Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 Σύνδρομο κοιλιακών -προσαγωγών
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 11

davosa
Forum-Runner

109 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/05/2017 :  13:42:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αν συνεχίσεις λίγο ακόμη θα σου βγάλουνε και καρκίνο! Σε εμένα 4 μήνες δεν μπορούν να μου βρουν τι έχω στο πέλμα ! Και μάλιστα τώρα με έστειλαν για μαγνητική!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/05/2017 :  13:48:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by andrianak

Μετά από άπειρες εξετάσεις σε ειδικούς και απόκλιση διάφορων ασθενειών έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι όλα μοιάζουνε μεταξύ τους. Άρα πως θα ξεχωρήσεις μια πάθηση τόσο έυκολα για να ακολουθήσεις και την κατάλληλη θεραπεία; O τελευταίος που με είδε ήταν νευρολόγος ελέγξαμε με ηλεκτρομυογράφημα ποια νεύρα πιέζονται κι αν πιέζονται εξέταση που βγήκε καθαρή. Με έστειλε να κάνω μαγνητική πυέλου η οποία και αυτή βγήκε καθαρή και τώρα θέλει να κοιτάξει και το ενδεχόμενο αν έχω σκλήρυνση κατα πλάκας και να με βάλει να κάνω μαγνητική εγκεφάλου κτλ και εννοείτε δεν θα κάνω τπτ απο όλα αυτά γιατί πιστεύω είναι εντελός άσχετα με το πόνο που νιώθω και το πρόβλημα. Το τι έχω δεν το γνωρίζω το μόνο που ξέρω είναι δημιουργήθηκε μετά από πτώση στο έδαφος και ρωτώ μήπως μπορώ να κάνω κάποια ειδική γυμναστική, ασκήσεις που θα με βοηθήσουν διότι κανείς δεν βοήθησε μέχρι τώρα απο τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ, ευχαριστώ!

Προτείνω να κάνεις αυτά που σου λένε οι ειδικοί γιατροί και όχι ό,τι μπορεί να σου λέει ένα nickname σε ένα φόρουμ. Ειδικά τη μαγνητική εγκεφάλου, από τη στιγμή που σου είπαν να την κάνεις.

Edited by - Rigelian on 17/05/2017 13:48:50

spiros tsi
Forum-Runner

107 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/05/2017 :  01:32:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Bεβαιως και πρεπει να κανεις μαγνητικη εγκεφαλου αφου χτυπησες το ποδι σου γιατι αυτο δημιουργει ακαριαια σκληρυνση κατα πλακας.
Επισης να εξεταστεις για ΑΙDS,empola,νοσο των τρελλων αγελαδων,λευχαιμια ,γιατι εχεις παθει και διαστρεμμα ποδοκνημικης που ειναι η βασικη αιτια των προηγουμενων παθησεων.
Αγαπητε Riggelian σου ευχομαι ελικρινα να μη χρειαστει να πας ποτε σε γιατρο που χρειαζεται χρηματα.

andrianak
Forum-Runner

80 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/06/2017 :  12:59:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πήγα σε άλλο γιατρό από τους καλύτερους όπως μου έχουνε πει νευρολόγους, ο ίδιος αφού με εξέτασε και είδε ένα σωρό εξετάσεις που έκανα μου είπε ότι τα συμπτώματα μου είναι παράξενα (πόνος σε γλουτούς, στη λεκάνη και δεξί πόδι κοντά στον προσαγωγό). Με ρώτησε αν έκανα mri θωρακικής μοίρας, του είπα ότι μου έκαναν οσφυθωρακικής μοίρας και του το έδειξα. Μου είπε αυτό δεν περιλαμβάνει βασικά πράγματα που ίσως θα φενόντουσαν αν έκανα μόνο στη θωρακική όπως κάποιο σχετική βλάβη απο τον νωτιαίο μυελό. Μου είπε να το κάνω για να αποκλίσω όλο το κομάτι περι εξετάσεων, του απάντησα αν κάνω και είναι καθαρή και αυτή τότε τι γίνεται και μου απάντησε δεν ξέρω, δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο. Δεν έκανα την εξέταση δεν ξέρω αν θα την κάνω και ποτέ. Αν ψάξεις στο ιντερνετ θα βρεις ένα σωρό ασθένειες με όμοια συμπτώματα. Κι επειδή ο πόνος στους γλουτούς χειροτερεύει σκέφτηκα μήπως είναι κανένα εσωτερικό αιμάτωμα που προκλήθηκε παλαιότερα και δεν είναι ορατό στην μαγνητική και χρειάζεται ακτινογραφία λεκάνης. Δεν θέλω να κάνω άλλες εξετάσεις ο κάθε γιατρός θα σου μιλήσει ανάλογα με την ειδικότητα του λύση δεν θα σου βρει γιατί δεν ξέρει ίσως να βρω απο μόνη τη λύση τελικά ίσως πάλι όχι...

andrianak
Forum-Runner

80 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/06/2017 :  13:02:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Να συμπληρώσω κάτι ακόμα έχω παρατηρήσει όταν είμαι στον υπολογιστή και γράφω αρκετή ώρα οι πόνοι αυξάνονται κάπως

Alexo
Newbie Forum Runner

1 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/01/2018 :  20:35:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα, σας ειναι εύκολο να μου πειτε με ποιον γιατρο και φυσιοθεραπευτη καταφέρατε να ξεπερασετε το σύνδρομο?

Peter L
Senior Forum-Runner

697 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/01/2019 :  00:38:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by field

Έχω διαγνωσθεί με σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών και ψάχνω τηλέφωνο του Κουλουβάρη Παναγιώτη και αυτό που βρίσκω στο ίντερνετ δεν είναι δικό του! Ξέρει κάποιος το τηλέφωνο του;

Γνωρίζω τον Παναγιώτη Κουλουβαρδη και όχι κουλουβαρη. Το mail μου είναι p.loudos@gmail.com μπορώ να σου το δώσω

ForestLover
Newbie Forum Runner

9 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/03/2020 :  20:41:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Επαναφέρω το θέμα,διότι μετά από 7,5 μήνες νιώθω πόνο στην βουβωνική περιοχή.Ήμουνα στο γυμναστήριο και ένιωσα πόνο στους κοιλιακούς,μετά από άσκηση στην τροχαλία με τεντωμένα χέρια.Ήμουνα σε προετοιμασία μαραθωνίου. Άυγουστο πέρισυ. Ο γιατρός είπε σύνδρομο προέρχεται από τους κοιλιακούς,θα περάσει με γιόγκα.Ακόμα νιώθω πόνο.Όχι όταν κάνω κοιλιακούς απλά μετά από περπάτημα μετά από λίγο τρέξιμο όταν δοκίμασα κ.τλ.Του το μετέφερα και μου είπε έχει σχεδόν περάσει και κάνε και ποδήλατο.Ποια είναι η γνώμη σας?

Deorum
Moderator

Greece
7285 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/03/2020 :  21:25:17  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Το "νιώθω πόνο" είναι πολύ γενικό.
Πότε τον νιώθεις? Απλά το νιώθεις, (πχ ένα τσίμπιμα) αλλά δεν σε εμποδίσει να συνεχίσεις?
Και καθώς συνεχίζεις σε αφήνει?

ForestLover
Newbie Forum Runner

9 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/03/2020 :  12:01:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Με αφηνει δεν με ποναει κατα την ασκηση,απλά τωρα που αρχισα με περπατημα και λιγα βαρη,το πρωι για παραδειγμα,το απογευμα ποναει πολυ ηπια αλλα συνεχομενα στα πλαγια της κοιλιας,στο τοιχωμα.

ForestLover
Newbie Forum Runner

9 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/10/2022 :  15:56:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Υπάρχει φίλος δρομέας που έχει ξεπεράσει το πρόβλημα, μέσω της λαπαροσκοπικής μεθόδου?

VTRunner
Advanced Forum-Runner

Greece
256 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/10/2022 :  14:24:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by ForestLover

Υπάρχει φίλος δρομέας που έχει ξεπεράσει το πρόβλημα, μέσω της λαπαροσκοπικής μεθόδου?

Καλησπέρα φίλε,

είχα σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών στο παρελθόν το οποίο όμως αντιμετώπισα μόνο με φυσικοθεραπείες και ενδυνάμωση. Θα σου πρότεινα πρώτα να βρεις κάποιον που εμπιστεύεσαι σαν γιατρό και να βεβαιωθείς ότι είναι όντως σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών. Απο εκεί κι έπειτα αποφασίζεις εσύ πως θα το αντιμετωπίσεις κι αν πρέπει να πας σε επέμβαση ή με φυσικοθεραπείες κι ενδυνάμωση. Το πρόβλημα σε αυτό το σύνδρομο συνήθως είναι θέμα του προσαγωγού κι όχι του κοιλιακού.

Μιχάλης-VTRunner

ForestLover
Newbie Forum Runner

9 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/10/2022 :  18:23:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σε πέρασε τελείως η το αισθανεσαι ακόμα? Για ποσο το ειχες? Ευχαριστω για την απαντηση.

VTRunner
Advanced Forum-Runner

Greece
256 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/10/2022 :  20:53:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by ForestLover

Σε πέρασε τελείως η το αισθανεσαι ακόμα? Για ποσο το ειχες? Ευχαριστω για την απαντηση.

Αρχικά μου προέκυψε το 13 αρχες και προς το τέλος του χρόνου άρχισα θεραπείες και ουσιαστικά περίπου 6 μήνες μετά το τέλος των θεραπειών μου είχε φύγει τελείως αλλά με συνεχή ενδυνάμωση. Στο μαραθώνιο του 17 εγκατέλειψα γιατί ένιωθα ότι άρχιζε να βαραίνει το σημείο αυτό και δεν ήθελα να ξαναπεράσω τα ίδια. Μετά από αυτό δεν είχα πάλι κάποια ενόχληση αλλά φροντίζω να κάνω αρκετή ενδυνάμωση και να μην ανεβάζω χλμ απότομα.

Μιχάλης-VTRunner

Deorum
Moderator

Greece
7285 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/10/2022 :  12:22:36  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
1 χρόνο κράτησε περίπου το σύνδρομο. Μαμήθηκα στους κοιλιακούς κάθε λογής και είδους και έντασης. Όλοι αυτό μου είπαν. Μιλάω για χαμηλούς κοιλιακούς, ψαλιδάκια, κτλ, με φοαμ ρόλερ από πίσω να ανασηκώνεται η λεκάνη (και άρα η έκταση να είναι μεγαλύτερη) κτλ.
Μετά τους 7-8 μήνες, δεν με ενοχλούσε στο τρέξιμο, με ενοχλούσε την επόμενη μέρα το πρωί όταν ξύπναγα. Σαν ένα τσούξιμο, σαν ένα τράβηγμα στην ηβική σύμφηση ένα πράγμα.
Ακόμα και 1,5 χρόνο μετά έδινε τσιμπήματα, τα οποία ήταν εντελώς τυχαία. Μπορεί να ήταν πχ 2 μέρες μετά το τελευταίο τρέξιμο στο ξεκάρφωτο.
Μετά από 1 χρόνο ουσιαστικά δεν με εμπόδιζε ούτε με πόναγε ιδιαίτερα, απλα με "ξενέρωνε" γιατί το ένιωθα ότι ακόμα υπάρχει και φοβόμουν ότι αν αρχίσω να τρέχω πιο σοβαρά θα επιστρέψει.
Page: of 11 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000