Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 All Forums
 Registration Rules and Policies Agreement
Privacy Statement for RunningNews.gr Forum

Εάν συμφωνείτε με τους όρους και προϋποθέσεις που αναφέρονται παρακάτω, πατήστε το κουμπί "Συμφωνώ". Αλλιώς, πατήστε το κουμπί "Άκυρο".

Προκειμένου να συμμετέχετε σε αυτό το forum, πρέπει να δώσετε ένα όνομα χρήστη, κωδικό και διεύθυνση e-mail. Ούτε οι διαχειριστές αυτού του forum, ούτε οι επιβλέποντες που συμμετέχουν, δεν είναι υπέυθυνοι για τις προσωπικές πρακτικές οποιουδήποτε εγγεργαμένου μέλους. Να θυμάστε ότι όλες οι πληροφορίες που βρίσκονται εδώ βρίσκονται σε δημόσια θέα, και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν αποφασίζετε να μοιραστείτε προσωπικά δεδομένα. όποιος χρήστης βρίσκει υλικό άλλου χρήστη το οποίο θεωρεί μη πρέπων τον παρακαλούμε να επικοινωνεί μαζί μας μέσω e-mail. Έχουμε τη συγκατάθεσή σας να διαγράφουμε ή να μεταβάλλουμε οτιδήποτε υποβάλεται από εσάς σε αυτά τα forum για οποιονδήποτε λόγο θεωρούμε ότι παραβιάζει τους κανόνες μας, είτε δηλώνεται ευθέως, είτε εμμέσως.

Αυτό το forum μπορεί να περιέχει συνδέσμους σε άλλα web site και αρχεία. Δεν ελέγχουμε το περιεχόμενο και δεν μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε για την ασφάλεια αυτών . Θα προσπαθούμε πάντως να αφαιρούμε ή να τροποποιούμε συνδέσμους σε υλικό που θεωρούμε επικύνδυνο ή απρεπές.

Για να συμμετάσχετε σε αυτό το forum πρέπει να έχετε ενεργοποιημένα τα Cookies στον Browser σας. Τα Cookies χρησιμοποιούνται για να κρατούν το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας επιτρέποντάς σας να συνδεθείτε, και είναι τελείως ακίνδυνα για τον υπολογιστή σας.

Για να συμμετάσχετε σε αυτό το forum πρέπει να έχετε μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίου (e-mail).Το e-mail σας είναι το μοναδικό αλλα απαραίτητο προσωπικό στοιχείο που είναι υποχρεωτικο για τη συμμετοχή σας στο Φόρουμ προκειμένου να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για θέματα του RunningNews.gr

Πατώντας το κουμπί "Συμφωνώ", συμφωνείτε πως εσείς, ο χρήστης, είστε πάνω από 13 χρονών και μας επιτρέπετε να επικοινωνούμε μαζί σας μέσω e-mail.Είστε υπεύθυνος για κάθε πληροφορία ή αρχείο υποβάλλετε με το όνομα χρήστη που θα χρησιμοποιείτε. Επίσης συμφωνείτε πως δεν θα χρησιμοποιήσετε υλικό που υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα και δε σας ανήκει . Κατά τη χρήση του forum, συμφωνείτε πως δεν θα χρησιμοποείτε επιθετικές, υβριστικές, απειλητικές φράσεις, ή φράσεις που παραβαίνουν το νόμο.

Εάν συμφωνείτε με τους κανόνες και προϋποθέσεις αυτής της συμφωνίας , και τηρείτε τα κριτήρια που αναφέρθηκαν, πατήστε το κουμπί "Συμφωνώ", αλλιώς πιέστε το κουμπί "Άκυρο".



Εάν έχετε απορίες για αυτή τη συμφωνία επικοινωνήστε με τον διαχειριστή στο: admin@runningnews.gr


RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000