Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Όλα τα Forums
 Ευρύτερος Αθλητισμός
 Υπόλοιπα Αθλήματα
 Σώβρακα και φανέλες

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμένος για να δημοσιεύσετε.
Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Screensize:
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Κατάσταση μορφοποίησης:
Μορφοποίηση: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Μήνυμα:

* HTML is OFF
* Forum Code είναι ενεργοποιημένος
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ
KostasPVol Δημοσιευτηκε - 04/09/2014 : 18:04:37
Δείτε τι γίνεται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Κι όμως, ο κόσμος εξακολουθεί με αμείωτη ένταση να υποστηρίζει ομάδες, και να προσκυνά σώβρακα και φανέλες.


Καπό: «Μαφία και απειλές στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/426784-Kapo-Mafia-kai-apeiles-sto-elliniko-podosfairo



Μόνο ευχάριστες αναμνήσεις δεν έχει ο Ολιβιέ Καπό από τον ένα του χρόνο στην Ελλάδα και τον Λεβαδειακό, καθώς σε συνέντευξή του έκανε απίστευτες καταγγελίες για όσα υποστηρίζει ότι συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Γάλλος άσος, που αγωνίζεται πλέον στην Πολωνία και την Κορόνα Κιέλτσε, ήταν αποκαλυπτικός σε συνέντευξή του στο γαλλικό περιοδικό «So Foot» για την εμπειρία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και πρόκειται για έναν παίκτη με θητεία σε ομάδες όπως Γιουβέντους, Μονακό, Γουίγκαν, Σέλτικ, Οσέρ, Μπουλόν και Αλ Αχλί, ενώ ήταν διεθνής με τη Γαλλία. Κάνει λόγο για περίεργα αποτελέσματα και περίεργες... καθυστερήσεις στα ματς προς το τέλος της χρονιάς, ενώ απορεί πως ο Λεβαδειακός τερμάτισε ένατος, αν και πήρε μόλις έναν βαθμό εκτός έδρας όλη τη χρονιά. Παράλληλα, ανέφερε πως ποτέ δεν πήρε όλα του τα λεφτά από τους Βοιωτούς, και μάλιστα δεν προσπάθησε καν να πάρει, λέγοντας πως ο σύλλογος διοικούταν σαν τη μαφία. Μάλιστα συνιστά στους νεαρούς παίκτες να μην πάνε στην Ελλάδα, καθώς τονίζει πως οι μόνες αξιόπιστες ομάδες είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, ενώ στις υπόλοιπες, ή έστω τις περισσότερες, οι καθυστερήσεις πληρωμών φτάνουν έως και τους πέντε μήνες.

Αλλά οι καταγγελίες του Καπό για απειλές κατά της ζωής του, είναι συγκλονιστικές. Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Υπήρξαν απειλές για τη ζωή μου από τον πρόεδρο της ομάδας. Πριν από ένα παιχνίδι, ήρθαν στο σπίτι μου κάποιοι άνθρωποι, γείτονες, που ζήτησαν να πάρω κόκκινη κάρτα. Το είχαν παίξει στο στοίχημα και θα μου έδιναν μερίδιο από τα κέρδη. Και ο πρόεδρος, που τα ήξερε όλα από την αρχή, με πήρε τηλέφωνο μια μέρα πριν τον αγώνα και με ρώτησε αν δεχόμουν την προσφορά. Του είπα πως είμαι νομοταγής και δεν κάνω τέτοια πράγματα κι αν νόμιζε πως είμαι διεφθαρμένος, καλύτερα να έφευγα από την ομάδα. Τότε μου απάντησε: ‘Δεν θα πας πουθενά γιατί θα σκοτώσω εσένα, τη γυναίκα και τα παιδιά σου. Δεν θα ξαναδείς την οικογένειά σου’. Τελικά έπαιξα στο ματς, χάσαμε και γύρισα σπίτι. Νομίζω πως ο πρόεδρος θέλει να τεστάρει τους παίκτες, να τους τρομοκρατεί. Είναι δραματικό. Δείχνει για το τι είναι ικανοί, δεν είναι αυτό ποδόσφαιρο. Ακόμη και η Αφρική είναι σε καλύτερη θέση από την Ελλάδα στο ποδόσφαιρο».




Και πιο αναλυτικά η συνέντευξη:

Απίστευτες καταγγελίες για τη Super League

http://www.volosnet.net/2014/09/super-league_4.html



«Πράματα και θάματα» καταγγέλλει ο Ολιβιέ Καπό σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γαλλική ιστοσελίδα, στην οποία τονίζει ότι στη Super League κάνει κουμάντο η μαφία, ενώ μιλάει και για απειλές που δέχθηκε για τη ζωή του.

Στη συνέντευξη αυτή, ο Ιβοριανός πρώην παίκτης του Λεβαδειακού μιλάει για «μαύρα» συμβόλαια, αλλά και για παίκτες που έπαιρναν εκατό ευρώ για να περάσουν τα Χριστούγεννα.
Αναλυτικά:

Για την απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα: «Πήγα στην Ελλάδα, παρασυρόμενος μετά τη θετική εμπειρία που είχε ο Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό και είπα στον εαυτό μου, γιατί να μη δοκιμάσω και εγώ αυτή την περιπέτεια. Αλλά δεν είχα την ίδια επιτυχία, όπως αυτός. Το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι αρκετά χαμηλό. Υπάρχουν μόνο δύο μεγάλες ομάδες, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός και οι οποίες είναι αληθινά πολύ μακριά από τις υπόλοιπες. Όλοι οι υπόλοιποι είναι στο ίδιο επίπεδο. Επίσης, η Ελλάδα είναι γνωστή για τους οπαδούς της. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα ούτε σε επίπεδο ρατσισμού, ούτε σε κάτι άλλο. Να είμαι ειλικρινής, όταν έπαιζα στην ομάδα μου δεν είχαμε ποτέ φιλάθλους στο γήπεδο. Τα γήπεδα ήταν σχεδόν άδεια».

Για την κατάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο: «Τα πάντα είναι διεφθαρμένα. Υπήρχαν τεράστια προβλήματα και στο Λεβαδειακό. Για να σας δώσω μια ιδέα, από τα 18 εκτός έδρας παιχνίδια της περυσινής χρονιάς πήραμε ένα βαθμό, ωστόσο τερματίσαμε στην ένατη θέση. Εγώ, αυτό δεν το καταλαβαίνω. Σε ποιο άλλο πρωτάθλημα το έχετε δει; Μια ομάδα που έχει μόνο αρνητικά αποτελέσματα εκτός έδρας, να τερματίζει πάνω από το πρώτο μισό του πρωταθλήματος.
Είναι απίθανο. Παίζονται πολλά σε επίπεδο συναντήσεων. Παιχνίδια αγοράζονται για λόγους στοιχηματικούς. Η UEFA δεν προσέχει τι γίνεται στην Ελλάδα. Τα παιχνίδια δε μεταδίδονται σε άλλη χώρα, άντε στην Τουρκία. Δεν ενδιαφέρεται κανείς. Η UEFA επίσης δεν ενδιαφέρεται, είναι καταστάσεις που δεν πρέπει να υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Δύο συμπαίκτες μου έχουν στείλει επιστολές στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία, αλλά δεν έγινε τίποτα.
Τα παιχνίδια συναλλάσσονται, αλλά και τα συμβόλαια επίσης. Πολλά συμβόλαια είναι μαύρα, και όταν πηγαίνεις στους αρμόδιους θεσμούς να πάρεις τα δεδουλευμένα σου λένε δεν υπάρχει κάποιο συμβόλαιο. Μετά παίρνεις το 1/3 αυτών και προσπαθούν σε απομονώσουν και να σε εξαντλήσουν το ταχύτερο δυνατό.
Και ο πρόεδρος της ομάδας μου, δε νοιαζόταν γι΄αυτά. Νομίζω τιμωρήθηκε για τρία χρόνια για συναλλαγή παιχνιδιών, δε ξέρω καν αν μπήκε φυλακή καθόλου. Έχει σωματοφύλακες, πιστεύετε είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Δηλαδή ο πρόεδρος της Λυών έχει σωματοφύλακες όταν περπατά; Μερικές φορές οπλοφορεί. Κάνει συναντήσεις έναν με έναν με τους ποδοσφαιριστές. Όλοι στα αποδυτήρια τρέμαμε να του μιλήσουμε».

Για τους μισθούς των παικτών: «Όσον αφορά τους μισθούς, αποφασίζει πάντα ένας άνθρωπος, ο πρόεδρος. Ο σύλλογος λειτουργεί σα μαφία. Δε θέλω βεντέτα, απλά να στείλω ένα σημάδι κινδύνου. Στο τέλος κουράστηκα, δεν πήρα όλα τα χρήματα, ήθελα μόνο να φύγω από τη χώρα.
Εγώ επειδή έχω αγωνιστεί στην εθνική Γαλλίας, ήμουν λίγο πιο άνετος. Συμπαίκτες έπαιρναν για τα Χριστούγεννα μόνο 100 ευρώ. 100 ευρώ για τρεις μήνες. Άλλοι αναγκάστηκαν να σπάσουν το συμβόλαιό τους και να μην παίζουν. Ο πρόεδρος της ομάδας είναι μαφία. Πολλοί ποδοσφαιριστές της ομάδας, απειλήθηκαν. Και εμένα με απείλησε πολλές φορές προσωπικά. Απειλές θανάτου».

Για ένα περιστατικό που συνέβη πριν από κάποιο παιχνίδι: «Πριν από ένα παιχνίδι, δέχτηκα κόσμο στο σπίτι μου και γείτονες μου ζητούσαν να πάρω κόκκινη κάρτα επειδή το είχαν ποντάρει στο στοίχημα και μου υποσχέθηκαν να μου έδιναν μέρος από τα κέρδη. Την επόμενη ημέρα με πήρε τηλέφωνο ο πρόεδρος να μου πει εάν δέχτηκα την πρόταση.
Του είπα ότι εγώ είμαι άνθρωπος νομοταγής , δεν κάνω τέτοια και εάν ήθελε ένα παιχνίδι να είναι διεφθαρμένο, θα μπορούσε να ρθει να μου ζητήσει να εγκαταλείψω την ομάδα. Μου είπε: «Δε θα πας πουθενά. Θα σε σκοτώσω μαζί τα παιδιά σου και τη γυναίκα σου. Δε θα ξαναδείς την οικογένειά σου». Τελικά, έπαιξα, χάσαμε και γύρισα στο σπίτι μου. Υποθέτω ότι ο πρόεδρος θέλει να κάνει τους παίκτες να φοβούνται. Ακόμη και η Αφρική είναι σε καλύτερη μοίρα από την Ελλάδα. Συνάντησα πολλούς ανθρώπους που ήταν συζητήσεις με ομάδες από την Ελλάδα. Προσπαθώ να τους προειδοποιήσω».

Για το πώς έφυγε από το Λεβαδειακό: «Έλυσα το συμβόλαιό μου χάρη σε ένα καταπληκτικό δικηγόρο. Θέλω να πω σε όλα τα νέα παιδιά να μην παίξουν εκεί».
15   ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ    (Πρώτα η πιο πρόσφατη)
tzatzikis90 Posted - 11/03/2016 : 00:50:52
τραγικότατος όποιος της επιτέθηκε αλλά κι αυτή..φανέλα της ΑΕΛ στο Βόλο!? κάτι πιο προκλητικό δεν είχε να βάλει!

Τάσος

know your limits. then destroy them.
KostasPVol Posted - 11/03/2016 : 00:04:47
Επιτέθηκε σε 13χρονη στην παραλία του Βόλου;

δημοσίευμα ηλεκτρονικής εφημερίδας της Λάρισας, χωρίς ωστόσο να υπάρχει καταγγελία στην Αστυνομία, με θύμα ένα κορίτσι μόλις 13 ετών!

Η κοπέλα βρέθηκε στην παραλία του Βόλου μαζί με το γυμνάσιο της από τη Λάρισα στο πλαίσιο εκδρομής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa. gr, λόγω του ότι το μόλις 13 ετών κορίτσι φορούσε μία μπλούζα με το σήμα της ΑΕΛ, ένας άνδρας γύρω στα 30 της επιτέθηκε και την έριξε κάτω!

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο περαστικοί που προστάτεψαν το κοριτσάκι και απομάκρυναν τον άντρα αποδοκιμάζοντάς τον για την απίστευτη ενέργειά του! Θορυβημένοι οι εκπαιδευτικοί που συνοδεύουν το Λαρισινό γυμνάσιο ετοιμάζονται να επιστρέψουν στη Λάρισα».
Rigelian Posted - 23/11/2015 : 16:19:19
Εδώ η κυβέρνηση συριζανέλ εξάτμισε 40 δις ευρώ μόνο από τις αποτιμήσεις των τραπεζών (δημόσιο χρήμα, να μην ξεχνάμε...), τι να λέμε τώρα...
as400 Posted - 23/10/2015 : 09:42:49
Αν το καλοσκεφτουμαι τα λεφτα που χαθηκαν με το σκανδαλο "Κοσκωτα" ειναι πενταροδεκαρες , οπως ειπε και ο καλος μας Κος Φιλης , σε σχεση με αυτα που φαγωθηκαν τα επομενα χρονια απ'ολα τα λαμογια της εξουσιας .

AS400
KostasPVol Posted - 23/10/2015 : 00:46:44
27 χρόνια συμπληρώθηκαν από μία ιστορική στιγμή του Ελληνικού ποδοσφαίρου, που για τέτοιες στιγμές χρησιμοποιείται και για αυτό τον λόγο υπάρχει.

Τιμή και δόξα!

KostasPVol Posted - 01/02/2015 : 13:55:19
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/462046-Opadoi-toy-PAOK-tin-epesan-se-akadimia-toy-Olympiakoy

Οπαδοί του ΠΑΟΚ την... έπεσαν σε ακαδημία του Ολυμπιακού




Η οπαδική βία έχει ξεφύγει από κάθε όριο, καθώς το πρωί της Κυριακής οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν φραστικά σε παιδιά της ακαδημίας του Ολυμπιακού στη Μηχανιώνα.

Η αποστολή της σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη μετέφερε παιδιά γεννηθέντα το 2006 για έναν αγώνα ακαδημιών στη Μηχανιώνα, όταν δέχθηκε προπηλακισμούς από οπαδούς του ΠΑΟΚ με ύβρεις και απειλές. Η αστυνομία άργησε να επιβάλει την τάξη, με τα παιδιά, ηλικίας 8-9 ετών, να έχουν τρομοκρατηθεί! Οι άνθρωποι που συνόδευαν την αποστολή του Ολυμπιακού αποφάσισαν να απομακρυνθούν άμεσα από το σημείο, για να μην γίνουν και χειρότερα... Άπαντες είχαν μείνει άφωνοι από την παράλογη και απρόκλητη επίθεση σε μικρά παιδιά...
ANASTASIOS Posted - 30/11/2014 : 14:04:10
quote:
Originally posted by xipolitos

Πολύ αδύνατος φαίνεται!
Λες να τόχει ρίξει στο τρέξιμο..;




Ναι ο καημενούλης

Οι δυσκολίες της ζωής αντιμετωπίζονται συνήθως με τρείς τρόπους:την ελπίδα,το όνειρο και το χιούμορ.

xipolitos Posted - 28/11/2014 : 18:37:05
Πολύ αδύνατος φαίνεται!
Λες να τόχει ρίξει στο τρέξιμο..;
stratus Posted - 28/11/2014 : 17:27:03
http://tvxs.gr/news/athlitika/efimerida-tageszeitung-diktatoras-o-baggelis-marinakis

---------------------------
XΡΗΣΤΟΣ
O σοφός παίρνει περισσότερα από τον εχθρό του από ότι ο χαζός από το φίλο του.
xipolitos Posted - 24/11/2014 : 12:09:06
Η "άλλη όψη του ποδοσφαίρου"!

Ράγιο Βαγιεκάνο: Μια ποδοσφαιρική ομάδα στο πλευρό της 85χρονης που έχασε το σπίτι της

«Θα βοηθήσουμε την κυρία, όχι μόνο εγώ, αλλά το προπονητικό τιμ, οι παίκτες, όλοι. Θα βρούμε ένα μέρος για να μείνει με αξιοπρέπεια και να μην είναι μόνη»

Μια 85χρονη γυναίκα ζούσε στο Βαγιέκας σχεδόν όλη τη ζωή της. Ωστόσο, ένα δάνειο του γιου της στάθηκε η αιτία να της πάρει η τράπεζα το σπίτι και να της κάνει έξωση. Η ιστορία της έκανε το γύρο του κόσμου ενώ η λύση δεν δόθηκε ούτε από το κράτος, ούτε από το δήμο αλλά από μια ποδοσφαιρική ομάδα.

Οι «φρανχιρόχος» της Ράγιο Βαγιεκάνο, δείχνουν εδώ και χρόνια τη στήριξή τους στην τοπική κοινότητα. Ο προπονητής της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομάδας, Πάκο Χέμεθ, ήταν σαφής. Η ομάδα θα σταθεί στο πλευρό της 85χρονης. Εξάλλου η Ράγιο Βαγιεκάνο ξέρει από σκληρές μάχες αφού επιβιώνει στην πριμέρα ντιβιζιόν με πενιχρά οικονομικά μέσα. Αυτό όμως όχι απλά δεν την εμποδίζει αλλά την κινητοποιεί.

«Θα βοηθήσουμε την κυρία, όχι μόνο εγώ, αλλά το προπονητικό τιμ, οι παίκτες, όλοι. Θα βρούμε ένα μέρος για να μείνει με αξιοπρέπεια και να μην είναι μόνη. Είμαι περήφανος που θα βοηθήσω και θα ήθελα να το κάνω και με άλλο κόσμο» είπε ο Χέμεθ και πρόσθεσε: «Η ομάδα δίνει το παρών όλο και περισσότερο στη γειτονιά του Βαγιέκας. Μπορείς να χάσεις την ιδιοκτησία σου τη Δευτέρα, αλλά επιστρέφεις, ξυπνάς και συνεχίζεις τη μάχη».

Δείτε το οδοιπορικό στο Βαγιέκας από τους Άγγλους του «Sausages and Caviar»:
http://youtu.be/1XxXGckX-_A

http://left.gr/news/ragio-vagiekano-mia-podosfairiki-omada-sto-pleyro-tis-85hronis-poy-ehase-spiti-tis
Skyrunner Posted - 21/11/2014 : 17:25:41
Αν υπήρχε Δ' Εθνική θα μας την έλουζαν σαν football link 3 !!!!
quote:
Originally posted by Rigelian

Θα αργήσει, στην Δ' εθνική δεν είναι τώρα το αεκάκι;

Rigelian Posted - 21/11/2014 : 12:41:47


δεν τα πάω καλά με τις μικρές κατηγορίες, άκουσα ότι έπαιξε ντέρμπυ με τη Θύελλα Κατσικά!
ANASTASIOS Posted - 21/11/2014 : 12:02:12
quote:
Originally posted by Rigelian

Θα αργήσει, στην Δ' εθνική δεν είναι τώρα το αεκάκι;




Ρίγκο,θα σε δαγκώσω

Μή φοβάσαι άν προχωρείς αργά.Να φοβάσαι αν μένεις ακίνητος.

Rigelian Posted - 21/11/2014 : 12:00:06
Θα αργήσει, στην Δ' εθνική δεν είναι τώρα το αεκάκι;
ANASTASIOS Posted - 21/11/2014 : 11:50:34
quote:
Originally posted by Fidelio

Ας δουμε αυτήν την φωτογραφία:



Νομίζω οτι δεν χρειάζοντε πολλά σχόλια. Εχουν μπουκώσει τα μέσα ενημέρωσης, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, internet, καφενεία κ.α. Από απειλές, καταγγελίες , αποπειρες δολοφονίας, στημένα πρωταθλήματα, ποδοσφαιρική χούντα, ξέπλημα χρημάτων, στιχήματα στημένα..τι άλλο ποιά να πει κανείς. Για μια ομοσπονδία με πολύ θολό ιστορικό και περιεχόμενο, με ένα κρατικό κανάλι που επενδύει στο μεγάλο φιασκο και όλα μαζί και όλοι μαζί στο ίδιο γλέντι.

Απολαύστε το αποκορύφομα αυτές τις μέρες , γιατί είτε αρέσει το ποδόσφαιρο είτε όχι , αφορα αυτους τους πολίτες που δίνουν το χρόνο τους για την σαπουνόπερα , αλλά και για τους υπόλοιπους που λουζονται έμμεσα την κατάντια της μπαλοποιησης της καθημερινότητας..

Να βάλουμε και ένα άρθρο ενδεικτικά εις μνήμην τους , να τους θυμόμαστε μιας και υπάρχει το ανάλογο θρεντ.

http://www.sport24.gr/football/omades/Aek/melissanidhs_polemos_mexris_esxatwn.3152244.html

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff




Είμαι πολύ περίεργος να δώ εως που θα φτάσει αυτή η κόντρα.Ας ελπίσουμε να αργήσει να γίνει παιχνίδι ΑΕΚ-ΟΣΦΠ...

Μή φοβάσαι άν προχωρείς αργά.Να φοβάσαι αν μένεις ακίνητος.


RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000