Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Όλα τα Forums
 Διάφορα
 Πολιτισμός
 Aραβική κουλτούρα και πολυπολιτισμικότητα

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμένος για να δημοσιεύσετε.
Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Screensize:
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Κατάσταση μορφοποίησης:
Μορφοποίηση: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Μήνυμα:

* HTML is OFF
* Forum Code είναι ενεργοποιημένος
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ
kanivallos Δημοσιευτηκε - 14/01/2016 : 14:22:40
https://www.youtube.com/watch?v=G21V-80uBzM
15   ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ    (Πρώτα η πιο πρόσφατη)
sisi Posted - 07/02/2016 : 00:09:09
quote:
Originally posted by kanivallos

Αυτός που αδυνατεί (ή δε θέλει για τους δικούς του λόγους) να κατανοήσει ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (= μη δυνατότητα αφομοίωσης) πληθώρα ανθρωπίνου δυναμικού με διαφορετικές αντιλήψεις για την κοινωνία, το δίκαιο, τη θέση της γυναίκας κλπ, συσσωρεύεται σε Ευρωπαϊκό Κράτος, χρησιμοποιώντας προς όφελος του τις αξίες του δυτικού πολιτισμού (δυνατότητα ελεύθερης έκφρασης και δημοκρατίας-ισονομίας) αλλά μη αποδεχόμενο τις εύλογες απορρέουσες υποχρεώσεις φιλοξενίας του, είναι ή λοβοτομημένος ή χρήζει επειγόντως εγκεφαλογραφικής εξέτασης.
Ελπίζω οι λίαν ευαίσθητοι ανθρωπιστές του φόρουμ να μην γίνουν ποτέ οι ίδιοι ή οι οικογένειες τους θύματα αυτών που τόσο θερμά υποστηρίζουν. (όρα υστερόγραφο)

ΥΓ: Επειδή η ζωή είναι γένους θηλυκού (απρόβλεπτη) θα αναφέρω εν τάχει ένα περιστατικό:
Γείτονας μου, ιδιαιτέρως ευαισθητοποιημένος με τους ρομά και τα επιπλέον "δικαιώματα" τους που εμείς οι αστοί τους τα στερούμε, πηγαίνει το κοριτσάκι του στο Νοσοκομείο Παίδων για κάποιο περιστατικό και του κάνουν εισαγωγή.
Για κακή του τύχη (όπως μας εκμυστηρεύτηκε αργότερα) μένει σε δωμάτιο μαζί με νοσηλευόμενο ...ρομανάκι.
Τη συνέχεια δε νομίζω ότι χρειάζεται να σας την εξηγήσω. Πολυπληθής παρουσία των γύφτων (συγνώμη ρομά) στο δωμάτιο, φωνασκίες, όλοι τους φουλ στην καθαριότητα, προσεγμένη συμπεριφορά ...κλπ.
Μέσα σε 2 ώρες αλλαξοπίστησε!!

Ηθικό δίδαγμα: Δεν αρκεί να γράφω στο πληκτρολόγιο θεωρητικές αξίες "ανθρωπισμού" αν δεν τις αποδέχομαι πλήρως και με τις συνέπειες τους, ελλοχεύει κίνδυνος εξευτελισμού μου.




Σωστός!!!

Σίση
gianniss Posted - 06/02/2016 : 16:14:03
quote:
Originally posted by Nek2000

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/769250/otan-oi-ellines-itan-metanastes

Όποιος έχει όρεξη ας το διαβάσει



Το άρθρο με τον πίνακα παρακάτω παρουσιάζουν δύο
διαφορετικές πραγματικότητες
GLOU GLOU Posted - 06/02/2016 : 12:28:28
le vivre-ensemble n'a jamais marché, surtout avec nos amis musulmans, à bon entendeur...je vous souhaite une bonne journée
Bloom Posted - 05/02/2016 : 20:20:15
Η πηγή από όπου αντλείς τον πίνακά σου είναι αναξιόπιστη. Είναι φερέφωνο συγκεκριμένης κομματικής προπαγάνδας. Σου φαίνεται ασήμαντο; Αδυνατείς να παραθέσεις αμερικάνικα στοιχεία. Είναι "ε και"; Για να μαθαίνεις: το "ο τάδε μου το είπε και σας το μεταφέρω" είναι ο τρόπος που διαδίδονται οι αστικοί μύθοι (φαντάζομαι ξέρεις τη λέξη). Το γεγονός ότι χωρίς να κρίνεις δέχεσαι ότι γράφουν οι κυριακάτικες εφημερίδες δείχνει πως δεν είσαι και πρότυπο αυτοκατευθυνόμενου πολίτη...

Η γραμματοσειρά είναι λάθος, δεν σου απάντησα γιατί απλά δεν ασχολούμαι με ασόβαρα σχόλια. Και εκεί που παραπέμπεις, πάλι ένα φτηνιάρικο excelάκι έχει. Άνοιξε τα γκαβά σου πριν παραθέσεις τις πηγές σου.

Το μήνυμα που περνά υπογείως η έρευνα είναι αυτό που είπα. Το λένε ευθέως "στην Αμερική οι Έλληνες, όταν πήγαν κι αυτοί μετανάστες κάναν τα ίδια".Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται: ι μετανάστες είναι εγκληματίες, είναι αυτονόητο συμπέρασμα, το λένε οι στατιστικές, ιδού.

Όσο για το "λάθρο" σε εκείνο το σημείο γράφω όπως θα σου απαντούσαν ο ακροδεξιοί. Αν έμπαινες στον κόπο να διαβάσεις τι γράφουν οι άλλοι, θα καταλάβαινες πως είμαι πιο προοδευτικός από εσένα. Θα καταλάβαινες και πως ο Σπύρος Γεωργακόπουλος δεν "τα γράφει ωραία", αλλά κάνει κόπυ πέιστ (στη συγκεκριμένη περίπτωση).

Αλλά σα να έχεις δίκιο: γιατί να διαβάζουμε τους άλλους όταν δεν έχουμε σκοπό να αλλάξουμε γνώμη;
Nek2000 Posted - 05/02/2016 : 20:06:31
quote:
Originally posted by Bloom

Ο "Ιός" ήταν κλασσικό φερέφωνο πασοκικής προπαγάνδας εκείνα τα χρόνια.


E και; Άρα ο πινακας πάλι δεν στέκει; Σοβαρή απόδειξη

quote:
Originally posted by Bloom

Αμερικάνικες πηγές έχεις να παραθέσεις; Ή απλά καταπίνεις αμάσητο ότι κουτόχορτο σου σερβίρουν; Σου είπε ο "Ιός" "οι Αμερικάνοι λένε αυτό" και εσύ το κατάπιες γκλουπ.


Ενώ εσύ που κατάπιες ότι η γραμματοσειρά είναι λάθος...

quote:
Originally posted by Bloom
[brΚαι τέλος πάντων, τι αποδεικνύει η έρευνα αυτή; Ότι οι άνθρωποι όπου κι αν πάνε μετανάστες κάνουν εγκλήματα, ανεξαρτήτως εθνικότητας.


Λάθος. Αποδεικνύει ότι ανάμεσα σε όλους τους Ευρωπαίους μετανάστες, οι Έλληνες κατέχουν τα σκήπτρα της εγκληματικότητας, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά! (Για το 1929 πάντα)

quote:
Originally posted by Bloom
[br...έτσι και τώρα οι λάθρο.


Κασιδιάρη εσύ;





[/quote]
Bloom Posted - 05/02/2016 : 19:53:23
Άντε πάλι τα ίδια... Αυτό που "είπατε" είναι αναμασημα πασοκικής προπαγάνδας και στην ουσία του είναι νερό στο αυλάκι των χρυσαυγιτών.

Όπως και η συζήτηση περί "αραβικής κουλτούρας" είναι νερό στο αυλάκι κάθε συντηρητικού παλαιολιθικού μυαλού. Αν είναι δυνατόν, ολόκληρος ο Ισλαμικός Πολιτισμός να αξιολογείται από τις πράξεις του ISIS και μερικών ξαναμμένων, σεξουαλικά στερημένων μεταναστών.
Nek2000 Posted - 05/02/2016 : 19:39:59
Σπύρος Γεωργακόπουλος λέγεται και λείπει και ένα e
Γιώργο εννοείται ότι πρέπει να πάρεις μέτρα για οποιοδήποτε έγκλημα γίνεται από κάποιον ανεξαιρέτου χρώματος.
Ο τίτλος του θέματος όμως είναι "Aραβική κουλτούρα και πολυπολιτισμικότητα" και όχι εγκλήματα που γίνονται από Άραβες. Οπότε ούτε τα υπόλοιπα έχουν κάποια σχέση με το θέμα. Όπως και όταν μιλάς για ελληνική κουλτούρα δεν θα έβαζες μόνο τα εγκλήματα των Ελλήνων. Βλέπεις όμως ότι κάποιοι ενοχλήθηκαν πολύ επειδή είπαμε ότι και οι Έλληνες ήταν κακά παιδιά.
Bloom Posted - 05/02/2016 : 19:29:37
Ο "Ιός" ήταν κλασσικό φερέφωνο πασοκικής προπαγάνδας εκείνα τα χρόνια.

Αμερικάνικες πηγές έχεις να παραθέσεις; Ή απλά καταπίνεις αμάσητο ότι κουτόχορτο σου σερβίρουν; Σου είπε ο "Ιός" "οι Αμερικάνοι λένε αυτό" και εσύ το κατάπιες γκλουπ.

Και τέλος πάντων, τι αποδεικνύει η έρευνα αυτή; Ότι οι άνθρωποι όπου κι αν πάνε μετανάστες κάνουν εγκλήματα, ανεξαρτήτως εθνικότητας. Άρα, όταν οι ακροδεξιοί ωρύονται πως οι μετανάστες κάνουν εγκλήματα έχουν δίκιο, τους δικαιώνουν οι αριθμοί. Όπως έκαναν οι Έλληνες τότε παλιά στην Αμερική, έτσι και τώρα οι λάθρο. Το κατασκεύασμα αυτό του "Ιού" για να γράψει δήθεν κάτι καλό για τους μετανάστες, αποδέχεται την ιδέα ότι οι μετανάστες είναι εγκληματίες. Μάλιστα, επιχειρεί να την αποδείξει. Ο σκοπός του άρθρου όμως δεν ήταν να εκδηλώσει αγάπη προς τους μετανάστες - δεκάρα δεν έδιναν. Το ζήτημα ήταν να πουλήσουν την ιδέα πως η εγκληματικότητα των μεταναστών είναι φυσικό φαινόμενο, όπως είναι φυσικό φαινόμενο και μια βροχή, άρα δεν πρέπει να παραπονιέται κανείς. Το όλο ζήτημα εκείνα τα χρόνια για το σιμητικό πασοκ ήταν να αποκρύψουν την εγκληματικότητα, για την οποία δε σκόπευαν να κάνουν τίποτα. Η σωστή αστυνόμευση χρειαζόταν κονδύλια (και να πειθαρχηθούν οι συνδικαλιστές αστυνομικοί, που όμως ήταν πασοκτζήδες), όμως τα κονδύλια το πασόκ τα προόριζε για αλλού (για τις τσέπες τους).

Υ.Γ.: ο georgspyros δε γράφει τίποτα ωραία. Απλά κάνει copy-paste. Τέτοια γραφή, τέτοια ρητορική δεινότητα, τέτοιο ταλέντο στο ύφος, για να πω την αμαρτία μου, δε με εντυπωσιάζει.

Deorum Posted - 05/02/2016 : 19:28:07
λολ
axaxaxaxa

Δεν ξέρω πως ξεφύτρωσε αυτο παιδιά, δεν έχω καμία σχέση με αυτό το blog, εκτός αν είναι κάνας μακρινός ξάδερφος ή μπάρμπας που δεν τον ξέρω όμως!
Nek2000 Posted - 05/02/2016 : 19:11:05
@Bloom το «αναγωγή σε πληθυσμό 100.000 της ίδιας εθνικότητας» σου λέει κάτι;
Αυτό http://iospress.gr/mikro1998/mikro19980321.htm σου κάνει μήπως ή σου φταίει η γραμματοσειρά;
Μήπως αυτή https://parallhlografos.files.wordpress.com/2012/07/2.jpg?w=594&h=507 η γραμματοσειρά είναι καλύτερη;

Τα γράφει ωραία εδώ και ο γνωστός georgspyros
https://georgspyros.wordpress.com/2012/11/10/έλληνες-οι-αλβανοί-των-ηπα-κλεμμένο-απ
Deorum Posted - 05/02/2016 : 18:58:01
Βασικά στέκει δεν στέκει, τι σχέση έχει με το θέμα μας?
Ας δεχτούμε πως εμείς είμασταν οι χειρότεροι από όλους τους μετανάστες τις παγκόσμιας ιστορίας.
Πρέπει για προπατορικά αμαρτήματα να μην μπορούμε πούμε τίποτα για κανένα ή να πάρουμε μέτρα?
Bloom Posted - 05/02/2016 : 18:27:59
@Nek2000 ο πίνακας που παραθέτεις δε στέκει.

Κατ' αρχήν οι υποτίθεται "ξεβράκωτοι" μετανάστες Έλληνες είναι πρώτοι στα τροχαία, που δεν κολλάει. Δεύτερο, η πηγή υποτίθεται είναι η Ελευθεροτυπία του 1999, αλλά η γραμματοσειρά είναι η Arial του Excel. Η Ελευθεροτυπία δε χρησιμοποιούσε προγραμματάκια του κάθε φοιτητικού PC. Τρίτο, κοίτα λίγο ξανά τα νούμερα συνολικά: το 1930 η ιταλική μαφία χορομανούσε στην Αμερική, ήταν σωστό κράτος εν κράτει. ¨Ηταν τα χρόνια της δόξας ανθρώπων όπως ο Αλ Καπόνε. Δεν είναι δυνατό οι Έλληνες να ξεπερνούσαν σε εγκληματικότητα το οργανωμένο έγκλημα της Μαφίας. Είναι προφανές πως το πινακάκι είναι κατασκεύασμα του 21ου αιώνα και όχι του 1930.

Υ.Γ.: Ο κατασκευαστής του πίνακα "ξέχασε" τα εγκλήματα που σχετίζονται με την περιβόητη Ποτοαπαγόρευση (η οποία τελείωσε το 1933). Άλλη μία ένδειξη πως όποιος σκαρφίστηκε τον πίνακα ήταν σύγχρονος Έλληνας, που δεν ξέρει πολλά από Αμερική. Πάλι καλά να λες που δεν έβαλε ανάμεσα στα άλλα εγκλήματα εκείνης της εποχής το ηλεκτρονικό έγκλημα, τις τρομοκρατικές επιθέσεις και το σχολικό bullying...
kanivallos Posted - 05/02/2016 : 18:10:25
http://www.thepressproject.gr/article/72599/Kleitoridektomi-I-katara-tis-gunaikeias-seksoualikotitas
Nek2000 Posted - 30/01/2016 : 00:25:04
Nek2000 Posted - 30/01/2016 : 00:20:58
http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/769250/otan-oi-ellines-itan-metanastes

Όποιος έχει όρεξη ας το διαβάσει

RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000