ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ |
gia ta xalia irtha |
Δημοσιευτηκε - 07/10/2013 : 16:02:04 Καλησπερα παιδια!λογω φορτου εργασιας του αγαπητου σε ολους Παυλου μας(skoteinos)....φετος υπαρχει μια καθυστερηση στην διοργανωση του Παστα παρτυ που γινεται καθε χρονο πριν τον Μαραθωνιο. Ειναι κριμα να χαθει η ευκαιρια της γνωριμιας μεταξυ μας η να ξαναδουμε τους φιλους εδω απο το φορουμ.Εμεις σαν Newfish εχουμε ολη την καλη διαθεση να συμμετεχουμε κ να βοηθησουμε στην οργανωση του παστα παρτυ2013. Ιδεες για το μερος αναμενουμε ωστε να γινει η προσεγγιση και συνενοηση με το μαγαζι. Καλο ειναι να βρισκεται οσο πιο κεντρο για να μοιραστει σε ολους η αποσταση και ημερα Παρασκευη για να μην υπαρχει η αγωνια του αγωνα με το πρωινο ξυπνημα την επομενη. Αν δεν ερθετε να ξερετε θα παμε μονοι μας και σκασιλα μας μεγαλη!
http://www.facebook.com/pages/Newfish-runners-club/400630823330559 |
15 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ (Πρώτα η πιο πρόσφατη) |
Kasajohn |
Posted - 18/11/2013 : 01:15:06 Αννα... έχεις καταστρέψει κόσμο με αυτό το γλυκό...
Thou Shalt Not Spilleth Thy Beer... SDMF |
anna_ves |
Posted - 17/11/2013 : 12:24:15 Despixi, εσύ έχεις και πολλούς δοκιμαστές, άρα θα πάρουμε και πολλές γνώμες!
------------------------------------------------------------------------ "ΕΞΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΦΥΣΙΣ" - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ |
Despixi |
Posted - 17/11/2013 : 02:16:51 Ευχαριστούμε Άννα... θα το φτιάξω και θα σου πω εντυπώσεις.... |
anna_ves |
Posted - 15/11/2013 : 23:20:19 quote: Originally posted by Laga
Αν και αυτονόητο, να συμπληρώσω πως μετά το 3ωρο βράσιμο του ζαχαρούχου πριν το ανοίξουμε πρέπει να το αφήσουμε να κρυώσει για αρκετή (έως πολλή) ώρα Πάντως αν και έχει τη φασαρία του, το μπανόφι είναι θεϊκό
Πολύ σωστά! Να το συμπληρώσω μη μας καεί κανείς!
------------------------------------------------------------------------ "ΕΞΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΦΥΣΙΣ" - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ |
echetlos |
Posted - 15/11/2013 : 23:19:24 quote: Originally posted by anna_ves
quote: Originally posted by echetlos
Πρέπει να είναι οπωσδήποτε ΚΜΑ;
"My sport is your sport's punishment"
Μίλησε κανείς για ΚΜΑ;
------------------------------------------------------------------------ "ΕΞΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΦΥΣΙΣ" - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
Χμμ... έτσι κάτι γίνεται...
"My sport is your sport's punishment" |
anna_ves |
Posted - 15/11/2013 : 23:15:23 quote: Originally posted by echetlos
Πρέπει να είναι οπωσδήποτε ΚΜΑ;
"My sport is your sport's punishment"
Μίλησε κανείς για ΚΜΑ;
------------------------------------------------------------------------ "ΕΞΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΦΥΣΙΣ" - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ |
Laga |
Posted - 15/11/2013 : 23:13:47 quote: Originally posted by anna_ves
Σας χρωστάω τη συνταγή! Τώρα που όλοι κάνετε αποκατάσταση επιτρέπεται να φάτε κι ένα γλυκάκι:
Banoffee (Banana + Toffee)
Υλικά: - 1 πακέτο μπισκότα πτι-μπερ ή digestive θρυμματισμένα στο multi. - 100-150 g βούτυρο ή μαργαρίνη - 2-3 ώριμες μπανάνες (όχι πολύ μαλακές) - 1 κουτί καραμέλα γάλακτος (η διαδικασία παρασκευής περιγράφεται αναλυτικά στο τέλος) - 250 g κρέμα γάλακτος - 200 g τυρί κρέμα (μασκαρπόνε ή philadelphia) - σκόνη κακάο ή τριμμένη σοκολάτα για τη διακόσμηση
Εκτέλεση: -Λιώνουμε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη και το προσθέτουμε στο τρίμμα του μπισκότου. Με αυτό το μίγμα στρώνουμε μια βάση στο ταψί μας ή τέλος πάντως στο σκεύος που θα χρησιμοποιήσουμε. -Κόβουμε τις μπανάνες σε ροδέλες και τις στρώνουμε πάνω από τη βάση μας. -Βάζουμε την καραμέλα γάλακτος σε ένα κατσαρολάκι και το ζεσταίνουμε σε μπεν μαρί για να ρευστοποιηθεί η καραμέλα γάλακτος. Κατόπιν τη στρώνουμε πάνω από τις μπανάνες. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο μέχρι να φτιάξουμε την κρέμα. -Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγύ. Προσθέτουμε λίγη ζάχαρη άχνη (1-2 κουταλιές) και μόλις τελειώσουμε το χτύπημα προσθέτουμε το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα με απαλές κινήσεις για να μη χαθεί ο όγκος της σαντιγύ. -Βγάζουμε το ταψί από το ψυγείο και στρώνουμε από πάνω την κρέμα. Στολίζουμε με τριμμένη σοκολάτα ή με σκόνη κακάο (ή με ξηρούς καρπούς ή με οτιδήποτε – η επιλογή είναι ελεύθερη). -Το ξαναβάζουμε στο ψυγείο μέχρι να το σερβίρουμε. Καλό είναι να μείνει όλο το βράδυ.
Για την καραμέλα γάλακτος: Παίρνουμε ζαχαρούχο γάλα και το σιγοβράζουμε με το κουτί ΚΛΕΙΣΤΟ για 3 ώρες περίπου, φροντίζοντας να σκεπάζεται πάντα ολόκληρο με νερό (αν εξατμιστεί, συμπληρώνουμε από το βραστήρα). Μη φτιάξετε μόνο 1 κουτί! Αν μπείτε στη διαδικασία φτιάξτε 4-5. Διατηρούνται πολύ καιρό στο ντουλάπι ή στο ψυγείο (εκεί τα κρατάω εγώ για σιγουριά). Αν ανοίξετε ένα, θα θέλετε να το φάτε όλο με το κουταλάκι!
Τα σκεύη που χρησιμοποιήσαμε δεν τα πλένουμε. Τα καθαρίζουμε με το δάχτυλο ή ιδανικά τα γλείφουμε ζητώντας βοήθεια από τα παιδάκια/ανιψάκια μας (αν έχουμε). Ποτέ δε λένε όχι!
------------------------------------------------------------------------ "ΕΞΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΦΥΣΙΣ" - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
Αν και αυτονόητο, να συμπληρώσω πως μετά το 3ωρο βράσιμο του ζαχαρούχου πριν το ανοίξουμε πρέπει να το αφήσουμε να κρυώσει για αρκετή (έως πολλή) ώρα Πάντως αν και έχει τη φασαρία του, το μπανόφι είναι θεϊκό |
echetlos |
Posted - 15/11/2013 : 21:00:39 quote: Originally posted by anna_ves
quote: Originally posted by echetlos
Φοβερό, 6 κομμάτια έφαγα!
"My sport is your sport's punishment"
Να ξανατρέξεις μαραθώνιο, να ξαναφτιάξω και να φας άλλα 6
------------------------------------------------------------------------ "ΕΞΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΦΥΣΙΣ" - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
Πρέπει να είναι οπωσδήποτε ΚΜΑ;
"My sport is your sport's punishment" |
afentis |
Posted - 15/11/2013 : 20:52:21 quote: Originally posted by echetlos
Φοβερό, 6 κομμάτια έφαγα!
"My sport is your sport's punishment"
Άντε φύγε απο δώ. 6 κουταλιές θέλεις να πείς. |
anna_ves |
Posted - 15/11/2013 : 20:51:20 quote: Originally posted by echetlos
Φοβερό, 6 κομμάτια έφαγα!
"My sport is your sport's punishment"
Να ξανατρέξεις μαραθώνιο, να ξαναφτιάξω και να φας άλλα 6
------------------------------------------------------------------------ "ΕΞΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΦΥΣΙΣ" - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ |
echetlos |
Posted - 15/11/2013 : 20:43:21 Φοβερό, 6 κομμάτια έφαγα!
"My sport is your sport's punishment" |
aristoula |
Posted - 15/11/2013 : 20:41:49 quote: Originally posted by anna_ves
Σας χρωστάω τη συνταγή! Τώρα που όλοι κάνετε αποκατάσταση επιτρέπεται να φάτε κι ένα γλυκάκι:
Banoffee (Banana + Toffee)
Υλικά: - 1 πακέτο μπισκότα πτι-μπερ ή digestive θρυμματισμένα στο multi. - 100-150 g βούτυρο ή μαργαρίνη - 2-3 ώριμες μπανάνες (όχι πολύ μαλακές) - 1 κουτί καραμέλα γάλακτος (η διαδικασία παρασκευής περιγράφεται αναλυτικά στο τέλος) - 250 g κρέμα γάλακτος - 200 g τυρί κρέμα (μασκαρπόνε ή philadelphia) - σκόνη κακάο ή τριμμένη σοκολάτα για τη διακόσμηση
Εκτέλεση: -Λιώνουμε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη και το προσθέτουμε στο τρίμμα του μπισκότου. Με αυτό το μίγμα στρώνουμε μια βάση στο ταψί μας ή τέλος πάντως στο σκεύος που θα χρησιμοποιήσουμε. -Κόβουμε τις μπανάνες σε ροδέλες και τις στρώνουμε πάνω από τη βάση μας. -Βάζουμε την καραμέλα γάλακτος σε ένα κατσαρολάκι και το ζεσταίνουμε σε μπεν μαρί για να ρευστοποιηθεί η καραμέλα γάλακτος. Κατόπιν τη στρώνουμε πάνω από τις μπανάνες. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο μέχρι να φτιάξουμε την κρέμα. -Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγύ. Προσθέτουμε λίγη ζάχαρη άχνη (1-2 κουταλιές) και μόλις τελειώσουμε το χτύπημα προσθέτουμε το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα με απαλές κινήσεις για να μη χαθεί ο όγκος της σαντιγύ. -Βγάζουμε το ταψί από το ψυγείο και στρώνουμε από πάνω την κρέμα. Στολίζουμε με τριμμένη σοκολάτα ή με σκόνη κακάο (ή με ξηρούς καρπούς ή με οτιδήποτε – η επιλογή είναι ελεύθερη). -Το ξαναβάζουμε στο ψυγείο μέχρι να το σερβίρουμε. Καλό είναι να μείνει όλο το βράδυ.
Για την καραμέλα γάλακτος: Παίρνουμε ζαχαρούχο γάλα και το σιγοβράζουμε με το κουτί ΚΛΕΙΣΤΟ για 3 ώρες περίπου, φροντίζοντας να σκεπάζεται πάντα ολόκληρο με νερό (αν εξατμιστεί, συμπληρώνουμε από το βραστήρα). Μη φτιάξετε μόνο 1 κουτί! Αν μπείτε στη διαδικασία φτιάξτε 4-5. Διατηρούνται πολύ καιρό στο ντουλάπι ή στο ψυγείο (εκεί τα κρατάω εγώ για σιγουριά). Αν ανοίξετε ένα, θα θέλετε να το φάτε όλο με το κουταλάκι!
Τα σκεύη που χρησιμοποιήσαμε δεν τα πλένουμε. Τα καθαρίζουμε με το δάχτυλο ή ιδανικά τα γλείφουμε ζητώντας βοήθεια από τα παιδάκια/ανιψάκια μας (αν έχουμε). Ποτέ δε λένε όχι!
------------------------------------------------------------------------ "ΕΞΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΦΥΣΙΣ" - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ευχαριστούμε!!!!!!!!!!
ΥΓ: Σ'αυτή τη ζωή, όλα έχουν ένα τέλος, εκτός από τ' αγγούρια και τα λουκάνικα που έχουν δύο. https://www.facebook.com/pages/Newfish-runners-club/400630823330559 |
afentis |
Posted - 15/11/2013 : 19:22:50 Όποτε βρώ χρόνο θα το φτιάξω. Πάντως ήταν λίγο ζεστό όταν το φάγαμε στο pasta party.
Αν ήταν πιο κρύο θα ήταν super... |
SKOTEINOS |
Posted - 15/11/2013 : 19:19:38 ΄΄Θα το φτιάξω΄΄... σχόλιο της Αιμιλίας που είναι δίπλα μου αυτή την στιγμή....
ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2014-ΕΛΑΙΩΝ ΓΗ.ΚΡΟΚΕΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 2/8/2014 |
anna_ves |
Posted - 15/11/2013 : 19:15:25 Σας χρωστάω τη συνταγή! Τώρα που όλοι κάνετε αποκατάσταση επιτρέπεται να φάτε κι ένα γλυκάκι:
Banoffee (Banana + Toffee)
Υλικά: - 1 πακέτο μπισκότα πτι-μπερ ή digestive θρυμματισμένα στο multi. - 100-150 g βούτυρο ή μαργαρίνη - 2-3 ώριμες μπανάνες (όχι πολύ μαλακές) - 1 κουτί καραμέλα γάλακτος (η διαδικασία παρασκευής περιγράφεται αναλυτικά στο τέλος) - 250 g κρέμα γάλακτος - 200 g τυρί κρέμα (μασκαρπόνε ή philadelphia) - σκόνη κακάο ή τριμμένη σοκολάτα για τη διακόσμηση
Εκτέλεση: -Λιώνουμε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη και το προσθέτουμε στο τρίμμα του μπισκότου. Με αυτό το μίγμα στρώνουμε μια βάση στο ταψί μας ή τέλος πάντως στο σκεύος που θα χρησιμοποιήσουμε. -Κόβουμε τις μπανάνες σε ροδέλες και τις στρώνουμε πάνω από τη βάση μας. -Βάζουμε την καραμέλα γάλακτος σε ένα κατσαρολάκι και το ζεσταίνουμε σε μπεν μαρί για να ρευστοποιηθεί η καραμέλα γάλακτος. Κατόπιν τη στρώνουμε πάνω από τις μπανάνες. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο μέχρι να φτιάξουμε την κρέμα. -Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγύ. Προσθέτουμε λίγη ζάχαρη άχνη (1-2 κουταλιές) και μόλις τελειώσουμε το χτύπημα προσθέτουμε το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα με απαλές κινήσεις για να μη χαθεί ο όγκος της σαντιγύ. -Βγάζουμε το ταψί από το ψυγείο και στρώνουμε από πάνω την κρέμα. Στολίζουμε με τριμμένη σοκολάτα ή με σκόνη κακάο (ή με ξηρούς καρπούς ή με οτιδήποτε – η επιλογή είναι ελεύθερη). -Το ξαναβάζουμε στο ψυγείο μέχρι να το σερβίρουμε. Καλό είναι να μείνει όλο το βράδυ.
Για την καραμέλα γάλακτος: Παίρνουμε ζαχαρούχο γάλα και το σιγοβράζουμε με το κουτί ΚΛΕΙΣΤΟ για 3 ώρες περίπου, φροντίζοντας να σκεπάζεται πάντα ολόκληρο με νερό (αν εξατμιστεί, συμπληρώνουμε από το βραστήρα). Μη φτιάξετε μόνο 1 κουτί! Αν μπείτε στη διαδικασία φτιάξτε 4-5. Διατηρούνται πολύ καιρό στο ντουλάπι ή στο ψυγείο (εκεί τα κρατάω εγώ για σιγουριά). Αν ανοίξετε ένα, θα θέλετε να το φάτε όλο με το κουταλάκι!
quote: Originally posted by Laga Αν και αυτονόητο, να συμπληρώσω πως μετά το 3ωρο βράσιμο του ζαχαρούχου πριν το ανοίξουμε πρέπει να το αφήσουμε να κρυώσει για αρκετή (έως πολλή) ώρα
Τα σκεύη που χρησιμοποιήσαμε δεν τα πλένουμε. Τα καθαρίζουμε με το δάχτυλο ή ιδανικά τα γλείφουμε ζητώντας βοήθεια από τα παιδάκια/ανιψάκια μας (αν έχουμε). Ποτέ δε λένε όχι!
------------------------------------------------------------------------ "ΕΞΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΦΥΣΙΣ" - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ |