Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Όλα τα Forums
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Ποιος θα μας προστατέψει από τους Αναρχικούς?

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμένος για να δημοσιεύσετε.
Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Screensize:
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Κατάσταση μορφοποίησης:
Μορφοποίηση: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Μήνυμα:

* HTML is OFF
* Forum Code είναι ενεργοποιημένος
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ
Deorum Δημοσιευτηκε - 03/12/2014 : 10:43:42
Επεισόδια με χημικά, οδοφράγματα και καμένα αυτοκίνητα, σημειώθηκαν στα Εξάρχεια μετά τη λήξη της πορείας αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό που πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης στο Κέντρο της Αθήνας περίπου 6.000-7.000 άτομα.

Μετά την ολοκλήρωση της πορείας, μεγάλη ομάδα διαδηλωτών κατευθύνθηκε προς τα Εξάρχεια.

Άγνωστοι αναποδογύρισαν τουλάχιστον τρία ΙΧ αυτοκίνητα τα οποία στη συνέχεια πυρπόλησαν σε στενά των Εξαρχείων. Στις φλόγες και μοτοσικλέτες.

Στην οδό Στουρνάρη πυρπολήθηκε ένα μικρό αστικό λεωφορείο του ΟΑΣΑ, το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως οδόφραγμα. Στο όχημα βρίσκονταν μόνο ο οδηγός, ο οποίος εγκατέλειψε εγκαίρως το όχημα, και αργά το βράδυ έδωσε κατάθεση για το περιστατικό.
15   ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ    (Πρώτα η πιο πρόσφατη)
xipolitos Posted - 12/12/2014 : 02:36:54
Οι ιπτάμενοι αναρχικοί και το πλυντήριο του ΑΝΤ1.

Μπορεί το απίστευτο σούπερ του ΑΝΤ1 «Επιθέσεις κατά των ΜΑΤ με παρκούρ στις ταράτσες των Εξαρχείων» να προκάλεσε ολόκληρη σειρά επιτυχημένων παρωδιών και χιουμοριστικών σχολίων (που θα βρείτε στο hashtag #iptamenoi_anarxikoi), όμως το πλήρες ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 δεν είναι καθόλου για γέλια. Το αντίθετο…

Δεν είναι μόνο ότι το «ρεπορτάζ» μετατρέπεται σε πλυντήριο δικαιολόγησης της αστυνομικής βίας και ασυδοσίας, προβάλλοντας ότι τα ΜΑΤ είχαν να αντιμετωπίσουν περίπου μια… στρατιά νίντζα.

Δεν είναι μόνο ότι ο δημοσιογράφος μεταφέρει όλη την προπαγάνδα της ηγεσίας της αστυνομίας και αυτό το παρουσιάζει ως «αποκλειστική είδηση».

Δεν είναι μόνο ότι περιγράφει ένα σκηνικό μάχης, με όλη την στρατιωτική ορολογία, σαν να πρόκειται για στρατιωτική επιχείρηση και για «ασύμμετρη απειλή» από την οποία μόνο η ΕΛΑΣ (και η λαοπρόβλητη ηγεσία της) μπορεί να σώσει τον ανυπεράσπιστο πολίτη.

Είναι πολύ περισσότερο ότι προετοιμάζει το έδαφος για (επερχόμενες;) «εκκαθαριστικές» επιχειρήσεις της αστυνομίας μέσα σε σπίτια στα Εξάρχεια, με την αιτιολογία της συνενοχής στις «ρίψεις μολότωφ από αέρος».

Με τα λόγια του ίδιου του δημοσιογράφου Γ. Καραϊβάζ (δελτίο ΑΝΤ1 7/12/2014): «η θερμική κάμερα από το ελικόπτερο της αστυνομίας αποκάλυψε την ύπαρξη ολόκληρου αερομεταφερόμενου τάγματος αναρχικών πάνω στις ταράτσες αρκετών πολυκατοικιών σε κεντρικούς δρόμους της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, η μοίρα αυτή των ιπτάμενων αλεξιπτωτιστών των κομάντο αναρχικών υπολογίστηκε σε περίπου 300 άτομα, που οργάνωσαν την αεράμυνα αέρους εδάφους έχοντας στην κατοχή τους εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες, όπως διατείνονται κάποιες αστυνομικές πηγές, μολότωφ.»

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος μιλά για συγκεκριμένες πολυκατοικίες: «Η πλειοψηφία των επιδρομέων από τον ουρανό είχαν καταλάβει τις ταράτσες της Σπ. Τρικούπη, Νοταρά, Α. Μεταξά». Ταυτόχρονα στην οθόνη εμφανίζονται (και στοχοποιούνται) οι αναφερόμενες πολυκατοικίες, και ο δημοσιογράφος μάς πληροφορεί ότι οι επικεφαλής της επιχείρησης είχαν δύο επιλογές: είτε να σηκώσουν ελικόπτερο με προβολέα για να στοχεύσουν τη «μοίρα» των αερομεταφερόμενων αναρχικών, είτε αφού «είχαν καταγράψει τις πολυκατοικίες με το μεγαλύτερο αριθμό των πελταστών των Εξαρχείων, να καταλάβουν εξ εφόδου τα υπερυψωμένα αυτά αμφιθέατρα της μάχης». Με απλά λόγια: να κάνουν ντου στις πολυκατοικίες των Εξαρχείων.

Σε άλλο ρεπορτάζ ιστοσελίδας, από τις ίδιες ως φαίνεται αστυνομικές πηγές, αναφέρεται: «Στέλεχος του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη προέβη σε μία πιο προχωρημένη δήλωση περί “συνενοχής κάποιων κατοίκων”, ένδειξη που πρέπει να αντιμετωπιστεί όπως είπε από την “οργανωμένη πολιτεία”».

Τα προανακρούσματα άλλωστε έχουν ήδη υπάρξει. Την Δευτέρα 17 Νοέμβρη, σύμφωνα με καταγγελίες των κατοίκων, τα ΜΑΤ κυνήγησαν τρεις νεαρούς την ώρα που έμπαιναν στο σπίτι τους στα Εξάρχεια. Θυμίζοντας τάγματα των SS, δεν δίστασαν να σπάσουν με κλωτσιές την πόρτα εισόδου και να ξυλοκοπήσουν τους ενοίκους, κυνηγώντας τους στις σκάλες και στο υπόγειο. Πρόκειται για την πολυκατοικία στην οποία διαμένει και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Μπόλαρη.

Η νέα επιχείρηση θα βασίζεται στη «συλλογική ενοχή του πληθυσμού» – μόνο που αυτό θυμίζει μάλλον τις εκκαθαρίσεις των Ναζί στην Κάνδανο και το Δίστομο. Όποιος παίρνει μέρος στο στήσιμο αυτής της αστυνομικής επιχείρησης, προφανώς και δεν θα ’πρεπε να αποκαλείται -ούτε για πλάκα- δημοσιογράφος!
http://unfollow.com.gr/web-only/15794-ant1
Savvas Posted - 11/12/2014 : 20:37:39
quote:
Originally posted by Rigelian

Ολοκλήρωσαν την αντικατάσταση των υδραυλικών της οικίας του Γ. Αλαφούζου οι εθελοντές φίλοι του Παναθηναϊκού

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο η αντικατάσταση των σωληνώσεων όλων των υδραυλικών εγκαταστάσεων της οικίας του προέδρου του Παναθηναϊκού και του ομίλου ΣΚΑΪ, Γιάννη Αλαφούζου από εθελοντές φίλους της ομάδας.

Περισσότεροι από 300 φίλοι του Παναθηναϊκού κάθε ηλικίας, βρέθηκαν τις τελευταίες δυο ημέρες στο σπίτι του επιχειρηματία, όπου με μεράκι φρόντισαν για την αλλαγή όλων των σωληνώσεων που παρουσίαζαν πρόβλημα. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και το καλοκαίρι του 2013, όταν οι φίλοι του «τριφυλιού» είχαν βάψει και καθαρίσει εθελοντικά το γήπεδο της Λεωφόρου. Έκτοτε, μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας κι όχι μόνο, έχουν βοηθήσει στο βάψιμο του σπιτιού του προέδρου του ΠΑΟ, στο κατέβασμα των χειμωνιάτικων της συζύγου του κ. Αλαφούζου, καθώς και στην αντικατάσταση του ρούτερ όταν αυτό χάλασε, το περασμένο Πάσχα.

Η διαδικασία αντικατάστασης των υδραυλικών ξεκίνησε από νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Οι εθελοντές χωρίστηκαν σε δυο ομάδες, με τη μια ομάδα να είναι επιφορτισμένη με την αφαίρεση των παλιών και χαλασμένων σωληνώσεων και την έτερη ομάδα με την τοποθέτηση νέων. Παρών ήταν φυσικά και ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος μάλιστα μοίραζε νερά, σάντουιτς και χυμούς στους παρευρισκόμενους, ευχαριστώντας τους θερμά για τη βοήθειά τους, ενώ λίγο μετά το πέρας των εργασιών έγραψε ευχαριστήριο μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, στο οποίο ανέφερε επί λέξει «Με συγκίνισε η βοήθεια σας. Πάμε τώρα όλη μαζί να αλάξουμε και τα υδραυβλικά των γάβρων που μας κλαίβουνε!!!!».

Το «Κουλούρι» βρέθηκε φυσικά στην οικία του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΠΑΕ και συνομίλησε με κάποιους από τους εθελοντές. «Τα λεφτά που γλίτωσε ο πρόεδρος από τους κλέφτες γαύρους υδραυλικούς μπορούν άνετα να πάνε σε ένα μηνιάτικο του Μπούρμπου», δήλωσε ο Γιώργος Μ., υπάλληλος βίντεο κλαμπ, με τον Τάσο Κ., ιδιωτικό υπάλληλο να συμπληρώνει «Η Παναθηναϊκή Συμμαχία ενωμένη μπορεί να πετύχει πολλά. Σήμερα είχα μαζί μου και το μικρό μου γιο, με την ελπίδα να αλλάζει τους σωλήνες του κυρίου Αλαφούζου για πολλά χρόνια ακόμα. Ήρθε η ώρα για τη νέα γενιά φιλάθλων να περάσει μπροστά».

Το επόμενο ραντεβού των φιλάθλων του Παναθηναϊκού ορίστηκε για τα Χριστούγεννα, όταν και θα στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο των γραφείων της ομάδας, με μπάλες και λαμπάκια τα οποία θα προσφέρουν αφιλοκερδώς οι ίδιοι.

http://www.tokoulouri.com/sports/volun_tears/





Κλαιω.... αλλα το κορυφαιο ειναι με τον Κομμουνιστη παππου.
xipolitos Posted - 11/12/2014 : 18:46:17
-Ελα κέντρο, τα σπάνε στη Σόλωνος.
-Σε ποιό ύψος;
-Στα 2.500 πόδια υπολογίζω.

Wolf Posted - 11/12/2014 : 17:29:30
Και προσοχή! Όχι παρκούρ πάνω στα έπιπλα και τους καναπέδες!!!

__________________________
Run Wolfieee!!!!Ruuuun!!!!
Deorum Posted - 11/12/2014 : 17:25:22
Κανένα πρόβλημα σύντροφε ξυπόλιτε, μόνο στο βάψιμο μην δω κανά σφυροδρέπανο στο τοίχο σας παρακαλώ, κολάζομαι με τέτοια πράγματα.
xipolitos Posted - 11/12/2014 : 17:06:24
quote:
Originally posted by Deorum

Ετνάξει αν είναι έτσι, παραχωρώ το σπίτι μου για κατάληψη. Βάζω και τα σουβλάκια, και τις πίτσες, free wifi, κτλ κτλ, αλλά να σας πω τον πόνο μου, ήρθε η ώρα που ένα βάψιμο το θέλει...
Αν βάλουμε όλοι μαζί ένα χεράκι δεν θα είναι τίποτα,

Σύντροφε Deorum έρχομαι ιπτάμενος..!
Rigelian Posted - 11/12/2014 : 16:59:57
Ολοκλήρωσαν την αντικατάσταση των υδραυλικών της οικίας του Γ. Αλαφούζου οι εθελοντές φίλοι του Παναθηναϊκού

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο η αντικατάσταση των σωληνώσεων όλων των υδραυλικών εγκαταστάσεων της οικίας του προέδρου του Παναθηναϊκού και του ομίλου ΣΚΑΪ, Γιάννη Αλαφούζου από εθελοντές φίλους της ομάδας.

Περισσότεροι από 300 φίλοι του Παναθηναϊκού κάθε ηλικίας, βρέθηκαν τις τελευταίες δυο ημέρες στο σπίτι του επιχειρηματία, όπου με μεράκι φρόντισαν για την αλλαγή όλων των σωληνώσεων που παρουσίαζαν πρόβλημα. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και το καλοκαίρι του 2013, όταν οι φίλοι του «τριφυλιού» είχαν βάψει και καθαρίσει εθελοντικά το γήπεδο της Λεωφόρου. Έκτοτε, μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας κι όχι μόνο, έχουν βοηθήσει στο βάψιμο του σπιτιού του προέδρου του ΠΑΟ, στο κατέβασμα των χειμωνιάτικων της συζύγου του κ. Αλαφούζου, καθώς και στην αντικατάσταση του ρούτερ όταν αυτό χάλασε, το περασμένο Πάσχα.

Η διαδικασία αντικατάστασης των υδραυλικών ξεκίνησε από νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Οι εθελοντές χωρίστηκαν σε δυο ομάδες, με τη μια ομάδα να είναι επιφορτισμένη με την αφαίρεση των παλιών και χαλασμένων σωληνώσεων και την έτερη ομάδα με την τοποθέτηση νέων. Παρών ήταν φυσικά και ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος μάλιστα μοίραζε νερά, σάντουιτς και χυμούς στους παρευρισκόμενους, ευχαριστώντας τους θερμά για τη βοήθειά τους, ενώ λίγο μετά το πέρας των εργασιών έγραψε ευχαριστήριο μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, στο οποίο ανέφερε επί λέξει «Με συγκίνισε η βοήθεια σας. Πάμε τώρα όλη μαζί να αλάξουμε και τα υδραυβλικά των γάβρων που μας κλαίβουνε!!!!».

Το «Κουλούρι» βρέθηκε φυσικά στην οικία του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΠΑΕ και συνομίλησε με κάποιους από τους εθελοντές. «Τα λεφτά που γλίτωσε ο πρόεδρος από τους κλέφτες γαύρους υδραυλικούς μπορούν άνετα να πάνε σε ένα μηνιάτικο του Μπούρμπου», δήλωσε ο Γιώργος Μ., υπάλληλος βίντεο κλαμπ, με τον Τάσο Κ., ιδιωτικό υπάλληλο να συμπληρώνει «Η Παναθηναϊκή Συμμαχία ενωμένη μπορεί να πετύχει πολλά. Σήμερα είχα μαζί μου και το μικρό μου γιο, με την ελπίδα να αλλάζει τους σωλήνες του κυρίου Αλαφούζου για πολλά χρόνια ακόμα. Ήρθε η ώρα για τη νέα γενιά φιλάθλων να περάσει μπροστά».

Το επόμενο ραντεβού των φιλάθλων του Παναθηναϊκού ορίστηκε για τα Χριστούγεννα, όταν και θα στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο των γραφείων της ομάδας, με μπάλες και λαμπάκια τα οποία θα προσφέρουν αφιλοκερδώς οι ίδιοι.

http://www.tokoulouri.com/sports/volun_tears/
Deorum Posted - 11/12/2014 : 16:49:22
quote:
Originally posted by Savvas

http://zografou.net/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%B6%CF%89%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%85-2/


DEORUMMMMMMMMMMMMMMMMM?



Ετνάξει αν είναι έτσι, παραχωρώ το σπίτι μου για κατάληψη. Βάζω και τα σουβλάκια, και τις πίτσες, free wifi, κτλ κτλ, αλλά να σας πω τον πόνο μου, ήρθε η ώρα που ένα βάψιμο το θέλει...
Αν βάλουμε όλοι μαζί ένα χεράκι δεν θα είναι τίποτα,
Fidelio Posted - 11/12/2014 : 16:44:42
EKTAKTO ANAKOINΩΘΕΝ

ALARM ALARM ALARM

https://www.youtube.com/watch?v=CNw7tnONE0Y










People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff
Savvas Posted - 11/12/2014 : 16:43:14
quote:
Originally posted by Rigelian

Σημαντικά μήτινγκ για δουλειά αναβάλλουν άλλη μια πρόβα πανκ ροκ συγκροτήματος

Στην απόφαση να ματαιώσουν ακόμη μια προγραμματισμένη πρόβα προχώρησαν πριν λίγη ώρα τα μέλη του αθηναϊκού πανκ ροκ μουσικού συγκροτήματος, «Αντικαπιταλιστική Αναρχία». Αιτία της νέας αναβολής αποτέλεσε για ακόμη μια φορά το βεβαρημένο επαγγελματικό πρόγραμμα των τεσσάρων φίλων που το απαρτίζουν, οι οποίοι και εργάζονται σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες.

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με τον τραγουδιστή της μπάντας ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την ματαίωση της αποψινής πρόβας, ο οποίος με απογοήτευση τόνισε: «Δυστυχώς για ακόμη μια φορά δεν καταφέραμε να συγκεντρωθούμε όλοι μαζί, παρά το γεγονός ότι είχαμε κλείσει το στούντιο εδώ και τρεις εβδομάδες. Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη, προέκυψε μια πολύ σημαντική τηλεδιάσκεψη στην εταιρεία με μεγάλο πελάτη απ' το εξωτερικό, μιλάμε για μια δουλειά εκατομμυρίων και αναγκάστηκα να ζητήσω να μεταθέσουμε την πρόβα. Είναι πολύ κρίμα γιατί είχα μόλις ολοκληρώσει τους στίχους ενός νέου κομματιού ενάντια στα αφεντικά και τον καπιταλισμό και θα ήθελα πολύ να δοκιμάσουμε να βρούμε μια ωραία μελωδία. Την επόμενη φορά, αν μας το επιτρέψουν οι δουλειές μας».

Όπως μας τόνισε ο 30χρονος υπάλληλος πολυεθνικής και λάτρης της μουσικής, η «Αντικαπιταλιστική Αναρχία» έχει να πραγματοποιήσει πρόβα από τον περασμένο Απρίλιο, ωστόσο δεν χάνει την αισιοδοξία του πως σύντομα θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν την ηχογράφηση του παρθενικού τους δίσκου «Ανυπακοή». Ακόμη, συμπλήρωσε πως είχαν δεχτεί πρόταση από γνωστό στέκι συναυλιών στα Εξάρχεια προκειμένου να πραγματοποιήσουν ζωντανή εμφάνιση το περασμένο Σάββατο ωστόσο όπως παραδέχτηκε «φοβηθήκαμε μήπως γίνουν μπάχαλα, ενώ είχαμε και πρωινό ξύπνημα την Κυριακή για να ολοκληρώσουμε κάτι δουλίτσες».

Το «Κουλούρι» θα παρακολουθεί με ενδιαφέρον το μέλλον του συγκροτήματος και θα σας ενημερώσει πρώτους σχετικά με το πότε θα κατορθώσουν να ολοκληρώσουν κάποια πρόβα.

http://www.tokoulouri.com/culture/stop_capitalism/





Εισαι μεγαλο Τρολ.
Savvas Posted - 11/12/2014 : 16:42:08
http://zografou.net/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%B6%CF%89%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%85-2/


DEORUMMMMMMMMMMMMMMMMM?
Rigelian Posted - 11/12/2014 : 15:07:19
Σημαντικά μήτινγκ για δουλειά αναβάλλουν άλλη μια πρόβα πανκ ροκ συγκροτήματος

Στην απόφαση να ματαιώσουν ακόμη μια προγραμματισμένη πρόβα προχώρησαν πριν λίγη ώρα τα μέλη του αθηναϊκού πανκ ροκ μουσικού συγκροτήματος, «Αντικαπιταλιστική Αναρχία». Αιτία της νέας αναβολής αποτέλεσε για ακόμη μια φορά το βεβαρημένο επαγγελματικό πρόγραμμα των τεσσάρων φίλων που το απαρτίζουν, οι οποίοι και εργάζονται σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες.

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με τον τραγουδιστή της μπάντας ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την ματαίωση της αποψινής πρόβας, ο οποίος με απογοήτευση τόνισε: «Δυστυχώς για ακόμη μια φορά δεν καταφέραμε να συγκεντρωθούμε όλοι μαζί, παρά το γεγονός ότι είχαμε κλείσει το στούντιο εδώ και τρεις εβδομάδες. Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη, προέκυψε μια πολύ σημαντική τηλεδιάσκεψη στην εταιρεία με μεγάλο πελάτη απ' το εξωτερικό, μιλάμε για μια δουλειά εκατομμυρίων και αναγκάστηκα να ζητήσω να μεταθέσουμε την πρόβα. Είναι πολύ κρίμα γιατί είχα μόλις ολοκληρώσει τους στίχους ενός νέου κομματιού ενάντια στα αφεντικά και τον καπιταλισμό και θα ήθελα πολύ να δοκιμάσουμε να βρούμε μια ωραία μελωδία. Την επόμενη φορά, αν μας το επιτρέψουν οι δουλειές μας».

Όπως μας τόνισε ο 30χρονος υπάλληλος πολυεθνικής και λάτρης της μουσικής, η «Αντικαπιταλιστική Αναρχία» έχει να πραγματοποιήσει πρόβα από τον περασμένο Απρίλιο, ωστόσο δεν χάνει την αισιοδοξία του πως σύντομα θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν την ηχογράφηση του παρθενικού τους δίσκου «Ανυπακοή». Ακόμη, συμπλήρωσε πως είχαν δεχτεί πρόταση από γνωστό στέκι συναυλιών στα Εξάρχεια προκειμένου να πραγματοποιήσουν ζωντανή εμφάνιση το περασμένο Σάββατο ωστόσο όπως παραδέχτηκε «φοβηθήκαμε μήπως γίνουν μπάχαλα, ενώ είχαμε και πρωινό ξύπνημα την Κυριακή για να ολοκληρώσουμε κάτι δουλίτσες».

Το «Κουλούρι» θα παρακολουθεί με ενδιαφέρον το μέλλον του συγκροτήματος και θα σας ενημερώσει πρώτους σχετικά με το πότε θα κατορθώσουν να ολοκληρώσουν κάποια πρόβα.

http://www.tokoulouri.com/culture/stop_capitalism/
big-blue Posted - 10/12/2014 : 18:30:55
quote:
Originally posted by Deorum
...Άλλωστε μόνος σου τα λες. Εδώ παλεύαμε ενα φόρουμ ολόκληρο να σε πείσουμε πως 25 βαθμοί για Νοέμβρη μηνα είναι ζεστή μέρα και ακατάλληλες συνθήκες και δεν ήθελες να το παραδεχτείς, αυτά που είναι και πιο σύνθετα; ...

΄

Βρες μου που είχε 25βαθμούς στον μαραθώνιο, γιατί κάθε φορά που το γράφεις βάζεις και 2-3 βαθμούς επιπλέον. Όπως το πας θα συζητάς για καύσωνα σε λίγο.
Είχε πολύ υγρασία, 25 βαθμούς δεν είχε.
[/quote]
Διάβασε τι έγραψα και τι απάντησες... Ότι να ναι...
Ευτυχώς που είναι πρόσφατη η συζήτηση και τη θυμόμαστε όλοι. Αρχίζω να πιστεύω πως υπάρχει πρόβλημα αντίληψης και όχι πως απλά έχεις μάθει να ζεις μέσα στο ψέμα, στην κωλοτούμπα και στην κόντρα έναντι στην κοινή λογική. Καταλαβαίνω πως οι εποχές είναι δύσκολες αλλά δες λίγο παραπάνω μέγκα και σκάι και θα βρεις περισσότερους να συμφωνούν μαζί σου σε σχέση με αυτό το φόρουμ όπου είμαστε όλοι σχεδόν αναρχοκομμουνισταί και παράλογοι
andrem Posted - 10/12/2014 : 17:54:56
........για τις σκηνες κατοχης που εκτυλισσονται 4 χρονια τωρα......
Συγνωμη ,για αυτες τις σκηνες κ για τους λογους που αυτες,αλλα κ αλλες τραγωδιες,συμβαινουν μηπως ,λεω μηπως ,καποιοι βγαινουμε κ διαμαρτυρωμαστε κ τρωμε χημικα κ ξυλο απο την αστυνομια 4 χρονια τωρα;;;;;
Ας ενημερωσει καποιος τον συγγραφεα του αρθρου κ οποιον αλλον ελειπε απο τη χωρα τα τελευταια 4,5 χρονια.
xipolitos Posted - 10/12/2014 : 15:32:22
Νίκη του Νίκου Ρωμανού και του κινήματος αλληλεγγύης!

RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000