σε ευχαριστήσω που μας μίλησες για τον κ. Πολ. Δηλαβέρη Tον επισκέφτηκα αναφέρθηκα στα δικά μου προβλήματα που όπως γνωρίζετε είναι δύσκολα.
Είναι αξιόλογος και ως επιστήμων και ως άνθρωπος. Με αυτήν την επίσκεψη έμαθα μία καινούργια θεραπεία που κανείς δεν μου είχε αναφέρει και θέλω να τον ευχαριστήσω και μέσα απο το φόρουμ
Πρόκειται για το cryoablation που γίνεται με μεγάλη επιτυχία στο Βέλγιο/P Brugada Medronic 27mm μέσα σε μιάμισυ ώρα εδώ γίνεται από τον κ. Θεοδωράκη.
΄Ισως αυτo το είδος κατάλυσης να έγινε στον Καπετάνιο και στην Blondie :
Αυτό το σύστημα γίνεται στις δύσκολες περιπτώσεις αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα παρακαλώ να μας ενημερώσει.
Πιστεύω και εγώ όπως ο Χρήστος οτι η συνάντηση αυτή θα μας βοηθήσει και ελπίζω όπως ο fullstop να έρθει και ο mcdemis ιδρυτης αυτού του ποστ

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/09/2012 :  16:30:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μελπω καλησπερα . Νομιζω οτι και ο στατους εκανε cryoablation . Ειναι μια μεθοδος αναλογη με το υψισυχνο ρευμα με την.διαφορα οτι ο καθετηρας κανει κρυοπηξια στο σημειο που θελει να καταλυσει .
Και οι δυο περιπτωσεις απ οτι εχω διαβασει εχουν τα καλα τους και τα κακα τους. Η κρυοπηξια θεωρειται ασφαλεστερη μεθοδος του ηψισυχνου ρευματος αλλα οχι το αποτελεσματικη . δηλ εχρι.λιγωτερα ποσοστα επιτυχιας .
Και γαι να το.πουμε πιο απλα και οι δυο περιπτωσεις καυτηριαζουν την σαρκα ειτε με ρευμα ειτε παγωνοντας το οπως κανουν δερματολογοι και μευτηρες.
Αν εχω καπου κανει λαθος σ αυτα που διαβασα ενημερωστε με .
Περιμενω και εγω να τα πουμε απο κοντα και περιμενουμε συμμετοχες

fullstop

statusquo
Advanced Forum-Runner

280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/09/2012 :  16:07:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Melpo1
χαιρομαι που ειδες τον κ.Δηλαβερη στο Ιπποκρατειο.Οντως προκειται για αριστο επιστημονα και στην πορεια ανακαλυψα πως ειναι και αριστος χαρακτηρας.

Fullstop
σου γραφω ο,τι ακριβως αναφερει το συμπερασματικο χαρτι της επεμβασης ablation που εκανα 4/11/11 στο Ιπποκρατειο (με μεχρι τωρα αριστα αποτελεσματα) :
κυκληρης απομονωση πλευμονικων φλεβων με καθοδηγηση με καθετηρα Lasso και ηλεκτροανατομικη χαρτογραφηση (Carto). Χορηγηση RF ABLATION με καθετηρα ψυχομενου ακρου. χορηγηση υψισυχνου ρευματος και σε θεση γαγγλιων του παρασυμπαθητικου (για το τελευταιο εχω αναφερθει προσφατα).

επαναλαμβανω οτι την ημερα της επεμβασης, στην ομαδα του κ. Δηλαβερη ηταν και ενας απο την ομαδα Pappone και ενας θητευσας στο Μπορντω.

rowergr
Senior Forum-Runner

854 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/09/2012 :  18:15:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ποιες εξετάσεις μπορεί να κάνει κάποιος για να διαπιστώσει αν έχει πρόβλημα;Το υπερηχογράφημα ή το τεστ κοπώσεως μπορούν να ανιχνεύσουν το πρόβλημα;Είχα την εντύπωση οτί μετά από πολύ κουραστικές προπονήσεις πέρυσι,περίοδο πανελληνίου πρωταθλήματος,η καρδιά μου χτυπούσε άναρχα.Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάνει ούτε καν καρδιογράφημα 2 χρόνια τώρα.Υπάρχει η περίπτωση να μην είναι τίποτα ή να είναι αποτέλεσμα του άγχους και της πίεσης εκείνης της περιόδου.Όπως και να χει πρέπει να κάνω ένα τσεκ απ.Υπόψιν,το οικονομικό είναι ένα θέμα.Είμαι ασφαλισμένος αλλά τώρα οι γιατροί έχουν απεργία(για ΕΟΠΠΥ μιλάω).Τι καλύπτει το ταμείο,γνωρίζει κάποιος;

ΘέσηΑντίθεσηΣύνθεση

Πάνος

statusquo
Advanced Forum-Runner

280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/09/2012 :  09:12:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
rowergr

εδω ως επι το πλειστον γινεται αναφορα σε περιπτωσεις κολπικης μαρμαρυγης η οποια ειναι ενα απο τα ειδη αρρυθμιων.
ωστοσο ενα απλο καρδιογραφημα μπορει εκ του ασφαλους να διαγνωσει την κατασταση. καλη τυχη

NikosS
Forum-Runner

93 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/09/2012 :  16:13:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
rowergr,
Θα έπρεπε την ώρα που χτυπούσε άναρχα η καρδιά σου να κάνεις καρδιογράφημα. Εκει θα φαινόταν το είδος της αρρυθμίας. Αν πιστεύεις ότι ήταν αποτέλεσμα κούρασης, κάνε ένα test κοπώσεως (πάντα μετά από επίσκεψη σε καρδιολόγο). Σου εύχομαι το επεισόδιο που περιγράφεις να είναι το πρώτο και το τελευταίο συγχρόνως.
Οι υπόλοιποι, ας ξεκινήσουμε τη διαδικασία της συνάντησης. Τώρα που γύρισε η mam2be, ας ορίσει κάποιος ημέρα, ώρα και τόπο συνάντησης, και ας είναι και καθημερινή.

statusquo
Advanced Forum-Runner

280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/09/2012 :  16:50:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ειμαι μέσα για την συναντηση. καθημερινη ειναι ακομη καλυτερα.

rowergr
Senior Forum-Runner

854 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/09/2012 :  19:05:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ευχαριστώ τους φίλους.Ελπίζω να μην είναι τίποτα

ΘέσηΑντίθεσηΣύνθεση

Πάνος

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/09/2012 :  22:39:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπερα . Εγω μπορω καθε μερα και οτι ωρα κανονισετε. .

fullstop
Page: of 142 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000