Συγγραφέας |
Θέμα  |
Hermes
Elite Forum-Runner

Greece

2398 Δημοσιεύσεις |
|
Despixi
Advanced Forum-Runner

Greece

284 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 05/09/2013 : 23:46:02
|
ευχαριστώ για τους χάρτες Ερμή, με βοήθησες πολύ... θα σου γράψω εντυπώσεις όταν πάω... ελπίζω την Κυριακή.. |
 |
|
ANGEL1
Elite Forum-Runner

Greece

1089 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 06/09/2013 : 14:40:54
|
quote: Originally posted by Despixi
ευχαριστώ για τους χάρτες Ερμή, με βοήθησες πολύ... θα σου γράψω εντυπώσεις όταν πάω... ελπίζω την Κυριακή..
Σίγουρα θα το ευχαριστηθείς. |
 |
|
Despixi
Advanced Forum-Runner

Greece

284 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 08/09/2013 : 23:41:09
|
Σήμερα το πρωί ξεκίνησα από τον κήπο που τρέχω αρκετά συχνά και συνέχισα για Δ. Αρεοπαγίτου και Φιλοπάππου. Αν και κάπου μάλλον λοξοδρόμησα από την διαδρομή που περιγράφει ο Ερμής, ωστόσο η διαδρομή στου Φιλοπάππου ήταν όντως πολύ ωραία.. Το ευχαριστήθηκα γιατί ήταν νωρίς, γύρω στις 8, οπότε ούτε πολύ κόσμο είχε, ούτε πολλά αυτοκίνητα στους δρόμους και δεν σταματούσα και στα φανάρια, πράγμα που με ψιλοεκνευρίζει... Να είσαι καλά Ερμή, την επόμενη Κυριακή θα προσπαθήσω να την ξανακάνω...
|
 |
|
Hermes
Elite Forum-Runner

Greece

2398 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 11/09/2013 : 16:26:12
|
Σε ευχαριστώ πολύ Δέσποινα! Βασικά, το μοναδικό φανάρι στη διαδρομή όπως την κάνω εγω είναι εκείνο στους Στύλους Ο.Δ. Χαίρομαι που σου άρεσε!
[by the way, Παναγιώτης ονομάζομαι, το Ερμής είναι το δρομικό μου από το φτεροπόδαρο θεό (wishful thinking λέγεται)] |
 |
|
Despixi
Advanced Forum-Runner

Greece

284 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 11/09/2013 : 17:44:18
|
quote: Originally posted by Hermes
Σε ευχαριστώ πολύ Δέσποινα! Βασικά, το μοναδικό φανάρι στη διαδρομή όπως την κάνω εγω είναι εκείνο στους Στύλους Ο.Δ. Χαίρομαι που σου άρεσε!
[by the way, Παναγιώτης ονομάζομαι, το Ερμής είναι το δρομικό μου από το φτεροπόδαρο θεό (wishful thinking λέγεται)]
Αυτό το μοναδικό φανάρι εννοούσα Παναγιώτη κι εγώ.. εκ παραδρομής ο πληθυντικός.. το wishful thinking μ' άρεσε... μπορεί να σε ενοχλήσω για παρέα καμιά φορά... |
 |
|
ANGEL1
Elite Forum-Runner

Greece

1089 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 12/09/2013 : 09:22:16
|
Θα σας πετύχω την Κυριακή στου Φιλοπάππου; |
 |
|
Despixi
Advanced Forum-Runner

Greece

284 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 12/09/2013 : 12:20:57
|
quote: Originally posted by ANGEL1
Θα σας πετύχω την Κυριακή στου Φιλοπάππου;
Eγώ εκτός απροόπτου θα ξεκινήσω από τον κήπο και μετά για Φιλοπάππου, αλλά πρωί, κατά τις 8 λέω... αν θέλεις το κανονίζουμε.. |
 |
|
Hermes
Elite Forum-Runner

Greece

2398 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 12/09/2013 : 16:04:16
|
quote: Originally posted by Despixi
[by the way, Παναγιώτης ονομάζομαι, το Ερμής είναι το δρομικό μου από το φτεροπόδαρο θεό (wishful thinking λέγεται)]
Αυτό το μοναδικό φανάρι εννοούσα Παναγιώτη κι εγώ.. εκ παραδρομής ο πληθυντικός.. το wishful thinking μ' άρεσε... μπορεί να σε ενοχλήσω για παρέα καμιά φορά...
χαρά θα είναι - οχι ενόχληση! |
 |
|
Hermes
Elite Forum-Runner

Greece

2398 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 15/09/2013 : 22:42:10
|
Σκέφτομαι την επόμενη Κυριακή [22/9] να κατέβω το πρωϊ κατά τις 8.30 - 9.00.
|
 |
|
Despixi
Advanced Forum-Runner

Greece

284 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 16/09/2013 : 01:04:52
|
Σκέφτομαι την επόμενη Κυριακή [22/9] να κατέβω το πρωϊ κατά τις 8.30 - 9.00.
Έκανα σήμερα 4-5 χιλιόμετρα στον κήπο και μετά ανέβηκα Φιλοπάππου, βγήκα στο Αστεροσκοπείο, μετά πήγα από Αρχαία και Ρωμαική αγορά και μετά Θησείο στο σταθμό και επιστροφή από Α. Παύλου και Δ. αρεοπαγίτου και ξανά καμιά ώρα στον κήπο.. σύνολο 19 χλμ... γενικά την διαδρομή σου ακολουθώ, αλλά με ψιλοαποκλίσεις. Την άλλη Κυριακή θα τρέξω στο Χαλάνδρι στον αγώνα της Ρεματιάς και την επόμενη θα πάω στη Μάνη για το 25άρι του Βασιλάκου... πάντως κάποια Κυριακή θα σε πετύχω, δεν μπορεί. Λέω γενικά τις Κυριακές να κάνω αυτή τη διαδρομή.. καθημερινές όποτε βρίσκω χρόνο μόνο μέσα στον κήπο για καμιά 10αριά χλμ.
|
 |
|
mike07
Forum-Runner

195 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 02/12/2017 : 18:39:56
|
Παιδιά καλησπέρα. Ο δρόμος της "ξενοιτιάς" θα με βγάλει για λίγες ημέρες κοντά στην Αθήνα. Δεν είμαι απ την πρωτεύουσα και δεν γνωρίζω την ευρύτερη περιοχή. Απ ότι διαβάζω και απ όσο διακρίνω, ο συγκεκριμένος χώρος ενδείκνυται για προπονήσεις. Ο χώρος είναι διασφαλής; Αναγκαστικά θα κάνω τις προπονήσεις πρωϊνες, εκεί κύρω στις 7. Συνεπως θέλω να ξέρω αν θα τρέχω ασφαλής.
Ευχαριστώ προκαταβολικά. |
 |
|
papako
Senior Forum-Runner

Greece
689 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 02/12/2017 : 19:16:20
|
Ασφαλής απο αυτοκίνητα, είναι στο μεγαλύτερο μέρος. Που θα μένεις; μπορεί να υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές
________ Στέφανος |
 |
|
mike07
Forum-Runner

195 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 02/12/2017 : 19:31:35
|
Στέφανε σε ευχαριστώ για την απάντηση, τελικά θα μείνω σε ξενοδοχείο εκεί κοντά. Δεν έχω μεγάλη προπόνηση.
Εχυαρ |
 |
|
Θέμα  |
|