Συγγραφέας |
Θέμα  |
billz
Newbie Forum Runner
Greece
20 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 13/12/2010 : 11:25:34
|
καλημερα σε ολους .θα ηθελα να γραψω κ εγω εδω για την κολπικη μαρμαρυγη που με ταλαιπωρει. |
 |
|
billz
Newbie Forum Runner
Greece
20 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 13/12/2010 : 11:59:27
|
μετα απο πολυ καιρο 3- 4 χρονια βρηκα τη εχω οταν με επιασε αρρυθμια και πηγα γρηγορα σ ενα κεντρο ιατρικο και εκανα καρδιογραφημα κατεγραψα τελικα ολο το περιστατικο.συμπερασμα μου λεει ο γιατρος εχεις -κοπλικη μαρμαρυγη-μενω μ......ας του λεω μα εχω κανει ολες τις εξετασεις χολτερ-κοπωσεως-τριπλεξ-το ενα το αλλο και ολα ειναι μια χαρα -μου λεει δεν εχει να κανει ειναι αυτονομο αυτο το πραγμα.μαλιστα λεω λοιπον τωρα τη κανουμε,ρωταω εναν γνωστο μου λεει να πας στο ωνασσειο θα σε στειλω σε καποιον λ..... αρρυθμιολογο,οκ λεω κλεινω το ραντεβου παω εκει =τοτε λοιπον ειχα κ αρκετες αρρυθμιες,με βλεπει ο γιατρος μου λεει ξεκιναμε τα φαρμακα -ρυθμονορμ σαλοσπιρ και παει λεγονταςδεν μου καναν τιποτα -ασε που ειχα ποιο πολλες αρρυθμιες -να κατι τηλεφωνα στον γιατρο να το ενα να το αλλο μ λεει -εισαγωγει για καυτηριασμο το σκεφτομαι οκ λεω μου λεει ξερω τι ειναι θα το λυσουμε μπαινω στο νοσοκομειο στο ωννασειο μου βαζουνε τα καλοδεια δυο σε καθε μηρο και ενα στην καρδια φτανουνε ολα στην καρδια μου λει δεν βρισκω τιποτα δεν θα σ κανω καυτηριασμο βγενεις κ συνεχιζουμε με φαρμακα 27-07-2007 αυτο οκ βγαινω κ εγω αφου περασα ολο αυτο 24 ωρες ακινησια τρυπημα γαζες με κολα δυνατη που λες κ θα σ ξεκολισουνε το δερμα + την παρακεντιση και λεο οκ να δουμε |
 |
|
billz
Newbie Forum Runner
Greece
20 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 13/12/2010 : 12:12:42
|
ξανα αρρυθμιες εντονες τον περνω τηλ παω απο εκει 80 ευρω το παντεβου ειχα παει κανα 10 αρια φορες μ λεει φαρμακα και αν δεν σ πιανουνε θα περνεις απο 2 οκ λεω τιποτα αυτη ι ιστορια μεχρι το γενναρη του 2008 μου λει εν το μεταξυ εβαζα χολτερ εγω εκανα καρδιογραφηματα και του τα πηγαινα οκ μου λεω τορα ειμαι σηγουρος ξερω τι ειναι θα κανουμε εισαγωγη 8-1-2008 ξανα στο ωννασειο ο βασιλης με την ιδια διαδικασια ε λοιπον εκει που ειμαι ξαπλωμενως στο χειρουργειω αφου μ προκαλουνε τεχνιτη αρρυθμια και λοιπα ξερετε οσοι το εχετε κανει τη μ λεει ξερεις δεν βρισκω τιποτα πωπωωωωω λεω τη μ λεει ο τυπος με δουλευει-μ λεει αν θελεις υπεγραψε εδω σε ενα χαρτι να καψω καπου που πιστευω εγω με 60 αν θυμαμαι καλα επιτυχια ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ του λεω οκ υπογραφω καιει μ λεει ΜΠΙΝΓΚΟ βγαινω απ το νοσοκομειο ε λοιπον σε λιγες μερες τα ιδια αρρυθμιες και δεν ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ μ τιποτα να εχω τρελαθει τον παιρνω τηλ του λεω ΕΤΣΙ Κ ΕΤΣΙ ΤΙΠΟΤΑ Τ ΛΕΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ κ τη μ λεει οκ παρε φαρμακα και κανονιζουμε ξανα εισαγωγη αλλα τωρα μ λεει (βασικα ειχα παει απο εκει στο γραφειο τ στο 2 οροφο)θα κανουμε τον αλλο καυτηριασμο τον βαρυ θα πρεπει να μιλησουμε να αποφασεισεις μ λει Κ ΤΟΥ ΛΕΩ ΟΚ ΜΙΛΑΜΕ ΘΑ Σ ΠΑΡΩε λοιπον δεν τον πηρα ποτε.ΜΑΚΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΤΕ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ Σ ΚΑΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ Κ ΓΝΩΣΤΟΥΣ |
 |
|
billz
Newbie Forum Runner
Greece
20 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 13/12/2010 : 12:31:10
|
λοιπον αποκτω εναν φιλο κ μ λεει η θα πας στο υγεια στον βασιλοπουλο η θα πας στο αττικον στην συμεωνιδου οκ λεω παω στην στην συμεωνιδου.παω εκει με ολα μ τα χαρτια χολτερ εξετασεις κ μ λεει αλλο εχεις κ αλλο σ κανανε τι ενοειτε λεω μ λεει εχεις κολπικη μαρμαρυγη και σ κανανε καταλυση βραδειας οδου -καταλυση δεματιου,εχω μεινειμ.....=αλλα την ειχα ψειλιαστει.=μ λεει τη φαρμακα περνεις λεω ρυμονορμ σαλοσπιρ και λοπσεσορ εχω παρει ,ΚΑΙ ΤΗ Μ ΛΕΕΙ ΠΕΤΑ ΤΑ και παρε TAMBOCOR 100mg mazi me TILDIEM 60mg ena kai ena m lei πρωι κ βραδυ και αν εχεις ενοχλεισεις παρε κ ενα ταμπκοκορ κ το μεσημερη ................ΣΩΘΗΚΑ ΠΑΙΔΙΑ σε μια εβδομαδα λεμε ημουνα περδικη ουτε αρρυθμιες ουτε τιποτα.πωπω ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ στο ωννασειο ουτε που μ προτινανε αυτα τα φαρμακα ουτε ΚΑΝ.λοιπον η αγωγη μ ακομη κ τωρα ειναι ΕΝΑ Κ ΕΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ TAMBOCOR +TILDIEM KAI ENA K ENA TO VRADU τωρα πλαον το βραδυ περνω μονο ταμποκορ χωρις τολδιεμ και καμια φορα περνω και ασπιρινηειμαι καλα.ευχομαι να βοηθησω πολλους ανθρωπους με αυτο το γραμμα θα το πω .οτι θελετε μην διστασετε παιδια ειμαι εδω ,οποτε περασαν τα χρονια 2 απο τοτε περιμενα και εγω τιν τεχνολογια να προχωρησει μιπως και κανω ablation και το λυσω τελειως τη γνωμη εχετε τη λετε εχει μεγαλο ποσοστω επιτυχιας?στον κυριο θεωδορακη λενε ειναι καλα τη λετε ευχαριστω και καλημερα
|
 |
|
MARIAM09
Forum-Runner

Greece
64 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 20/12/2010 : 11:38:38
|
Καλημέρα και απο εμένα.Το 2004 εισήχθει και εγώ στο νοσοκομείο με συμπτώματα ταχυκαρδίας αλλα και αρρυθμίας.Η κρισιμότητα της κατάστασης οδήγησε αμέσως στην διαδικασία του ablation.Η αντιμετώπιση και το ενδιαφέρον των γιατρών σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε θέμα ιατρικής μέριμνας ηταν άψογη,χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα.Μετά και το εξιτήριο απο τον Ευαγγελισμό,ακολουθησε περαιτέρω ιατρικός έλεγχος,λόγω ανησυχίας των γονιών μου και σε αλλους γιατρούς,τοσο στο Ωνάσειο,στην Θεσσαλονίκη,αλλά και στο εξωτερικό.Το κοινό συμπέρασμα όλων ηταν οτι οι γιατροι του Ευαγγελισμου λειτούργησαν με τον καλυτερο δυνατό τρόπο,αντιμετωπίζοντας άριστα το πρόβλημα.Εν κατακλείδι μετα απο 7 χρόνια είμαι δόξα τον Θεο μια χαρά,χωρίς πλέον φαρμακευτική περίθαλψη,τρέχω κάθε μέρα εως 15Km και το βασικότερο η καρδιά μου ανταπεξηλθε πολύ καλά στην περίοδο της εγκυμοσύνης η οποια και αποτελεί ενα κρίσιμο τεστ της καρδιακής λειτουργίας.Θεωρώ οτι στις μέρες μας η παραπάνω επέμβαση μπορεί να αντιμετωπιστεί πλήρως από κάθε σοβαρό και ικανό γιατρό.
O Θεός να φυλάει τα ποδαράκια μου. |
 |
|
Basilis.M.
Forum-Runner

Greece

59 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 20/12/2010 : 12:54:36
|
Τά γονιδια μαλλον....τι να πω. Εχω καπνισει ενα πλοιο στριφτα 30 χρονια τωρα....έχω σαβουρωσει κανα δυο ακομα απο τα χειρότερα φαγητα, είμαι στα 80 κιλα με 172 ύψος (εχασα 5 αυτο το διαστημα )φρουτα σαλατες δεν ήξερα τι ειναι, ειμαι στα 45 και προσφατα έκοψα το τσιγαρο, και την προηγουμενη βδομαδα εκανα το πρωτο τριπλεξ... Η γιατρος έμεινε κουτη, κολωνα ή γυναικα, 40 παλμους επιασα ξαπλα στην εξεταση. Κοιταγε και ξανακοιταγε το καρδιογραφημα και δεν το πιστευε. Ειδικα όταν ειπα πως πηγα στους αγωνες της New Balance μου το ξεκοψε με μια, γιατι το κανεις αυτο μου λεει? Δίκιο εχει απο την μερια της τι να της πω, την προσκαλεσα για τους επομενους αγωνες! Υγεία για όλον τον κοσμο.
Αρχη των παντων..........Ηρακλειτος |
 |
|
mcdemis
Forum-Runner

Greece

92 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 03/01/2011 : 01:13:27
|
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ-ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! πάνω απ' όλα εύχομαι υγεία σε όλους!!! Mariam μήπως θα μπορούσες να μας πείς αν με το ablation καυτηρίασες κάποιο(α) δεμάτιο(α) ή πνευμονικές φλεβες? πάλι καλά που κάποιοι θεραπεύονται πλήρως για να παίρνουμε θάρρος εμείς οι υπόλοιποι... billz δυστυχώς και εγώ όταν πήγα στο Ωνάσειο με κολπικη μαρμαρυγή (220 παλμούς) μου έλεγαν όλοι, "τώρα εδώ που ήρθες θα λύσεις το πρόβλημά σου, μην ανησυχείς".....αποτέλεσμα=μηδέν....όχι δεν μου έλυσαν το πρόβλημα αλλά την άλλη μέρα με πέταξαν έξω με ένα εξιτήριο και ένα ραντεβού για μετά από δέκα ημέρες όπου ο γιατρός μου είπε απλά "φίλε δεν έχεις τίποτα, όυτε συστηματικά φάρμακα να παίρνεις ρυθμονορμ κλπ παρά μόνο αν σε πιάσει μαρμαρυγή" (όλα αυτά πρίν το πρώτο ablation), με λίγα λόγια το κατά τα άλλα διάσημο καρδιοχειρουρχικό κέντρο της Ευρώπης δεν μπορεί να θεραπεύσει την μαρμαρυγή και την αρρυθμία και δεν φτάνει μόνο αυτό γιατί οκ είναι γνωστό ότι 100% θεραπεία δεν σου εγγυάται κανείς αλλά δεν σου δίνουν και εναλλακτικές φαρμακευτικές λύσεις όπως σου έκανε εσένα η κΣυμεωνίδου ώστε να ανακουφιστείς από τις ενοχλήσεις μέχρι και να μην έχεις καθόλου πρόβλημα όπως είπες δηλ κατά κάποιο τρόπο βρήκες την θεραπεία σου. Billz ήθελα να σου πώ ότι το TAMBOCOR το ξέρω γιατί το παίρνει μία θεία της γυναίκας μου που ζεί στο Chicago και έχει το ίδιο πρόβλημα εδώ και 20 χρόνια και με το tambocor είναι μια χαρά, μάλιστα όποτε έρχεται Ελλάδα συζυτάμε για αυτό το θέμα.Το θέμα είναι ότι σε κανά δυό γιατρούς που το είχα αναφέρει αν θυμάμαι καλά μου είχαν πεί ότι είναι επικίνδυνο φάρμακο όσων αφορά την δοσολογία που πρέπει να πάρεις και ενδείκνηται για συγκεκριμένες περιπτώσεις αλλά μιας και το ανέφερες θα ρωτήσω πάλι τον γιατρό μου γιατί και εγώ η φαρμακευτική αγωγή που ακολουθώ είναι ρυθμονόρμ (πρωί-βράδυ) και 1/4 lopressor (πρωί-βράδυ) αλλά κυρίως κατά την διάρκεια του ύπνου το βράδυ με πιάνει έντονη αρρυθμία παρά την φαρμακευτική αγωγή. Το θέμα είναι βέβαια να θεραπευτούμε και να μην παίρνουμε φάρμακα για το υπόλοιπο της ζωής μας...γιατί ποιος θέλει να χαπακόνεται κάθε μέρα? για αυτό τον λόγο σκεφτομαι και την περίπτωση του τρίτου ablation....αλλά άντε να το αποφασίσεις... Bill μεττά τα δύο ablation συνήθως λένε ότι οι πιθανότητες είναι ιδιαίτερα υψηλές για το τρίτο αλλά αυτό είναι κάπως σχετικό όπως αντιλαμβάνεσαι...όσων αφορά τον κΘεοδωράκη είναι άπό τα πολύ δυνατά ονόματα στον χώρο στο θέμα της μαρμαρυγής και θα στον συνιστούσα ανεπιφύλακτα τουλάχιστον μια γνώμη οπωσδήποτε να πάρεις καθώς και από τον κΚατσίβα. Bill θα σου στείλω και pm και αν γίνεται να επικοινωνήσουμε και τηλ αν γίνεται.... |
Edited by - mcdemis on 03/01/2011 01:35:51 |
 |
|
billz
Newbie Forum Runner
Greece
20 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 03/01/2011 : 09:59:11
|
καλημερα σε ολους καλη χρονια ευχομαι mariam εισαι εδω? |
 |
|
MARIAM09
Forum-Runner

Greece
64 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 03/01/2011 : 18:30:51
|
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ MCDEMIS.ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ABLATION ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ ΑΥΤΗ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣΑΙ.ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ,ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΕΙΣΗΛΘΑ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΗΤΑΝ Η ΕΞΗΣ:ΚΟΙΛΙΑΚΗ ΑΡΡΥΘΜΙΑ,ΚΟΙΛΙΑΚΗ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ,ΦΛΕΒΟΚΟΜΒΙΚΗ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΑΤΥΠΗ ΚΟΛΠΟΚΟΙΛΙΑΚΗ ΚΟΜΒΙΚΗ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΜΟΥ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ 2 ΑΒLATION ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΕΛΙΚΑ ΛΑΘΟΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΩ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΟΤΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΑΘΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΙΠΛΟΚΑ.
 |
|
mcdemis
Forum-Runner

Greece

92 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 03/01/2011 : 23:33:50
|
Καλη χρονια Mariam!!!! Δυστυχώς όπως πολύ σωστά είπες δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα , είναι λαβυρινθος το θέμα αρρυθμια-ταχυκαρδια και έχει πολλές παραμέτρους. Από ότι καταλαβαίνω από την περιγραφή που έκανες όντως υπάρχει κάποια διάφορα ανάμεσα στην περίπτωση σου και την δική μου χωρίς να είμαι σίγουρος βέβαια, γιατί διαφορετικά θα ήμουν γιατρός . Είναι πολύ ευχαριστο και ενθαρυντικο ότι είχες επιτυχία με το πρωτο ablation. Να είσαι σίγουρη ότι πολλοί θα θελήσουν να τους κατατοπισεις για το θέμα αυτό. Δυστυχώς πέρα απο το ότι πρέπει ο γιατρός που κάνει το ablation να είναι πολυ έμπειρος παίζει μεγάλο ρόλο και ο παράγοντας τύχη ανάλογα βέβαια την περίπτωση. Χρονια πολλα και πάλι και περαστικά στην κορούλα σου....μάλλον θα χρειαστω κάποιες περισσότερες πληροφορίες κάποια στιγμή μπας και βγάλω τελικά καμία άκρη οπότε θα σου ξαναγραψω..... |
 |
|
maza
Advanced Forum-Runner

323 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 04/01/2011 : 09:28:12
|
Αγαπητοί φίλοι καλή χρονιά και υγεία εύχομαι σε όλους σας. Παρακολουθώ το θέμα αυτό με κομμένη την ανάσα γιατί μπορεί να μην έχω το πρόβλημα σας αλλά με απασχολούν διάφορα θέματα με την καρδιά μου. Θα ήθελα να ξέρω αν τρέχετε και κατά πόσο σας έχει επηρεάσει στις αθλητικές σας δραστηριότητες . Ευχαριστώ
|
 |
|
MARIAM09
Forum-Runner

Greece
64 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 04/01/2011 : 09:28:25
|
Καλημέρα mcdemis,ευχαριστώ για τις ευχές,όποτε θες είμαι στην διάθεση σου για περισσότερες λεπτομέρειες.Τελικά ετσί όπως τα περιγράφεις,θα αρχίσω να πιστεύω οτι πράγματι ήμουν τυχερή μέσα στην ατυχία μου.Βασικά να σου πω την αληθεια θεωρώ οτι η τύχη μου βασίζεται στους καλούς γιατρούς που ανέλαβαν την περιθαλψή μου.Θυμάμαι από την πρώτη κιολας ημέρα νοσηλείας μου την άψογη στάση των γιατρών και φυσικα κατα την διάρκεια του ablation (6ώρες) την επιμονή τους ωστε να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικα το πρόβλημα μου.Και οπως προανέφερα οταν αργότερα επισκέφτηκα και κάποιους άλλους ¨επώνυμους¨ γιατρούς η κοινή παρατήρηση όλων αφορούσε την καλή ¨δουλειά¨ που έγινε στον ευαγγελισμό.Αν ξαναχρειαστεί να επαναληφθεί η διαδικασία του ablation,κατι το οποίο απεύχομαι αλλά ξέρω οτι μπορεί να συμβεί,νομίζω οτι στους ίδιους γιατρούς θα απευθυνθώ.Μέσα απο την ψυχή μου σου εύχομαι το καλύτερο γιατί ξέρω οτι το να ζεις καθημερινά παρέα με μια αρρυθμία ή ταχυκαρδία ειναι ιδιαίτερα ψυχοφθόρο και εξαντλητικό.Α και κάτι άλλο να μάθεις οπωσδήποτε kitesurfing(είδα το προφίλ σου για να δω το όνομα σου) γιατί σύμφωνα με τον αντρα μου και τον αδερφό μου οι οποίοι και ασχολούνται με το συγκεκριμένο σπορ είναι φανταστική η αίσθηση που σου προσφέρει(τίποτα βέβαια δεν συγκρίνεται με το τρέξιμο).
 |
|
MARIAM09
Forum-Runner

Greece
64 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 04/01/2011 : 09:38:36
|
Καλημέρα Μaza,εγω προσωπικά τρέχω 6φορές την βδομάδα μέχρι και 15Km την ημέρα,με στόχο να τα αυξήσω σταδιακά.Το τρέξιμο μεχρι στιγμής μονο καλό μου κάνει,βέβαια προσέχω τους σφυγμούς μου και με την βοήθεια κατά διαστήματα,ενος holter και της καρδιολόγου μου ελέγχω καλύτερα την κατάσταση.Ελπίζω να μην αντιμετωπίσω στο μέλλον προβλημα γιατι το τρέξιμο ειναι για μένα ο καλύτερος γιατρός και το πιο αποτελεσματικό φαρμακο.
Edited by - MARIAM09 on 04/01/2011 11:09:23 |
 |
|
maza
Advanced Forum-Runner

323 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 04/01/2011 : 13:49:14
|
Να είσαι καλά Μαριαμ09. Εγώ έχω θέμα με την πίεση και σε τελευταίο έλεγχο πριν τις γιορτές σε καινούργιο τσαμπέ γιατρό (med system)φρίκαρα γιατί μου είπε πως έχω υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια και πρέπει να κόψω το τρέξιμο μαχαίρι. Μου έκανε υπέρηχο μου έβαλε και holter ρυθμού αλλά αυτό δεν έδειξε κάτι. Τεστ κοπώσεως όλα τέλεια. Το έψαξα στο internet και είδα ότι δεν είχα τίποτα από τα άλλα που θα έπρεπε να έχω σαν συμπτώματα. Τελικά πήγα σε ιδικό και μου ξαναέκανε τριπλεξ και αυτός δεν βρήκε καμία υπερτροφία και τέλος πάντων κάποιο πρήξιμο στην αριστερή κοιλία είναι σίγουρα από την πίεση. Καταλαβαίνεις τι έπαθα. Πάντως και εγώ από τότε τρέχω με απόλυτο σεβασμό στους σφυγμούς και προσπαθώ για λίγο καιρό να μην ξεπερνάω τα αερόβια επίπεδα. Όταν μπλέξεις με γιατρούς είναι πάντα βέβαιο ότι θα δεις πολλούς μέχρι να κατασταλάξεις στο τι έχεις. ΥΓ Το kite τέλειο. Κάνω πολλά χρόνια αλλά από τότε που άρχισα το συστηματικό τρέξιμο το παράτησα .
|
 |
|
mcdemis
Forum-Runner

Greece

92 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 05/01/2011 : 00:01:59
|
Ευχαριστώ πολύ Mariam οπωσδήποτε θα μιλήσουμε. Maza από ότι διάβασες τα τελευταία 10΄χρόνια περίπου ταλαιπωρούμαι με το πρόβλημα αλλά τα τελευταία 3 χρόνια πολύ έντονα τόσο που σταμάτησα κάθε αθλητική δραστηριότητα κάτι το οποίο μου έχει στοιχίσει πιο πολύ από όλα.Πρέπει να σου πώ όμως ότι πρίν δεν με ειχε επηρεάσει πουθενά συμβουλευόμενος πάντα και τους γιατρούς οι οποίοι μου έλεγαν αερόβια άσκηση όση θές.Επιπλέον είναι γεγονός ότι πάρα μα πάρα πολές φορές που με έπιανε αρρυθμία-ταχυπαλμία πήγαινα γυμναστήριο ή για τρέξιμο και μετά παιρνούσε, κάτι το οποίο εξηγείται ιατρικά ότι συμβαίνει (τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση).Όμως όπως έγραψα παραπάνω τα τελευταία 3 χρόνια έγιναν τόσο έντονες οι ενοχλήσεις που με έριξαν πάααααρα πολύ ψυχολογικά με αποτέλεσμα να φτάσω να μην θέλω πια να κάνω τίποτα, αφού πολλές φορές παιρνούσαν και 3 ή 4 ημέρες που δεν είχα κοιμηθεί παρά μόνο πολύ λίγες ώρες εξαιτίας των ενοχλήσεων ή π.χ. μπορεί να είχα κάνει ασταμάτητα 5-6 ώρες σκι χωρίς την παραμικρή ενόχληση αλλά όταν σταματούσα μετά από κανά μισάωρο άρχιζαν τα όργανα και μου χαλούσε όλη την διάθεση με αποτέλεσμα την επόμενη φορά που ήθελα να πάω σκεπτόμενος τι μπορεί να μου συμβεί πήγαινα με μαύρη καρδιά ή ακόμα δεν πήγαινα και καθόλου, άστα να πάνε δλδ, δεν είχα διάθεση για Τ Ι Π Ο Τ Α.....(Όλος τυχαίως σήμερα παιδιά ξεκίνησα σιγά σιγά πάλι το γυμναστηριάκι μου-μετά από 3 χρόνια).Εν κατακλείδι θέλω να πώ ότι η αερόβια άσκηση είναι ότι καλύτερο για κάποιον που αντιμετωπίζει τέτοια θέματα συμβουλευόμενος όμως ΠΑΝΤΑ τον γιατρό παιδιά γιατί κάθε περίπτωση μπορεί να κρύβει κάποια ιδιαιτερότητα. Όσο για το Kite ή το windsurfing που μου αρέσει εξίσου το έχω αναβάλει εξαιτίας του προβλήματος αλλά που θα πάει.....? |
Edited by - mcdemis on 05/01/2011 00:04:55 |
 |
|
Θέμα  |
|