Συγγραφέας |
Θέμα  |
mam2be
Newbie Forum Runner
39 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 05/11/2012 : 13:35:00
|
MARIAM09,
Καλησπέρα,
Διάβασα το Post σου και από ότι είδα είχες γράψει στο παρελθόν ότι υπέφερες από ταχυκαρδίες και αρρυθμίες. Επειδή και εγώ υποφέρω ακριβώς από τα ίδια και στην εγκυμοσύνη και εγώ αντεπεξήλθα μια χαρά (για την ακρίβεια είχα πολύ λιγότερες αρρυθμίες από τώρα),τι ακριβώς αρρυθμίες έχεις??
Θέλω να πω όταν λες αρρυθμίες εννοείς έκτακτακτοσυστολική αρρυθμία ή κάποιο άλλο είδος και από τι προέρχεται αν επιτρέπεται? Με την κατάλυση δηλαδή δεν θεραπεύτηκες πλήρως? Και αν όχι τότε πως μπορείς και τρέχεις δε σου δημιουργούνται αρρυθμίες εκείνη την ώρα? Από ότι καταλαβαίνω έχουμε την ίδια ηλικία αλλά εσύ πρέπει να έχεις πολύ μεγαλύτερο κουράγιο από εμένα.. Εμένα δυστυχώς με έχει πάρει από κάτω που έχω τόσες έκτακτες μέσα στη μέρα γιατί τις νιώθω έντονα..
Καλή επιτυχία τη Κυριακή! |
 |
|
MARIAM09
Forum-Runner

Greece
64 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 05/11/2012 : 20:46:19
|
Ρε παιδιά χιλια ευχαριστώ, με συγκινειτε με οσα γράφετε, για να πω την αλήθεια μόλις πήρα το οκ απο την καρδιολόγο μου, ενημέρωσα πρώτα την Ειρήνη μου (igi)και την Κική (Karla) και αμέσως μετά εγραψα στο forum απευθυνόμενη σε ολους εσας με το ίδιο προβλημα, δεν σας γνωρίζω αλλά εχω τις ίδιες ανησυχίες και προβληματισμους γιατι και εγω έχω υποβληθει σε ablation. Δεν ξέρω αν θα τερματίσω, θα δώσω τον καλυτερο μου ευατό, αρκει να μην με προδώσει η καρδούλα μου, αν φοβαμαι; Πολυ, γιατι δεν ειμαι μόνη, εχω το κοριτσάκι μου, την Μαριάμ, αλλά αυτοι που με ξέρουν γνωρίζουν οτι ειναι όνειρο των τελευταίων ετων ο μαραθωνιος και θέλω να το κάνω και για όλους εσας, γιατι αν εγω διαβαζα οτι κάποιος με παρόμοιο ιστορικο το ειχε επιχειρήσει θα ενιωθα λίγο καλύτερα τις ώρες που η κουραστική αρρυθμία με ρίχνει σωματικά και ψυχικά. Δόξα το Θεό οπως προειπα ειμαι απο τους τυχερούς (μέχρι τώρα), χάρη βέβαια και στον κύριο Ευφραιμίδη γιατι την χειρίστηκε καλά την καρδούλα μου, θα τρέξω λοιπον και για αυτον, (ελπίζω μόνο να μην ξαναχρειαστει να τον συναντησω μετά απο τόσα χρόνια και αντι για το Καλλιμάρμαρο με οδηγησουν στον Ευαγγελισμο). Λοιπόν θα σας ενημερώσω για ολα, οταν επιστρέψω Κομοτηνή,mam2be δεν ξερω αν έχω μεγαλύτερο κουράγιο απο εσενα και εγω πέφτω ψυχολογικα πολλές φορες , αλλά όπως εχω πει παλαιοτερα ευχαριστώ τον Θεο γιατι υπάρχουν πολύ σοβαρότερα προβληματα, απο αυτο που εμεις αντιμετωπιζουμε, βέβαια κάθε κατάσταση ειναι διαφορετική και εγω μέχρι στιγμής ξαναλέω στάθηκα τυχερη λόγω καλής καταλυσης, γραψε μου το mail σου και θα σου γράψω αναλυτικά τι ακριβώς ειχα και σε τι εξατάσεις υποβλήθηκα.
O Θεός να φυλάει τα ποδαράκια μου. |
 |
|
fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 05/11/2012 : 22:42:22
|
ΜΑΡΙΑΜ MΜΠΡΑΒΟ . ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ . ΜΙΑ ΑΡΥΘΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΚ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ . ΜΑΡΙΑΜ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΩΡΑΩ . ΟΤΑΝ ΝΙΩΘΩ ΜΙΑ ΔΥΣΠΝΟΙΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝΩ ΡΥΘΜΟ . ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ .ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ; ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ; ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΥΑΙ ΟΙ ΑΡΥΘΜΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ; ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ . ΟΣΟ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
fullstop |
 |
|
mam2be
Newbie Forum Runner
39 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 06/11/2012 : 11:42:46
|
MariaM,
Eυχαριστώ για την απάντησή σου. Το mail μου είναι iaria333@hotmail.com, θα χαρώ να μιλήσουμε.
Και πάλι σου εύχομαι καλή επιτυχία και αφού σου έδωσε καρδιολόγος το οκ μη φοβάσαι, συνήθως αυτοί που παθαίνουν κάτι από άθληση είναι εκείνοι οι οποίοι δεν έχουν επισκεφθεί ποτέ καρδιολόγο. |
 |
|
MARIAM09
Forum-Runner

Greece
64 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 12/11/2012 : 19:12:18
|
Αγνωστοι φίλοι μου να σας ενημερώσω οτι τελικά καταφερα, τερμάτισα στον πρωτο μου μαραθώνιο, αφήνοντας πίσω αρρυθμίες και ταχυκαρδίες. Ηταν απο τις καλύτερες εμπειρίες, περασα τελεια, το απολαυσα, ετρεχα συντηρητικά για αυτο και δεν κουρασα την καρδούλα μου, για την ιστορια τερμάτισα σε 4:22 χαμογελαστη,δεν ήθελα να τελειωσει, η καλυτερη διαδρομη της ζωής μου μετα απο αυτη της εγκυμοσύνης, αυτο που ενιωσα δεν περιγράφεται με λέξεις, ευχαριστώ τον Θεο που με επετρεψε να το ζήσω και την καρδιολογο μου που μου εδωσε το οκ, να ειστε όλοι καλά, ετρεχα και για όλους εσας και ας μου ειστε άγνωστοι και φυσικά να ευχαριστώ την Ιgi (Ειρηνούλα) μου που με περιμενε στον τερματισμο με δάκρυα στα μάτια και την Κarla μου για το κουραγιο που μου έδωσε χωρις να το ξέρει. Μαmbe λογω πολυ δουλειας δεν καταφερα να σου στειλω μήνημα, απο αυριο θα επικοινωνησω ομως μαζι σου. Να ειστε ολοι καλα.
O Θεός να φυλάει τα ποδαράκια μου. |
 |
|
statusquo
Advanced Forum-Runner

280 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 13/11/2012 : 09:35:29
|
MARIAM09
ε ύ γ ε !! υγεία σε όλους |
 |
|
melpo1
Newbie Forum Runner
46 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 13/11/2012 : 11:50:23
|
MARIAMO9 Ο φετινός Μαραθώνιος υπήρξε πολύ οικείος γιατί ήσουν εκεί και προσπαθούσες. Συγχαρητήρια και σε άλλα με υγεία. Να σε χαίρεται η κορούλα σου και να την χαίρεσαι. Εύχομαι όλοι να είστε καλά.Χαιρετισμούς στην παρέα του ΄Οστρια! Υγεία σε όλο το φόρουμ. |
Edited by - melpo1 on 13/11/2012 12:04:06 |
 |
|
fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 13/11/2012 : 15:47:48
|
ΜΑΡΙΑΜ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΙΝΕΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ . ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ. ΣΤΑΤΟΥΣ ΦΙΛΕ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
fullstop |
 |
|
statusquo
Advanced Forum-Runner

280 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 14/11/2012 : 10:21:48
|
fullstop
καλημερα. οπως εγραψα και στο προσφατο παρελθον , δεν σκοπευω να "ξανακυλήσω" δοξα τω Θεό ειμαι μιά χαρα. το ιδιο ευχομαι και σε ολους |
 |
|
NikosS
Forum-Runner

93 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 14/11/2012 : 13:13:56
|
Αύριο κλείνω 18 μηνες απο το ablation. Σήμερα(14-11) επισκεφτηκα τον κ. Εφραιμίδη για εξέταση-καταγραφή πορείας. Ολα πάνε καλά. Συνεχίζω ε/1,5 χρόνο σε φλεβόκομβο, χωρίς καμμία φαρμακευτική υποστήριξη. Μίλησα με τον γιατρό μου για την συνέχεια, και αποφασίσαμε να προσγειωθώ στην ηλικία μου. Δηλαδή, μπάσκετ με συνομίληκούς μου, με λιγότερη ένταση, και κρασί-τσίπουρο μειωμένο όταν βρεθώ με καλή παρέα. Περιμένω την συμβουλή σας, για το πως μπορεί κάποιος να αντιμετωπίσει τον εφιάλτη-θρίλερ που ζούμε στην πατρίδα μας. Νοιώθω ότι είναι το μοναδικό πρόβλημα που θα μπορούσε να να με υποτροπιάσει. Επίσης, σε οποιαδήποτε υποτροπή θα περιμένω 2-3 ώρες γιατί είναι πιθανόν να υποχωρήσει χωρίς φάρμακα, και τέλος μπορεί να εμφανιστεί μια υποτροπή, και να μην ξαναεμφανιστει ποτέ (υπάρχει στατιστική πιθανότητα). Φίλε status, είμαι σίγουρος ότι είσαι σε αυτή την πιθανότητα, ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ. Fullstop, είχες δίκηο, η πορεία μου (με ένα ablation, η ΚΠ να γίνει ανάμνηση), παίζει με λιγότερο απο 40%. Μαριαμ09, συγχαρητήρια, keep running. Χαιρετισμούς στην παρέα του Οστρια. Υγεία σε όλους. |
 |
|
fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 14/11/2012 : 21:50:24
|
KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ . ΣΤΑΤΟΥΣ ΦΙΛΕ ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ . ΝΙΚΟ ΦΙΛΕ ΕΝΘΑΡΥΤΙΚΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΟΔΗΓΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΑΥΦΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ . ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΑΦΟΡΜΗ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΥΠΟΤΡΟΠΗ.ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΕΦΗΒΟΣ ΧΑΧΑ . ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΦΛΕΒΟΚΟΜΒΟ . ΕΚΛΕΙΣΑ 9 ΜΗΝΕΣ (ΡΕΚΟΡ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ) ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΥΘΜΟΝΟΡΜ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΡΥΘΜΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ .ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΜΗΝ ΜΕ ΜΑΤΙΑΣΩ ΧΑΧΑ
fullstop |
 |
|
statusquo
Advanced Forum-Runner

280 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 15/11/2012 : 15:16:49
|
NikosS όλα καλά φίλε , μην μασάς. ξεμπερδεψες και καλα θα κανεις να το πιστεψεις. οσο για μενα , ολα καλα. τωρα σε ο,τι αφορα την κατασταση στην χωρα και πως αυτη μπορει να μας επηρρεασει, η συμβουλη μου ειναι : προσαρμογη σε νεα δεδομενα. να κατεβασουμε ολοι τον πηχυ των αναγκων μας σε υποφερτα επιπεδα , να βρουμε παλαιους τροπους διασκεδασης που εκ των πραγματων θα μας φερουν και πιο κοντα.
fullstop πάντα τετοια να ακουμε απο σένα. οχι 9 μηνες , αλλα 509 μηνες νασαι χωρις ΚΜ. |
 |
|
xristos 31
Forum-Runner

68 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 16/11/2012 : 21:24:42
|
καλησπερα παιδια! Μυριαμ συγχρητηρια ημουν σιγουρος οτι θα τα καταφερνες!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ! Δημητρη χαιρομαι που εισαι καλα πρεπει να παραδεχτεις οτι ημουν απο τους πρωτους που σου ειπα οτι ηταν ενα τυχαιο γεγονος! Χαιρομαι που ειστε καλα γιατι μου δινετε ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ! Τα δικα μου νεα ειναι και αυτα καπως καλα εχω κρισης πολλη ηπιες και μικρης διαρκειας το μουλτακ απο οτι βλεπω κατι κανει δεν ειμαι ετοιμος να ξαναμπω χειρουργειο προς ωρας ειμαι(οχι τελειως καλα)καλυτερα απο πρωτα ειδομεν! καλο βραδυ σε ολους με πολλη αγαπη! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ! |
 |
|
xristos 31
Forum-Runner

68 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 16/11/2012 : 21:25:45
|
καλησπερα παιδια! Μυριαμ συγχρητηρια ημουν σιγουρος οτι θα τα καταφερνες!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ! Δημητρη χαιρομαι που εισαι καλα πρεπει να παραδεχτεις οτι ημουν απο τους πρωτους που σου ειπα οτι ηταν ενα τυχαιο γεγονος! Χαιρομαι που ειστε καλα γιατι μου δινετε ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ! Τα δικα μου νεα ειναι και αυτα καπως καλα εχω κρισης πολλη ηπιες και μικρης διαρκειας το μουλτακ απο οτι βλεπω κατι κανει δεν ειμαι ετοιμος να ξαναμπω χειρουργειο προς ωρας ειμαι(οχι τελειως καλα)καλυτερα απο πρωτα ειδομεν! καλο βραδυ σε ολους με πολλη αγαπη! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ! |
 |
|
fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 17/11/2012 : 20:06:44
|
Αγαπητοι φιλοι καλησπερα . Ψαχνοντας στο internet για θεραπειες κολπικης μαρμαρυγης βρηκα κατι πολυ σημαντικο που εχει σχεση με τις υποτροπες ασθενων που εχουν κανει ablation . Προκειται για την νεφρκη απονευρωση που βελτιωνει παρα πολυ τις επιπλοκες της κολπικης μαρμαρυγης αλλα και την πιεση σε οσους η πιεση δεν ρυθμιζεται με φαρμακα .μπορειται να διαβασετε σχετικα στο www.e-cardio.gr . Ανακοινωθηκε σε αμερικανικο περιοδικο τον 09/12 . Θυμαμαι οτι ο Σπαργιας ηλεκτροφυσιολογος που με απετρεψε προς το παρον να κανω ablation μου ειχε πει οτι ειναι σημαντικο η πιεση να ειναι σταθερα κατω του 12 . Αυτα τα νεωτερα καλο σαββατοκυριακο σε ολους
fullstop |
 |
|
Θέμα  |
|