Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Όλα τα Forums
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 Θεοδωράκεια - 2015

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμένος για να δημοσιεύσετε.
Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Screensize:
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Κατάσταση μορφοποίησης:
Μορφοποίηση: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Μήνυμα:

* HTML is OFF
* Forum Code είναι ενεργοποιημένος
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ
paolomarco Δημοσιευτηκε - 17/04/2013 : 19:06:45
Αισίως λοιπόν είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι έχουν ανοίξει οι εγγραφές για τον 4ο λαϊκό αγώνα δρόμου 24.5 χλμ ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2013 που θα διεξαχθούν στην Αρκαδική γη την 19 Μαίου στις 10 π.μ. με εκκίνηση την ιστορική Ζάτουνα και τερματισμό τον άλλο ιστορικό τόπο το Βαλτεσινίκο , σύντομα θα έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την μετάβαση όπως κάθε χρόνο ,.

Δηλώσεις συμμετοχής στο site της διοργάνωσης


http://anatrexo.gr/index.php?option=com_aicontactsafe&view=message&layout=message&pf=1&Itemid=54

pavlos diakoumakos
15   ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ    (Πρώτα η πιο πρόσφατη)
Rocky Posted - 12/05/2015 : 16:26:07
με τους χρονους οντως υπαρχει ενα θεμα! ισως οι διοργανωτες ηθελαν να κανουν "adjust" τους χρονους μας λαμβανοντας υποψη τον κοντρα αερα!!!! ομως αυτο εχει την μικροτερη σημασια - μαλλον καμια! για την ιστορια εμενα με εχει 4 λεπτα ακριβως πιο γρηγορο!

___________________________
All i wanna do is GO the distance AGAIN
el Cid Posted - 12/05/2015 : 15:28:47
Γράφω κι εγώ λίγο αργοπορημένα τις εντυπώσεις μου.Ήταν ένα ταξίδι 1900 χλμ. "επιστροφή στις ρίζες" σε μια μαγευτική τοποθεσία και με αρκετή συναισθηματική φόρτιση.
Συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή για το μεράκι και την αγάπη που περιβάλουν τον αγώνα,καθώς και στους ενθουσιώδεις μικρούς εθελοντές σε όλη τη διαδρομή.Αξίζει πραγματικά να τον τρέξεις αυτόν τον αγώνα, γι αυτό και στενοχωρήθηκα με τη μειωμένη φετινή συμμετοχή (περισσότεροι από 60 δρομείς δεν προσήλθαν). Φαίνεται ότι οι πολλοί ταυτόχρονοι αγώνες αυτήν την εποχή και ένας άδηλος "πόλεμος" μεταξύ των συλλόγων, άρχισαν να αφήνουν πίσω τους θύματα.
Συγχαρητήρια στις γυναίκες του χωριού για τα σπιτικά εδέσματα που μας φίλεψαν στον τερματισμό και στη Κοινότητα του Βαλτεσινίκου για το πανέμορφο οικιστικό θέρετρο που έχουν δημιουργήσει με τα εξοπλισμένα καταλύματα και τις ανέσεις που μπορεί να προσφέρει όλο το χρόνο στον επισκέπτη.
Στα αγωνιστικά, νομίζω ότι ο Rocky περιέγραψε γλαφυρά τις δυσκολίες που συναντήσαμε, οι ανηφόρες ήταν από εξαντλητικές (πχ. Δημητσάνα, 2η Διασταύρωση για Βαλτεσινίκο) έως και θανατερές (Καρκαλού με κόντρα άνεμο), αλλά το τοπίο μας αποζημίωσε και με το παραπάνω.Πήγα καλύτερα απ' ότι περίμενα (για το στάδιο προετοιμασίας που βρίσκομαι) και με αρκετές δυνάμεις στο τέλος τερμάτισα στο 2:19:00 (και όχι στο επίσημο 2:15:35).
Υποθέτω πως οι χρόνοι είναι ενδεικτικοί μιας σειράς τερματισμού (όπως και η συνολική κατάταξη, από ένα σημείο και μετά).
Να είμαστε όλοι καλά του χρόνου, να τους ξανατιμήσουμε, γιατί το αξίζουν!


__________________________
"practice makes perfect"
helios21 Posted - 12/05/2015 : 13:18:46
Πολύ ωραίος αγώνας, και του χρόνου!

Τα αποτελέσματα είναι λίγο λάθος όμως. 5+ λεπτά πιο γρήγορους μας βγάζει
Rocky Posted - 11/05/2015 : 10:29:02


6α Θεοδωρακεια - 24.3χλμ 2ω25λ - 141 παλμοι - 1 σαλτστικ - 3 τζελ 1500μλ νερο. Μα πανω απο ολα ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ για τον ομορφοτερο αγωνα που εγω τουλαχιστον εχω τρεξει στη ζωη μου! Και αναλογικα τον πιο δυσκολο! Ενα αγωνα που με μερακι και πολλη πολλη δουλεια ο Pavlos και οι συνεργατες του διοργανωνουν εδω και 6 χρονια. Ειδικα ομως φετος οταν η Κυρια Μπερτσατου επικοινωνησε μαζι μου πριν 3 μερες και μου ζητησε να ειμαι εγω αυτος που θα εκφωνισω τον ορκο των δρομεων η συγκινησιακη μου φορτιση δεν περιγραφεται! Θεωρω οτι ηταν για μενα μια ιδιαιτερη τιμη και θελω να την ευχαριστησω δημοσια για αυτο!

Εφτασα κατα τα καθιερωμενα γυρω στις 9 και μιση μαζι με την Anny θελοντας να προετοιμαστω ψυχολογικα για ενα αγωνα που οσες φορες και να τον τρεξεις δεν παυει να ειναι δυσκολος! Συναντηση με πολλους φιλους απο εδω Lambros G Slar
Black Jack Satrapis Elina Pansofos Lucy K. Panos G. και 10.29 ξεκινησαμε τον αγωνα μας κατω απο ιδιαιτερες καιρικες συνθηκες - κι αυτο γιατι ευτυχως μετα απο τοσα χρονια που τρεχαμε κατω απο την ηλιο και με θερμοκρασιες μεχρι και 30 βαθμους φετος ειχε συννεφια και μολις 22 ΟΜΩΣ ο Θεος ηθελε και παλι να μας δυσκολεψει! Ετσι σε ορισμενα σημεια - ανηφορικα - ο Βοριας εδερνε στη κυριολεξια και αυξανε την κλιση κατα 3 με 4 % σε αισθηση! και τα σημεια αυτα δεν ηταν λιγα!!!!!!
Για οσους δεν γνωριζουν να αναφερω εν ταχει οτι η διαδρομη ειναι ως εξης

3χλμ κατηφορα 'βουτια' που μονο ευκολο δε ειναι για αρχη (2.8 για την ακριβεια)
απο το 4 εως το 6 ειναι ανηφορα
το 7 κατηφορικο
απο το 8 εως το 21 ανηφορα
22-23 κατηφορα
και ετσι για επιδορπιο το 24 ΓΟΛΓΟΘΑΣ (οχι οτι πριν δεν εχει χλμ με μεγαλη κλιση....)
ε... τα τελευταια 300μ ειναι .... φλατ!!!!!

Αποφασισα να παω σε ρυθμο μαραθωνιου ετσι ξεκινησα με προσοχη στην κατηφορα - οπως παντα το 4ο χλμ που ειναι πολυ ανηφορικο ηταν μια δοκιμασια για το μυαλο - οπως καθε χρονο ετσι και φετος περασαν απο το μυαλο σκεψεις να τα παρατησω!!!! ειναι ζορικη η ανηφορα και η αισθηση του τι σε περιμενει....

Οπως καθε χρονο ζητησα μια αναβολη απο το μυαλο μου για την εξεταση αυτης της ηττοπαθιας για μετα απο 2 ωρες και συνεχισα! Το σωμα ανταποκριθηκε και ετσι με χαμηλους παλμους διατηρησα ενα τεμπο γυρω στο 6'/χλμ μ.ο. (πιο αργα στις ανηφορες πιο γρηγορα στις... ευκολες ανηφορες)

Λιγο μετα βγηκαμε στην Εθνικη οδο στο 12ο χλμ που ειναι και το πιο δυσκολο

Η ΜΕΣΗ κλιση εκει ειναι 6% αλλα εχει κομματια πιο.... ανηφορικα και εκει ο αερας εδερνε.... Παρεα με αλλους συντρεχτες και δινοντας ο ενας κουραγιο στον αλλο το ξεπερασαμε οπως και το 13/14 που ειναι επισης πολυ δυσκολα χλμ

Λιγο μετα μπηκαμε στο δασος! οχι οτι πριν δε ηταν ολα πρασινα ομως το τοπιο απο το 14 εως τον τερματισμο ΔΕΝ περιγραφεται! Ειναι απλα ΜΑΓΙΚΟ!

Τα χλμ φευγανε χωρις να το καταλαβω, το σωμα εχοντας 10 λονγκ ραν σερι 25-32 χλμ ανταποκρινοταν η μεση και το ποδι με ενοχλουσε ενιοτε, οι ψιχαλες και η υγρασια με εκαναν να ανησυχω λίγο για το κατηφορικο κομματι - αν επιανε μπορα - ομως επαιρνα δυναμη απο το γεγονος οτι τα ποδια αντεχαν και οι παλμοι παρεμεναν χαμηλοι!

Λιγο μετα φτανω στο 21 - εκει αρχιζει η κατηφορα! η οποια εναι αποτομη και επικινδυνη αν δεν εχεις δυναμεις! Προσπαθω να φρεναρω με τα χερια, να μην παρασυρθω, να μην τραυματιστω, τελικα βγαζω το 22-23 στο 5'07' και 4'50''. Καπου εκει ομως αρχιζει ο Γολγοθας του 24! Αν και μπηκα λιγο λαχανιασμενος στην αρχη αφου ειχα ανοιξει στην κατηφορα, φετος μου φανηκε πιο ευκολο απο ποτε!

Και λιγα λεπτα μετα εφτανα στο χωριο οπου κατω απο τον ηχο της μουσικης του Μικη και τη φωνη του Μπιθικωτση - οπως και στην εκκινηση - τερματισα! Για 5η χρονια ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ και το σωμα μου - αν δεν εχω κατι απροοπτο τις επομενες εβδομαδες - μου ειπε οτι μπορω να τρεξω Μαραθωνιο!

Για 5η χρονια προσκυνησα! Για 5η φορα περασα την δοκιμασια!

"Οποιος δεν εχει τρεξει στα Θεοδωρακεια, δεν εχει τρεξει ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!" (Skoteinos!)

Ακολουθησε μικρο γλεντι με ολη την παρεα στο χωριο!

Να ειστε ολοι καλα! Και του χρονου εκει ολοι μαζι κι ακομα περισσοτεροι!

"Δεν ειναι αγωνας - ειναι προσκυνημα"

https://connect.garmin.com/activity/770561111


___________________________
All i wanna do is GO the distance AGAIN
skiritis Posted - 11/05/2015 : 10:04:16
http://www.arcadiaportal.gr/news/me-megali-epityhia-ta-theodorakeia-2015-photos
mitsubae Posted - 09/05/2015 : 16:18:50
quote:
Originally posted by Giorgis34

Παρών στα Θεοδωράκεια 2015 στην Αρκαδία. Ιστορικής σημασίας για αρκετούς. Καταγωγή από Λαγκάδια ο παππούς μου.Στα μέρη αυτά ήταν ξακουστοί οι χτίστες εκ Λαγκαδίων που έχουν φτιάξει σχεδόν όλα τα πέτρινα σπίτια στην τριγύρω περιοχή.
Καλό αγώνα σε όλους!



Δυστυχώς δεν έβγαινε η προπόνηση για Θεοδωράκεια φέτος. Ελπίζω του χρόνου. Φέτος έχει Δολιανά.
Γιώργη, και εμένα ο ένας παππούς Λαγκαδιανός και ο άλλος Δημητσανίτης!!!
Giorgis34 Posted - 08/05/2015 : 12:50:23
Παρών στα Θεοδωράκεια 2015 στην Αρκαδία. Ιστορικής σημασίας για αρκετούς. Καταγωγή από Λαγκάδια ο παππούς μου.Στα μέρη αυτά ήταν ξακουστοί οι χτίστες εκ Λαγκαδίων που έχουν φτιάξει σχεδόν όλα τα πέτρινα σπίτια στην τριγύρω περιοχή.
Καλό αγώνα σε όλους!
Rocky Posted - 08/05/2015 : 12:22:29
Πρωτα ο Θεος μετα απο 1 χρονο απουσιας λογω τραυματισμου θα ειμαι εκει για 5η φορα... Καλη ανταμωση

___________________________
All i wanna do is GO the distance AGAIN
el Cid Posted - 08/05/2015 : 10:13:23
quote:
Originally posted by Giorgis34

Θέλω να πάω είναι ένας αγώνας στα χωριά που έχτισε ο παππούς μου και το βλέπω σαν να τρέχω στην ιστορία.
Και αφού στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις όποιος κάνει έναν τέτοιο αγώνα θεωρείτε Υπέρ - Ημι Μαραθωνοδρόμος ;


Ο παππούς μου γεννήθηκε στη Ζάτουνα, ένας από τους λόγους που κατεβαίνω...
...και βέβαια θεωρείσαι Υπέρ - Ημι Μαραθωνοδρόμος, επί 2 ξεπέρασες και τον μαραθώνιο, άρα έχουμε ελπίδες να μας δεχτεί η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ στο σύλλογο!


__________________________
"practice makes perfect"
Giorgis34 Posted - 08/05/2015 : 10:01:34
Θέλω να πάω είναι ένας αγώνας στα χωριά που έχτισε ο παππούς μου και το βλέπω σαν να τρέχω στην ιστορία.
Και αφού στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις όποιος κάνει έναν τέτοιο αγώνα θεωρείτε Υπέρ - Ημι Μαραθωνοδρόμος ;




el Cid Posted - 08/05/2015 : 09:51:58
Θα τρέξει κανείς από το forum μεθαύριο;

__________________________
"practice makes perfect"
ANGEL1 Posted - 05/05/2015 : 09:06:37
Τιμήστε, εάν μπορείτε, αυτό τον αγώνα. Αξίζει και με το παραπάνω. Πολύ δύσκολος αλλά και ευχάριστος. Καταπληκτικό τοπίο, ιστορικά μέρη και ωραίος συνδιασμός για ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο.

"ΣΠΕΥΔΕ ΒΡΑΔΕΩΣ"
paolomarco Posted - 03/05/2015 : 19:50:51
«ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία»

«ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2015»

Κυριακή 10 Μαϊου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΡΟΜΕΩΝ

Εκ μέρους του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ) του Δήμου Γορτυνίας και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Γορτυνίας (ΔΗΚΕΤ), και σε συνέχεια της προκήρυξης που έχει ήδη κυκλοφορήσει προς ενημέρωσή σας περιμένουμε όλους τους δρομείς και φίλους του τρεξίματος και φέτος στον λαϊκό αγώνα δρόμου (επί ασφάλτου 24.300μ) «Θεοδωράκεια 2015» Ζάτουνα – Βαλτεσινίκο - Αρκαδίας.
Τα χαρακτηριστικά του αγώνα: Ανώμαλος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου (επί ασφάλτου τύπου Μαραθωνίου,) με ελεύθερη συμμετοχή δρομέων και των δύο φύλων.
Μπορείτε να δείτε τον χάρτη της διαδρομής που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΣΔΥΑ www.sdiathens.gr και στην παρούσα ιστοσελίδα.
Η διαδρομή του Αγώνα: Ζάτουνα – Βαλτεσινίκο
Περιγραφή Διαδρομής: Οι δρομείς διασχίζουν τη μαγευτική βόρεια πλευρά του όρους Μαίναλον, ξεκινώντας από την τοπική κοινότητα της Ζάτουνας και ακολουθώντας την κεντρική οδική διαδρομή μέσα από Καρκαλού, Καμπέα και Σανατόριο Μάννας θα τερματίσουν στην τοπική κοινότητα του Βαλτεσινίκου.
Σημείο εκκίνησης: Τοπική κοινότητα Ζάτουνας Δήμου Γορτυνίας (μπροστά από το Μουσείο «ΜίκηςΘεοδωράκης».
Σημείο τερματισμού: Τοπική κοινότητα Βαλτεσινίκου Δήμου Γορτυνίας (κεντρική πλατεία).
Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 10 Μαϊου 2015
Ώρα εκκίνησης: 10.30πμ..
Απόσταση: 24,3 χιλιόμετρα και υψομετρική διαφορά 450 μέτρα. Σημειώνουμε ότι η διαδρομή είναι μετρημένη, όπως επίσης σε όλο το μήκος της θα υπάρχουν σημεία ελέγχου με παρατηρητές.
Όριο τερματισμού : 3,5 ώρες
2) Μεταφορά Δρομέων: Οι διοργανωτές θα διαθέσουν ειδικά για τον αγώνα αυτό μεταφορικά μέσα σύμφωνα με τα παρακάτω:
Α) 2 Πούλμαν 50 θέσεων τα οποία θα αναχωρήσουν από Αθήνα την Κυριακή (10 Μαϊου) το πρωί ώρα 6:00 από την πλατεία Καραϊσκάκη στάση Μετρό Μεταξουργείο, μπροστά στο ξενοδοχείο ΣΤΑΝΛΕY
Το 1ο Πούλμαν 50 θέσεων θα συνοδεύει ο κ. Βασίλης Τσατσαρούνος Μέλος του Δ/Σ του ΣΔΥΑ
Το 2ο Πούλμαν 50 θέσεων θα συνοδεύει η κα Μαρία Γκούρλα Μέλος του ΣΔΥΑ.
Πληροφορίες: Απαραίτητη η έγκαιρη συνεννόηση στο τηλέφωνο 210 3625168 με κα Ελένη Μπερτσάτου, για επιβεβαίωση και κράτηση θέσεως.
Β) Για τους δρομείς οι οποίοι θα ταξιδέψουν με ίδια μέσα, θα υπάρχει την Κυριακή το πρωί στο σημείο του τερματισμού στο Βαλτεσινίκο πούλμαν με ώρα αναχώρησης 08.10 το οποίο θα μεταφέρει δρομείς στο σημείο εκκίνησης στη Ζάτουνα. Όσοι εκ των δρομέων βρίσκονται στα γύρω χωριά και δεν έχουν εξασφαλίσει την μετακίνησή τους στο σημείο εκκίνησης καθώς και την επιστροφή τους στο τόπο διαμονής τους, να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές για την εξεύρεση μέσου για την μετακίνησή τους.
Γ) Για τα ΙΧ αυτοκίνητα των δρομέων θα υπάρχει σήμανση για το που θα τα παρκάρουν στο Βαλτεσινίκο.
Δ) Για τους δρομείς που θα πάνε στο σημείο εκκίνησης με δικά τους μέσα, μετά τον τερματισμό τους στο Βαλτεσινίκο θα υπάρχει λεωφορείο το οποίο θα τους μεταφέρει πάλι στη Ζάτουνα για να τα παραλάβουν.

3) Σταθμοί τροφοδοσίας: Θα υπάρχουν κατά μήκος της διαδρομής πέντε (5) σταθμοί τροφοδοσίας νερού και ισοτονικών ως εξής : στο 4χλμ (νερό) στο 8χλμ νερό και ισοτονικό, στο 12χλμ νερό στο 17χλμ νερό και ισοτονικό, στο 22.5χλμ νερό και τέλος στον τερματισμό νερό και ισοτονικό.
Νεαροί εθελοντές θα φροντίζουν για την εξυπηρέτησή σας.
4) Τερματισμός Βραβεύσεις/Έπαθλα: Θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι άνδρες και γυναίκες νικητές και νικήτριες με το ειδικό μετάλλιο του "ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία" (χρυσό, ασημένιο, χάλκινο), καθώς και μπρούτζινο αγαλματίδιο που φιλοτέχνησε και προσφέρει δωρεάν, ειδικά για τον αγώνα αυτό (όπως και τους προηγούμενους αγώνες), ο γνωστός γλύπτης Γιάννης Σουβαντζόγλου.
Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και το παραπάνω ειδικό μετάλλιο από μπρούντζο πολύ ωραία φιλοτεχνημένο.
Στον τερματισμό ο Δήμος Γορτυνίας θα προσφέρει ελαφρύ έδεσμα.
Ο Αγώνας θα γίνει με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.
5) Δηλώσεις και όροι συμμετοχής
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να γνωρίζουν πως η κατάσταση της υγείας τους το επιτρέπει (πρόσφατη ιατρική εξέταση).
Παράκληση προς τους ενδιαφερόμενους δρομείς, για λόγους προγραμματισμού και καλής προετοιμασίας της διοργάνωσης, να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους. Επιθυμητή τελευταία προθεσμία η Τρίτη 5 Μαϊου 2015.
Περιορισμένες εγγραφές θα γίνουν στο σημείο εκκίνησης στην Ζάτουνα την ημέρα του αγώνα από ώρα 08.00 έως 10:00 το πρωί της Κυριακής 10 Μαϊου 2015.
Η δήλωση συμμετοχής στον αγώνα γίνεται ηλεκτρονικά στο: info@sdiathens.gr ή στο www.sdiathens.gr συμπληρώνοντας τα σχετικά πεδία. Η έντυπη δήλωση συμμετοχής μαζί με τη σχετική δήλωση καλής υγείας πρωτότυπα υπογεγραμμένες πρέπει οπωσδήποτε να παραδοθούν από τους ίδιους τους δρομείς στη γραμματεία κατά την εκκίνηση προκειμένου να γίνουν δεκτοί και να παραλάβουν τον αριθμό τους.
Τα σχετικά έντυπα δηλώσεων, μπορούν να κατεβάσουν (παραλάβουν) οι ενδιαφερόμενοι μέσα από το παραπάνω site: www.anatrexo.gr
Οι αθλητές θα τρέξουν με αριθμό που θα αναγράφει το όνομά τους, η δε παραλαβή τους θα γίνει την Κυριακή το πρωί 10 Μαϊου στο σημείο εκκίνησης του αγώνα στη Ζάτουνα, μπροστά στο Μουσείο «Μίκης Θεοδωράκης» από τις 08:30 έως τις 10:00 το πρωϊ.
Όπως προείπαμε για την παραλαβή των αριθμών από τους δρομείς απαιτούνται συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα από τον ίδιο, η δήλωση συμμετοχής καθώς και η δήλωση καλής υγείας τα οποία συνοδεύουν την Προκήρυξη στο σχετικό site.
Όλοι οι δρομείς είναι απαραίτητο να ακολουθούν τις υποδείξεις της οργανωτικής Επιτροπής προκειμένου να έχουμε ένα καλό και ασφαλή αγώνα.
Τέλος το αγωνιστικό μέρος θα υποστηρίξουν προσφέροντας τις υπηρεσίες τους οι:
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ
INTERAMERICAN ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ & ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ
Ε.Ε.Σ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ, ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ, ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟΥ, ΒΥΤΙΝΑΣ, ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.
ΠΟΛΛΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ
6). Επικοινωνία:

Ελένη Μπερτσάτου 2103625168

Παύλος Διακουμάκος: κιν. 6977320891

Καλό και ασφαλή αγώνα σε όλους !

Αθήνα 21 Απριλίου 2015

Από την Οργανωτική Επιτροπή


ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία- "Μονοπάτι Αρκάδων Ποιμένων" αγώνας βουνού αφιερωμένος στην ΦΛΟΓΑ - "ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ" αγώνας ασφάλτου προς τιμή του Μίκη Θεοδωράκη
ANASTASIOS Posted - 27/01/2015 : 20:27:57
quote:
Originally posted by ANGEL1

Μετά από απουσία 2 χρόνων ελπίζω φέτος να δώσω το παρόν.

"ΣΠΕΥΔΕ ΒΡΑΔΕΩΣ"




Tην ίδια ακριβώς σκέψη έκανα και εγώ

Το καλύτερο σου χαμόγελο να το φυλάς για κείνους που δέν το αξίζουν.
ANGEL1 Posted - 27/01/2015 : 13:51:39
Μετά από απουσία 2 χρόνων ελπίζω φέτος να δώσω το παρόν.

"ΣΠΕΥΔΕ ΒΡΑΔΕΩΣ"

RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000