Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Όλα τα Forums
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 1ος αγωνας Ξυλοκαστρου

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμένος για να δημοσιεύσετε.
Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Screensize:
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Κατάσταση μορφοποίησης:
Μορφοποίηση: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Μήνυμα:

* HTML is OFF
* Forum Code είναι ενεργοποιημένος
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ
andrem Δημοσιευτηκε - 28/06/2015 : 23:19:19
Ειπα να μην αρχισω τη γκρινια ενω ζουμε τετοιες στιγμες αλλα δεν αντεξα.
Μια διοργανωση σκετη αποτυχια απο την αρχη μεχρι το τελος.
Αφιξη στην πλατεια Αγ. Βλασιου 5'45, στην πλατεια ειχε 2 κιοσκια με πολυ κοσμο να περιμενει στην ουρα,το ενα ηταν για οσους ειχαν κλεισει θεση μεχρι την δευτερα 22/6 κ το αλλο για οσους ηρθαν να δηλωσουν συμμετοχη λιγο πριν αρχισει ο αγωνας,χωρις καμια ενημερωση για το που επρεπε να περιμενουμε,λειτουργησε ο νομος του μερφι κ οι περισσοτεροι περιμεναν για πανω απο 10 λεπτα στην λαθος ουρα,οσοι ηταν τυχεροι η μυρισαν τα νυχια τους περιμεναν στη σωστη.
Αφου περιμεναμε αλλα 10 λεπτα στη σωστη, μολις πηραμε το νουμερο με το τσιπ μας εστελαν σε αλλη ουρα διπλα ακριβως για να παρουμε το μπλουζακι puma, οταν κλεισαμε τη θεση τηλεφωνικα την δευτερα μας ρωτησαν το μεγεθος,για στατιστικους λογους μαλλον μιας κ ειχαν μεινει XL που χωραγαν αλλους δυο σαν εμενα,τα αφησαμε για καποιον που θα του εκανε.
Ο αγωνας αργησε να ξεκινησει 40 λεπτα περιπου, χωρις να το εχουν ανακοινωσει κ αρκετοι "καηκαν" στο ζεσταμα.
Ημουν στους τυχερους που τερματισαν κατω απο τα 50 λεπτα κ πηρα μεταλλιο κ την τσαντα με την μπανανα το νερο κ το ισοτονικο,η παρεα μου κ οσοι αλλοι ηταν πιο αργοι, ουτε μεταλλιο ουτε νερα.
Ο λογος οτι δεν κρατησαν αυστηρα τις 500 συμμετοχες οπως ειχαν πει κ για τις οποιες ειχαν μεταλλια κ νερα κ δεχτηκαν τουλαχιστον αλλα 250 ατομα,για τα ζεστα 6 ευρα προφανως.
Αυτα το ολιγα μιας κ η επικαιροτητα τρεχει.

15   ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ    (Πρώτα η πιο πρόσφατη)
Kastro running team Posted - 08/07/2015 : 13:36:18
Σχετικά με τον αγώνα:

Όταν ανακοινώνεις το μέγιστο 500 δρομείς , δεν μπορείς τελευταία στιγμή χωρις να μπορείς , να δέχεσαι και άλλους.

Οι διοργανωτές θα έπρεπε να ζητήσουν συγνώμη απο τον κόσμο που ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα. Εμείς είχαμε γραφτεί τρία άτομα ένα μήνα πριν, είχαμε επιβεβαίωση , είχαμε πληρώσει με ξεχωριστά τα ονόματα όπως έπρεπε, δεν είμασταν στη λίστα και μου ζήτησαν τα χαρτιά της τράπεζας , τα είχα ξεχάσει στο ξενοδοχείο ( 1 χιλ. μακριά )! Τα φέραμε αλλά τελικά τζάμπα κόπος διότι μας έδωσαν άλλα νούμερα. Τελικά δεν πήραμε όλοι χρόνο παρόλο που δώσαμε τα ονόματα μας στο τέλος του αγώνα.

Ο αγώνας ξεκίνησε αργότερα σε χρόνο άγνωστο και πολλοι κάηκαν στο ζέσταμα όπως προανέφερε και κάποιος άλλος.

Δεν είναι δυνατόν με τόσες συμμετοχές να μην είναι ανοιχτή η γραμματεία και κάποιες ώρες το πρωί η απο το πρωί. Ένα μικρό παιδί θα μπορούσε να το καταλάβει.

Τα παράπονα αν υπάρχουν πρέπει να λέγονται και να υπάρχει σοβαρή απάντηση, Όχι να υποβιβάζονται και να χαρακτηρίζονται κάπως όπως και αυτοί που τα κάνουν ! Δεν νομίζω πως έκανε κάποιος παράπονα για τη διαδρομή που ήταν υπέροχη.

Χαιρετισμούς σε όλους
ANASTASIOS Posted - 07/07/2015 : 16:10:14
quote:
Originally posted by geopa

Φύγαμε Τάσο ++++++







Το καλύτερο σου χαμόγελο να το φυλάς για κείνους που δέν το αξίζουν.
geopa Posted - 07/07/2015 : 14:27:26
Φύγαμε Τάσο ++++++
ANASTASIOS Posted - 07/07/2015 : 10:34:37
quote:
Originally posted by geopa

Ελπίζω του χρόνου να μην συμπέσει ο αγώνας ημερολογιακά με άλλο προγραμματισμένο μου αγώνα και να κατέβω μιας και είμαι σίγουρος ότι η διοργάνωση θα είναι super και φυσικά για την διαδρομή ειδικά μέσα στον Πευκιά δεν παίζεται




Ετσι λέω και εγώ Γιώργη
Καλά να είμαστε θα τον πάμε παρέα

Το καλύτερο σου χαμόγελο να το φυλάς για κείνους που δέν το αξίζουν.
Nek2000 Posted - 03/07/2015 : 21:43:02
Υπήρχε τάπητας και στην εκκίνηση αφού ήταν το ίδιο σημείο με τον τερματισμό
KostasPVol Posted - 03/07/2015 : 18:24:11
quote:
Originally posted by gSt

Να κανω μια ερωτηση ... το αν θα βγει μεικτος και καθαρος χρονος ειναι θεμα συστηματος χρονομετρη ? Δήλαδη για να βγει ο καθαρος χρειαζεται αλλος εξοπλισμος η αλλη δίαταξη του εξοπλισμου ? Οποτε υπάρχει και αλλο κοστος για τον διοργανωτη που κανει τον αγωνα ? Μπορουμε να ενημερωθουμε να ενημερωθουμε για αυτο ?

beyond this point everything will change

Το μόνο που χρειάζεται είναι να υπάρχει τάπητας στην εκκίνηση (εφόσον η εκκίνηση είναι σε διαφορετικό σημείο από τον τερματισμό). Αυτό εννοείται είναι αποκλειστικό θέμα της όποιας διοργάνωσης, καθώς από αυτήν εξαρτάται αν θα πληρώσει το επιπλέον κόστος για έξτρα τάπητα - η κάθε εταιρία χρονομέτρησης κάνει ό,τι της ζητηθεί. (εννοείται πως δεν αναφέρομαι για τον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά γενικά για οποιονδήποτε αγώνα)
gSt Posted - 03/07/2015 : 14:47:29
Να κανω μια ερωτηση ... το αν θα βγει μεικτος και καθαρος χρονος ειναι θεμα συστηματος χρονομετρη ? Δήλαδη για να βγει ο καθαρος χρειαζεται αλλος εξοπλισμος η αλλη δίαταξη του εξοπλισμου ? Οποτε υπάρχει και αλλο κοστος για τον διοργανωτη που κανει τον αγωνα ? Μπορουμε να ενημερωθουμε να ενημερωθουμε για αυτο ?

beyond this point everything will change
sega Posted - 03/07/2015 : 10:39:52
"Και βέβαια συμφωνεί μαζί σου η/ο δεν ξέρω τι είναι ο/η σπουδαίος-α δρομέας sega που σε έναν αγώνα τον κριτίκαρε γιατί δεν είχε σουβλάκια στο τέλος,όπως ανέφερε η προκήρυξη,και είχε άλλο έδεσμα!
Μιλάμε ότι άμα θέλετε να βρείτε....βρίσκετε το παραμικρό...."

Η γλυκέ μου σκοτεινέ είμαι. Η. Η sega. Με τα μαλλάκια μου τα μακρυά, τις φακιδούλες μου κι ένα φιογκάκι στο κεφάλι! Εντάξει σπουδαία δρομέας δεν είμαι, αλλά δεν νομίζω πως αυτό μου αφαιρούσε τότε το δικαίωμα ή μου το αφαιρεί τώρα να εκφράζομαι και να σημειώνω μελανά σημεία όποτε το κρίνω. Αν και για το Ξυλόκαστρο δεν είπα κάτι αρνητικό από ό,τι πρόσεξες Στάθηκα στα θετικά και μόνο. Σεβάστηκα την προσπάθειά σας. Δεν ήξερα πως εμπλεκόσουν σε αυτό τον αγώνα, μα και να το γνώριζα πάλι τα ίδια θα έλεγα. Καλή προσπάθεια και του χρόνου εύχομαι λίγο καλύτερα

Καλή σας μέρα και καλό Σαβ/κο
geopa Posted - 02/07/2015 : 14:16:38
Ελπίζω του χρόνου να μην συμπέσει ο αγώνας ημερολογιακά με άλλο προγραμματισμένο μου αγώνα και να κατέβω μιας και είμαι σίγουρος ότι η διοργάνωση θα είναι super και φυσικά για την διαδρομή ειδικά μέσα στον Πευκιά δεν παίζεται
SKOTEINOS Posted - 02/07/2015 : 14:08:10
Τις παραμάνες τις ανέφερα ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ.
Δεν είχα δει αντίστοιχο σχόλιο.

ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ-18/07/2015
geopa Posted - 02/07/2015 : 14:06:19
Ρε Παύλο για τις παραμάνες αναφέρεσαι σε εμένα?
Γκρίνια και ειρωνείες (όπως διαβάζω ανωτέρω) πάντα θα υπάρχουν αλλά έτσι είναι. Οκ ένας αγώνας έγινε και έιχε κάποιες άτυχες στιγμές (λίγες ή πολλές), εάν επαναληφθούν και του χρόνου θα έχετε δίκιο και να μην ξαναπάει κανείς. Εάν όμως επισημένεις κάτι καλοπροαίρετα και το λαμβάνουν υπόψη οι διοργανωτές και το διορθώνουν τότε αυτό είναι καλό για όλους και για αυτούς που διοργανώνουν έναν αγώνα αλλά κυρίως για εμάς που τρέχουμε. Συνεπώς ας αναφέρει οκαθένας τι βρήκε στραβό, απαράδεκτο ή οτιδήποτε άλλο δεν του άρεσε και ως εκεί. Έχουμε μπροστά μας πολύ πιο σοβαρά πράγματα για να χαλαστούμε στο αμέσως επόμενο διάστημα.
SKOTEINOS Posted - 02/07/2015 : 14:00:57
Και βέβαια συμφωνεί μαζί σου η/ο δεν ξέρω τι είναι ο/η σπουδαίος-α δρομέας sega που σε έναν αγώνα τον κριτίκαρε γιατί δεν είχε σουβλάκια στο τέλος,όπως ανέφερε η προκήρυξη,και είχε άλλο έδεσμα!
Μιλάμε ότι άμα θέλετε να βρείτε....βρίσκετε το παραμικρό....

ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ-18/07/2015
SKOTEINOS Posted - 02/07/2015 : 13:58:33
Και σου ξέφυγε τέτοιο σημαντικό γεγονός να αναφέρεις;
απαππαπαπα

Τελείως χάλι ο αγώνας!

ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ-18/07/2015
denvas Posted - 02/07/2015 : 13:55:48
Μιας και ανέφερες τις παραμάνες πρέπει να πω ότι τις έδιναν με φειδώ και ήταν μεγαλύτερες από ότι συνήθως. Άβολες!
SKOTEINOS Posted - 02/07/2015 : 13:48:09
Ε όχι απλά δεν αντέχω την γκρίνια με το παραμικρό.Σε λίγο θα σας ενοχλούν και τι χρώμα είναι οι παραμάνες!

ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ-18/07/2015

RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000