Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 αρρυθμία - ηλεκτροφυσιολογική μελέτη - ablation
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 142

statusquo
Advanced Forum-Runner

280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/05/2014 :  10:55:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μιά ζεστή καλημέρα σε όλους σας και ιδιαίτερα στον Fullstop που του εύχομαι μόνον τα καλύτερα απο δω και εμπρός.
Νικόλα & Χρήστο , εύχομαι νάστε γεροί

keep on rocking
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

magia34
Newbie Forum Runner

27 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/05/2014 :  01:11:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
γεια και απο μενα ενα μηνα ακριβως μετα το ablation και νιωθω οτι ξαναγεννηθηκα ειμαι τελειως καλα χωρις καμια αρρυθμια και φυσικα χωρις καθολου φαρμακα!!!!!!!!!!καμια ενοχληση !!!!!!!!!τις 2πρωτες εβδομαδες ειχα κατι σαν εκτακτες εβλεπα στα ονειρα μου οτι παθαινα εμφραγμα μαλλον επειδη κατα την χορηγηση τη αδρεναλινης ενιωσα την καρδια μου να φτανει στα ορια της και με επιασε ενας τρομος!!!αυτο καταγραφηκε στο υποσυνειδητο και στον υπνο μου πεταγομουν.τωρα ομως μη με ματιασω ειμαι καλαααααααααααα!!!δε νιωθω εκτακτες ουτε ζαλη ουτε αδυναμια δε φοβαμαι να κανω οτιδηποτε!!!ανεκτιμητη η υγεια μας αδερφια!!!!!!!!πολυ ευχαριστημενη απο τον ευαγγελισμοκαι απο τον γιατρο μου τον Κων.ΛΕΤΣΑ εξαιρετικος και γιατρος και ανθρωπος!!!!ζοεκ κατα την γνωμη να τον δεις να σου πει και αυτος τι βλεπει και αν δε σου αρεσει πηγαινε αλλου ομως δεν εχεις να χασεις κατι!!!!εγω εχω να πω τα καλυτερα!!!ευχομαι ολα να πανε καλα!!!αγαπημενε μου fullstop ολα κρινονται εκ του αποτελεσματος και μεχρι στιγμης αυτο μπορω να δω και κρινω!!η ζωη μου αλλαξε αυτο ειναι αρκετο!!!

Edited by - magia34 on 15/05/2014 01:17:43

eleni.p
Newbie Forum Runner

29 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/05/2014 :  11:09:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τελεια Μαγια χαιρομαι για σενα πολυ !!!!παντως αυτο που περιγραφεις με την αδρεναλινη φρικιαστικο ειναι ο μεγαλυτερος μου φοβος

NikosS
Forum-Runner

93 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/05/2014 :  18:51:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Χαιρετώ τους καλόκαρδους με τις ευαισθησίες τους.
Αύριο (16-5) σβήνω κεράκια. Κλείνω 3 χρόνια απο το ablation, χωρίς Κ.Μ., ενω συνεχίζω να ζώ έντονα [δουλειά, stress, στεναχώρια και αγωνία για το καθημερινό θρίλλερ που ζούμε σε αυτήν την χώρα, ψάχνω διέξοδο στο μπάσκετ (κάνοντας υπερβάσεις για την ηλικία μου), και πίνω κρασί-τσίπουρο με καλή παρέα]. Με ευκαιρία αυτά τα γενέθλια εύχομαι ολοψυχα σε όλους υγεία.
Μάγια, χάρηκα πολύ που όλα πήγαν καλά και εμαι σίγουρος ότι οι αρρυθμίες σου θα γίνουν παρελθόν. Χάρηκα επίσης, που βρήκες στους γιατρούς του Ευαγγελισμού όλα όσα γράφω εδώ και τρία χρόνια στο forum. Είναι συνδυασμός άψογης ιατρικής-ανθρώπινης συμπεριφοράς και απόλυτα θετικού αποτελέσματος. Σε προτρέπω να συνεχίσεις να γράφεις τις εμπειρίες σου στο forum, και να δίνεις κουράγιο, που και εσύ(όπως και εγώ) πήραμε απο το forum.
Fullstop, άν εμείς με τις αρρυθμίες μας ανεβήκαμε το λόφο του Στρέφη, εσυ ανέβηκες τον Ολυμπο. Θέλω να σε συγχαρώ γιατί μετά την περιπέτεια που είχες, δεν καταθέτεις μόνο ευαίσθητη αλλά και μεγάλη καρδιά, συνεχίζοντας να δίνεις συμβουλές-κουράγιο στο forum.
Μαμά του forum, status-manager, χρηστάρα-ψυχάρα γράφτε νέα σας.
Αγάντα......

zoek
Newbie Forum Runner

46 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/05/2014 :  22:17:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα σε όλους και από μένα Magia εύχομαι ολόψυχα όχι μονο να μην εμφανίσεις άλλες αρρυθμίες αλλά και να σβηστούν από την μνήμη σου όλα τα άσχημα της επέμβασης. Ο χρόνος σε αυτά είναι ο καλύτερος γιατρός. Μπράβο και σε σένα Νίκο ενθαρρύνετε πραγματικά κόσμο. Βρε παιδιά εγώ είμαι λιγάκι στενοχωρημένη. Είχα σήμερα απογευματινο ραντεβού με τον κ. Εφραιμίδη. Δεν με εξέτασε, απλά είδε τις εξετασεις που έχω κάνει μου είπε οκ ablation 70% επιτυχία και έφυγα. Εντάξει νομίζω ότι ο άνθρωπος κάνει ότι μπορεί σε αυτές τις συνθήκες που επικρατούν στα δημόσια νοσοκομεία το ξέρω ότι πνίγεται στη δουλειά αλλά ρε παιδιά νομίζω ότι με ξεπέταξε. Στην ουσία πλήρωσα 48 ευρώ για να μου πει τι λένε οι εξετάσεις που είχα και να μου πει δύο λογια για την επέμβαση. Είμαι υπερβολική? Και αν είναι ετσι και στην επέμβαση? Γρήγορος επειδή θα έχει και άλλες δεν ξέρω πόσες επεμβάσεις? Πολύ προβληματίστηκα και απογοητεύτηκα. Ο Λέτσας δεν είναι μαζί του? Εχει νόημα να πάω και σε αυτόν? Εδώ ο ένας λέει ότι έχω παροξυσμική κολπική μαρμαρυγή ο άλλος πτερυγισμό ο άλλος κολπική ταχυκαρδία... Ελεος

statusquo
Advanced Forum-Runner

280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/05/2014 :  09:46:28  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
NikosS & Magia34 ,

ζειτε, εσεις μας οδηγειτε !!
πολλα ΜΠΡΑΒΟ και στους 2σας.
Εγω τελευταια εχω πεθανει στα ταξίδια (ο Νικος γνωριζει) και παρολα αυτα, ολα μια χαρα.
Fullstop παρε δυναμεις για να μπορεσουμε να βρεθουμε οπως ειπαμε.

ναστε ολοι καλα

keep on rocking

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/05/2014 :  17:42:17  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
γεια σας!zoek δεν γνωριζω τους γιατρους που λες παρα μονο ακουστα.και γω που το εκανα στον κ θεωδορακη καπως ετσι ηταν.θυμαμαι στην πρωτη επισκεψη μου εβγαλε καρδιογραφημα μια νοσοκομα και μετα με ακροαστηκε εκεινος εφοσον μου πηραν την πιεση. μετα πηγαμε στο γραφειο του και μου ειπε καλο ειναι να γινει το ablation μου ειπε για τα ποσοστα επιτυχιας αυτα.η αληθεια ειναι οτι δεν φευγεις και τοσο ικανοποιημενος μετα απο αυτο γιατι εσυ πας με σκοπο να μαθεις, να σε ρωτησει πραγματα γενικα να γινει μια συζητηση για το ολο θεμα και αυτο δεν το βλεπεις.απο την αλλη η φημη που εχουν αυτοι οι γιατροι που αναφερονται στο forum ειναι οι καλυτεροι που εχουμε στην χωρα μας.οποτε ας μην ζηταμε περισσοτερα παρα μονο απο αυτον τον επιστημονα να μας κανει καλα αυτο ειναι το ζητουμενο!

kapetanios1
Newbie Forum Runner

8 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/05/2014 :  12:54:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αναφορά προς Ναυτιλλομένους

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Συμπλήρωσα ένα χρόνο μετά το τελευταίο ablation (βλ.σελ 73) και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
1) κανένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής
2) είμαι ελεύθερος από κάθε φαρμακευτική αντιαρρυθμική και αντιπυκτική αγωγή
3)όλα τα δομικά στοιχεία της καρδιάς μου επανήλθαν εντός των φυσιολογικών ορίων.
4) αισθάνομαι θαυμάσια και πιστεύω ότι οποιαδήποτε αρρυθμία και ταχυκαρδία έχει γίνει παρελθόν.

Εύχομαι υγεία σε όλους.

statusquo
Advanced Forum-Runner

280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/05/2014 :  10:56:44  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
kapetanios1

μπράβο Νίκο ειναι τουλάχιστον ελπιδοφόρο αυτό που περιγράφεις.
ελπίζω να έδωσες τις σχετικές πληροφορίες στον φίλο μας απο την Πάτρα.

ευχομαι σε σενα αλλα και σε όλους μας , ναναι μια αναμνηση κακή

keep on rocking

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/05/2014 :  15:36:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ,ΜΑΓΙΑΣ. ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΤΥΧΙΑ ΟΠΟΥ ΕΠΕΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΚΤΥΠΗΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΕΡΝΟ . ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ BYPASS ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ . ΤΟ ΤΡΙΠΛΕΞ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΛΝΤΕΡ ΡΥΘΜΟΥ . ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΩ ΕΝΑ ΑΝΚΟΡΟΝ ΚΑΙ 3 ΤΙΛΝΤΙΕΜ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ . ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΑΠΟ ΠΕΝΙΚΙΛΛΙΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΒΗΧΑ . ΤΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΩ ΜΕ ΑΝΤΙΑΣΘΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΛΛΕΡΓΙΚΑ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ Ο ΒΗΧΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟ . ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ ΜΕ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΟ ΣΤΡΕΣΣ (ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΩΡΑ). ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ,ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΠΟΥΖΟΚΑΛΩΔΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣ . ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΧΛΜ . ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΜΠΛΕΣΙΟΝ . Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΚΟΛΠΟΣ ΕΙΝΑΙ 44 ΧΙΛ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ 38 ΧΙΛ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ Η ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΕΠΙΣΗΣ .
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ.
ΝΙΚΟ ΦΙΛΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΜΕ . ΠΑΡΕ ΣΤΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΚΑΙ ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ

fullstop

statusquo
Advanced Forum-Runner

280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/05/2014 :  09:19:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Fullstop
το εχω γραψει και παλαιοτερα. αυτα που προσφατα αντιμετωπισες ειναι "παιδικη χαρα" μπροστα σε αυτα που περασες (bypass etc). ολα ειναι αντιμετωπισιμα και αλλωστε ειπαμε : εισαι οδοστρωτηρας και δεν σε πιανουν κατι τετοια.
οσο για το καφεδακι , μεσα ειμαι (αρκει να προλαβουμε) διοτι με βλεπω τελος Ιουλιου να επιστρεφω στην αρχοντικη Πατρα.

keep on rocking

zoek
Newbie Forum Runner

46 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/05/2014 :  07:11:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μπράβο καπετάνιε εύχομαι να μην ξανασχοληθείς με το θέμα παρά μόνο από εδώ μέσα για να γράφεις και να ενθαρρύνεις όλους εμάς!!
Fullstop περαστικά και πάλι περαστκά!! Όσο για το αλλεργικό βήχα θα πω την ταπεινή μου εμπειρία από τον γιό μου που έχει ένα ήπιο άσθμα. Ο βήχας του χειροτέρευε όταν δεν ήταν πολύ καθαρή η μύτη του και έτσι ανέπνεε από το στόμα. Επίσης το γάλα πάντα όταν είχε κρίση ασθματος του προξενούσε εμετό. Καλή υπομονή όλα θα περάσουν!!
Όσο για μένα λέω να κάνω τελικά το περιβόητο ablation μέσα με τέλη ιουνίου στο Ντυναν. Θα δείξει...

NikosS
Forum-Runner

93 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/05/2014 :  22:55:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Χαιρετω τους καλόκαρδους με τις ευαισθησίες τους.
Οπως έγραψα, στις 16-5 εκλεισα 3 χρόνια απο το ablation. Την περασμένη εβδομάδα (22-5), είχα προγραμματισμένο ραντεβού στον Ευαγγελισμό λόγω τριετίας. Μου έβαλαν holter ρυθμού ε/24 ώρες, τα αποτελέσματα του οποίου ήταν απόλυτα φυσιολογικά. Ο Εφραιμίδης μου εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την πορεία της υγείας μου, και πιστεύει ότι οι πιθανότητες να ξαναεμφανιστεί η ΚΜ είναι πλέον περιορισμένες. Ενα άλλο ενδιαφέρον που πρέπει να γράψω, είναι ότι η ομάδα του Ευαγγελισμού κάνει πλέον καθημερινά 2-3 ablation. Αυτό είναι αποτέλεσμα της φήμης και της εμπιστοσύνης των ασθενών που έχει κερδίσει με υπεύθυνη και σωστή δουλειά. Ο μεγάλος αριθμός επεμβάσεων απο την άλλη, θα οδηγήσει την ομάδα σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα επιτυχίας, καθώς η διαφορά των κορυφαίων κέντρων του εξωτερικού με τα Ελληνικά ήταν ότι στο Bordeaux π.χ. γίνονται αρκετά ablation καθημερινά, ενώ στην Ελλάδα κάποιες δεκάδες το χρόνο ανά κέντρο. Πιστεύω να αντιλαμβάνεστε όλοι την σημασία της πρακτικής εξάσκησης (προπόνηση λέγεται στον αθλητισμό), αν κάποιος θέλει να γίνει καλύτερος.
Fullstop, όρισε χρόνο συνάντησης για καφέ πρίν ξαναγίνει κάτοικος Πάτρας ο Status. Χαιρετώ και εύχομαι υγεία σε όλους.
Αγάντα......

statusquo
Advanced Forum-Runner

280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/05/2014 :  09:09:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
NikosS
Εσύ κατω απο κανονικες συνθήκες εχεις πιά άλλο ρόλο εδώ μέσα : μια καλημέρα και καταθεση των εμπειριων σου. το λεω αυτό διοτι ειναι πασιφανες οτι ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΝΙΚΟΛΑ απλα δεν το πιστευεις ακομη.

φιλε, πραγματικά χαιρομαι που υπαρχουν καποιοι οι οποιοι μεσω της διαδικασιας ablation απαλλαχθηκαν οριστικά και μεσα σε αυτους εισαι και εσυ.
Fullstop
ελπιζω να πηγαινουν ολα ΜΟΝΟΝ καλυτερα για σενα απο δω και μπρος.

Εγω, μια χαρα so far , δεδομενου οτι εδω και πανω απο 1 μηνα δεν παιρνω τιποτα σχετικο για αντιμετωπιση ΚΜ (ουτε 1 ρυθμονορμ). καποιες εκτακτες που και που και thats all.

keep on rocking

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/06/2014 :  14:18:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΦΕ .
ΤΕΤΑΡΤΗ 4/6 ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΣΛΟΥΠ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΣΤΡΙΑ

ΥΓΕΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ

fullstop
Page: of 142 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000