Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Όλα τα Forums
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 Εντυπώσεις - Θετικά-Αρνητικα από τον αγώνα σας !

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμένος για να δημοσιεύσετε.
Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Screensize:
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Κατάσταση μορφοποίησης:
Μορφοποίηση: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Μήνυμα:

* HTML is OFF
* Forum Code είναι ενεργοποιημένος
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ
Pantazis Δημοσιευτηκε - 04/07/2021 : 20:24:31
Τι σας έκανε καλή η μέτρια εντύπωση από τον τελευταίο σας αγώνα τρεξίματος!!!

Τα δύσκολα είναι για τους λίγους ...
15   ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ    (Πρώτα η πιο πρόσφατη)
MARIOS2020 Posted - 18/12/2023 : 12:40:01
Χριστουγεννιάτικος Αγώνας Δήμου Χαλανδρίου. Κάτι παραπάνω από εξαιρετικός αγώνας. Εκατοντάδες δρομείς που αψήφησαν το τσουχτερό κρύο, πανέμορφη διαδρομή, ιδίως μέσα στην φωτισμένη ρεματιά, ένθερμοι θεατές, άριστη φύλαξη της διαδρομής, ζεστό κρασί και γλυκά στο τέλος, χωρίς ούτε το παραμικρό παρατράγουδο, και όλα αυτά δωρεάν.
Μοναδικό μείον ίσως το ότι ο 1ος αγώνας ήταν 6,5 χλμ, ο 2ος 5,5 και ο 3ος φέτος 4,6.
Την στιγμή που οι υπόλοιποι δήμποι κατάργησαν τους αγώνες τους (Δάφνη, Ζωγράφου, Περιστέρι, Αιγάλεω) ο Δήμος Χαλανδρίου βάζει πλάτη στον δωρεάν ποιοτικό μαζικό αθλητισμό, με τουλάχιστον 2 εξαιρετικούς αγώνες κάθε χρόνο. Τον συγχαίρουμε και τον ευχαριστούμε!!
Rigelian Posted - 18/12/2023 : 10:39:29
Run the Lake Vouliagmeni 2023. Ωραίος αγώνας, με πολύ κόσμος, κλείσιμο αγωνιστικής χρονιάς για πολλούς. Νέα διαδρομή, ok, απλά είναι κρίμα το 10ρι να είναι 9.4 και το 20ρι 18.5. Επίσης στην τερματισμό, έπρεπε να κόψουμε όσους συνέχιζαν για να κινηθούμε προς τα πράγματά μας, μπέρδεμα!

Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ ότι μπορεί να πάει πιο πέρα στη Βάρκιζα, το 20ρι να γίνει πραγματικός Ημί, και να τρέχουμε clockwise, δηλαδή αριστερά στον δρόμο, όχι δεξιά.

(Μοναξιές στη βουτιά μετά...!)
Pantazis Posted - 10/12/2023 : 18:54:54
Μαραθώνιος Λευκωσίας ,ένας ωραίος αγώνας με βατή διαδρομή μέσα στην Λευκωσία αλλά και εντός κυρίως δρόμων του πανεπιστημίου Κύπρου κ.α. Αξίζει γιατι ο καιρός δεν είναι κρύος στην Λευκωσία και είναι ένας Μαραθώνιος μέσα στον Δεκέμβριο. Τον αριθμό μπορείς να τον πάρεις και το πρωί πριν τον αγώνα . Τζελάκια βρίσκεις στην πλατεία Ελευθερίας (κεντρική ) από Holland & Barret Ledras Λήδρας 201 Λευκωσία . Ξενοδοχείο μόνο στο κέντρο γιατί τα λεωφορεία είναι θεματάκι . Εισιτήριο μετρητά στον οδηγό . Μπαίνεις μόνο από την μπροστινή ...πόρτα . Φαγητό -σουβλάκια έχει στην πιάτσα Γουρουνάκια μαγαζί από Ελλάδα στην πλατεία Ελευθερίας κοντά . Από Λάρνακα με το ΚΤΕΛ (Καπνό το λένε ..) 9 ευρώ σε αφήνει 4 χιλ. από το κέντρο . Μετά ταξί . Η εγγραφή στον μαραθώνιο είναι 10 ευρώ !!! Αντί για ΣΚ καλύτερα ΠΣΚ .

Τα δύσκολα είναι για τους λίγους ...
Pantazis Posted - 04/12/2023 : 15:25:01
Πεντελικό ημιμαραθώνιος στην Ν. Μάκρη . 22.4 km .
Καλή η οργάνωση από τον Τελμησσό Ν. Μάκρης .
Πάρα πολύ καλή σήμανση. Κάδε δυο μέτρα είχε σημάδια, πολύ καλό αυτό γιατί δεν χάνεσαι...
Ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος με πολλές ανηφόρες , βουνοκορφές , λαγκάδια , κατηφόρες ...αλλά σε όμορφο περιβάλλον.
Μετά τον τερματισμό είχε φασολάδα, τραχανά και κρασάκι .
Ωραίος αγώνας αλλά και πολύ δύσκολος ...

Τα δύσκολα είναι για τους λίγους ...
denvas Posted - 23/10/2023 : 13:00:30
Cardiorun. Πρώτη φορά έπρεπε να ανέβω και να κατέβω σκαλιά (εις διπλούν) με άλλους αθλητές να έρχονται με αντίθετη φορά! Οι εθελοντές επί της διαδρομής λίγοι. Ωραίο το τοπίο.
geopa Posted - 23/10/2023 : 09:55:47
Elanios Dias 23χλμ στην Αίγινα, μια πολύ όμορφη διαδρομή με αρκετές εναλλαγές τοπίων και τερέν. Ο καιρός τελικά μας έκανε την χάρη και είχε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα συννεφιά αν και η υγρασία και η γενικότερη ζέστη μας "πεθάναν". Αρκετά καλή διοργάνωση με 4 σταθμούς που είχαν αλμυρά και γλυκά και πολύ πρόσχαρους εθελοντές. Να είμαστε καλά και του χρόνου να ξανά πάμε!!
Zargoulis Posted - 23/10/2023 : 09:47:17
2ο SPATA RUN
Ωραίος αγώνας, με καλή οργάνωση. Έτρεξα το δεκάρι το οποίο αποτελείται από δυο στροφές. Γενικά flat αγώνας (ό,τι έπρεπε για αποθεραπεία μετά το Σαββατιάτικο LR) αλλά μετά το 3ο και 7ο plus χλμ υπάρχει μία έντονη ανηφόρα ~ 500 m. Το ρολόι μου έδειξε 9.7 χλμ.

Νεράκι σε δύο σημεία της διαδρομής και στο τέλος μπανάνα με νερό.

Ακολούθησε αγώνας 200 m και 1 km για τα παιδιά (υπήρχε και χυμός για τα παιδιά).
Γενικά αρκετός κόσμος και στους παιδικούς αγώνες.
geopa Posted - 17/10/2023 : 22:26:49
Μιας και κατοικος Χαιδαριου, τιμησα και εγω τον αγωνα. Θα συμφωνησω με τον Marios2020, το μονο μεπτο του αγωνα θα επρεπε να ειχαν 2 παραμανες για τον αριθμο χαχα!!
MARIOS2020 Posted - 15/10/2023 : 17:34:04
Πήγα στον αγώνα που έκαναν οι ένοπλες δυνάμεις στον Βοτανικό Κήπο. Πολύ ωραίος αγώνας, αρκετά δύσκολος με πολύ καλή οργάνωση, σε ένα μέροςε απέιρου κάλλους όχι και τόσο γνωστό στον πολύ κόσμο.
Το ΑΣΑΕΔ των ενόπλων δυνάμεων έκανε πολλούς ωραίους αγώνες, ανοικτούς και στους πολίτες, δωρεάν εννοείται, αλλά μετά τον κορονοϊό έχει σταματήσει στην ουσία. Ας ελπίσουμε να επανέλθουν σύντομα οι πολύ ωραίοι αγώνες του.
gebre Posted - 06/10/2023 : 15:15:38
Γύρος της λίμνης Στυμφαλίας 2023
Καλά οργανωμένος αγώνας αν σκεφτούμε ότι γίνεται σε ένα ορεινό χωριό της Κορινθίας. Έτρεξα στον ημιμαραθώνιο, αν και έχει και 5 και 10 χιλιόμετρα, διότι μόνο έτσι μπορείς να απολαύσεις τη διαδρομή, η οποία στο πρώτο μισό είναι πολύ όμορφη. Ο λόγος είναι ότι πας από τους πρόποδες του βουνού, οπότε έχει και θέα και ένα όμορφο αεράκι να σε δροσίζει. Έχει κάποια ανηφορικά κομμάτια, αλλά το περιβάλλον σε αποζημιώνει. Μετά το 12ο χιλιόμετρο μπαίνεις σε ίσιωμα ανάμεσα σε χωράφια και εν τω μεταξύ έχει ανέβει και ο ήλιος, οπότε τα πράγματα δυσκολεύουν λόγω ζέστης, ενώ και η διαδρομή δεν είναι τόσο όμορφη. Το αποκορύφωμα είναι το τελευταίο χιλιόμετρο, όπου σε περιμένει μια ανηφόρα με πολύ μεγάλη κλίση. Ειλικρινά αισθάνθηκα σαν να έκανα τριπλό τεστ κοπώσεως σε αυτό το χιλιόμετρο. Πέρα από την πλάκα, αν κάποιος έχει καρδιακό πρόβλημα και δεν το ξέρει, είναι πολύ επικίνδυνο. Είχε εφτά σταθμούς για νερό, μια χαρά τροφοδοσία γενικότερα, κανένα πρόβλημα. Αρκετοί εθελοντές επίσης, όλοι με πολύ καλή διάθεση. Το σκέφτομαι ήδη για του χρόνου μιας και έχω εξοχικό σχετικά κοντά. Μπράβο στους διοργανωτές, και του χρόνου εύχομαι να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια.
papako Posted - 24/09/2023 : 12:55:26
ΣΚΙΑΔΕΙΑ 2023
κλασικός αγώνας από τα την δεκαετία του 80 με 3 γύρους.
Δύσκολος με αρκετή ανηφόρα. Δεν είναι 5Κ αλλά 4,56Κ. Κάπου θα μπορούσαν να βρουν τα 400μ που λείπουν.
Δωρεάν αγώνας με μπλούζα και καλή διάθεση από όλους.
Πολύ καλά φυλαγμένοι δρόμοι.

Το μόνο ουσιαστικό μείον για μένα είναι η ώρα έναρξης. Αυτή την εποχή στις 10:30 έχει απίστευτη ζέστη.

________
Στέφανος
Pantazis Posted - 21/09/2023 : 10:26:31
Σχετικά με τον ημιμαραθώνιο της Καλλιθέας :
1. Eπίπεδη διαδρομή
2. Ακριβή εγγραφή
3. Λίγα νερά
4. Αρκετές συμμετοχές
5. Καλή προπόνηση.

Τα δύσκολα είναι για τους λίγους ...
Xristos.B Posted - 27/08/2023 : 17:46:57
Olumpus Geo Trail
Αγώνας "Μπαρμπαλάς"20km

Το μόνο θετικό η καταπληκτική διαδρομη.
Τα αρνητικά:
*Η διαδρομή δεν είναι 20 αλλά 17.5.
*Τελευταία στιγμή η τεχνική ενημέρωση με τον άνθρωπο από τη χρονομέτρηση να φωνάζει "έλα έλα, πέρασε η ώρα!!!!". Μπορούσε να γίνει λίγο νωρίτερα.
* Αφού έχεις κάνει 9χλμ με +1500 ο 2ος σταθμός είχε μόνο νερό. Δυστυχώς ξέχασαν να πάρουν τα υπολοιπα!!!!! ήταν η απάντηση.
* Ελλιπής σήμανση. Εύκολα έχανες τη σήμανση.
* Σχεδόν καθόλου καθαρισμός μονοπατιών.
* Σαν δώρο ελεγε αθλητικό σορτς αλλά δε βαριέσαι, συμβιβασμού με ένα απλό μπλουζάκι και όλα καλά .....

Μακάρι να υπάρξουν βελτιώσεις του χρονου, και πρόταση μου να ξεκινάει ο αγώνας 07.30 γιατί μετά τις 12.00 ήταν αφόρητη η ζέστη.
MARIOS2020 Posted - 28/06/2023 : 16:18:22
Πήγα σε 2 εξαιρετικούς αγώνες το τελευταίο διάστημα. Ο ένας ήταν το race4life. Στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ. Δωρεάν αγώνας χρόνου και όχι απόστασης. Οργανωμένος από το ΚΕΘΕΑΑ με την τεχνική επίβλεψη του μαιτρ του είδους Νίκου Πολιά. Πολύ όμορφη διαδρομή και πλούσιες παροχές.
Ο άλλος ήταν το SNF NOSTOS RUN 10 χλμ. Σε υποδεέστερη διαδρομή φέτος, αλλά και αυτός πολύ ωραίος αγώνας. Μουσικές στους δρόμους νερά σε σακούλες με παγάκια, ένθερμοι θεατές.. Στο τέλος είχε φαγητό και μπύρες για όσους πρόλαβαν (το 5άρι και οι πρώτοι από το 10αρι) και πάρτυ με γνωστό δίδυμο djs με laser show..Είχαν τοποθετηθεί λειζερ παντού, σε όλα τα κτίρια, στην απέναντι μεριά του καναλιού και το θέαμα ήταν μοναδικό. Σαν κερασδάκι στην τούρτα μαζεύτηκε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 32500 χιλ ευρώ από τους δρομέις το οποίο τριπλασιάστηκε από το ΙΣΝ. Και του χρόνου!!
daydreamer Posted - 28/06/2023 : 16:01:12
SNF Nostos Run - 5k
Σε άλλη διαδρομή φέτος ελέω Πιπιλή... Η νέα διαδρομή δεν ενθουσίασε, βέβαια δεν ξέρω τί άλλη επιλογή είχαν. Πάντως όταν (σε καμιά δεκαριά χρόνια;) επιτέλους φτιαχτεί το παραλιακό πάρκο από Πλατεία Νερού μέχρι ΣΕΦ θα βρει πάλι όμορφη διαδρομή ο αγώνας αυτός (όχι πως η Συγγρού ήταν εξαιρετική, αλλά όπως και να'χει να ξεκινάς από Καλλιμάρμαρο είναι ωραίο) Υπήρξε λίγος συνωστισμός στην εκκίνηση, αλλά η διαλογή σε blocks βοήθησε την αποφυγή προβλημάτων όπως στο Nea Smyrni Night Run. Στο δρόμο κλασσικά μουσικές και αρκετοί εθελοντές. Όμως το πρόβλημα ήταν η ζέστη στην παραλιακή, υποθέτω ότι επειδή δεν έχει και πολύ σκιά είχε πυρώσει η άσφαλτος όλη μέρα και ένιωθες τρελή ζέστη μόλις έπιανες παραλιακή. Σίγουρα έφταιγε και το ότι ήταν μια πολύ ζεστή μέρα (νομίζω είχε 30 βαθμούς στην εκκίνηση) αλλά πιστεύω πως θα είναι πρόβλημα και τις επόμενες χρονιές.
Νομίζω έλειψε η δωρεάν συναυλία στο τέλος, αλλά τα παληκάρια που ήταν στην Αγορά έδιναν ενέργεια. Και γενικώς ήταν για ακόμη μια φορά μια καλή διοργάνωση.
Βέβαια δεν είμαι σίγουρος για την απόσταση, το Garmin, παρά τα ζιγκ ζαγκ έγραψε 4.92 χλμ, άρα φοβάμαι ότι δεν ήταν ακριβώς 5. (κάτι που θα μπορούσαν να διορθώσουν πολύ εύκολα με τόσους κλειστούς δρόμους διαθέσιμους)

Δεν έδωσαν και μετάλλιο, αλλά δε νομίζω να πείραξε πολύ αυτό (αν και σίγουρα κάποιοι θα απογοητεύθηκαν), άλλωστε ήταν για φιλανθρωπικό σκοπό ο αγώνας, ας πάνε όλα τα λεφτά εκεί...

RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000