Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Όλα τα Forums
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Συναντήσεις - Προπονήσεις
 Street Running

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμένος για να δημοσιεύσετε.
Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Screensize:
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Κατάσταση μορφοποίησης:
Μορφοποίηση: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Μήνυμα:

* HTML is OFF
* Forum Code είναι ενεργοποιημένος
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ
nikats Δημοσιευτηκε - 26/05/2007 : 09:15:35
Ανοίγω αυτό το θέμα, γι όσους/ες, θέλοντας να ξεφύγουν απο τα πλαίσια του στίβου, προτιμάνε να τρέξουν στους δρόμους της γειτονιάς τους.
Και έχουμε γίνει περισσότεροι φέτος. Ειδικά τώρα που γλυκαίνουν τα βραδάκια, βλέπεις κατι τύπους να παρκάρουν στην άκρη το αυτοκίνητό τους, να βγάζουν απο τα πορτ-μπαγκάζ ενα ζευγάρι παπούτσια τρεξίματος, ν αλλάζουν ρούχα βιαστικά, δυό-τρείς διατάσεις στο φτερό του οχήματος, "κλικ" στο χρονόμετρο και πάνε. Πάνε να συναντήσουν εκείνους που βγήκαν απο την πολυκατοικία τους, και με σημείο εκκίνησης την εισοδο της πυλωτής, "κλικ" στο χρονόμετρο και πάνε. Πάνε να συναντήσουν τους άλλους που έρχονται απ απέναντι, να πούνε ενα βιαστικό "καλησπέρα", να κάνουν νευμα που θα σημαίνει για τον άλλο "δεν εισαι μόνος σου απόψε εδώ τριγύρω".
Κάθε βραδάκι λοιπόν, στη δική μου γειτονιά, μετά τις εννιά-εννιάμιση, ανάμεσα απ΄ τα φώτα των απέναντι αυτοκινήτων, βλέπω τους φίλους μου να ξεπροβάλουν, να με προσπερνάνε χαιρετώντας και να συνεχίζουν τη διαδρομή τους, στους δρόμους που αδειάζουν καθώς περνά η ώρα, στους δρόμους που ευωδιάζουν αυτή την εποχή απο τους κήπους γύρω-γύρω.
Εκεί, μαζί τους και γώ, προσπαθώντας να νικήσω τη κούραση της ημέρας, και να αφεθώ στη γαλήνη της νύχτας για να κάνω αυτό που περιμένω περισσότερο απ το πρωί. Να τρέξω εκεί έξω. Μαζί τους, δίπλα τους απέναντί τους.
Αφήνω λοιπόν αυτό το χώρο, για να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας και γιατί όχι και τα νυχτερινά ή απογευματινά μας ραντεβού.

Και κάτι τελευταίο, για όσους κάνουν τρέξιμο το βράδυ στους δρόμους.
Πέτα ένα γειά στον απέναντι ερχόμενο. Του πήρες έτσι τη μισή κούραση απο πάνω του!

Carpe viam
15   ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ    (Πρώτα η πιο πρόσφατη)
PANOS372 Posted - 08/04/2016 : 15:05:43
Αλλαγη τοποθεσιας εδεμ-μαρινα αλιμου
quote:
Originally posted by PANOS372

Σημερα στις 19:00 απο ΤΑΤΑΥΛΑ 5Χ5 προς tkd τρεξιμο 2κ προθερμανση και μετα διαλλειματικη (μικρη) 5*0,30λεπ με 1 λεπ ξεκ και μετα μεχρι ΤΑΤΑΥΛΑ ΠΑΛΙ cool down...

RUN FOREST...RUN!!!



RUN FOREST...RUN!!!
PANOS372 Posted - 08/04/2016 : 14:52:19
Σημερα στις 19:00 απο ΤΑΤΑΥΛΑ 5Χ5 προς tkd τρεξιμο 2κ προθερμανση και μετα διαλλειματικη (μικρη) 5*0,30λεπ με 1 λεπ ξεκ και μετα μεχρι ΤΑΤΑΥΛΑ ΠΑΛΙ cool down...

RUN FOREST...RUN!!!
elton Posted - 22/07/2007 : 14:24:43
Το να βλεπεις τη φυση να αναγενναται,ειναι ολα τα λεφτα!Θα κανονισουμε απο βδομαδα.
nikats Posted - 22/07/2007 : 12:52:27
Αγαπητέ beginner, στο thread αυτό, πολλές φορές, ανακοινώνουμε πότε πάμε και πού. Next time που θα πάω Παπάγου, θα το ανακοινώσω νωρίτερα άμποσες ώρες, οπότε αν μπορείς έρχεσαι. "Παίζει" Τρίτη βράδάκι χαλάρωμα απ τον αγώνα της ΚΥ.

Carpe viam
beginner Posted - 22/07/2007 : 12:21:44

[/quote]
Mη χάσεις....Όλα τα "φυντάνια" ....'η σχεδόν όλα, θα μαστε εκεί. Ελα να πλουτίσεις τις γνωριμίες σου με αξιόλογα άτομα απ τον χώρο των δρομέων.

Carpe viam
[/quote]

ΔΟΥΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩ σημερα Τελειωνω γυρω στις 15:00 (αν δεν παθει τιποτα καποιο αεροπλανο, οποτε με βλεπω να μενω και υπερωρια)Και αγαπητα φυντανια θα ηθελα πολυ να ερθω. Η τελευταια φορα που ειδα καποιους απο εσας ηταν στον Υμηττο (τρεξιμο διαμαρτυριας).
Αγαπητε Nikats, το πατρικο μου ειναι Παπαγου, και δεν ειχα συνειδητοποιησει οτι τρεχεις τοσο πολυ στον στιβο εκει. Τρεχει 4-5 φορες την εβδομαδα η αδερφη μου εκει, και μερικες φορες (1/μηνα) παω κι εγω. Θα ειδοποιησω οταν ξαναπαμε για να σε δω.

Elton, μεσα, αν και ειμαι πολυ-πολυ αργη για τους περισσοτερους απο εσας. Τουλαχιστον, ομως να ξεκινησουμε μαζι, οποτε να δω απο που ξεκιναει ο δρομος. By the way, δεν ειναι ευτυχια να βλεπεις τα καινουρια πευκακια να βγαινουν στο καμμενο βουνο; Στειλε mail, ή κανε post.
nikats Posted - 22/07/2007 : 10:54:25
quote:
Originally posted by elton


Υ.Γ.Αφου ειναι που ειναι να τρεξεις σημερα,ελα να τρεξεις μαζι μας στο Κιατο,να γνωρισεις και αλλα παιδια απο το φορουμ.


Mη χάσεις....Όλα τα "φυντάνια" ....'η σχεδόν όλα, θα μαστε εκεί. Ελα να πλουτίσεις τις γνωριμίες σου με αξιόλογα άτομα απ τον χώρο των δρομέων.

Carpe viam
elton Posted - 22/07/2007 : 10:35:08
Σημερα θα τρεξουμε στο Γυρο Κιατου,το απογευμα.Απο αυριο βεβαιως να το κανονισουμε.Ο συγκεκριμενος δρομος,ξεκινα λιγο κατω απο το Λυρειο αν γνωριζεις.Θα πρεπει καποιος να σου δειξει αν δεν ξερεις την περιοχη.Παντως η προσβαση ειναι πανευκολη απο τη Μαραθωνος.Μιας και ειμαστε σχεδον γειτονες,μενω Ν.Βουτζα,ας συντονιζομαστε που και που.
Υ.Γ.Αφου ειναι που ειναι να τρεξεις σημερα,ελα να τρεξεις μαζι μας στο Κιατο,να γνωρισεις και αλλα παιδια απο το φορουμ.Σε καθε περιπτωση,στειλε mail για να συντονιστουμε.
Σπυρος
beginner Posted - 22/07/2007 : 09:44:37
quote:
Originally posted by elton

Παιδια,χαραξανε ενα καινουργιο δασικο δρομο στους προποδες της Πεντελης μεταξυ Ν.Βουτζα και Καλλιτεχνουπολης σκετη μουρλια.Πατημενο χωματακι με λιγες πετρες,το εγκαινιασα χθες!Σχετικα επιπεδο,αλλα αν κοψεις απο αλλα μονοπατακια αρκετα βατα,εχει και αξιολογες κλισεις.Το κυριοτερο ειναι πως τα σκυλακια δεν πανε απο κει γιατι δεν εχει σπιτια κοντα,οποτε εχεις και το κεφαλι σου ησυχο απο τυχον απροσμενες συναντησεις.



Απο που ξεκιναει αυτος ο χωματοδρομος; Τρεχω Πεντελη εναλαξ με Υμηττο, αλλα επειδη μενω παλληνη ξεκιναω απο δασικο δρομο απο ντραφι μεχρι Νταου πεντελης. Σημερα κατα τις 20:15-20:30 θα ειμαι εκει για 7-8 χλμ στα 5:55-6:10 (αναλογα αν ειναι ανηφορα η κατηφορα )
nikats Posted - 19/07/2007 : 15:56:39
quote:
Originally posted by makis

ΝΙΚΑΤΣ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ


Καλησπέρα makis, ελπίζω να τα πούμε και απο κοντά. Ειτε τρέχοντας ειτε πίνοντας!

Carpe viam
makis Posted - 19/07/2007 : 14:36:39
ΝΙΚΑΤΣ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
nikats Posted - 19/07/2007 : 14:16:22
Και χθές (Τε) πολύς κόσμος στον Παπάγο. Περισσότερος απο καθε άλλη χρονιά, θα έλεγα.
Νέες παρουσίες, αλλά και οι παλιότεροι, που ξεχωρίζουν απο τα μπλουζάκια (τάδε γύρος 2005, τάδε ημιμαραθώνιος κ.λ.π.)
Είπαμε ναλέμε ενα "γειά", μια καλησπέρα ειν αυτή, πες την κι ας πέσει κάτω. Ο "στριμμένος ο άνθρωπος" βέβαια δεν αλλάζει, δεν πα να λές. Στο τέλος αισθάνεσαι και μ@λ@κ@ς. Αν δεν γουστάρεις 1, δεν γουστάρω 10, μεγάλε. Έχω φίλους όπως βλέπεις, πολλούς.
Καλή προπόνηση, σ΄όλους, προσοχή στη ζέστη! Παμε ΚΙΑΤΟ, για βόλτα, με τη παρέα μας, γιατι γουστάρουμε, γιατι δεν μασαμε με τον καυσωνά τους, και θα κάνουμε και το μπανάκι μας αμα λάχει να ούμ.-

Carpe viam
nikats Posted - 27/06/2007 : 17:29:11
Σε αντιδιαστολή με προηγούμενο post μου σε άλλο topic, βγήκα χθές βράδυ, για χαλαρωματάκι, καί ....ήταν όλοι τους εκεί. Όλος ο καλός ο κόσμος. Οχι για πολλά-πολλά. Τσούκου-τσούκου, στο στίβο γύρω, χωρίς φανέλα απο πάνω (μόνο οι άντρες γ@...το), αλλά 10.30 - 11.00, δίχως φώτα, και είχε πολυκοσμία, λες κι ήταν οι πρώτες μέρες μετά τις διακοπές του Πάσχα!!!
Είναι αυτό που λέει ο σοφός λαός μας: "Δεν το κόβει η π*^τ@ν@ το γ@^#σι".....!

Carpe viam
dimitrios kr Posted - 19/06/2007 : 21:47:08
Προς τον φίλο με το μηχανάκι μέσα στο χωματόδρομο (ξέρεις εσύ μας διαβάζεις):
Την επόμενη φορά φίλε μου, ελπίζω να επικοινωνήσουμε καλύτερα…
Όταν θα αντιληφθείς ότι η περιφρούρηση του δάσους από εμάς τους πολίτες έχει σώσει έστω και λίγα στρέμματα, τότε, (ενδεχομένως), να είσαι λιγότερο «άκαμπτος».
Εντελώς τυχαία, κάτω από τα δένδρα που καθόσουν και διάβαζες σήμερα το μεσημέρι, πριν από 10 ακριβώς χρόνια, (ως εθελοντής δασοπυροσβέστης), δίναμε μάχη με το θηρίο στη μεγάλη πυρκαγιά του Σέϊχ Σου.
Γι’ αυτό και η ενδεχομένως «τραβηγμένη» κάπως παρατήρηση μου.

(ας μη σχολιαστεί από άλλους φίλους το παρόν σημείωμα. Απευθύνεται σε συγκεκριμένο αναγνώστη –μη μέλος- του forum).
Αυτά και καλή αντάμωση…
Carol Posted - 19/06/2007 : 21:18:14
Ego den trexo ekso sxedon katholou. Alla me kanate na thymitho mia fora prin 2 xronia pou imouna se elefthero camping stin notia evoia k etrexa se kati anifores (porosi), to pos me koitazan osoi pernagan me to aftokinito tous. Otan teleiona ebaina stin pagomeni thalassa k itan o,ti kalytero gia ta podia mou!

"skismena rouxa, melanies k aimata" !!! Bravo Nikats!

"Δε θυμόμουν ποτέ να ένιωσα μετά το τρέξιμο χειρότερα απ' όσο πριν από το τρέξιμο."
nikats Posted - 18/06/2007 : 09:16:40
quote:
Originally posted by dimmyc

quote:
Originally posted by nikats

Στην Ελλάδα, θα έρθεις για διακοπές, εκεί που εισαι θα μείνεις για να ζήσεις.-

Carpe viam



Συμφωνώ απόλυτα με το παραπάνω Μακάρι να μπορούσα και εγώ "να την κάνω" για τη δεύτερη πατρίδα μου

Γνώση που δεν μοιράζεται δεν έχει λόγο ύπαρξης



Για μένα το θέμα είναι, να γίνουμε αν οχι ο κανόνας-πράγμα απίθανο ρεαλιστικά αν το δούμε- να μην είμαστε όμως η γραφική εξαίρεση.
Δεν επιτρέπω σε κανένα, όποιος κι αν ειναι αυτός, να μου "δηλητηριάζει" μιά απ τις ωραιότερες στιγμές της ημέρας μου. Όπως λαχταράω να σφιξω το γυιό μου στην αγκαλιά μου γυρνώντας το βράδυ σπίτι, έτσι λαχταράω όλη μέρα κάτω απ τη πίεση της ανάγκης να ανταπεξέλθω στον αγώνα της ημέρας, να σφίξω τα κορδόνια των παπουτσιών μου, και να βγώ να λαχανιάσω. Και αλοίμονο σε όποιον με κάνει να "κόψω" και να σταματήσω επειδή στο μυαλό του έχει σκ@τ@. Καλύτερα να πάω σπίτι μου, στο γυιό μου με σκισμένα ρούχα, μελανιές και αίματα, παρά με κατεβασμένο κεφάλι επειδή κάποιος με πρόσβαλε -εμένα προσωπικά, αυτό που κάνω, και τους φίλους μου,εσάς, μαζί αν θέλετε- και δε γύρισα να υπερασπιστώ τα όσα γράφω εδω μέσα. Και θέλω να δεί και αυτός, ο γυιός μου, να τα κάνω πραγματικότητα αυριο. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ.
Καλημέρα και καλή τύχη σ οτι κι αν κάνετε.-

Carpe viam

RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000